Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 127
31
Som den retskrivnings-tro mand jeg er, havde jeg i linket skrevet "skjult kamera". Men af ukendte årsager havde en person på Newspeek skrevet "skult" - og så har man jo at rette sig efter det og gentage fejlen. (Er rettet i mit oplæg nu.)
Og du kan se videoen uden reptilians!   :big_grin:

Ja, jeg kunne se den uden problemer. :Mauridia_22:

32
Samfund- & Kultur / Sv: 'Forsoningsmøde' i Aarhus-moské
« Dato: December 11, 2017, 11:39:52 am »
Islam er en dynamisk og aktiv spiller i det danske samfund, og Moskeerne er i mange tilfælde at betragte som en slags demokratiske og åbne medborgerhuse - hvor der selvfølgelig holdes den slags møder. Men I "vikinger" ryster måske allerede i bukserne - ved tanken om, at Islam er en integreret del af demokratiet :big_grin:

Citér
Islam er en dynamisk og aktiv spiller i det danske samfund, og Moskeerne er i mange tilfælde at betragte som en slags demokratiske og åbne medborgerhuse
Islam - dynamisk, aktiv spiller i det danske samfund. Jo, når det kommer til kriminalitet, social kontrol, skabagtig opførsel (vi kræver, vi vil have, vi vil ikke have det og det) - jo du ret. :tommy: :shablon_01: :shablon_01:

Citér
Men I "vikinger" ryster måske allerede i bukserne - ved tanken om, at Islam er en integreret del af demokratiet
Nej, Vikinger ryster ikke for Islam, og Islam en integreret del af demokratiet. Du har sq da vist fået en Halal pølse galt i halsen. Islam kan ikke, og bliver aldrig integreret i noget vestligt samfund. Den kan integreres med vold, krig, undertrykkelse, etc. .. :MG_39: :moil:

33
Politik / Sv: Krigerisk facebook-opslag fra Asmaa Abdol-Hamid
« Dato: December 11, 2017, 09:42:19 am »
Kan hun ikke drønet Yt-Av-Hier, vraltende sæk, som hun er. Noget må kunne findes omkring hendes kontakter, opførsel, etc., så Inger S, kan få hende til udsendelseslejren (et og andet sted). :hang1: :hang2: :hang3: :fear:

Det der kunne nemt dømmes som ærekrænkende udtalelser.  :aww: :Cherna_29:

Følte du dig truffet ??

34
Politik / Sv: Der kommer sandheder for dagen
« Dato: December 10, 2017, 01:36:42 pm »
El_Nino:
Citér
Har du da ikke været her under andre navne, som carlo skriver?. :girl_cray: :girl_cray2: :fear:

El_Nino, du er alt, alt for god en mand til at deltage i Carlo Klams flerårige stalking/personforfølgelse af kvindelige debattører. Bedre at ignorere hans savl og bavl.   :smile1:

Åh, tak DerRudi, men jeg kan tage det - som gammel sømand, kan bølgerne kun blive så og så store.. :fear: :ded_snegurochka: :crigon_01:

35
Ja, se da var da et download med "kød" - jeg er også for samme skal ske for den mandlige kriminelle i denne sag, og den ene kvindelige, skal have skåret skindet af de store skamlæber, og alle derefter smides ud over Afghanistan - ikke Nordpolen. Vi kan sq ikke svine dette område til med den slags svin. :hyper: :ireful2: :ireful3:

36
Politik / Sv: Krigen mod Islamisk Stat er slut
« Dato: December 10, 2017, 09:35:04 am »
At CIA og Israel støtter ISIS er kendt i lang tid

https://www.rt.com/op-edge/361033-syria-russia-us-kerry/
https://www.rt.com/op-edge/168064-isis-terrorism-usa-cia-war/

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israel-giving-secret-aid-syrian-rebels-bashar-al-assad-golah-heights-hezbollah-fursan-al-joulan-a7797151.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4411794/Syrian-envoy-claims-Israel-directly-supporting-ISIS.html
https://www.timesofisrael.com/yaalon-syrian-rebels-keeping-druze-safe-in-exchange-for-israeli-aid/
https://www.richardsilverstein.com/2017/04/23/breaking-former-israeli-defense-minister-confirms-israeli-collaboration-isis-syria/

God læselyst. Ikke at Iran (og Kina som har et samarbejde med Rusland) er super gode lande på nogen måder, men de er på den gode side i Syrienkrigen.

De første 2 kopier, du satte ind, er jo ren russisk propaganda - RT - jow my foot - De sidste er alskens vrøvl og insinuationer - Skulle Isral støtte et endnu mere morderisk regime (ISIL), end hvad de har at slås med i forvejen (Den iranske revolutionsgarde i Syrien - Hezbollah i Libanon) Nej, der er du på et rødt propagadaspor, og faldt i.. :MG_229: :paladin: :russian_roulette:

37
Ja selvfølgelig. For hvis der er nogen der står i vejen, bliver de bare myrdet. Man har vel folk til det grove.

Ja Carlo, selv som en gammel kommunist som du, kan se galgerebet. :hang1: :hang2: :hang3: :girl_drink1: :girl_drink2: :girl_drink3:

38
Politik / Sv: Krigerisk facebook-opslag fra Asmaa Abdol-Hamid
« Dato: December 09, 2017, 08:06:43 pm »
Nu kontakter MF Pernille Bendixen (DF) justitsminister Søren Pape Poulsen (K), og det er ikke første gang i forbindelse med den infame islamist ved Fyns Politi (hvis idé var den ansættelse egentlig?)
Bendixen udtaler, at Asmaa A.-H ikke fungerer som brobygger men tværtimod som ophidser.

Gad vide, om Pernille Bendixen får noget ud af et eventuelt samråd? Jeg synes, at det gennem årene har virket som om den palæsinensiske sæk (det er påklædningen, jeg hentyder til   :sarcastic:) er fredet, lige meget hvad hun finder på.

Jeg bifalder, at Pernille Bendixen gerne vil have hystaden Asmaa A.-H. fyret. denne rabiate muslim kører sit eget løb, det har vi set før.
Personen har et loyalitetsproblem, både overfor Danmark som nation og i forhold til sit job som offentligt ansat under justitsministeriet.

Asmaa A.-H. har bedrevet en del.
Så ville hun ikke give mænd hånd til goddag.
Som folketingskandidat for Enhedslisten proklamerede hun at ville holde ordførertaler fra folketingets talerstol iklædt slør.
Hun var talsperson for de 11 islam-organisationer, der i 2005 politianmeldte Jyllands-Posten for blasfemi og "racediskrimination" efter bladets offentliggørelse af de såkaldte Muhammed-tegninger - og meget mere.

Jeg ville ønske, at hun blev fyret men tvivler på, at hun kan røres. Der skal nok være nogle håndlangere, eller hvad de kaldes, der redder hende.
For f..... folkens! Hun er islamist til fingerspidserne og burde slet ikke opholde sig i Danmark. Hun kan passende sammen med ligesindede kæmpe sin store kamp dernede, hvor hun har opfordret andre til krigshandlinger.

Kan hun ikke drønet Yt-Av-Hier, vraltende sæk, som hun er. Noget må kunne findes omkring hendes kontakter, opførsel, etc., så Inger S, kan få hende til udsendelseslejren (et og andet sted). :hang1: :hang2: :hang3: :fear:

39
Politik / Sv: Der kommer sandheder for dagen
« Dato: December 09, 2017, 08:00:10 pm »
Postet af: The Honey
« Dato: I dag ved 05:09:50 pm »

 Indsæt "-"
Citér
Citat fra: Carlo efter I dag ved 04:49:34 pm

    Mon ikke The Honey har været her tidligere under andre navne?

Oversættelse til moderne dansk:

Citér
"Jeg er komplet uinteresseret i emnet, og jeg kan ikke lide hvad The Honey skriver. Men jeg vil så grumme nødig have, at I glemmer min vigtige person."
Har du da ikke været her under andre navne, som carlo skriver?. :girl_cray: :girl_cray2: :fear:

40
Politik / Sv: Krigen mod Islamisk Stat er slut
« Dato: December 09, 2017, 06:38:18 pm »
Stort tillykke til Rusland, Assad og Iran som har vundet over CIA og Israels proxyhær de kalder for ISIS. En kæmpe sejr for verdensfreden og et kæmpe nederlag til NWO-globalisterne som støtter ISIS.

Lidt af en pap-and, er du da. Putin, Assad og Ali Khamenei, er nok noget af de værste undertrykkere, sammen med Hisbollahs Hassan Nasrallah. :bomb: :brr: :connie_34:

41
Fri Debat / Sv: Bizart
« Dato: December 07, 2017, 09:49:35 pm »
Ja, især da der IKKE er alle disse onkler, tanter, fætre, kusiner o.l. affald som kan påvirke

42
Fra medierne / Sv: Igen og igen
« Dato: December 07, 2017, 09:47:03 pm »
I aftes blev der begået røveri i Dagli' Brugsen, Klosterengen.
To gerningsmænd beordrede en kvindelig og en mandlig ansat længere ind i butikken, mens de truede med knive.

Begge gerningsmænd har mellemøstligt udseende og vurderes til at være i tyverne.
Den ene talte udelukkende arabisk, den anden mere gebrokkent.
De sædvanlige hættetrøjer.

https://24nyt.dk/to-arabere-truede-ansatte-broedkniv-politiet-soeger-vidner/

Hvor er det trist, ikke mindst for de unge, som står i forretning til langt hen på aftenen, at stor-indvandringen har betydet disse mange røverier, begået af arabere.   :ohmy:

Araberne skal kastereres :LaieA_050:

43
Samfund- & Kultur / Sv: 'Forsoningsmøde' i Aarhus-moské
« Dato: December 07, 2017, 09:45:21 pm »

Postet af: Anklageren
« Dato: I dag ved 03:24:04 pm »

    Indsæt-"-
Citér
Citat fra: El_Nino efter I dag ved 10:51:13 am

    Som jeg læser J.L-N.s indlæg her, så menes, så vidt jeg kan se, at det er muslimerne, som starter krigen, ikke noget J.L-N. starter.-- :devil: :connie_13:

Citér
Sådan læser jeg det også, men hvorfor skulle muslimerne i en Århus moske begå kollektivt selvmord ved at starte en krig imod en klart overlegen "fjende"?


Hmmm - det  VAR IKKE lige det jeg læste af dit indlæg om en krig startet af Muslimer - du skrev det som om det var J.L.-N ville starte den, selvom vedkommende kommenterede noget fra noget, som er / var  sket i Grimhøj Moskéen. Jeg ved ikke hvad disse imamer i denne moské tænker (hvis de kan det), men jeg tror ikke muslimer spekulerer over, om de er i flertal eller ej, før de evt. starter en krig. Quranen OG ham fyren for 1400 år siden - Allah er det vist - tæller alt. Husk der 72 jomfruer ventende. Nej ANKLAGER, jeg kan ikke HELT følge dig.
.. :dirol: :crigon_02: :connie_27:

44
Mandehørmen / Sv: Du elsker at snage i andres liv
« Dato: December 07, 2017, 09:17:52 pm »
Jeg har ikke antydet, at du skulle være pædofil, og det gjorde jeg heller ikke i tråden om, hvornår man skulle anses for at være et barn.

Og jeg har skam heller ikke antydet, at du skulle have antydet det. Men mere at du antydede, at jeg måske kun gad piger i tyverne eller noget i den stil. Det er jo ikke korrekt. Ikke at jeg har noget imod dem i den alder, men som jeg skrev før, er jeg faktisk ret uerfaren med så unge damer. De fleste, jeg har været sammen med, har været i 30´erne og 40´erne.


Jeg har lidt svært ved at forstå det, du skriver - for du påstår også selv her, at det er OK at være sammen med en, som du kunne være far til - og at du ikke har noget imod det  :yes:

Det er også korrekt. Jeg har ikke noget moralsk problem med sådanne forhold.

Men jeg ved også, at det ikke er realistisk for en på min eller din alder, at rende rundt og score en masse på 20-30 år. Medmindre man er rig som Klaus Riskær, for så kan man godt. Det er dét, jeg siger. :yes:


Jeg har ikke noget imod aldersforskel, men de kan da være for unge - og det vil jeg ikke anbefale, selvom det måtte være lovligt.

Det kommer an på situationen, og hvor man selv står i livet. Generelt set har du dog nok ret. Men der er undtagelser, hvor jeg vil sige, at det nok kan være okay. Jeg har da engang været vidne til, at to unge fyre i 20 års-alderen ordnede en ca. 65 årig 65-årig dame, mens hendes mand så til. Det, syntes jeg, var ok, for alle parter ver var indforståede dermed og syntes, det var fedt. Jeg tænkte dog også, må jeg indrømme, at jeg ikke forstod, at så unge knægte gad en så gammel dame. Men jeg tror, at for dem var et hul bare et hul. :hyper:
Skrid dog til et andet forum med dit lumre indlæg - klaphat

45
Fri Debat / Sv: To begivenheder
« Dato: December 07, 2017, 11:00:07 am »
Det kan så også betyde, at USA IKKE længere vil blive betragtet som en forhandlingspartner i Mellemøstens konflikter. Denne position kan meget vel blive overtaget af Iran, eller Rusland - eller gru og gyyss Kina. :help: :daz:

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 127