Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 158
1
Samfund- & Kultur / Sv: Fjende af Danmark anbefaler Alternativet!
« Dato: Maj 25, 2019, 09:49:34 pm »
De unge alternative mener også, at "et værdigt liv ikke kun er for dem, vi deler hus, land eller union med, nej det fortjener alle mennesker på denne jord."

Du mener måske ikke alle mennesker fortjener et værdigt liv?

Hvis ikke, hvem gør så og hvem ikke?

Man fortjener et værdigt liv hvis man gør en indsats. Især i de lande der har taget godt imod de flygtninge der har råbt det magiske ord: Asyl.
Det er heller ikke værdigt at sidde på sin flade røv og modtage bistandshjælp måned efter måned, år efter år.

Citér
Det er heller ikke værdigt at sidde på sin flade røv og modtage bistandshjælp måned efter måned, år efter år.

Helt enig - men der er her i dette kongerige alt for mange fra sandland etc. som har boet her i årtier - ja mindre - 4- 5 år som ikke evner at tale dansk - er disse individer også berettiget til understøttelse? - Jeg mener nej!! - De har boet her i flere år, men evner ikke dansk - altså, er de ikke kvalificerede til at få nogen som helst økonomisk hjælp. Dette given ud af posen må sq stoppe. Stem på partier som vil stoppe dette frås.

2

Postet af: homofaber
« Dato: I dag ved 11:17:11 am »

    Indsæt
Citér
Klimaproblemet er reelt - i modsætning til muslim og flygtningeproblemer, som kun eksisterer som indbildning i stil med lyserøde elefanter og er næsten lige så uvirkelige som Grimm E. Ulv og Hjulben.

Forkert - Muhamzer og øvrige flygtninge er er mega reelt problem - ved godt der er er par islamistiske øjentjenere herinde, og det gør sq ikke faren og problemerne med muuhamzer mindre. :orc: :Laie_4:


3
Samfund- & Kultur / Sv: Fjende af Danmark anbefaler Alternativet!
« Dato: Maj 24, 2019, 10:34:13 am »
Imam Kasem Said Ahmad fra Islamisk Trossamfund har på et valgmøde i Høje-Taastrup anbefalet en af Alternativets folketingskandidater i København, Sikandar Siddique.

Ahmad er en af de imamer, som i sin tid rejste til Mellemøsten og bagtalte Danmark i forbindelse med Muhammed-krisen.

Flere end 1000 - mest pakistanere - var mødt op.
Kim Møller fra uriasposten.net har taget en serie sigende billeder.

http://www.uriasposten.net/archives/101519


Alternativet udstillet som aldrig før!
Gid det modbydelige landsforræderparti helt røg under spærregrænsen.  :bad:

Jeg har selv været så heldig at møde Kasem et par gange, og jeg kan forsikre om, at her er tale om en mand, der virkelig vil landets bedste. :smile1:

Citér
Jeg har selv været så heldig at møde Kasem et par gange, og jeg kan forsikre om, at her er tale om en mand, der virkelig vil landets bedste. :smile1:

Så rejs ned ham til "Shit-hole-coumtries aka Nordafrika  / Mellemøsten".  :to_keep_order:

4
Politik / Sv: Rettidig omhu
« Dato: Maj 22, 2019, 02:22:06 pm »Her ser vi Løkkes straksopbremsning ført ud i virkeligheden (som han lovede os i den sidste valgkamp).Her ser man resultatet af, ikke at have en anti-rød grænsekontrol med et effektivt gendarmeri, bestående af 2 meter høje barske børger, der ikke tillader der pisses på Danmark.

Hvis vesten ikke havde invaderet Irak og hængt Saddam Hussein, havde der ikke været de millioner af flygtninge fra Mellemøsten i Europa, og der havde heller ikke været krig i Syrien.

Så havde der ikke været det behov for vold, du ser som løsningen.

Citér
Hvis vesten ikke havde invaderet Irak og hængt Saddam Hussein, havde der ikke været de millioner af flygtninge fra Mellemøsten i Europa, og der havde heller ikke været krig i Syrien.

1. Du er galt afmarcheret her - Irak gik godt nok i  nogen grad i opløsning efter hans henrettelse (som var 30. dec. 2006 - OG DET VAR IKKE vesten som gjorde det, men derimod den daværende irakiske regering) Irakiske flygtninge begynde først rigtigt at komme frem omkring 2014 i.f.m. ISIL erobringer af irakisk territorium. Det var jo først i 2015 den "store motorvejsmarch" fandt sted.
2. Syrienkrigen HAR INTET med vestens kamp / konflikt i Irak at gøre, selvom de er fristende (for nogle) at kæde dem sammen. Borgerkrigen i Syrien var en udløber af "det Arabiske Forår", som jo udsprang af oprøret i Tunis, som startede 18 dec. 2010, og derefter bredte sig til hele Nordafrika OG Mellemøsten inkl. Syrien, hvor det startede 15 mar. 2011 med at unge malede slogans mod regimet hvorpå syriske sikkerhedsstyrker skød og dræbte flere. - Men borgerkrigen i Syrien har aldeles INTET med vesten at gøre, men er internt arabisk anliggende. :Elffy_45: :triniti:

5
Politik / Sv: Rigtige tal
« Dato: Maj 20, 2019, 09:21:08 pm »
Det er derfor ikke en udvikling, som går hurtigt - så - da vi ikke kan kigge ind i en fjern fremtid - er det en debat mellem profeter.

Når der er tvivl, hvorfor så ikke holde sig til det sikre? Muslimerne er alt for mange i DK, i Sverige, i Europa og i verden allerede nu.

Men det kan ændres - hurtigt""!!!

6
Politik / Sv: Hvem har kaldet Pia Kjærsgaard en hjerneskadet stalker?
« Dato: Maj 20, 2019, 09:17:22 pm »
Jo jeg har stor tillid til demokratiet og borgerne,- d.v.s. direkte demokrati og mange flere folkeafstemninger om vigtige spørgsmål.

Citér
Jeg har en ide: en app til vore smartphones, hvor embedsmændene sender alle afgørelser ud til folkeafstemning. Folketinget afløses af en computer der bearbejder resultaterne, og sender dem til embedsmændene til at føres ud i livet.

Spørgsmål: skal pedelen oppe på skolen bevilliges nyt ventilgummi til hans trillebør? Ja eller Nej.

Ja sådan ville det være i den kommunistiske udgave af det, hvor hans ventilgummi sikkert skulle helt op og vende i centralkommiteen.
Jeg skrev udtrykkelig vigtige spørgsmål, - spørgsmål der kunne samle 20 eller 50.000 underskrifter, - præcis som i andre lande med direkte demokrati.


Citér
Men selvfølgelig har jeg ingen tillid til de politiske pampere der har stjålet demokratiet fra borgerne og opkastet sig selv til de herskende familiedynastier vi ser i dag.

Citér
Det er enhver frit for at stille op til Folketinget. Hvad kan være mere demokratisk? Nu har vi lige en der pisser og skider der stiller op til Folketinget.

Direkte demokrati er mere demokratisk. Desuden er det bare hans måde at give kunstnerisk udtryk for hvad der kommer mest af fra folketingets talerstol, - og det rammer jo meget godt


Citér
Jeg skal ikke kunne sige om nogen har i sinde at omstyrte dem alle, bortset fra kommunisterne, - men det kan der næppe blive flertal for så det kan de pågældende vist godt skyde en hvid pind efter.

Citér
Der er mange der gerne vil omstyrte, men der er småt med resultater. Ham der kom og beskar klovene på min fars kreaturer, er over 50 år siden. Intet er sket.

Jeg går ud fra han var kommunist, - eller ..?

Citér
Jeg har altid været fortaler for at det er langt lettere og hurtigere af flytte til et andet land der er som man gerne vil have det, - så hvorfor spilde tid på det andet ?

Citér
Hvorfor tror du de flygter over Middelhavet fra Afrika?

Naturligvis af samme årsag, - men gudskelov er det ikke alle lande/samfund der bare lukker hvad som helst ind.


Bla blabla blaaab blaaa blabobo

7
Ja, hvad skal vi sige?

Wir wollen die totale Klistermærkeherrschaft?

Hvad med ABERNE i Åbenrå??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

8
Det er nemt at forstå hvorfor SK har så meget fremgang for tiden med alt den kulturberigelse
https://www.youtube.com/watch?v=xRdF9W_g98M

------------OG????????????????

9
Politik / Sv: Portræt af SK-vælgeren
« Dato: Maj 20, 2019, 09:12:42 pm »
Lad os da se om det passer på undertegnede som agter at stemme på SK:

Der er typisk tale om en mand – næsten tre ud af fire Stram Kurs-vælgere er mænd.
Rigtigt

Har i højere grad end befolkningen aldrig været gift, ligesom de i højere grad angiver deres civilstand som single. Er også overrepræsenterede i husstande uden børn.
Rigtigt, rigtigt og rigtigt

Når det gælder sofa-vælgerne, ser det ud til, at Paludans vælgere er overrepræsenterede blandt dem, der ikke stemte i 2015.
Forkert

Omkring hver anden Stram Kurs-vælger stemte på DF i 2015.
Rigtigt

Stram Kurs-vælgerne har en almindelig aldersspredning, men ser ud til at være lidt overrepræsenteret i aldersgrupperne 40-49 år og 50-59 år. Ser ud til at være underrepræsenteret i aldersgruppen over 60 år.
Rigtigt (Jeg er 44.)

Erklærer sig i højere grad end befolkningen uenig i udsagnet: 'Jeg kan lide at have besøg.'
Rigtigt

Mener i højere grad end befolkningen, at staten skal anvende overvågningsmetoder for at bekæmpe kriminalitet og terrorisme, selv om det går ud over privatlivets fred.
Der er jeg usikker.

Mener i højere grad end gennemsnittet, at Danmark skal forlade EU.
Rigtigt

Mener i højere grad end den gennemsnitlige vælger, at disciplinen i skolerne skal være meget strengere. Det mener cirka halvdelen af Stram Kurs-vælgerne mod cirka hver fjerde i befolkningen.
Forkert

Mener i højere grad end befolkningen, at Danmark skal indføre atomenergi i energiforsyningen.
Forkert

Mener i højere grad end befolkningen, at vi skal afkriminalisere cannabis
Rigtigt

Mener i højere grad end befolkningen, at vi skal afskaffe monarkiet.
Rigtigt

Mener i højere grad end befolkningen, at den globale befolkningstilvækst er et meget stort problem.
Rigtigt

Så den rammer vel rigtig godt.

Klapp - haat

10
Politik / Sv: Nedturen fortsætter for Dansk Folkeparti
« Dato: Maj 20, 2019, 09:11:49 pm »
Tilbage til Dansk Folkeparti, som var emnet.

Jeg stemte på det parti ved fire folketingsvalg i træk og glædede mig sådan, da det var netop dem, der bar størsteparten af æren for, at et flertal stemte NEJ til at erstatte kroner og ører med euro i september 2000.

Og jeg husker Pia K. som en djærv og uforfærdet kvinde i spidsen for det opgør med indvandringspolitikken, jeg troede ville blive gennemført.
Det virkede derfor patetisk på mig at se samme Pia som DFs repræsentant ved en tv-debat i aftes. Her var udlændingepolitik overraskende meget i fokus, men det var af Pernille Vermund (NB), de nødvendige krav blev formuleret. Hun vendte sig derefter mod Pia og spurgte, om hun ikke var enig i kravene.
Det var Dansk Folkepartis tidligere leder. Men håret er blevet hvidt siden de store dage, og alt hvad hun havde at komme med var det velkendte irritable slag med nakken og et "Jo, det er jeg. Men jeg er realistisk!"

Okay, tænkte jeg. Det er så prisen for at blive stueren, inviteret til alle de royale gallafester og valgt til formand for hele tinget.
Pia K. anno 2000 ville have været stolt over at frembringe de krav, Nye Borgerlige nu har opstillet.

Og de krav bør Vermund blive ved med at fremsætte. Vi har ikke brug for "realisterne" i det engang så "uanstændige" parti.
Dansk Folkeparti de sidste 4-8 år har været en trist udvikling, som ligner begyndelsen til at gøre sig inderligt overflødigt.

Klaphat

11
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: Maj 20, 2019, 09:10:10 pm »
Hvilke skrifter har Ann Ryan skrevet ?

"Atlas Scrugged". På dansk "Og Verden Skælvede".

Hvor bor du nu??

12
Fri Debat / Sv: Det er satire
« Dato: Maj 12, 2019, 10:19:41 pm »
... og at muslimer slet ikke burde stille op eller stemme til valg.


Det budskab synes jeg du skal udbrede blandt dine trosfæller.
 :thumbsup:

Er de ikke kristne?


De der unge islamistiske gedeknep.... afkom er nok ikke danske - og således ikke her rettidige beboere, men uønsket skrammel øngel. :shout: :mamba: 

13
Samfund- & Kultur / Sv: DRs ækle valgkamp
« Dato: Maj 12, 2019, 10:10:33 pm »
Det er FAKE-News

Der eksisterer andet i verden end din ensidige fokusering.

DR har en forpligtelse til at lade alle synspunkter komme frem. Løkke har været den, der har fået mest taletid - og så ham den hjerneskadede jurist som nummer to.

Er dju ikke selv ude på fake news og dybt vand 'klager
Citér
og så ham den hjerneskadede jurist som nummer to.

14
Skønt at have Licensnægteren tilbage. :LaieA_050:
Det er en skam at Anklageren ikke også er her så vi kan drille ham med Stram Kurs' fremgang. :laugh4:

Det bliver svært, for jeg glæder mig da over de borgerliges totale nedsmeltning

Med lidt held kan den hjerneskadede advokat samle nok ofre til at komme i Folketinget - så vi står på tærsklen til 10 års rødt styre  :smile1:

Du er da også en ukuelig optimist.
Velkommen tilbage.  :drinks:

Tak for det  :smile1:

Den borgerlige blok kan ikke enes - så vi må bare håbe, at både Stram Kurs og Nye Borgerlige kommer ind.

De tager jo ikke røde stemmer  :blum:

Kan Rød blok enes  mere - ¨klager - jeg ser det ikke - og håber heller ikke - så vi står jo nok i hver sin vejkant. Jeg kan ikke fordrage rød side og du kan ikke med blå.  :wacko: :pirate: :morpheus:

15
Fra mig til dig / Sv: Velkommen tilbage til Anklageren
« Dato: Maj 12, 2019, 09:55:39 pm »
Jeg troede du var skredet - for godt. :hunter: :locomotive:

Sider: [1] 2 3 ... 158