Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - politisk ukorrekt

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 11
31
Det alternative / Har du prøvet at åbne dit altseende øje?
« Dato: September 21, 2017, 10:59:32 pm »
De spirituellle taler ofte om det altseende øje. Eye of Horus. Illuminati-øjet. Når man åbner dette øje, bliver man Illuminati og man kan gennemskue alt. Man bliver mere eller mindre clairvoyant. Man ved hvordan alting hænger sammen. Man får en superstor bevidsthed om universet og livet o.s.v.

Har nogen herinde erfaringer med at åbne det altseende øje? Også kaldet det tredje øje?

Er det noget, der kan anbefales eller frarådes det?

Jeg har hørt både godt og dårligt om det. Nogle fraråder det, da de siger, at det kan være skræmmende. Fordi når man åbner det altseende øje, skulle man blive i stand til at se spøgelser, afdøde mennesker, reptilians o.s.v.

Typer som Martinus, den danske kosmolog, og David Icke, opnåede, som jeg forstår det, deres viisdom ved at åbne det altseende øje. Eller det tredje øje - the third eye.
Jeg tror selv, at det er klogest ikke at forcere det altseende øje frem. Men at lade det åbne sig selv langsomt, mens man bliver mere og mere spirituel. Jeg mener selv, at mit altseeende øje langsomt er ved at åbne sig, da jeg de senere år er blevet mere bevidst om universet og livet. Og har fået en ret god intuition. Men jeg er stadig ikke i stand til at se spøgelser og reptilians. Og jeg er stadig ikke direkte synsk eller clairvoyant. Skulle jeg forsøge at forcere disse egenskaber frem ved gennem meditation at åbne det tredje/altseende øje? :hyper:

Dansker taler om det tredje øje her:


Åben en tidslomme, og træn dit 3. øje...


https://www.youtube.com/watch?v=SgyCA5lXWYs


Nogle advarer som sagt imod at åbne det tredje, altseende øje, da nogle mener, at det åbner op for dæmoner (f.eks. reptiler). Og det er da også tankevækkende, at en dansk hjemmeside kaldet frydenvedsatan (!!!) har denne opskrift på at åbne det tredje øje. Det tredje øje kaldes endda 666 hér :hyper::

http://frydenvedsatan.125mb.com/Opening_The_Third_Eye.html

32
Religion-& Filosofi / Satanist indrømmer: Ja, vi drikker blod!
« Dato: September 18, 2017, 06:35:14 pm »
Jeg faldt over en video på DR, som er fra 2016. Det er et kort interview med en dansk satanist. Og det, som slår mig, er at han i videoen indrømmer, at han drikker blod:

https://www.dr.dk/nyheder/kultur/tro/video-dansk-satanist-hvis-jeg-har-lyst-til-slaa-dig-ihjel-og-spise-din-lever-saa#!/


Så det er IKKE bare en konspirationsteori, at satanister er bloddrikkere. Det er skam virkeligheden. :yes:


I dag var jeg inde i den gamle Tivolipark i Aalborg, Karolinelund. Jeg opdagede, at der er en del sataniske graffitti-kunstværker derinde. Det lavede jeg denne video om:

https://www.youtube.com/watch?v=eTe4E-eYnT0&feature=youtu.be


Tja, måske er der en satanisk kult i Aalborg? Det var jo i Aalborg, da danske satanister havde hjemme indtil for få år siden. :yes:

33
Fri Debat / Hvilke typer bliver egentlig betjente?
« Dato: September 16, 2017, 12:08:08 am »
Jeg tænkte på, om nogen eller nogle af jer kender en eller flere politibetjente privat og kan fortælle os, hvordan sådan nogle betjente er privat?

For jeg har lagt mærke til, at jeg generelt synes, at betjente virker lidt macho og stivnakkede i det. Ofte er de ret muskuløse og bredskuldrede, men til gengæld synes jeg ofte, at de savner humor, empati og situationsfornemmelse.

Hvilke typer betjente går man efter i Danmark? Nogen der kender betjente privat og kan give et bud på, hvilket typer mennesker, der får den slags jobs?

Min "fordom" bliver nemlig lidt sat på prøve, dersom den eneste person, jeg nogensinde har kendt, som blev betjent, var én, som jeg gik på gymnasium med. Og han levede slet ikke op til mit generelle billede af en betjent. Han var nemlig lille og ikke fysisk stærk. Han var godmodig og humoristisk og ikke hverken macho eller kold i røven. Derfor blev jeg også lidt overrasket, da jeg tyve år efter, at jeg havde gået i gymnasium med ham hilste på ham i København, hvor han i mellemtiden var blevet politibetjent.

Så måske er betjente alligevel ligeså forskellige som alle andre mennesker? Eller?

34
Danmark er klart et kollektivistisk samfund. Ikke uden grund mener mange amerikanere, at Danmark nærmest er et kommunistisk samfund - og det er det vel også med amerikansk målestok. Danmark har mange ligheder med det gamle DDR. Stor statslig kontrol, et hav af love om alt mellem himmel og jord, meget propagandistiske medier ejet af ganske få store virksomheder, feministisk kollektivistisk pædagogik i Folkeskolen og i børnehaven o.s.v. I Danmark har vi en konsensus-mentalitet, som betyder, at man helst ikke skal skille sig for meget ud fra flertallet og mængden. Gør man det, så skal Janteloven nok sørge for at få ram på én, så man ikke kommer for godt i gang. Vi ser det også her på debatten, men også på andre debatter i Danmark, at folk disses, intimideres, mobbes og chikaneres, hvis de mener noget, der skiller sig mere end få procent ud i forhold til flertallets mening. Rudi stemples som nazist, fordi han er meget nationalistisk anlagt. Dansknationalist ligeså. Jeg stemples som tosse, fordi jeg har et ret spirituelt og okkult livssyn og forsøger at se ud over det, som umiddelbart kan ses med det blotte øje. Og Poul Jørgensen forfølges og chikaneres, fordi han tager kampen op mod de store kanoner i forsikringsbranchen. :blum:

Youtube´eren Creatrix13 synes jeg er ret inspirerende at lytte til, da han er meget skarp i sine analyser og ser ting, som 99,99% ikke kan se. Denne lange enetale er bestemt værd at lytte til. I starten af videoen nævner han netop noget om Janteloven og kollektivismen:

https://www.youtube.com/watch?v=-77S2H0YHGw


Han kommer ind på, hvordan gruppepresset fra kollektivismen ofte gør, at folk ikke tør sige sandheden. Ikke tør stå ved deres inderste tanker. Fordi man bliver mobbet, latterliggjort og endda chikaneret, hvis man tør skille sig ud fra mængden og stå ved, at man ser anderledes på tingene end flertallet. Creatrix13 mener, ligesom jeg selv, at man bør hæve sig over kollektivismen og i stedet ALTID sige, hvad man mener, uden frygt for repressalier. Som Grundtvig sagde: SIG, HVAD DU VIL. ALTID!

Flertallet af danskere ligger under for kollektivismens gruppepres, og derfor lider de fleste danskere af ytringsFEJHED. Fordi de er bange for at sige deres ærlige mening, hvis den stikker ud fra gennemsnittets opfattelse af tingene. Vi kender det nok fra familiesammenkomster, hvor man for at holde masken overfor familien, bare snakker dem efter munden. Men så lærer man måske aldrig hinanden rigtigt at kende, fordi man forstiller sig, men spiller en rolle. Det er derfor, jeg synes familiesammenkomster er kedelige. Fordi det er bare laveste fællesnævner, der gælder dér. Trivielle emner. Trivelle meninger. Og man skal ikke skille sig ud fra mængden, for så bliver der set skævt til én. Især i det nordlige Jylland, hvor jeg kommer fra. :yes:

Men måske burde mange flere af os turde, at tage bladet fra munden og sige flertallet imod? Creatrix13 har dette fine bud på, hvorfor mange mennesker lider af ytringsfejhed og ikke tør sige ting, der går imod strømmen:

Citér
Fejhed stiller spørgsmålet: Er det sikkert?

Formålstjenligheden stiller spørgsmålet: Kan det betale sig og er det politisk korrekt?

Forfængeligheden stiller spørgsmålet: Er det populært?


Jeg er sådan set ligeglad med, om mine holdninger er sikre, politisk korrekte eller populære. Jeg siger, hvad jeg mener. Og når jeg mener, at aliens, reptilians, Illuminati o.s.v. eksisterer, hvorfor skulle jeg dog så holde kæft om det bare for at falde ind i mængden? DET ville jo netop være ytringsfejhed. :yes:

Hvad med DIG? Har du taget dig i ofte at undertrykke din inderste holdning, fordi du gerne vil være populær og ikke ønsker at være det sorte får, der skiller sig ud? Eller fordi du er bange for repressalier, hvis du siger din ærlige mening?

Lider DU af ytringsFEJHED, eller udnytter du tværtimod din ytringsFRIHED?

Kort sagt: Er DU præget af vort kollektivistiske samfunds gruppepres og HIVE MIND? Eller tør du være helt dit eget autentiske jeg?


35
Familie, børn og parforhold / Hvad synes I om nutidens børneopdragelse?
« Dato: September 12, 2017, 10:22:39 pm »
Nu har jeg ikke selv unger, så jeg kan nemt sidde og spille klog. Men det forekommer mig, at børn og unge i dag er meget mere uopdragne end før i tiden. Sådan noget som Offensimentum, hvor 100.000 unge danskere sidder og mobber hinanden, er et meget klart sygdomstegn, der fortæller lidt om, at den danske ungdom er for dårligt opdraget.

Hvad er gået galt? Er det den feministiske opdragelse, der har spillet fallit? Burde de unge have haft en mere patriarkalsk opdragelse, måske med en ørefigen engang imellem? Eller i hvert fald en opdragelse, hvor der sættes flere og klarere grænser?

Jeg gik selv i en klasse i sin tid, hvor vi havde en meget feministisk lærerinde, som INGEN grænser satte for børnene. Med det resultat at der kom en masse uopdragne unger ud af den klasse (det siger en del, at jeg endda var en af de mindst uopdragne :yes:). Det var jo netop i den tid, hvor feminismen var på sit højeste og hvor hippier styrede de danske folkeskoler. Men det gør, at jeg selv har erfaret, hvordan den feministiske pædagogik er farlig - fordi den er for vag og der ikke bliver sat grænser nok. Jeg tror selv, at børn har brug for mange flere rigtige mænd i deres liv i stedet for alle de vattede, overfølsomme kvindelige pædagoger, som danske børn er omgivet af lige fra vuggestue til teenagealderen.

Jeg synes, at alt for mange forældre i dag overbeskytter og overforkæler deres børn. De kan ikke acceptere, at deres børn skal have den mindste modstand (curling-forældre, der fejer alle forhindringer af banen for deres unger). Så de føjer dem i deres mindste ønsker. Giver dem store gaver. Accepterer, at de unge er uopdragne og uhøflige. Og de unge bliver i dag opdraget til, at de skal være store stjerner, så derfor tror mange unge i dag, at de er popstars, bare fordi de synger okay foran spejlet. Mange unge har slet ingen selvrealitetssans, da de bliver båret på hænder og fødder og får at vide, at de er små prinser og prinsesser, også selvom de egentlig bare er ganske ordinære. - Resultatet er, at vi har fået en generation af selvoptagede unge narcissister, der ikke kan tåle modgang og nemt bliver hidsige, hvis nogen siger dem imod eller ikke føjer dem.

Er det bare mig, der er fordomsfuld nu? Er jeg for hård? :blum:

36
Fri Debat / Hvordan bekæmper man anonyme haters og stalkers på internettet?
« Dato: September 11, 2017, 06:25:18 pm »
Light trolling har jeg ikke noget problem med, da det til tider kan være morsomt nok.

Problemet opstår, når det bliver direkte chikane, trusler eller stalking. Vi har alt for mange eksempler på, at folk bruger anonyme programmer til at gemme sig, så de i praksis kan slippe afsted med store cybercrimes. Det kan være trusler, stalking, chikane, hacking - eller endda planlægning af terrorisme, deltagelse i børnepornoringe eller snufpornoringe (dødsporno). O.s.v.

Hvad gør man egentlig for at bekæmpe den slags? Er der en måde, hvorpå man kan afsløre og identificere disse typer?

F.eks. GuBBi, hvad gør DU konkret for at bekæmpe den slags her på siden? Vi har jo også set eksempler på stalking, chikane og et par gange også trusler herinde.

Jeg synes, at det er nedbrydende for retsbevidstheden, at så mange slipper afsted med cybercrimes, fordi de er it-kloge og formår at gemme sig bag diverse programmer.

Kunne løsningen være at forbyde f.eks. TOR og andre programmer, så man gør det direkte ulovligt overhovedet at forsøge at gemme sig? Jeg synes umiddelbart, at det ER et for stort indgreb i den personlige frihed, da jeg som udgangspunkt mener, at man har lov til at være anonym. Men det er forudsat, at folk opfører sig ordentligt. Og dersom der er alt for mange, der misbruger friheden, så kunne man måske alligevel overveje at forbyde direkte overhovedet at surfe anonymt på internettet? Det svarer jo bare til et digitalt maskeforbud. Hvorfor må man skjule sig på nettet og begå kriminalitet der, når man ikke må IRL?

Måske kunne et pc-kørekort være en mulighed? Så man kun kan logge på internettet med nem-it f.eks, så man altid kan identificeres? Der er dog to problemer her: Jeg er imod overvågningssamfund og synes det er problematisk at tjekke folk i hoved og røv. Og det VIL blive misbrugt, hvis vi får et diktatur. Så det er en farlig glidebane. Og problem nr. 2 er, at de cyberkriminelle tit er et skridt foran, så de finder sikkert også på en måde at omgås et pc-kørekort på (f.eks. kan de så fremstille nogle falske af slagsen, ligesom nogle bruger falske pas).

Hvad mener din-debat-panelet om dette dilemma? Personlig frihed kontra sikkerhed på nettet? Hvad vægter I højest?

37
Fri Debat / Prins Henrik ramt af demens
« Dato: September 06, 2017, 04:06:19 pm »
Jeres umiddelbare reaktion?

https://www.bt.dk/danmark/kongehuset-prins-henrik-ramt-af-demens


Det kommer ikke som den store overraskelse. I min familie talte vi også om, at han virkede mentalt svækket. Men så burde medierne holde sig fra at køre hetz på ham, for han er jo en syg mand og syge mennesker skal man lade være i fred. :yes:

Jeg tror også, at det at han nu har fået en diagnose, vil gøre, at folk nemmere vil bære over med ham.

38
Det alternative / Har DU et altseende øje?
« Dato: September 06, 2017, 02:12:38 pm »
Det altseende øje er Eye of Horus, the third eye.

Her en video, hvor en vågen okkult Illuminatus-mand fortæller om, hvordan det føles, når man har et altseende øje. Har DU et altseende øje?

10 SIGNS YOU'RE OPENING YOUR THIRD EYE!!!

https://www.youtube.com/watch?v=1uclDhDLtaU&t=9s

Nogle af tegnene er bl.a.:

1. Du har svært ved at se tv, da du ved, at de er fulde af løgn i TV.
2. Du ved at der er flere dimensioner i universet og at vi blot lever i én af mange dimensioner.
3. Du ved at verden ikke er hvad den ser ud til at være.
4. Du har svært ved at være i storbyen for længe ad gangen, da man har brug for mere ro, når ens altseende, tredje øje åbner sig.
5. Du har svært ved at tage et normalt 8-16 job, fordi hverdagens trivialiteter og almindelige jobs virker pludseligt kedelige og meningsløse.
6. Du har svært ved at omgås gamle venner og familie, da du finder ud af, at I ikke længere er på bølgelængde.
7. Du vil få nye venner, som er mere opvakte og også bruger deres altseende øje.


I videoen nævnes nogle af disse punkter, dog ikke nødvendigvis i dén her rækkefølge.

Jeg opdagede til min overraskelse, at jeg har samtlige tegn. Så jeg må have et altseende øje. :blum:
Hermed ER jeg selv en Illuminatus. Måske burde jeg selv søge medlemskab af Illuminati? :yes:

39
Politik / Tidligere FBI-ekspert indrømmer: VI skabte ISIS
« Dato: September 04, 2017, 12:43:25 am »
Så er det på tide at vågne op til de barske realiteter. USA og Israel skabte ISIS. Det har jeg sagt i to år nu. Men I VIL jo ikke høre, stædige asener som I jo ÉR. :yes:

https://www.facebook.com/thepeoplesvoicetv/videos/943020449178730/


Citér
Former FBI counter-terrorism expert: "The CIA created ISIS"

“We created ISIS. I mean ISIS is no less than the people up in Islamburg, no less then than Gülen. It is a CIA-creation. John McCain, for heavens sake, was over there with the ISIS officials.

We created them. They came from Al-Nusra Front, the Syrian Liberation Front. These two organizations combined and they morphed into ISIS. It’s our creation!

We created them and we still direct them! When ISIS warriors are injured in battle, where are they transported? They’re transported, for heavens sake, to Israel! They’re treated by Israelis in Israeli hospitals and brought back to battle!”

DERFOR er det også fuldstændigt og aldeles sandt, at samtlige ISIS-terrorangreb i vesten er false flags. Fordi USA og Israel står bag dem alle sammen. :yes:

40
Politik / AFSTEMNING: Hvilket parti synes du bedst om?
« Dato: September 02, 2017, 11:49:12 pm »
Ikke alle disse partier er i øjeblikket opstillingsberettigede til valget, men jeg har taget et par af bobler-partierne med for fuldstændighedens skyld.

Hvilket af disse partier har du mest sympati for eller ville du stemme på, hvis der var valg i dag? (forudsat at de alle stillede op, hvilket ikke er sikkert).

41
Fri Debat / TEST: Konspirationstosse eller blindt får?
« Dato: September 02, 2017, 01:09:08 am »
Jeg vil nu lave en improviseret hjemmestrikket test, hvor DU kan finde ud af, om du er et blindt får eller en konspirationstosse. Jeg stiller ti spørgsmål og du får tre svarmuligheder for hvert spørgsmål. Svar A giver 1 point, svar B giver 2 points og Svar C giver 3 points. Husk det er mest for sjovt, men alligevel tror jeg nok, at testen giver et lille fingerpeg om, du er mest et får eller mest en konspirationstosse :blum::

1. Var månelandingen fake?
a) nej da. Hvorfor skulle de dog lyve om den slags? Det ville for længst være blevet afsløret og opdaget.
b) måske, måske ikke. Det er svært at tro, at det kan lade sig gøre at lyve om sådan en stor ting. Men der er nogle ting, der virker mistænkelige ved affæren.
c) selvfølgelig var det da fake. Det kan enhver med øjne i hovedet da se.

2. Var 9/11 et Inside Job?
a) nej, kun konspirationstosser kan påstå det. Det var slemme Bin Laden og fundamentalistiske islamister, der stod bag. CIA og Bush gjorde et flot arbejde ved at kæmpe imod terroren.
b) tja, nja, hvem ved? Jeg tror måske nok at islamister stod bag, men at nogle kræfter i USA måske LOD det ske eller i hvert fald ikke havde noget imod, at det skete, fordi det passede ind i deres agenda om at dæmonisere muslimer.
c) rent fup. CIA stod bag BIG TIME. Bush er fuld af løgn og var selv med til at arrangere 9/11.

3) Er der eller HAR der været aliens på jorden?
a) nej da. Er du tosset?
b) hvem ved? Jeg er åben overfor det, men tvivler lidt på at de har besøgt os.
c) ja, selvfølgelig har der været aliens her på jorden. Når der er så mange, der har snakket om dem, så kan de jo ikke alle være fulde af løgn.

4) Hvem styrer verden?
a) politikerne
b) diverse interesseorganisationer, men ingen har den totale kontrol
c) hemmelige selskaber og bankeliten

5) Hvordan ser du på Putin?
a) en diktator.Ned med ham.
b) en leder med gode og dårlige sider. Han er ikke den djævel, vesten gør ham til, men selvfølgelig har han da sine fejl.
c) en af de bedste ledere verden har. Han kæmper imod den hemmelige magtelite og deres NWO-planer. En stor leder.

6) Hvordan ser du på Hillary?
a) en god dame, meget sød og dygtig
b) dygtig politiker, men lidt kold kvinde. Typisk magtmenneske
c) ondskabsfuld. Hun har besøgt Lolita Expressen på Bahamas sammen med sin mand Bill.

7) Hvad mener du om reinkarnation?
a) noget vrøvl. Vi lever kun én gang
b) ved ikke om jeg tror på det, men jeg synes da ideen er fascinerende.
c) ja, vi lever mange gange. Vi er bare energi og har vore fysiske kroppe til låns. Vores sjæl forlader kroppen, når kroppen ikke kan bruges mere (fysisk død) og så lever vi videre på et spirtuelt plan og senere inkarnerer vi i en ny menneskekrop, genfødt som baby.

8) Hvad er din holdning til mainstreammedierne?
a) det har generelt en høj troværdighed.
b) fint nok, men man skal følge dem med kritisk sans, for der er mange sensations- og røverhistorier.
c) fake news. Mainstreammedierne er styret af få store cooporationer, som alle styres fra toppen af verdens magtelite.

9) Hvad er din holdning til overbefolkning og jordens resscourcer?
a) jorden er vildt overbefolket. Lad os få nogle krige og kriser, så vi kan få en befolkningsreduktion.
b) jorden er overbefolket, men jeg ønsker ingen krige og død for andre mennesker. Men befolkningsplanlægning er vejen frem.
c) overbefolkningen og ressourcemanglen er et hoax. Der er rigeligt med ressourcer til os alle, hvis bare den grådige elite ville dele med de fattige.

10) Hvad er din holdning til religion?
a) jeg er kristen/muslim/buddist/tilhænger af en af de store verdensreligioner. Og min religion er den enest sandhed.
b) religion er noget bræk og savl. Vrøvl fra ende til anden.
c) jeg anser mig som spirituel, men ingen religion har patent på sandheden. Sandheden skal vi selv finde frem til inde fra vort hjerte.


Her er hvad du er ifølge din pointscore:

10-12 points: Du er et blindt og hjernevasket får. A BLIND SHEEP. Det postive er, at du er et meget blidt og tillidsfuldt menneske. Det negative er, at du har brug for en stærk FÜHRER og knapt er i stand til at tænke én selvstændig tanke. FAVORITLAND: NORDKOREA (hvor du ikke behøver tænke selv)
13-14 points: Du tænker ikke vildt selvstændigt og tenderer til at følge flokken lidt for meget. Man skal ikke stole så meget på, hvad magthaver og medier siger, husk nu det.
FAVORITLAND: DDR (du får lov at tænke en smule selv, men ikke ret meget)

15-16 points: Helt får er du ikke, for du ved godt, at du ikke skal sluge alt hvad medier og magthavere siger. Men generelt er du rimeligt autoritetstro og tillidsfuld overfor din egen stat og dit lands medier.
FAVORITLAND: KINA (du må godt tænke selv, men ikke træde for meget udenfor normen)

17-18 points: Du formår bestemt at tænke selvstændigt og stille spørgsmålstegn ved tingene. Men dit livssyn er nu stadig forholdsvist mainstram.
FAVORITLAND: SVERIGE (du kan tænke alt hvad du lyster, men pas på med at tale højt om det, for det er politisk ukorrekt)

19-20 points. Du har en udmærket evne til at tænke selvstændigt og stille spørgsmålstegn ved livet. Du er generelt åben, men alligevel nogenlunde mainstream i din tankegang. Du har en rimeligt jordnær tilgang til livet, men er dog åben overfor, at der KAN være en okkult virkelighed også.
FAVORITLAND: SPANIEN (et moderne åbent land, men alligevel med en noget konservativ katolsk tradition)

21-22 points: Du er rimeligt kritisk tænkende, men har samtidig en sund jordnær fornuft. Men du stiller spørgsmål til livet og til omgivelserne og sluger ikke bare alt råt.
FAVORITLAND: ITALIEN (hvor individualismen og anarkiet stortrives, men alligevel er der en vis orden og visse faste rammer, trods alt)

23-24 points: Du har bestemt en fri tankegang og dine egne meninger. Du er ikke bange for at skille dig ud og stå ved dine egne tanker og ideer. Du er dog nogenlunde jordnær, dog synes nogle nok, at du har nogle lidt småtossede ideer.
FAVORITLAND: USA (konspirationsteoretikernes hjemland. Der føler du dig hjemme, men der er alligevel en stærk stat i USA, så du kan ikke helt tosse rundt, som du lyster)

25-26 points: Du har ABSOLUT dit eget syn på tingene, som ikke harmonerer særligt godt med flertallet. Mange vil mene, at du er småtosset, men du ved, at der er en okkult virkelighed, som flertallet bare ikke kan se....
FAVORITLAND: TIBET (du er meget selvstændig og meget lidt konform i dit livssyn og tankegang, så dybest set burde du være en tibetansk munk)

27-28 points: Du er ret konspiratorisk i din tankegang og stiller kæmpe spørgsmålstegn ved autoriteter. Du har dannet dig dit helt eget alternative verdensbillede. Godt gået, men pas nu på ikke at miste jordforbindelse.
FAVORTILAND: ANTARKTIS. Du er så utilpasset i forhold til myndigheder og autoriteter, at du nok vil trives bedst nede ved pingvinerne.

29-30 points: Du er den fødte konspirationstosse. Tror du også at reptilians styrer verden, at jorden er flad, at der klones mennesker under Area 51 og at Elvis lever videre i Justin Biebers krop? :hyper: Du burde overveje at blive Science Fiction-forfatter. :yes:
FAVORITLAND: MARS, da du er så utilpasset her på jorden, at man skulle tro du kom fra rummet.42
Fri Debat / Kan du sige ordet KINNINIGAN?
« Dato: September 01, 2017, 11:00:53 pm »
Prøv at sige ordet Kinninigan og se hvad der sker. :yes:

Og fortæl om der skete noget, da du sagde dette ord.

Hemmeligheden skal jeg nok fortælle senere. :yes:


43
Fri Debat / Har I lagt mærke til hvor mange satanister der er efterhånden?
« Dato: September 01, 2017, 06:16:44 am »
En ting chokerer midt lidt, når jeg debatterer videoer på Youtube. Antallet af satanister og Lucifer-dyrkere er EKSTREMT højt. Næsten alle dem, der troller vi truthers på debatten er tydeligvis Lucifer-dyrkere eller satanister. Når man så klikker sig ind på deres profiler, så bruger flere af dem sataniske tegn eller hører satanisk musik. Det er simpelthen bare 666, devils horn og andre sataniske tegn over det hele.

Også ude i det virkelige liv ser man flere og flere af dem. Eller jeg gør i hvert fald. Det kan være rockertyper med sataniske tatoveringer. Det kan endda være unge kvinder med altseende øje eller Illuminati-trekanter som tattoo. Forleden var jeg ovre og købe en sandwich inde i centrum og hende den unge kvinde (ca. 20 år), der ekspederede mig havde saftsuseme en Illuminati-tattoovering på armen. Utroligt uhyggeligt! Og for et par uger siden så jeg to unge mænd først i tyverne, der gik rundt med T-shirts, hvor der var en Illuminati-pyramide på og der stod endda Illuminati med store fede bogstaver.

Hvad sker der for tiden? Har Lucifer-dyrkerne og Illuminati virkeligt fået så meget has på den danske befolkning?

Det forekommer mig også, at der kommer flere og flere reptilians og alien hybrids. I går kom jeg til at diskutere med en bodybuildertype på Youtube (det var på grund af hans dumhed jeg lavede tråden om, hvorfor muskelmænd altid - eller meget tit - er så dumme). Da jeg klikkede mig ind på hans fjæsbog, fordi jeg skulle se hvor dum en type han var, så jeg noget uhyggeligt. Hans kæreste lignede helt klart en alien hybrid. Meget høj pande og meget trekantede store øjne. Hun lignede en mellemting mellem et menneske og en grey alien. Uhyggeligt.

Og i aftes diskuterede jeg med en reptilian på Youtube. Eller da jeg klikkede ind på hans profil, havde han en reptilian som avatar. Igen uhyggeligt. Det er ham her - han er helt tydeligt reptilian...

https://www.youtube.com/channel/UCu5x2qbC46h4GY3KWkJ40bw


44
Politik / CIA-agent indrømmer på sit dødsleje: Ja, 9/11 blev begået af CIA
« Dato: September 01, 2017, 12:20:24 am »
https://newspunch.com/cia-911-wtc7/

Citér
79-year-old retired CIA agent, Malcom Howard, has made a series of astonishing claims since being released from hospital in New Jersey on Friday and told he has weeks to live. Mr. Howard claims he was involved in the “controlled demolition” of World Trade Center 7, the third building that was destroyed on 9/11.

Mr. Howard, who worked for the CIA for 36 years as an operative, claims he was tapped by senior CIA agents to work on the project due to his engineering background, and early career in the demolition business.

Trained as a civil engineer, Mr. Howard became an explosives expert after being headhunted by the CIA in early 1980s. Mr. Howard says has extensive experience in planting explosives in items as small as cigarette lighters and as large as “80 floor buildings.”

The 79-year-old New Jersey native says he worked on the CIA operation they dubbed “New Century” between May 1997 and September 2001, during a time he says the CIA “was still taking orders from the top.” Mr. Howard says he was part of a cell of 4 operatives tasked with ensuring the demolition was successful.

Mr. Howard says the World Trade Center 7 operation is unique among his demolitions, as it is the only demolition that “we had to pretend wasn’t a demolition job”. He claims he had no problem going through with the deception at the time, because “when you are a patriot, you don’t question the motivation of the CIA or the White House. You assume the bigger purpose is for a greater good. They pick good, loyal people like me, and it breaks my heart to hear the shit talk.”

But even he admits that now, looking back, “Something wasn’t right.”

“No good has come from this. This isn’t the America we envisioned.”

Explaining how the building was bought down, Mr. Howard says, “It was a classic controlled demolition with explosives. We used super-fine military grade nanothermite composite materials as explosives. The hard part was getting thousands of pounds of explosives, fuses and ignition mechanisms into the building without causing too much concern. But almost every single office in the Building 7 was rented by the CIA, the Secret Service, or the military, which made it easier.”

Mr. Howard explains that WTC 7 was “loaded with explosives in strategic places” in the month leading up to the day that changed the course of American history. On September 11th, while the North and South towers burned, fuses were ignited in World Trade Center 7, and nanothermite explosions hollowed out the building, destroying the steel structure, removing the reinforcements, and allowing the office fires to tear through the rest of the building, hollowing it out like a shell.

World Trade Center 7 collapsed into its own footprint at 5:20pm, seven hours after the destruction of WTC 1 and 2. The building shocked witnesses by coming down at the speed of freefall, indicating that it encountered zero resistance on the way down.

Mr. Howard and his colleagues had done their job.

“When the building came down, it was such a rush. Everything went exactly to plan. It was so smooth. Everybody was evacuated. Nobody was hurt in WTC 7. We were celebrating. We kept watching replays of the demolition, we had the whiskey and cigars out, and then all of a sudden the strangest thing happened. We all started to worry that it looked a bit too smooth. We watched the tape again and again and again and we started to get paranoid. It looked like a controlled demolition. We thought shit, people are going to question this. And then we heard that people from the street were reporting that they heard the explosions during the afternoon. When we were told that the BBC botched their report and announced to the world that the building collapsed 20 minutes before it actually did… At that point we really thought the gig was up.”

Ja, endnu engang viste det sig at vi konspirationstosser havde ret.

Ligesom det er sandt, at

- Charlie Hebdo var et hoax
- månelandingen var fake
- aliens are here
- chemtrails eksisterer
- der er pyramider på antarktis
- Prinsesse Diana blev myrdet af Illuminati som del af et satanisk ritual
- eliten er Lucifer-dyrkere
- det er ikke Nationalbanken, der skaber pengene. Langt de fleste skabes ud af den blå luft gennem udlån fra bankerne, hvor folk så afbetaler gælden via deres arbejdskraft (slaveri)
- George Soros står bag migrationsagendaen, som dermed er en zionistisk agenda

Plus mange andre ting, som vi har afsløret gennem årene, der er sande. :yes:

45
Fri Debat / Muhamzz befamler burde gå i swingerklub i stedet
« Dato: August 31, 2017, 12:26:01 pm »
Uha, Sharia aka Blue_Velvet har smittet mig. Jeg har også taget ordet muhammz til mig nu. :yes:

Nå, men jeg ledte efter tråden om indvandrerkriminalitet, men kan ikke finde den. Så jeg laver en ny tråd i stedet...

En mand eller måske 2-3 mænd af mellemøstligt udseende hygger sig i disse dage i Århus ved at gå rundt og rage på danske piger i byens busser:

https://www.bt.dk/krimi/flere-piger-og-kvinder-befamlet-i-busser


Hvorfor går denne mand ikke i swingerklub i stedet for at gramse på tilfældige piger?

En tidligere muhamsk voldtægtsforbryder har jo åbnet en swingerklub i byen. Det synes jeg er en god idé, for så kan mænd med disse tendenser hygge sig dér i stedet:

Voldtog 14-årig: Nu åbner han dansk swingerklub

https://www.mx.dk/nyheder/aarhus/story/14395916

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 11