Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - politisk ukorrekt

Sider: 1 ... 8 9 [10]
136
Politik / Ny propaganda-video: Sverige - det nye land
« Dato: September 22, 2016, 03:34:22 pm »
Mon ikke Der Rudi og Tigermanden kunne tænkes at være ret uenige om DENNE nye propagandavideo fra Sverige?:

https://www.youtube.com/watch?v=5LAwJDA_DB0

Videoen er angiveligt lavet af den svenske velgørenhedsorganisation IM og i videoen er budskabet, at svenskerne skal acceptere, at landet aldrig bliver som før og at det nu er et nyt land.

Tigermanden vil jo elske denne video. Mange andre vil hade den og vil mene at det er landsskadelig virksomhed fra dem, der har lavet den. Hvad mener DU?

Personligt opfatter jeg videoen som New World Order-propaganda. One World Government. One World Religion. No Races. One People. Det er en del af globalisterne agenda at ødelægge nationalstaterne indefra gennem migrationsagendaen, så de kan få deres nye verdensorden.

P.S.: I skrivende stund falder videoen ikke i særligt god smag. Kun ca. 300 har givet thumbs up, mens over 6000 har givet thumbs Down. Det lader til, at kun meget få er enige i den agenda, som der propaganderes for i videoen.

137
Ved midnatstid sad jeg og så på OL-fodboldkampen Sverige(?)-Colombia, der endte 2-2 og var en ganske fin fodboldkamp. I modsætning til den kedelige kamp Danmark-Irak 0-0. Men én ting slog mig. Sverige ER allerede Sverigestan, da mørke og farvede spillere allerede er i overtal på det svenske OL-landshold i fodbold. Bare se den svenske holdopstilling:

Citér
Sverige–Colombia 2–2 (1–1)
1–0 Teofilo Gutierrez (17), 1–1 Mikael Ishak (43), 2–1 Astrit Ajdarevic (62), 2–2 Dorlan Pabon (75 str).
Varningar, Colombia: Deivy Balanta, Helibelton Palacios, Sebastian Perez.
Domare: Fahad Al Mirdasi, Saudiarabien.
Sverige (4–4–2): Andreas Linde – Adam Lundqvist, Alexander Milosevic, Joakim Nilsson, Pa Konate – Simon Tibbling, Alexander Fransson, Abdulrahman Khalili, Robin Quaison (Ken Sema 78) – Mikael Ishak (Muamer Tankovic 86), Astrit Ajdarevic (Valmir Berisha 90).
Colombia (4–2–3–1): Cristian Bonilla – Helibelton Palacios, Deivy Balanta, William Tesillo, Deiver Machado – Wilmar Barrios, Sebastian Pérez – Andres Roa (Kevin Balanta 65), Teofilo Gutierrez, Dorlan Pabon – Miguel Borja (Harold Preciado 65).

Af svenskklingende navne ser jeg kun fem:

Andreas Linde
Adam Lundquist
Joakim Nillson
Simon Tibbling
Alexander Fransson

Hvorimod jeg ser otte ikke-svenskklingende navne:

Alexander Milosevic
Pa Konate
Abdulrahman Khalili
Robin Quaison
Ken Sema 
Mikael Ishak Muamer Tankovic
Astrit Ajdarevic
Valmir Berisha


Til sammenligning var der "kun" to udenlandsk klingende navne på det danske hold, der spillede 0-0 mod Irak i går...


GK 1 Jeppe Højbjerg
DF 2 Mikkel Desler
DF 4 Edigeison Gomes
DF 5 Jakob Blåbjerg
DF 15 Pascal Gregor
MF 6 Andreas Maxsø
MF 14 Casper Nielsen  Substituted off 60'
MF 17 Jens Jønsson Booked 77' Substituted off 85'
FW 7 Lasse Vibe (c)
FW 9 Nicolai Brock-Madsen  Substituted off 79'
FW 12 Frederik Børsting
Substitutions:
FW 13 Emil Larsen  Substituted in 60'
FW 10 Jacob Bruun Larsen  Substituted in 79'
DF 3 Kasper Larsen Booked 87' Substituted in 85'


Og hverken Pascal Gregor eller Edigeison Gomes er mig bekendt muslimer/arabiske af herkomst.


Hvordan ville I have det, hvis otte ud af tretten danske spillere var udlændinge? Ville I stadig føle jer stolte over det danske hold?

Med så mange arabere, jugoer og i det hele taget udlændinge på holdet, ville jeg som svensker nok hellere foretrække at heppe på Island - og føle mig mere repræsenteret af dem end af Sverige.

138
Fri Debat / Hvorfor har asiatere sådan en underlig mentalitet?
« Dato: Juni 06, 2016, 10:55:25 pm »
Se på denne video fra Thailand:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/taeskede-turister-soender-og-sammen-her-er-dommen/6114894


Læg mærke til hvordan ALLE er 100% passive og ligeglade, selvom tre forsvarsløse turister overfaldes lige foran fjæset på dem. Det er dog helt utroligt.

Spørgsmålet, der melder sig, er, om thailændere generelt er dummere end andre folkeslag, når nu en hel hær af thaiere bare kan stå og se ekstremt dumt til, mens uskyldige bliver overfaldet midt på gaden? Der er jo 100 omkring de tre overfaldsmænd, så det havde været det rene barnemad at skride ind og hjælpe.

Eller er thaiere bare generelt fejere end andre folkeslag? Tænker de kun på sig selv? Er empati et fremmedord i Asien?

Debatoplægget er politisk ukorrekt, men okay. Handler det i virkeligheden om den syge kultur, de har i Asien, hvor man ikke må tabe ansigt og derfor helst ikke må blande sig i noget som helst? Er det ikke en syg mentalitet, de har i Asien? Vi ser det samme i f.eks. Kina og Japan, hvor folk også er utroligt apatiske og ligeglade overfor deres omgivelser.

139
Nu er jeg ikke selv højreekstremist eller specielt muslimhadsk, men derfor kan jeg jo godt synes, at DETTE forslag er rablende:

http://www.bt.dk/danmark/paedagoger-vil-have-voksne-flygtninge-ind-i-boernehaverne


Så de mener i alvor, at flygtninge igen skal have særbehandling, så de ikke behøver en børneattest for at arbejde med børn, og det på trods af, at vi ved at Islam jo går ind for at man godt må gifte sig med 9 årige piger - og det på trods af, at der har været en del episoder rundt omkring i Europa på det sidste, hvor muslimske mænd ikke har kunnet holde fingrene fra europæiske piger (i alle aldre)?

Jeg er bestemt ikke én af dem, der er ude på en heksejagt af muslimer. Men lige i dette tilfælde, kan jeg godt se, at det er rablende vanvittigt, som man falder på halen for muslimerne. Naturligvis skal reglerne være ens for alle og det er jo vanvid at sige, at de ikke skal gælde for muslimer.

140
Religion-& Filosofi / Tråden om de positive ting ved Islam og muslimer
« Dato: December 11, 2015, 02:55:05 pm »
Jeg er ikke selv muslim. Men jeg fornemmer en hetz imod muslimer herinde. Så derfor prøver jeg at oprette tråd, som jeg forestiller mig kan tjene som modvægt til alle de negative tråde om Islam og muslimer. For der MÅ da også være noget positivt at sige?

Hvad ser DU som positivt ved Islam og muslimer?

Jeg kan godt selv nævne et par ting til at starte med, for ligesom at sætte fut i debatten:

1. Muslimer er som regel meget loyale overfor deres familie og støtter hinanden gennem hele livet. Fætre og kusiner har tættere bånd end vi har i vort vestlige samfund. F.eks. har jeg selv ca. 20 fætre og kusiner, men omgås ikke én eneste af dem! Familieforhold synes at være mere intense og intime i muslimske familier.

2. Nogle vil mene at Islam er mandschauvinistisk. Men kunne man ikke argumentere for, at Islam blot forholder sig til, at der ER forskel på mænd og kvinder? Det er kun et par generationer siden, at mine bedstemødre var hjemmegående husmødre. Hvorfor ser vi så pludselig så skævt til Islam og deres livsstil, når det kun er 30-40 år siden, at vi selv havde meget af de samme træk i vor egen kultur. Begge mine bedstemødre var hjemmegående husmødre. Og de bar begge tørklæde. Og her taler vi om 70´erne og 80´erne. Ikke om 30´erne. I dag er danske familier så enormt stressede, fordi både mand og kone SKAL ud på arbejdsmarkedet. I gamle dage, da mine bedstemødre var hjemmegående, var familierne mere idylliske og harmoniske.

3. Tørklædet var som sagt noget, som også danske husmødre gik med så sent som for 30-40 år siden. Hvorfor skal det så pludselig mistænkeliggøres i dag? Jeg ved godt, at der måske er forskel på, om man bærer tørklædet af religiøse eller af hygiejniske grunde. Men alligevel: et tørklæde er et tørklæde, uanset grunden til at bære det.

4. Muslimer må ikke spise svinekød. Men jeg har læst et sted, at grunden til dette muligvis er, at svinet blev til som en kloning mellem vildsvin og mennesker. Det er derfor svinet har så megen DNA til fælles med os mennesker. Derfor er det i realiteten en slags kannibalisme at spise svin. Kunne det tænkes, at muslimerne faktisk gør klogt i at undgå svinekød?

5. Muslimske mænd må godt have flere koner. Hvorfor er det egentlig forkert? Jeg er med på, at det måske er lidt diskriminerende, at mænd må have fire koner og kvinder kun én mand. Men måske skyldes dette bl.a., at Islam og muslimer udmærket ved, at mænd har et større seksuelt behov end kvinder og at kvinder mest søger tryghed fremfor sex? I så fald er det da netop en ideel struktur, at mænd må have fire koner, men konen kun én mand. Men så har manden også pligt til at forsøge konen.

6. Muslimer bidrager i det danske bybillede med et væld af spændende og exotiske butikker, som jeg selv handler en del i. Butikker, jeg nødigt ville undvære. Prøv at tage en tur i City Vest i Brabrand, Århus. Utroligt spændende.

- der kan sikkert nævnes flere positive ting ved Islam og muslimer. Men jeg synes, at I andre også skal have lov at bidrage.

Hvis I kun mener, at der er negative ting, kan I lave jeres egen tråd, hvor i opstiller negative aspekter. Kritik er der også plads til, men jeg mener blot, at denne tråd bør tjene til formål at finde eventuelle positive ting. Hvis der da er nogle. Hvad jeg jo mener, at der er.


Sider: 1 ... 8 9 [10]