Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - måneskin

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 43
31
Stina.
Tryg betalte ASK 5.000-Kr D:7/12-2005 for at fastsætte mit EET og meen som følge af trafikulykken D:23/10-1985, D:1/3-2007 kom afgørelsen fra ASK, et EET på 25% og et meen på 5%, det har flere lagt ud her offentligt, så det kan ikke debatteres.

De 15% du henviser til er nok mit EET for ulykken da jeg fik 750-Kg i hovedet D:13/8-1985, men det er en helt anden sag som intet har med trafikulykken at gøre, den har tryg betalt erstatning for, så slut med den sag.

D:1/3-2007 kom afgørelsen fra ASK i sagen om trafikulykken, et EET på 25% og et meen på 5%, så havde tryg præcist 14-dage til at betale efter loven, som jeg også blev lovet D:5/3-2007 af sagsbehandleren hos tryg, alt efter "bogen".

D:18/4-2007 påstår tryg de skulle havde sendt et brev til mig, brevet afslutter med, at de er meget uenige med ASKs afgørelse, men de er villige til at indgå et forlig, men så skal min advokat kontakte tryg inden 3-måneder, det brev har jeg.

Så er det hvad siger LOVEN om det?, tryg viste jo helt tilbage i 1986 at der var en uafsluttet sag.
----------------------------------------
§ 96. Når selskabet er vidende om en indtruffen forsikringsbegivenhed, kan det ikke gennem forhandlinger med den sikrede bevirke, at den skadelidtes ret ifølge § 95 derved indskrænkes eller forspildes.
---------------------------------------------
§ 95. Når den sikredes erstatningspligt over for den skadelidte er fastslået og erstatningens størrelse bestemt, indtræder den skadelidte i den sikredes ret imod selskabet, for så vidt han ikke er fyldestgjort.
---------------------------------------------
 Og så er den bare ikke 1-meter længere, Vedr trygs erstatningsansvar.

Så skriver du speciallæger?, ja tak, det har jeg, en siger mit EET er nedsat med OVER 75% som følge af de 2 ulykker i 1985, ASK er så kommet frem til et samlet EET på 40%, så jeg syntes at tryg skal være meget glade for ASKs afgørelse.

Poul Jørgensen
         Hvorfor skulle Tryg dog være meget glade , åh jo fordi de ikke betaler en krone mere til dig , så jo du har ret Tryg skal være glade.  :blum:

32
Poul Ole , du svarer ikke hvad en permanent banning betyder.   Dig og dit alle ved , det er sgu kun i dit hoved , at du får det til at dit indlæg blev hakket og ændret , har du flere gode historier fra de varme lande .     Hvis der var nogen der ville dig til livs havde de nok gjort alvor af de for længst , prøv at søge hjælp for alle dine løgnagtige berettelser , om det ene og det andet . Ja du er et ynkeligt menneske , løgnagtig , og at du altid har så forbandet ondt af dig selv .    Gå til de rette og søg hjælp , i stedet for at søge melidenhed herinde. 

33
Jeg spørger dig bare , hvad betyder en permanent banning , kender du ikke de to ord. 

34
Ja det gør han jo nok , eller så er han ligeglad , ellers var du jo nok blevet kylet ud igen efter du fik en permanent banning , men jeg tror ikke du forstår hvad det betyder , siden du bliver ved . Ville nu engang hellere høre noget fra Tørresnoren  , som er ofret her og ikke dig .

35
Debat om debatten / Sv: Er I dumme ?.
« Dato: Januar 30, 2018, 04:43:13 pm »
Kom nu!, alle kan se hvem trolden er, alle kan se hvilke indlæg trolden skriver, også kommer spørgsmålet .

Hvorfor fodre i så trolden, det er jo jer der holder trolden i "live".

Trolden er et lille "menneske" der vil ses, høres, læses, og I gør alt for at holde den trold i gang.

Trolden ødelægger hele debatten, det kan alle se, så prøv nu at stoppe med at fodre den trold, der er kun en person bag alle de profiler, hvert eneste kommentar på trolden giver ham næring, og så køre trolden på dig og det du svare trolden.

Trolden "dør" hvis du ikke fodre ham, hvis du fodre trolden så er du ikke bedre end trolden selv, husk det.

Trolden har mange navne, Maris, flixtor, terrence, John_Deere, og så videre, du ved det jo godt, så stop med at fodre den trold, han lever af dig, prøv at huske på det, du fodre trolden hver gang du svare ham.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
         Nej jeg tror ikke der er nogen der er dumme andet end trolden også måske dig . Se hvis ikke du havde lusket dig herind igen , var troldene der måske ikke . Man kan nu også godt ødelægge en debat , hvis man som dig truer folk , og den person så holder sig væk herfra pga af det ,  men hurra for dig Pølle at du sådan kan fortælle hvordan en debat skal køre , dig der egentligt ikke har noget at lave herinde.  :bad:

36
Phil.

Læg lige mærke til det, nye profiler kaster sig straks over mig, vi ved/jeg ved det er en og samme person, hvordan skal den person havde så meget magt over debatten, det er jo urealistisk og helt forkert, personen ødelægger jo alt omkring sig, selv "Din-debat" og hvad vil han så.

jeg håber så, af hele mit hjerte, at det indlæg skrevet af "GuBBI-kontra Christian" er et ægte indlæg, og at grunden til at vi ikke ser "GuBBi " lige nu er fordi han er på ferie, sammen med nogen der betyder mere for ham end debatten, i mine øjne er det så en losseplads han kommer hjem til, og jeg vil forstå hvis han lukker den totalt ned og sletter alt.

Redaktøren på en avis har det fulde ansvar for alt hvad der bliver skrevet i avisen, juridisk set så han GuBBi det samme ansvar, "mussefryd" var så vågen her i dag, så i teorien er hun medansvarlig i følge loven.

Der er sket så meget her på debatten de sidste 10-12-dage som ikke bare er ulovligt, men også strafbart, det kan alle se.

Hvorfor tager I ikke afstand fra det, hvorfor skal I patu give næring til "trolden", hver gang I gør det, så er I ikke bedre end selve trolden selv, jeg vil sige at I er være end trolden, trolden er en syg person, dem der svare trolden er mindst lige så syge som trolden er.

Tænk lige over det.     Ved du hvad Poul jeg syntes ikke rigtigt at Tørresnoren er her inde ret meget , hvad mon det skyldes . Er det ikke også ulovligt at du skider på at du truer folk , jeg ved hvor du bor henne , skal jeg ødelægge din virksomhed ,og det blev du bannet for ,evig banning , og så sidder du her og spiller kong smart .  :dash2:

Poul Jørgensen

37
Phil.

"GuBBI" skal havde nogle "klik"/brugere for så køre "forretningen", problemet er bare at der er 2-3-"bruger" der har 20-30-profiler som bevist ødelægger alt for andre, GuBBI skal bruge "klik", og trolden giver mange "klik", det at det så ødelægger hele debatten, det tror jeg ikke lige GuBBi kan se, trolden skræmmer jo alle andre langt væk, men det kommer nok en dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
     Du skal da ikke sidde og spille smart Poul , nu gentager jeg mig selv igen , hvorfor blev du bannet herfra , har du glemt det , det har jeg ikke , to gange trusler , og vil ødelægge en mands forretning , og opsøge manden på hans bopæl .   Så du behøver sgu ikke sidde og spille smart .  :dash2:   Du fik en permanent  banning , og hvad betyder det poul  :angry:

38
"Stina"en ny terrence/en ny flixtor/en ny maris Osv......
 Følg nu loven, vi skal følge lovens ord uanset hvad, "DL" siger, den der med hånd eller ord har givet udtryk for, skal stå ved det.

I 1986 lovede tryg/baltica mig erstatningen på skrift, D:7/12-2005 skrev tryg til ASK, at de skulle betale erstatning til mig.

Man skal være meget dum eller kalde sig for "stina" for at man ikke forstår det, det at baltica i 1985/86 betalte X-antal Kr til min medicin beviser jo kun at de havde accepteret deres erstatningsansvar, de vil sgu-da ikke bare smide penge efter alle og enhver for sjov, du kan umuligt være så ubegavet et du tror det.

Poul Jørgensen


Typisk adfærd for en der lyver.
Dit udomssnak ændre ikke på du fik betalt piller , tabt arbejdsfortjeneste osv osv.

Alligevel tror dit syge sind du har krav på et par millioner mere.

Man er endnu dummere når man kalder sin profil Ole Jensen men afslutter med Poul  Jørgensen.
      Poul ved ikke hvad han skal kalde sig  :dash2:   Men nu skal du høre hvorfor han kalder sig det navn .     Navnet Olejensen  er en mand der skulle til Tyskland og købe hvidevarer , men nu havde han hørt så meget om ham Poul , så han ville tage chancen og køre den vej ad Krønge og besøge ham ,   det var sørme også godt han gjorde det , for hans bil gik i stykker , men heldigvis sad Poul og kæresten ude i laden kl 5 om morgen , Poul lavede bilen , og da Olejensen ville give ham lidt for det , sagde Poul nej , så kan du gøre noget for en en anden gang.    :blum:     Glad kørte Olejensen afsted , men da han sad på sit hotelværelse  havde han glemt at spørge om de skulle være venner , så han ville besøge Poul igen  :dash2: :dash2:     Det var en sjov historie at høre fra Olejensen , Poul jørgensen .  :JC_doubledown: :JC_doubledown:

39
Fri Debat / Sv: Hvad skal jeg gøre?
« Dato: Januar 28, 2018, 10:56:58 am »
En af mine "venner"har igennem længere tid taget penge fra mig.
Han beskylder hjemmehjælpen for det.

Hvordan stopper jeg ham. Han er lidt skør og drikker for meget. Men han henter nogen gange cigaretter. Og kommer med mad jeg smider ud.
       Hvorfor dælen smider du mad ud som han kommer med  :hyper:  Hvis din ven stjæler fra dig , men beskylder hjemmehjælpen må du jo sparke den ven på porten . De penge han har stjålet er nok gået til hans daglige forbrug , men klag dog din nød til 1448 så din ven kan få en lærestreg . :blum:

40
Carlo.

Du skulle skamme dig, vil du med det du har skrevet mene, at jeg må offentliggøre de oplysninger jeg har om dig, kom nu!, du vil jo straks gøre alt for at få mig bannet, det at vide noget om andre giver jo ikke dem ubetinget ret til at svine andre til, eller syntes du det er OK!.

Poul Jørgensen
     Du har jo ingen oplysninger om Carlo , du tror i dit hoved at det er Charlee fra solen .  nu er du jo bannet engang men det er Gubbi åbenbart ligeglad med , blev du ikke smidt ud fordi du truede Tørresnoren , man skal ikke være så lidt fræk som dig der bare ignorer en banning .  Men nu er din ven pu på banen , sjovt som du lige logger ind med det samme .  :angry: :angry:

41
Jeg har sgu aldrig postet Pølle mandens private oplysninger ,det har han vist gjort selv utallige gange , fordi som han siger så ved Tryg hvem jeg er , for det første er de bedøvende lige glad og nu hulker han , så hvad har han fået ud af det .  Men bliv da bare ved med at gætte på det ene eller andet , enten tager Pølen op til dig eller du tager ned til ham , og så får i en detektiv på der kan opspore hvem der er hvem , og hvem der har falske profiler , så vil i få ro i sindet .

42
Mandehørmen / Sv: De kommer til mig
« Dato: Januar 27, 2018, 09:56:38 am »

Den har Poul lavet. :yes:

Ja. Lige da han var blevet færdig med det 7 ugers mekanikker kursus.
    Ja han er sørme dygtig ham poul , men hvad kan man da ikke forvente andet end en med en iq på 180   :negative:

43
Mandehørmen / Sv: De kommer til mig
« Dato: Januar 26, 2018, 01:29:30 pm »
Albert.
Du er et gammelt liderligt svin, og så er den bare ikke længere.

Med væmmelse for dig. Poul Jørgensen
      Albert er nu noget sjovere at læse om , end dig der bare er en gammel bitter mand , der har svært ved at indse at Tryg løb af med sejren   :ROFL:    Og så er den bare ikke længere .  :yes:

44
Fri Debat / Sv: Hvor mange huller?
« Dato: Januar 24, 2018, 06:26:04 pm »
Nå så kender vi dig igen Fræk som en slagterhund  :bad:Hvad love og regler har jeg overtrådt .  :JC_doubledown: POul jørgensen . Olejensen.

45
Fri Debat / Sv: Hvor mange huller?
« Dato: Januar 24, 2018, 04:10:45 pm »
Anklageren.

Dem der bruger Eks. "TOR", de udviser jo kun foragt for vores retssystem, de lukker en masse "lort" ud, beskylder alle og enhver for alt, og de vil ikke stå tilansvar for det de skriver.

Jeg mener at bruger af F.eks "tor" slet ikke burde havde "stemmeret" her på Dd, vil man deltage i debatten, så deltager man ved navn og står til ansvar for det man skriver, alle andre er små pivskider, som ingen burde tage alvorligt.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen Nu stopper du da , du har  været heldig med at blive lukket herind igen , og nu starter du sørme igen , med dit tor , og man skal stå frem med sit navn, hvad har du fået ud af at kalde dig ved navn , ikke andet end bøvl og ballade . OG Tryg er bedøvende ligeglad med hvad du skriver .    Stå til ansvar for det man skriver , du er sørme dygtig , det er som om det halter lidt efter med dig , om hvorfor du blev bannet , det har du meget belejligt glemt , er det ikke sådan det er .  :dash2: :dash2:

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 43