Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - politisk ukorrekt

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
16
Fri Debat / Prins Henrik ramt af demens
« Dato: September 06, 2017, 04:06:19 pm »
Jeres umiddelbare reaktion?

https://www.bt.dk/danmark/kongehuset-prins-henrik-ramt-af-demens


Det kommer ikke som den store overraskelse. I min familie talte vi også om, at han virkede mentalt svækket. Men så burde medierne holde sig fra at køre hetz på ham, for han er jo en syg mand og syge mennesker skal man lade være i fred. :yes:

Jeg tror også, at det at han nu har fået en diagnose, vil gøre, at folk nemmere vil bære over med ham.

17
Det alternative / Har DU et altseende øje?
« Dato: September 06, 2017, 02:12:38 pm »
Det altseende øje er Eye of Horus, the third eye.

Her en video, hvor en vågen okkult Illuminatus-mand fortæller om, hvordan det føles, når man har et altseende øje. Har DU et altseende øje?

10 SIGNS YOU'RE OPENING YOUR THIRD EYE!!!

https://www.youtube.com/watch?v=1uclDhDLtaU&t=9s

Nogle af tegnene er bl.a.:

1. Du har svært ved at se tv, da du ved, at de er fulde af løgn i TV.
2. Du ved at der er flere dimensioner i universet og at vi blot lever i én af mange dimensioner.
3. Du ved at verden ikke er hvad den ser ud til at være.
4. Du har svært ved at være i storbyen for længe ad gangen, da man har brug for mere ro, når ens altseende, tredje øje åbner sig.
5. Du har svært ved at tage et normalt 8-16 job, fordi hverdagens trivialiteter og almindelige jobs virker pludseligt kedelige og meningsløse.
6. Du har svært ved at omgås gamle venner og familie, da du finder ud af, at I ikke længere er på bølgelængde.
7. Du vil få nye venner, som er mere opvakte og også bruger deres altseende øje.


I videoen nævnes nogle af disse punkter, dog ikke nødvendigvis i dén her rækkefølge.

Jeg opdagede til min overraskelse, at jeg har samtlige tegn. Så jeg må have et altseende øje. :blum:
Hermed ER jeg selv en Illuminatus. Måske burde jeg selv søge medlemskab af Illuminati? :yes:

18
Politik / Tidligere FBI-ekspert indrømmer: VI skabte ISIS
« Dato: September 04, 2017, 12:43:25 am »
Så er det på tide at vågne op til de barske realiteter. USA og Israel skabte ISIS. Det har jeg sagt i to år nu. Men I VIL jo ikke høre, stædige asener som I jo ÉR. :yes:

https://www.facebook.com/thepeoplesvoicetv/videos/943020449178730/


Citér
Former FBI counter-terrorism expert: "The CIA created ISIS"

“We created ISIS. I mean ISIS is no less than the people up in Islamburg, no less then than Gülen. It is a CIA-creation. John McCain, for heavens sake, was over there with the ISIS officials.

We created them. They came from Al-Nusra Front, the Syrian Liberation Front. These two organizations combined and they morphed into ISIS. It’s our creation!

We created them and we still direct them! When ISIS warriors are injured in battle, where are they transported? They’re transported, for heavens sake, to Israel! They’re treated by Israelis in Israeli hospitals and brought back to battle!”

DERFOR er det også fuldstændigt og aldeles sandt, at samtlige ISIS-terrorangreb i vesten er false flags. Fordi USA og Israel står bag dem alle sammen. :yes:

19
Politik / AFSTEMNING: Hvilket parti synes du bedst om?
« Dato: September 02, 2017, 11:49:12 pm »
Ikke alle disse partier er i øjeblikket opstillingsberettigede til valget, men jeg har taget et par af bobler-partierne med for fuldstændighedens skyld.

Hvilket af disse partier har du mest sympati for eller ville du stemme på, hvis der var valg i dag? (forudsat at de alle stillede op, hvilket ikke er sikkert).

20
Fri Debat / TEST: Konspirationstosse eller blindt får?
« Dato: September 02, 2017, 01:09:08 am »
Jeg vil nu lave en improviseret hjemmestrikket test, hvor DU kan finde ud af, om du er et blindt får eller en konspirationstosse. Jeg stiller ti spørgsmål og du får tre svarmuligheder for hvert spørgsmål. Svar A giver 1 point, svar B giver 2 points og Svar C giver 3 points. Husk det er mest for sjovt, men alligevel tror jeg nok, at testen giver et lille fingerpeg om, du er mest et får eller mest en konspirationstosse :blum::

1. Var månelandingen fake?
a) nej da. Hvorfor skulle de dog lyve om den slags? Det ville for længst være blevet afsløret og opdaget.
b) måske, måske ikke. Det er svært at tro, at det kan lade sig gøre at lyve om sådan en stor ting. Men der er nogle ting, der virker mistænkelige ved affæren.
c) selvfølgelig var det da fake. Det kan enhver med øjne i hovedet da se.

2. Var 9/11 et Inside Job?
a) nej, kun konspirationstosser kan påstå det. Det var slemme Bin Laden og fundamentalistiske islamister, der stod bag. CIA og Bush gjorde et flot arbejde ved at kæmpe imod terroren.
b) tja, nja, hvem ved? Jeg tror måske nok at islamister stod bag, men at nogle kræfter i USA måske LOD det ske eller i hvert fald ikke havde noget imod, at det skete, fordi det passede ind i deres agenda om at dæmonisere muslimer.
c) rent fup. CIA stod bag BIG TIME. Bush er fuld af løgn og var selv med til at arrangere 9/11.

3) Er der eller HAR der været aliens på jorden?
a) nej da. Er du tosset?
b) hvem ved? Jeg er åben overfor det, men tvivler lidt på at de har besøgt os.
c) ja, selvfølgelig har der været aliens her på jorden. Når der er så mange, der har snakket om dem, så kan de jo ikke alle være fulde af løgn.

4) Hvem styrer verden?
a) politikerne
b) diverse interesseorganisationer, men ingen har den totale kontrol
c) hemmelige selskaber og bankeliten

5) Hvordan ser du på Putin?
a) en diktator.Ned med ham.
b) en leder med gode og dårlige sider. Han er ikke den djævel, vesten gør ham til, men selvfølgelig har han da sine fejl.
c) en af de bedste ledere verden har. Han kæmper imod den hemmelige magtelite og deres NWO-planer. En stor leder.

6) Hvordan ser du på Hillary?
a) en god dame, meget sød og dygtig
b) dygtig politiker, men lidt kold kvinde. Typisk magtmenneske
c) ondskabsfuld. Hun har besøgt Lolita Expressen på Bahamas sammen med sin mand Bill.

7) Hvad mener du om reinkarnation?
a) noget vrøvl. Vi lever kun én gang
b) ved ikke om jeg tror på det, men jeg synes da ideen er fascinerende.
c) ja, vi lever mange gange. Vi er bare energi og har vore fysiske kroppe til låns. Vores sjæl forlader kroppen, når kroppen ikke kan bruges mere (fysisk død) og så lever vi videre på et spirtuelt plan og senere inkarnerer vi i en ny menneskekrop, genfødt som baby.

8) Hvad er din holdning til mainstreammedierne?
a) det har generelt en høj troværdighed.
b) fint nok, men man skal følge dem med kritisk sans, for der er mange sensations- og røverhistorier.
c) fake news. Mainstreammedierne er styret af få store cooporationer, som alle styres fra toppen af verdens magtelite.

9) Hvad er din holdning til overbefolkning og jordens resscourcer?
a) jorden er vildt overbefolket. Lad os få nogle krige og kriser, så vi kan få en befolkningsreduktion.
b) jorden er overbefolket, men jeg ønsker ingen krige og død for andre mennesker. Men befolkningsplanlægning er vejen frem.
c) overbefolkningen og ressourcemanglen er et hoax. Der er rigeligt med ressourcer til os alle, hvis bare den grådige elite ville dele med de fattige.

10) Hvad er din holdning til religion?
a) jeg er kristen/muslim/buddist/tilhænger af en af de store verdensreligioner. Og min religion er den enest sandhed.
b) religion er noget bræk og savl. Vrøvl fra ende til anden.
c) jeg anser mig som spirituel, men ingen religion har patent på sandheden. Sandheden skal vi selv finde frem til inde fra vort hjerte.


Her er hvad du er ifølge din pointscore:

10-12 points: Du er et blindt og hjernevasket får. A BLIND SHEEP. Det postive er, at du er et meget blidt og tillidsfuldt menneske. Det negative er, at du har brug for en stærk FÜHRER og knapt er i stand til at tænke én selvstændig tanke. FAVORITLAND: NORDKOREA (hvor du ikke behøver tænke selv)
13-14 points: Du tænker ikke vildt selvstændigt og tenderer til at følge flokken lidt for meget. Man skal ikke stole så meget på, hvad magthaver og medier siger, husk nu det.
FAVORITLAND: DDR (du får lov at tænke en smule selv, men ikke ret meget)

15-16 points: Helt får er du ikke, for du ved godt, at du ikke skal sluge alt hvad medier og magthavere siger. Men generelt er du rimeligt autoritetstro og tillidsfuld overfor din egen stat og dit lands medier.
FAVORITLAND: KINA (du må godt tænke selv, men ikke træde for meget udenfor normen)

17-18 points: Du formår bestemt at tænke selvstændigt og stille spørgsmålstegn ved tingene. Men dit livssyn er nu stadig forholdsvist mainstram.
FAVORITLAND: SVERIGE (du kan tænke alt hvad du lyster, men pas på med at tale højt om det, for det er politisk ukorrekt)

19-20 points. Du har en udmærket evne til at tænke selvstændigt og stille spørgsmålstegn ved livet. Du er generelt åben, men alligevel nogenlunde mainstream i din tankegang. Du har en rimeligt jordnær tilgang til livet, men er dog åben overfor, at der KAN være en okkult virkelighed også.
FAVORITLAND: SPANIEN (et moderne åbent land, men alligevel med en noget konservativ katolsk tradition)

21-22 points: Du er rimeligt kritisk tænkende, men har samtidig en sund jordnær fornuft. Men du stiller spørgsmål til livet og til omgivelserne og sluger ikke bare alt råt.
FAVORITLAND: ITALIEN (hvor individualismen og anarkiet stortrives, men alligevel er der en vis orden og visse faste rammer, trods alt)

23-24 points: Du har bestemt en fri tankegang og dine egne meninger. Du er ikke bange for at skille dig ud og stå ved dine egne tanker og ideer. Du er dog nogenlunde jordnær, dog synes nogle nok, at du har nogle lidt småtossede ideer.
FAVORITLAND: USA (konspirationsteoretikernes hjemland. Der føler du dig hjemme, men der er alligevel en stærk stat i USA, så du kan ikke helt tosse rundt, som du lyster)

25-26 points: Du har ABSOLUT dit eget syn på tingene, som ikke harmonerer særligt godt med flertallet. Mange vil mene, at du er småtosset, men du ved, at der er en okkult virkelighed, som flertallet bare ikke kan se....
FAVORITLAND: TIBET (du er meget selvstændig og meget lidt konform i dit livssyn og tankegang, så dybest set burde du være en tibetansk munk)

27-28 points: Du er ret konspiratorisk i din tankegang og stiller kæmpe spørgsmålstegn ved autoriteter. Du har dannet dig dit helt eget alternative verdensbillede. Godt gået, men pas nu på ikke at miste jordforbindelse.
FAVORTILAND: ANTARKTIS. Du er så utilpasset i forhold til myndigheder og autoriteter, at du nok vil trives bedst nede ved pingvinerne.

29-30 points: Du er den fødte konspirationstosse. Tror du også at reptilians styrer verden, at jorden er flad, at der klones mennesker under Area 51 og at Elvis lever videre i Justin Biebers krop? :hyper: Du burde overveje at blive Science Fiction-forfatter. :yes:
FAVORITLAND: MARS, da du er så utilpasset her på jorden, at man skulle tro du kom fra rummet.21
Fri Debat / Kan du sige ordet KINNINIGAN?
« Dato: September 01, 2017, 11:00:53 pm »
Prøv at sige ordet Kinninigan og se hvad der sker. :yes:

Og fortæl om der skete noget, da du sagde dette ord.

Hemmeligheden skal jeg nok fortælle senere. :yes:


22
Fri Debat / Har I lagt mærke til hvor mange satanister der er efterhånden?
« Dato: September 01, 2017, 06:16:44 am »
En ting chokerer midt lidt, når jeg debatterer videoer på Youtube. Antallet af satanister og Lucifer-dyrkere er EKSTREMT højt. Næsten alle dem, der troller vi truthers på debatten er tydeligvis Lucifer-dyrkere eller satanister. Når man så klikker sig ind på deres profiler, så bruger flere af dem sataniske tegn eller hører satanisk musik. Det er simpelthen bare 666, devils horn og andre sataniske tegn over det hele.

Også ude i det virkelige liv ser man flere og flere af dem. Eller jeg gør i hvert fald. Det kan være rockertyper med sataniske tatoveringer. Det kan endda være unge kvinder med altseende øje eller Illuminati-trekanter som tattoo. Forleden var jeg ovre og købe en sandwich inde i centrum og hende den unge kvinde (ca. 20 år), der ekspederede mig havde saftsuseme en Illuminati-tattoovering på armen. Utroligt uhyggeligt! Og for et par uger siden så jeg to unge mænd først i tyverne, der gik rundt med T-shirts, hvor der var en Illuminati-pyramide på og der stod endda Illuminati med store fede bogstaver.

Hvad sker der for tiden? Har Lucifer-dyrkerne og Illuminati virkeligt fået så meget has på den danske befolkning?

Det forekommer mig også, at der kommer flere og flere reptilians og alien hybrids. I går kom jeg til at diskutere med en bodybuildertype på Youtube (det var på grund af hans dumhed jeg lavede tråden om, hvorfor muskelmænd altid - eller meget tit - er så dumme). Da jeg klikkede mig ind på hans fjæsbog, fordi jeg skulle se hvor dum en type han var, så jeg noget uhyggeligt. Hans kæreste lignede helt klart en alien hybrid. Meget høj pande og meget trekantede store øjne. Hun lignede en mellemting mellem et menneske og en grey alien. Uhyggeligt.

Og i aftes diskuterede jeg med en reptilian på Youtube. Eller da jeg klikkede ind på hans profil, havde han en reptilian som avatar. Igen uhyggeligt. Det er ham her - han er helt tydeligt reptilian...

https://www.youtube.com/channel/UCu5x2qbC46h4GY3KWkJ40bw


23
Politik / CIA-agent indrømmer på sit dødsleje: Ja, 9/11 blev begået af CIA
« Dato: September 01, 2017, 12:20:24 am »
https://newspunch.com/cia-911-wtc7/

Citér
79-year-old retired CIA agent, Malcom Howard, has made a series of astonishing claims since being released from hospital in New Jersey on Friday and told he has weeks to live. Mr. Howard claims he was involved in the “controlled demolition” of World Trade Center 7, the third building that was destroyed on 9/11.

Mr. Howard, who worked for the CIA for 36 years as an operative, claims he was tapped by senior CIA agents to work on the project due to his engineering background, and early career in the demolition business.

Trained as a civil engineer, Mr. Howard became an explosives expert after being headhunted by the CIA in early 1980s. Mr. Howard says has extensive experience in planting explosives in items as small as cigarette lighters and as large as “80 floor buildings.”

The 79-year-old New Jersey native says he worked on the CIA operation they dubbed “New Century” between May 1997 and September 2001, during a time he says the CIA “was still taking orders from the top.” Mr. Howard says he was part of a cell of 4 operatives tasked with ensuring the demolition was successful.

Mr. Howard says the World Trade Center 7 operation is unique among his demolitions, as it is the only demolition that “we had to pretend wasn’t a demolition job”. He claims he had no problem going through with the deception at the time, because “when you are a patriot, you don’t question the motivation of the CIA or the White House. You assume the bigger purpose is for a greater good. They pick good, loyal people like me, and it breaks my heart to hear the shit talk.”

But even he admits that now, looking back, “Something wasn’t right.”

“No good has come from this. This isn’t the America we envisioned.”

Explaining how the building was bought down, Mr. Howard says, “It was a classic controlled demolition with explosives. We used super-fine military grade nanothermite composite materials as explosives. The hard part was getting thousands of pounds of explosives, fuses and ignition mechanisms into the building without causing too much concern. But almost every single office in the Building 7 was rented by the CIA, the Secret Service, or the military, which made it easier.”

Mr. Howard explains that WTC 7 was “loaded with explosives in strategic places” in the month leading up to the day that changed the course of American history. On September 11th, while the North and South towers burned, fuses were ignited in World Trade Center 7, and nanothermite explosions hollowed out the building, destroying the steel structure, removing the reinforcements, and allowing the office fires to tear through the rest of the building, hollowing it out like a shell.

World Trade Center 7 collapsed into its own footprint at 5:20pm, seven hours after the destruction of WTC 1 and 2. The building shocked witnesses by coming down at the speed of freefall, indicating that it encountered zero resistance on the way down.

Mr. Howard and his colleagues had done their job.

“When the building came down, it was such a rush. Everything went exactly to plan. It was so smooth. Everybody was evacuated. Nobody was hurt in WTC 7. We were celebrating. We kept watching replays of the demolition, we had the whiskey and cigars out, and then all of a sudden the strangest thing happened. We all started to worry that it looked a bit too smooth. We watched the tape again and again and again and we started to get paranoid. It looked like a controlled demolition. We thought shit, people are going to question this. And then we heard that people from the street were reporting that they heard the explosions during the afternoon. When we were told that the BBC botched their report and announced to the world that the building collapsed 20 minutes before it actually did… At that point we really thought the gig was up.”

Ja, endnu engang viste det sig at vi konspirationstosser havde ret.

Ligesom det er sandt, at

- Charlie Hebdo var et hoax
- månelandingen var fake
- aliens are here
- chemtrails eksisterer
- der er pyramider på antarktis
- Prinsesse Diana blev myrdet af Illuminati som del af et satanisk ritual
- eliten er Lucifer-dyrkere
- det er ikke Nationalbanken, der skaber pengene. Langt de fleste skabes ud af den blå luft gennem udlån fra bankerne, hvor folk så afbetaler gælden via deres arbejdskraft (slaveri)
- George Soros står bag migrationsagendaen, som dermed er en zionistisk agenda

Plus mange andre ting, som vi har afsløret gennem årene, der er sande. :yes:

24
Fri Debat / Muhamzz befamler burde gå i swingerklub i stedet
« Dato: August 31, 2017, 12:26:01 pm »
Uha, Sharia aka Blue_Velvet har smittet mig. Jeg har også taget ordet muhammz til mig nu. :yes:

Nå, men jeg ledte efter tråden om indvandrerkriminalitet, men kan ikke finde den. Så jeg laver en ny tråd i stedet...

En mand eller måske 2-3 mænd af mellemøstligt udseende hygger sig i disse dage i Århus ved at gå rundt og rage på danske piger i byens busser:

https://www.bt.dk/krimi/flere-piger-og-kvinder-befamlet-i-busser


Hvorfor går denne mand ikke i swingerklub i stedet for at gramse på tilfældige piger?

En tidligere muhamsk voldtægtsforbryder har jo åbnet en swingerklub i byen. Det synes jeg er en god idé, for så kan mænd med disse tendenser hygge sig dér i stedet:

Voldtog 14-årig: Nu åbner han dansk swingerklub

https://www.mx.dk/nyheder/aarhus/story/14395916

25
Fri Debat / Hvorfor er store muskelmænd NÆSTEN altid så simple og dumme?
« Dato: August 30, 2017, 06:37:44 pm »
Jeg har lagt mærke til, at når man kommer i snak med store muskelmænd eller kommer i diskussion med dem på internettet, så har de altid en meget kort lunte og er meget aggressive, nærmest intimiderende i deres måde at henvende sig til andre på. Jeg vil kort og godt kalde dem dumme lav-iq-mennesker. :yes:

Men hvad kom først? Hønen eller ægget?

Blev muskelmændene født dumme og forsøger så at kompenser herfor ved at hævde sig med store muller?

Eller BLEV de dumme, efterhånden som de tog bunker af steroider og derigennem ødelagde hjernen og fik en kortere lunte?

Her har vi et eksempel på lav-iq danske muskelmænd, der slås. Såkaldte hooligans fra FCK og AGF. Tager man en iq-test på dem, er jeg bange for at selv somalierne kan slå dem. :hyper:

https://www.youtube.com/watch?v=NIRX5yTngCg

26
Fri Debat / Måske er ungdommen alligevel ikke helt håbløs?
« Dato: August 30, 2017, 01:38:14 pm »
Jeg har jo lavet et emne for kort tid siden, hvor jeg brokkede mig over, at de unge i dag alle virker fordrukne, aggressive, hjernevaskede og bare helt håbløse. Men her talte jeg primært om de unge festaber i alderen 16-30 år.

Men måske er der alligevel håb. Jeg faldt tilfældigvis over en ung Youtuber, der lavede et par videoer om konspirationsteorier. Og til min positive overraskelse, kunne jeg se, at mange børn og teenagere er åbne overfor konspirationsteorier og slet ikke så forudindtagede og negative, som de gamle brugere her på din-debat er. :blum:

Her en teeenagepige, der åbent taler om Mandela-Effekten. Et emne jeg også har berørt herinde, men hvor jeg blev anset som tosset. Men de unge er mere åbne overfor emnet:

https://www.youtube.com/watch?v=4esLYEhuizY

Det slår mig at de fleste kommentarer fra børn og unge under videoen er positive eller i hvert fald udtrykker, at de er åbne overfor emnet. :yes:

Så måske er der alligevel håb for ungdommen? :hyper:


Her et par eksempler på positive kommentarer fra de unge under videoen:

Citér
Eller noget om area 51

- så denne bruger vil gerne høre om area 51. :yes:

Citér
Du må meget gerne lave flere af disse videoer!👌<3

- denne bruger vil gerne have flere konspirationsvideoer. :yes:

Citér
Kan du ikke lave en om Illuminati

- en pige vil gerne høre om Illuminati. :yes:


Den slags kommentarer ser jeg mange af. Godt at se, at de unge gerne vil høre om konspirationsteorier. Det bliver spændende når disse børn og unge bliver voksne om 10-15 år. Så når de gamle gnavne debattører her på siden er kommet på plejehjem, bliver SOL og din-debat overtaget af unge konspirationsteoretikere og aliens, reptilians og Illuminati bliver det dominerende emne på disse debatsider. :blum:

27
Fri Debat / Tonen i det virkelige liv kontra tonen på nettet
« Dato: August 27, 2017, 04:14:56 pm »
Jeg har tit undret mig over, hvor grove folk er overfor hinanden på internettet. Det er som om, at når man gemmer sig bag en skærm og ingen ved, hvem man er, så mister man hæmningerne og tillader sig at være mere grov overfor andre.

Er DU anderledes i virkeligheden end du er på nettet? Hvis ja, hvorfor?

Eksempler:

Carlo, siger du også konstant HVAD RAGER DET OS? ude i det virkelige liv, hvis nogen kommer ind på et emne, der ikke har din interesse?

Ieet, råber du også i det virkelige liv, ligesom du skriver med fed skrift her?

Trådløse, fniser du også og er lallet hele tiden i det virkelige liv, som du er herinde med alle dine smileys? :almirena_04:

Sharia aka Blue_Velvet o.s.v.: laver du lige så mange anale jokes face to face overfor folk, som du gør herinde? Dine jokes om at folk gynger på deres buttplugs o.s.v. :blum:

Tørresnorren, fortæller du konstant vittigheder og anekdoter også i det virkelige liv eller er du anderledes alvorlig dér?

Landboen, er du lige så kontant overfor folk, når du sidder i supermarkedet, som du er herinde? :blum:

Olsen m.fl.: er du lige så lummer i din jargon i virkeligheden, som du er herinde? Eller kontrollerer du dig mere dér?

GuBBi, er du lige så diplomatisk, velovervejet og altid i fuld kontrol, som du er herinde? ELLER tillader du dig at skeje mere ud i virkeligheden? :hyper:

Albert, kalder du også negere for abekatter i den virkelige verden, når du står overfor en neger? :hyper:

Rudi, hvordan reagerer du, hvis du nede i supermarked løber ind i f.eks. en kvinde i burka? Siger du noget til hende eller venter du med at afreagere, til du kommer hjem?


28
Fri Debat / Er ungdommen i dag den dummeste, vi nogensinde har set?
« Dato: August 25, 2017, 12:35:16 am »
Ok, jeg er nok ved at være halvgammel. Og alting var jo bedre i gamle dage o.s.v.

Men det forekommer mig, at dagens ungdom er den dummeste ungdom, jeg erindrer at have oplevet.

Nogle eksempler:

- på modsatte side bor der en 7-8 helt unge fyre på 20-23 år, ca. De er nogle forfærdelige festaber, der 3-4 aftener om ugen sidder udenfor og drikker bajere og råber og skriger som gale. De er bedøvende ligeglade med, om klokken er 2 om natten. De råber og skriger bare videre. Jeg har et par gange bedt dem holde kæft, men de ignorerer mig bare.

- nu bor jeg jo i Aalborg. Og hver eneste fredag-lørdag nat (midnat og indtil den lyse morgen) vælter det rundt med stangstive og bevidstløse bøvede unge mennesker i gaden. Råbende, skrigende, larmende, provokerende og bare pisseirriterende. Man kan ikke engang sige noget til dem, for så bliver de bare sure. Helt udenfor pædagogisk rækkevidde.

- pigerne virker næsten lige så dumme som drengene. Dog selvfølgelig knapt så støjende og brovtende. Men bare meget hjernevaskede og uselvstændige. De fleste unge piger, man ser, går rundt med en mobil i hånden stort set konstant og sladrer med veninderne. Når de kommer cyklende, så hver gang de holder for rødt lys, så hiver de mobiltelefonen frem og skal lige tjekke om der nu ikke er kommet noget sladder idn på deres telefon. De lever og ånder bare gennem deres mobiltelefoner.

- man ser heller ikke unge, der blander sig på diverse debatfora mere. Herinde er GuBBi vel den eneste under de 30-35 år, der debatterer. Og heller ikke på andre debatsites ser man unge debattere. Faktisk virker de unge dummere og mindre samfundsbevidste end nogensinde før. Da jeg var i 20´erne skrev jeg da tit læserbreve og var meget samfundsinteresseret. I dag tænker de unge kun på det næste knald, den næste bajer og den næste sms.

Oplever I andre det samme? Eller er det bare mig, der er ved at være gammel og derfor ser mig sur på alle de unge, bare fordi de morer sig og nyder livet, så længe de kan? :hyper: :hyper:


Jeg tror dog ikke, at de unge FØDES dumme. Jeg tror de BLIVER dumme hen ad vejen. Fordi de overfodres med mobiltelefoni og sociale medier, noget jeg ikke tror er godt for de unges mentale udvikling. Læg dertil at vi i Danmark har en meget syg alkohol- og festabekultur, som gør, at det anses som almindeligt, at unge drikker sig stangstive hver eneste weekend fra de er 15-16 år og op til ca. 30 års-alderen, hvor mange så begynder at falde til ro (langt om længe).

Jeg har nemlig bemærket, at børn indtil 15-16 års-alderen ofte virker ganske fornuftige. Men det går helt galt i de sene teenageår og i starten af tyverne, hvor alkohol, stoffer og fester tager fuldstændigt overhånd for mange.

Noget helt andet er, at jeg ikke begriber, hvordan sådanne unge mennesker kan fungere på f.eks. et Universitet, når de har en livsstil, hvor de drikker hjernen ud hver weekend. Hvordan hulen kan de overhovedet gennemføre et universitetsstudium med den livsstil?

Men ok, mange er jo også evighedsstuderende og studerer til langt op i 30´erne. Det virker tit som om, at de bevidst trækker studiet ud for at have en undskyldning for at udsætte voksenlivet og leve som forvoksede børn helt til omkring 30 års-alderen. :yes:

29
Fri Debat / Hvorfor er vi så blødsødne overfor trafikkriminelle?
« Dato: August 20, 2017, 06:44:31 pm »
HVER dag ser jeg her i byen folk, der kører pilhamrende råddent og uansvarligt. Både i bil, på motorcykel - men også på cykel. HVER DAG ÅRET RUNDT.

Så er det jeg tænker, hvorfor samfundet ikke tager større afstand fra trafikbøller og trafikkriminelle?

Det er som om, at folk synes, at det bare er sejt at køre stærkt, at køre råddent, at lave hjulspind o.s.v. Men folk glemmer, at en bil IKKE er et legetøj, men et potentielt mordvåben.

Jeg mener, at der skal skrides hårdere ind overfor trafiksyndere. Straffen skal svare til mordforsøg eller voldtægt, for det er jo lige så farligt at køre f.eks. 100 inde midt i byen, som det er at voldtage nogen eller stikke dem med kniv. Det er jo at siddestille med mordforsøg.

Hvorfor ser man så, at de samme typer - typisk fartglade unge fyre - i månedsvis igen og igen ses køre råddent og uansvarligt? Der sker jo ikke rigtigt noget....

Det burde sidestilles med voldtægt eller mordforsøg at køre 100 gennem en by og at køre pilråddent. Ganske enkelt. En fartsynder, der kører så uansvarligt, er ikke en fis bedre end en knivstikker, en voldtægtsforbryder eller lignende. Ikke spor.

30
Anklageren og Co. mener jo ikke, at det betyder noget med de fremmedes kriminalitet, hvis man ikke selv har oplevet noget. Det er jeg uenig i, da det i mine øjne er egoistisk at tænke så snævert, at man er ligeglad med om andre lider under en sådan kriminalitet.

Men bare for Anklageren og Co´s skyld, så lad os i denne tråd poste vore egne personlige erfaringer med muslimer. De dårlige altså. Har du personligt oplevet at du selv eller nogle i din omgangskreds har været udsat for ubehageligheder fra muslimer?

Jeg skal gerne starte:

I dag var jeg udsat for en muslimsk tosse, der kørte råddent midt i byen. 80 km. i timen, hvor han måtte køre 50. Gassede op, lavede hjulspind, provokerede vildt.

Da jeg så opfangede ham, tog jeg et billede af hans bil, så jeg nu har hans nummerplade. :blum:

Desværre fik to af hans venner - to bandetyper - færden af, at jeg tog billedet og de råbte truende efter mig på grund af det. Jeg slap dog væk og tog også lige et billede af det ene bandemedlem. En reptilbesat rockertype med en iq på 25 (højt sat).

Bliver der mere ballade med dem, har jeg billede af idioten og også af hans vens bil OG nummerblade. :yes:

Jeg har før oplevet lignende typer. I foråret så jeg to unge somaliere køre over for fuldt rødt midt i et befærdet kryds og de var mindre end en halv meter for at slå en kvinde med barnevogn ihjel. Satans at jeg ikke nåede at få deres nummerplade. :angry:

Jeg kunne nævne 5-6 lignende episoder. HVER gang med muslimer. HVER gang. Uden undtagelse.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10