Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lunavecchia

Sider: [1] 2 3 ... 128
1
Fri Debat / Sv: Britt Bager og cannabis
« Dato: Oktober 17, 2018, 08:46:33 pm »
Hørte lige Brit Bager udtale sig om Canada's ja til cannabis. Sålænge alle eksperter siger at cannabis er meget vanedannende, ødelægger ens lunger, indlæringsevnen går istå OSV, kan fru Bager ikke gå ind for hash.

Samtlige eksperter siger, at hvis spiritus spiritus blev lanseret som et nyt rusmiddel, vil det blive forbudt på stedet, da alkohol er det mest skadelige rusmiddel i verden.

Når spiritus er lovligt, hvorfor må konen så stå og lyve om hash på telly

Og hvem er så Britt Bager, var min første indskydelse, men nu har jeg fundet ud af det. Politisk ordfører for Venstre - det var gået min næse forbi ;-)

Mennesket har alle dage brugt at nyde rusmidler, og hvorfor mon?

2
Fra medierne / Sv: Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves
« Dato: Oktober 17, 2018, 05:33:13 pm »

Eller også er resten af sagerne typiske straffesager hvor folk ikke anker eller sager hvor højsteret ikke har givet lov til at anke sagen. Dette er helt sikkert en sag som får lov til at komme for højsteret den her (jeg ved ikke helt om det amerikanske system med at anke til højsteret er ligesom i Danmark)

Du skal skelne mellem Supreme Court, som er den føderale Højesteret, og så delstaternes Højesteretter.
Supreme Court behandler ikke straffesager, men beskæftiger sig udelukkende med fortolkning af Forfatningen og tager stilling til, om lovgivningen er i overensstemmelse med Forfatningen.

Delstaterne har hver tre retsinstanser, som vi kender det, hvoraf sidste ankemulighed i en straffesag er delstatens Højesteret.
https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/hvad-er-det-med-usas-h%C3%B8jesteret


3
Politik / Sv: Fremgang i Bayern for AfD
« Dato: Oktober 15, 2018, 01:40:27 pm »
Det går da meget godt for de korrekte med at fortælle om fremgangen for AfD - naturligvis ikke det første parti, der nævnes, idet man naturligt nok starter med de største.
https://www.dr.dk/nyheder/udland/korrespondent-valgresultat-i-bayern-er-worst-case-scenariet-merkel

4
Fri Debat / Sv: Du har ikke selv nogen laser - vel Convex Earth
« Dato: Oktober 15, 2018, 02:41:41 am »

Ha-ha, nej men jeg henviser til FJ folkets eksperimenter om en flad jord!

Jeg savner at RJ folket går ud i naturen og måler deres krumme vand og jord med lasere!

Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg ikke at de tør tage udfordringen op - for tænk hvis de kommer til at måle at det hele er fladt? :big_grin:

Nu er det dig, som fremsætter nogle påstande, baseret på videoer fra You Tube, hvis validitet ikke er efterprøvet. Du stoler bare blindt på dem som et andet får, fordi du gerne vil tro på det.
Hvad med om du selv tog udfordringen op og efterprøvede alle disse teorier, så du ved selvsyn kunne sikre dig, at både jord og vand virkelig er fladt?

I virkeligheden er det dig selv, som ikke tør at tage udfordringen op, for sæt nu du opdagede ved selvsyn, at Jorden er lige så globeformet, som den har været siden Arilds tid?

På den anden side er du vel næppe i stand til selv at håndtere en laser, når du har besvær med at få dit TV til at fungere i sommerhuset uden at spørge om råd.... fra Rundjordsfolket  :ROFL:


5
Tråden er mest henvendt til Murke-baronessen men andre kan også kommentere det hvis der er noget i er uenig i

Det var sørme en fin velkomsttale, du der holdt for den helt nye bruger på debatten her, Murke-baronessen  :big_grin:

6
Onsdag lavede Rasmus Paludan og Stram Kurs endnu et fremmøde i et almennyttigt boligområde, denne gang i Østervang i Hillerød. En repræsentant, angiveligt en lokalformand i boligforeningen angriber pludselig en pressefotograf og kaster ham ned på jorden med beskeden om, at pressen ikke må filme.
Jamen så fik Paludan da lidt af den ønskede ballade, for beboerne i øvrigt lod sig ikke provokere af Paludans tilråb.

http://hilleroed.lokalavisen.dk/nyheder/2018-10-10/-%C3%98stervang-beboere-lod-sig-ikke-provokere-af-kontroversiel-politiker-3281089.html

7
Ja, det kunne DR godt have nævnt:

"It remained unclear whether her clients would be able to collect the cash. Darshan-Leitner said she intended to enforce the judgment through "international treaties" and go after the women's bank accounts, either in New Zealand or if they try to travel abroad."

Eftersom det formentlig ikke er en kriminel handling efter lovgivningen i New Zealand, de to kvinder har begået, kan jeg ikke forestille mig, at Israel har jurisdiktion til at beslaglægge kvindernes indestående i banken.

8
Youtube anbefalinger / Sv: Det måtte jo komme
« Dato: Oktober 10, 2018, 06:51:47 pm »

Naturligvis ønsker kriminelle ikke at man filmer dem. Det gør folk der sælger hash på gaden heller ikke, men det betyder ikke at Paludan at gjort noget forkert.
Nogle mennesker er kriminelle, når de bærer niqab, andre mennesker er kriminelle, når de undlader at betale licens.

9
Youtube anbefalinger / Sv: Så døde Stram Kurs lige på YouTuben
« Dato: Oktober 10, 2018, 05:04:13 pm »
Selvfølgelig skal han ikke forfølge kvinden; men jeg syntes han er stædig - modig og ret sjov at følge. Stram Kurs døde aldeles ikke på den video, kun på Youtube og jeg er ikke sikker på det er lovligt.
Hvad er ikke lovligt?
At You Tube lukker Paludans kanal?
Mig bekendt er Rasmus Paludan ikke ejer af hverken You Tube, Facebook eller andre platforme, så det er ikke ham, der sætter reglerne, men ejerne af platformene.
Hvad der derimod ikke er lovligt er, at han filmer folk på gaden mod deres vilje.

10
Fri Debat / Sv: Fængsel for ulveskud?
« Dato: Oktober 10, 2018, 02:37:23 pm »
Fængsel for ulveskud?
Jeg mener ikke at ulve hører til i så lille et land som Danmark!

Ulve kommer op fra Tyskland og løber igennem Jylland, hvor de søger fødeområder, til stor skade for vores landbrug!

Er ulve vegetarer?
Æder de kornet på markerne, eller hvilken skade gør de på landbruget?

11
Fri Debat / Sv: Kend dit land
« Dato: Oktober 07, 2018, 11:26:55 pm »

Det er da fuldstændig tåbeligt, hvor Convex Earth skriver, at "Irakeren har anket straffen til landsretten, for at trække det hele i langdrag, og måske også til højesteret!"

Landsretten er højeste ankeinstans. Højesteret behandler kun principielle sager, så det kan irakeren ikke.
Jeg tror, Convex mener, at overdrivelse fremmer forståelsen  :blum:
Hvornår var det i øvrigt, at revselsesretten (også overfor børn) endelig blev afskaffet her i landet?
I 1997, altså for 21 år siden, og det var ikke Dansk Folkeparti, som lagde stemmer til:

Samme år lød det i Pia Kjærsgaards Grundlovstale:
"Forleden vedtog Folketinget så med én stemmes flertal afskaffelse af revselsesretten. Derved blev det slut med forældres ret til at bestemme over deres børn – og forældrenes ret til at opdrage deres børn. Og derved blev børn i realiteten statens ejendom. En uhyrlig socialistisk lov, som vel at mærke blev lusket igennem og vedtaget uden nogen former for offentlig debat. Og altsammen startet ved et par løselige strøtanker fra justitsministeren i slutningen af februar. Dansk Folkeparti har ikke tænkt sig at opgive kravet om, at børns opdragelse naturligvis er forældrenes ansvar – ikke statens. Og så snart, vi får bare et minimum af politisk indflydelse i Folketinget, vil sagen blive rejst igen.[3]"

https://da.wikipedia.org/wiki/Revselsesret

Jeg erindrer i øvrigt ikke, at Fru Kjærsgaard har levet op til dette løfte  :big_grin:

12
Efter at jeg stoppede på arbejdsmarkedet, er det yderst sjældent, jeg er ude i morgentrafikken. Men forleden dag var jeg nødt til det, da jeg havde en tidlig aftale på hospitalet, og her kunne jeg betragte hver sin mand eller kvinde i hver sin bil, som sad i lange køer på vejene. Det rene energifråds.
Men jeg er da privilegeret som hovedstadsbeboer, og jeg er udmærket klar over, at bor man på landet er man noget mere afhængig af at eje en bil - medmindre man vil være selvforsynende på et lille husmandssted.

13
Fra medierne / Sv: kim larsen
« Dato: Oktober 07, 2018, 06:41:00 pm »
Når man arrangerer en sådan koncert, hvor man end ikke ved hvor mange mennesker, der kommer, er der en masse logistik, der skal gå op i en højere enhed.
To af byens mest trafikerede gader bliver lukket for trafik på en længere strækning, der opsættes storskærme midt på gaden, der skal rekvireres toiletter, samaritfaciliteter og meget mere.

På siden her findes en oversigt over, hvad der afspærres, og så kan Licenssnyderen ellers more sig med at tælle koranklodser.
https://www.dr.dk/nyheder/kultur/tusindvis-af-mennesker-forventes-kim-larsen-mindekoncert-spaerrer-det-centrale

14
Fra medierne / Sv: kim larsen
« Dato: Oktober 07, 2018, 03:01:04 pm »
Nå, så fik de åbenbart samlet den million sammen, som det kræves for - at folk kan være sikre på, ikke at blive tromlet ned af en lastbil, eller at blive skudt...

Citér
Citér
Citér
For at leve op til sikkerhedskravene i forbindelse med opsætning af en scene skulle der samtidig stilles med en million kroner fredag klokken 8.00,

Du er simpelthen snothamrende dum!
Rådhuspladsen er sikret i forvejen i forhold til store lastbiler. Det er ikke det, arrangørerne skal betale for, men derimod sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med opsætning af en scene - som det også er beskrevet i linket i øvrigt.
Det dur jo ikke, his scenen braser sammen over de tilstedeværende - og man ønsker sikkert heller ikke en gentagelse af ulykken på Roskilde Festival for et par år siden, hvor folk blev mast ihjel.

15Poeten Kim Larsen kan ikke fejres på Rådhuspladsen i København. Men det kan profeten Muhammed.

Arrangører af et optog, der skal give danskerne mulighed for at vise deres taknemmelighed overfor nationalpoeten Kim Larsen, har måttet opgive at afholde en hyldestkoncert på Rådhuspladsen i København. Det er ganske enkelt for farligt, vurderer politiet ifølge TV 2.

“Vi har været til møde på politigården, og de har trukket tilladelsen til at sætte en scene op tilbage,” siger Jeppe Bjørnberg Hansen, arrangør af optoget for den elskede musiker.

Tilbage i juni var det dog ikke noget problem, da muslimer ville bruge samme rådhusplads til at fejre deres profet. Årsagen er formentlig, at politiet vurderer, at der er større risiko for terrorangreb på ikke-muslimer end på muslimer.

Danskerne og vores kærlighed – i dette tilfælde til Kim Larsen – må vige for faren for islam. Men islam får masser af plads på danskernes mest centrale plads.

Sludder og vrøvl!
Årsagen til at tilladelsen blev trukket tilbage var, at der forventedes langt flere mennesker til arrangementet end man oprindelig havde kalkuleret med, og så skal der være en plan for sikkerheden, når så mange mennesker er stuvet sammen på et begrænset område - og her var tidsrammen for snæver til, at det kunne lade sig gøre.

Sider: [1] 2 3 ... 128