Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Evalu

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 34
31
Det havde været mere korrekt, hvis Trump havde skrevet, at han ville overholde den lov, der blev vedtaget vedrørende  papirerne for 25 år siden.
Nu lyder det nærmest, som om han vil tage æren for, at papirerne bliver offentliggjort.

https://www.bt.dk/udland/trump-har-besluttet-sig-vil-frigive-hidtil-hemmeligholdte-dokumenter
citat:
"I 1992 underskrev præsident George H. W. Bush en lov om, at papirerne skulle offentliggøres senest 25 år efter - og den tidsfrist udløber 26. oktober i år."
citat slut

32
Fri Debat / Sv: SvampeBob
« Dato: Oktober 20, 2017, 05:13:07 pm »
Ikke småpenge de koster sandt nok.., men skal ikke bare glæde os i stilhed over de 2 livslange overførselsindkomst vi nu spare?

Det er kun afstumpede mennesker, der glæder sig over at to børn er døde.

33
Videnskab / Sv: Tyngdebølger
« Dato: Oktober 16, 2017, 09:20:49 pm »
Det er helt vildt spændende. Men det er nu ikke fordi vi har opdaget en ny dimension, og det er heller ikke det faktum at tyngdebølger eksisterer der er banebrydende (det blev forudset for over 100 år siden), det er det faktum at vi kan måle dem der er utroligt. Vi har muligheder for at måle ting vi aldrig har målt før. Specielt er det spændende fordi vi med tyngdebølger kan måle fænomener op til, og under, store begivenheder (kollision af neutron-stjerner er en MEGET stor begivenhed), hvorimod vi med teleskoper altid først ser eftergløden af hvad der er sket. Der er ingen der peger deres teleskop mod en tilfældig galakse i årevis i håbet om at der sker en supernova eller lignende. Man peger altid først teleskobet når en supernova allerede er igang. Med tyngdebølger kan vi optage selve øjeblikket for kollisioner, og det kan fortælle os noget om opbygningen af objekterne.

Ja, det er spændende, når viden vokser og når teorier bliver bevist som sande som i tilfældet med tyngdebølger.

Jeg tilstår gerne, at jeg ikke er videnskabeligt anlagt; men jeg kan lide at få rokket ved virkelighedsopfattelsen.

At tid og rum i vores virkelighed vitterligt forskubbes bare en lillebitte umærkelig smule ér en spændende tanke, og det stigende kendskab til eksistensen af fænomener, som vi ikke kan erkende med vore sanser, er fascinerende.

Lidt off topic er det lige så fascinerende at tænke på fænomener, der kun eksisterer i kraft af vore sanser  -  lyd f.eks. er målbar i decibel; men i virkeligheden er lyd jo kun svingninger i luften.
Hvis der ikke fandtes levende væsener med ører til at omsætte disse svingninger til signaler, der opfattes af hjernen som lyd, så ville selv det værste tordenvejr vel være lydløst.

34
Videnskab / Sv: Tyngdebølger
« Dato: Oktober 16, 2017, 04:06:33 pm »
Men vi, der interesserer os lidt for det spirituelle, har nu været klar over i et stykke tid, at tid og sted ikke er absolutte størrelser. Men relative størrelser. Fordi tid og sted kan bøjes, så er det teoretisk muligt at rejse i tid og også rejse stedmæssigt over enorme afstande. Det menes, at grunden til at avancerede rumvæsener kan rejse hertil, selvom de bor uhyre mange milliarder km. væk, er at de har fundet et trick til at bøje tid og rum, så de kan rejse hertil på relativt kort tid.

Uanset hvor fantasifuld du umiddelbart virker, så forekommer du mig ikke særlig spirituel.............

Det synes, som om du opfatter tyngdebølger som en "rejsemulighed" for fysiske væsener - altså som et redskab for fysiske væsener til at overskride afstande i tid og/eller rum.
Du lader din fantasi begrænse af jordiske normer for fysik, intelligens og interesser.

Jeg tænker mere på muligheden af et parallelt (åndeligt) univers udenfor tid og rum - d.v.s. udenfor de rammer, der bestemmer vores verdensopfattelse.

35
Videnskab / Tyngdebølger
« Dato: Oktober 16, 2017, 10:54:02 am »
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/afsloeringen-hele-verdens-fysikere-venter-paa-menneskeheden-har-aldrig-set-noget-lignende/6870866

Der bliver ifølge artiklen afholdt et pressemøde i eftermiddag, og avisen mener, at emnet vil være tyngdebølger.
citat:
"- Det er nu lykkedes for forskere at måle en tyngdebølge på Jorden, som opstod, da to sorte huller kolliderede med hinanden 1,3 milliarder lysår væk.
- Det er bølger i rumtiden. Det vil sige, at vores tid og rum vil bølge og afvige en lille bitte smule, når tyngdebølgen flyver gennem jorden, forklarer Troels Harmark til Ritzau."
citat slut

Jeg vil absolut ikke hævde at have forstået fænomenet; men det lyder ekstremt spændende, hvis vi nu kan registrere noget, der ligger udenfor det, som vi ellers har opfattet som målbart (i tid og rum).

Mennesket er jo ellers begrænset til det fysiske univers, hvor vi kun sanser det, som eksisterer og kan måles i tid og rum; men nu får vi (måske) muligheden for at registrere noget "udenfor", hvilket giver os en ekstra dimension at forholde os til.

36
Fri Debat / Sv: Akademikere - HA.
« Dato: Oktober 14, 2017, 04:15:13 pm »
Jeg begår ikke citatfusk - min kommentar var tydeligt sat i parentes, og det kræver ikke mange hjerneceller at forstå det var en kommentar til det citerede.

Hvis man kommenterer i et citat, skal der bruges kantede [] parantestegn.

https://www.bod.dk/fileadmin/bod_dk/downloads/gut_zu_wissen/GZW_dk_citater.pdf
citat:
"Egne indskud i et citat skal sættes i en firkantet parantes:
„Præsidenten [i USA] vælges for en fireårig periode.“"
citat slut

37
Dyr / Sv: Kastration af handyr.
« Dato: Oktober 08, 2017, 02:02:03 pm »
Som beskrevet så fint af andre, så er der to gode grunde til at lade en hankat kastrere;
Den strejfer ikke så meget, og det stinker ikke så forfærdeligt hvis den strinter.

En tredje god grund er at en kastreret hankat ikke skal slås med de ukastrerede hankatte om hunner i løbetid.  Det sparer den for mange sår og skrammer.

38
Jeg er sikker på om at det er et false flag. Om det er et hoax ved jeg ikke da jeg ikke har undersøgt det derfor udtaler jeg ikke om det er et hoax eller ej før jeg er mere sikker på sandheden. Jeg ved dog at ligesom med Sandy Hoax så prøver NWO-globalisterne igen at indføre strammere våbenlov efter dette event

Jeg har heller ikke undersøgt sagen til bunds, men er ligesom dig sikker på, at NWO-globalisterne igen er involveret. Formålet er at få amerikanerne til at opgive deres våben. Det er et totalt iscenesat EVENT.

Om folk døde, ved jeg ikke. Hvis ja, er det et falsk flag. Hvis ingen døde, er det et hoax.

Det interessante er, at der endnu ingen billeder er blevet set af ægte ofre. Det er mistænkeligt, hvis over 50 døde.

Noget andet er, at der under Obama var et hav af disse fake skyderier. Dette her er vist enten det første eller det andet under Trump. Mit indtryk er, at Trump ikke er involveret i det her. Men at nogen nu forsøger at lægge pres på ham ved at iscenesætte disse begivenheder, så han bliver presset til at stramme våbenloven. Noget han hidtil har afvist. Jeg tror derfor ikke, at det er et tilfælde, at man iscenesætter et så massivt falsk flag netop nu. Fordi der er behov for et massivt falsk flag for at presse Trump til at ændre sin politik på området. Nu må vi se om Trump har mod og mandshjerte til at stå for presset.


39
Politik / Sv: Endnu mere fakta om McVeigh
« Dato: September 29, 2017, 12:30:23 pm »

Det er bare vigtigt at forklare at det er et false flag angreb udført af CIA/FBI af den grund at der er rigtig mange her der ikke ved det40
Politik / Sv: 9% af amerikanerne mener at det er helt ok at være en nynazist
« Dato: September 29, 2017, 11:23:42 am »
Det er ikke overraskende tal fra et land, hvor 7 % af de voksne tror, at kakaomælk kommer fra brune køer. :smile1:

https://www.bt.dk/utroligt-men-sandt/syv-procent-af-voksne-amerikanere-tror-kakaomaelk-kommer-fra-brune

41
Politik / Sv: Abort bør være en respekteret nødløsning
« Dato: September 07, 2017, 06:14:03 pm »
Grunden til at det altid er religiøse mennesker der argumenterer imod fri abort er heller ikke tilfældig. De er nemlig ligeglade med hvornår et foster begynder at have en form for tankegang, og dermed hvornår klassifikationen "menneske" begynder at give mening, de mener nemlig at et barn får en "sjæl" allerede ved undfangelsen.

Men hvad religiøse mennesker tror om mennesket bør ikke have indflydelse på vores lovgivning da vi skal have en solid mur mellem religion og stat.

Jeg er helt enig i, at vi ikke skal ophæve retten til fri abort af religiøse grunde.

Hvis en kvinde mener, at hendes religion forbyder hende at få en abort, så kan hun jo lade være med at benytte sig af muligheden; men nogles forbehold mod abort skal ikke forhindre andres frie valg.

42
Der er nogle debattører i denne tråd, der burde tænke lidt over deres opførsel.

Det er en ung kvinde, der er DØD!
Hun har forældre  og venner, der sørger.

Det er ikke noget, som man gør grin med! :JC_doubledown:

43
Fra medierne / Sv: Er knivstikkeri i Finland terror?
« Dato: August 21, 2017, 02:32:52 pm »
Fru landbo... hvad handler denne tråd om ?

Handler den om forbrydelse mod offentlig myndighed, falsk vidneforklaring, forbrydelse vedrørende penge og bevismateriale, salg af narkotika og freds- og ærekrænkelser.


Eller handler den om VOLD knivstikkeri / terror ?

Har jeg ikke vedlagt link - og har jeg ikke citeret ret ?

Så fald ned fru landbo - tak

Hvad har lomme- og tasketyverierne, som du omtaler, så med denne tråd at gøre?


Carlo

Citér
Men vi skal bare huske at DK har meget lav kriminalitet og at den er faldende.

FLEST ANMELDTE VOLDSTILFÆLDE SIDEN 1995


http://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=23451

FLERE UDSÆTTES FOR LOMME- OG TASKETYVERIER

http://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=23496

VOLDSOM STIGNING I VOLD MOD PERSONER I OFFENTLIG TJENESTE

44
Fra mig til dig / Sv: Hej El_Nino
« Dato: August 15, 2017, 05:46:39 pm »


Tillykke med fødselsdagen.

45
Religion-& Filosofi / Sv: Muslimsk bønnekald i Roskilde Domkirke
« Dato: August 15, 2017, 01:40:56 pm »
"Det er udansk ikke at respektere menneskers følelser" - siger Evalu.

Jeg kan blot aldrig huske, at vi har hørt fra ham, når -

Muslimske unge har leget vildt på kirkegårde, skændet gravfreden, ødelagt gravsten og andre mindesymboler som de døde har opsat for at ære deres slægtninge.
Når de har spyttet på kirker. (Det er et led i opdragelsen, et krav hjemmefra i mange muslim-familier).


Eller når der er blevet spyttet for fødderne af f.eks. piger/kvinder med et synligt kors-smykke og hvæset "haram" (forbudt) ind i hovedet på vedkommende. Eller simpelthen hendes kors er blevet revet af.

Det har Evalu og andre halalhippier aldrig, aldrig hørt om. Men nu har jeg nævnt det.

Men dette her - det var for stærkt for Evalu og biskoppen i Roskilde:

http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-9575-mid-1-params-11.html


Jeg er altid parat til at kritisere idiotisk opførsel -  uanset om det er muslimer eller SIAD, der står bag. :smile1:

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 34