Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 125
1
Fri Debat / Sv: Her er historien
« Dato: December 17, 2017, 11:19:19 am »
Jo, men det var et citat du brugte først!

2
Politik / Sv: Hellere Russere i Danmark end muslimer
« Dato: December 16, 2017, 09:28:32 pm »
Refugees Go Clubbing In Russia, Harass Girls, Wake Up In Hospital The Next Morning

Haha, så blev muslimen sat på plads. Men bare rolig. De har andre måder at være plagsomme på.

Citér
Udlændinge advares lige frem i deres presse om at Danmark er et usikkert og risikabelt land at besøge, især for kvinder, her er en enkelt, men den slags advarsler findes der flere af i udenlandsk presse.

‘Unsafe on streets’: Danish women ‘sexually harassed’ by refugees in at least 3 towns
https://www.rt.com/news/328777-denmark-sexual-harassment-refugees/

Fra Russia Today. Du får da lige et billede af chefredaktøren Dmitrii Kiselov. Til at printe ud og hænge på væggen, nu du er så begejstret for ham.
Germany: “government is losing control over problem neighborhoods”[/quote]

Nej, nej, nej! Ikke den Lena-historie igen. Den var løgn fra ende til anden. Det har ikke hindret RT og andre i at køre på den i månedsvis.

Og det samme falske billede, som drejer sig om noget helt andet, har været vit igen og igen.

Citér
Here’s a street fight between Russians and Muslims last year. Muslims don’t do very well unless they outnumber their opponents by 4 to 1.

Hahaha. Prøv at læs russisk historie. Den drejer sig om komplet militær uduelighed, men hvor de vinder i kraft af deres numeriske overlegenhed og fuldstændige ligegyldighed overfor egne tab. Men at vinde alligevel.

Prøv at starte med historien om erobringen af Schlisselburg fra svenskerne i starten af 1700-tallet.

Svenskerne mistede 100 mand, men russerne 6 000. Men russerne vandt.

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Sjlisselburgs_(N%C3%B6teborgs)_historie

Ikke mere snak om nogen der "outnumber their opponents".

Og så var der den finske vinterkrig. Krustjev skriver at russerne mistede en million mand. Finnerne mistede 70 000. Men russerne vandt, for der var nok at øse af i det muskovy bondehul.

Citér
Hellere Russere i Danmark end muslimer.

Nyd selv den genrejste mongolske horde. Men du har ret. Lad os bare få noget russisk underklasse. Dem kan vi med sindsro regne med, drikker sig ihjel.[/quote]
..
Citér
Synes at have set denne Putina-klaphat et og andet sted før - et RT-Tågehorn.. :sheep: :protest: :pardon:

3
Fri Debat / Sv: Her er historien
« Dato: December 16, 2017, 09:22:23 pm »

Postet af: Konrad
« Dato: December 15, 2017, 09:21:49 pm »

    Indsæt -:
Citér
Jeg ville til enhver tid kunne stikke hende et par på kassen, som ville sende hende til drømmeland - men det kan kvinder jo ikke.

--------og lige hvem er du lige så ???.. :JC_finger: :JC_ghey:


4
Fri Debat / Sv: Det er forkert
« Dato: December 16, 2017, 09:18:05 pm »

Tænketanken Europa har lavet en opinionsundersøgelse af hvad Danskerne anser som den største trussel mod Europa.Der forkert fordi danskerne er blevet spurgt om: Hvad, mener du, er den største trussel for Danmarks suverænitet i dag?

Du digter mange gange.

Tænketanken Europa er en dedikeret forkæmper for mere EU-integration og overstatsligt EU-samarbejde - og derfor interesserer de sig for danskernes holdning til Danmarks suverænitet.

Rusland har ikke længere et særlig stærkt militær, fordi det er et fattigt land med kun lidt industri. De har selvfølgelig kernevåbnene til selvforsvar, som de arvede fra Sovjetunionen, så de er ret sikre, men kan ikke længere føre store angrebskrige imod f.eks. Vesteuropa.

Det er efterhånden lang tid siden, de har været en supermagt - men Rusland er f.eks. en trussel imod de baltiske lande, hvor der bor russere ligesom i Ukraine.

Næeh - Phil har ret - Islam ER en større fare for Vesteuropa end Rusland. :JC_see_stars: :JC_sax:

5
Politik / Sv: Muslim dræbte venligboer
« Dato: December 14, 2017, 10:55:39 am »
Det der med at "vågne op" sker nok ikke for vore "vatpi..." før en muhamz står med Ak47, og truer en af dem, måske lige med undtagelse af Inger Støjbjerg.

6
Videnskab / Sv: Hvor klimavenlig er forskellige energiformer?
« Dato: December 12, 2017, 07:53:31 pm »
Kender du noget til undersøgelser, der siger noget andet?

Jeg kender mine egne iagttagelser. På de vindmøller jeg ser, står vingerne stille 80% af tiden.

Og de solværker vi har, producerer da masser af strøm - på tidspunkter hvor der ikke er behov.

Omvendt her i Thailand. Her er der et enormt potentiale for solenergi, og på de rigtige tidspunkter, da hovedparten af strømforbruget er til air-condition.

Men grunden til min surhed, er den samme som for el-bilerne. Der er alt for meget frådseri med energien. Hvad med at lægge ud der?

Jeg er godt klar over at vi har demokrati og frihed, og at enhver da må frådse med energien efter lyst og pengepung.

Sådan er kapitalismen. Menneskehedens undergang i overforbrug ligger forude.

Nemlig, - men i kommunistlandene sløser man ikke med energien,  tværtimod, som man ser her i nordkorea spares der skam på energienJeg formoder PHIL du joker - ik´. :JC_snack: :JC_OMG_sign:

7
Fri Debat / Sv: Brandbombe kastet mod synagoge i Göteborg
« Dato: December 11, 2017, 02:58:42 pm »
Det lyder usandsynligt, at Muslimske unge skulle gøre sådan noget, da den slags handlinger slet ikke er tilladt, hvis man følger Islam. Mon ikke det er nogle svenske nazister, der står bag?

Det er underligt, at du gider at være en parodi i tusinder af kommentarer.

tigermanden, er jo en med 9 liv - eller har han brændt et par stykker?. :JC_rant: :JC_drink:

8
Som den retskrivnings-tro mand jeg er, havde jeg i linket skrevet "skjult kamera". Men af ukendte årsager havde en person på Newspeek skrevet "skult" - og så har man jo at rette sig efter det og gentage fejlen. (Er rettet i mit oplæg nu.)
Og du kan se videoen uden reptilians!   :big_grin:

Ja, jeg kunne se den uden problemer. :Mauridia_22:

9
Samfund- & Kultur / Sv: 'Forsoningsmøde' i Aarhus-moské
« Dato: December 11, 2017, 11:39:52 am »
Islam er en dynamisk og aktiv spiller i det danske samfund, og Moskeerne er i mange tilfælde at betragte som en slags demokratiske og åbne medborgerhuse - hvor der selvfølgelig holdes den slags møder. Men I "vikinger" ryster måske allerede i bukserne - ved tanken om, at Islam er en integreret del af demokratiet :big_grin:

Citér
Islam er en dynamisk og aktiv spiller i det danske samfund, og Moskeerne er i mange tilfælde at betragte som en slags demokratiske og åbne medborgerhuse
Islam - dynamisk, aktiv spiller i det danske samfund. Jo, når det kommer til kriminalitet, social kontrol, skabagtig opførsel (vi kræver, vi vil have, vi vil ikke have det og det) - jo du ret. :tommy: :shablon_01: :shablon_01:

Citér
Men I "vikinger" ryster måske allerede i bukserne - ved tanken om, at Islam er en integreret del af demokratiet
Nej, Vikinger ryster ikke for Islam, og Islam en integreret del af demokratiet. Du har sq da vist fået en Halal pølse galt i halsen. Islam kan ikke, og bliver aldrig integreret i noget vestligt samfund. Den kan integreres med vold, krig, undertrykkelse, etc. .. :MG_39: :moil:

10
Politik / Sv: Krigerisk facebook-opslag fra Asmaa Abdol-Hamid
« Dato: December 11, 2017, 09:42:19 am »
Kan hun ikke drønet Yt-Av-Hier, vraltende sæk, som hun er. Noget må kunne findes omkring hendes kontakter, opførsel, etc., så Inger S, kan få hende til udsendelseslejren (et og andet sted). :hang1: :hang2: :hang3: :fear:

Det der kunne nemt dømmes som ærekrænkende udtalelser.  :aww: :Cherna_29:

Følte du dig truffet ??

11
Politik / Sv: Der kommer sandheder for dagen
« Dato: December 10, 2017, 01:36:42 pm »
El_Nino:
Citér
Har du da ikke været her under andre navne, som carlo skriver?. :girl_cray: :girl_cray2: :fear:

El_Nino, du er alt, alt for god en mand til at deltage i Carlo Klams flerårige stalking/personforfølgelse af kvindelige debattører. Bedre at ignorere hans savl og bavl.   :smile1:

Åh, tak DerRudi, men jeg kan tage det - som gammel sømand, kan bølgerne kun blive så og så store.. :fear: :ded_snegurochka: :crigon_01:

12
Ja, se da var da et download med "kød" - jeg er også for samme skal ske for den mandlige kriminelle i denne sag, og den ene kvindelige, skal have skåret skindet af de store skamlæber, og alle derefter smides ud over Afghanistan - ikke Nordpolen. Vi kan sq ikke svine dette område til med den slags svin. :hyper: :ireful2: :ireful3:

13
Politik / Sv: Krigen mod Islamisk Stat er slut
« Dato: December 10, 2017, 09:35:04 am »
At CIA og Israel støtter ISIS er kendt i lang tid

https://www.rt.com/op-edge/361033-syria-russia-us-kerry/
https://www.rt.com/op-edge/168064-isis-terrorism-usa-cia-war/

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israel-giving-secret-aid-syrian-rebels-bashar-al-assad-golah-heights-hezbollah-fursan-al-joulan-a7797151.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4411794/Syrian-envoy-claims-Israel-directly-supporting-ISIS.html
https://www.timesofisrael.com/yaalon-syrian-rebels-keeping-druze-safe-in-exchange-for-israeli-aid/
https://www.richardsilverstein.com/2017/04/23/breaking-former-israeli-defense-minister-confirms-israeli-collaboration-isis-syria/

God læselyst. Ikke at Iran (og Kina som har et samarbejde med Rusland) er super gode lande på nogen måder, men de er på den gode side i Syrienkrigen.

De første 2 kopier, du satte ind, er jo ren russisk propaganda - RT - jow my foot - De sidste er alskens vrøvl og insinuationer - Skulle Isral støtte et endnu mere morderisk regime (ISIL), end hvad de har at slås med i forvejen (Den iranske revolutionsgarde i Syrien - Hezbollah i Libanon) Nej, der er du på et rødt propagadaspor, og faldt i.. :MG_229: :paladin: :russian_roulette:

14
Ja selvfølgelig. For hvis der er nogen der står i vejen, bliver de bare myrdet. Man har vel folk til det grove.

Ja Carlo, selv som en gammel kommunist som du, kan se galgerebet. :hang1: :hang2: :hang3: :girl_drink1: :girl_drink2: :girl_drink3:

15
Politik / Sv: Krigerisk facebook-opslag fra Asmaa Abdol-Hamid
« Dato: December 09, 2017, 08:06:43 pm »
Nu kontakter MF Pernille Bendixen (DF) justitsminister Søren Pape Poulsen (K), og det er ikke første gang i forbindelse med den infame islamist ved Fyns Politi (hvis idé var den ansættelse egentlig?)
Bendixen udtaler, at Asmaa A.-H ikke fungerer som brobygger men tværtimod som ophidser.

Gad vide, om Pernille Bendixen får noget ud af et eventuelt samråd? Jeg synes, at det gennem årene har virket som om den palæsinensiske sæk (det er påklædningen, jeg hentyder til   :sarcastic:) er fredet, lige meget hvad hun finder på.

Jeg bifalder, at Pernille Bendixen gerne vil have hystaden Asmaa A.-H. fyret. denne rabiate muslim kører sit eget løb, det har vi set før.
Personen har et loyalitetsproblem, både overfor Danmark som nation og i forhold til sit job som offentligt ansat under justitsministeriet.

Asmaa A.-H. har bedrevet en del.
Så ville hun ikke give mænd hånd til goddag.
Som folketingskandidat for Enhedslisten proklamerede hun at ville holde ordførertaler fra folketingets talerstol iklædt slør.
Hun var talsperson for de 11 islam-organisationer, der i 2005 politianmeldte Jyllands-Posten for blasfemi og "racediskrimination" efter bladets offentliggørelse af de såkaldte Muhammed-tegninger - og meget mere.

Jeg ville ønske, at hun blev fyret men tvivler på, at hun kan røres. Der skal nok være nogle håndlangere, eller hvad de kaldes, der redder hende.
For f..... folkens! Hun er islamist til fingerspidserne og burde slet ikke opholde sig i Danmark. Hun kan passende sammen med ligesindede kæmpe sin store kamp dernede, hvor hun har opfordret andre til krigshandlinger.

Kan hun ikke drønet Yt-Av-Hier, vraltende sæk, som hun er. Noget må kunne findes omkring hendes kontakter, opførsel, etc., så Inger S, kan få hende til udsendelseslejren (et og andet sted). :hang1: :hang2: :hang3: :fear:

Sider: [1] 2 3 ... 125