Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: 1 [2] 3 4 ... 151
16
Politik / Sv: Muslimsk læge ville give jødiske patienter forkert medicin!
« Dato: Januar 03, 2019, 07:05:08 pm »
Islam er fredens religion.

 :hyper:

https://www.dailywire.com/news/39827/famed-clinic-fires-anti-semitic-doctor-who-said-hank-berrien?utm_medium=email&utm_content=010119-news&utm_campaign=position5

"Forkynd kvalfulde straffe for de vantro (ikke-muslimerne). O i troende, bekæmp de vantro, som bor i jeres naboskab; lad dem føle hele jeres strenghed....Sura 9, vers 3 og 12, 29, 55, 63, 73, 80, 90, 113 og 123).
"I skal bekæmpe de vantro folk, medmindre de bekender sig til islam" (sura 48.17)

 :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:

Stem ikke Radigalt eller Alternativt eller Enhedslistere!

 :big_grin:

Smid dog for he..... dette lort (Muhamzere) yt-av-Hier - i stedet for dette evindelige flæberi over denne her dit og dat person , som har i sinde at gøre dit og dat mod herboende jøder  - ud for he..... med dem. -  :warning:  :warning2: :wild:

17
Jeg får denne besked, når jeg logger ud af min Gmail :

Du er logget ud – synkronisering er sat på pause

Dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre data synkroniseres ikke længere til din konto, men forbliver på enheden. Log ind for at synkronisere igen.

Citat slut

Det er en windows 10 - men vi bruger google chrome.

Computeren er delt i 2 brugere, min mand får ikke denne besked... jeg har søgt på nettet, og der står, man kan sætte på pause, og slå det fra igen, men jeg har ikke sat noget på pause, og kan ikke se, hvor jeg skal slå det til igen ???  :bb:

Jeg bruger også en chromebook, og her har jeg ingen problemer  :big_grin:

Hvad sker der, er der nogen der kan forklare mig det?

Hvad med at forny dit password ?

18
Politik / Sv: Har I nogle nytårsønsker rent politisk?
« Dato: December 30, 2018, 07:59:04 pm »
Jam så god fornøjelse inde på den nye side uden bindestreg og godt nytår, :girl_smile:

Det varer vel ikk længe inden dette forum blir lige så tomt som `snemandens´  :girl_sad:

Det kommer vel an på dem, som er tilbage -  D.-D.dk er ikke afhængig af Anklageren, DoJo, Snemanden; o.s.v., så skulle du "genuine Troll" måske følge efter. De er sq ikke Uundværlige i en debat. :JC_PacMan: :JC_PapaBear: :JC_OMG_sign:

19
Alt det andet / Sv: Hvor høje er de
« Dato: December 29, 2018, 10:22:35 am »


Det der bliver holdt hemmeligt, er at profitterne i medicinalindustrien muligvis  ikke er så høje endda. At lægestanden er i lommen på BigPharma.

Hvor høje er de da?

"Høje" og "ikke så høje" siger jo ikke meget  :smile1:

Aner det ikke. Jeg slutter bare, at hvis profitterne var over middel, så ville flere gå ind med investeringer i branchen. Og det gør der jo ikke.

Det ved jeg ikke noget om, men jeg kan se, at det danske NOVO-Nordisk nettoresultat er på DKK 9,03 mia. i tredje kvartal i år - på trods af  af valutamodvind og ekstra udgifter til fratrædelsesordninger med mere i forbindelse med den igangværende restrukturering af medarbejderstyrken.

Det er ret meget - og f.eks. mere end A.P. Møller - Mærsk A/S

Hvad er der sket, siden du er blevet ""GÆST"" :Laie_50: :Laie_49:

20
Fri Debat / Sv: Imamsøn vil lancere 'Allahs danske parti'
« Dato: December 29, 2018, 10:20:35 am »
Den berygtede imam Oussama El-Saadi fra Grimhøj-moskéen har en søn, Mohamad.
Om Mohamad er det blevet fortalt tidligere i år, at han skulle være konverteret til kristendommen - senere dog at han "troede på begge dele"!  :big_grin:

Og så har han igen rumlet med at lancere et 'Allahs danske Parti'.

http://www.uriasposten.net/archives/97492

Mohamad El-Saadi går naturligvis ind for helt åbne grænser.
"Der skal være ingen landegrænser for, hvor man ønsker at opholde sig", hedder det. Med tilføjelsen "så længe man tror på Allah."   :big_grin: :big_grin:

Eneste grund til at holde lidt øje med denne tumpe må vel være, hvis han kunne fiske nogle stemmer fra 'Nationalpartiet', Alternativet og de radikale.

En ex-muslimsk klaphat af den store størrelse - næsten lige så stor som hans far - O(U)SSA(SM)MA(AGELIG) EL-SAADI, som skulle haveret udvist for mange årtier siden.. :triniti: :phi: :morpheus:

21
Fri Debat / Sv: Ikke kun to kristne piger hallal-slagtet, men 250 om måneden.
« Dato: December 27, 2018, 06:56:21 pm »
Islam skal helt ud af Europa, dem der mener det er godt kan tage med dem hjem.

Du mener vel -: Dem der IKKE mener det er godt .........???. :morpheus: :mad: :mamba:

22
Mandehørmen / Sv: Er DU en Score-Kaj?
« Dato: December 03, 2018, 01:22:51 pm »
Carlo driller mig hele tiden med, at han mener jeg ikke kan score.

Så lad os i dette emne her tale om, hvor meget Score-Kaj de forskellige debattører herinde er.

Nu er mange måske blufærdige og ønsker ikke at komme med detaljer. Men derfor kan man vel godt afsløre, om man mener, at man i livet generelt har scoret godt eller om man har været mindre heldig.

Nogle har måske kun haft én partner, men det har så været den ægte kærlighed. Så har det jo været én supergod scoring. Men i antal har man så ikke scoret så meget.

Andre har måske ikke mødt den store kærlighed. ELLER kærligheden er brast. Men så har man måske været sammen med flere forskellige.

Så vi kan altid diskutere, hvem der scorer bedst. Dén, der kun er sammen med én, men finder den helt rigtige. Eller den, der måske aldrig har fundet den store livslange kærlighed - men til gengæld har haft en masse frække erotiske oplevelser med forskellige mennesker.

Så hvor godt har DU scoret gennem livet?

Carlo, er du selv en Score-Kaj? :blum:

Anklager, kan man score på Grønland eller måtte du nøjes med at score i Danmark?

TORSKen, kan du godt score med det torskefjæs, du render rundt med?

Albert, hvis du skulle vælge mellem din kone og dine mange negere på fælleden, hvem ville du så vælge?

Olsen, kan man godt score godt når man render rundt i gammeldaws underbeklædning?

GuBBi, er det nemmere at score, når man er en videnskabelig og logisk type? Giver det pote - ELLER finder folk det for nørdet?

Licensnægteren og PU, er der nogle attraktive kvinder i det højrenationalistiske miljø? Eller er det mest støvletrampende lesbiske kvinder, man finder dér?

Mak, er det egentligt nemt nok at score nede på bodegaen? Eller er det nemmere blandt Jesus´følgere? MÅ man i det hele taget dyrke sex, når man er med i en religiøs sekt? :ohmy:

Tigermanden, har du egentlig fire koner? Det har jeg hørt, at det skulle være normalt i muslimske kredse...

HOMOfaber, er det sandt, hvad man siger, at det skulle være nemt at få en masse hurtige kontakter i HOMO-miljøet? Eller du er måske ikke homo? Hvis ikke, foretrækker du så kvinder med eller uden hovedbeklædning?

El_Nino: når man kommer op i din alder, må det være nemt at score damer - fordi damerne er jo i stort overtal, når man kommer op i 80 års-alderen! Er du meget ombejlet blandt jævnaldrende damer?


Citér
El_Nino: når man kommer op i din alder, må det være nemt at score damer - fordi damerne er jo i stort overtal, når man kommer op i 80 års-alderen! Er du meget ombejlet blandt jævnaldrende damer?
Nej - jeg har ingen damer overhovedet - et par bekendte, men det er fordi de er naboer til mig her i bebyggelsen, men ellers ingen - fik nok af dem i et yderst vanskeligt ægteskab, som sluttede for ca. 16-17 år siden. :warning: :warning2:

23
Fri Debat / Sv: Altruisme er en stor fortrinlig gerning.
« Dato: November 30, 2018, 10:56:06 am »
Safwan ibn Sulaim kom ud af en moske på en kold nat i Madina, og da han så en afklædt mand, tog han sin frakke af og dækkede ham med den. På et senere tidspunkt havde en person fra Levanten (Sham) set en drøm om Safwan ibn Sulaim, hvor han indtrådte Paradiset pga. en trøje, som han havde beklædt en anden med. Denne person tog afsted til Madina og sagde:

»Vis mig hvor Safwan er.«

Da han endelig mødte ham, fortalte han sin drøm til ham.Det blev fortalt til en af de retskafne ledere, at der var en kvinde med fire forældreløse børn som var nøgne og sultne, så en af dem sendte en mand over til dem med tilstrækkelig tøj og mad. Bagefter tog han sin yderbeklædning af og sværgede:

»Jeg vil ikke have dette på ej heller få varme fra den, indtil at du vender tilbage og fortæller mig, at de er blevet beklædt og bespist.«

Da manden tog afsted og vendte tilbage hjem, bekræftede han over for lederen at de havde fået tøj og mad, imens han rystede pga. kulden. Først herefter tog han sin yderbeklædning på igen.

I al-Tirmidhi bliver det berettet fra Abu Saʻid al-Khudri må Allah være tilfreds med ham at profeten ﷺ sagde:

»Enhver der bespiser den sultne troende, vil blive bespist af Allah på Dommedagen fra Paradisets frugter, og enhver som slukker hans tørst vil få sin egen tørst slukket fra den forseglede nektar, og enhver som beklæder den troende, som har ingen klæder, vil blive beklædt med den grønne silke fra Paradiset.«

Og ibn Abi al-Dunya beretter med en kæde at ibn Masʻud må Allah være tilfreds med ham, sagde:

»Folk vil blive samlet på Dommedagen i den mest nøgne tilstand som de nogensinde har været, og i den mest sultne tilstand som de nogensinde har været og i den mest tørstige tilstand som de nogensinde har været. Enhver, der beklædte en, vil blive beklædt af Allah, og enhver som bespiste en, vil blive bespist af Allah, og enhver der slukkede tørsten af en for Allahs skyld, vil få sin tørst slukket af Allah, og enhver som tilgav andre for Allahs skyld, vil blive tilgivet af Allah.«.❞


 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:
                          :Cherna_29:     

Fyld, støj og møg - ævl, savl og bræk.. :poke: :morpheus:

24
Politik / Sv: Det går ned af bakke med ytringsfriheden
« Dato: November 29, 2018, 03:38:18 pm »
Hvorfor er det så vigtigt for dig, at fremture med dine muslimske løgnehistorier, som ikke passer. Du er en løgnagtig muslimsk demagog.
Da jeg hverken er muslim eller demagog i modsætning til dig, der jo er en løgnagtig racistisk demagog på samme måde, som Joseph Goebbels jo var, så er det dig og kun dig, er en islamofobisk og racistisk vaneløgner!

Jeg foretrækker ikke muslimer frem for etniske danskere. Tværtimod. Men jeg skider heller ikke i bukserne af skræk bare, fordi der er nogle få muslimer samt andre brune og sorte mennesker i Danmark sådan, som du jo gør i dit ekstreme racehad!

Det er nogle glimrende indlæg, du skriver herinde, Forsvarer. Må jeg ikke på vegne af venstrefløjen herinde have lov til at byde dig velkommen til? Vi er en broget flok af kommunister, humanister, 68'ere og Muslimer, der sidder på magten herinde. I den anden grøft finder vi en debattør ved navn Rudi, der også styrer en masse andre profiler. Han er nu bannet for tredje gang, da han har truet andre med vold igen. Jeg er sikker på, du nok skal falde godt til!  :JC_doubleup:

Helt ærligt - så styrer du sq ikke noget - kun mod afgrunden for dig og ligesindede. :Laie_75A: :JC_skiing:

25
Fri Debat / Sv: IT-advarsel!
« Dato: November 29, 2018, 03:29:00 pm »
ALDRIG(!!!!) lad en eller anden tilfældig du taler i telefon med overtage styringen på din PC. Jeg vil faktisk anbefale dig at formatere din harddisk nu da du ikke aner hvad han har installeret af ting og sager. Som minimum kør en fuld virus-skanning. Der er INGEN respektable it-selskaber der ringer dig op og overtager styringen på din computer. Det er udelukkende folk der prøver at snyde dig. Det kan jeg sige så skråsikkert fordi bare det at kontakte dig telefonisk med henblik på at sælge dig anti-virus er ulovligt.

Forbrugeraftaleloven §4:
Citér
§ 4. Erhvervsdrivende må ikke uden forudgående anmodning herom rette telefonisk henvendelse til en forbruger eller personlig henvendelse til en forbruger på dennes bopæl, arbejdsplads eller andet sted, hvortil der ikke er almindelig adgang, med henblik på straks eller senere at opnå tilbud eller accept af tilbud om indgåelse af aftale.

Stk. 2. Stk. 1 gælder ikke for telefoniske henvendelser om

1) bestilling af bøger,

2) tegning af abonnement på aviser, ugeblade og tidsskrifter,

3) formidling af forsikringsaftaler og

4) tegning af abonnement om redningstjeneste eller sygetransport.

Selv får jeg en del opkald fra indere der påstår at de arbejder for Microsoft og påstår at der er virus på min computer. Indimellem trækker jeg deres tid så meget som muligt, men for det meste smækker jeg bare på. Det er ulovligt, og det er svindel. Aldrig giv tilfældige mennesker adgang til din computer, og da slet ikke hvis de allerede har vist at de er villige til at bryde loven ved at ringe dig op med tilbud.

Helt enig - har selv haft et par opkald fra Italien og med samme fremgangsmåde - De var fra Microsoft; jaeh min bare ... Jeg truede dem med Carabiner,i som var lige på trapperne, og det fik dem til at smække røret på. . :vinsent: :skull: :poke:

26
Samfund- & Kultur / Sv: Vi skal have "Star Trek fly"
« Dato: November 25, 2018, 08:44:57 am »
Jeg har engang "opfundet" noget lignende i tankerne. Det er ikke så fantastisk endda, for princippet har været kendt i 100 år.

Ja, det læste jeg engang i "Populær Mekanik". Om ion-svævere, som ville blive transportmiddel i fremtiden.

Åh, jeg længes tilbage til tiden med tidsskriftet "Populær Mekanik". Blev meget læst af mennesker der søgte viden om videnskab og teknik dengang. Jeg glubbede det i mig som stort barn og meget ung, men jeg tror det gik ind i slutningen af 60'erne.

Men det er jer unge mennesker gået glip af.

Enig Carlo - og en artikel i et af numrene står stadig lysklart -: "Vi bygger første vej til månen" skrevet af Werner von Braun.

27
Fri Debat / Sv: Bliver du også snydt på Black Friday?
« Dato: November 24, 2018, 11:36:13 am »
Bliver du også snydt på Black Friday?

https://www.bt.dk/forbrug/saadan-undgaar-du-at-lave-dumme-fejl-til-black-friday

"Mørket er over os, og det samme er Black Friday. Men med store tilbud kommer stor uforsigtighed, så derfor får du lidt hjælp til at komme sikkert gennem dagen.

»VI har en tilbudskultur, hvor man løbende får gode tilbud, så man skal slå koldt vand i blodet og lige se tilbudene an. Det er jo ikke nødvendigvis på Black Friday, at du får det bedste tilbud på den vare, du gerne vil have.«"

Mange bliver snydt på den store indkøbs dag Black Friday!

I linket kan du læse otte punkter som du bør tænke på, inden du ukritisk kaster dig ud med dit dankort på denne specielle dag!

Personligt køber jeg aldrig ind på denne dag, da jeg betragter det som et forretnings stunt, for at logge husarerne ind!

Køber du ind på Black Friday?


Køber du ind på Black Friday?

Nej aldrig i livet - Der er af og til noget godt fra Amerika, men ikke dette fænomen! :Laie_50:

28
Politik / Sv: Uhahaha?
« Dato: November 22, 2018, 08:27:19 pm »
https://www.avisen.dk/radiovaert-er-doed-efter-kvaestelser-fra-skyderi_526204.aspx?redir=eniro&utm_campaign=eniro&utm_medium=Eniro&utm_source=eniro

En muslimand mindre
til at genere os kvinder?
Muslimmand skal hygge
med 72 jomfruer.
Skal man græde eller
grine?
Nu er der en mindre, der
drages af min grotte.


Ævdr - for noget bræk. :dash2:

29
Dyr / Sv: Er du ensom?
« Dato: November 20, 2018, 11:35:13 am »
Den ligner næsten en nyfødt Grissebasse ...  :ahappy:

Naeh - snare en Alien fra en fjernt fjernt Galakse.  :skull: :pogranichnik:

30
Samfund- & Kultur / Sv: Et aldrende Europa truer
« Dato: November 20, 2018, 11:28:45 am »
Omkring 56 millioner arbejdende indvandrere er påkrævet frem til år 2050, for at kompensere for den faldende europæiske arbejdsstyrke.

Det er ikke min udregning, men det stammer fra et fransk medlem af Europa-Parlamentet, som hedder Françoise Castex, der er født i Marokko. Hendes udregninger har været diskuteret i Europa parlamentet.

I Danmark arbejder kun halvdelen af de ikke vestlige indvandrere og deres efterkommere, så det er ikke en god løsning på problemet at modtage flygtninge.

Hvad skal vi så gøre?

Ja, i hvert fald ikke flere mellemøstlige flygtninge - men det mener du vel også med -: så det er ikke en god løsning på problemet at modtage flygtninge. :warning: :warning2:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 151