Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - måneskin

Sider: [1] 2 3 ... 40
1
Debat om debatten / Sv: Din-debats storhedstid er oprundet :)
« Dato: Januar 22, 2018, 08:40:53 am »
Måneskid/terrence.

du er et meget sygt individ, et sørgeligt Eks. på noget der lever, et misfoster uden sidestykke, puh ha da da, din mor burde have haft en abort, det ville have haft sparret samfundet for meget, dig og alle dine falske profiler tyder jo klart på at du har et ID-problem, det ene øjeblik er du Terrence, så amnefar, så mariS, så måneskid, så Viggo kurt, så rene, så mit Cpr, Nr, så dinestrup, så bjarnetrols, så Tommalb, så Feurzzz, så 654321, så marquien, så syl, så micael og alle de profiler er jo dig.

Så det er jo tydeligt at du har et kæmpe problem med hvem du er, i mine øjne burde du indlægges, et sted hvor nogen tog sig meget af dig, indtil du viste hvem du er, du må selv kunne se du har et problem.
Psykisk må du jo havde det meget dårligt, jeg glemmer aldrig dengang jeg vågnede op på et operationsbor hvor jeg ikke viste hvem jeg var, tænk dig engang lige, jeg troede jeg var Kurt Wailtheime, gud-ske-lov gik mit over, men du er jo fanget i det endnu, få en rigtig læge til at hjælpe dig, det er sjovere at vide hvem man er, end at tro man er alle mulige andre.
Poul.
   Nu skal man jo ikke selv kaste med sten når man selv bor i et glas hus vel POUL OLE, det vil altså sige at du ikke har et problem med hvem du er , det kan jeg ikke rigtigt få til at passe med alle dine falske profiler du selv har lavet . Hvem kalder du et misfoster gå ud og kigge dig i spejlet , så ser du måske sådan et . :dash2: :dash2:

2
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 11:37:54 am »
Ja det må du jo vide , var det ikke dig der snakkede med ham over mailen .

3
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 11:25:59 am »
Måneskid.

jeg var faktisk lidt i tvivl om hvem det var der svarede, jeg troede det var "Terrence", men OK!, det er jo nok også dig, sammen med en masse andre falske profiler, det er du jo ekspert i, det er jo ikke første gang du offentligt erkender at du har falske profiler.

Og ja jo!, du har nok ret, politiet vil sikkert sætte alt ind for at straffe mig, for nogle fiktive ormepiller til katte, jeg er begyndt at skrive sammen med nogen, nogen(jurister og advokater) som tager min sag imod tryg meget ALVORLIGT, de har modtaget en masse Mail: fra "dig" mener de, også nogen de kan sporer, så dem har de sendt videre til politiet, så nu må vi se hvem der først får besøg, mig for nogle fiktive ormepiller, eller dig for injurie og bagvaskelse.
Poul Jørgensen
     Nå er politiet nu efter mig igen , så må vi da håbe at de finder mig denne gang .  :ROFL:   Jeg tror bare det er noget der foregår i dit hoved , dit ævl om jurister og advokater , men selvfølgelig har man lov til at drømme , nu har du drømt om den tabte sag i over 30 år , men okay de ser meget alvorligt på sagen  :dash2:  det syntes jeg at du har skrevet op til flere gange  :yes:   Men jeg ser frem til politiet kommer på besøg .  :JC_doubledown:

4
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 10:21:05 am »
Politisk Ukorrekt.
Vi ved jo godt hvem Carlo er, og hvilke kontakter han har til Thailand, og et fly?, mon ikke der er tale om et fly-selskab :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
     Nå er du nu kommet på at Carlo skulle være CHARLEE,   det må ikke være nemt at være dig , med alt dit gætteri . :JC_doubledown: :JC_doubledown:

Jeg oprettede lige en falsk profil på Sol.dk og spurgte hvad der skulle fra Sverige til Danmark. Han vil have folk til at tage ulovlige stoffer med over grænsen. 😠Kan jeg anmelde ham her fredag aften for det? Politiet kan vel spore hans IP.
    Nå han fortalte ellers at det var Flixtor på solen der hjalp ham  :ohmy:

5
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 21, 2018, 10:16:16 am »
Et eller andet sted tror jeg GuBBI sidder og griner af hele Dd, som den har udviklet sig se sidste 5-6-dage :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
     Jamen så må du jo heller finde på nogle gode debat emner , men vil bare lige sige at du ikke skal begynde med din tabte tryg sag , dine løgnehistorier  og alle dine mordtrusler  :dash2:

6
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 20, 2018, 06:32:16 pm »
Politisk Ukorrekt.
For et par år siden aftalte "Flixtor/Terrence" og jeg, på SOLèn en form for et vædemål, hvor hvis han fik ret, at jeg så skulle betale ham 1.000-Kr, og han fik desværre ret, men han skaffede mig så nogle kontakter som er undværlige i min situation, og en aftale er en aftale, så jeg må betale det vi aftalte.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
    Hvorfor skriver du dog den løgn historie herinde , var det ikke nemmer at skrive det på solen .  :dash2:  Var det ikke Henriette der henvendte sig til dig på din mail , og hun skrev at du ville have stoffer med over grænsen .  :JC_doubledown:

7
Fra mig til dig / Sv: jul og nytår
« Dato: Januar 20, 2018, 10:25:02 am »
Ja nemlig , det der er useriøst af Gubbi , men der er åbenbart nogen der ikke tror at det er ham , og den anden ole jensen er også ham der har oprettet , har fundet ud af ham

8
Fra mig til dig / Sv: jul og nytår
« Dato: Januar 20, 2018, 10:17:54 am »
Selvfølgelig er det Poul Jørgensen , bare under et nyt nick , når han kan snige sig ind på solen også hvorfor skulle han så ikke gøre det her , han skriver jo også at det er ham ,  nej nu tør han da ikke gå bananas igen , eller så gør han på et tidspunkt , når folk ikke vil give ham ret . 

9
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 19, 2018, 08:31:32 pm »
Politisk Ukorrekt.
Vi ved jo godt hvem Carlo er, og hvilke kontakter han har til Thailand, og et fly?, mon ikke der er tale om et fly-selskab :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
     Nå er du nu kommet på at Carlo skulle være CHARLEE,   det må ikke være nemt at være dig , med alt dit gætteri . :JC_doubledown: :JC_doubledown:

10
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 19, 2018, 10:01:53 am »
Stop nu dig selv , og lad for fanden være med at have så ondt af dig selv , du er fræk som en slagterhund , og din profil poul jørgensen , er oprettet af dig selv , hold kæft hvor du lyver .  Svar mig hvordan du kan omgå en banning , så skulle man jo ikke komme ind igen. Du skriver nok så flot det var ikke min mening at gå herind , du plejer jo at skrive at folk ville have dig herind , hvem det så er må guderne vide , jeg tror du lider af vrangforestillinger . 

11
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 19, 2018, 09:42:57 am »
Er det ikke en ny falsk profil du har oprettet , for at kunne komme herind igen , og dit tryg bavl gider de ikke at høre om , du er så fyldt med løgn .

12
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 19, 2018, 09:26:13 am »
Ja det der med at oprette falske profiler kender du jo alt til , så du må jo bruge tor ,  det kan heller ikke være rigtigt at du bare får lov til at forsætte , to gange har du truet andre , hvornår flipper du ud igen . Hvorfor blev du bedt om at stoppe med at skrive på alle debatter , tænk dig om , og så stop dog din selvmedlidenhed . 

13
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 19, 2018, 09:06:29 am »
Det er da helt hen i vejret det du skriver , skulle Tørresnoren kunne følge dig , ej nu stopper du du har truet ham og opsøgt ham , fatter du ingenting af det . Du har fået livsvarig banning , så stop med at sidde og skrive om hvor synd det er for dig , og jeg kan også finde det der du skrev til mig , at du havde talt med Tørresnorens kone , så stop dit bavl . 

14
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 18, 2018, 05:02:16 pm »
Politisk Ukorrekt.
Jeg så helst at det var forfatteren af et indlæg der selv skulle holde det rent, og gjorde de ikke det, så kunne man så klage over det til GuBBi.

Hvad jeg ville gøre hvis det var mig?, jeg syntes det er et stort ansvar, men jeg ville 100% ikke acceptere personforfølgelse, og pornografiske billeder, det siger vel næsten sig selv, og så ville jeg ellers gå efter der regler der er stillet op for selve debatten, dem som man skal acceptere for at deltage i debatten, de regler er der vist nogen der har glemt en hel del om.

Jeg vil så mene at sådanne en person ikke bør havde lov til at bane nogen, de ansvar bør kun ligge hos GuBBi.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen     Du bliver da mere og mere sjov OleJensen , hvad er det for regler du vist har glemt alt om .  :bad:

15
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 18, 2018, 12:04:18 pm »
Det har jeg skrevet jeg også tager afstand fra . Og de billeder skulle slettes , ellers mere du vil vide.

Sider: [1] 2 3 ... 40