Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - musenfryd

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 22
31
Nyheder / Sv: DD til salg
« Dato: Juli 16, 2016, 12:35:44 pm »
Så skal jeg lige have fat på Kenneth, eller i hvert fald selv til en pc i stedet for telefonen.
Den kommer :-)

32
Debat om debatten / Sv: Demens blandt debattørene?
« Dato: Juli 16, 2016, 12:33:45 pm »
Hellefront har på sin vis ret.  Jeg burde deltage mere, men med en arbejdsuge på ofte 50+ samt alt muligt andet, så har jeg bare ikke tiden.
Så derfor blev forummet stillet til rådighed til fri leg, men det funker ikke rigtigt.
Det er muligt at det er det er nogle få det ødelægger det, men det lykkes jo kun fordi der er respons.
Jeg har nu valgt at sætte DD til salg, så må vi se hvad der sker.  Jeg håber på en mere aktiv, men ikke for streng, admin  fremover

33
Nyheder / Sv: DD til salg
« Dato: Juli 16, 2016, 12:21:09 pm »
Jeg har lidt her, men hvem gæsterne er, det ved man jo ikke

34
Nyheder / DD til salg
« Dato: Juli 16, 2016, 12:07:48 pm »
Jeg har besluttet at sælge DD.
Lad os se om nogen skulle være interesserede, man er velkommen til at byde.
Jeg har ikke tiden, og det er synd .

35
Debat om debatten / Demens blandt debattørene?
« Dato: Juli 11, 2016, 12:18:34 pm »
Så får man den ene anmeldelse efter den anden og suser ind og kigger, og hvad ser man?

Bror Lort - hold din kæft - idiot - og alt muligt andet, og jeg har ikke engang tjekket bare halvdelene af trådene igennem.
Hva..... er I demente, virkelige idioter eller er I bare fuldstændig ligeglade med tidligere henstillinger til at opføre sig ordentligt?
Er det virkelig så svært at ignorere dem man synes er tåbelige, eller bare de indlæg man synes er tåbelige?
Tror I at det fremmer den gode debat at kalde hinanden skældsord eller hvad foregår der?

Og islam og indvandrere... er det det jeres liv består af? Kan I ikke finde på andet?

Jeg finder det utroligt at voksne mennesker, af enhver politisk og religiøs observans kan opføre sig sådan, men hvis det er sådan I vil have det, så er det taget til efterretning.

36
Daniel Sicko - intet er åbenbart for småt til at blive nævnt!

er du rar at forklare mig hvad navnet har at gøre her?
mvh Musenfryd/admin

37
For mig er det kun en fordel, at du tror, jeg er en anden. Og man ser tydeligt, at du er på tynd is.  :aww: :Cherna_29:


Nu skal du høre her, bror lort - jeg kunne ikke være mere pisseligeglad med hvem du måtte være...

- du har for længst afsløret dig selv - om ikke som andet, så ihvertfald som debattens suverænt mest upopulære idiot....Tænk at ha' SÅ lidt at sige - og så alligevel være SÅ ubehjælpsom i forsøget derpå....

Må jeg foreslå at du ignorerer Tigermanmden fremover? I hvert fald hører det ingen steder hjemme at kalde andre debattører for Bror Lort, uanset hvad man så måtte mene om dem Mvh musenfryd/admin

38
Politik / Sv: Hvad er det for noget vrøvl
« Dato: Juli 01, 2016, 11:37:54 am »
God at de tog de penge, det er de rige der kommer her og for venter vi alligevel betaler for dem. Hvad fanen have de for ventet? Det er jo en mindre formuge de er komme med og vil alligevel ha os til at betale for dem. Det er gale matias.

Du må have været kleinsmed, når du pipper sådan, men hvordan går det med din medsammensvorne? Kommer han snart og hjælper dig med at pakke den lille knægt sammen, som driller?

Du troede, at han var så stærk, da han skrev alt det lort om mig uden at jeg reagerede - men JEG tillader ikke, at du og han pakker mig sammen - og jeg har ikke tænkt mig at bruge drilleri som våben!

Det tror du ikke på endnu, men det kommer du til!

Du skulle have lyttet til Landboen, da hun skrev, at DU ville undgå mange problemer, hvis du holdt op med at moppe mig, for nu er det for sent.


Rolig nu.... det er altså bare en netdebat det her. Lad nu være med at lyde truende, uanset hvad man mener om sine meddebattører og hvordan DE skriver, så fremmer det her ikke tonen i debatten.

Dette gælder i øvrigt alle. Som I ved er jeg ikke så meget på, så I får fri leg, men af og til bliver jeg gjort opmærksom på nogle indlæg, og hvis jeg skønner at det er over stregen, så slår jeg ned på dem. Så dette er intetr personligt mod anklageren, det er udelukkende møntet på det skrevne.

39
Fritid / Sv: ud plantning af Bornholmsfin træ
« Dato: Juli 01, 2016, 11:31:49 am »
Det var måske en god ide så det kan nå at vende sig til det danske klima inde det bliver vinter. jeg har også hørt om at man kan klæde plante i motter om vinteren så det ikke får frost. Har du også er faring med det?

Hvis du kommer tre måtter på, så kommer temperaturen nok ikke under 20 grader!

Torsk.

Var det nu nødvendigt?

40
Fri Debat / Sv: Hvad har I egentlig tænkt jer at gøre?
« Dato: Marts 17, 2016, 12:34:10 pm »
En ting er sikkert….
Du skal slet ikke belære mig om hvilken holdning jeg har til noget her i livet.


Jo, det ved den søde grød jeg skal! Du troede måske bare, du kunne komme valsende ind fra højre og opføre dig, som du vil herinde?

Den slags skal jeg nok tage mig af....

41
Spørgsmål, knus og klask / Sv: Hvorfor er nogle 'likes' hemmelige ?
« Dato: Marts 14, 2016, 01:41:25 pm »
Halløjsa..
aner ikke hvad der er sket/sker. Og Landboen har ret. vi arbejder gratis og stiller siden til rådighed u/b til jer og betaler selv de omkostninger der er, så beklager, men det er også grunden til manglende adminovervågning og af og til forsinket teknisk fikseri af hvad der måtte være.
Jeg overvejer at fjerne like funktionen helt og aldeles.

42
vi har en kategori der hedder reklame...
indlægget ligger heri.... selvfølgelig er det i orden!

43
Politik / Sv: Sådan ser 1.225.640 emmigranter ud grafisk -
« Dato: Marts 07, 2016, 05:22:15 pm »
Jeg finder ikke grundlag for advarsler i dette indlæg, men skal da bestemt ikke lægge skjul på at jeg sukker dybt og ikke forstår at det kan være så svært

44
Nyheder / Så pyt, vi tager et år mere
« Dato: Februar 17, 2016, 10:15:35 am »
Kære alle sammen

Det har satme (pardon my french) ikke været nogen nem beslutning, om hvorvidt DD skulle aflives eller ej. Så efter devisen "hvis du er i tvivl, så lad være, så har jeg netop betalt fakturaen for et års (næsten) fri  leg mere.

Men.... dette betyder ikke at man bare kan gå amok. Det at der er betalt, betyder jo ikke at jeg ikke kan lukke hvis jeg ikke gider mere.
Jeg er ikke tilhænger af tomme trusler, og kan godt se at det måske kunne og kan ses som en sådan, men det er ikke meningen, det er bare sådan det er.
Jeg kan ikke være her meget, og jeg kan ikke se løsningen med en moderator som optimal, men jeg kigger ind engang imellem og falder jeg over noget der ikke er i orden, så gør jeg noget ved det.
Rapporter modtages gerne, men lad være med at sende dem bare fordi der er uenighed. Her ER vide rammer, og meget  er tilladt og ok, men selvfølgelig er der grænser.

Jeg må igen opfordre til at man forsøger at skrive i en ordentlig tone, for alles skyld. Det kommer der mest konstruktive debatter ud af, og man kan sagtens vælre uenige uden at svine hinanden til.
Jeg vil også opfordre til andre emner end islam/flygtninge osv. Det er der også plads til, men lad os da tale om andre ting også.

Men altså.... der er betalt for et år mere.... god fornøjelse

45
Debat om debatten / Sv: Nå, kære debattører
« Dato: Februar 16, 2016, 03:21:01 pm »
Prøv lige at høre her...
jeg har ikke blokeret nogen fra at sende private beskeder.
Jeg har ikke adgang til nogens mail.
Hvis nogen smed deres mailadresse og password i hovedet på mig, ville jeg ikke bruge det.
Jeg kan garanteret gå ind i databasen og få adgang til private beskeder ad den vej. det har jeg ikke gjort, og har ingen intentioner om det.


Jeg kigger mig lidt rundt nu, jeg får ikke læst alle indlæg, men snuser lidt, og så tager jeg en beslutning og vender tilbage.


Og så til dig kære Læser....
velkommen til MIN side, lavet, opført, administreret og betalt af MIG!
Hvis du synes at mine idéer sucks big time, ved du hvad.. så skulle du måske bare finde et andet sted, det står dig ganske frit for.
Jeg forsøgte at vise hvordan man også kunne deltage på en debatside, en form der faktisk fungerede vældig fint førhen, dengang her var meget rarere at være. Jeg tror faktisk ikke at verdenen har forandret sig så meget at det ikke kan blive sådan igen, men det kræver noget af debttørerne, og mig, og sker ikke fra den ene dag til den anden.

Og så skal du ikke bruge den tone overfor mig, er du med?

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 22