Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Evalu

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 37
31
Samfund- & Kultur / Sv: Hiver børnene ud af undervisningen for at gå i kirke
« Dato: December 19, 2017, 06:50:37 pm »
Jeg forstår ikke helt det drama, men det kommer måske an på, hvor man læser nyhederne.
Hvorfor tager forældrene deres børn ud af undervisningen kl. 10, når julegudstjeneste først starter kl 11.30?

Det er eleverne i de mindste klasser, indskolingen, som traditionelt har deltaget i julegudstjenesten, og disse elever har fri fra skole kl. 11:00.
Således er der rigeligt tid til at bevæge sig hen til kirken, hvor julegudstjenesten starter kl. 11:30.

http://nyheder.tv2.dk/2017-12-17-utilfredse-foraeldre-faar-nu-selv-arrangeret-julegudstjeneste

Jeg kan da heller ikke forestille mig, at kirken vil være medvirkende til, at forældre hiver deres børn væk fra skolen midt i undervisningstiden.
Men det er da glimrende, at forældre selv har taget initiativ til arrangementet. Blot kunne man ønske lidt mere respekt overfor skolen fra deres side.


Forældrene vil  hente deres børn i skolen kl 10.00 for at gå over i den tomme kirke og synge 3 julesalmer. Herefter følges børnene tilbage til skolen.
Der vil ikke medvirke nogen præst til "happeningen".

Underlig idé.

https://www.bt.dk/danmark/vrede-foraeldre-tropper-op-paa-skole-og-hiver-deres-boern-ud-af-undervisningen


32
Samfund- & Kultur / Sv: To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 03:17:25 pm »
Vi skal således være klar over, at hvis én af os bliver stukket ned - eventuelt dræbt - en af dagene i Odense, Randers eller Hjørring, så er det vores egen skyld. Det er jo fordi, vi tilhører den samme kulturkreds af "vantro" som den amerikanske præsident!

Det er positivt, at du indser det urimelige i at dømme enkeltindivider ud fra deres etniske og/eller religiøse tilhørsforhold.

33
Samfund- & Kultur / Sv: To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 02:58:05 pm »
http://www.religion-facts.com/da/29

Muslimer:
Befolkning: 169,120
Procent: 11.2%

Et muslimsk land er måske lige i overkanten men islam fylder meget når der er 11%.
Se blot på danmark hvor alt snart sagt drejer sig om muhammedanere. Deres skikke, modstand mod vores, vold terror, skyderier.

Danmark er et kristent land, endnu, men er det ikke også ved at være muslimsk.https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/2014-06-21/danmark-k%C3%A5ret-som-et-af-de-mest-islamiske-lande

Målt ud fra islamiske værdier er Danmark verdens næstmest islamiske land
, ifølge amerikansk undersøgelse. Frihedsrettigheder har givet vestlige lande topplacering, men undersøgelsen overser vigtige faktorer, mener professor.

Hvis du mener, at Gabon og Danmark er muslimske lande, hvorfor mener du så, at vi bør holde os langt væk fra muslimske lande?

Hvor siger din såkaldte logiske konsekvens, at vi bør tage hen?  Til Nordkorea?

Deraf kan vi lære til logiske konsekvens, at vi bør holde os langt væk fra muhammedanske lande.

34
Samfund- & Kultur / Sv: To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 02:09:02 pm »
Der er 11% muhammedanere.
Det er mere end rigeligt, og de skulle være smidt ud.

Først må du meget gerne vise kilden til din oplysning om, at muslimer skulle udgøre 11 % af Gabons befolkning, og dernæst vil jeg gerne vide, med hvilken logik du gør Gabon til et muslimsk land.

35
Samfund- & Kultur / Sv: To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 01:45:57 pm »
Deraf kan vi lære til logiske konsekvens, at vi bør holde os langt væk fra muhammedanske lande.

???

Gabon er ikke et muslimsk land.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/danskere-saaret-i-angreb-i-gabon
citat:
"Gabon er et relativt lille land i det vestlige Centralafrika, hvis areal er seks gange større end Danmarks. Befolkningstallet er dog kun på omkring to millioner, der tilhører et hav af etniske grupper og bekender sig til en række forskellige religioner.
Langt størstedelen af befolkningen er kristne, mens en femtedel bekender sig til naturfolkets religioner. Kun én procent af landets befolkning er muslimer,"
citat

36
Samfund- & Kultur / Sv: Det har vi hørt før... aflyst julegudstjeneste
« Dato: December 11, 2017, 05:03:30 pm »
Ifølge skolebestyrelsesformanden på Gribskolen er det ikke specifikt af hensyn til de muslimske elever, at skole-jule-gudstjenesten er aflyst.


https://www.dr.dk/nyheder/indland/skole-i-graested-i-haard-modvind-har-sloejfet-julegudstjeneste
citat:
"Gribskolen i Græsted har fået usædvanligt stor og uønsket opmærksomhed, efter at Netavisen Gribskov har skrevet, at skolen har valgt at sløjfe julegudstjenesten i den lokale kirke.
I kommentarfelter på Facebook florerer især to kritikpunkter: Det er en aflysning af en mangeårig dansk tradition og et knæfald for islam.
Skolebestyrelsesformand på Gribskolen Charlotte Orland Pedersen ærgrer sig over, at beslutningen bliver tolket på den måde.
Hun påpeger, at der er mindst otte forskellige trosretninger blandt børnene på skolen, og at julegudstjenesten ikke er blevet droppet specifikt af hensyn til skolens muslimske elever.
- Men det fremgår af folkeskoleloven, at religions- og kristendomsundervisning ikke må være forkyndende - og det er en gudstjeneste, siger hun til DR Nyheder."
citat slut


37
Politik / Sv: arve regler - faren har kræft
« Dato: December 02, 2017, 11:04:11 pm »
ingfen gæld så jegh er en heldig kartoffel :smile:

Du har da vist lidt svært ved at holde rede på de historier, som du spammer Din-Debat med.

Hej er der ikke nogen, der kender reglerne for at vinde i lotto hvis man har gæld til det offentlige.? Jeg gider ikke blive ved emd at spille hvis de bare tager det for jeg skulder kommunen en hel del.

38
Politik / Sv: arve regler - faren har kræft
« Dato: December 02, 2017, 08:52:29 am »
Arven afhænger også af, hvor stor arvingens gæld er.

Kreditorerne (herunder det offentlige) kan gøre udlæg i arv, så arvingen kun får det, der er tilovers, efter at arvingens gæld er betalt. :big_grin:

39
Fri Debat / Sv: Min yndlings julesang er dansk
« Dato: November 29, 2017, 10:14:18 pm »
Desværre er det blandt andet det, du skriver om - traditionerne, sangene/salmerne, maden, træet/pynten, kirken (julegudstjenesten), familiehyggen osv., der er ved at dø.

Juletraditioner er vigtige.
Mine voksne børn har endnu ikke stiftet familie, så de kommer stadig hjem til jul, hvor julen kører helt "på skinner" - lige som den altid har gjort. :smile1:
Når de får børn, så synes jeg, at de skal skabe deres egne juletraditioner, og så må jeg "nøjes" med at være julegæst.

Citér
Min yndlings-julesang/salme (ikke 'favourite' !!, jeg skriver dansk på en dansk debatside) er i øvrigt på mindst 56. år "Julen har bragt velsignet bud", men så skal den også helst synges af kor - som i den i dag meget ukorrekte danske film, "Fra den gamle købmandsgård", som Danmarx Radio (DR1) til min store forbavselse sendte juleaften 2013. (Det er nok sket ved en fejl.)

En tradition, jeg også har bragt med fra mit barndomshjem, er at alle - startende med den yngste - skal vælge en sang/salme hver, når vi går rundt om juletræet, og netop "Julen har bragt velsignet bud" har været mit valg hver eneste jul, så længe jeg kan huske.

40
Fri Debat / Sv: din favourite kristmas song
« Dato: November 28, 2017, 11:58:08 pm »

Min far var musiker, og jeg har mange gode minder om ham ved klaveret, hvor han sang og spillede for os børn.
"Juletræet med sin pynt" var en af de julesange, som jeg tit bad ham om at spille.

Det var altid far, der pyntede juletræet, og jeg har arvet en del af den gamle juletræspynt, som jeg passer lige så godt på, som han gjorde.

Desværre døde han alt for tidligt; men det er blevet en tradition for os at synge "Juletræet med sin pynt", mens træet tændes og vi samles for at danse omkring det.

https://www.youtube.com/watch?v=DbVotv7UUiQ

41
Nazisterne brugte også tolietpapir men gør det tolietpapir til noget der er nazistisk?

Behøver nazister toiletpapir?  De holder alligevel altid hånden så langt væk fra næsen som muligt!!! :bad:42
Mange forbinder den klassiske romerhilsen med Hitler. Men viste i at romerhilsenen slet ikke er skabt af Hitler? 

Nazisterne gjorde "romerhilsenen" og svastikaen til deres symboler, og derfor er det ligegyldigt, hvem de huggede det fra.

Siden hitlertyskland har heilen og nazikors været nazistiske symboler, som ingen andre end nazister vil bruge - uanset hvad de vælger at kalde det.


43
Samfund- & Kultur / Sv: Farvelfærd
« Dato: November 22, 2017, 12:45:57 am »
Jeg vil have flere ufaglærte ansat i den offentlige sektor i ganske almindelige jobs, ligesom det var førhen i tiden. En vejmand i kommunerne var ikke i løntilskudsjob, men var overenskomstansat ligesom alle andre - og det er bare et eksempel.

Jeg er enig

44
Samfund- & Kultur / Sv: Farvelfærd
« Dato: November 21, 2017, 11:14:46 pm »
Jeg beklager mig over, at der ikke længere er jobmuligheder for ufaglærte, der droppede tidligt ud af skolen - og det bliver kun værre med den nye teknologi. Jeg taler om rigtige jobs, og at det er oplagte jobs for ufaglærte kontanthjælpsmodtagere.

Tidligere havde kommunerne vedligeholdelsespligten af fortovene langt flere steder end i dag, og det drejer sig om at udskifte knækkede fliser og rette skæve fliser op. Ikke noget der kræver store investeringer.

Der er stadig nogen som dropper tidligt ud af skolen, så hvad skal de lave i fremtiden?

Der vil fortsat være behov for ufaglært arbejdskraft,  medmindre disse job bruges til arbejdsprøvning/aktivering af kontanthjælpsmodtagere, der så skal arbejde lige så hårdt blot uden at få andet end kontanthjælpen ud af det.

Det kan ikke være meningen, at det offentlige skal stille gratis underbetalt arbejdskraft til rådighed for det private arbejdsmarked.

45
Samfund- & Kultur / Sv: Farvelfærd
« Dato: November 21, 2017, 09:40:51 pm »


Det ville da også være underligt, hvis man sendte kontanthjælpsmodtagere ud for at rydde fortovsukrudt for villaejerne.

Hvorfor dog det ?

Villaejeren har trods alt også været med til at betale den kontanthjælp vedkommende modtager.

Desuden kan det vel være lige meget om man reparerer bil for villaejeren, sidder på en fabrik og syr hans skjorter, arbejder på et slagteri og skærer hans flæskesteg ud, eller om man rydder hans fortov, - det er under alle omstændigheder folk selv, deriblandt også villaejerne der betaler for det, uanset om det så er via direkte løn eller over skatten.

Det er mig, som du citerer - ikke Anklageren.

Som villaejer har man pligt til at holde fortovet. Det ved man, når man køber huset.
Hvis man ikke selv kan/vil udføre arbejdet, så må man betale en havemand eller et firma for det.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 37