Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 [2] 3 4 ... 160
16
Hæng ham  - han er sq landsforrædder

17
Politik / Sv: Høj stemmeprocent skyldes klimatosser
« Dato: Juni 11, 2019, 09:23:29 am »
Gør hun heller ikke - hun har meddelt, at hun forlader formandsstolen. (iflg. P4 Kbh)

18
Samfund- & Kultur / Sv: DET ER SHIRK AT STEMME FOR MENNSKESLABTE LOVE
« Dato: Juni 11, 2019, 09:20:59 am »
Når muslimer ikke stemmer: Rejs hejem! I går ikke ind for demokrati!
Når muslimer stemmer: Rejs hjem! I stemmer på de forkerte! BUUHUUU.

At styre og dømme efter andet end Allahs lov:

At regere eller dømme efter andet end det som Allah (saws) har åbenbaret er to lydighedsnægtelser i en enkelt aktion.

Som Koranen siger: ”de efterligner udsagn af de vantro, Allahs (saws) forbandelse være over dem!

De har forladt sandheden. De har taget deres rabbier (jødiske lærere) og deres munke (kristne) som vejledere ved siden af Allah (saws) og de har taget Messias (Jesus), Marias søn, skønt det er befalet dem at tilbede, adlyde og følge ingen anden end Allah alene, ingen må tilbedes eller følges end ham. Tilbedelse og ære er alene hans. Ingen lige må sættes ved hans side(9.30-31).

 ”De ønsker at du skal være vantro ligesom de er vantro, derfor skal du ikke være venner med nogen af dem” (4.89).

 

 

Et afsluttende ord:

Derfor, den handling at stemme på noget politisk parti, som ønsker at arbejde indenfor demokratiske rammer, og skal virke i et parlament, er i bedste fald forbudt (Haram), det er Kufr og shirk (afgudstilbedelse), at tage ind udefra ind i islams fold. At stemme på et sækulart parti er i vesten et nobelt anliggende, men er uden skygge af tvivl noget som er forbudt for en muslim..

 

 

Oh muslim, Oh du som Allah har givet magt gennem islam!

Kaldet til integration er et kald  til yderligere undertvingelse af muslimerne gennem Allahs (saws) fjender for at tvinge muslimerne til integration i det vestlige samfund og underkaste sig sækularismens værdier

 :heart2: :heart2: :heart2:  ALLAH   :heart2: :heart2: :heart2:
                                   :Cherna_29:

Citér
Kaldet til integration er et kald  til yderligere undertvingelse af muslimerne gennem Allahs (saws) fjender for at tvinge muslimerne til integration i det vestlige samfund og underkaste sig sækularismens værdier

Så er det da på tide du pakker dine kamel-uld-sutter og mølædte fåreskindsbylter og skrubber Yt-Av-Hier - retour til Sandet og klippespalterne. Du hørere i hvert fald IKKE til her i EU. :morpheus: :LaieA_009:

19
------ og med en rød regering i sigte, bliver sanktionerne over for disse araber aber røve, nok ikke strammet - tværtimod. :kattemad_03: :Laie_5:

20
Politik / Sv: Det behøver ikke undre ret mange
« Dato: Juni 08, 2019, 08:37:50 am »
Det undre mig noget, hvordan du har kunnet få kopi af tilholdserklæringen, dateret 28. dec. 2012., med mindre Rasmus selv har lagt den ud på nettet, og du så har fået fat i den. :to_keep_order: :ph34r:

Offentlighed i forvaltningen

Citat: I den danske offentlige forvaltning, har man et princip om offentlighed i forvaltningen, kaldet offentlighedsprincippet. Heri ligger det, at offentligheden, fx borgere og presse, som hovedregel skal have adgang til - og indsigt i sager i det offentlige. Dette betyder både retten til at overvære og citere fra retssager, og retten til at få adgang til dokumenter fra forvaltningen. Det sidste kaldes aktindsigt.

https://www.borger.dk/samfund-og-rettigheder/Offentlighed-i-forvaltningen

Avisen Danmark er på den måde kommet i besiddelse af dokumenter, der afslører, hvordan Rasmus Paludan igennem flere år forfulgte og chikanerede en ung mand i en grad, så Paludan fik et tilhold på fem år. Ifølge papirer fra Justitsministeriet var både ofret og hans familie tæt på sammenbrud på grund af den årelange chikane fra Paludan.

Det har andre aviser så efterfølgende bragt.

Okay - vidste ikke at aktindsigt omfattede personlige emner, men derimod den offentlige forvaltning - tak for info.

21
Politik / Sv: Paludan er ikke nogen Glistrup
« Dato: Juni 06, 2019, 10:55:34 am »

9. højeste var EFTER hjerneskaden. Tænk på hvor høj den kunne være hvis han ikke var udsat for en udlykke.

Jeg synes, det er udmærket, at den yderste højrefløj har taget Paludan til sig, fordi han er en tosse - som polititilholdet også beviser.

Bøden - som Paludan fik for at sende de sære emails til politiassistenten - er ikke noget alvorligt, men det tegner ikke et billede af en normal mand (sammen med polititilholdet).

Almindelige danskere vil ikke se på budskabet - som om det kommer fra normale mennesker.

Det undre mig noget, hvordan du har kunnet få kopi af tilholdserklæringen, dateret 28. dec. 2012., med mindre Rasmus selv har lagt den ud på nettet, og du så har fået fat i den. :to_keep_order: :ph34r:

22
Politik / Sv: Danmark vil importere ISIS-børn
« Dato: Juni 06, 2019, 10:47:41 am »
De skal sq under ingen omstændigheder hertil - radigale idé eller ej - dette terrorafkom skal forblive dernede i Sandlandene --!!

23
Samfund- & Kultur / Sv: Mordet på Marie
« Dato: Juni 04, 2019, 11:05:35 am »

Det er sq gammelt stof - og du du er og bliver samme -- Har du ikke andet at ævle om, så klap dog i :shablon_01: :ph34r: :MG_39:

Skub dog hjem til Perkistan med dig, hvis du ikke kan tåle, at vi har ytringsfrihed her i Danmark din skide islamist. Du skal ikke be' folk i Danmark om at klappe i.

Uhhada dada - der var nok en, som blev ramt!! - og det med at jeg skulle være islamist er dog det største "Skud forbi" nogensinde - og Perkistan - er du ikke selv derfra; jeg er det IKKE, men ren dansker, måske med lidt spansk blod i fra Koldinghus-tiden, men ellers intet.  :yahoo: :pirate:

24
Debat om debatten / Sv: Får vi snart 'Like'-funktionen tilbage?
« Dato: Juni 04, 2019, 10:52:59 am »
Tror du skal stile dette direkte til Gubbi på hans side.

25
Politik / Sv: Anklageren har ret i dt hele
« Dato: Juni 03, 2019, 05:46:49 pm »
Kristian Thulesen Dahl synes at være i gang med lidt selvbesindelse, men jeg er bange for, at mange ikke sådan glemmer hans politiske flirten med Mette Frederiksen for åben skærm.
Nu har han udtrykt tvivl om, hvorvidt man kan regne med Frederiksens løfter om en uændret udlændingepolitik, hvis hun skulle blive statsminister efter valget på onsdag.

Har vi ikke set situationen før - i 2011?
Jo, også dengang var en S-ledet regering afhængig af støtte fra Det radikale Venstre m.fl. Det førte til lempelse på lempelse i udlændingepolitikken.
Sådan vil det også gå, hvis der bliver det bebudede 'røde flertal' denne gang. Det er hasard med Danmark.

Er der virkelig så mange godtroende mennesker med stemmeret og med ekstremt dårlig hukommelse i Danmark?

Jeg tror desværre, det er tilfældet.

De er ikke danskere, alle dem der vil gå hen og sætte kryds ved A, B, F, Ø eller Å. Flere og flere ikke-vestlige indvandrere har fået tildelt statsborgerskab i de seneste valgperioder, og det gavner de førnævnte partier. Hvorfor skulle ikke-vestlige indvandrere heller stemme borgerligt?

Det er det, man kalder noget for noget. Når de "nye danskere" bliver givet statsborgerskab, kvitterer de selvfølgelig med at stemme på rød blok. Det kaldes også import af vælgere!

Vi husker 2015Under den nuværende borgerlige regering vandrede flygtningene uhindret ind i landet.

Først da der ikke længere kom ret mange flygtninge, lavede den borgerlige regering en slags grænsekontrol - der dog nærmest er symbolsk.

Det kunne man ikke gøre for - men man kunne have reageret på en eller anden måde.

Det gjorde man ikkeDe borgerlige politikere gik i flyverskjul, og overlod det til politiet at træffe politiske beslutninger - og det gjorde politiet selvfølgelig ikke, da det ikke er deres arbejde, og de selvfølgelig risikerede at få skylden for det, der gik galt.

Det var der meget, der gjorde

Man kan diskutere, om man burde have lavet flygtningelejre til lejligheden, men man tog ikke engang flygtningenes fingeraftryk - så man ved faktisk ikke helt, hvad der blev af dem.

I bedste fald nåede mange til Sverige, inden de lukkede grænsen.


Det ville en rød regering gøre bedre - og det er også let

Sharialov kan vi ikke få nok af - Anklageren ved jo, at Allah er stor.

Så I skal stemme på det Radikale.

Jeg stemmer ej, da demokrati er at undsige Allahs love.

ALLAH ER STOR.

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                          :Cherna_29:

Nej, du er og bliver en mega klappethat - men billedet af en politimand siddende på motorvejen og spille med en flygtningepige, er sq stærkt - viser at vi trods alt IKKE skyder alt ned, men tolerere Sharia - NIXEN - Den infame lov skal Yt-av-Hier.  :paladin: :russian_roulette: :scenic:

26
Politik / Sv: Paludan sparkede totalt røv for et par timer siden
« Dato: Juni 03, 2019, 05:35:49 pm »
Jeg forstår simpelthen ikke det menneskesyn hvor nogen folk vil vurdere andre udfra deres hudfarve og tro. Det gør mig ked af det at se så mange her støtte det.

For mig bør mennesker vurderes som individer udfra deres handlinger.

Der er for mange muslimske abeunger, som render rundt og chikanere den etniske danske befolkning. Vi har glemt at bruge kniv og dolk, for at forsvare os; det kunne dog komme. Det er nok dit dilemma"Moses"  :ph34r: :mamba:

27
Fri Debat / Sv: Anklageren skal snart til muslimsk bøn
« Dato: Juni 03, 2019, 05:29:37 pm »
Vi har da alle lært i skolen at når toget ankom til Auschwitz så det første der skete var at de stærkeste jøder blev sorteret fra til at slæbe lig, resten røg lige i gaskammeret. Hvis man næsten udrydder et helt folk på nær en ganske lille del af de stærkeste og sundeste, jamen så giver det da skam sigselv at de overlevende og deres efterkommere må være nogle af de stærkeste mennesker på Jorden.

Klaphat af rang.  :training1: :shablon_02: :ph34r:

28
Samfund- & Kultur / Sv: Mordet på Marie
« Dato: Juni 03, 2019, 05:26:33 pm »
Den 16. maj 1902 var 22-årige Marie Sørensen på vej hjem fra købmanden i Hjortshøj nord for Aarhus til sin families gård i nærheden.

Regnen silede ned og hun gik derfor med en paraply i den ene hånd. I den anden holdt hun en flaske brændevin, som hun netop have købt til sin far.

Undervejs blev hun pludselig grebet bagfra, fik stukket en kniv i tindingen og derefter skåret halsen over ind til nakkehvirvlerne.

Morderen slæbte liget over en grøft og placerede det under et stort elletræ på et tæppe af anemoner. Han rettede Maries tøj, knappede kjolen helt op i halsen, så den dækkede for snitsåret og placerede nænsomt flasken og den unge piges træsko ved siden af liget, før han satte paraplyen i jorden for at fuldende det nærmest rituelle gerningssted. Det så nærmest ud som om, den unge pige sov.

Da Marie ikke dukkede op derhjemme, gik hendes far og søster ud for at lede efter hende klokken 22.00. Da de fandt liget, bragte de det hjem til gården, hvor de vaskede det, tager tøjet af hende og lagde hende til rette i en seng. Først dagen efter blev efterforskningen sat i gang.

Drabet er nok det et af de mest efterforskede af samtlige mord i Danmark. Men trods 43 års efterforskning, er gerningsmanden aldrig blevet fundet.

Det var Rejseholdets første sag i 1927 - 25 år efter mordet var blevet begået. I 1902 var alt kaotisk, da de, der skulle tilkaldes, enten ikke var til stede eller slog det hen som selvmord.

Der var et par mistænkte i søgelyset - blandt andet faren, en veninde og en tidligere forlovet - men de havde alle alibier. Et par måneder efter mordet kom et brev fra USA til Marie Sørensens bror, der var opdagelsesbetjent i København. Personen, der havde sendt brevet, havde så stort kendskab til sagen, at han enten måtte have været på gerningsstedet eller have hørt detaljerne andetsteds.

Brevet fik mordet til at minde om Jack The Ripper-sagen, hvor morderen også nærmest udfordrede politiet, og det var indlysende, at det også var derfor, at pressen blev så interesserede i den. Man efterforskede også i USA, men der fandt man heller ikke noget.

https://mmm.dk/5-danske-pigemord-der-aldrig-er-blevet-opklaret.9350.html

Det er sq gammelt stof - og du du er og bliver samme -- Har du ikke andet at ævle om, så klap dog i :shablon_01: :ph34r: :MG_39:

29
Samfund- & Kultur / Sv: El-løbehjul da.
« Dato: Juni 03, 2019, 05:19:51 pm »
De er ikke farligere end Carlo på sin elcykel.

Elsygler er faktisk overrepræsenteret i ulykker. Men forskellen er her, at det er syglisten selv det går ud over. Med el-løbehjul går det værst ud over dem de rammer.

Det samme med at tale i mobiltelefon på syglen. Det er forbudt, men kan ikke hidse mig op, for det er den der forsynder sig det går ud over. Modsat at tale mobiltelefon i bil. Da går det ud over andre sagesløse.
Citér
Elsygler er faktisk overrepræsenteret i ulykker. Men forskellen er her, at det er syglisten selv det går ud over. Med el-løbehjul går det værst ud over dem de rammer.

Det samme med at tale i mobiltelefon på syglen. Det er forbudt, men kan ikke hidse mig op, for det er den der forsynder sig det går ud over. Modsat at tale mobiltelefon i bil. Da går det ud over andre sagesløse.

Men du bor jo i Thailand - Ikkke? Så hvo¨for din kommentar til ulykke????  :l_daisy: :JC_piano:

30
Samfund- & Kultur / Sv: Fjende af Danmark anbefaler Alternativet!
« Dato: Maj 25, 2019, 09:49:34 pm »
De unge alternative mener også, at "et værdigt liv ikke kun er for dem, vi deler hus, land eller union med, nej det fortjener alle mennesker på denne jord."

Du mener måske ikke alle mennesker fortjener et værdigt liv?

Hvis ikke, hvem gør så og hvem ikke?

Man fortjener et værdigt liv hvis man gør en indsats. Især i de lande der har taget godt imod de flygtninge der har råbt det magiske ord: Asyl.
Det er heller ikke værdigt at sidde på sin flade røv og modtage bistandshjælp måned efter måned, år efter år.

Citér
Det er heller ikke værdigt at sidde på sin flade røv og modtage bistandshjælp måned efter måned, år efter år.

Helt enig - men der er her i dette kongerige alt for mange fra sandland etc. som har boet her i årtier - ja mindre - 4- 5 år som ikke evner at tale dansk - er disse individer også berettiget til understøttelse? - Jeg mener nej!! - De har boet her i flere år, men evner ikke dansk - altså, er de ikke kvalificerede til at få nogen som helst økonomisk hjælp. Dette given ud af posen må sq stoppe. Stem på partier som vil stoppe dette frås.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 160