Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - måneskin

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 45
31
Fri Debat / Sv: Angående Jørgen ''Gamle" Hansen
« Dato: December 22, 2018, 01:11:29 pm »
Er der nogen herinde der har kendskab til bokseren gamle Hansen , jeg ved at han gik bort sidste år og at han led af demens og alzheimer , og det betyder ikke at han fik det af hans boksning . Men nu til spørgsmålet jeg ved han er født i Århus og arbejde på Krogs vinstue i København , men ved i om han har boet i Frederiksværk .  :ohmy: Jeg har ladt mig fortælle at han boede der , men jeg er sikker på at han boede i Aalborg , og hans kone passede ham til det sidste. :yes:Og ikke løgn om at hans kone også er væk og har været det i tyve år . :hyper:      Torsten jeg ved du er på Face prøv at søge på Krostuen Pandrup så ved du hvad jeg snakker om . Jeg ved det her bliver læst  :yes: og på siden jeg hentyder til kan jeg ikke svare da LØGNEREN har blokeret mig fordi jeg tager ham i løgne . :big_grin:  Hader de mennesker der lyver.  :bad: :bad:    Ps fordi jeg så det pladder er fordi jeg er ven med hende og har kommet der på kroen.  :yes:

Noget af det er rigtigt, nemlig at Jørgen Hansen var født i Aarhus. Han flyttede til Nørresundby i forbindelse med at skulle aftjene sin værnepligt på Hvorup Kaserne i begyndelsen af 60'erne og meldte sig naturligt ind i Lindholm BK.
Nej, han har aldrig boet i Frederiksværk; han og 'Fru Hansen', som han altid benævnte hende, boede i mange år i et parcelhus i Skalborg syd for Aalborg (nær Bilka/City Syd.) Til sidst, da han blev syg, flyttede de til en lejlighed i Aalborg.

'Gamle Hansen' kunne efter boksekarrieren ikke få arbejde i Aalborg-området, fordi han havde sagt et eller andet positivt om Fremskridtspartiet. Så var han uofficielt blacklistet af fagforeningspamperne i Aalborg og fik i stedet arbejde som bartender på Hviids Vinstue (ikke Krogh's) i København, hvor han til gengæld var meget populær.
Han stoppede med det i 2005.

Han døde i marts i år, kort før han ville være fyldt 75 år.

Hvis dit indlæg er seriøst ment, vil jeg anbefale bogen "Gamle Hansen", skrevet af Birgitte Lorentzen. (People's Press 2012). Hun fik heldigvis snakket med ham, mens han kunne huske kampene og meget mere knivskarpt. Der er også et væld af gode billeder fra hans liv i og udenfor ringen.
      Tak for info , ja var også helt sikker på at han aldrig havde boet i Frederiksværk men derimod Aalborg . :yes:   Bogen du nævner kunne jeg godt finde på at læse såmå ind og google den , helt sikkert værd at købe den .   :yes:

32
Fri Debat / Sv: Torsten.
« Dato: December 21, 2018, 07:14:47 pm »
Nå pist væk er manden så nu er han nok ved at slette det , ærgerligt jeg ikke kan finde ud af at kopiere det , men han var hurtig til at logge af her fra siden , DEt er ellers fra morgen til aften vedkommende er på , ha ha ha.

33
Fri Debat / Torsten.
« Dato: December 21, 2018, 07:07:00 pm »
Er der nogen herinde der har kendskab til bokseren gamle Hansen , jeg ved at han gik bort sidste år og at han led af demens og alzheimer , og det betyder ikke at han fik det af hans boksning . Men nu til spørgsmålet jeg ved han er født i Århus og arbejde på Krogs vinstue i København , men ved i om han har boet i Frederiksværk .  :ohmy: Jeg har ladt mig fortælle at han boede der , men jeg er sikker på at han boede i Aalborg , og hans kone passede ham til det sidste. :yes:Og ikke løgn om at hans kone også er væk og har været det i tyve år . :hyper:      Torsten jeg ved du er på Face prøv at søge på Krostuen Pandrup så ved du hvad jeg snakker om . Jeg ved det her bliver læst  :yes: og på siden jeg hentyder til kan jeg ikke svare da LØGNEREN har blokeret mig fordi jeg tager ham i løgne . :big_grin:  Hader de mennesker der lyver.  :bad: :bad:    Ps fordi jeg så det pladder er fordi jeg er ven med hende og har kommet der på kroen.  :yes:

34
Debat om debatten / Sv: Hvem er ''vi'' i brovtebandens øjne?
« Dato: December 13, 2018, 03:44:10 pm »
Det er synd, at Reptil-tossen ikke er her mere. I kunne have fået mange gode diskussioner om profiler. Måske I kunne udveksle og krydstjekke informationer om brugerne.

For I brovter er jo slet slet ikke optaget af profiler?

Bare se, så meget krudt I bruger på bemeldte "Reptil-tosse". :big_grin:

Når han gør det samme, er han en idiot, siger I.

Gør I det, ja, så er det intet problem, kan jeg forstå.

Det er typisk for brovternes måde at manipulere på, at de godt må gøre alt det, som deres modstandere ikke må.

Anklageren må godt udstille Tigermanden, men gør andre det, så er de profilgnaskere.

Homofaber må godt udstille Reptil-tossen, men udstiller nogen Homofaber selv, er de profilgnaskere.

Carlo må godt udstille Reptil-tossen, men udstiller nogen Carlo selv, er de profilgnaskere og så RAGER DET IKKE OS!

Genuine Troll må godt udstille Rudi (hvad hun har gjort et hav af gange), men udstiller nogen hendes medbrovtere, så slår hun fjollet ud med armene.
Jeg må sige at du da vist har lært noget fra en vis bruger der er bannet , og en som jeg ikke kan fordrage .  :yes:  Han sad også og ville prøve at bilde folk ind at han var en anden  :bad: så jo jeg tror du har været på besøg hos en vis herre , i ligner hinanden meget nu, jeg må dog sige at jeg bedre syntes om dig selv om at du er træls med dit profil gætteri , forstår ikke du gider det . Men jeg vil bare fortælle dig at hvis du tager turen derned  :big_grin: så bliv ikke uvenner med denne herre for han kender 100 politibetjente og så er han meget klog , han har en iq på 180 , så hvad siger du så .    Nå men alt om det  kom nu i bedre julehumør.  :yes:

35
Jeg har sendt GuBBi en privatbesked og skrevet, at han skal vide, at jeg ikke finder mig i noget længere. Så hvis han vil undgå, at jeg fra nu af kun troller og profilgnasker, så skal han banne mig.

Fordi jeg indgår ikke længere i konstruktiv dialog med de stalkers, trolls og mobbere, der er her på forum. Jeg gav dem en chance i eftermiddags, da jeg kom med et konstruktivt forslag. Men efter, at jeg én gang kom til at svare Anklageren om profiler, så gik de bare HEEEEEELT amok og blev ekstremt ubehøvlede.

Det finder jeg mig ikke i. Og da GuBBi ikke vil skride ind (han har altid været flink - MEN konfliktsky....), så tager jeg selv affære.

Denne profil er fra nu af udelukkende en profilgnasker- og trollbuster profil, hvis eneste hensigt er at afsløre dobbelt- og multiprofiler og at italesætte mobning, stalking og chikane på nettet.

GuBBi må gerne banne mig. For jeg er alligevel færdig med at prøve at være konstruktiv her. Jeg har i mellemtiden netop oprettet en profil på et andet forum, som jeg nu vil give chancen. Herinde vil jeg kun modtrolle og give igen på psykopater, trolls og stalkers.

Og da jeg godt kan se, at det jo ikke er noget, der er særligt konstruktivt og dybest set også spild af min egen tid, håber jeg sådan set, at GuBBi banner mig nu.

Men banninger er nemme at omgås, så hvis jeg hører rygter om, at chikanen fortsætter, dukker jeg måske op som Troll af en æske og går til modangreb. I ved aldrig, hvornår jeg dukker op igen og giver trolls, stalkers, psykopater tørt på.....

Men i mellemtiden får psykopaterne mere frit spil (når jeg er væk herfra). Og det må de så nyde, så længe det varer. Anklageren er sikkert glad, fordi så kan han igen tale med sig selv uden at blive forstyrret af irriterende "profilgnaskere", som vover at tale højt om, at mange af profilerne herinde bare er fiktive identiteter, som måske 2-3-4 personer står bag. Faktisk tror jeg, at ca. halvdelen af de aktive profiler herinde er fiktive profiler. Det er ret absurd i virkeligheden. :MG_216:

Tørresnoren (PJ-stalker) må finde sig nye ofre, nu hvor både jeg og PJ er væk. Så er der kun Convex Earth tilbage. Det er lidt sjovt, fordi samtidig med at Tørresnoren nærmest hader mig - så ved han også godt selv, at jeg er hans eksistensberettigelse herinde. Hans profil er jo udelukkende en mobbe- og chikaneprofil. Det er jo netop derfor, han kalder sig TØRRESNOREN. Fordi hensigten med hans profil IKKE er debat - men at hænge folk til tørre. Kort sagt er det et paradoks, at Tørresnorens egen profil er langt mere en profilgnasker og stalkerprofil end min er. :yes:

Carlo (aka Tigermanden) er sikkert glad for at slippe for mig. Og dog. Hvem skal han nu udgyde sine frustrationer over? Han ER jo vildt frustreret over, at han ikke kan score damer (længere). Og så har han i en alt for sen alder opdaget sin biside, som han nu får afløb for ved at udgive sig som friluftsbøssen Albert Johansen. Moden Bifyr Aabenraa, data 180-98-16, har det ikke nemt. Så et eller andet sted har jeg da skam lidt ondt af ham. :yes:

Der tager du sørme fejl  PJ er ikke væk han sidder som skjult bruger , så han følger godt med . :bad:

36
For det første mener jeg, at alle der elsker at snage i PJ's liv er medskyldige i hans paranoia.

D.v.s. Ieet, Tørresnoren, Torsten Bonfils, MariS, Måneskin, Terrence, Flixtor o.s.v.? Det er jo nogle af dem, der har været mest aktive i at give igen på hr. Jürgensen.


For det andet mener jeg, at Krønge banden i høj grad er medskyldige i, at SOL'en lukkede debatten.

Jeg ved det ikke, da jeg ikke kender begrundelsen for, at SOL lukkede. Jeg tror nu selv, at de havde bestemt sig i et stykke tid for, at de ikke gad debatten længere - og at det var derfor de lod den sejle og handle om PJ og næsten intet andet.For det tredje mener jeg, at PJ-banden er upopulære, og at det selvfølgelig har nogen konsekvenser, at de er upopulære.

Jamen, ER de upopulære?

TORSKen elsker dem.

Tørresnoren liker dem tit og mobber med.

Carlo siger da aldrig noget til dem.

Jeg er én af de få, der har givet lidt igen til Krøngebanden. Fordi selvom de til tider er ret morsome (indrømmet), synes jeg også, at de af og til har været for grove - og så har jeg italesat det. Imidlertid er det sådan, at når jeg har italesat mobningen af PJ, har folk jo sagt, at jeg snagede i profiler og skulle blande mig udenom.

Så hvor meget har du selv og andre herinde reelt gjort for at stoppe mobningen af PJ? Jeg vil sige INTET. :smile1:


Hvis man gerne vil være upopulær, skal man bare deltage, så det giver sig selv.

Nej, hvis man gerne vil være populær, skal man deltage i mobningen af PJ. Sagen er jo netop den, at dem, der har mobbet ham mest, ikke er blevet en skid upopulære af den grund. Tværtimod.

Tørresnoren er den højest elskede debattør herinde, da han får et hav af likes. Han har været en af de mest aktive i at mobbe og gøre grin med PJ. :yes:

Carlo tager også krøngernes parti. Han har flere gange udtalt, at det IKKE RAGER DIG, når nogen har påtalt mobberiet. :yes:

TORSKEN er det ret populær, har jeg indtryk af. Han EEEEEEEEEEELSKER Krønge-tosserierne. Selvom det retfærdigvis skal siges, at han nu er ret blid i sin tone. Hans indlæg er som regel ikke ondskabsfulde, men mere ironiske og vittige.

Når PJ er blevet mobbet herinde, har mobberne som regel modtaget et væld af likes for mobberiet. Det er sandheden. :yes:
Jamen dog som du er i julehumør for tiden . :blum:Tørresnoren har kun god humor , og vås med han mobber PJ  , holder man ikke med pJ er man den der jagter ham  :dash2: Men hvis du har så ondt af manden så tag en tur til Krønge og besøg ham , han har alligevel ingenting at lave end at sidde bag skærmen dagen lang  :bad:  PS hvorfor tror du han er smidt ud af snart alle debatter , han skulle nok følge den flinke politi mand der sagde han ikke skulle færdes på nogen debatter.  :yes: 

37
Fra mig til dig / Sv: Hvor er DerRudi?
« Dato: November 24, 2018, 07:55:41 pm »
Vi vil også have Poul Jørgensen tilbage, for jeg vil gerne følge med i hvad der sker i Krønge.

Poul har haft indbrud i sin garage.


    Torsten , jeg skulle hilse og sige at der ikke sker så meget i Krønge hans ven der fik stjålet hans penge er sur på ham  :big_grin: så Poul har kun hans forsikringssag at gå op i , og som i ved bliver han ved til Tryg kommer ned med nakken.  Men Torsten du kunne prøve at gå ind på Utryg på fjæset og måske blive medlem  :smile1: for der er kun 7 medlemmer og jo flere jo bedre , så vi kan stå stærke omkring det møgselskab.   Ps poul føler sig ikke utryg han kender mindst 100 politifolk fra gamle dage så det er jo bare alletiders .  :yes:

38
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Oktober 27, 2018, 04:33:33 pm »
Hvad mon ham Pøllemand går og laver for tiden? Nu kan vi jo ikke overvåge ham på Sol mere.
     Han husere nu på Nordsjællands politi side nu er det ikke Tryg der nager ham  :ohmy: men ethanol på blodprøver  :bad:og endnu engang justitsmord . :blum:

Tak for det. Godt at høre at alt er ved det gamle. :yes:
Hvorfor er det egentlig at han skriver på Nordsjællands Politis side? Er han også blevet bannet på Sydsjællands Politis side?
Ja sydsjællands politi har også bannet ham fra deres side ,så nu er der kun nordsjællands politi tilbage  :big_grin:han rendte dem på dørene konstant og skrev mange løgne på deres side ,den med de gamle blodprøve glas og rent ethanol  :JC_doubledown:det er kun ham selv der tror på det  :angry:men lige så lidt han får ud af Tryg bliver der heller ikke noget ud af det her.  :yes:

39
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Oktober 26, 2018, 05:41:46 pm »
Hvad mon ham Pøllemand går og laver for tiden? Nu kan vi jo ikke overvåge ham på Sol mere.
     Han husere nu på Nordsjællands politi side nu er det ikke Tryg der nager ham  :ohmy: men ethanol på blodprøver  :bad:og endnu engang justitsmord . :blum:

40
Religion-& Filosofi / Sv: Men så Farvel!
« Dato: Maj 31, 2018, 04:36:07 pm »
Bro, det bliver ikke mere rigtigt af at du gentager dig selv.
Jeg er blevet for gammel til at stå og råbe JO JO JO, mens en anden råber NEJ NEJ NEJ. (Jeg er ikke 7)


Nej, ieet.dk, ikke? og finde her og indtaste? https://www.dk-hostmaster.dk/da/find-domaenenavn

Nå okay ,men det var heller slet ikke for at skrive noget forkert og jeg vil slet ikke råbe NEJ NEJ NEJ og JO JO JO, det var bare ham der Olejensen der skrev til mig om ieet.dk så det var den side jeg mente er heller ikke 7
  Hvordan søren bærer Olejensen sig af med at skrive til dig når han er bannet . Men hvis det er ham skal det nok passe med at han omtaler Ieet , det må være hans fjende guderne må vide hvorfor , for Ieet hjalp ham kun .  :hyper:

41
Fri Debat / Sv: The rumours of my death have been greatly exaggerated
« Dato: Februar 12, 2018, 02:53:58 pm »

jeg har også en ordenlig bunke private beskeder, som jeg også lige skal igennem.

Poul skrev ellers at I havde skrevet med hinanden og at du havde ophævet hans banning?  :yes:
:connie_nutzo:
          Ja Poul har da skrevet der er sket en lille fejl , derfor blev han bannet . :big_grin:     Men det bedste af det hele han skriver også at Tørresnoren og ham er blevet venner , så er alt jo godt .  :blum:

42
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 06, 2018, 06:03:55 pm »
Hvad ævler du nu om , Flixtor er på solen og ikke herinde , jeg troede du skulle i gang med din MEGA STORE TRYG PARODI AF EN TABT SAG , kom nu bare i gang venter spændt hvad du nu har af løgne , ja alle kan se du er falsk , tyv , løgner , og alt muligt andet .

43
Hvad har du nu gang i Flixtor er på solen og Stina her , tror du ser spøgelser alle vegne . Og nej 1448 gider da ikke alt det bavl , nu har du belemret dem i over 10 år og hvad har du fået ud af det .

44
Debat om debatten / Sv: AFSTEMNING: Tvungen login eller ej?
« Dato: Februar 05, 2018, 06:00:17 pm »
Han kan vel have kigget med på sidelinjen   , og dermed læst indlæggene  , ynkelige lille fjols. 

45
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 05:45:02 pm »
Kan man ikke bruge en telefon , og så tænde og slukke for den så den skifter ip,  men Gubbi skrev enhver der udgiver sig for Poul vil blive slettet. 

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 45