Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - politisk ukorrekt

Sider: [1] 2 3 ... 212
1
Hej med dig Politisk Ukorrekt. Jeg ved ikke, om du allerede har læst det, men jeg har allerede skrevet og uddybet til frk. Trådløse Anna, at jeg ikke er dig, så det skulle da gerne stå fuldstændig klart nu. For jeg er sikker på, at der er plads til alle herinde så længe de bare opfører sig ordentligt.  :yes: Og der synes jeg egentlig også Gubbi har været god til at administrere med fast hånd men alligevel med plads til de originaler, som sådan en side nu tiltrækker.

Selv hej med dig. :smile1:

Javel, jeg vidste jo godt, at du ikke er mig. Men der var et par andre, der åbenbart mente, at du var mig. Derfor mit behov for at benægte det. :yes:

Som du selv skriver, var det nu nemt nok at se, at du ikke var mig. Jeg ved ikke, hvorfor de andre troede du var mig? Der er vel andre ned mig, der kan finde på at bruge en pyramide som avatar. :blum:


Der er nok mange herinde, der ville være blevet udelukket fra andre sider, men der mener Gubbi at der er mere rummeligt her, og det er jeg sådan set enig i. Fordi hvad er det sjove ved at vi alle sammen går rundt og ligner hinanden? Der er jeg en meget rummelig person, der gerne går over og taler med nogen, der er helt anderledes end mig selv, bare for at se hvad de har at fortælle, og hvad de er for nogle.

Rummeligheden er det gode ved denne side. GuBBi giver jo plads til alskens originaler (på godt og ondt) og det synes jeg egentlig nok har sin charme. Nogle gange tager det måske overhånd. Men hellere det end et diktator-forum uden ytringsfrihed.


Frederico er forresten et almindeligt navn i Portugal, hvor jeg har været glad for at rejse en del. Det bliver jeg selv kaldt, når jeg er dernede, og så kan du selv gætte dig til, hvad jeg hedder til fornavn. :blum:

Jeg taler spansk og italiensk, men ikke portugisisk. Så jeg er ikke orienteret om dette navns udbredelse i Portugal. Men i Italien skrives det Federico og ikke Frederico.


Jeg har læst med i Poul Jørgensen-sagaen, dengang den kørte, og jeg synes alligevel det gik lidt for langt med Trollerik dengang. Ikke fordi der ikke er nogen, der må sige Poul Jørgensen imod eller må anfægte hans sag, for den synes jeg alligevel virkede lidt tynd, men det blev en personlig hetz, som jeg ikke brød mig om.

Jeg kan godt forstå, at folk drillede Pollemand lidt, fordi han var selv lidt ude om det, da han konstant udleverede sig selv og også kom med den ene røverhistorie efter den anden. Men jeg er også enig i, at hr. Trollerik kørte personhetzen lidt for langt ud. Jeg kender jo godt Trollerik fra mange år tilbage på diverse fora. Og han er såmænd meget sjov, når det kommer til stykket - bare han holder sig til almindeligt trolleri. Trollerik er jo én, jeg har debatteret med på godt og ondt i årevis. Vi har haft vore bataljer og slåskampe, men har også haft det sjovt af og til i mange tråde. Jeg ved dog ikke helt om jeg tror på, at Måneskin bor i Aalborg. Tror det er lidt hr. Trolleriks påfund for at drille mig. Jeg har nemlig ikke mødt hende/ham (?) endnu. :blum:

Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at forstå at hr. Trollerik orker bruge så meget energi på Pollemanden. Men på den anden side har vi vel alle vore sære interesser. Jeg reptilians f.eks. Så kan Trollerik vel også have Pollemanden og Tryg-sagaen som interesse. Mens andre går op i frimærker eller billard.


Så synes jeg det er meget sjovere med de andre uskyldige trolls herinde, som ikke gør en flue fortræd.  :yes:

Ja jo, såmænd. Jeg fornemmer nu stadig at du småtroller lidt. Men fint nok, for det skal der også være plads til. :yes:

2
Alt det andet / Sv: Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 23, 2017, 11:45:07 am »
Jeg har ingen børn, ....................

Det er vist også en god ide, at du lader være med at formere dig.

Tja, du brokker dig jo altid over overbefolkningen. I det mindste kan du ikke klandre MIG for at bidrage til den. :blum:

3
Fri Debat / Sv: Stemme blankt
« Dato: November 23, 2017, 02:20:35 am »
Efter at have funderet lidt over det:
Normalt bliver en blank stemme jo opfattet som en proteststemme, mens ikke at stemme bliver opfattet som dovenskab eller total apati. Jeg tror det giver mere at stemme blankt, for der demonstrerer man jo at man gerne vil stemme men ikke føler sig repræsenteret. Det er sådan noget fornuftige politikere vil kigge på, for hvis det er jo tit marginaler der afgør ting, og enhver politiker vil forsøge om de ikke kan erobre nogle af de blanke stemmer. Synes faktisk det er smartere end at stemme på et joke-parti, for der kan man for alvor få ødelagt ting for andre.

Jeg synes nu det er mere protest at blive helt væk. Fordi så viser man, at man ikke regner politik og politikere for en skid. :blum:

Jeg ved godt, at politikerne slet ikke har den reelle magt her i landet. Så derfor er det ligegyldigt, hvem man stemmer på. Sådan noget som du gør - at melde sig ind i et parti, er også omsonst. Hvis du nogensinde selv bliver politiker og kommer til tops i politik, vil du finde ud af, at du bare bliver marionetdukke for Illuminati og frimurerne. :yes:

4
Politik / Sv: Ikke nok en godt emne
« Dato: November 23, 2017, 02:18:12 am »
Hvad er en krøngel egentlig?
"

Min forældre havde en lille sømmerhus "log cabin hvor der stød på KRØNGEL eller KRONGEL" dog mener jeg at det forste, hvad det betyder, det ved jeg ikke jeg har prøvet google og fant noget om Holleby, men for at være sikker ved jeg det ikke.
I de næste fem måneder er det dog mig navn

Jeg tænkte, at du kaldte dig KRØNGEL, fordi du er fra KRØNGE. :hyper:

5
Alt det andet / Sv: Har politisk ukorrekt fået sig en kone?
« Dato: November 23, 2017, 02:13:37 am »
Du må undskylde, men det virker som om, du har fået politisk ukorrekt til at hjælpe dig med at skrive det der.

Er du hans kone?

Mon ikke han nærmere er en drillepind, der har ladet sig inspirere af mig? Jeg tror det. Lidt ligesom ham Venstrefløjens Hævner, der også udgiver sig for dig. Eller vil have folk til at tro, at I er den samme. :yes:


Hvorfor skulle man ikke kunne gøre det med vilje?

Det kan man vel i teorien også. Men det giver bare mest mening, at man ville undgå disse stavefejl, hvis man vil lyde overbevisende som én, der imiterer en italiensk-kyndig person. :yes:

Den allerklareste indikation på, at trådstarteren ikke er mig, er dog tidspunktet. 22.31 er indlægget skrevet. Der sad jeg nemlig og så Champions League fodbold mellem Juventus og Barcelona. Så jeg var slet ikke online der. :blum:

6
Alt det andet / Sv: Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 23, 2017, 02:03:19 am »
He he, det er skam ikke mig, der er trådstarter. Hvis I tænker jer om, burde I også kunne se, at indlægget ikke helt afspejler mine holdninger (selvom avatar´en egentlig godt kunne være noget, jeg fandt på). Men lad mig derfor sige én gang for alle hvad jeg mener om sagen:

Jeg har ingen børn, men havde jeg det ville jeg ikke have nogle fordomme imod, at et barn blev passet af homoseksuelle, da jeg ikke generelt anser homoseksuelle for værre eller farligere mennesker end heteroseksuelle.

Noget andet er, at jeg er imod Illuminati´s homo-agenda, som handler om KUNSTIGT at manipulere homoseksualitet frem i befolkningen. For det er en satanisk agenda, der handler om befolkningsreduktion (homoer får som regel ikke så mange børn - selvom lesbiske jo KAN få dem).

I øvrigt tror jeg, at trådstarter er ham spøgefuglen, der elsker at drille folk ved at imitere andre. Det er sikkert ham, der også står bag ham, der efterligner Poul David p.t.. Jeg tror, at det er bevidst, at han forsøger at lyde som mig (især fordi han skriver det med at han er enespænder og bla bla bla - det har jeg nemlig selv skrevet :yes:).

Nicket Frederico er tydeligvis også et forsøg på at lyde italiensk (da jeg også er Italien-venlig). Blot vil jeg gøre opmærksom på, at han med sin stavefejl afslører, at han ikke selv er italiensk-kyndig. Frederik staves FEDERICO på italiensk og ikke FREDERICO! Det minder mig om dengang, PJ udgav sig for en italiener og kaldte sig nossuno. Det hedder nemlig nessuno (det betyder ingen) og ikke nossuno på italiensk, så også dengang afslørede han sine begrænsede italiensk-kundskaber. :blum:

Om det så er PJ eller den falske PJ, der står bag spøgefuglen Frederico, skal jeg dog være usagt.

7
Politik / Sv: Kommunalvalg 2017, live
« Dato: November 21, 2017, 10:03:46 pm »
Jeg er lidt ligeglad. Jeg endte med at blive hjemme, da jeg i går aftes tjekkede kandidaterne ud. Ingen af dem faldt i min smag. JFK21 har jo ingen stillere i min kreds...

8
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 21, 2017, 01:48:23 am »
Okay, det vil altså sige, at fjæsbogen tillader, at man ikke viser sit fjæs? Så er FJÆSbog da en falsk varebetegnelse! :yes:

Men du kan nok høre, at jeg ikke er ekspert i fjæsbogen. Jeg benytter den jo aldrig, så det eneste jeg ser til fjæsbogen er, når andre tvangsindlægger mig til at kigge med (hvilket sker en sjælden gang). Jeg synes, at fjæsbogen er fjollet. Fordi det er mit indtryk, at folk kun viser deres pæne og seje sider. Så derfor er fjæsbogen overfladisk og giver ikke et troværdigt billede af folk som personer. Fjæsbogen er et slags udstillingsvindue, hvor folk bare opstiller et unuanceret og glorificeret billede af dem selv.

Vi glæder os til at høre om dine mørke sider og om dine fejl - her hvor man ikke glorificerer sig selv, fordi man er anonym  :blum:

Find fem fejl....ved mig selv.

Okay, her er fem fejl/mørke sider:

1. Jeg har en dårlig døgnrytme. Går altid i seng efter kl. 1.
2. Jeg døjer med lejlighedsvis dårlig ryg. Men sådan er det jo at blive ældre. :yes:
3. Jeg drikker mindst 4 kopper kaffe om dagen.
4. Jeg er ugift og har ingen børn (ved ikke om det er en fejl? Men det er dog et tegn på, at jeg ikke er en mainstream villa, volvo og vovse-type).
5. Jeg er meget individualistisk og er svær at sætte i nogen kasse (ved igen ikke om det er en fejl, jeg synes også det har sine positive sider).

Mere du ville vide? :blum:

9
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 21, 2017, 01:20:53 am »
Jeg synes det er svært at gennemskue, hvem jeg skal stemme på til Kommunalvalget i morgen. Hvis jeg overhovedet vil stemme.

Mine favoritpartier stiller nemlig ikke op i min kommune!

Jeg tog en test på DR, hvor jeg ved at besvare 12 spørgsmål fandt frem til, hvem jeg var mest enig og uenig med.

Det viste sig, at jeg var mest enig med en Venstre-mand. Ham var jeg 78% enig med. Men omvendt synes jeg, at det er lidt for simpelt at vælge sin kandidat udfra en så useriøs test, hvor der kun er 12 spørgsmål. I virkelighedens verden er der jo mange flere.

Ham jeg var mest uenig med er fra De Konservative. Ham var jeg kun 30% enig med. Og det er jo bare spøjst, at ham jeg er mest enig med, er fra Venstre, når ham jeg er mest uenig med, er fra Konservative. Altså to partier der normalt samarbejder. Det giver ikke så meget mening! Og dog: Jeg har altid syntes, at De Konservative var ret forstokkede og gammeldags. Mens jeg anser Venstre som mere....liberale. Hvad de jo også kalder sig. Jeg har dog aldrig stemt på Venstre før, så tvivler på at jeg vil stemme på dem. Jeg bryder mig ikke så meget om disse NWO-partier som Venstre, Socialdemokraterne, De Radikale og De Konservative.

Lige nu har jeg dog opdaget noget, der hedder Fjordlisten. Det er en lille lokalliste, som vil kæmpe for, at beslutningerne i kommunen kommer nærmere borgerne. Og de vil også bekæmpe, at store bygherrer og matadorer skal have lov at bygge hvor det passer dem. Det kan jeg egentlig godt gå ind for. Så måske stemmer jeg på dem i mangel af bedre...

10
Fri Debat / Sv: Derfor dropper Anne Gadegaard julen?
« Dato: November 21, 2017, 12:28:35 am »
Du kan jo begynde med at spørge ham her. :smile:

Abernes Konge
 Jr. medlem


Abernes Konge er det ikke ham den falske Poul David, der også spiller Tigermanden?

Eller hvordan er det nu det er?????

(det er jo IN herinde med mange ?????)

ELLER er Abernes Konge den ægte Poul David og er Poul David den falske?

Det er jo lidt forvirrende efterhånden. :yes:

11
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 20, 2017, 11:58:52 pm »
Her tager du også helt forkert, da der er mange der ikke viser deres ansigt på Facebook!

De viser bare et andet billede, som kan være hvad som helst! :yes:

Okay, det vil altså sige, at fjæsbogen tillader, at man ikke viser sit fjæs? Så er FJÆSbog da en falsk varebetegnelse! :yes:

Men du kan nok høre, at jeg ikke er ekspert i fjæsbogen. Jeg benytter den jo aldrig, så det eneste jeg ser til fjæsbogen er, når andre tvangsindlægger mig til at kigge med (hvilket sker en sjælden gang). Jeg synes, at fjæsbogen er fjollet. Fordi det er mit indtryk, at folk kun viser deres pæne og seje sider. Så derfor er fjæsbogen overfladisk og giver ikke et troværdigt billede af folk som personer. Fjæsbogen er et slags udstillingsvindue, hvor folk bare opstiller et unuanceret og glorificeret billede af dem selv.

12
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 20, 2017, 11:20:46 am »
Mit største problem med JFK21 er ikke deres punkt 1 og at de er for bløde omkring indvandringen (selvom det nok er tæt på) men at JFK21 virker som et enmandsparti. Er der nogen andre kandidater end Mads Palsvig i JFK21? Man kommer ikke langt med et enmandsparti.

Enig. Jeg har også lagt mærke til, at det kun er Palsvig der tegner partiet udadtil. Det holder ikke i længden.

Palsvig skal passe på ikke at blive for selvfed og egotrippe for meget. Jeg er selv begyndt at få lidt tvivl på, om partiet holder - fordi det kun er Palsvig hele tiden. Er der overhovedet andre medlemmer og kandidater end ham? Jeg har ikke hørt om dem...

Jeg har fået tilsendt en vælgererklæring, som jeg overvejer at sende ind. Men grunden til, at jeg ikke har gjort det endnu, er, at jeg først lige vil se, om der er andre end Palsvig, der tegner partiet. Hvis det kun er ham, tror jeg ikke på projektet.

Så min tvivl angående JFK21 drejer sig om, at jeg er i tvivl om, det er et seriøst projekt. Eller om det bare er én mands narcicistiske egotrip.

13
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 20, 2017, 11:12:54 am »
Mon ikke vi har at gøre med en troll som har fundet Mingler-Polles facebookprofil og så lånt hans navn og billede?

Slet ikke!

Du er velkommen til at besøge mig på Facebook, så kan vi snakke sammen i Facebook PB systemet!

Så kan du få syn for sagen.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1786516570

Jeg administrerer 5 grupper på Facebook med tilsammen 1291 medlemmer p.t.!

Man kan se derinde, at du har skrevet RETTENPAAVRANGEN. Jeg kender godt hans Youtube-side, Folkets Ret. Den er udmærket, hvor han bl.a. udstiller frimurerne o.s.v. :yes:

Frimureriet og svineriet i Danmark


https://www.youtube.com/watch?v=LrfgTANW_n4

Aner ikke hvad du snakker om her - det er ikke noget jeg kender til! :yes:

Ok, sært. D.v.s. at på facebook er man altså ikke selv herre over, hvilke sider, man har som favoritter? Det synes jeg er spøjt. Det vil altså sige at man bare automatisk bliver sat til at have bestemte sider som favoritter? :ohmy:

Men hvá, jeg kender jo heller ikke fjæsbogen, da jeg ikke selv er derinde.

Motivet er meget logisk. For at være på fjæsbogen, skal man vise fjæs. Hvilket jeg ikke vil. Ergo kan jeg ikke være på fjæsbogen.

I virkeligheden er fjæsbogen er overvågningsværktøj for NSA og CIA. De lokker alle til at vise deres fjæs og VUPTI, så ved CIA og NSA hvem alle er. Jeg synes det er dumt af folk at lade sig lokke til at vise fjæs for CIA og NSA. :yes:

14
Debat om debatten / Sv: Får I også falske 'likes'?
« Dato: November 20, 2017, 11:08:43 am »
Jeg giver ikke falske likes. Men jeg forstår godt provokationen bag dem. Fordi likes er egentlig fjollede og undertrykker den gode debat, da mange folk liker i stedet for at argumentere. Så det er fint nok, synes jeg, at tage pis på likes. Da jeg regner likes for ligegyldige.

15
Fri Debat / Sv: Kender du nogen gode vittigheder?
« Dato: November 20, 2017, 11:06:55 am »
Jeg kender ingen vittigheder. Og har aldrig kendt nogen.

Jeg syntes altid, da jeg var dreng, at vittigheder var irriterende indstuderede og automatiske. Jeg kan bedre lide spontan humor, hvor man spontant morer sig over en given situation. Vittigheder er indstuderet humor, det er egentlig ikke min stil.

Når dette er sagt, ja, så kan nogle af dem da være sjove nok. Men jeg synes det er mere spændende, når folk spontant kan finde ud af at være sjove end når de bare lærer en række vittigheder udenad og spiller sjove på den konto.

Sider: [1] 2 3 ... 212