Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - måneskin

Sider: 1 [2] 3 4 ... 43
16
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 03, 2018, 10:54:20 am »
Jamen det er da godt at dit store detektiv arbejde lønnede sig for dig , hvad skal du så have opklaret nu .

17
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 03, 2018, 10:25:35 am »
Ole Poul , jeg tror også Tørresnoren syntes at din leg med at luske dig herind igen , er gået lidt vel over gevind . Hvad er det du ikke forstår ved den lov Gubbi lagde for dagen , med at banne dig permanent , det virker som om du tror man ikke skal følge den lov.

18
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 02, 2018, 03:31:57 pm »
Jamen så kan du komme til at snakke med dig selv ang den for længst tabte Tryg parodi , for jeg tror også folk er trætte af at høre om den . Det er jo det samme og samme ævl du har kørt med i snart 30 år , du laver lovene så de passer ind til dig , men gud ske tak og lov er der bare nogen der har fundet ud af at du ikke har ret til mere .         Jeg får ikke svar på hvad en permanent banning  betyder  det må du da vide , eftersom jeg læste at du ene mand kan få lovene lavet om .

19
Politik / Sv: Danmarks forsvarsbudget øges på grund af truslen fra Rusland
« Dato: Februar 01, 2018, 10:53:01 am »
Nej det er dig der mangler at svare på hvad en permanent banning betyder , Gubbi vil ikke have dig på siden , men det har du jo ikke fattet meget af .   Aldrig har jeg grint så meget , at du sender pb med endnu en løgn fra de varme lande , godt skrevet af MASSEY  endnu en der ikke vil omgås dig .  Hvad laver du her når du er bannet for evigt .

20
Politik / Sv: Danmarks forsvarsbudget øges på grund af truslen fra Rusland
« Dato: Februar 01, 2018, 08:27:44 am »
Sig mig Poul Ole rabler det helt for dig nu , jeg er ikke en tyvagtig løgner som du er , ej skriver jeg ikke pb til andre debattører og fylder dem med alt dit savl ævl og bræk , hvem fanden gider at omgås en original .       Menneske får børn , er du et menneske næppe , og ja jeg har en dejlig søn en svigerdatter, og et dejligt barnebarn .      Min søn  turde godt flytte da han ville stå på egne ben ,  men nu skulle han jo heller ikke passe på mig , ligesom din søn der skal hente øl til dig , og skal passe på at du ikke går bananas med økser , og hvad ved jeg .    Jeg har vitterligt ondt af din søn ,at han skal opleve en drikfældig far , en løgner , en forsikringssvindler , og en der ikke passer sin hygiejne , hvorfor siger de ellers de kan lugte dig i forretninger du har været i .     Dig du er det mest ynkelige der er til .

21
Jamen dog endnu en grufuld ulykke Poul Ole har været udsat for , bare rolig Poul du må have en skytsengel der passer på dig , med alle de ulykker du er udsat for .

22
Politisk Ukorrekt.

"Måneskin" er af hun-køn, så meget ved jeg, vi var engang "venner" på SOLèn, indtil hun trådte frem med hvem hun virkeligt var.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
      Nu lyver du igen , hvorfor skulle jeg dog være venner med dig , jeg kan ikke lide folk der er løgnagtig , og altid skal have medlidenhed  uanset hvad , du har skabt dig på snart alle debatter , få dog hjælp til alle dine tvangstanker , i stedet for at søge sympati herinde  :bad:   

23
Lad nu være med at spile offer , hvis dine fortællinger er sande , er det meget mærkeligt 1448 ikke er skredet ind for længst , men svar mig på hvorfor du søger sympati herinde , hvad vil du have folkene herinde skal gøre.   Poul Ole hvad betyder en permanent banning ,kom nu alle ved det bare ikke dig .   

24
Måneskid.
Et spørgsmål, som du godt må svare på.

Er det OK, at true med at ville skyde mig.
Er det OK, at true med at ville køre mig ned.
Er det Ok, at true med at ville brænde en lade ned hos mig.
Er det OK, at udgive sig for at være en anden for på ulovligs at få oplysninger om mig.
Er det OK, at lave personforfølgelse.
Er det OK, at udstille ens søn på nettet.
Er det OK, at havde truet med at kontakte ens søns arbejde og udstille ham på hans arbejde.

Måneskid!, der er kun 2 svarmuligheder på de spørgsmål, et ja, eller et nej, i teorien ret simpelt, selv du må kunne svare.
Poul.
   Gå til de rette myndigheder og få hjælp , herinde er der da ikke nogen der kan hjælpe dig , og så stop dog dit hyleri .  Er det ok at opsøge Tøresnoren privat , og true med at udstille hans firma .          Du vil ikke svare mig hvad en permanent banning betyder.  :dash2:

25
Tryg har ikke overtrådt loven , de fik medhold og du tabte ,   hvis jeg fik bøvl med et forsikringsselskab , ville jeg da slet ikke sidde og tude på en debatside , og du er godt nok dum at høre på , en 30 år gammel tabt sag , du får jo aldrig medhold , Tryg løb med sejren og du tabte , sådan går det sommetider . 

26
Stina.
Tryg betalte ASK 5.000-Kr D:7/12-2005 for at fastsætte mit EET og meen som følge af trafikulykken D:23/10-1985, D:1/3-2007 kom afgørelsen fra ASK, et EET på 25% og et meen på 5%, det har flere lagt ud her offentligt, så det kan ikke debatteres.

De 15% du henviser til er nok mit EET for ulykken da jeg fik 750-Kg i hovedet D:13/8-1985, men det er en helt anden sag som intet har med trafikulykken at gøre, den har tryg betalt erstatning for, så slut med den sag.

D:1/3-2007 kom afgørelsen fra ASK i sagen om trafikulykken, et EET på 25% og et meen på 5%, så havde tryg præcist 14-dage til at betale efter loven, som jeg også blev lovet D:5/3-2007 af sagsbehandleren hos tryg, alt efter "bogen".

D:18/4-2007 påstår tryg de skulle havde sendt et brev til mig, brevet afslutter med, at de er meget uenige med ASKs afgørelse, men de er villige til at indgå et forlig, men så skal min advokat kontakte tryg inden 3-måneder, det brev har jeg.

Så er det hvad siger LOVEN om det?, tryg viste jo helt tilbage i 1986 at der var en uafsluttet sag.
----------------------------------------
§ 96. Når selskabet er vidende om en indtruffen forsikringsbegivenhed, kan det ikke gennem forhandlinger med den sikrede bevirke, at den skadelidtes ret ifølge § 95 derved indskrænkes eller forspildes.
---------------------------------------------
§ 95. Når den sikredes erstatningspligt over for den skadelidte er fastslået og erstatningens størrelse bestemt, indtræder den skadelidte i den sikredes ret imod selskabet, for så vidt han ikke er fyldestgjort.
---------------------------------------------
 Og så er den bare ikke 1-meter længere, Vedr trygs erstatningsansvar.

Så skriver du speciallæger?, ja tak, det har jeg, en siger mit EET er nedsat med OVER 75% som følge af de 2 ulykker i 1985, ASK er så kommet frem til et samlet EET på 40%, så jeg syntes at tryg skal være meget glade for ASKs afgørelse.

Poul Jørgensen
         Hvorfor skulle Tryg dog være meget glade , åh jo fordi de ikke betaler en krone mere til dig , så jo du har ret Tryg skal være glade.  :blum:

27
Poul Ole , du svarer ikke hvad en permanent banning betyder.   Dig og dit alle ved , det er sgu kun i dit hoved , at du får det til at dit indlæg blev hakket og ændret , har du flere gode historier fra de varme lande .     Hvis der var nogen der ville dig til livs havde de nok gjort alvor af de for længst , prøv at søge hjælp for alle dine løgnagtige berettelser , om det ene og det andet . Ja du er et ynkeligt menneske , løgnagtig , og at du altid har så forbandet ondt af dig selv .    Gå til de rette og søg hjælp , i stedet for at søge melidenhed herinde. 

28
Jeg spørger dig bare , hvad betyder en permanent banning , kender du ikke de to ord. 

29
Ja det gør han jo nok , eller så er han ligeglad , ellers var du jo nok blevet kylet ud igen efter du fik en permanent banning , men jeg tror ikke du forstår hvad det betyder , siden du bliver ved . Ville nu engang hellere høre noget fra Tørresnoren  , som er ofret her og ikke dig .

30
Debat om debatten / Sv: Er I dumme ?.
« Dato: Januar 30, 2018, 04:43:13 pm »
Kom nu!, alle kan se hvem trolden er, alle kan se hvilke indlæg trolden skriver, også kommer spørgsmålet .

Hvorfor fodre i så trolden, det er jo jer der holder trolden i "live".

Trolden er et lille "menneske" der vil ses, høres, læses, og I gør alt for at holde den trold i gang.

Trolden ødelægger hele debatten, det kan alle se, så prøv nu at stoppe med at fodre den trold, der er kun en person bag alle de profiler, hvert eneste kommentar på trolden giver ham næring, og så køre trolden på dig og det du svare trolden.

Trolden "dør" hvis du ikke fodre ham, hvis du fodre trolden så er du ikke bedre end trolden selv, husk det.

Trolden har mange navne, Maris, flixtor, terrence, John_Deere, og så videre, du ved det jo godt, så stop med at fodre den trold, han lever af dig, prøv at huske på det, du fodre trolden hver gang du svare ham.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
         Nej jeg tror ikke der er nogen der er dumme andet end trolden også måske dig . Se hvis ikke du havde lusket dig herind igen , var troldene der måske ikke . Man kan nu også godt ødelægge en debat , hvis man som dig truer folk , og den person så holder sig væk herfra pga af det ,  men hurra for dig Pølle at du sådan kan fortælle hvordan en debat skal køre , dig der egentligt ikke har noget at lave herinde.  :bad:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 43