Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - musenfryd

Sider: 1 2 [3]
31
Debat om debatten / til de nye debattører fra sol debatten
« Dato: Februar 18, 2015, 10:39:59 pm »
Kære venner....
Jeg troede I var garvede debattører?
Jeg får den ene anmeldelse efter den anden, når jeg kigger i trådene tror jeg det er løgn? I fordrejer hinandens ord og kaster med mudder i flæng. I opfører jer fuldstændig sindssygt?
Der er ikke meget debat over det I foretager jer her, I slås bare, og alle indlæg handler om muslimer/islam, er der virkelig ikke andet i jeres liv som er værd at tale om?
Jeg gider simpelthen ikke holde øje med jer og skælde ud, og jeg gider slet ikke blive rodet ud i sager bare fordi jeg stiller et forum, som jeg betaler for, gratis til rådighed for jer.
Jeg vil foreslå at I enten begynder at opføre jer som voksne mennesker eller selv skaber et forum. Dette kan gøres ganske gratis på www.freeforums.org .
Jeg har i hvert fald ikke i sinde at lade DD fortsætte på denne måde, så hellere lukke biksen.

Jeg vil sætte pris på at eventuelle svar til dette ikke indeholder sætninger som "det var XX der startede det hele" eller lignende.

32
Debat om debatten / ang "personangreb" og hvem der kan svare i trådene
« Dato: Januar 12, 2015, 08:59:18 am »
Hvis man ikke bryder sig om at en anden bruger kan læse med og kommentere på ens indlæg er der desværre ikke så meget man kan gøre ved det. Man kan naturligvis blokere brugeren således at man ikke kan se hans indlæg, men det man selv skriver her på forummet er tilgængeligt for alle.

Loftet er højt her, det har sine fordele, men betyder også at man nogle gange selv skal være lidt hårdhudet.

I er velkomne til at rapportere indlæg til admin (mig), men jeg vil sige at ud fra de rapporter jeg har fået hidtil, har jeg ikke fundet noget nævneværdigt at bemærke, kun en venlig henstilling.

Det henstilles dog til alle at opføre sig ordentligt, så bliver her nemmere at være. Har man ikke noget relevant at komme med, men kun ikke-konstruktiv kritik, er det som regel bedre at holde sig fra tasterne.
Og husk nu: bolden, ikke manden, for alles skyld!

33
Fra mig til dig / julekalenderhistorie
« Dato: December 16, 2014, 10:55:37 pm »
I skal ikke snydes for linket til vores (mit firmas) julekalenderhistorie.. det kan godt være at det allerede er d. 16, men så kan I bare glæde jer over at I ikke skal have den i så små bidder..
læs med, det er forholdsvis underholdende

http://prontocallcenter.dk/julekalender/

vi findes også på facebook for dem der synes det er nemmere at følge med der

https://www.facebook.com/ProntoCallcenter

34
Alt det andet / Endnu en julekalender
« Dato: December 04, 2014, 09:06:27 am »
For dem der skulle have lyst til et lille grin hver dag i december :

http://prontocallcenter.dk/julekalender/


35
Debat om debatten / Velkommen til alle jer nye ansigter
« Dato: December 01, 2014, 10:19:49 am »
Et lille velkommen fra mig, dejligt at I finder hertil, her har været meget stille i et længere stykke tid.

Her er forholdsvis frit, men man skal selvfølgelig opføre sig ordentligt. Rammerne er vidde i håber om at debattørerne kan administrere friheden ;-)

36
Alt det andet / Hvad er så det der Pronto som jeg har gang i?
« Dato: Maj 01, 2014, 12:49:12 pm »
Ja, hvad er det egentlig jeg laver....
for lige knap 2 år siden åbnede jeg mit firma, og det går jo godt, heldigvis.

Og hvad laver sådan et callcenter så....

Callcentre kan jo lave mange ting, hos os er det telefonpasning for andre virksomheder.
Rigtigt mange virksomheder går glip af nye kunder fordi de ikke får taget telefonen. rigtigt mange bliver forstyrrede i det de er i gang med fordi telefonen ringer, i det hele taget koster telefonopkald, både dem der tages, og dem der mistes, os rigtigt mange penge.
Og her er det vi kan hjælpe. Vi tager telefonen når virksomhederne/de selvstændige selv er forhindrede i det. Dvs vi går ind og erstatter den gængse telefonsvarer. det betyder rigtigt meget at telefonen bliver taget af et levende menneske.
Vi svarer med det pågældende firmanavn, tager imod besked og sender så denne på sms eller mail til den rigtige person.
Vi kan også fungere som reception, så svarer vi igen med firmanavn, men i stedet for besked forsøger vi at lave viderestilling ud til de forskellige medarbejdere.
Super simpelt - ganske effektivt!

Vi har mange forskellige kunder, typisk er håndværkere jo oplagte for os, men vi har også en del rengøringsfirmaer, it-konsulenter, forskellige slags behandlere, advokater, webshops og alt muligt andet.
For en måneds tid siden tog jeg et opkald for en murer. Opkalder var formand for en boligforening og ville gerne have et tilbud på renovering af over 100 badeværelser. Tænk hvis ha var blevet mødt af en telefonsvarer og havde ringet til en anden....

Man kan læse mere om os på vores hjemmeside
www.prontocallcenter.dk

og ellers så spørg endelig, der plejer at være en masse spørgsmål til hvordan det virker :-)

37
Helbred / slankekure...
« Dato: April 27, 2014, 10:54:16 pm »
Ja, hvem har ikke prøvet det?

Over de sidste år har jeg taget en del på. Noget som følge af rygestop+, noget som følge af sygdom, det meste på grund af mad - og chokoladeglæde :-)
En dag så jeg i et ugeblad at de mente at man kunne tabe 5 kilo på 10 dage ved at følge en kur der hedder Dukan.. jaja tænkte jeg, men ok, 10 dage, det måtte prøves..
og jo, jeg tabte faktisk 5 kilo.
Så jeg fortsatte selvfølgelig, og over to omgange smed jeg 23 kilo i alt. Lidt røg på igen når jeg stoppede kuren, men ikke meget, og lige nu er jeg i gang med at smide de sidste 10-12 kilo som jeg synes jeg mangler.

Så jo, det KAN altså lade sig gøre, også uden de store afsavn. På denne kur går det primært ud på at skippe kulhydraterne og minimere fedtet, og ja, jeg savner da både brød, kartofler, sukker og pasta, men når jeg ser på¨vægten der går nedad, og går nedad rigtig hurtigt, så er det egentlig ikke så svært...

38
Debat om debatten / vi tager et år mere :-)
« Dato: April 27, 2014, 10:49:28 pm »
Nu har jeg lige betalt for et år mere for siden her, så selv om DD er lidt i dvale, så er der plads til et år mere med skriverier.
Jeg skal nok prøve at være lidt mere aktiv, det kunne være lidt sjovt at se om vi kunne få bare en lille smule gang i den igen.
Eller er net-debat uddød?

39
Fritid / facebook på godt og ondt
« Dato: April 27, 2014, 10:47:30 pm »
Meget kan siges om facebook... og der er sikkert meget skidt ved det, men hold da op hvor er det altså dejligt at man både udvider sit netværk, holder det gamle ved lige og får nyt.
Jeg har en ven på facebook som jeg lærte at kende i USA for 22-23 år siden, og som jeg ikke har set siden, måske især fordi han kommer fra Cypern.
Idag skrev han noget med at han var på vej til København, fordi han skal være med i Eurovision. Jeg spurgte om vi ikke skulle ses til en kop kaffe, og det mente han var en fantastisk idé.
Og nu er jeg helt glad i låget over at skulle se en meget gammel ven, så hurra for facebook, også selv om det ved gud stjæler meget tid.
Jeg har mange flere gode historier fra vores parallelunivers, jeg har skabt gode kontakter, både personlige og forretningsmæssige, har fundet mange gode ting i køb, slag og gratisgrupper, og ikke mindst, så føler jeg at jeg har noget nemmere ved at holde kontakten med alle "de gamle".

40
Familie, børn og parforhold / Frøken musenfryd blev til Fru musenfryd
« Dato: September 26, 2013, 03:28:25 pm »
Som lovet kommer her lidt billeder fra brylluppet.... :-)

41
Alt det andet / endnu en julekalender
« Dato: November 29, 2012, 07:22:15 pm »
Fra 1. december kan du på www.prontocallcenter.dk hver dag åbne en låge i vores julekalender ”Jul i den Gamle Samtalestation” om livet på en telefoncentral der har til huse på Stege Rådhus.Her vil du møde telefoncentralforstanderinde Madam Mette Muhms der både er Forstanderinde og stifter af centralen. Hun er tidligere kendt som line,- og trapezkunsterinden Miss Monta i et omrejsende cirkus.

Jomfru LiseLotte Bøllenams, i et ord, der har været ansat siden centralens start som 1. telegrafist med morse og flagkoder som speciale.

Jomfru Ane Hoftehyl, i daglig tale kaldet Hylle, der er en kreativ ung kvinde i sin bedste alder der både kunne sy strafpudemaj og male akvarel med en bomuldsvatomvundet æblekvist.

Endvidere skal vi møde Lillepigen Laura, gård,-og fejekarlen Jon-Mikkel, tvillingerne Maura og Daura, bissekræmmeren Bisse-Benny, Centralhunden Mulle kaldet Mille og ikke mindst Borgmesteren J.U.D.A.S Sørensen og politimesteren Sofa-Viggo samt mange, mange flere.Altså et rigtigt juleeventyr skrevet specifikt til Pronto Callcenter's kunder, venner og forretningsforbindelser, men I må meget gerne kigge med..Det er min gamle ven Benny der har skrevet historien og Ann som arbejder hos mig som har lavet alt det grafiske. Jeg synes de har gjort et helt og aldeles fantastisk stykke arbejde


42
Politik / Akutpakken
« Dato: Oktober 26, 2012, 04:49:57 pm »
Hvad mener du om den?

Jeg tror ikke den gør nogen forskel overhovedet.. som arbejdsgiver vælger man efter kompetencer, ikke efter om man får 25.000 med i handlen.... det er jo ingen formue og hvis medarbejderen ikke er god nok kan det hurtigt komme til at koste virksomheden mere end de 25.000.

Åndssvagt løsningsforslag i mine øjne

43
Alt det andet / når musenfryden bliver til frue
« Dato: Oktober 08, 2012, 08:33:43 am »
Nå.. jeg havde jo lovet en bryllupstråd.. ahmen altså....

Jeg var jo ellers ved at gå ud af mit gode skind, for hvor er der meget der skal planlægges og tænkes over og åh altså...

Det største problem var egentlig hvor det skulle holdes... hvor finder man et sted der er fint, men ikke for fint, hvor man både kan lide maden og lokalerne eller skal man have det hver for sig.. og hvad med alle dem der kommer langvejs fra, hvor skal de sove, og er det overhovedet vores problem?

Men så... ved en simpel googlesøgning og i første forsøg.. så var den der vist.. vist fordi vi ikke har været ude at se det endnu, det skal vi idag (med den bryllupsdato vi har valgt må vi jo hellere være i god tid). Vi har simpelthen fundet et bed and breakfast med tilhørende festlokale og det ser SÅ fantastisk ud, lige præcis som vi kunne tænke os, og med rigtig fin have til og kun 300 meter fra stranden.... glæder mig meget til at se det i dag.. det er heldigvis ledigt d. 7/9

Der er så 6 værelser og plads til 24 gæster i det hele og det burde kunne gør det. Hele herligheden koster incl morgenmad dagen efter, under 10.000 kr så det må siges at være fornuftigt...

Vi har nogle gode kontakter til en rigtig god kok, og drikkevarer kan vi købe i Tyskland, så vi burde faktisk kunne holde en rigtig fin fest for et ret beskedent beløb.. og det gør jo ikke noget...

Skal I se stedet?


http://www.koebmandsgaardens-bb.dk/index.html

Det er altså lige mig, jeg håber det er lige så fint når vi ser det i eftermiddag ....

44
Dyr / hittekilling
« Dato: Juli 05, 2012, 08:48:47 am »
Skal I lige se hvad jeg fandt i  vejkanten forleden?
Han er SÅ sød og lyder navnet Mogens (vi prøvede os frem med forskellige M-navne, da han jo har sit forbogstav stående i panden og det var altså Mogens han bedst kunne lide, så sådan blev det.

45
Fra mig til dig / en update på musenfryd
« Dato: Juli 03, 2012, 11:29:21 am »
Ja.. der er jo sket lidt siden sidst... prøver at gøre det så kort som muligt...

Jeg arbejde jo i et større callcenter som kundeservicemedarbejder.. det var såmænd fint nok, men arbejdstider ogvilkår kunne være bedre, så jeg fandt noget andet.. receptionist i et firma der tog sig af telefonpasning..
Arbejdstiderne var bedre, ,men vïlkårene langt værre.. jeg tænkte jeg selv måte kunne  klare det bedre end min chef, så jeg satte mig for at undersøge hvordan man bankede sådan et firma op  og så sagde jeg elelrs op..
men det var nok lidt for sent.. efter at have haft et ret stressende og meget stillesiddende job i et halvt år fik jeg en lille blodprop i hjernen og måtte lige gå standby i en måneds tid.. midt i at al planlægningen med nyt firma var i gang, opstarten var planlagt osv.. ikke så godt....
Nå, men jeg kom nogenlunde på højkant igen. Jeg kan stadig godt mærke at fysikken ikke er helt ok, og desvære tog jeg også lidt ekstra på (oven idet jeg havde taget på da jeg fik fjernet livmoderen for 1½ år siden og det jeg tog på da jeg stoppede med at ryge for 9 mdr siden..), men det kæmper jeg så for at tabe igen.

Firmaet her startede så i midten af maj, og det går såmænd meget godt.. vi har kunder og flere er på vej da jeg har fået ja til to rigtigt gode samarbejdsaftaler og flere forhåbentlig er på vej.

Jeg har stadig min søde kæreste, vi har været sammen i knap 5 år nu.
Ungerne er blevet store, de bliver 16 idag, og klarer sig godt. Daniel fik (endelig) konstateret ADHD og kom på efterskole sidste år og det har været rigtig godt. Han har fået gode karakterer i sin afgangsprøve og tager nu 10 klasse også på efterskolen.
Laura klarer sig også godt og skal på handelsskolen efter sommerferien.

Ellers er der vist ikke så meget... jeg har det meget godt... :)

Sider: 1 2 [3]