Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 142
31
Fri Debat / Sv: Racisten Einstein!!
« Dato: Juni 15, 2018, 10:27:39 am »
Citér
El Nino skriver af og til som om, han sidder midt i en brandert. Mens andre gange virker han overraskende klar i hovedet. Han er svær at finde ud af.


PU - tak for kommentaren - nej vejrsystemerne kan være svære at forstå - bare se; det ene øjeblik er der tørke i Amerika og oversvømmelse i Australien - næste dag er det vendt om. Åh ja, af og til bliver jeg flintrende over muhamzernes opførsel, så sker det en finke eller to falder ud af gryden / panden o.l. :help: :d_sunny:

32
Fri Debat / Sv: Politibeskyttelse til studenter vogne?
« Dato: Juni 14, 2018, 10:41:47 am »
Politibeskyttelse til studenter vogne?

https://denkorteavis.dk/2018/nu-studentervogne-skal-have-politibeskyttelse-ellers-vil-chauffoerer-ikke-koere-i-bestemte-omraader/

"Alle kender synet af lastbiler med et åbent lad fuld af glade, larmende studenter. Det er en dansk tradition, at studenterne i højt humør kører på besøg i de enkelte studenters hjem, den dag de har fået huen på.

 Men nu er denne tradition ved at blive ødelagt. I hvert fald i områder, hvor der bor mange indvandrere."

Studenter vogne er før i tiden blevet angrebet af muslimske indvandrere med alverden kasteskyts mod de nye danske studenter.

Dette udspringer af, at de rettroende muslimer ikke er interesseret i uddannelse, andet end at læse i Koranen og i Sharia lovgivningen.

Det sidste er så også det de vil have indført i Danmark og i andre Europæiske lande.

Skal vi have politibeskyttelse af vores studenter vogne?

Vi skal have sparket alle disse stenkastende, gedebrægende og gedekn....., kriminelle muhamzske horeafkom Yt-Av-Hier - sku' være sket for år siden.. :kattemad_03: :ireful1: :ireful2: :ireful3:

33
Videnskab / Sv: Afsmeltning eller Nedsmeltning.
« Dato: Juni 14, 2018, 09:44:20 am »
Jeg kan anbefale bogen THE GREEN GOSPEL. Der afsløres det, at den globale opvarmning er én stor fed løgn. Temperaturen er slet ikke steget spor de sidste tyve år.

Hvordan vil du så forklare, at isen i Antarktis, iflg. alle smelter med forrygende fart. Hørte også at denne smeltning, får større effekt på DK, end smeltningen af den grønlandske indlandsis. Denne går så ud over den sydlige halvkugle i stedet; og her kan jeg ikke lige følge med, men klodens middeltemp. ER altså steget
https://www.dmi.dk/klima/klimaet-frem-til-i-dag/globalt/

34
Hvem så i helvede har ladet ham blive her?? - Skulle klynges op i nærmeste lygtepæl til Christiansborg, eller måske en landsretsdommer - og/eler en højesteretsdommer, som måske skulle prøves.

35
Religion-& Filosofi / Sv: Muslimske voldtagere - nu også i USA
« Dato: Juni 12, 2018, 04:36:54 pm »
PU = 0hh, de er så grimme sække, uformelige vralter, at - dem jeg ser, gør mig helt steril - så jeg tror ikke det er sket. Men - det må ikke lade os glemme, at vi skal have Islam Yt-Av-Hier, og dette skal gælde for resten af EU :russian: :paladin: :MG_229: :LaieA_018:

36
Politik / Sv: En kæmpestor sejr for Kim Jong-un
« Dato: Juni 12, 2018, 04:29:50 pm »
Det ene øjeblik er Trump krigsgal, men når så han skaber fred, så er den også gal. Hvornår mon venstrefløjen bliver tilfreds med trump?  :ermm:

Når han bliver smidt ud  :smile1:

Den 27 maj skrev jeg, at det er positivt, hvis det lykkes for Trump at mødes med formanden for Koreas Arbejderparti, Kim Jong-un ...

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=8071.0
----------- og så kan jeg, her d. 12.6.2016, skrive at Kim Jong-un meget vel kan agere som hans far Kim Jong-il gjorde overfor daværende US udenrigsminister mener det var Madeleine Albright, nemlig at foregive skrotning af atomanlæggene, for så at re-etablere dem. . :shablon_01: :morpheus:

37
Religion-& Filosofi / Muslimske voldtagere - nu også i USA
« Dato: Juni 12, 2018, 03:40:42 pm »
På tide vi får politikere, som kan tage sig sammen og tage fat om dette, helt ude af proportioner, problem pga. misforstået humanitær opfattelse. Islam SKAL IKKE VÆRE, HAVE LOV TIL AT VÆRE I EU - eller noget vestligt land. :vinsent: :triniti: :shout: :paladin:

https://www.youtube.com/watch?v=ZF71dZMdjyo


38
Fuldstændig enig med Anklageren her! Når nogen mennesker er blevet slået ihjel i USA, skal vi selvfølgelig være ligeglade med, at den pige er blevet voldtaget og dræbt i Tyskland. Hvad rager det dog os? Det er da lige meget!

Det gør ikke meget indtryk på mig, at nogen bliver skudt i New York eller at en kvinde bliver voldtaget i Tyskland.Jamen, fuldstændig enig! Ligesom dig har jeg kun foragt tilovers for offeret - hvorfor fanden skulle vi bryde os noget som helst om hende! Vi er da ligeglade!

Det er sq da den mest afskyelige form for ""medlidenhed"", jeg har set siden Heinrich Himmlers besøg på en henrettelsesplads i Ukraine - mener den hed Babij Jar - føj for den - - :JC_PacMan: :dwarf:

39
Tja - Merkel har jo lukket en hel del af den slags ind i sit eget land.. :girl_devil: :Elffy_45: :connie_pac:

40
Den "sædvanlige" a(ra)be(r)-gangster-type. :paladin: :orc:

41
Politik / Sv: Ny kold krig?
« Dato: Juni 11, 2018, 08:33:12 am »
Enig PU, D-D.dk er lige et forum den form for debat - Når jeg finder noget, så kommer det op her.

43
Samfund- & Kultur / Sv: Udvisning for grov vold og trussel om æresdrab
« Dato: Juni 08, 2018, 10:27:13 am »
Smides Yt-Av-Hier - skal sq ikke til Sverige - der har de nok af hans slags!!!

44
Fri Debat / Sv: Shitposting politiske memes og videoer.
« Dato: Juni 06, 2018, 11:45:37 am »
Ja, fy for den - sterilisation --???? = vejen frem for at undgå muhamzsk overbefolkning, hvis de ikke rejse frivillig hjem??

45
Tror også (men er ikke helt sikker), de nye overenskomster, bliver en dyr kamel for samfundet - inflationen vil starte med at rulle ~ prisstigninger, som ikke set længe.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 142