Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - politisk ukorrekt

Sider: [1] 2 3 ... 211
1
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 18, 2017, 11:39:51 am »
Aner ikke hvad du snakker om her - det er ikke noget jeg kender til! :yes:

Du har Rettenpaavrangen som favoritter, kan jeg se. Når jeg klikker på linket, kommer jeg hertil:

https://www.facebook.com/Rettenpaavrangen-369134539847397/


Ham Knud Jacobsen (tror jeg han hedder), der har Youtubekanalen, jeg linkede til før, er vist også med i Rettenpaavrangen, så vidt jeg ved. Han har også kommenteret nogle indlæg inde på Rettenpaavrangen´s fjæsbogsprofil. :yes:

Jeg syntes bare, at det var interessant, at du har den side som favorit. Hvis du da har det, som det ser ud til. Fordi de kæmper imod frimurerne. :blum:

2
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 18, 2017, 11:30:23 am »
Mon ikke vi har at gøre med en troll som har fundet Mingler-Polles facebookprofil og så lånt hans navn og billede?

Slet ikke!

Du er velkommen til at besøge mig på Facebook, så kan vi snakke sammen i Facebook PB systemet!

Så kan du få syn for sagen.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1786516570

Jeg administrerer 5 grupper på Facebook med tilsammen 1291 medlemmer p.t.!

Man kan se derinde, at du har skrevet RETTENPAAVRANGEN. Jeg kender godt hans Youtube-side, Folkets Ret. Den er udmærket, hvor han bl.a. udstiller frimurerne o.s.v. :yes:

Frimureriet og svineriet i Danmark


https://www.youtube.com/watch?v=LrfgTANW_n4


3
Politik / Sv: Den kriminelle lavalder bliver ikke sænket
« Dato: November 17, 2017, 10:17:44 pm »
Som voksen føler jeg mig groft aldersdiskriminere i og med, at en dum snotunge på 13 godt må slå en mand ihjel - og så slipper han med at skulle ud og vaske biler eller grave grøfter. Mens hvis jeg gør det samme, ryger jeg i fængsel i mindst 16 år. Det finder jeg faktisk ikke fair.

Det er ikke rimeligt at aldersdiskriminere på den måde. Hvis vi ikke skal straffe dumme snothvalpe, så kan vi lige så godt helt afskaffe straffesystemet. Nu der eksisterer karma, er det jo også ligegyldigt med straffe. Fordi karmaen skal nok sørge for at lave orden i sagerne alligevel. Så mennesker behøver slet ikke straffe hinanden. Faktisk vil jeg påstå, at det giver dårlig karma at straffe andre. Så en dommer, der dømmer en anden til døden, er jo selv morder og dermed kriminel. Sådan ser jeg på det.

4
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 17, 2017, 03:16:39 pm »
Jeg anser ikke Poul David som en Reptilicus Illuminatus.

Det kunne bedre passe på dig. :blum:

Men jeg tror dog, at du er yngre end 66, da du jo er træningsfreak. Det er man som regel ikke, hvis man er oppe i 60´erne. Så mit bud er, at du er mellem 35 og 45. :yes:


Ikke 66? ... Det er lige før jeg er skuffet.

Jeg gætter på 68 år. Men det er jo ikke til at vide, om billedet er to år gammelt ;)

5
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 17, 2017, 03:01:53 pm »
Jeg gætter på 68 år. Men det er jo ikke til at vide, om billedet er to år gammelt ;)

6
Fra medierne / Sv: Vi gjorde det!
« Dato: November 16, 2017, 10:10:07 pm »
Jeg tror at vi får det svært, og Eriksen kan vel ikke klare det hele!

Tænk sig Italien kom ikke med!

Jeg er skuffet over Italien, da jeg altid hepper på dem i fodbold. Men de var alt for uskarpe mod svensken, da de trods stor spilovervægt ikke formåede at score. Så er det fair nok, at de røg ud.

Selvfølgelig får vi det svært. Men lad os nu se lodtrækningen først. Der er stor forskel på at trække f.eks. Brasilien, Spanien og Serbien og så trække f.eks. Polen, Peru og Panama. Og begge lodtrækninger er teoretisk mulige.

7
Fra medierne / Sv: Videnskabsmænd: Universet eksisterer slet ikke!?
« Dato: November 16, 2017, 10:04:41 pm »
Den avatar jeg nu har sat ind, er mit personlige billede - sådan ser jeg ud i virkeligheden og sådan hedder jeg også i virkeligheden!

Jeg forstår ikke helt GuBBi´s regler - at andre medlemmer må poste mit personlige billede?

Kan nogen forklare dette?

Jeg gætter på, at forskellen er, at hvis en person bruger din avatar som profil, så udgiver han sig jo for at være dig. Hvilket er fup og fidus.

Mens hvis han bare poster et billede, du selv har offentliggjort, så mener GuBBi vel, at du i og med, at du har postet et billede af dig selv (via din avatar), er at regne som en offentlig person. Og derfor er det at poste dit billede at sidestille med at poste et billede af en hvilken som helst anden offentlig person. F.eks. Lars Løkke.

Jeg mener den er svær at afgrænse. Jeg ved nemlig ikke, om jeg er enig med GuBBi her. Fordi jeg mener ikke nødvendigvis, at man ved at poste et billede af sig selv som avatar giver sit samtykke til, at alle andre bare frit kan bruge det billede. Har man ikke copyright på det så? :blum:

Uanset hvad så bekræfter det mig bare i, at jeg gør klogt i ikke at have et personligt billede som avatar. Det kan og vil blive misbrugt før eller siden. Utvivlsomt. :yes:

Det er dog modigt af dig at stå frem. Jeg havde ikke selv gjort det. Men nu er du sikkert heller ikke så skummel som mig, så du mener vel ikke, at du har noget at skjule. Jeg er jo i kamp med Illuminati og det hele, så jeg skal passe mere på. :hyper:

Hvis det ellers er dig på billedet, ser du jo forholdsvist harmløs ud. Du er en moden herre, kan jeg også se. Men du har bevaret et ungdommeligt sind, fornemmer jeg alligevel på dine skriblerier. :yes:

8
Fra medierne / Sv: Vi gjorde det!
« Dato: November 16, 2017, 01:03:23 am »
Det mest sandsynlige er, at Danmark havner i tredje seedningslag, da jeg forventer, at Peru her om et par timer ordner New Zealand på hjemmebane. Men man har da lov at håbe på en overraskelse fra New Zealand, så Danmark kan ryge op i andet seedningslag.

Uanset hvad er det fint, at vi for kun femte gang er med ved VM i fodbold. Det er ikke så mange gange, når man tænker på, at Sverige har været med 12 gange (inklusive den næste). Men siden vi var med første gang ved VM i Mexico i 1986 har vi faktisk kvalificeret os lige så tit som svenskerne. Hvilket betyder, at over de sidste godt 30 år har vi været lige så gode som svenskerne. Problemet var jo indtil Sepp Piontek´s tid, at Danmark havde nogle håbløse amatørprincipper, der gjorde, at man ikke stillede stærkeste hold ved VM kvalifikationen, så derfor fik vi tæv hver eneste gang vi stillede op. Indtil Sepp Piontek kom til. Vi var tæt på at kvalificere os til VM i 1982. Og i 1986 lykkedes det så. Og de sidste 30 år har vi holdt at okay snit, hvor vi praktisk set har kvalificeret os til VM hver anden gang. Hvilket er godkendt for at lille land som Danmark.

Jeg husker godt de første fire gange, vi har været med ved VM:

1986: De glade dage i Mexico, hvor Danmark henrykkede hele verden med fantastisk fodbold. Dog røg vi ind i en Off Day i Ottendedelsfinalen mod Spanien, som vi tabte hele 5-1. Men helhedsindtrykket var stadig fantastisk. Resultatmæssigt var det lidt bitttersødt, men underholdningsmæssigt var det helt i top i 1986!

1998: Det blev et rigtigt godt VM, hvor Danmark opnåede sin bedste placering nogensinde med en kvartfinaleplads. Vi havde også et meget stærkt hold på papiret med Schmeichel på mål og brødrene Laudrup. Vi var meget tæt på at ordne Brasilien i en mindeværdig kvartfinale, som vi lidt uheldigt tabte 3-2. Spillemæssigt var gruppespillet på det jævne, hvor vi netop sled os videre. Men de to fantastiske kampe mod Nigeria og Brasilien rettede i dén grad op på helhedsindtrykket. Resultatmæssigt et super VM.

2002: Et ganske godt VM af Danmark, hvor vi ligesom i 1986 nåede ottendedelsfinalen. Her fik vi igen store stryg, denne gang af England med 3-0. Og igen efter at have spillet en fremragende indledende gruppe, som vi ret imponerende vandt foran Senegal, Uruguay og Frankrig. Spillemæssigt var det knapt så spektakulært som i 1986, men resultatmæssigt var det jo samme resultat.

2010: Det dårligste VM, vi har deltaget i. Vi røg ud i gruppespillet efter sejr over Cameroun - men nederlag mod Holland og Japan. Kampen mod Japan blev afgørende. Japan spillede dog ret godt ved det VM, så det var ikke en skandale at tabe til dem. Men stadig lidt skuffende. Vi havde heller ikke et helt så stærkt hold i 2010 som ved de første tre VM-slutrunder, så resultatet var egentlig ikke så uventet. Selvom vi havde spillet en flot kvalifikationsturnering, hvor vi vandt gruppen foran Portugal og Sverige.

9
Jeg synes det er påfaldende, at alle den unge mands venner er kvinder, bortset fra én (som måske er hans fætter eller noget). Hvorfor er det altid kvinder, der holder hånden over disse unge afghanske mænd? Er det mon fordi, de har en erotisk besættelse i disse unge mænd fra Mellemøsten?

Der var jo en sag fra det sydlige Danmark, hvor to kvindeligt ansatte på et asylcenter for uledsagede børn, var anklagede for seksuelt samkvem med unge drenge. Gad vide hvor mange danske kvinder der dyrker sex med unge arabiske drenge og kan dette være årsagen til, at det typisk er kvinder, der holder hånden over disse drenge?

10
Fra medierne / Sv: Er der en rumport i det ny opdagede kammer?
« Dato: November 12, 2017, 12:14:04 pm »
Ja, selvfølgelig er det aliens, der har bygget både Sfinksen og pyramiderne. Hvem ellers? Det undrer mig, at nogen overhovedet er i tvivl om det.

Ægypterne er allerede i gang med at censurere fundet af det store kammer i pyramiden. Nok fordi det afslører for meget.

Drengen fra Mars, Borisha, har afsløret, at Sfinxen bærer på hemmeligheden om liv I rummet og hvem, der byggede pyramiderne:

Russian 'genius child' says Egyptian Sphinx holds life changing key to Life beyond Earth

https://www.youtube.com/watch?v=mGhyxbqPvgI

Videobeskrivelse:

Citér
Offentliggjort den 7. nov. 2017


A "GENIUS" Russian who has confounded experts for 20 years claims he was a once Martian and life will change once the Sphinx is "unlocked".

Boriska Kipriyanovich, 20, has allegedly baffled experts with his knowledge of outer space since he was a child.

He claims to have flown to ancient Egypt as a pilot.

When he was a schoolboy, he said the Martians have a strong connection to the ancient Egyptians on Earth.

He said life on Earth will change when the Great Sphinx in Giza is “unlocked”.

He added the opening mechanism is behind its ear.

He said: “The human life will change when the Sphinx is opened, it has an opening mechanism somewhere behind the ear; I do not remember exactly.”

Mr Kipriyanovich says Martians, who measure about seven-feet tall, still live underground on the planet and breathe carbon dioxide.


He explains there was a catastrophe caused by a nuclear war waged between the “beings” living there.

Apparently, there were only a few survivors who constructed protection lodges and built new weapons, so he claims.

He also claims Martians are immortal and stop ageing at am age of 35-years.


He said they are technologically advanced and capable of interstellar travel.

His parents claim he could speak only months after he was born and amazed doctors as a toddler by being able to read, write and draw by the age of two.

His mother is a doctor herself and said the first indication he was special came a couple of weeks after birth when he could hold his head up unassisted.

They say he would discuss subjects they had never taught him.

While in kindergarten, his teachers noticed his incredible writing and language talents along with astonishing memory skills, allegedly.


His mother and father claim they never taught him anything about space as a child, but he would sit and talk about Mars, the planetary systems and alien civilisation.

They said it became his number one interest and it was was not long until he started claiming to have been born on Mars.

11
Videnskab / Sv: Det er rene tosser, vi har med at gøre her
« Dato: November 11, 2017, 11:37:57 am »
Er det nu, jeg igen skal anbefale dig at tage på en af de flyture, som man kan tage på fra Sidney for at se Sydpolen.

Den næste flytur er 25. november  2017 - og det er en 10.500 km's rundtur over Sydpolen på omkring 12,3 timer.

Det er sjovt så faktaresistent du er, når du allerede før er blevet gjort opmærksom på, hvor let man kan tage på en flyvetur over Sydpolen i lav højde.

http://www.antarcticaflights.com.au/

Jamen de tager jo stadig ikke hele turen tværs over Antarktis! Som er dét jeg efterlyser. Jeg har aldrig set nogen dokumentation for, at nogen har taget den tur tværs over hele Antarktis!

At flyve lidt rundt i nogle timer over Antarktis beviser intet. De skal jo tage hele turen tværs over Antarktis for at bevise noget. :yes:

12
Videnskab / Sv: 10 måder at man kan se at jorden er rund
« Dato: November 10, 2017, 11:27:25 am »
Guderne må vide (og det gør de sikkert) hvordan disse jorden-er-flad-troende, så vil forklare hvorfor et skib ikke falder ud / ned ude v ed kanten?? - Jeg har sejlet i 11 år - inkl. i en rute som hed "Jorden Rundt" - og jeg er sq ikke faldet ned.

Nu er jeg ikke selv Flat Earth´er, men jeg ved, at teorien ifølge Flat Earth´erne er, at jorden er omkrandset af en stor ismur, som forhindrer at man falder ned. Og ismuren er så Antarktis, som Flad Jords-tilhængerne mener, går hele vejen rundt om den skive, som vi bor på.

Så at nå ud til kanten kræver at man er på Antarktis. Og konspirationsteorien går så videre ud på, at magteliten ved, at kanten ligger på Antarktis og det er derfor, at der er så meget hemmelighedskræmmeri om Antarktis. F.eks. må passagerfly ikke flyve over Antarktis og selvom dette har den logik, at det jo er farligt, da der ikke rigtigt er nogle behagelige steder at nødlande o.s.v., så giver det omvendt ikke mening, at de siger, at der er for koldt på Antarktis til at flyve over det. Fordi når fly er højt oppe i luften, er der jo alligevel isnende koldt (typisk minus 50 grader). Så mange tror derfor, at grunden til, at passagerfly ikke må flyve over Antarktis, er, at jorden er flad og at folk ikke må se kanten.

Konspirationsteorien får næring af, at der, så vidt jeg ved, ikke findes én eneste video, hvor man ser folk flyve tværs over Antarktis. Det er egentlig underligt, at ikke én eneste af en sådan video kan opdrives!

13
Politik / Sv: Endnu en demokrat er blevet anklaget og taget i pædofili
« Dato: November 08, 2017, 10:51:03 pm »
Det er bare en dråbe i havet, de har fået indfanget der. Det er jo en ren institution hos demokraterne med child sacrifice og child abuse, som Podesta-emails jo viste.
14
Fra medierne / Sv: Van Allen bælternes problem?
« Dato: November 07, 2017, 10:41:10 am »
https://www.scientificamerican.com/article/faster-than-light-neutrin/
https://www.nature.com/news/neutrinos-not-faster-than-light-1.10249
http://www.sciencemag.org/news/2012/06/once-again-physicists-debunk-faster-light-neutrinos

Der er reelt set kun tre muligheder hvis du vil sende information hurtigere end lyset.
1) Enten skal du bruge en Tachyon partikel, der er en HYPOTETISK (Læs: Aldrig observeret i virkeligheden) partikel for hvilken lysets hastighed er en nedre grænse, så den kan kun bevæge sig hurtigere end lyset.

2) En lille smule mere sandsynligt er det såkaldte "warp drive". Det er et teoretisk koncept der udnytter et hul i loven om lysets hastighed. For mens intet kan bevæge sig gennem rummet hurtigere end lysets hastighed, er der ingen grænser for hvad selve rummet kan gøre, og et warp drive ville fungere ved at bøje rummet så man kan komme igennem det uden at på noget tidspunkt teknisk set at bryde lysets hastighed. Det er ikke sikkert det kan lade sig gøre i praksis dog, da det vil kræve at vi vil være i stand til at producere en masse "negativ energi", og vi er ikke engang sikre på at det er et meningsfyldt koncept.

3) Ormehuller. Igen er det her noget der måske nok er muligt i den matematik vi har omkring rummet, men ikke noget vi har observeret, i hvert fald ikke på makro-niveau (nogle effekter der minder om ormehuller kan godt ses på det sub-atomare niveau).

Nu kan jeg huske forkert, men i aftes så jeg et par videoer på spansk på Youtube, som handlede om de såkaldte Ummitas (tror jeg de kaldte dem), som hævdes at være nogle rumvæsener fra en planet, der ligger 14 lysår borte. De kom så vidt vides (hævdes) til jorden i 1950 og den dag i dag er de nogle få hundrede her på jorden. Deres hjemplanet hedder vist UMMO eller noget i den stil. Nå, men det blev påstået, at de netop anvender det såkaldte warp drive til at komme her til jorden, så de vist kan rejse hertil på 3 måneder, tror jeg det var. Det er ret hurtigt, når de ligger 14 lysår væk. :yes:

Disse ummitas ligner i øvrigt mennesker ret meget. Så meget, at de umiddelbart kan falde godt ind her på jorden. De er dog ret høje (ofte tæt på 2 meter) og ligner skandinaver meget. Så hvis man ser en 2 meter høj lyshåret fyr i bybilledet, kan man måske mistænke, at han er alien. :hyper:

Youtube-kanalen Mundo Desconocido (ukendt verden, på spansk) offentliggjorde for et par dage siden en spændende video, hvor kanalens ejer påstod at have været i kontakt med disse Ummitas og at han havde et vigtigt budskab til jordens mennesker. Direkte fra aliens ummitas! Et af budskaberne var, at ummitas er de gode, som vil jordens befolkning det bedste. Men han sagde også, at de onde er REPTILERNE, som er her på jorden for at gøre menneskeheden til slaver af reptilerne. Umnitas har fortalt JL (Mundo Desconocido´s kanalejer), at reptilerne allerede har infiltreret magteliten her på jorden. Men det HAR jeg jo fortalt jer om mange gange før. :blum:

Evt. spanskkyndige kan se Mundo Desconocido´s budskab til menneskeheden HER:

Importante Mensaje Ummita para toda la Humanidad

https://www.youtube.com/watch?v=TBQDC2Qd1HI

Jeg opdagede lige, at der også er engelske undertekster til videoen. Så alle kan se den. :yes:

15
Fra medierne / Sv: Kunne du nøjes med ét bad om ugen?
« Dato: November 06, 2017, 04:56:06 pm »
Så vidt som muligt bør det være den samme, der giver de ældre bad. Det handler om tillid og intimitet. Jeg synes også, at det er noget rod, når 5 forskellige skal give samme ældre et bad. Det tangerer lidt et seksuelt overgreb, at så mange forskellige, som den ældre ikke kender, skal pille ved ens kønsdele under vask.

Sider: [1] 2 3 ... 211