Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 132
31
Det er faktisk omvendt

Som det er i dag, er mange imamer uddannet i Cairo, Riyadh eller Teheran - men hvis vi får en dansk imam uddannelse, så er de imamstuderende her allerede i forvejen.

Hvem har sagt at det er en given sag at "vi" skal have imamer overhovedet?

Citér
Hvis vi har en dansk imam uddannelse, kan vi være sikker på, at imamerne kender Danmark, og vi har en vis kontrol med, at de ikke er islamister.

Imamer skal slet ikke være her  - uanset om de er islamister eller ej. Hverken i DK eller i Europa. Imamer er et fænomen fra nogle elendige, overbefolkede diktaturstater i Afrika og Asien og sådan bør det fortsat være.

Enig CARLO, og det med SLET ikke være her, skal også gælde Islam som sådan. Ikke mere moske byggeri - ikke mere sær-behandling af muhamzske skolebørn / daginstitutionsbørn - :superman2: :rap: :rap: :paladin:

32
Man må gå ud fra at dommerne har dømt efter loven, og ikke efter smagsdomme.

Her er banden, med næsen godt i sky. Lad bare dem komme til Balkan. Der er selvtægtsbander der nok skal underkue de aber.Her er et billede af 14-årige udviste Yiming. Lærer dansk og går i skoleJo de er helt igennem dømt efter "smagsdommernes" forgodt befindende.

Loven har nemlig vide rammer og dommerne havde muligheden for begge dele, også at dømme udvisning, - men valgte netop at lege "smagsdommere med de rigtige politiske meninger" i stedet for at varetage befolkningens ve og velfærd.

Hvor "tredelt" og demokratisk er magten lige i et land hvor det kun er politikerne der vælges af folket, og politikerne derefter udpeger både politiets ledere og dommerne alt efter hvem de syntes har de rigtige meninger ?

I et rigtigt demokrati vælges alle de tre der skal dele magten af folket.

Hvad der ville ske på balkan ved jeg ikke, men på Philippinerne ville de blive udvist efter 1. kriminalitet og skudt hvis de kom tilbage og fortsatte.

En velintegrerede skolepige ville derimod ikke blive lagt hindringer i vejen, tværtimod, - på Philippinerne og gudskelov mange andre steder, ville det være hende man hjalp i stedet.

Ja PHIL, den er tilsyneladende HEL gal med domstolene og dommerne, når man holder hånden over denne krampyliske kriminelle familie (Levakovic), men har ingen problemer med at udvise en 14årig, som er være integreret i det danske - sq nogle dommere, som skulle fratages bestallingen :hunter: :Gigakach_02: :diablo (2): :diablo:

33
Fri Debat / Sv: Anbefalet mad for os alle
« Dato: Februar 23, 2018, 09:12:24 am »
I islam har vi et mad-system, som fortæller, hvad der er makruh (uanbefalet) at spise, og hvad der er mustahhab (anbefalet).

En af de makruh ting at gøre er at spise kød hver dag, fordi vi har en hadith, der fortæller, at det at spise kød hver dag, gør hjertet hårdt (du bliver fx doven med at udføre dine religiøse pligter). Det er usundt for både din fysiske krop samt din spiritualitet.

På den anden side er det at være fuldt ud vegetar, også makruh, men ikke haram. Det er anbefalet at spise kød mindst hver 40. dag. Ved kød forstås både rødt kød og hvidt kød.

Og Allah ved bedst, hvad der er godt for os.
 :heart: :heart: :heart: ALLAH  :heart: :heart: :heart:
                         :Cherna_29:

Ævl savl og babybræk at komme med  :paladin:

34
Jaeh - og tigeren er en troll.

35
Nix vi har konstant "råd til at betale" - især ikke til bigamister og arbejdssky muhamzske familier, som aldrig har bidraget til samfundet med arbejde og dermed skatteindtægter, men kun kan yngle og det som rotter.

36
Politik / Sv: Er islam de nye nazister ?
« Dato: Februar 22, 2018, 08:48:54 am »
De er sq næsten værre end nazister - ligeså racistiske, ensporet, feudale og lever i gammel fordums tid

37
Samfund- & Kultur / Sv: Endnu en somalisk bedrager
« Dato: Februar 22, 2018, 08:46:08 am »
---og derfor er der sikkert bekendtgørelser i nogle af den jungle, af åndssvage konventioner, som KAN bruges her mod denne kriminelle kn.....

38
Samfund- & Kultur / Sv: Endnu en somalisk bedrager
« Dato: Februar 21, 2018, 07:39:33 pm »
Til sidst så har man ingen kommentarer til disse former for nyheder men der er som altid den gætteleg med om svinet bliver udvist eller ej. Hvad tror i?


Tiltale: Somalier var professionel fodbolddommer i Afrika, men for syg til at arbejde i Danmark


En sag mod en 47-årig somalisk fodbolddommer om bedrageri skulle tirsdag være begyndt ved Retten i Kolding. Han er tiltalt for at have oplyst, at han var berettiget til sygedagpenge, selvom han på samme tid arbejdede som professionel fodbolddommer i Afrika.

Kolding: En somalisk, professionel fodbolddommer har angiveligt modtaget 176.596 kroner i sygedagpenge, mens han arbejdede som professionel fodbolddommer i Afrika. Det fremgår af politiets anklageskrift i sagen mod den 47-årige mand.

Læs resten og se billederne her https://www.fyens.dk/indland/Tiltale-Somalier-var-professionel-fodbolddommer-i-Afrika-men-for-syg-til-at-arbejde-i-Danmark/artikel/3232536#

Inger Støjbjerg må på banen og få denne snylter smidt Yt-Av-Hier meddevuns - fratages værdier svarende til dette uberettiget beløb han har fået, OG SÅ ER DER AFGANG TIL SOMALIA - ONE WAY TICKET. :morpheus: :mad: :Laie_88:

39
Samfund- & Kultur / Sv: Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, Muhamzsk dræber
« Dato: Februar 21, 2018, 08:41:21 am »
Indrøm det nu; du vil gerne kaste ham ud fra Rundetårn.  :smile1:

Nej, det bliver da et svineri af asfalten - op i en galge, og så lad kragerne æde ham. :Laie_5: :JC_PacMan:

40
Fri Debat / Sv: Pave Paul 6. skal kåres som helgen
« Dato: Februar 20, 2018, 10:08:01 pm »
Mon ikke den gode mand nu sidder i sin himmel og er......


- pavestolt...?  :blush:


Erik for-helved, du burde "holde" dig for god til at gøre grin med de hellige, lad mig fortælle dig en ting da jeg lå på sygehuset efter jeg havde fået 2-tons i hovedet fra morgenstunden der læste jeg alverdens bibeler - de kristnes, jødernes muslimernes vi er smp mennesker, vi har kun os selv! Vi har kun os selv!

det er ikke for sjovt når jeg skriver det her Erik, kan-du for helvede ikke forstå det? De ligger og jagter mig dag og nat så jeg beder til alle guderne! Den anden dag fandt heg en granat ude i laden, hved du ikke noget om det slet ikke?

Med venlig hilsen Poul Jørgensen

Er du ikke fornægtet tilladelse til denne site - dvs Banned med alt dit ævl savl bræk opkast diarre??? :negative:

41
Samfund- & Kultur / Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, Muhamzsk dræber
« Dato: Februar 20, 2018, 10:00:39 pm »
https://www.msn.com/da-dk/nyheder/krimi/pet-om-%c3%b8ksemanden-han-har-snuset-til-militant-islamisme/ar-BBJnzAT

Skal denne muhamzske kriminelle stenalder ISIS-elev, have love til fortsat at være i live her i DK - Jeg mener nej; vi har godt nok ikke dødsstraf, men der er (sikkert) andre metoder til at få ham fjernet fra denne jords overflade - :moil:

42
Politik / Sv: Er islam de nye nazister ?
« Dato: Februar 20, 2018, 09:45:23 pm »
Islam Yt-Av-Hier - og det NU - forbyd denne skide feudale stenalder gedekne........ tro N U!

43
Som du kan sige det anti - aaaltid pæn omtale af andre mennesker der i dette tilfælde ikke kan forsvare sig,  :girl_sad:

Argh - de der "sække" behøver vist ikke mere forsvar end de har fået - hvis rigtigt, at nogle af dem har været på offentlig forsørgelse i 19ÅR, så er det vist på tide at fratage dem al form for økonomisk understøttelse. De er helt sikkert IKKE interesseret i at lave noget for samfundet, ELLER øvrigt at integrere sig, såeh; hvad med en enkeltbillet til Somalia for hele familien? :vinsent: :slow: :pirate: :morpheus:

44
BIRKERØD: Lørdag aften cirka klokken 21.30 blev en mand og en kvinde overfaldet af en mand bevæbnet med en økse på pladsen foran Circle-K-tankstationen på hjørnet af Bistrupvej og Birkerød Parkvej. Manden betegnes som farlig.

Gerningsmanden efterlyses nu af politiet, begge ofre var efter overfaldet uden for livsfare, og Nordsjællands Politi har ingen yderligere kommentarer til ofrenes tilstand.

– Vi har med meget stor sandsynlighed den rette identitet på gerningsmanden, men vi efterforsker stadig i flere retninger. Der er efter alt at dømme tale om et umotiveret overfald, fortæller vagtchef Jan Bo Hedager fra Nordsjællands Politi.

Politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner, som kan have oplysninger i sagen, på telefon 114. Politiet opfordrer til, at man ikke selv retter henvendelse til efterlyste, da han betragtes som farlig.

Øksemanden er 29 år, mellemøstlig udseende, mørkt hår, mørkt kortklippet fuldskæg og 176 cm høj. Han er formodentlig iklædt mørk jakke og mørke bukser.Nyheden kan findes på alle medier da alle medierne har nyheden fra politiet
https://localeyes.dk/a77602-1234-29-aarig-oeksemand-efterlyst-huggede-to-unge-ned-paa-tankstation/
http://politirapporten.nu/2018/02/29-aarig-oeksemand-efterlyst-huggede-to-unge-ned-paa-tankstation/


Mit gæt til en straf. 2,5 år og en betinget udvisning. Tror i at han får en ubetinget udvisning i ForræderDanmark?

Naeh - for at være helt sikker på, at han ikke laver mere kriminalitet, så brug hans egne Økse - hoved af ham. :dwarf:

45
Fra medierne / Sv: Igen: Afvist asylansøger myrder. Medierne tavse.
« Dato: Februar 17, 2018, 08:53:11 am »
Har SIAD bragt en artikel om ubådskaptajnen Peter Madsen?

SIAD er ikke en kriminal detektiv organisation, men som  bogstaverne siger - Stop Islamisering Af Danmark - ikke omkring Peter Madsen, eller en italiensk pige fundet i en grøft i to kufferter. :ike:

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 132