Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 130
1816
Politik / Sv: Tyskland beriges med "forbrydelser af en helt ny dimension"
« Dato: April 10, 2016, 09:31:58 pm »
"BERLIN: Grupper af berusede mænd, der på åben gade omringer og seksuelt krænker sagesløse kvinder. Nytårsaften blev et mareridt til virkelighed for adskillige tyske kvinder i en sag om organiserede seksuelle overgreb, der har chokeret Tyskland."

Hvor er det sørgeligt at se mod vor stolte nabo mod syd, Tyskland denne engang så toneangivende europæiske kulturnation. Og så se på dem nu, hvor det har lykkes de røde at skabe frygt og rædsel blandt det gode tyske folk ved hjælp af deres fortrukne våben, nemlig masseindvandringen.

Det var i hvert fald hvad de tyske kvinder fik at føle nytårsaften, hvor det beskrives, hvordan arabiske mænd opførte sig som vilde dyr.

Det er en frygtelig skæbne, der vente de oprindelige europæiske befolkninger nu, hvor befolkningsudskiftningen for alvor tager fat. Herinde er der naturligvis debattører, der ikke finder noget forkert i den opførsel, de unge arabiske mænd udviste, og her tænker jeg særligt på Anklynkeren, Tiggermanden aka Johannes fra Framlev!!, Skruppelløse Anna, Gubbi og hva-rager-det-mig-Carlo.

Det er uhyggeligt, at der også i vort eget land - ja selv på denne debat - også findes mennesker, som jo arbejder aktivt for, at vi her i Danmark skal lide under disse svinske tilstande!

Hvad synes I andre om den måde at opføre sig på? Skal vi bare ligge os fladt ned og give op, eller er det muligt at tage andre løsninger i brug?


http://www.b.dk/globalt/tyskland-rystet-efter-indvandrergruppers-sexovergreb

Nix vi skal s.... sa...... ikke - men det vil kræve en grundlovsændring at få indført en § omkring - "ikke religionsfrihed"  :JC_emo-closed:

1817
Fri Debat / Sv: Åbent brev til vores ven Poul Jørgensen
« Dato: April 10, 2016, 08:20:02 pm »
Albert Johansen, Albert Johannesen, Poul Jørgensen, Povl Jørgensen, Povl Jærgenssen, Albert Jåhanssen, Aalbet Johansen, Pouhl Jürgensen, Ålberth Johnnisson, what ever. :biggrin: :biggrin: :big_boss:

1818
Fri Debat / Sv: Er der moskeer på Grønland?
« Dato: April 10, 2016, 08:14:00 pm »
Assalamu aleikum, hvis der skulle være nogen af jer, der er blevet interesseret i at konvertere til Islam, så skal I være så velkommende til at skrive til mig, jeg vil meget gerne guide jer. Jeg er sikker på, jeg kan hjælpe jer med at finde en Moske og en Imam i jeres lokalområde, så skriv hellere i dag end i morgen.  :JC_doubleup:

Anklageren som bor i Nyborg, behøver vel ikke råd fra en bonderøv i fremlev, som punktere sit muslimyngels cykler?

Anklageren bor i  Nyborg? - jeg troede han var i Grønland!!!!

1819
Fra medierne / Sv: Hvad koster en 'For Frihed' demonstration?
« Dato: April 10, 2016, 06:34:44 pm »
Ikke småpenge.

Synd almindelige mennesker holder sig fra at gå med, for de voldspsykopater kommer i flok så politiet ikke kan tvære dem ud.

Ja, enig A.J. - men der er så måske en mulighed for at sætte "specialstyrker fra det lokale hjemmeværn" ind mod disse elementer :spartak:

1820
Fed udsendelse med Asger Aamund, jeg så desværre ikke det første ... :ermm: ... Meen .. Her et lille uddrag ...

Muhammad: " Jeg har en syrisk bachelor. Jeg skal ikke arbejde i Bilka, gøre rent eller servere svinekød" ...

Asger Aamund:  "Hvorfor forlod du supermarkedet?"

 

Mohammad: " Jeg blev fyret."

 

Asger Aamund:  "Hvorfor?"

 

Mohammad:  "Jeg talte med en kvinde fra HR-afdelingen, og jeg fortalte hende at jeg ønskede en anden fremtid. Jeg er ikke glad her. Jeg kan ikke gøre mit bedste her. Så er det bedre at finde et godt sted til den rette. Så ville de ikke have mig mere."

 

Asger Aamund: …  "hvad så efter Bilka?"

 

Mohammad:  "Efter Bilka sendte de mig i endnu en praktik, og tilbød mig job på et restaurant eller rengøring. Det var lidt ubehøvlet, at de tilbød det. Restauranten serverer svinekød – jeg er musIim. Jeg spiser ikke svin, og jeg vil ikke have det godt med at servere alkohol."

 

Asger Aamund: Så valgte du det forkerte land…

Herligt !!! ... Endelig en´ der tør sige sin mening om det pak!!  :ahappy:

Mon ikke den syriske bachelor er det der svare til 8 kl herhjemme?

Åhhhhhhh ------ er du ikke lidt ovre i en anden boldgade - de syriske flygtninge ER ALDELES ikke så godt uddannet, som tidligere oplyst, tværtimod - taxachauffører - opvaskere - rengøringsjob - er hvad de kan klare :spruce_up:

1821
Angklageren, jeg har sgu altid beundret dine tabeller og grafer - misunder dem lidt - har selv forsøgt at finde svar til mine indlæg via "Danmarks Statistik" - men det er aldrig lykkedes - dels er det jeg vil have, ikke tilgængeligt, dels er det jeg søge, lavet om, og så kan jeg ikke finde det i denne forvirring omkring Statistikbanken :big_boss: :biggrin: :biggrin:

1822
Samfund- & Kultur / Sv: Hvor er vi TRÆTTE af indvandrerkriminalitet!
« Dato: April 10, 2016, 03:26:23 pm »
Det forklare de faldende anmeldelser ,når folk risikere den slags efterfølgende.

Mere SoO på gaden - evt. m/våbentilladelse til bekæmpelse af disse infame indvandre /-bander :MG_229:

1823
Fra medierne / Sv: Gammel vin på nye flasker
« Dato: April 09, 2016, 06:32:18 pm »

Der går dog omkring et par måneder før man kan se Nattevægterne ude i nattelivet. De næste par måneder vil de bruge på at få foreningen stablet ordenligt på benene.

Citat slut

Så får farven altså en anden lyd - men ellers fortsætter opbygningen af en højreekstrem semi-milits, som den er begyndt (i håbet om et nyt og bedre image).

Minder det ikke om, at Dansk Front blev til Danmarks Nationale Front, som langsomt gik i glemmebogen?

Ja hvad havde du forventet mod islamiseringen ANKLAGEREN

1824
 Åh - for he..... hvor I ævler her i denne tråd om SoO o.l., men tryk avler jo modtryk - men det har ingen herinden forstået - det må jo komme til udtryk / modtryk mod den stadige stigende islamisering -. For fa.... ikke nogen undren for mig. Hvis denne islamisering IKKE stopper; så har vi borgerkrig. :russian: :russian_roulette: :sad:

1825
Politik / Sv: Nu skal indkøbet af nye kampfly snart besluttes
« Dato: April 09, 2016, 05:40:29 pm »
Jeg vil som PU siger spørg testpiloterne, MEN jeg hælder til F/A-18 - eller Typhoon - Aldrig F-35 -dette fly er en død and - kan ikke agere som fighter - kan ikke være ground support (for ret lang tid) - har stor maintenance krav / flyvetid - nix ikke F-35 - aldrig

1826
Politik / Sv: Trump bliver ikke præsident
« Dato: April 09, 2016, 12:12:09 pm »
Selvom vi er mega uenige i mange diskussion - så giver jeg dig helt ret her - Trump er en / vil være en ren katastrofe for den vestlige verden og især for USA, skulle han blive valgt :JC_hurrah:

1827
Fri Debat / Sv: Hjælp til at undgå islam
« Dato: April 08, 2016, 09:58:11 pm »
Ingen moskeer,  ingen imamer i DK. :hunter: :hyper:

1828
Fri Debat / Sv: Muslimsk eks-politiker (S) 10 år i fængsel
« Dato: April 08, 2016, 06:02:32 pm »
Der skulle slet ikke være muslimer -  i hverken byråd eller Folketing !


http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-04-05-alternativet-forsvarer-omstridt-kandidat-han-er-blevet-klogere

Kritikken hagler ned over Alternativet, efter at partiet har valgt at opstille Mohammed Sabah Ahmad som ny folketingskandidat i Østjylland.http://www.tv2oj.dk/artikel/300230:oestjylland--Kovending--Sabah-Ahmad-kan-ikke-stille-op-for-Alternativet

Kovending: Sabah Ahmad kan ikke stille op for Alternativet

Nej du har s...s...m. helt ret - men hvorfor altid MUSLIM altid MUSLIMER altid MUSLIMER - man hører s.. intet om Buddhismen, Hinduisme, Shintoisme, - dvs alle fjernøstlige tro, men altid denne infame arabiske feudale stenalder kriminelle religion, som evigt og hele tiden kræver, alt, dit, dat, vil ikke have, VIL have, etc. etc. :connie_13: :connie_29:

1829
Fri Debat / Sv: Muslimsk eks-politiker (S) 10 år i fængsel
« Dato: April 08, 2016, 05:50:40 pm »
Anklageren, du behøver slet ikke svare på det indlæg, det er kun skrevet for at sætte lus i skindpelsen.

-------og det er du jo ret god til (i det mindste på at prøve) :yu: :sarcastic:

1830
"Det indvandrerkritiske borgerværn Soldiers of Odin’s danske leder, Jakob Egholm Andersen, er medlem af en officiel Hells Angels-støttegruppe og er tidligere dømt for vold. I andre skandinaviske lande er gruppen også præget af plettede straffeattester og tætte forbindelser til højreekstreme miljøer."

Det var jo, hvad man kunne forvente. Det er dybt problematisk, at man har en gruppe kriminelle voldsdømte til at "patruljere" for at undgå vold. Det er i bundt og grund en gruppe mennesker, der er ligleglad med folk i gadebilledet, bare de kan opsøge voldelige konflikter.

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2016-03-31-soldiers-of-odin-er-styret-af-voldsdoemte-og-hoejreekstreme

Det er jeg ikke  l i g e  helt enig med dig - Hvad så med det "selvbestaltede" sharia politi i nogle bydele? :mamba: :mad:
Ja ja, snak bare udenom. Det er jo, hvad man kan forvente. Hvad med gamle damer, der snyder sig foran i kassekøen. Skal du ikke også nævne dem, når du er i gang?

Har s.. ikke snakket udenom, men påpeget "selvbestaltet POLITI, som agerer på "den anden side" - kan ikke se hvad gamle damer i en kassekø, har med SoO og Sharia at gøre!!! Som du ikke kunne kapere min henvisning?? :vampire:

Sider: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 130