Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 147
1816
Samfund- & Kultur / Sv: Hvordan ruller vi islam tilbage?
« Dato: Juni 26, 2016, 10:02:57 pm »
Jo flere døde afrikanere i Middelhavet jo bedre EU kan ikke / skal ikke tage hele denne overskudsbefolkning fra hverken Afrika eller Mellemøsten - Kan man i regeringskontorerne snart ikke fatte det - vi som alm borgere, er fandeme trætte af denne alskens hjælp, -:Røde kors. Folkekirkens nødhjælp, Red bane, hjælp til dit og dat - skråt op ..

1817
Fra medierne / Sv: Racefremmede overfaldt DFUer
« Dato: Juni 26, 2016, 12:20:26 pm »
Det var dog et super svar Anklageren - helt fint caps lock låst fast - det giver mere mening med STORE bogstaver - du får lige et like :w00t: :wacko:

1818
Fri Debat / Sv: Æggekast mod studenter er en muslimsk tradition?
« Dato: Juni 26, 2016, 09:46:14 am »
Citér
Postet af: Stoltnationalsocialist
« Dato: I dag ved 09:23:12 am »

    Indsæt citat

Citér
Det er løgn du glemmer at nævne de landsforrædere der støtter muslimsk indvandring i Danmark de er ligeså landsskaldige som selve muslimerne

Ja du har en pointe der! Men det BURDE IKKE NØDVENDIGVIS VÆRE TILFÆLDET at disse utilpassede laver al denne ødelæggelse, UANSET at nogle politikere tilbage i 1970erne tillod denne indvandring. Disse (muhamzerne) KUNNE JO OGSÅ have vist at de opfærte sig efter danske normer. :logik:

1819
Fri Debat / Sv: Æggekast mod studenter er en muslimsk tradition?
« Dato: Juni 26, 2016, 09:14:10 am »
Sædvanligt er det muzzimer, som står bag al ødelæggelse her i landet. Det er de til gengæld også super gode til, ødelæggelse altså; det må jo minde dem om jordhulerne og klippesprækkerne hvor de kommer fra. :connie_nutzo:

1820
Har alle disse #tåber# som kalder sig overlevende fra Holocaust, været i nærheden af stederne - Ja, jeg spørger bare. For det lugter af noget populisme, og så skulle disse personer, sgu få en gang "#populisme#"  :girl_werewolf: :excl:

1821
Som muslim modtager jeg 5945 kroner om måneden. Når skatten og huslejen er betalt, er der 2954 kroner.
Jeg bor i en lejlighed sammen med tre andre flygtninge. Vi har hvert et værelse og deler køkken og bad. Når internet, telefon og kort til fitnesscenter er betalt, har jeg 2255 kroner tilbage til mad og transport. Min fritid går med at læse dansk, og min eneste luksus er medlemskab af et fitnesscenter. Jeg prioriterer at dyrke motion, fordi det hjælper mig at være i god fysisk og psykisk form.

Hvad skal en flygtning med telefon og fitness?

Gå en tur med et taletidskort?

For et par måneder siden havde jeg gentagne gange stærk hovedpine, og jeg søgte behandling hos en fysioterapeut. Men jeg havde ikke mulighed for at betale behandlingen og måtte gå til kommunen for at bede om hjælp. Heldigvis kunne jeg få ekstra støtte til behandlingen.

Oh, nejda?

Selv en muslim kan købe en pille på den lokale tankstation.

Fra den 1. juli er jeg blevet lovet arbejde hos en pizzabager. Jeg glæder mig. Jeg håber at kunne have ufaglært arbejde de næste par år, så jeg kan blive selvforsørgende, lære sproget og få en uddannelse her, for jeg kan ikke forestille mig en fremtid, hvor jeg kun har 2255 kroner om måneden at leve for.

Nej.....

Han har lært, at jo mere hysterisk man er, jo større er viljen fra centrumvenstre til at lystre?

http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/det-er-svaert-faa-daekket-selv-bas222ale-behov-paa-den-lave-integrationsydelse?utm_source=eniro&utm_medium=partner&utm_campaign=nidk

Som Fynbokvinde skriver NOGET FOR NOGET, man (dvs. I flygtninge / asylsøgere) kan for pokker ikke regne med at leve som den alm. dansker pr. 0 sekund, I ankommer! Men er det I tror? Så har i noget andet i vente. I har jo slet ikke betalt skat overhovedet, bidraget med arbejde i DK i op til 30-50 år, men kommer og kræver. Vi vil Have, Vi vil ikke have dit og dat, Vi kræve at ---, Vi vil have Sharia, Vi vil have Halal, Vi vil ikke se koteletter, etc. etc. Selv efter 2ger, 3ger, så er dansk næsten uforståeligt, de kan ikke hver kan tale, skrive, eller læse dansk, men hele familien lever "nede i ørkenen og drømmer sig tilbage til ""de Arabiske nætter"""". Islam er sgu en religion, som ikke hører hjemme her i DK, så enten accepter den kristelige vej, Eller --> til hjemlandet.  :shok: :shocked: :shifty:

1822
Kunne også godt have ønsket en mere klar bevisførelse fra anklagerens side (ikke den Anklageren), men der må vel have været et og andet med ham, som har fået ham dømt. :Laie_42:

1823
Mon dog den pige, som lige er blevet tilkendt 100.000 i erstatning fordi hun blev voldtaget af sin stedfar gennem hele sit fjortenårige liv - priser sig lykkelig over, at hun blev voldtaget af en raceren dansker (som I har en teori om)?

Synes du blander tingene - Selvfølgeligt er det frygteligt for den 10årige piges oplevelse med stedfaderen, MEN DEN ANDEN INCIDENT, HANDLER OM EN "FREMMED" - INDVANDRE! SOM IKKE KAN HOLDE SIG I ET FREMMED LAND, MEN HAR DENNE MEDBRAGTE MUSLIMSKE DOMINANS UNDERTRYKKENDE HOLDNING. :girl_sad:

1824
Samfund- & Kultur / Sv: Hvordan ruller vi islam tilbage?
« Dato: Juni 25, 2016, 08:28:41 am »
Man kan kun kalde jer naivister.

Ved du hvad Anklager, det synes jeg sgu er tarveligt skrevet! Jeg ER passeret de 60 år og det eneste jeg ønsker er at se vores land bragt tilbage til roligt og retfærdige tilstande ude alle de overfald og voldtægter som indvandringen har ført med sig! Du virker nu ellers velformuleret nok, så hvordan kan du gå ind for at vi danskere ikke skal have lov til at føl os trykke og sikre i vores eget land? :JC_out_cold:

Det har jeg ikke udtalt mig om. Jeg har ikke inviteret indvandrerne, og jeg tror på, at indvandringen er gået for hurtigt til at danskerne kan kapere det.

Det er den der forestilling om, at man kan sende alle ikke-vestlige indvandrere ud af Danmark på en pæn og velordnet måde, jeg kalder naivistisk.


Det kan kun lade sig gøre på den hårde måde gennem en etnisk udrensning, og det er jeg klart imod.

Der er bedre muligheder for at begrænse den fremtidige indvandring, men EU komplicerer det selvfølgelig, for indvandrerne skal afvises på grænsen evt. ved EU's ydre grænser.

Citér
Der er bedre muligheder for at begrænse den fremtidige indvandring, men EU komplicerer det selvfølgelig, for indvandrerne skal afvises på grænsen evt. ved EU's ydre grænser.
Ja, den australske model med krigsskibe, som tvinger flygtningebådene retur til henholdvis Nordafrika og Tyrkiet :comando:

1825
Tant og fjas / Sv: dimser.....
« Dato: Juni 24, 2016, 03:38:27 pm »
HMMMMM - ÆÆÆÆÆææææææ


Ja ja El Nino... det er vel også en form for leg med tasterne :-)
Kom nu bare ind i kampen ๏̯͡๏ 

Naej Landboen jeg beundre blot dine figurer - men jeg tror ikke jeg har kreativitet nok til at lave sådan noget. Jeg er mere til tastaturbokseri :dwarf:

1826
Samfund- & Kultur / Sv: Rule Britania
« Dato: Juni 23, 2016, 10:13:09 pm »
Men måske trænger alle disse jakkesæt i Bruxelles med superløn til en krads opvågner. :unsure: :unknw: :twitch:

1827
Almen / Sv: lorte vejr
« Dato: Juni 23, 2016, 09:23:46 pm »
 Tja osse her HANNE. :JC_sax: :JC_shhh:

1828
Det er typisk Den Korte Avis at lave en indvandrerfjendsk historie ud af ingen ting - fordi de savner nogen politisk korrekte voldtægter eller andet, der kan sætte indvandrerne i et dårligt lys.

Men de ANKLAGERen er allerede sat i et dårligt lys - det sædvanlige muzhamske -: Vil have, vil ikke have, vi kræver dit og det, vi vil have sharia, etc. etc. Anklageren vågner du for fan*** ikke snart op :pinch: :pioneer:

1829
Samfund- & Kultur / Sv: Det er meget anderledes
« Dato: Juni 23, 2016, 11:52:05 am »
Så er der vel kun gaskamrene tilbage?

Der er ikke nogen grund til at blive unødig dramatisk. Hvis den danske lovgivning nu siger at de skal sendes tilbage til deres ophavsland, så gør man bare det. Hvis de ikke længere er stats borgere der så må de jo søge asyl i deres hjemland og kan de ikke umiddelbart få det så må de jo være på tålt ophold i hjemlandet eller bosætte sig et sted i nær området. Vi skal bare vedtage den rette lovgivning og så melde os ud af konventionerne så vi igen kan bestemme i vores eget land.    :happy:

Smeden - lige mine ord igen. :phil_04:

1830
Fri Debat / Sv: Svenske myndigheder registrerer 132 barnebrude
« Dato: Juni 22, 2016, 09:21:21 pm »
Barnebrude er ikke noget usædvanligt fænomen på den anden side af Øresund.

De svenske migrationsmyndigheder, Migrationsverket, har registreret 132 barnebrude i 80 kommuner. De fleste af de helt unge piger bor sammen med deres voksne ægtefæller.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/svenske-myndigheder-registrerer-132-barnebrude/6150226?ref=lokalavisen :bad:

Hvis man vælger at anerkende barnebrude, fordi det er muslimsk tradition, ført an af profet Muhammed, som indgik ægteskab med en 6-årig pige, så har vi åbnet for en motorvej af to parallelle samfund!

 :JC_banger:

Tjaaaaaaa - det er ikke det Sverige JEG kendte - så måske en permanent grænsekontrol bliver nødvendig :yawn: :yes: :yess:

Sider: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 147