Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - nobody

Sider: 1 [2] 3 4
16
Fritid / Min Genbo havde et indbrud.
« Dato: Maj 10, 2017, 04:35:36 pm »
Min genbo igennem 6-7-år havde et indbrud imens han var på arbejdet, de stjal så kun en I-pat og en Tlf: , pengene i hans pengeskab lod de ligge, jeg var hjemme men så intet, de gik igennem et vindue på bagsiden af hans hus.

Han var ellers en fin fyr med fast arbejde Osv. som hver eneste dag kørte på arbejdet, men!, desværre kunne han ikke klare det indbrud psykisk, så han flyttede, jeg forstår ham godt, på en måde, indbruddet var tydeligt begået af nogle "fremmedet" fra et eller andet flygtningscenter.

Jeg havde så også indbrud :) , som I ved, altid mig Osv. Mm og jeg skal komme efter dig, men D:6/3-2017 havde jeg virkeligt et indbrud, det var tydeligt at det var samme personer der stjal mit batteri Osv. tidligere :) , de opdagede så mit ene kamara, og de gik så hen og lagde en klud over det kamara, hvor dum kan man være!?, helt ærligt, der var et kamara der filmede dem bagfra, og der er "fine" billeder af begge tyvene, de er så dumme at de glor direkte ind i kameraet, inden de dækker det til med en klud, i mine øjne meget dumt.

Men min genbo kunne ikke klare det, så han flyttede, skal tyvene sætte dagsordenen eller hvad ?.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

PS: for tvivlere, så må I kunne finde noget om det på nettet, for 1448 var ovre og kikke hos min genbo, inden han og jeg lavede de smadret vinduer Osv.

17
Fri Debat / Sygeligt er det vist!.
« Dato: Maj 07, 2017, 08:30:38 pm »
Kan man ikke kalde det en sygelig besættelse "flixtor" (som han kalder sig på SOLen.) har, hele tiden henter den person gamle indlæg frem som jeg har skrevet for flere år siden og kommer med ubegavet kommentar til noget personen ved jeg ikke kan forsvare mig imod.

I 1979/80 kom jeg engang sammen med en "pige", Elinor hed hun,vi kom sammen i Ca. ½-år, hun var rablende gal i hovedet, hun minder faktisk en hel del om Flixtor :), hun var heller ikke til at komme af med, det eneste hun tænkte på fra morgen til aften var SEX og atter SEX, også fint-nok, til sidst bestilte jeg en taxi også bar jeg hendes tøj ud i taxien i bagagerummet og så bar jeg hende ud i taxien og sagde "pænt" farvel, den fattede hun ikke, hun ringede hver eneste dag i over et år, (lidt som flixtor gør endnu.), sidste gang jeg hørte fra hende var den dag D:2/4-1981 da jeg lige skulle ned i Veksø kirke og giftes, så blev hun godt-nok sur og sagde, så er det slut imellem os, og siden har jeg ikke hørt fra hende :) .

Så er spørgsmålet lige?, skal jeg virkeligt gifte mig med min "lille kæreste"( som jeg stadigt ser/er lidt sammen med af og til :) .), for at blive fri for flixtor :) , det virkede jo i 1981 så måske virker det igen :) .

I må da indrømme at den person har en eller anden sygelig besættelse af mig, bare det ikke kun er SEX og atter SEX igen, det er da meget sjovt engang imellem, men 22-timer om dagen  :hyper: , man skal jo også havde noget at spise engang imellem :big_grin: .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen 

18
Fri Debat / Nokia.
« Dato: Maj 06, 2017, 08:09:30 am »
Er der nogen der ved hvor man kan skaffe et program til sin PCèr så man kan hente SMSèr fra sin gamle Nokia over til sin PCèr, jeg kan sagtens hente billeder, men jeg kan ikke finde mine SMSèr på min Nokia.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

19
Fri Debat / Kommentar til SOL-debatten.
« Dato: Maj 04, 2017, 05:26:05 pm »
Jo jeg havde en STIHL 390-sav, og den vejede ikke 10-Kg.
Weight -13.0lbs
Engine Displacment -64.1cc
Bar Lengths -16"-25"
Chain Width -3/8
Engine HP -4.3hp

Min var så med en 325" kæde og et 16" svær, som jeg så fik skiftet ud til et 20" svær med en 3/8" kæde, hvilket kostede næsten 1.000-Kr ekstra, om jeg havde sådanne en sav?, ja jo jeg havde, Serienr: 168 630 534  Model MS 390 , så hvis I ser den, så vil jeg godt havde den igen, eller også vil politiet meget gerne vide hvor den er, det er den eneste på Lolland med et 20" svær og 3/8" kæde, så den bør være til at finde, kæden skal laves specialt til den sav.

Og hvorfor jeg så havde sådanne en PRO. sav?, jeg fyre med brænde og jeg havde fået nogle kæmpe store træer gratis imod jeg selv fjernede dem, så havde jeg brænde til et helt år, så 7.500-Kr for varme i et helt år, det var jo på en måde billigt.

Og ja jo, lægerne har sagt at jeg kun må bære 2-Kg, men de kommer jo ikke og laver brænde til mig, vel!, så må jeg så selv tage de smerter der kommer efter det, og det kommer som sådanne ingen noget ved, vel?.

Så kan du "Tørresnoren/Marie S/ Osv." hygge jer med det og jeres egen dumheder og sure opstød :( og alle de latterlige indlæg i laver på SOL.DK om mig.

Poul Jørgensen

20
Fra medierne / Nu går hun nok fri.
« Dato: Maj 03, 2017, 04:50:52 pm »
Nu går hende sygeplejersken nok fri, der er tvivl om hvem der har fået hvor meget medicin, og om de overhovedet har fået noget, da der er tvivl om beviserne, og man må jo ikke dømme nogen hvis der ikke er beviser for det, eller hvis der er tvivl om beviserne.

Hvor er vi henne hvis man bare kan sigte nogen uden der er beviser på noget?.

Man kan jo i værste tilfælde frygte at politiet bare sigter folk for at havde kørt påvirket efter selv at havde tilsat blodprøverne rent ethanol, uha-da-da, hvor vil det ikke ende alle vil jo kunne risikere at blive straffet for noget de ikke har gjort .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen   

21
Fri Debat / Kære venner.
« Dato: April 24, 2017, 11:25:44 am »
Da jeg lå på SOL.DK, der fik jeg flere (8-10-stykker) som kontaktede mig, og skrev, "Kik over på "Din-debat", det er et godt sted, flere skrev at de "manglede" min sag imod tryg her på Din-debat, så begyndte jeg at få Mail: fra nogle, med kopier af alle de falske profiler der var her på Din-debat i mit navn, flere gjorde indsigelser imod de indlæg/profiler overfor "GuBBi", men GuBBi kunne jo ikke være sikker på at det ikke var mig der havde skrevet de indlæg, så jeg oprettede profilen "Nobody", og så trådte GuBBI i karakter og de falske profiler blev slettet, og så var alt "fryd og gamme",.

Lige nu, der ligger der en/måske 2 på SOL.DK og sviner mig til, han(de har også profler her på Din-debat, I ved hvem de er, hver eneste gang jeg skriver et indlæg, så bliver det ødelagt af ham/dem, hvor er den støtte jeg blev lovet inden jeg kom her på Din-debat, I viste jo godt jeg ville skrive om tryg, flere bad mig direkte om at skrive om tryg her på Din-debat, så hvorfor støtter i mig ikke nu ?.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

22
Fri Debat / En af mine venner!.
« Dato: April 20, 2017, 04:34:10 pm »
Han stod og manglede en anhænger til sin traktor, det var lige før jul, i går blev jeg færdig med den anhænger og fik den malet, total-vægten er 9.000-Kg, da jeg skulle male den nedenunder, så måtte jeg tage fat i den og løfte den om med bunden i vejret.

(jeg har ondt som en i helvedet.).

Det vil nogle selvfølgeligt straks skrive et indlæg om på SOL.DK, altså at jeg tippede en 9-Tons anhænger om på "ryggen", nu var det så total-vægten der var på 9-Tons, selve anhængeren vejede kun 35-Kg, men hjul og aksel må bære 9-Tons.

(så 35-Kg bør jeg kunne bære uden problemer, ikke?.).

Om lidt ligger der et indlæg på SOL.DK, om at jeg har tippet en 9-tons anhænger om på "ryggen" og at det er derfor jeg har ondt, og at jeg prøver at snyde samfundet ved at påstå at jeg har ondt, og at jeg kun vil havde medlidenhed ved at skrive hvor/at jeg har ondt, det at jeg skriver at jeg har ondt, det er kun en forklaring på, og hvorfor jeg nogle gange flipper lidt meget ud, også overfor ting som jeg burde kunne grine af, som F.eks. Flixtor (på SOL.DK), men.

Tørresnoren er så vit jeg ved også Blikkenslager!, og han bør vide hvad smerte er, jeg prøvede engang en svejsehjelm fra ESAB, lort var det, efter en dag var jeg totalt blind i over en uge, med frygtelige smerter som alle ved, hvis de først har prøver sådanne noget, men!, det er intet i forhold til det jeg oplever i dag, for ingen kan fjerne de smerter, jo morfin, men det vil jeg helst ikke mere på.

Kan I følge mig, vent nu og se, nu kommer "flixtor/sol.dk) og jagter mig.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

23
Politik / Cannabis Claus.
« Dato: April 17, 2017, 05:09:14 pm »
http://www.bt.dk/krimi/claus-saelger-medicinsk-cannabis-til-kraeftsyge-nu-er-han-faengslet

Hvad syntes I ?, er manden en frihedskæmper, eller bare en "bølle" der har ville tjene nogle hurtige penge på andres bekostning?.

Manden har jo i sagens natur overtrådt straffeloven, og han har indrømmet at han har gjort det, velvidne at han kunne blive straffet for det.

Hvad syntes I om det, ikke ud fra et personligt syn, men ud fra hvad der er sket/gjort, for alle kan vel hurtigt blive enige om at alle tekniske midler skal bruges for at hjælpe syge, så det drejer sig kun om hvad Claus har gjort.

Det er ikke et spørgsmål om fri hash/cannabis eller ej, kun om hvad Claus har gjort i forhold til loven.

jeg vil senere komme med noget, som måske kan få jer til at tænke jer om, men nu først dette :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

24
Fri Debat / Min trygsag.
« Dato: April 12, 2017, 08:51:19 am »
Er det muligt, at jeg kan få lov til at skrive noget om den sag, uden at I vil prøve at ødelægge indlæget med beskyldninger og udenomssnak ?.

Jeg lover ikke at nævne navne

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

25
Fri Debat / ÆGGET !.
« Dato: April 10, 2017, 01:20:01 pm »
Hvad kom først?, ægget eller hønen :hyper:, Se det ved jeg :ohmy:, det gjorde ægget :yes:, jo jo den er god-nok, og hvorfor så det?, jo for hønseægget er slet ikke lagt af en høne, for hønen var slet ikke opfundet, og det er ægget beviset på, og hvorfor så lige det?.

Jo ser I, 6 til 8-dage inde i udrugningen af et hønseæg der har fosteret 13 led i halen og TÆNDER, fra 8 til 10-dage inde i udrugningen gror de 13 led i halen sammen til kun 3 led og tænderne udvikler sig til et næb, så en høne er i virkeligheden en mini udgave af Trex :ohmy:, tænk lige over det når du bestiller en ½kylling med pomfritter :hyper:.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

PS: det er videnskabeligt bevist, så nej, jeg er ikke gal eller tosset :big_grin:.

26
Fri Debat / Hold da helt kæft.
« Dato: April 08, 2017, 06:48:54 pm »
"flixtor " dit sol.dk navn.
Jeg fatter ikke du gider den idiot der kalder sig "trillet2000" på sol.dk, det er den idiot der har jagtet mig i 6-8-år, det er en meget syg person, det virker som om jeg er berømt bare ved at holde min kæft.

Og bare lige for at sige det, så har jeg KUN en profil på Facebook, den anden er en kopi-profil lavet af den syge person, og som personen selv skriver, så er personen kun ude på at provokere mig så jeg kan blive bannet, hvilket jeg syntes er sygt.

Prøv engang at kik på din-debat nu, der er 15 indlæg på forsiden, 10 af dem handler om muslimer, for og imod, og ingen gør noget, din-debat er et talerør, brugerne kan hvis de bruger din-debat rigtigt for "magt"/indflydelse, i stedet for jagter i alle hinanden som syge, i opretter et indlæg under en profil, og i svare jeg selv under en anden profil, det er helt til grin.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

27
Fri Debat / Poul Jørgensen
« Dato: Januar 01, 2017, 10:17:37 pm »
Jeg tror der er nogen der har fået noget galt i halsen Vedr. hvem jeg er :ohmy:.

Altså som udgangspunkt, så er jeg ikke noget pædofilt svin :bad: jeg hader sådanne nogen, OK!.

Jeg har i over 10-år været enlig far med 3 børn, som jeg elsker over alt på denne jord, og ingen skal gøre dem noget, for jeg vil forsvare mine børn med livet som indsats.

I 80èrne hjalp jeg flere gange 1448/politiet med at rede børn der var kommet i klemme, jeg boede Dalen 30 dengang, nogle gange havde jeg helt op til 10 børn af gangen( hvis i går ind på GOOGLE og kikker, så er huset ikke ret stort.), så tit måtte jeg sove på gulvet, tit måtte jeg melde mig "syg/tage ferie" fra mit arbejde, fordi kommunen og politiet ikke kunne finde ud af hvor de børn skulle være.

Der var engang en lille fyr(en dreng), "Tejs"  eller sådanne noget, han ville ikke ud af sengen om morgenen, hver gang jeg sagde noget til ham, så kravlede han ned under dynen, alle de andre unger sad og spiste morgenmad, men "Tejs", pludseligt opdagede jeg at han havde tisset i sengen, da jeg sagde til ham at det var da OK, så sagde den lille dreng (og det gjorde meget ondt.) , SLÅR DU MIG IKKE, den lille stakkels dreng fik tæsk af sin far når han havde tisset i sengen.

Jeg krænger mit hjerte ud her og nu.

Jeg græd da han sagde det, jeg viste at han var blevet mishandlet, men "vi" lavede "sjov" med det, og efter 8-dage var han "tør" om natten, og en glad dreng, han fik så en ny "familie" at bo hos, og det var vist også det bedste for ham, i dag er han en stor "dreng" med fast arbejde Osv.

Jeg har 100-af den slags historier fra dengang, jeg hjalp en masse børn, sammen med kommunen og politiet dengang.

Tag nu og fat det, jeg er ikke det pædofile svin du skal havde fat i, jeg håber du får fat i ham, eller at du får løst dine psykiske problemer, for du bliver ikke "lykkelig" af at tage livet af det svin.

Nå men PYT, så knækkede filmen.

Jeg håber du kan forstå hvad jeg har skrevet, ellers har du mit Tlf: nummer :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen


28
Fri Debat / Se dette, og tænk hvis det var dig.
« Dato: December 25, 2016, 05:06:48 pm »
Dette er Mail: og beskeder jeg får.
Poul Joerg    

Poul Joergensen

25. dec. 13.47 CET

Han bliver ved, her er en til som skal slettes.

Kartoffelmel /16 minutter 40 sekunder/ siden

Men Hr. Pølsemester ér her stadig... blot under et andet navn. Jaaa...
Hr. Ussen Terprise. Hvorfor har du iøvrigt sådan et fremmed navn? Er du
fundamentalistisk muslim?

Man kunne frajæksæmbel skulle angive CPR# via et bedled til din id -
altså fx.
http://i.imgur.com/huqVuXC.png

og så har man sorteret de værste taskenspillere fra. Ka do føl maj?

vh. hr. Kartoffelmel

Hr.Skummel /14 timer 1 minut/ siden

Nej nej det er Pølsemesteren nede fra Krøngevej 3 han mener - ham der
der altid skulle stege sine hjemmelavede pølser på panden.

Ka I føl maj?

vh. Hr. Olsen

Hr.Skummel /12 timer 19 minutter/ siden

Jeg er også frisk! Jeg er 19 og er jomfru og vil gerne have at en
psykisk syg med handicap knallert og bopæl på Krøngevej 3 tager
styringen. Han må gerne være trusselusker og hedde Poul.

vh. Hr. Olsen

Også blev dette skrevet som en besked til mig på "din-debat", det er
tydeligt samme person.

Liselotte

Din-debat

dsiay
Gæst
FIS AF MED DIG DIT PÆDOFILE MØGSVIN!!
« Sendt til: nobody Dato: December 17, 2016, 04:22:51 pm »
Svar med citat
Slet
GÅ UD OG HÆNG DIG DIT VÆRDILØSE STYKKE LORTVar der fingeraftryk på de to forgiftede øl

Hvor er der klippet?

Liselotte
Gæst
Du får din vilje i første omgang
« Sendt til: nobody Dato: December 23, 2016, 09:07:12 pm »
Svar med citat
Slet
Jeg sletter denne profil, men holder stadig øje med dig både her og i virkeligheden.
Muahhhhaaaaaaaaaaaaaaa

Havde jeg behold denne ville jeg være for genkendelig, så nu angriber jeg dig fra  andre profiler.

Jeg får dig bannet her som jeg gjorde på Sol.dk

Hvor meget skal man finde sig i, tag lige og hjælp mig med et svar, jeg fik en SMS her i dag "Har du set dit CPR.Nr som jeg har lagt ud offentligt.".

Det var fra Tlf: 67572802084, selvfølgeligt et DØDT nummer, men hele tiden, jeg har kun hjulpet folk hele mit liv, så hvorfor skal jeg jagtes af en så SYG person uden at politiet gør noget ved det, jeg får dødstrusler og alt muligt andet, syntes I det kan være rigtigt, kom nu!, hjælp mig.

Venlige og kærlige hilsner
Poul Jørgensen

29
Fri Debat / Tørresnoren.
« Dato: December 16, 2016, 04:41:50 pm »
Undskyld.
Det var ikke min mening, jeg fik slettet den Mail: du sendte mig, jeg ville godt have haft svaret dig, prøv igen hvis du vil, og jeg skal svare dig på dit spørgsmål.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

30
Fri Debat / Er der mogen der ved, om man kan.
« Dato: November 16, 2016, 10:51:35 am »
Er der nogen der ved, om man kan spore en "Ipad" , hvis den bliver stjålet, og hvis, så hvordan, og eller hvad skal man gøre for at kunne det ? .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Sider: 1 [2] 3 4