Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 [2] 3 4 ... 168
16
Fri Debat / Sv: Jyllands-Postens nye satiretegning
« Dato: Januar 29, 2020, 05:26:09 pm »
Tråden handler ikke om pest

Neah . men derfor behøver du sq ikke at råbe op.  :aikido: :aggressive:

17
Politik / Sv: Vil du nu oversvømme os med flygtninge igen?
« Dato: Januar 24, 2020, 04:19:53 pm »


Det er da for mig at læse, at du - egentligt - mere forsvarer terror-lederne end forsvarer bekæmpelsen af dem - var det ikke Saddam, som anmodede sin fætter "Kemiske Ali" til at udrydde en kurdisk landsby? - Men, at det så ville afstedkomme en flygtningestrøm af syrer efter Saddams henrettelse, kan egentligt godt undre mig - Vi så jo ingen kurdiske flygtninge strømme efter dette gasangreb - har du set nogle?  :shablon_04: :Laie_5: 

Jeg ved ikke om du misforstår det bevidst, men jeg har ikke ondt af nogen krigsherrer, der bliver dræbt af droner.

Jeg fungerer på et helt andet plan, hvor jeg forsøger at bedømme logisk, om man opnår noget fornuftigt, når man deltager i krigshandlinger

Jeg har været tilhænger af dansk deltagelse i angrebet på Islamisk Stat - men jeg er ikke besat af et blindt had - og jeg mener ikke angrebet på Irak i 2003 medførte noget fornuftigt.

 


Nej, jeg mener ikke at have misforstået noget bevidst - Det der slog mig, var at du nævnte flygtningestrømmen fra (bl.a. Syrien og Irak), men jeg har noteret, at der ikke kom nogle store strømme fra Kurderne, (hvis der kom nogle overhovedet) selvom dette folk lige havde været udsat for voldsomme begivenheder. Derfor min anklage mod dig, om at du ligesom forsvarer diktatorer i den arabiske verden. Men, når dette så er sagt, så er jeg i tvivl om Irak er / var en fejl. Måske skulle man have fjernet al iransk indflydelse først - se bare hvad der sker nu. :diablo (2): :diablo: :devil:

18
Politik / Sv: Vil du nu oversvømme os med flygtninge igen?
« Dato: Januar 21, 2020, 05:00:34 pm »


Du har åbenbart mere for at bevare disse kryb i live, end at få dem fjernet fra jordens overflade - ikke - og jeg er tæt på at kalde dig overløber.  :MG_229: :paladin:

Der har jeg ikke skrevet noget om, men jeg er træt af alle jer krigsliderlige karle, som vil oversvømme os med flere flygtninge.


Synes du virkelig selv, det var så ovenud herligt, at Saddam Hussein blev hængt, og vi blev oversvømmet med irakiske  flygtninge?


Det er da for mig at læse, at du - egentligt - mere forsvarer terror-lederne end forsvarer bekæmpelsen af dem - var det ikke Saddam, som anmodede sin fætter "Kemiske Ali" til at udrydde en kurdisk landsby? - Men, at det så ville afstedkomme en flygtningestrøm af syrer efter Saddams henrettelse, kan egentligt godt undre mig - Vi så jo ingen kurdiske flygtninge strømme efter dette gasangreb - har du set nogle?  :shablon_04: :Laie_5: 

19
Fri Debat / Sv: Tommy Robinson
« Dato: Januar 20, 2020, 07:56:37 pm »
---- og hvem i he.. hu.... he..... er så denne stabajs til tommy robinson? Landevejsrøver? Langtursmatros? Skærslipper?  :to_become_senile: :to_keep_order: :sarcastic_blum:
Det mest interessante ved ham er vel hans mange domme:

Conviction(s):
2005: assault occasioning actual bodily harm and assault with intent to resist arrest[1]
12 months and 3 months imprisonment (concurrent)[1]
c.2011: threatening, abusive or insulting behaviour[2][3]
12 months' rehab, 150 hours' labour, 3-year football ban, £650 costs[2][3]
c.2011: common assault[4][5][6][7]
12 weeks' prison susp. 12 months[5][6][4][7]
c.2013: possession of a false identity document with improper intention[8][9][10][11]
10 months' prison[8][9][10][11]
c.2013: 2 counts mortgage fraud[12][13][14]
18 months' prison[12][13][14]
2017: contempt of court[15][16][17]
3 months' prison, susp. 18 months[15][16][17]”


I juli 2019 blev han igen idømt 9 måneders fængsel.

Puha - hvad med at sende ham ud i en tønde i det tasmanske hav??  :almirena_04: :big_grin:

20
Her er noget der må glæde anklageren.
Et kapitalistisk foretagne der udviser ledelse og ansvar.
Tja, det glæder ikke mig der nedlægges danske arbejdspladser,


Danfoss lukker fabrik og nedlægger stillinger:
Beslutningen er taget for at fastholde og sikre konkurrenceevnen, lyder det.

Virksomheden Danfoss lukker sin fabrik i Kolding frem mod 2022.
Lukningen betyder, at 335 stillinger nedlægges. I stedet har Danfoss besluttet at flytte produktionen til Grodzisk i Polen.Vi kan ikke være tjent med, at de danske kapitalister ikke kan lede en virksomhed - selvom vi i samfundet har sørget for, at de fungerer under en lovgivning, der giver dem ret til at lede arbejdet, og hvor den private ejendomsret er ukrænkelig.

Hvad kan vi gøre for at få nogen kapitalister, der lever op til rimelige minimums krav?

... at bånd og stjerne
og tomme hjerne
forenes ofte, ja, mer end gerne,
det ser man tit, det ser man tit.

Ztaahh - kan en virksomhed ikke tjene til udgifterne (løn er jo stor del) såeh kan jeg ikke se det odiøse i at flytte. :pooh_go: :pooh_door:

21
Når vi er ved skoven, så bruger jeg den ofte selv til løbeture. Og her møder man mange forskellige mennesker. Jeg mødte af og til en ældre mand, godt oppe i årene, med en hund. Hans kone var død og han havde svært med at trække vejret. Han kørte også til skoven i sin bil. Han var en af dem, der der var ensom, og som når man kom i snak med ham, var det dagens højdepunkt. Han er død i dag, men hvis skovturen gav ham mening til slut i hans liv har jeg det fint. Der er også en ældre mand her i byen, der altid går rundt med sin hund, og jeg har ham under mistanke for at gøre det for at komme i snak med mennesker. Min mor er også oppe i årene, og hende kører jeg også ture med til stranden eller skoven, når jeg kan, for ellers kommer hun ikke ud.

Det gør jeg da også med min mor. Kører hende til bankospil, indkøb, ambulante undersøgelser og ud til fjorden i hendes lille dyt. Det er eneste mulighed. Men hvad jeg selv gør, vender jeg måske tilbage til senere. Men når jeg skal hen til hende, tager jeg bussen eller på syggel. Jeg er frisk og rask og har godt af det.

Er du ikke i Thailand?? For at se aberne??  :kattemad_03: :JC_PacMan:

22
Vi kunne også debattere DRÆBER-snegle. Det lader til at ligge en god sæson foran os, med den milde vinter, hvor mange har overlevet. Jeg har allerede set de første på færde på syggelstien.

Jamen så må du jo sykkel over dem!!  :zorro: :sun_bespectacled:

23
Politik / Sv: Målrettede drab via drone er blevet normaliserede
« Dato: Januar 20, 2020, 07:36:27 pm »
I the Guardian kan man i dag læse om en rapport, der fortæller om, hvordan målrettede attentater via drone-angreb gradvist er blevet normaliserede ved hjælp af officiel hemmeligholdelse, regeringspropaganda og ukritisk pressedækning.


Drabet på Irans Qassem Suleimani er bare et eksempel, hvor USA sagde, at det havde efterretninger om, at han planlagde yderligere terrorangreb mod dets borgere i Mellemøsten - men har ikke offentliggjort oplysningerne, der er beskrevet som ”barberbladtynde” af kilder, der havde set dem.

I starten gjorde man ellers meget ud af at komme med juridiske begrundelser for angrebene. International ret omkring målrettede drab er kompleks, men i teorien er de kun legitime som
selvforsvar fra en stat, hvor truslen er nært forestående, hvilket betyder overvældende og øjeblikkelig.  Senere stoler de mere på at militær hemmeligholdelse kan forhindre en bredere politisk debat.

Undersøgelsen, der blev udført inden Suleimani blev dræbt, undersøger drone-angreb, der blev udført mellem 2015 og 2018, herunder den dødelige angreb på briten Reyaad Khan af RAF i september 2015, og amerikanske angreb på Mohammed Emwazi samme år og to år senere på Sally Jones.

Rapportens forfatter kiggede på 329 presseartikler artikler i alt. Et meget mindre antal - 26 generelt - var kritiske over for drabene, med 16 i Guardian, fem i Mail og fire i Times. Alle bortset fra en af ​​BBC-artiklerne var upartiske.

Der var 127 nyhedsartikler, der diskuterede Khans død i mere end en sætning, 67 for Emwazi - af tabloidaviserne kaldet ”Jihadi John” - og bare 26 for Jones, der blev dræbt i oktober 2017, muligvis sammen med sin 12-årige søn Jojo Dixon.

https://www.theguardian.com/politics/2020/jan/19/military-drone-strikes-becoming-normalised-says-report

Gør det verden farligere?

Du har åbenbart mere for at bevare disse kryb i live, end at få dem fjernet fra jordens overflade - ikke - og jeg er tæt på at kalde dig overløber.  :MG_229: :paladin:

24
Fri Debat / Sv: Tommy Robinson
« Dato: Januar 20, 2020, 07:29:17 pm »
---- og hvem i he.. hu.... he..... er så denne stabajs til tommy robinson? Landevejsrøver? Langtursmatros? Skærslipper?  :to_become_senile: :to_keep_order: :sarcastic_blum:

25
Samfund- & Kultur / Sv: Det er DEN kultur!
« Dato: Januar 14, 2020, 10:55:12 am »
postet af: Torsten Bonfils
« Dato: Januar 13, 2020, 12:21:30 pm »

    Indsæt citat -:
Citér
Hvorfor er det egentlig at muhamzer hellere vil have drenge- end pigebørn?

Er det ikke noget med at drengene bliver hjemme og skal forsørge forældrene - husk der er ikke megen social hjælp i de muhamzske lande - hvorimod pigerne bliver gift væk (ved tvang) til nærmeste fætter eller onkel.  :JC_rimshot: :drag_08:


26
Samfund- & Kultur / Sv: Det er DEN kultur!
« Dato: Januar 12, 2020, 04:35:16 pm »
Det er DÉN kultur. Den, alle 'mangfoldigheds'-tilhængerne/ brovte-landsforræderne, ønsker "integreret" i det danske samfund.
Og det er den religiøst baserede kultur, JEG ønsker udelukket fra Danmark. No more, no less.

Din holdning?

Min holdning er, at her er et område hvor vi skal imødekomme muslimerne. De vil jo helst have mandligt afkom. Så skal vi overveje at oprette nogle klinikker, af den slags de har i Kina, og hvor man kan komme og får sit foster kønsbestemt, så er der bare abort hvis det er en pige.

På den måde, så vil vi på sigt, få reduceret antallet af plagsomme muslimer i DK, for der er færre piger til at producere nyt islamisk afkom. Måske kunne man ligefrem give dem en stor mercedes for at få foretaget en abort af en pige. Det ville være ren win-win.

CARLO - Vi skal overhovedet under ingen omstændigheder imødekomme disse muhazske aber -  fatter de ikke lovene her i dette kongerige, skal de smides ud, uanset hvad.  :aikido: :zorro:

27
Fri Debat / Sv: Hvem er USA og vesten faktisk oppe mod?
« Dato: Januar 09, 2020, 05:42:20 pm »
USA har støttet Saudierne lang tid før Trump kom til  :smile1:

Ja, og måske underligt, da det var saudier, som destruerede WTC og prøve på det samme med Pentagon hin 9/11 :punish: :purple: :ninja:

28
- er det så ikke lidt sært, at de to tager afstand fra drabet på Soleimani?

Patrioten og Petra virker mere tilfredse - men bliver mon glade for nye flygtninge strømme, hvis der kommer en ny - og meget større krig?

- eller har Patrioten og Petra også nogen grænser ligesom bin Salman og Netanyahu har?

Det er jo i stor stil infantile borgere, som bor i disse sandhuler - skrigende, med pandebånd og galninge blikke, fordi de er indavlede aber, det er hvad Mellemøsten består af.  :triniti: :shablon_02:

29
Politik / Sv: udlændingecenter Ellebæk
« Dato: Januar 09, 2020, 05:31:44 pm »
Det er lidt grotesk at afviste asylansøgere som ikke har begået kriminalitet sidder i lukkede lejre, mens kriminelle udvisnings dømte udlændinge sidder i åbne lejre.


Det viser bare kvaliteten af de politiske afgørelser er alt for ringe, og de politikere der leder landet
desværre ikke har moral og synpunkter som vi andre.

Spørgsmålet er det enkle og logiske. Skal Danmark huse kriminelle muhammedanere ?
Ja eller nej.

NEJ DE skal sq smides ad h...... til

30
Fri Debat / Sv: Den NYE tråd om indvandrerkriminalitet i vores land
« Dato: December 29, 2019, 10:24:00 pm »
For 10’ende år i træk bliver politi og brandvæsen angrebet med fyrværkeri af muhammedaner afkom og venstrefløjen fastholder stadig at integration af muhammedanere virker.

https://nyheder.tv2.dk/krimi/2019-12-28-60-anmeldelser-om-fyrvaerkeri-i-kobenhavn-i-nat-politibil-beskudt-i-aarhus

Ved man om det er muhamzer - eller eget øgleyngel?? :ROFL: :big_grin:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 168