Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 122
31
Politik / Sv: Google er ret effektiv - ja og lad os bruge det!
« Dato: Oktober 30, 2017, 07:13:40 pm »
https://da.wikipedia.org/wiki/J%C3%B8defejden_1819-1820

http://denstoredanske.dk/Danmarks_geografi_og_historie/Danmarks_historie/Danmark_1536-1849/J%C3%B8defejden

http://www.joediskinfo.dk/artikler/jodefejden-1819

http://historienshus.dk/topmenu/topmenu%202/om%20odense/begivenheder/joedefejden
Jeg vil samligne de artikeler med den som NMR har. Jeg tror ikke på at de vil lyve om sådan noget.

''Det er ikke så tit man har hørt om jødefejderne i Danmark. Man har mest hørt om dengang danskerne hjalp jøderne til Sverige i oktober 1943. Så for at bevare den illusion, at danskerne altid har været glade for at have jøderne boende tales og skrives mest om den''
Det er så rigtigt nok. Jeg har hørt om dengang danskerne hjalp jøderne til Sverige i oktober 1943 mange gange men ikke en gang om jødefejden.

Vi har jo heller ikke haft disse tilnærmestelige problemer med jøderne i de mange år (hundrede) som de har været her, som vi nu har med disse utålelige gedebrægere, og --kn......  muhamzer; aldrig har vi haft problemer med andre trosretninger, men dette utålige folk fra mellemøstens sand og Nordafrikas ørkner, kan fand.. lave ballade - Sharia mig her og der. Smid skidtet Yt-Av-Hier - få Inger Støjbjerg som statsminister.. :JC_rant: :ireful1: :ireful2:

32
Fra medierne / Hvem er disse kriminelle?
« Dato: Oktober 30, 2017, 06:56:08 pm »
Jeg ved ikke hvor disse skydere kommer fra, men da de kan udvises, er de altså ikke etniske danskere - det ville være helt fint hvis man kunne få disse kriminelle ski.......s nationalitet oplyst. Mener i øvrigt ikke disse krapyler skulle have ankemuligheder, men smides Yt-Av-Hier meddevouns.. :skull: :poke: :neo:

Fra DR/DK nyhedsoverblik-:
21-årig mand idømt otte års fængsel for drabsforsøg
En 21-årig mand er mandag i Københavns Byret idømt otte års fængsel for drabsforsøg mod fem mænd ved Riccos Kaffebar på Amager. To andre mænd på 21 og 22 år er hver idømt seks års fængsel og udvisning for bestandigt. Alle tre ankede på stedet dommen til landsretten.


33
Politik / Sv: Hvor mange demokrater findes mon på Nørrebro?
« Dato: Oktober 30, 2017, 04:54:48 pm »

Forbløffelsen vil nok fortage sig, hvis du en dag gad at sætte dig ind i, hvad islam er - specielt dens politiske del.
Foreløbig tror du åbenbart i ramme alvor, at islam "bare er en anden religion", og at man som muslim da saaaaagtens kan gå ind for demokrati samtidig.   :no:

Har du læst Koranen? Jeg har.

Hvor kommer din tro på, hvad islam er? Youtube, medier, forhadte debattør og unge indvandre?

Islam "er bare en anden religion". En muslim, kan saaaaaagtens gå ind for demokrati.

Det du snakker om, er generaliserende. Og en overbevisning om at alle muslimer, har den samme politiske agenda. Hvilket ikke er sandt.

Citér
Islam "er bare en anden religion". En muslim, kan saaaaaagtens gå ind for demokrati.
Den er jeg ikke sikker på - en muhamz for demokrati - du har spist søm

Citér
Det du snakker om, er generaliserende. Og en overbevisning om at alle muslimer, har den samme politiske agenda. Hvilket ikke er sandt.
Joeh, de har, men mere eller mindre skjult. Islam er også en politisk agenda, og de kan enes indenfor deres trosretninger -: Sunni - Shia - Wahhabism- men for alle gælder - SHARIA.. :JC_PacMan: :hairy: :Gigakach_02:

34
tja, tja tjatja - Trump(et)

35
Var det som begyndte en snebold at rulle, da den muslimske privatskole 'Nordvestskolen' blev afsløret i trykning af jihad-materiale, undervisning i had til danskerne m.m. i juni?
Senere kom der lignende oplysninger frem om islam-skoler i Vejle og Aarhus.

'Nordvestskolen' mistede sit statstilskud - og lukkede. Dejligt!

Men alle gode, DANSKE kræfter skal være opmærksomme og berede sig på, at skal bolden rulle videre, må vi ikke-islamhåndlangere skrive om det. Gøre opmærksom på, når der kommer noget frem - for vi ved jo, at msm helst helt fortier sådant.

Der er allerede kommet nyt frem:

Det vakte en del opmærksomhed, da det privatejede islam-gymnasium Hindsholm STX åbnede i august 2016. Og islamhåndlangerne, ikke mindst indenfor journalistikken, stod på nakken af hinanden for at prise "det mangfoldige" ( :bad:), og åååh, og se dog, og iiiih....

Hindsholm STX er ikke "bare" et rent islamisk gymnasium.
Bag skolen står den berygtede islamistiske bevægelse Milli Görüs med udgangspunkt i tyrkiske kredse!

Tre af skolens bestyrelsesmedlemmer er udpeget af Det Islamiske Trossamfund, som er en del af Milli Görüs.

https://denkorteavis.dk/2017/politikere-raadvilde-efter-chokafsloering-danmarks-foerste-muslimske-gymnasium-er-forbundet-med-berygtet-islamistisk-bevaegelse/

Milli Görüs var allerede omtalt herhjemme i 2004-2005, hvor det kom frem, at bevægelsen udgav det ekstreme blad 'Mille Gazete', der blandt meget andet har skrevet:

"Vi vil underlægge os hele den ikke-islamiske verden. Fredelig sameksistens er kun midlertidig tilladelig som Taqiya."
og:
"Europæeren er en ateist og afgudstilbeder, en ågerkarl, kapitalist, socialist, zionist, kommunist og imperialist, uafbrudt brunstig og beruset i sprut, han elsker at bryde ægteskabet og er materialistisk. Han har forskrevet sig til djævelen."
(Kilde: Rolf Slot-Henriksen: Muslimske ekstremistbevægelser i Danmark. Forlaget Rafael, 2004 s. 55-57.)

Lad os håbe, at også denne islamiske jihad-anstalt kommer til at lukke. Men iagttagelse af politikerne gør ikke én videre optimistisk:

Undervisningsminister Merete Riisager (LA) væver....
Andre er påfaldende tavse.

DerRudi, der kom du sq mig i forkøbet - men ja, få for he----- så lukket disse jihad-skoler; ---anstalter, ---friskoler, etc. dette er islamisk salami metode, sponsoreret fra, vel specielt, Ankara, og måske også fra SaudiArabien; jeg ved det dog ikke, men kunne være et kvalificeret gæt.. :Laie_5: :help: :dinamo:

36
Samfund- & Kultur / Sv: Ny forklaring fra Peter Madsen
« Dato: Oktober 30, 2017, 04:35:21 pm »
Citat: Peter Madsen og hans forsvarer har siden sidste frist anmodet om at blive afhørt til sagen af politiet. Der blev derfor gennemført afhøring lørdag den 14. oktober. I forbindelse med denne afhøring er sigtelsen udvidet til også at omfatte anden kønslig omgang end samleje under særlig skærpende omstændigheder, jf. straffelovens § 225, jf. 216 stk. 3, jf. stk. 1, Denne sigtelse sker med baggrund i de 14 stiklæssioner, der er tilført Kim Walls i og omkring kønsdelene.

Peter Madsen nægter anden kønslig omgang og nægter også fortsat drab.

Ny forklaring fra Peter Madsen
Han har nu forklaret, at Kim Wall døde som følge af en kulilteforgiftning i ubåden på et tidspunkt, hvor han selv var på ubådens dæk.

Endvidere har Peter Madsen erkendt, at det var ham, der efterfølgende har gennemført parteringen af liget og siden har smidt alle ligdelene i Køge Bugt.

Citat slut.

http://www.mynewsdesk.com/dk/koebenhavns-politi/pressreleases/status-paa-efterforskningen-i-ubaadssagen-2240486

Peter Madsen kan stadig være uskyldig selvom han har løjet, men det bliver sværere og sværere at tro på - bl.a. fordi Peter Madsen har tilføjet liget de 14 stiklæsioner omkring kønsdelene.

Er han (P. Madsen) ikke hjemfalden til lukket afdeling, på muggent brød og råddent vand resten af sine dage, hvis han da ikke skulle komme ud for et "uheld".. :vampire: :skull: :ninja:

37
Politik / Sv: Det ene udelukker ikke det andet
« Dato: Oktober 30, 2017, 08:52:08 am »
Er det bare mig eller er tråden blivet pænt off-topic?

Ja - den handler egentlig om, at Duterte slikker røv på amerikanerne.
Memmmhh det er jeg nu ikke så sikker på han gør - Så vidt jeg har set, er han mere til kinesisk røv slikker... :wub: :tatice_06:

Han slikker måske røv på alle, som har et stærkere militær i området?

Ztja - han bruger nok det amerikanske militær, til hjælp i kampen mod Abu Sayyaf, men slikker dog Xi Jinpings r.., da han ikke har protesteret med kinesiske flådes besættelse af rev helt tæt på Luzon ud for Lingayan bugten -- :connie_pac: :connie_witchy:

38
Fra medierne / Sv: Danmarks undergang?
« Dato: Oktober 30, 2017, 08:33:01 am »

Joeh, hvis der kommer et flertal i befolkningen som omstøder grundloven, som vi har. - :hunter:

Fjerner man grundloven. Er Danmark ikke det Danmark, som på nuværende tidspunkt er Danmark.
Så er det et nyt land, som bygger på nye værdier og lovgivning. Chancen for at et land under sharia ville blive kaldt Danmark, er minimal eller ikke eksisterende. Det ville nærmere blive omdøbt til NIS - Nordisk Islamisk stat. Eller DIS - Dansk Islamisk stat. Muligvis, en bevarelse af DK, i form af Dansk kalifat "Dansih Caliphate"  ... Men dette ville ikke længere være Danmark, som bygger på kristelige værdier og lovgivning.

§ 88
Vedtager folketinget et forslag til en ny grundlovsbestemmelse, og regeringen vil fremme sagen, udskrives nyvalg til folketinget. Vedtages forslaget i uændret skikkelse af det efter valget følgende folketing, bliver det inden et halvt år efter den endelige vedtagelse at forelægge folketingsvælgerne til godkendelse eller forkastelse ved direkte afstemning. De nærmere regler for denne afstemning fastsættes ved lov. Har et flertal af de i afstemningen deltagende og mindst 40 pct. af samtlige stemmeberettigede afgivet deres stemme for folketingets beslutning, og stadfæstes denne af kongen, er den grundlov.


I Danmark, har kongen det sidste ord. Med mindre Kongen er skabs muslim, tvivler jeg stærkt på at en Dansk konge stadfæster sharia lovgivning i grundloven. Også selvom både flertallet i salen og folket, har stemt anderledes. Dermed bliver det et kup. Som resten af verden, ikke plejer at se særligt humoristisk.

Jeg skrev også "hvis der kommer" - tror ikke et evt. muslimsk flertal (befolkningsmæssigt, som nok er en mulighed, da de jo formerer sig som r.....), vil tage meget hensyn hvad den oprindelige befolkning tror, tænkte, eller hvad en evt regent mener. Han / hun vil blive tvunget af, hvis vedkommende overlever - ja, du har ret, det bliver et KUP.. :hairy: :girl_devil:

39
Fra medierne / Sv: Danmarks undergang?
« Dato: Oktober 29, 2017, 09:15:10 pm »
At man tror på Koranen, er muslim, er fra mellemøsten, afrika eller sydøst asien, betyder ikke at man ønsker sharia. Hvornår går det op for mennesker, at ikke alle har ekstreme overbevisninger, ligesom de selv har?

Danmark, pr. definitionen på Danmark, kan der ikke blive indført sharia lovgivning - end of story.

Joeh, hvis der kommer et flertal i befolkningen som omstøder grundloven, som vi har. - :hunter:

40
Politik / Sv: I dejlige Duterteland har de allerede vundet over ISIS
« Dato: Oktober 29, 2017, 09:10:15 pm »
Er det bare mig eller er tråden blivet pænt off-topic?

Ja - den handler egentlig om, at Duterte slikker røv på amerikanerne.
Memmmhh det er jeg nu ikke så sikker på han gør - Så vidt jeg har set, er han mere til kinesisk røv slikker... :wub: :tatice_06:

41
Samfund- & Kultur / Sv: Lidt mere kulturberigelse
« Dato: Oktober 28, 2017, 07:25:52 pm »
Ud med alle arabere / afrikanere / muhamzere / uintegrede familier / stofhandler / tyveknægte / østeuropæiske hjemmerøvere / sigøjnere / ud med rosser...

42
Historie / Sv: The Trump-Files... Frigivelsen af Kennedy arkiverne
« Dato: Oktober 27, 2017, 06:09:02 pm »
Ja, noget i f.m. denne frigivelse mangler - jeg tror heller ikke på at det var Lee H. Oswald som skød J.F.K., der er noget mere sinister bagved - J. Edgar Hoover, H,W. Bush, L.B. Johnson, o. en masse a.

43
Samfund- & Kultur / Sv: Før "humanist-stormagten" glider ud i mørket...
« Dato: Oktober 27, 2017, 03:59:00 pm »
MMQ! Hvor kan du finde på at poste sådan et racistisk foto! Kan du da ikke se, hvordan du er med til at fremstille et generaliserende billede af Nydanskere?!

Det er da ellers et vellignende billede af disse "brøle-aber" lige som de er og ser ud! :JC_doubleup: :git:

44
I aftes havde vi ellers lige sat os til rette og aberne var så småt begyndt at slås. Men så blev der råbt " Der er vantroende fisse". Så rendte de alle. Der var en der råbte "Jeg skal hjem og tæske min lillesøster først".

Er der nogen der kan forstå hvorfor aberne ikke ville slås?

Hvad pokker Carlo - sidder du ikke ude i Thailand? :JC_gimmefive:

45
Politik / Sv: Løgnen om Libyen og Gheddafi
« Dato: Oktober 27, 2017, 03:51:39 pm »
Ja, enig Carlo - de (arabiske aber) har jo ikke et sprog, men mere noget som kun chimpanser og Urangutanger forstår.. :Laie_23:

....og det skulle komme fra en voksen mand, der ikke engang kan finde ud af at stave til "orangutang"  :dance3: :JC-hysterical: :JC_ghey:

Undskyld en kikser stavemæssigt, men eller ment som skrevet! :JC_rockin:

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 122