Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 [2] 3 4 ... 140
16
Fri Debat / Sv: Shitposting politiske memes og videoer.
« Dato: Juni 06, 2018, 11:45:37 am »
Ja, fy for den - sterilisation --???? = vejen frem for at undgå muhamzsk overbefolkning, hvis de ikke rejse frivillig hjem??

17
Tror også (men er ikke helt sikker), de nye overenskomster, bliver en dyr kamel for samfundet - inflationen vil starte med at rulle ~ prisstigninger, som ikke set længe.

18
Fri Debat / Sv: Perspektiv øjne og syn!?
« Dato: Juni 03, 2018, 04:48:25 pm »
Perspektiv øjne og syn!

Alle levende væsener på jorden har deres egne specielle øjne, med de øjne de nu er skabt med.

Dette gælder også for mennesket, at vi har et perspektivsyn!

Videnskaben har fundet ud af, at myrer kun kan se 3 centimeter frem på et fladt plan.

De 3 centimeter er dens horisont linje – den kan ikke se ud over de 3 centimeter, hvad der befinder sig på den anden side af dens horisont linje.

Derfor kan myrer nr. 1 ikke se dens fætter, som befinder sig 4 centimer fra myrer nr. 1, selv om der ingen krumning er på det plan de står på.

Dette gælder for alle også for mennesket, at vi kun kan se til horisontlinjen, som for mennesket ligger nogle kilometer ude – enten over land eller over hav.

Derfor kan vi ikke se f.eks et skib på den anden side af sete horisont, selv om det er helt fladt også efter horisontlinjen.

Ligesom for myrens vedkommende, er der for mennesket ingen krumning som går nedad efter den sete horisont.

Horisontlinjen skaber et optisk bedrag i vores øjne, så vi ser at jernbaneskinner bliver smallere og smallere og til sidst forsvinder ude i horisonten – at elmaster bliver lavere og lavere og står med kortere og kortere mellemrum, og til sidst forsvinder ude i horisontlinjen – Det samme er tilfældet med ens huse hele vejen ud.

Når RJ folket begynder at tænke selv, så burde de opdage, at f.eks. jernbaneskinnerne i virkeligheden ikke bliver smallere og smallere og til sidst forsvinder i horisonten – de er lige brede hele vejen ud og også lige brede efter den sete horisontlinje.

Derfor er der ingen jordkrumninger af hverken landjord eller havoverflader – det hele ligger på et fladt plan – Det er kun de øjne som vi er skabt med, som danner et optisk bedrag når vi ser ud mod horisonten.

Jorden er ikke en kugle, men er flad med helt fladt hav mellem de konvekse kontinenter!?

Fup eller fakta?

------------ og du er sq nok også flad i hovedet - dvs intet hjernehulrum - kun at toppen af kraniet rammer kæberne - tja -- :to_keep_order: :scout: :phil_03: :morpheus:

19
Dette oplæg er foranlediget af Torsken, som ikke kan finde ud af, hvem der regnes som danske på Danmarks Statistik.

Det emne har været her før, og der er mange andre, som heller ikke kan finde ud af det.

Det ser sådan ud på DST:Det ses, at hvis en muslim indvandrer til Danmark, og får dansk statsborgerskab, så bliver hans børn ikke regnet som danske - fordi den indvandrerede muslim ikke er født i Danmark.

Det betyder, at der endnu kun er få efterkommere, som bliver regnet som danske i statistikken. Senere vil der blive mange, når næste generation fødes.

Det er da ellers ikke så svært vel?

Anklageren jeg kan ikke se en dyt i din opstilling - der mangler nogle tabeller - Dem er du jo helvedes god til, men lige her er der kun en forside!.- :Laie_75A: :Laie_75B: :Laie_75C:

20
Enig Torsten - han skulle ikke have været dømt til - hvad livsvarigt - næh, en rulle Randersreb kunne gøre det. :hang2:

21
Fri Debat / Sv: Er tidsrejser muligt?
« Dato: Juni 02, 2018, 02:41:00 pm »
Det kunne nu være rart at kunne rejse i tiden. Så kunne man rejse et par hundrede år tilbage og investere sin penge og rejse frem igen for at hæve fortjenesten. :Laie_11:
Bortset fra, at Kronen ikke var gangbar mønt dengang, men du har måske nogle Rigsdaler liggende, som samler støv?

Jeg ønsker i alt ydmyghed blot at komme præcist et døgn tilbage – vupti så ville Eurolottogevinsten være udtrukket til understående Langhals

Slask - 90 mio. € lige ned i foret.

Det er jeg med på - sku' vi så ikke dele i porten?? :cool: :connie_27:

22
----og du er en nar og klaphat

Nej! Jeg er Muslim og Kommunist, og du er, så vidt jeg kan se, ude på dybt vand.

"At skrive en dødstrussel til en anden person kan, alt efter politiets og domstolenes konkrete vurdering, vise sig at være en strafbar handling. "

https://redbarnet.dk/skole/sikkerchat/fagpersoner/lovgivning/

 :aww: :Cherna_29:

Jeg skrev i ubestemt flertal - ikke bestemt ental, som du angiver, men med din opdragelse, har du sikkert også problemer med det danske sprog, og grammatikken . :paladin: :JC_racer:

23
Politik / Sv: Nedskydningen af MH017 over Ukrainsk territorium
« Dato: Maj 31, 2018, 11:48:42 am »

24
Fri Debat / Sv: Roterer Jorden hurtigere end lyden?
« Dato: Maj 31, 2018, 11:45:26 am »
Roterer Jorden hurtigere end lyden?

https://www.youtube.com/watch?v=6xLFcLpI9UY

“THRUST SCC.... BRAKING THE SOUND BARRIER...!”

I kugle teorien bevæger Jorden sig med 1670 km/t!

Racer bilen i videoen har lige brudt lyd barrieren, som bevæger sig med 343 m/s, svarende til 1234,8 km/t!

Hvorfor tror du på, at Jorden bevæger sig hurtigere end lyden?

Kan du se og mærke, at Jorden bevæger sig?

Jorden er i stedet flad og stationær!

Fup eller fakta?

------------- og du er da et stort FUP. :l_diver: :hang1: :hang2: :hang3:

25
Jeg kan ikke lade være med at tænke over det der står .........."pigerne forklarede, at de bare skubbede en sten med foden. Mødrene, der er arabiske, forsøger at forklare bilisten, at det "jo bare er børn der leger".


Har nogen af jer "leget"  "smide sten ned på biler fra motorvejsbroer"

det næste der sker.....Disse samme mødre, skal køres over at en 50t lastbil, bare for at være sikker på de ikke kan avle igen. :Laie_68: :girl_devil: :dwarf: :elf:

Dét lyder som en racistisk trussel.  :JC_doubledown:Vrøvl.

Der er tale om afmagt, fordi den virkelige racistiske trussel er en anden, den virkelige racistiske trussel.
Hvem siger tigermanden ikke er ved at blive radikaliseret. Hvem troede en 15 årig pige fra Kundby ville sprænge skoler i luften? Hvem siger tigermanden ikke en dag går amok, med lastbiler.
Det er nemlig muhammedanere der rent faktisk kører mennesker over - er det ikke Tigermand ?


Det starter selvfølgelig med, man tror på det sludder man selv fremsætter, og vil se det udført.
Og det er på vej...........
Se her om hvad der sker af racisme, den ægte håndgribelige racisme danskerne udsættes for, som myndighederne ikke griber ind overfor, andet end i festlige taler.

Hverdag om unge muhammedanere.
De er særdeles godt kendt i bymiljøet i Skive, og vi døjer nærmest med dem til daglig med alt fra narko, chikane og bilkørsel. Det er en rigtig træls gruppe, der skaber frygt i byen”, siger politiet.
“En af dem hoppede op på fronthjelmen og smadrede forruden. Da parret kørte væk, forsøgte andre arabiske unge at spærre vejen.Hvad vil der ske hvis nogen sætter sig op imod dette.

I kan Bande på, at Politiet vil møde Talstærkt op og Landets Bedste Advokater vil sørge for, at I får Livstid, for INGEN skal røre Smådrengene... Venstrefløj, Autonome og Venligboere vil Drage i Protesttog for at Forsvare Smådrengene....

Landsforrædere er der nok af.
Vi ved alle, det er hvad der vil ske.
Han glemte der også vil blive tilført endnu flere penge til godhedsindustrien. for at "please" muhammedanere.
I en naivt tro på de så bliver gode samfundsborgere.

Tror nogen de bliver gode samfundsborgere.
Tror i virkeligt det.  :ohmy:

Anti-Rød, du får sq et par tumps up for dette . :lex_14: :lex_14: :Mauridia_22:

26
Her noget, som tigermanden kan gå ind for, da det jo hans / hendes ""venner"" -:

https://24nyt.dk/gruppe-arabere-skaber-frygt-nordjysk-by-narko-chikane-bilkoersel-skaber-frygt-siger-politiet/  :hairy: :girl_devil: :aikido:

27
----og du er en nar og klaphat

28
Jeg kan ikke lade være med at tænke over det der står .........."pigerne forklarede, at de bare skubbede en sten med foden. Mødrene, der er arabiske, forsøger at forklare bilisten, at det "jo bare er børn der leger".


Har nogen af jer "leget"  "smide sten ned på biler fra motorvejsbroer"

det næste der sker.....Disse samme mødre, skal køres over at en 50t lastbil, bare for at være sikker på de ikke kan avle igen. :Laie_68: :girl_devil: :dwarf: :elf:

29
Fri Debat / Sv: Har Aliens lavet Nazca Lines?
« Dato: Maj 29, 2018, 09:18:23 pm »
Hvis jorden er flad, og solen er tæt på, og andre stjerner bare er prikker af lys der drejer rundt over jorden, som du påstår (og som er blevet modbevist flere gange end jeg kan tælle til) hvor fanden skulle aliens så komme fra? Andre planter kan ikke eksistere i din model, da de ikke har tyngekraft til at holde sammen på sig selv.

Ved godt at jeg bare bliver trollet hårdt, men hvad fanden tror du egentlig selv på?

Rettelse GUBBI - ham der Convex Earth er sq blød og bindegal. :JC_OMG_sign: :hairy: :daz:

30
Politik / Sv: Der skal sandsynligvis være omvalg i Italien
« Dato: Maj 29, 2018, 09:16:07 pm »
Forstår ikke rigtig hvad fanden er sker i Sydeuropa i øjeblikket. Andre europæiske lande tilbød dem billige statslån mod at de reformerede deres økonomiske politik så udgifter på langt sigt skulle matche deres indtægter. De valgte selv at tage disse lån fordi det havde været meget dyrere at tage lån andesteds. Nu farer de så ud mod dem der hjalp deres økonomi da de var ved at gå bankerot! Nu er det pludselig "onde Tyskland" der er skyld i alle deres problemer, men alt hvad Tyskland gjorde var at give dem i hjælpende hånd i krisetid.

Det virker ekstremt arrogant at bebrejde Tyskland for lån man selv har taget.

Men har Italien ikke ligesom kopieret Grækenland?? - Grækerne fik (har jo fået) store lån fra EU, og hvad sker-???? Og så ved jeg godt at Grækenland slås med denne massive indvandring, som det øvrige EU ikke har kunne finde løsning på, samme kan vel siges om Italien, enorme mængder af flygtninge; og hvad har EU så samlet gjort -?? Ikke en skid. Ingen fælles flådestyrke i Middelhavet - som jeg har advokeret for tonsvis af gange - en total flådeblokade af Middelhavet fra Gibraltar til Haifa (Israel), derpå nord om  Cape Apostolos Andreas på Cypern hen til østlige tip af Rhodos - mellem denne og Tyrkiet - til Kos og op langs Kalymnos, Farmakonisi, Agathonisi, op mellem Samos og Tyrkiet (meget lille stræde), hen til Chios strædet mellem denne og Tyrkiet, strædet mellem Eresos og Tyrkiet,og op til Enos bugten, med slut ud for Alexandropouli .. :JC_rant: :girl_cool: :dwarf:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 140