Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - annella

Sider: 1 [2] 3 4 ... 6
16
Fri Debat / Sv: Terrorplanlæggere anholdt i Frankrig og Tyskland
« Dato: August 10, 2016, 10:26:54 am »
Der skete jo ikke noget, så jeg synes ikke, vi skal bruge meget tid på at tale om det. Lad stilheden sænke sig.

Nej heldigvis skete der denne gang ikke noget, da politiet greb ind i tide, så ja lad os tie hændelsen ihjel.

17
Politik / Sv: Europæisk politiker-elite selv ude om foragt
« Dato: Juli 21, 2016, 08:35:42 pm »
[quote author=Asmund Stridsmand
Nej, og det gør Angela Merkel, Stefan Löfven eller Lars Løkke Rasmussen nok heller ikke.
Tror andre debattører her, at lande som Frankrig, Tyskland - eller Danmark, når vi er blevet ramt af mere terror, undgår folkelige oprør, som godt kan antage voldelig karakter (alt efter hvordan politikerne agerer)?

Ja, det tillader jeg mig at spørge om, selv om der er nogle, der vist mener, at sådan én som mig skal tie, når nu dette forum skifter ledelse.


Må jeg spørge dig
Kan du definere folkeligt oprør.
[/quote]

Nu er spørgsmålet godt nok ikke stillet til mig, men det sidste folkelige oprør (du kan også kalde det for revolution) vi havde i Europa, førte til Berlin-Murens fald.

18
Politik / Sv: Europæisk politiker-elite selv ude om foragt
« Dato: Juli 21, 2016, 07:20:41 pm »Tror andre debattører her, at lande som Frankrig, Tyskland - eller Danmark, når vi er blevet ramt af mere terror, undgår folkelige oprør, som godt kan antage voldelig karakter (alt efter hvordan politikerne agerer)?

Ja, det tillader jeg mig at spørge om, selv om der er nogle, der vist mener, at sådan én som mig skal tie, når nu dette forum skifter ledelse.

Jeg tror ikke, vi kommer til at undgå et folkeligt oprør, og jeg tror oprøret begynder i Frankrig og vil brede sig til Tyskland og Belgien.

19
Politik / Sv: Mens vi hygger .............
« Dato: Juli 21, 2016, 07:07:54 pm »
Ingen tvivl om at det påvirker vores hverdag med dette Is halløj man ustandselig hører og ser i medierne.

Så det er spørgsmålet hvor meget vi hygger. Mange opfatter Danskerne som skødesløse og ubekymrede men jeg tror, (min mening) det påvirker os mere end vi vil indrømme.

Det giver jeg dig ret i, jeg selv holder mig fra steder med store menneskemængder og rejser ikke længere til visse lande, så jo terroren i Europa har fået indflydelse på min livsstil.

20
Fri Debat / Sv: Hvem er det der frygter....
« Dato: Juni 17, 2016, 02:50:57 pm »
Vi er nogen herinde, der får skyld for -  at vi frygter for ISLAM / Terror .. men vi tør se sandheden i øjnene, og vi vil kæmpe imod ISLAM og den religions ONDSKAB -  så godt vi nu kan.

Så har vi et par stykker herinde, der ikke tør se den ONDSKAB i øjnene, men bruger det meste af døgnets timer til, at "feje det hele ind under gulvtæppet" - de   er i virkeligheden dem der frygter - men de vil bare tørre frygten af - på os andre, så tror de ONDSKABEN forsvinder.

Det gør den ikke !!

Du render terroristernes ærinde, ved bestandigt at minde os om hvor meget vi skal GYSE.

Jeg er ligeglad med terrorister. Derfor er jeg immun.

Det er jeg også, så længe terroren ikke rammer mig og min familie.

21
Politik / Sv: Muslimer blev sure, da der blev undervist i grundloven
« Dato: Juni 16, 2016, 08:48:04 am »
Ja ... hvad laver de i Danmark.. de skulle ikke bare udvandre fra VUC - de skal udvandre af Danmark !!!

Der er mange muslimer, der er så provokerende og øretæveindbydende, at det ikke er til at holde ud, at se på  :diablo:

Vi har været alt for blødsøden og alt for længe !!


De skulle for tid og evighed udelukkes fra undervisningen på VUC, men det sker selvfølgelig ikke tværtimod bliver det undervisningsmateriale, der virker stødende på kulturberigerne fravalgt i undervisningen.

22
Politik / Sv: Muslimer blev sure, da der blev undervist i grundloven
« Dato: Juni 16, 2016, 08:44:34 am »
I samfundsfag har jeg oplevet, at nogle elever sparkede til møblerne i klasseværelset, da jeg underviste i grundloven og demokrati. De ville ikke høre tale om, at grundlovssikrede rettigheder som ligestilling og ytringsfrihed står over religiøse foreskrifter.

Hvis man kun er villig til at lære om koranen, hvad laver man så i Danmark?

http://www.bt.dk/danmark/muslimske-elever-udvandrer-fra-vuc-blev-rasende-da-der-blev-undervist-i-grundloven


Forsørgelsen i Danmark er ikke at foragte.

23
Politik / Sv: Regeringen bøjer sig for islamiske normer
« Dato: Juni 12, 2016, 03:22:23 pm »
Flere barnebrude har reageret voldsomt på adskillelsen fra deres mænd på danske asylcentre. Det har fået regeringen til at genvurdere om adskillelsen er rigtig sådan som dansk straffelov §222 ellers byder.
Regeringen ligger under for følelsesmæssig manipulation. Når man ophæver retssamfundet, er de mindreårige ikke længere beskyttet af loven. I praksis skaber danske politikere nu det islamiske samfund her, som de siger, de vil bekæmpe.

Det er jo dejligt at regeringen, lader sig true til at være politisk korrekt, ellers kommer muslimpolitiet og anholder dem, der taler upolitisk korrekt?


https://www.youtube.com/watch?v=fWgA2ojocu4

Ikke at forstå, at jeg vil forsvare den elendige regering vi har og endnu mindre barnebrude, men problemet er faktisk, at det drejer sig om lovlige ægteskaber i oprindelseslandene, det er svært at forstå endnu sværere at skulle acceptere, men ikke desto mindre, bliver vi sikkert nødt til at acceptere disse ægteskaber med barnebrude.

Jeg læste netop i dag, at disse ægteskaber bliver accepteret i Holland og Tyskland.

24
Kastede brosten efter Røde Kors-ansatte.

http://lokalavisen.dk/somalisk-asyl-par-amok-da-de-skulle-flyttes-til-bornholm-kastede-brosten-efter-roede-kors-ansatte-/20160609/artikler/160609235/1265?ref=eblistermest

 "På Frederikssund Station fik de to sigtede overrakt billet til tog og fly og fik at vide, at de skulle til Bornholm. De blev meget vrede over, at de ikke kunne blive kørt hele vejen, og det resulterede i, at de angreb de to Røde Kors medarbejdere, der må søge tilflugt bag deres bil," fortæller senioranklager ved Nordsjællands Politi, Michael Qvist, til Frederiksborg Amts Avis.
Det somaliske par har fem børn, som stadig opholder sig i Somalia. De er torsdag formiddag blevet varetægtsfængslet i 14 dage ved Retten i Hillerød, men de kan ser frem til snart at skulle forlade landet.Citat slut

Hvad laver de i Danmark - hvorfor forlader de deres børn ?

De skal smides ud omgående, vi skal ikke bruge penge på dem, men sådan går det jo nok ikke..

Hvad de laver i Danmark spørger du, de venter sikkert på familiesammenførelse, for jeg kan slet ikke forestille mig, at forældrene bliver sendt retur til det konfliktplagede Somalia.

25
En tideløs klassiker som nu kan ses gratis på Youtube med engelske undertekster https://www.youtube.com/watch?v=9DOI3FqCZJE se den hvis i ikke har set den eller gense den da det er en god film som kan ses flere gange

Hvorfor anbefaler du at se filmen?

26
Politik / Sv: Væmmeligboerne er det umenneskelige danskerhad
« Dato: Juni 09, 2016, 10:44:04 am »
Annella har du givet Danskernes Parti en vælgererklæring? De vil sende 14000 ikke-vestlige hjem hvert år og det tager kun 5 minutter at give dem en vælgererklæring online med nem-id
http://www.stemdansk.dk/

Nej til dit spørgsmål.

DP kan ikke uden videre sende en eneste ikke vestlig hjem så længe Danmark er bundet af flygtninge og menneskerettighedskonventionerne.

27
Politik / Sv: Der er noget galt i Danmark
« Dato: Juni 09, 2016, 10:40:57 am »
Schweiz var det sidste land i Europa, der gav kvinderne valgret i 1971 på landsplan - og først i 1999 fik kvinder stemmeret i delstaten Appenzell Innerrhoden.

Erhard Jakobsen: "Vi havde aldrig fået lagt gas og elektricitet ind i husene, hvis det først skulle have været vedtaget ved en folkeafstemning."

Det var altså Liechtenstein, der var det sidste land i Europa, hvor kvinder først fik valgret i 1984.

28
Politik / Sv: hoved beklæning i Føtex?
« Dato: Juni 09, 2016, 10:36:56 am »


me - du tager da vel forhåbentligt fejl?

29
Politik / Sv: Væmmeligboerne er det umenneskelige danskerhad
« Dato: Juni 09, 2016, 10:32:41 am »
Kan du huske ham der bliv voldtaget og derefter havde ondt af gerningsmanden?

Norge: SV-politiker blev voldtaget af somalier, der fik udvisningsdom – Gav følelsen ‘av skyld og ansvar

http://www.uriasposten.net/archives/72700

Der er ikke nogen, som vil beholde dømte forbrydere!

En af de få ting ved indvandringen som danskerne kan enes om er, at kriminelle skal ud.

Og hvad nytter det, at vi danskere er enige om at udvise kriminelle, de bliver jo alligevel ikke udvist, men kan på tålt ophold leve videre i bedste velgående og frihed i Danmark.

30
Politik / Sv: Væmmeligboerne er det umenneskelige danskerhad
« Dato: Juni 09, 2016, 10:29:48 am »
Spam, spam og atter spam.

Luk du bare øjnene for kendsgerningerne, og kald indholdet i artiklen for SPAM, det ER jo netop det fatale, at alt for mange slet ikke VIL se de momentane problemener, og slet ikke vil tænke over fremtidens problemer med den ukontrollerede indvandring.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 6