Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 ... 146 147 [148] 149 150
2206
Religion-& Filosofi / Sv: Fremsige shahada
« Dato: Marts 17, 2016, 06:31:55 pm »
 quote author=Tigermanden link=topic=3243.msg36576#msg36576 date=1458161099]
Vil I godt lige vise lidt respekt!!
[/quote]

Næh of aldrig for denne stenalder feudale tro - tiger gå hjem og vug :scenic: :scout: :scout_en:

2207
Religion-& Filosofi / Sv: Fremsige shahada
« Dato: Marts 17, 2016, 06:02:12 pm »
Det måtte jo komme. Efter lang tids overvejelse har jeg gjort op med mig selv, at jeg er parat til at tage islam til mig. Alhamdulillah. Det sker på fredag og jeg venter spændt på dette store øjeblik. Jeg føler virkelig, at det er der, jeg høre til. Jeg er stadigvæk den samme; en dansker med islam i hjertet, og det er vigtigt for mig at vise, at den sande islam ikke er nogen fare eller modsætningen til det danske samfund.
Jeg får sikkert nogle grimme kommentarer fra udkanten af Danmark, men må Allah (subhanahu wa ta'ala) tilgive haterne.

Har du fået din hjerne undersøgt på landbohøjskolen (Ligger på Frederiksberg) for evt. Creutzfeldt Jacob-syndrome = kogalskab :to_become_senile: :to_keep_order:

2208
Religion-& Filosofi / Sv: Hvonår er nok .. nok !!
« Dato: Marts 17, 2016, 05:58:45 pm »
Du har ret, de kristne flygtninge skal ud.
Sammen med de andre....

Det er (var) dog en underlig udmelding - skulle du ikke have skrevet -: muslimske skal ud - eller er du sammen med den stribede kat i forklædning :king2:

2209
Ja, hvor dejligt!

Værsgo kære lille familie, her er mit dankort – for jeg kommer sgu nok til at betale for jeres ophold under alle omstændigheder.

Årrhh - du har da ikke smidt dig på ryggen, og overgivet dig til denne stenalder religion? :yawn:

2210
Fri Debat / Sv: Hvad har I egentlig tænkt jer at gøre?
« Dato: Marts 17, 2016, 09:08:05 am »
Tigermanden:
Citér
De nationale herinde ævler løs - fuldstændig uden mål og med - om hvordan de vil befri landet for Muslimer. Men når man spørger dem, hvordan de vil komme igennem med deres sag, så bliver de tavse. Kom nu! Vær dog konkrete! Hvad vil I gøre?
Og jeg citerer videre fra et par af aftenens tråde:

Citér
Der er ikke noget alternativ - med mindre I da planlægger et væbnet kup.
Kom nu med noget konkret, så vi har noget at diskutere udfra.
Hvem er det I vil dræbe, og hvordan skal det gå for sig?

Kære nationalsindede venner på Din-debat. I kan jo nok se, hvem vi har i blandt os.
Hele tiden febrilske, overivrige spørgsmål, gentaget atter og atter.
For dem, der eventuelt er kommet til, siden denne tråd oprettedes, læs den lige:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=1027.msg8466#msg8466

Og så kunne jeg egentlig tænke mig at minde om, at da der var folketingsvalg sidst i marts 1943, så det ud til, at det alt overskyggende flertal stod bag det, man kaldte 'samarbejdspolitikken' (kollaborationslinjen i forhold til tyskerne). Fem måneder efter gik samarbejdsregeringen af, der kom en 29. august, og hvad den dato betød kom også til at betyde, hvad der skulle ske efter tyskernes kapitulation.

Ignore det der stritpelsede tigerdyr :girl_cool:

2211
Fri Debat / Sv: Hvad har I egentlig tænkt jer at gøre?
« Dato: Marts 16, 2016, 10:06:03 pm »
De nationale herinde ævler løs - fuldstændig uden mål og med - om hvordan de vil befri landet for Muslimer. Men når man spørger dem, hvordan de vil komme igennem med deres sag, så bliver de tavse. Kom nu! Vær dog konkrete! Hvad vil I gøre?

En grundlovsændring for det første - tiger - så et krav om at alle islamister må rejse tilbage til is landene - kun humane tankegange/religioner vil blive tolereret dvs. kristendommen, buddhismen,  shintoismen, o.a. lignende - MEN ALDRIG ISLAM :aikido: så tigermanden forbered dig på en nedtur

2212
Fra medierne / Sv: Farlige terrorister
« Dato: Marts 16, 2016, 03:43:43 pm »
Postet af: Carlo
« Dato: Marts 13, 2016, 10:20:50 pm » Småbørn. I USA bliver der dræbt flere af våben, håndteret af småbørn, end der bliver dræbt af terrorister.


Ja de har en temmelig underlig 2nd Amendment her med al denne våbentilladelse, som jo koster dem adskillige liv pr. år, selv småbørn får sommetider fat i en pistol tilhørende en af forældrene, og kommer så til at dræbe vedkommende :girl_drink4: :mad:

2213
Politik / Sv: Smæk så for pokker den havelåge
« Dato: Marts 16, 2016, 03:31:45 pm »
                                                     --------------------------000000000000000000----------------------

Der har jeg heller ikke skrevet - det som jeg siger er, at du du direkte har modsagt DerRudi - selvom du skrev at du var helt enig med ham.

Hvor i trådstarten, som jeg skrev "at jeg er enig  DerRudi har jeg modsagt ham? HVOR

Jeg tror at årsagen er, at du ikke at forstår procentregning - og derfor kommer du til at modsige DerRudi, selvom du ellers beundrer ham.

Åhh - den lille skolelærer vil overbevise andre, at han selv forstår ALT, inkl. det uskrevne, samt andres ikke skrevne indlæg. Anklageren jeg har det helt fint med %-regning, selvom jeg ikke er matematiker - men du BLIVER MED AT VRØVLE OM DETTE INDLÆG #04, SOM JEG  I K K E  SVAREDE, MEN DERIMOD DET FØRSTE  -;"TRÅDSTARTEN" - men du vil IKKE fatte det men, jeg har IKKE modsagt DerRudi nogen steder. Har indrømmet jeg er enig med ham, men har aldrig skrevet noget om at beundre ham - eller for den sags skyld andre herinde - skulle da være lige MUSEMFRYD og den øvrige adm. for holde os "Debattører" ud og lægge siten ud til afbenyttelse :Laie_5:


Så bevis, at du forstår procentregning

Når DerRudi skriver, at beskæftigelsesfrekvensen for ikke vestlige indvandrere er faldet til  47,7 pct. - hvor mange ikke vestlige indvandrere kan der så højst være, som er på offentlig forsørgelse?

Den lille regnebog er nok sluppet løs hvad anklageren, men jeg synes du selv skulle løse denne her.
--- og stadigvæk -- Det var ikke dette indlæg # 04 fra fra DerRudi jeg svarede på men trådstarten indlæg # 0 om man kan kalde det - Tror virkeligt du trænger til at se både en læge og en øjenlæge - Tag for p..... at læse hele tråden fra start af - i øvrigt her  fra Danmarks statistik -:

Der er er en artikel her fra JP om "80 pct. af alle ægtepar på kontanthjælp er indvandrere": http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7124090/80-pct.-af-alle-%C3%A6gtepar-p%C3%A5-kontanthj%C3%A6lp-er-indvandrere/

Så er det måske lige et par ??, som bliver generet her. Hvis det er ALLE ægtepar af udenlandsk herkomst, så er det jo klart at ægtepar med IKKE vestlig herkomst (alle fra muslimske lande, samt fjernøsten) må nødvendigvis stige i beskæftigelsesprocenten - Men altså ANKLAGERen tag for p..... at læse hele denne tråd, inden du atter begiver dig ud på isen :Laie_5:

2214
Helbred / Sv: kosttilskud og helbred
« Dato: Marts 15, 2016, 02:50:19 pm »
Tager du nogle former for kosttilskud, og oplever du at det rent faktis gør en forskel?

Ja jeg tager Livol Multi Total 50+ = for os gamle - Fra Føtex

2215
Vi har hørt meget om hvordan det gik mens de var under muslimsk herredømme. Hvordan er det så gået, efter at de kristne i Sydsudan blev selvstændige?

Alene af den grund, fordi de er nuer – og ikke tilhører Dinka-stammen, som er den største. Det er etnisk udrensning, og det foregår lige nu.

 Soldaterne går fra dør til dør, udfører sprogtesten, binder deres hænder på ryggen og henretter dem på stedet, hvis de ikke består. Det er ikke en politisk konflikt. Det er en stammekrig, siger han.

Det er en FN–rapport her i weekenden, der sætter ord på nogle af de blodige uhyrligheder, der foregår netop nu i Sydsudan. Der tales om en af de værste humanitære katastrofer i verden.

En konflikt, der begyndte som et politisk magtspil, men som nu er endt i en etnisk krig, som får lov til at foregå. Ingen gør noget, og som ved andre lignende situationer, vil man bagefter kunne sige: Vi så det komme, vi vidste det godt, men vi gjorde intet.

Børn hængt op i træer

Detaljerne i rapporten er ubærlig læsning. Regeringen har opfodret sine soldater til at brænde børn levende og til at voldtage kvinder, fordi der ikke er penge til at betale dem. I sidste halvår af 2015 melder rapporten om tilfælde, hvor medlemmer af oppositionen – også børn - er blevet hængt op i træer og blevet skåret i stykker. I et tilfælde lukkede regeringsstyrker mere end 60 mænd og drenge ind i en shipping-container, hvor de led kvælningsdøden. Bagefter blev ligene smidt på en mark. Forældre er blevet tvunget til at se på, mens deres børn blev voldtaget.

http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-03-13-afrikas-nyeste-mareridt-boern-braendes-og-haenges-op-i-traeer

Hvis dette du angiver er rigtigt, så er Østafrika atter kastet ud i noget blodigt, som vi heroppe næppe helt forstår :LaieA_007:

2216
Fri Debat / Sv: Zornig-indsamling undergraver retssystemet
« Dato: Marts 14, 2016, 07:31:18 pm »
af PU Dato: I dag ved 07:16:12 pm » Indsæt citat Hvis folk er så dumme og betale kællingens bøder, så lad dem dog....

Nmjaeh - PU - der er altså noget som hedder http://www.indsamlingsnaevnet.dk/, som styre den slags, og man kan altså ikke lige sådan starte en indsamling "ud i det blå" :alc:

2217
De nationale herinde ævler løs - fuldstændig uden mål og med - om hvordan de vil befri landet for Muslimer. Men når man spørger dem, hvordan de vil komme igennem med deres sag, så bliver de tavse. Kom nu! Vær dog konkrete! Hvad vil I gøre?

Ikke en så lige sag i et demokrati - men en ting kunne fremskynde forbudet, er først og fremmest en grundlovsændring m.h.t. religionsfrihed; den skal dog ud til en folkeafstemning, hvor -:

 Bestemmelserne findes i grundlovens § 88 hvoraf det fremgår, at en grundlovsændring kræver:

    Vedtagelse af en ny grundlov i Folketinget.
    Folketingsvalg.
    Vedtagelse af en ny grundlov igen i Folketinget efter nyvalg.
    Folkeafstemning, hvor mindst 40% af vælgerne skal stemme ja til den nye grundlov.

Så det er en (desværre) ret tung og kompliceret vej at gå, for at få indført en bestemmelse imod en religion og / eller noget andet. :Laie_93: :Laie_95:

2218
Fri Debat / Sv: Det beviser bare, at loven er dum
« Dato: Marts 14, 2016, 07:12:14 pm »
Lovgivning er formaliseret moral, og det er snotdumt at lave love, som ikke er i overensstemmelse med befolkningens moral.

Et andet kendt eksempel er forbuddet imod alkohol i USA, som ikke var i overensstemmelse med befolkningens moral - og det skabte mere end noget andet mafiaen i USA.

Nah ANKLAGERen - der er altså noget som hedder http://www.indsamlingsnaevnet.dk/ som indsamlinger skal indordne sig under, og vi er altså i DK i det 21ende århundrede - ikke USA i det 20ende  :Laie_5:

2219
Politik / Sv: Smæk så for pokker den havelåge
« Dato: Marts 14, 2016, 12:10:13 pm »

Jeg tror at årsagen er, at du ikke at forstår procentregning - og derfor kommer du til at modsige DerRudi, selvom du ellers beundrer ham.

Jeg har aldrig tvivlet på DerRudis indlæg, og modsat mange andre herinde, ALDRIG kommenteret hans Avatar. Så du kører igen, anklageren rundt i dit eget søle. Har aldrig betvivlet at det han kommer er faktuelt ok, så du MÅ LIGE UDDYBE din egen kommentar - MEN DET ER DU BEDØVENDE LIGEGLAD MED?? :Laie_5:


                                                     --------------------------000000000000000000----------------------

Der har jeg heller ikke skrevet - det som jeg siger er, at du du direkte har modsagt DerRudi - selvom du skrev at du var helt enig med ham.

Hvor i trådstarten, som jeg skrev "at jeg er enig  DerRudi har jeg modsagt ham? HVOR

Jeg tror at årsagen er, at du ikke at forstår procentregning - og derfor kommer du til at modsige DerRudi, selvom du ellers beundrer ham.

Åhh - den lille skolelærer vil overbevise andre, at han selv forstår ALT, inkl. det uskrevne, samt andres ikke skrevne indlæg. Anklageren jeg har det helt fint med %-regning, selvom jeg ikke er matematiker - men du BLIVER MED AT VRØVLE OM DETTE INDLÆG #04, SOM JEG  I K K E  SVAREDE, MEN DERIMOD DET FØRSTE  -;"TRÅDSTARTEN" - men du vil IKKE fatte det men, jeg har IKKE modsagt DerRudi nogen steder. Har indrømmet jeg er enig med ham, men har aldrig skrevet noget om at beundre ham - eller for den sags skyld andre herinde - skulle da være lige MUSEMFRYD og den øvrige adm. for holde os "Debattører" ud og lægge siten ud til afbenyttelse :Laie_5:

2220
Politik / Sv: Smæk dog havelågen i !
« Dato: Marts 13, 2016, 02:36:57 pm »
Tror Anklageren er ved at blive gammel. Anklageren har før blandet mig ind i andres brugers svar, godt nok kun 2 gange. En gang imellem har jeg på fornemmelsen, at Anklageren er på for mange forummer og poster så mange indlæg i de forskellige forummer, at han vilkårligt kommer til at blande brugere sammen, bare en gisning.

Hvis man underviser på en skole og klarer alt IT arbejde på skolen. Går tit på jagt og skal pleje sin grønlandske kærlighed, pyha og OSV. + Han skriver konstant på sin tablet-pc you name it, så skal der jo opstå en forståelsesfejl engang imellem.

Tja fedt ved ikke hvad han har blandet sammen, men han har sgu mixed min kommentar til DerRudis (Det første indlæg) og start på denne tråd, med et senere indlæg også fra DerRudi (#4) og han bliver ved med at påstå at det var DET jeg svarede på. Men han kommer til at indrømme sin fejltagelse  :JC_PacMan:

Sider: 1 ... 146 147 [148] 149 150