Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 153
2206
Samfund- & Kultur / Sv: IS er en bump til vejen af et multi kulturelt EU
« Dato: Marts 29, 2016, 03:49:57 pm »
Citér
Faktisk på vejen af det vi har været i de sidste par hundrede år.
Dog kunne jeg/vi godt undvære ekstremister som ´tigeren og homofaber

Bare fordi det skal være multi etnisk ,o)
Nej joJO - IS er ikke bare et bump, det er et mega hul i vejen, hvor selv en 30tons truck kan forsvinde i - og jaeh, både tigermanden og homofaber troller rundt; kan være irriterende at se skriblerier fra, men de kan vel som os andre, så skrive hvad de synes. Selv kan jeg sgu ikke lide muslimsk propaganda; så det helst forvist til muslimske lande, men så længe grundloven ikke er lavet om, så må vi nok finde os i det, MEN DEN DAG GRUNDLOVEN BLIVER LAVET OM ------ :aikido: :hunter:

2207
Fri Debat / Sv: Kristen kvinde har siddet på dødsgangen i årevis
« Dato: Marts 29, 2016, 10:38:19 am »
Ja og de (pakistansk Taleban) har jo lige massakreret en kristen forsamling i Lahore; samliet for at fejre påsken - islam = ondskabens religion :paladin:

2208
Fri Debat / Sv: Paven kysser muslimers sure tæer
« Dato: Marts 29, 2016, 10:35:27 am »
Postet af: Molenbeek
« Dato: I dag ved 12:40:49 am »

Citér
http://politiken.dk/udland/ECE3132172/pave-frans-vasker-foedder-paa-muslimske-flygtninge/

Han sender i hvert fald et forkert signal :JC_OMG_sign:


Nej, selvom jeg er imod den pædofile kirke, så sender han et stærk signal, og en budskab om at der er noget vi fine mennesker har glemt, et budskab om de grundprincipper for mennesker, som er blevet glemt i vores iver at beskytte vores penge,!! og ikke vores medmennesker.
Tankevækkende er at vi er started at forsvare vores rige livstil som en rettighed for de hvide.
Om et antal år vil vi nok kræve at sætninger om kærlighed og medmennesker bliver fjernet fra vores grundlov, vi er godt på vej mener Paven

Jeg mener han (den katolske kirkes overhoved) stadig sender et forkert signal - som muslimerne vil tænke; se det paphoved, bøjer sig for muslimer, sådan kommer hele verden til at gøre (ved Allah). Har du set nogen Imam, eller Mufti gøre det overfor kristne??? Nej vel, med det stadig muslimske indvandring, og dermed følgende spænding / kriminalitet, så er det det sidste han skulle gøre. :buba: :buba_phone:

2209
Fri Debat / Sv: Victor Orban siger det.....
« Dato: Marts 29, 2016, 09:10:42 am »
Ja helt enig :JC_emo-closed:

2210
Religion-& Filosofi / Sv: Hvad er en kristen?
« Dato: Marts 29, 2016, 09:00:32 am »
For mig: yderst simpelt. En kristen er en der kalder sig kristen, eller opfatter sig selv som kristen.

Om noget kristne gør, kan kaldes kristent, er det også simpelt. Det som kristne gør, er kristent.

Lords Resistance Army i Uganda, som var meget værre end IS var således kristen. Og da de er meget gammeltestamentlige, må de siges at være meget kristne.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lord%27s_Resistance_Army

Krigene i det centrale Afrika op gennem 90'erne kostede 5 millioner mennesker livet, ifølge en kilde området er uden en eneste muslim, men næsten kun kristne.

Fra Wikipedia -:

A Christian (About this sound pronunciation (help·info)) is a person who adheres to Christianity, an Abrahamic, monotheistic religion based on the life and teachings of Jesus Christ. "Christian" derives from the Koine Greek word Christós (Χριστός), a translation of the Biblical Hebrew term mashiach.[4]

There are diverse interpretations of Christianity which sometimes conflict.[5][6] However, "Whatever else they might disagree about, Christians are at least united in believing that Jesus has a unique significance."[5] The term "Christian" is also used adjectivally to describe anything associated with Christianity, or in a proverbial sense "all that is noble, and good, and Christ-like."[7] It is also used as a label to identify people who associate with the cultural aspects of Christianity, irrespective of personal religious beliefs or practices.[8]

2211
Fri Debat / Sv: Paven kysser muslimers sure tæer
« Dato: Marts 28, 2016, 10:25:18 am »
Postet af: Molenbeek
« Dato: I dag ved 12:40:49 am »

Citér
http://politiken.dk/udland/ECE3132172/pave-frans-vasker-foedder-paa-muslimske-flygtninge/

Han sender i hvert fald et forkert signal :JC_OMG_sign:

2212
Fri Debat / Sv: Vi ses i Valhalla
« Dato: Marts 28, 2016, 10:19:09 am »
De er seje i Rusland og de tør bekæmpe ISIS modsat USA og Israel som støtter ISIS. Danmark skal meldes ud af terrororganisationen NATO og have et tættere samarbejde med Rusland i stedet for

Tja - lige ham der - næsten som de japanske soldater under WWII - men her er jeg lodret imod dig - Uden NATO havde vi og de Baltiske lande, været rendt over af den Russiske bjørn, så savner du Rusland, så synes jeg du skulle emigrerer dertil. :JC_cheers:

2213
Den Islamiske debattør, Siddik Lausten, kommer med en rigtig spændende kronik, der burde få os til at spekulere lidt på, hvordan hvide, heteroseksuelle mænd egentlig viderefører den racisme, som deres slags altid har dyrket. Det er vanvittig spændende og vigtig læsning, hvis vi ønsker at bryde den strukturelle racisme, som vi hvide altid udsætter brune, sorte og Muslimer for.  :JC_doubleup:

http://politiken.dk/debat/ECE3132675/hvide-maend-opfoerer-sig-som-koloniherrer-over-for-sorte-kvinder-paa-vesterbro/

Jamen, TIGERNANden, så tager du da for pokker til Afrika, og bliv der,  måske kunne hende du annoncerede, så kunne tage hjem igen :JC_cheers:

2214
Der kan umuligt være tale om Muslimer, da Muslimer slet ikke må stjæle.

Du er da så lam i roden - muhamzer stjæler alt hvad de kan i vesten - kriminelle som de fleste er -  måske får de hugget hånden af i et muhazsk land - men desværre ikke her. :to_keep_order: :to_pick_ones_nose2:

2215
Fra medierne / Sv: Mindedemonstration i Bryssel endte i ballade.
« Dato: Marts 27, 2016, 06:07:17 pm »
Idioterne skulle marcher mod Molenbeek  :sheep: :shifty: :shok:

2216
Fri Debat / Sv: Danskernes Parti har hele 10000 underskrifter nu
« Dato: Marts 27, 2016, 06:02:05 pm »
Glæd jer nu ikke for tidligt. Om nogle år får I muligheden for at konvertere til islam eller dingle fra en kran eller lygtepæl. Islam vil sejre. Allah lægger planer!

Jaeh og andre lægger også planer ----------------<>>><<<<<<<<<<< :zorro: :ahappy:

2217
Fra medierne / Sv: Mere at GYSE over.
« Dato: Marts 27, 2016, 11:50:30 am »
Jer der går og ryster i bukserne over terror. Det lader til at italienske chauffører hitter, når det gælder tab af menneskeliv.

http://www.dr.dk/nyheder/udland/12-doede-i-kollision-i-frankrig

Det er da to MEGA STORE forskelle - det du referer til, er en TRAFIKULYKKE, det i Bruxelles ER EN TERRORHANDLING bevidst foretaget af nogle med med andet (helt andet) syn på menneskeliv, og de gør det fordi det står i en og anden sk... bog. Trafikulykker sker hele tiden, og ja, der omkommer sikkert flere der, end der gør ved terror, MEN terror er sgu en bevidst handling. :suicide_fool-edit: :suicide2: :sun_bespectacled:

2218
De er heller ikke asylansøgere, men kriminelle muhamzer, som SKAL UD uden ankemulighed   :yes: :yess:

2219
Samfund- & Kultur / Sv: "Eskimo" betyder "råkødæder"
« Dato: Marts 25, 2016, 09:52:27 pm »
Nej, betegnelsen "eskimo" kommer fra et algonkin-indiansk sprog og betyder "råkødædere".

Jeg benytter selv betegnelsen "inuiter", selvom betegnelsen mere hentyder til sprogfamilien. Inuit-aleutisk.

Jeg ved ikke om eskimo er racistisk. Jeg vil spørge en hvad vedkommende selv synes.

Det tror jeg ikke det er - så skulle betegnelsen "dansker" jo også være det - så for at være korrekt så hedder dansker "Caucasian" :mail1: - Tigermanden, er som ofte, på galt spor

Har du ikke læst den artikel, Torsten linker til? Der har du min kilde på, at E-ordet er dybt, dybt racistisk.  :aww: :Cherna_29:

Joeh - og den siger intet - ligesom dine indlæg siger = intet -: Eskimo bruges både i Canada : Nordsibirien ; og i nordøstlige Grønland, selvom der er forskel i benævnelsen i Grønland -:: Eskimo er IKKE noget racistisk benævnelse for en befolkningsgruppe, kun i din lille underudviklet hjerne (det der er under kraniet) finder du en og anden anledning til sådan noget sludder. Zika-virussen er lige blevet opdaget, men du har måske lidt af den længe før den blev opdaget? :sarcastic_hand: :sarcastic_blum:

2220
Fritid / Sv: Tidsfordriv på nettet?
« Dato: Marts 25, 2016, 08:06:12 pm »
Hvad med dykning  Røde Havet, Andaman havet, Caribbean, hvor jeg selv har været  - Bedste sted for fisk er Røde Havet - Bedste sted for koraller og mindre fisk Caribbean - og Bedste sted for uskadelige hajarter og rokker samt undervandsverdener Andaman havet (Phuket). Men mit 1st er nok Røde Havet :cuerda:

Sider: 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 153