Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - måneskin

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 43
31
Phil.

Læg lige mærke til det, nye profiler kaster sig straks over mig, vi ved/jeg ved det er en og samme person, hvordan skal den person havde så meget magt over debatten, det er jo urealistisk og helt forkert, personen ødelægger jo alt omkring sig, selv "Din-debat" og hvad vil han så.

jeg håber så, af hele mit hjerte, at det indlæg skrevet af "GuBBI-kontra Christian" er et ægte indlæg, og at grunden til at vi ikke ser "GuBBi " lige nu er fordi han er på ferie, sammen med nogen der betyder mere for ham end debatten, i mine øjne er det så en losseplads han kommer hjem til, og jeg vil forstå hvis han lukker den totalt ned og sletter alt.

Redaktøren på en avis har det fulde ansvar for alt hvad der bliver skrevet i avisen, juridisk set så han GuBBi det samme ansvar, "mussefryd" var så vågen her i dag, så i teorien er hun medansvarlig i følge loven.

Der er sket så meget her på debatten de sidste 10-12-dage som ikke bare er ulovligt, men også strafbart, det kan alle se.

Hvorfor tager I ikke afstand fra det, hvorfor skal I patu give næring til "trolden", hver gang I gør det, så er I ikke bedre end selve trolden selv, jeg vil sige at I er være end trolden, trolden er en syg person, dem der svare trolden er mindst lige så syge som trolden er.

Tænk lige over det.     Ved du hvad Poul jeg syntes ikke rigtigt at Tørresnoren er her inde ret meget , hvad mon det skyldes . Er det ikke også ulovligt at du skider på at du truer folk , jeg ved hvor du bor henne , skal jeg ødelægge din virksomhed ,og det blev du bannet for ,evig banning , og så sidder du her og spiller kong smart .  :dash2:

Poul Jørgensen

32
Phil.

"GuBBI" skal havde nogle "klik"/brugere for så køre "forretningen", problemet er bare at der er 2-3-"bruger" der har 20-30-profiler som bevist ødelægger alt for andre, GuBBI skal bruge "klik", og trolden giver mange "klik", det at det så ødelægger hele debatten, det tror jeg ikke lige GuBBi kan se, trolden skræmmer jo alle andre langt væk, men det kommer nok en dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
     Du skal da ikke sidde og spille smart Poul , nu gentager jeg mig selv igen , hvorfor blev du bannet herfra , har du glemt det , det har jeg ikke , to gange trusler , og vil ødelægge en mands forretning , og opsøge manden på hans bopæl .   Så du behøver sgu ikke sidde og spille smart .  :dash2:   Du fik en permanent  banning , og hvad betyder det poul  :angry:

33
"Stina"en ny terrence/en ny flixtor/en ny maris Osv......
 Følg nu loven, vi skal følge lovens ord uanset hvad, "DL" siger, den der med hånd eller ord har givet udtryk for, skal stå ved det.

I 1986 lovede tryg/baltica mig erstatningen på skrift, D:7/12-2005 skrev tryg til ASK, at de skulle betale erstatning til mig.

Man skal være meget dum eller kalde sig for "stina" for at man ikke forstår det, det at baltica i 1985/86 betalte X-antal Kr til min medicin beviser jo kun at de havde accepteret deres erstatningsansvar, de vil sgu-da ikke bare smide penge efter alle og enhver for sjov, du kan umuligt være så ubegavet et du tror det.

Poul Jørgensen


Typisk adfærd for en der lyver.
Dit udomssnak ændre ikke på du fik betalt piller , tabt arbejdsfortjeneste osv osv.

Alligevel tror dit syge sind du har krav på et par millioner mere.

Man er endnu dummere når man kalder sin profil Ole Jensen men afslutter med Poul  Jørgensen.
      Poul ved ikke hvad han skal kalde sig  :dash2:   Men nu skal du høre hvorfor han kalder sig det navn .     Navnet Olejensen  er en mand der skulle til Tyskland og købe hvidevarer , men nu havde han hørt så meget om ham Poul , så han ville tage chancen og køre den vej ad Krønge og besøge ham ,   det var sørme også godt han gjorde det , for hans bil gik i stykker , men heldigvis sad Poul og kæresten ude i laden kl 5 om morgen , Poul lavede bilen , og da Olejensen ville give ham lidt for det , sagde Poul nej , så kan du gøre noget for en en anden gang.    :blum:     Glad kørte Olejensen afsted , men da han sad på sit hotelværelse  havde han glemt at spørge om de skulle være venner , så han ville besøge Poul igen  :dash2: :dash2:     Det var en sjov historie at høre fra Olejensen , Poul jørgensen .  :JC_doubledown: :JC_doubledown:

34
Fri Debat / Sv: Hvad skal jeg gøre?
« Dato: Januar 28, 2018, 10:56:58 am »
En af mine "venner"har igennem længere tid taget penge fra mig.
Han beskylder hjemmehjælpen for det.

Hvordan stopper jeg ham. Han er lidt skør og drikker for meget. Men han henter nogen gange cigaretter. Og kommer med mad jeg smider ud.
       Hvorfor dælen smider du mad ud som han kommer med  :hyper:  Hvis din ven stjæler fra dig , men beskylder hjemmehjælpen må du jo sparke den ven på porten . De penge han har stjålet er nok gået til hans daglige forbrug , men klag dog din nød til 1448 så din ven kan få en lærestreg . :blum:

35
Carlo.

Du skulle skamme dig, vil du med det du har skrevet mene, at jeg må offentliggøre de oplysninger jeg har om dig, kom nu!, du vil jo straks gøre alt for at få mig bannet, det at vide noget om andre giver jo ikke dem ubetinget ret til at svine andre til, eller syntes du det er OK!.

Poul Jørgensen
     Du har jo ingen oplysninger om Carlo , du tror i dit hoved at det er Charlee fra solen .  nu er du jo bannet engang men det er Gubbi åbenbart ligeglad med , blev du ikke smidt ud fordi du truede Tørresnoren , man skal ikke være så lidt fræk som dig der bare ignorer en banning .  Men nu er din ven pu på banen , sjovt som du lige logger ind med det samme .  :angry: :angry:

36
Jeg har sgu aldrig postet Pølle mandens private oplysninger ,det har han vist gjort selv utallige gange , fordi som han siger så ved Tryg hvem jeg er , for det første er de bedøvende lige glad og nu hulker han , så hvad har han fået ud af det .  Men bliv da bare ved med at gætte på det ene eller andet , enten tager Pølen op til dig eller du tager ned til ham , og så får i en detektiv på der kan opspore hvem der er hvem , og hvem der har falske profiler , så vil i få ro i sindet .

37
Mandehørmen / Sv: De kommer til mig
« Dato: Januar 27, 2018, 09:56:38 am »

Den har Poul lavet. :yes:

Ja. Lige da han var blevet færdig med det 7 ugers mekanikker kursus.
    Ja han er sørme dygtig ham poul , men hvad kan man da ikke forvente andet end en med en iq på 180   :negative:

38
Mandehørmen / Sv: De kommer til mig
« Dato: Januar 26, 2018, 01:29:30 pm »
Albert.
Du er et gammelt liderligt svin, og så er den bare ikke længere.

Med væmmelse for dig. Poul Jørgensen
      Albert er nu noget sjovere at læse om , end dig der bare er en gammel bitter mand , der har svært ved at indse at Tryg løb af med sejren   :ROFL:    Og så er den bare ikke længere .  :yes:

39
Fri Debat / Sv: Hvor mange huller?
« Dato: Januar 24, 2018, 06:26:04 pm »
Nå så kender vi dig igen Fræk som en slagterhund  :bad:Hvad love og regler har jeg overtrådt .  :JC_doubledown: POul jørgensen . Olejensen.

40
Fri Debat / Sv: Hvor mange huller?
« Dato: Januar 24, 2018, 04:10:45 pm »
Anklageren.

Dem der bruger Eks. "TOR", de udviser jo kun foragt for vores retssystem, de lukker en masse "lort" ud, beskylder alle og enhver for alt, og de vil ikke stå tilansvar for det de skriver.

Jeg mener at bruger af F.eks "tor" slet ikke burde havde "stemmeret" her på Dd, vil man deltage i debatten, så deltager man ved navn og står til ansvar for det man skriver, alle andre er små pivskider, som ingen burde tage alvorligt.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen Nu stopper du da , du har  været heldig med at blive lukket herind igen , og nu starter du sørme igen , med dit tor , og man skal stå frem med sit navn, hvad har du fået ud af at kalde dig ved navn , ikke andet end bøvl og ballade . OG Tryg er bedøvende ligeglad med hvad du skriver .    Stå til ansvar for det man skriver , du er sørme dygtig , det er som om det halter lidt efter med dig , om hvorfor du blev bannet , det har du meget belejligt glemt , er det ikke sådan det er .  :dash2: :dash2:

41
Debat om debatten / Sv: Din-debats storhedstid er oprundet :)
« Dato: Januar 22, 2018, 08:40:53 am »
Måneskid/terrence.

du er et meget sygt individ, et sørgeligt Eks. på noget der lever, et misfoster uden sidestykke, puh ha da da, din mor burde have haft en abort, det ville have haft sparret samfundet for meget, dig og alle dine falske profiler tyder jo klart på at du har et ID-problem, det ene øjeblik er du Terrence, så amnefar, så mariS, så måneskid, så Viggo kurt, så rene, så mit Cpr, Nr, så dinestrup, så bjarnetrols, så Tommalb, så Feurzzz, så 654321, så marquien, så syl, så micael og alle de profiler er jo dig.

Så det er jo tydeligt at du har et kæmpe problem med hvem du er, i mine øjne burde du indlægges, et sted hvor nogen tog sig meget af dig, indtil du viste hvem du er, du må selv kunne se du har et problem.
Psykisk må du jo havde det meget dårligt, jeg glemmer aldrig dengang jeg vågnede op på et operationsbor hvor jeg ikke viste hvem jeg var, tænk dig engang lige, jeg troede jeg var Kurt Wailtheime, gud-ske-lov gik mit over, men du er jo fanget i det endnu, få en rigtig læge til at hjælpe dig, det er sjovere at vide hvem man er, end at tro man er alle mulige andre.
Poul.
   Nu skal man jo ikke selv kaste med sten når man selv bor i et glas hus vel POUL OLE, det vil altså sige at du ikke har et problem med hvem du er , det kan jeg ikke rigtigt få til at passe med alle dine falske profiler du selv har lavet . Hvem kalder du et misfoster gå ud og kigge dig i spejlet , så ser du måske sådan et . :dash2: :dash2:

42
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 11:37:54 am »
Ja det må du jo vide , var det ikke dig der snakkede med ham over mailen .

43
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 11:25:59 am »
Måneskid.

jeg var faktisk lidt i tvivl om hvem det var der svarede, jeg troede det var "Terrence", men OK!, det er jo nok også dig, sammen med en masse andre falske profiler, det er du jo ekspert i, det er jo ikke første gang du offentligt erkender at du har falske profiler.

Og ja jo!, du har nok ret, politiet vil sikkert sætte alt ind for at straffe mig, for nogle fiktive ormepiller til katte, jeg er begyndt at skrive sammen med nogen, nogen(jurister og advokater) som tager min sag imod tryg meget ALVORLIGT, de har modtaget en masse Mail: fra "dig" mener de, også nogen de kan sporer, så dem har de sendt videre til politiet, så nu må vi se hvem der først får besøg, mig for nogle fiktive ormepiller, eller dig for injurie og bagvaskelse.
Poul Jørgensen
     Nå er politiet nu efter mig igen , så må vi da håbe at de finder mig denne gang .  :ROFL:   Jeg tror bare det er noget der foregår i dit hoved , dit ævl om jurister og advokater , men selvfølgelig har man lov til at drømme , nu har du drømt om den tabte sag i over 30 år , men okay de ser meget alvorligt på sagen  :dash2:  det syntes jeg at du har skrevet op til flere gange  :yes:   Men jeg ser frem til politiet kommer på besøg .  :JC_doubledown:

44
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 10:21:05 am »
Politisk Ukorrekt.
Vi ved jo godt hvem Carlo er, og hvilke kontakter han har til Thailand, og et fly?, mon ikke der er tale om et fly-selskab :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
     Nå er du nu kommet på at Carlo skulle være CHARLEE,   det må ikke være nemt at være dig , med alt dit gætteri . :JC_doubledown: :JC_doubledown:

Jeg oprettede lige en falsk profil på Sol.dk og spurgte hvad der skulle fra Sverige til Danmark. Han vil have folk til at tage ulovlige stoffer med over grænsen. 😠Kan jeg anmelde ham her fredag aften for det? Politiet kan vel spore hans IP.
    Nå han fortalte ellers at det var Flixtor på solen der hjalp ham  :ohmy:

45
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 10:16:16 am »
Et eller andet sted tror jeg GuBBI sidder og griner af hele Dd, som den har udviklet sig se sidste 5-6-dage :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
     Jamen så må du jo heller finde på nogle gode debat emner , men vil bare lige sige at du ikke skal begynde med din tabte tryg sag , dine løgnehistorier  og alle dine mordtrusler  :dash2:

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 43