Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - annella

Sider: 1 ... 4 5 [6]
76
Samfund- & Kultur / Sv: Røde Kors- indsamling slår rekord
« Dato: Oktober 08, 2015, 04:55:58 pm »

Stråmand betyder, at I pådutter andre holdninger, de ikke har. Og det gør I da til fulde. Og lad mig da lige slå en ting fast: Jeg er ikke forpligtet til at tage hensyn til dine følelser her på debatten. En kommunist er en kommunist - ligemeget hvad de så selv kalder sig.

Du skilter jo selv med hagekorset!

Nu er det sådan, at hagekorset også omtales "Swastika", og den dag i dag er et religiøst symbol for held og lykke i hinduisme, jainisme og buddhisme.

77
Samfund- & Kultur / Sv: Det står der altså ikke i dit link
« Dato: Oktober 03, 2015, 06:24:37 pm »

Jamen, nu er kilden jo ikke kun den 51-årige sygeplejerske, men også den ansvarshavende borgmester, Rainer Vidal:

'A new residential unit for 30 refugees in Nieheim would cost €30,000 (£22,000). This solution will cost me nothing,' Rainer Vidal, the mayor of Nieheim, told Die Welt, adding that the three refugee centres in Nieheim are already full

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3249901/German-nurse-faces-eviction-council-block-brought-children-make-way-asylum-seekers.html#ixzz3nUu3ciA6


Næh, men nu er min indvending jo også, at den tyske lovgivning er kendt for at beskytte lejerne, så det ikke er muligt at smide hende ud, hvis hun ikke frivilligt går med til det.

Det er ikke desto mindre det, der er sket. Ønsker du noget lignende i Danmark?

I dit link står der: German woman threatened with eviction to make way for refugees

Det betyder på dansk, at den Tysk kvinde er truet med udsættelse for at gøre plads til flygtninge - og så er hun altså ikke smidt ud.


Efter hvad de tyske medier skriver, er hun ikke kun truet med udsættelse, hun er blevet sagt op af kommunen, da det er kommunen, der ejer lejligheden, og den SKAL gøre plads til flygtninge.

78
Fra medierne / Sv: De konsekvent nationalsindede er og bliver voldelige
« Dato: September 25, 2015, 05:29:41 pm »
Det ironiske er, at de omtaler sig selv som almindelige fredelige borgere.

Nu hører vi om det, fordi det er foregået i Finland, men i Tyskland er det hverdagskost, og løgnepressen vil næsten kun skrive om det, når gerningsmændene er muslimer.

Her er en liste over angreb på flygtninge i år fra den tyske Wikipedia i Google-oversættelse.Hvad med at citere, hvordan alt for mange flygtninge opfører sig i de tyske flygtningelejre f.eks. de daglige knivstikkerier?


Sider: 1 ... 4 5 [6]