Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - fedt

Sider: 1 2 3 [4]
46
Religion-& Filosofi / Muslimske mænd skal genopdrages
« Dato: Januar 20, 2016, 01:33:12 pm »
Har altid skrevet, at den muslimske mand skal have en anden opdragelse. Det her understreger, hvordan den muslimske mand tænker.
http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-01-20-billedet-der-har-udlost-ramaskrig-hustru-fik-naesen-skaret-af

47
Fra medierne / journalist standart på tv avisen
« Dato: Januar 19, 2016, 06:58:16 pm »
Så lige på telly at den svenske minister Margot Wallström er mistænkt for korruption. Nyhedsoplæseren spurgte en journalist >hvorfor kan det hidse lige netop svenskeren op, at en minister springer en boligkø over og får en fed lejlighed.
http://www.b.dk/globalt/sveriges-udenrigsminister-mistaenkt-for-korruption

Det hidsede også danskeren op, da Ritt Bjerregård i 1991 skabte lejlighedssagen, der reelt trak tæppet væk under Svend Auken. Ritt Bjerregaard havde gennem gode forbindelser fået en lejlighed på Vesterbrogade. 173 kvadratmeter til 4.612 kroner om måneden. I lejligheden nedenunder boede partifællen Kjeld Olesen under samme vilkår. Det tog ingen notits af og ingen kaldte det korruption.
http://www.b.dk/kultur/portraet-af-ritt-begavet-strateg-eller-visionsloest-magtmenneske

Kan de nyhedoplæsere slet ikke finde ud af at sige sandheden? der kan da trækkes en parallel her

48
Politik / I et Kalifat med Sharialove
« Dato: Januar 11, 2016, 10:23:20 am »
I et Kalifat med Sharialove, sådan udtalte troller i en anden tråd  http://www.din-debat.dk/index.php?topic=2836.msg30829;topicseen#new

Anklageren har før skrevet, vi vil ikke have muslimer i landet, hvis de går ind for Kalifatet. Alle muslimer, ( undtaget demokratiske muslimer ) går ind for kalifatet her i landet.

Nå vi må jo bare vente, indtil muslimerne er i overtal!!   

49
Politik / Politisk Odense arrogance af værste skuffe
« Dato: December 15, 2015, 09:19:30 pm »
Har før skrevet om nedskæringer til sygemeldte i Odense kommune og mange andre nedskæringer. Der er pres på Odense kommune for tiden, husk Boyes TV indslag om opkrævning af skat.

Politisk arrogance af værste skuffe

Økonomi: Dyre byrådsfester og ditto telefonregninger er tegn på en uhyggelig politisk arrogance i den øverste politiske og administrative ledelse i Odense Kommune.

Odense Kommunes økonomi er presset på alle områder. Folkeskolerne i Odense bliver pålagt yderligere besparelser, og det er værd at bemærke, at Odense i forvejen er en af de kommuner i landet, der bruger færrest penge på området.

Nu ved jeg godt, at en byrådsfest og en telefonregning ikke ødelægger kommunens økonomi, men det siger måske lidt om det menneskesyn, der ligger hos dem, der træffer de store beslutninger i kommunen.

Kig engang på nedenstående tal:

Tallene er hentet fra 6-By nøgletal 2015 og er udarbejdet af kommunerne Aalborg, Randers, Odense, Aarhus, København og Esbjerg, så man må gå ud fra, at Odense har leveret talmateriale til undersøgelsen samt godkendt metoden.

Administrationsudgifter Odense: 5361 kr. pr. indbygger. Administrationsudgifter Aalborg: 4289 kr. pr. indbygger.

Forskel 1072 kr. pr. indbygger.

Indbyggertal Odense: 195.908 - Aalborg: 200.884.

Besparelse, hvis Odenses administrationsudgifter var på Aalborg-niveau, ca. 210 millioner kr. årligt. Velvidende at kommunerne kan have forskellige konteringspraksis, som medfører en vis usikkerhed ved sammenligning af tallene, men et merforbrug på ca. 25 pct. burde give anledning til panderynken.

Fra 2013 til 2015 er administrationsudgifterne i Odense steget med 395 kr. pr. indbygger. Tilsvarende tal for Aalborg er 250 kr.

Lidt mere af samme skuffe. 58 kommunikationsmedarbejdere i Odense. 25 kommunikationsmedarbejdere i Aalborg. Lønniveauet ligger mellem 500.000 kr. og 900.000 kr. Hvis vi antager, at gennemsnitslønnen er 600.000 kr., vil det svare til en udgift på ca. 750.000 kr. (25 pct. til ferie, pension m.m.)

Merforbrug af kommunikationsmedarbejdere er 33 svarende til en udgift på anslået 24 millioner kr.

Det kræver tydeligvis mange spindoktorer for at forsøge at skjule, hvor elendigt det står til i Odense Kommune.

Det er helt uforståeligt, at der ikke kigges på administrationsudgifterne i Odense Kommune. I forbindelse med udlicitering inden for rengøringsområdet på byens folkeskoler har vi jo set et flertal uden om Socialdemokraterne.
http://www.fyens.dk/modules/mobile/article/?articleid=2909828

50
Fritid / Hvor mange rummeter på billede
« Dato: August 13, 2015, 03:58:35 pm »
Skal købe træ til at varme mit kolonihavehus op med og i den forbindelse, har jeg fået tilbudt noget træ. Helt nøjagtig -- rummeter.
Er der nogle, der kan komme med et kvalificeret ca. bud på hvor mange ca. rummeter der er på billedet. Stammerne er ca. 3 m lange og består af ask / ahorn


51
Fri Debat / Radikalisering
« Dato: Februar 17, 2015, 09:44:44 pm »
Radikalisering er et ord, der bliver brugt flittigt, i medierne for tiden. Radikalisering betyder jo, som i alle ved  er processen hvorved der dannes en stigende accept af brug af udemokratiske midler, for at opnå et politisk mål" 

Er meget bange for, at de udemokratiske midler vores politikere vil bruge, er at forgylde de unge, prøve at nå ind til deres sande jeg. Det har de jo gjort, de sidste 20år, på bekostning af mange andre medmennesker

Århus modellen og radikalisering, er jo også praktiseret i lang tid og hvor mange er blevet radikaliseret? 3 stykker Måske. Hvem tager "måling" på det? Hvor mange er blevet radikaliseret?

Er der et par kloge hoveder, der måske har en teori

52
Fri Debat / Fuckfinger debatten aflivet og låst
« Dato: Februar 12, 2015, 11:52:17 pm »
Så blev Fuckfinger debatten aflivet og låst. der er heldigvis ingen karma knap mere, så nu må vi finde noget andet og skændes / diskutere om. Det bliver sikkert heller ikke svært

53
Fri Debat / Din-Debat.dk Kontra, Få dig et liv
« Dato: Februar 09, 2015, 11:35:55 pm »
Fandt lige, den her side på DD og fik noget af et sjok, ( rul ned, mest online )  http://www.din-debat.dk/index.php?action=stats  ikke for at hænge nogen ud; men rekorden er Anklageren med 8dage 9timer 52min. Forsatanda

Er selv "førtidspensionist" hvad fordriver i tiden med, tænker på lønjob. Kan godt være i har haft den oppe før; men 

Sider: 1 2 3 [4]