Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - politisk ukorrekt

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 10
31
Fri Debat / AFSTEMNING: Hvad er sandheden i ubådsdramaet med Raket-Madsen?
« Dato: August 16, 2017, 06:38:49 pm »
Hvad tror DU er sandheden om ubådsdramet med Raket-Madsen?

Jeg har givet dig ni mere eller mindre sandsynlige scenarier. Men du kan også stemme på nr. 10, som betyder at du selv skal finde på et scenario.

Du kan ændre din stemme, fordi efterhånden som vi får mere og mere at vide, er det tilladt at man kan ændre sin mening om sagen.

32
Hvad får I ud af det drama, der udspiller sig i øjeblikket, hvor raket-Madsen nu mistænkes for mord på en kvindelig journalist, der meldes savnet og som angiveligt skulle have været med Madsen ude og sejle i ubåd i torsdag. For så at være blevet sat af ved Refshaleøen sent torsdag aften (hævdes det), hvor hun så åbenbart ikke er dukket op siden?

Jeg tænkte med det samme, at det virkede påfaldende, at kvinden har været væk i et døgn og så synker ubåden lige tilfældigvis dagen efter. Det virker for søgt - som om det var en bevidst handling for at slette nogle spor....

Men er der andre muligheder?

Jeg tænker:

- kvinden kan teoretisk være forsvundet efter hun er gået i land. Men så er det bare stadig et pudsigt sammentræf, at ubåden lige synker dagen efter. Men tilfældigheder KAN jo ske, så man ved aldrig.

- måske har der slet ikke været nogen kvinde ombord. Måske er det en misforståelse? Men i så fald hvor er kvinden så henne nu?

- kan det hele være et hoax? Raket-Madsen forsøger jo at bygge sin egen rumraket. Og hvis jorden nu ER flad, som nogle  jo hævder, så vil magteliten måske forsøge at forhindre Madsen i at nå til rummet, hvor han så evt. kan bevise, at jorden er flad. Kunne eliten så brygge et fiktivt mord sammen og få ham dømt for noget, der reelt er et hoax? Det er f.eks. sært, at der ikke figurerer noget navn eller billede på den svenske journalist i medierne. Som om hun bare er en opfundet identitet. Nogle kan så efterfølgende have lavet sabotage på ubåden. - Men hvad ved jeg? DETTE virker langt ude, ja, jeg ved det. Men magteliten lavede jo samme nummer med Julian Assange, som man fik bundet en fake voldtægtsanklage på halsen, fordi han blev ubekvem for eliten med alle sine wikileaks. :yes:

Hvad tænker I om sagen?

33
I Ishøj er et byrådsmedlem blevet ekskluderet af socialdemokraterne for at sige sandheden om ISIS. Nemlig at Israel står bag - sammen med USA. Har vi reelt ytringsfrihed i Danmark eller gælder den kun, når man har de politisk korrekte meninger, som tjener eliten og deres agenda?

LINK TIL TOP 10 INDIKATIONER FOR, AT ISIS ER EN CIA- OG MOSSAD-SKABNING:

http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/top-10-proofs-isis-us-israeli-creation/


Reptiltossens video om sagen:

https://www.youtube.com/watch?v=gwM8UCDOhTI

34
I går aftes blev en ung mand dræbt her i Aalborg i forbindelse med et bandeopgør. Igen igen.

http://www.bt.dk/krimi/ung-mand-draebt-efter-vild-biljagt-nu-er-24-aarig-anholdtMit spørgsmål til din-debat-panelet er, hvorfor hulen man ikke bare lukker alle rocker- og bandeklubber? Alle ved jo, at de lever af narko og kriminalitet. Så hvorfor lukker man ikke lortet ned?

Hells Angels, Bandidos og indvandrerbanderne er alle drevet af kriminalitet og styret af kriminelle mennesker. Hvorfor viser samfundet så meget misforstået tolerance overfor disse klubber?

Her i Aalborg står rockerborgen stadig uberørt hen ovre i Nørresundby, hvad den har gjort i årevis. Jeg fatter ikke, at man ikke lukker den reptilianklub ned. :hyper:

Og ude i Vejgaard har vi Bandidos, som - efter hvordan jeg opfatter det - er endnu mere hardcore og voldsgale end Hells Angels (som DOG har visse principper om ikke at slå uskyldige ihjel o.s.v., så vidt jeg ved). Bandidos er de rene reptilians. Totalt styret af deres primitive reptilhjerne. Helt i den primitive reptilhjernes vold.

35
Fri Debat / AFSTEMNING: Hvad er din mentale alder?
« Dato: August 05, 2017, 11:03:47 am »
Selvom vi livet igennem ældes fysisk, følger det mentale jo ikke altid med. Det ser man mange eksempler på herinde, hvor mange har en særdeles barnlig jargon. Nogle gange har man indtryk af, at nogle herinde er 13-14 årige eller 6 årige fanget i gamle menneskers kroppe. :blum:

Omvendt ses det omvendte også. At nogle unge mennesker er meget alvorlige og firkantede. Og virker meget ældre end deres fysiske alder. F.eks. mødte jeg engang en 20 årig, der var så alvorlig og stiv i det, at han virkede som en 75 årig inderst inde.

Så hvad er DIN mentale alder?

36
Det alternative / AFSTEMNING: Er Justin Bieber en reptilian?
« Dato: August 04, 2017, 06:12:40 pm »
Der går rygter om, at Justin Bieber skulle være en reptilian. Tror DU der kan være noget om snakken?

HER EN KORT VIDEO OM EMNET:

https://www.youtube.com/watch?v=qkKAPKAV0uM


Her ses han under et muligt reptilt formskifte i Australien...Og her med dæmoniske, nærmest reptilagtige øjne i arresten, engang han blev anholdt:Uanset hvad tyder meget på, at han da skam er en Illuminati-marionetdukke. Bemærk det altseende øje på hans arm:


37
Fritid / AFSTEMNING: Hvilket niveau mener I at EM i kvindefodbold har?
« Dato: August 04, 2017, 11:05:43 am »
I disse dage er der jo EM i kvindefodbold i Holland. Hvor Danmark meget flot og overraskende nu er klar til deres første EM-finale nogensinde efter en spændende semifinale mod Østrig. Mere spændende end velspillet, for det var en noget uskøn og rodet forestilling, hvor det måtte afgøres i straffesparkskonkurrence. Her viste Stina Lykke i målet igen igen, at hun er straffesparksekspert. :yes:

Jeg synes egentlig at mange af kvindekampene er ganske seværdige. Men lige kampen mod Østrig var en hæslig kamp med mange tekniske fejl og det var meget rodet at se på. I det hele taget mener jeg, at kvindefodbold ikke er nær så kønt som f.eks. kvindehåndbold, der er meget mere egnet til tv-sport. Men der har da trods alt været enkelte gode kampe her ved EM. Og niveauet er bestemt forbedret de senere år, så man da nu kan holde ud af glo på damebold.

Men hvad mener I niveauet ved EM i damefodbold svarer til på herreniveau?

Det er svært at sammenligne. Men jeg husker, at da jeg var 15-16 år - og det er mange år siden - spillede jeg selv en træningskamp mod et af Danmarks bedste kvindehold. Det var Kolding og de havde to landsholdsspillere med. Og alligevel vandt vi, som var et U16-hold fra en jysk provinsby, med 2-1 over Koldings elitedivisionshold. Det siger trods alt noget om, at kvindefodbold i hvert fald dengang ikke var særligt godt, hvis et tilfældigt drengehold bestående af 15 årige knøser fra en jysk provinsby kunne slå et hold fra den bedste række i damebold. Jeg var i øvrigt målmand og reddede to straffespark. Pral pral pral. :blum: :blum:

Det er dog mit indtryk, at kvindefodbold er blevet bedre siden dengang. Og jeg tror nok, at et hold fra den bedste damerække i dag ville kunne slå de fleste U16-drengehold i Danmark, minus de allerbedste måske.

Her ses et klip fra en træningskamp mellem Brøndby´s danske mestre i kvindefodbold og Vallensbæks U17-drengehold. Vallensbæk er ikke et af de bedste drengehold i Danmark, men dog et ordinært godt drengehold bestående af ca. 16 årige drenge. Og som det ses i klippet, vandt Brøndbys kvinder faktisk kampen 3-1 (der er vist kun to af målene med, men til sidst siger en mand, at det blev 3-1):

https://www.youtube.com/watch?v=OAT3nUS73tU


Så jeg vil skyde på at det danske kvindelandshold nok svarer til et ret godt U17-hold i drengefodbold. Som igen nok svarer nogenlunde til et Serie 2-hold for herrerseniorer. :yes:

38
Fri Debat / AFSTEMNING: Hvor langt tilbage kender du din slægt?
« Dato: August 02, 2017, 09:08:59 pm »
Nu har jeg slægtsforsket en del og er nået temmelig langt tilbage i tiden.

Men hvor langt tilbage kender DU dine rødder?

Du kan stemme anonymt, men er velkommen til at fortælle din historie. :yes:

39
Fri Debat / AFSTEMNING: Hvordan mener I jordens form er?
« Dato: August 02, 2017, 08:40:58 pm »
Hvad er din holdning til jordens form?

Det regnes af flertallet som en selvfølge, at jorden er rund. Men kan det nu passe? Måske er et bare én stor sammensværgelse af NASA og Illuminati om at skjule jordens sande form for os. :hyper:

Nogle mener jo, at jorden er flad og er omkrandset af en stor ismur nede ved Antarktis og at der bag denne mur måske er en usynlig verden.
Andre mener, at jorden nok er rund, men samtidig hul. Og at der bor f.eks. reptilians inde i den hule jord og at der endda måske er en indre sol, der hvor de bilder os ind, at kernen er. :yes:40
Fri Debat / AFSTEMNING: Hvilke lande har I besøgt?
« Dato: August 02, 2017, 06:26:57 pm »
Hvilke lande har I egentlig besøgt?

Stem på alle de lande, I har besøgt HER.

Jeg magtede kun at remse 88 lande op. Så har I besøgt lande udover de nævnte, må I selv nævne dem....

41
Fri Debat / AFSTEMNING: Hvad er din holdning til aldersforskel ved sex?
« Dato: August 02, 2017, 06:02:49 pm »
Hvordan har din-debat-panelet det med aldersforskel udi erotik? Hvor mange års forskel, mener I er acceptabelt?

Loven siger jo, at alt over 18 er okay, uanset kombinationerne. Og i mange tilfælde er det også okay fra 15 - hvis man ikke udnytter den unge o.s.v. Men jeg fisker mere efter DIN holdning og din egne MORALSKE grænse. :yes:

42
Mandehørmen / AFSTEMNING: Har du nogensinde dyrket homosex?
« Dato: August 02, 2017, 05:55:11 pm »
Hvor udbredt er homofili egentlig? Det agter jeg at finde ud af her. I kan besvare undersøgelsen anonymt, men er da også velkomne til at dele jeres egne erfaringer.

Denne test er beregnet på mænd. :yes:

Hvor mange af jer har en skjult Albert gemt i jer? :hyper:

43
Debat om debatten / AFSTEMNING: Hvad fylder for meget her på din-debat?
« Dato: Juli 31, 2017, 09:50:02 pm »
Undertiden hører man utilfredse kvæk fra visse brugere. Nogle er utilfredse med, at der diskuteres for meget muslimer. Nogle med at PJ og Tryg fylder for meget. Andre synes, at der er for mange trollerier. Andre siger HVAD RAGER DET OS? til alt, der ikke interesserer dem.

Men hvad synes du fylder for meget her på din-debat? Jeg har valgt nogle ting ud, som jeg fornemmer, at enkelte eller flere brugere er trætte af. Men da jeg ikke kan læse alles tanker, kan I også stemme ANDET og selv fortælle, hvad I mener, der fylder for meget her på din-debat. :yes:

Da der sikkert er flere ting, der kan irritere én, har jeg været generøs og givet jer alle tre stemmer. Så I kan vælge tre af de ting, der irriterer jer mest....

44
Fri Debat / AFSTEMNING: Hvor meget omgås du selv muslimer og fremmede?
« Dato: Juli 31, 2017, 06:08:08 pm »
Bl.a. Anklageren og Hvad-rager-det-os-Kommunist-Carlo mener jo, at der mangler beretninger fra folk, der har personlige erfaringer med muslimer eller de fremmede. Så derfor spørger jeg jer nu, hvor meget omgang I plejer med muslimer og de fremmede? Kender I overhovedet de fremmede fra andet end medierne?

45
Tøsehjørnet / AFSTEMNING: I hvilken alder er mænd mest attraktive?
« Dato: Juli 29, 2017, 12:06:22 pm »
Der skal også være en sådan afstemning for damerne. Eller for de mænd, der som Albert, er til mænd. :blum:

I hvilken alder finder du, at mænd er mest attraktive?

Jeg har lavet fem års-intervaller. Man kan altid diskutere, om det er hensigtsmæssigt, hvis nu man godt kan lide mænd - eller damer - med 20-30 års intervaller Men så kan man stemme på den alder, man synes er ALLERmest attraktiv. :yes:

Undersøgelser viser, at mænd generelt finder en kvinde mest attraktiv omkring hendes 20 år. Men hvad med kvinders forhold til mænd? Det er mit indtryk, at i de fleste parforhold er manden ældre end damen. Så hvis der er logik, så vil kvinder foretrække mænd i en lidt højere alder, end den alder, som mænd foretrækker at en kvinde har.

Nu er jeg klar over at gennemsnitsalderen herinde er ret høj og det kan måske påvirke resultatet, så ældre mænd - eller kvinder - har en højere attråethed end de har blandt et yngre segment af befolkningen. Men vi får se....

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 10