Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - fedt

Sider: [1] 2 3 ... 199
1
Samfund- & Kultur / Sv: Han er en gammel ensom mand
« Dato: Juli 09, 2019, 02:06:52 pm »
Grunden til at jeg bliver i tvivl om det er sandt er, at han andre gange modsiger sit glansbillede lidt.

Ja, som en thailandsk pige der har levet det meste af hendes liv i Tyskland sagde til mig: "Ein Betler in Deutschland, kann ein König in Thailand sein".

Phil har det også lidt i munden, for hvis en gut vitterligt tror på en pige, når hun siger til ham at han er "charming and handsome", skal hun hurtigt få ham ribbet. Og den ryger Phil ikke på, det er han både for begavet og livserfaren til at vide. Og han er nok ædruelig, for ellers ville han hurtigt være færdig i Fjernøsten.

Phil drikker nok ikke, men han ryger hash.

Citat: "Hash er mest farligt for det etablerede system, fordi det får folk til at tænke. BL.a. over hvad det er de bruger deres liv til og så kniber det for magthaverne at holde rotteræset kørende. Du får nok ikke folk der tænker alt for meget over den slags til at stå ved et samlebånd 8 timer om dagen det meste af deres liv."

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4765.msg59756#msg59756

Det fortæller en del om om, hvilken type han er. Nu er han en gammel gris omkring 70, ensom og har kun sin folkepension.

Du kalder ham erfaren, men det er den form for erfarenhed, som danske sømænd der gik ud af 7. klasse, og som strander rundt omkring i verden - får. Det er en slags vagabonder, og dem er der en del af.

Folkekirken driver sømandskirker i hele verden - hvor de kommer, når de går på røven. Det er ikke åndeligt alt sammen. Sømandsmissionen laver også socialt arbejde.

- men sådan lyder det ikke her. Phil praler gerne om at han kender amerikanske generaler personligt, har været medlem af Rotary og at han har været en stor kanon i erhvervslivet  :big_grin:

- og så har han drømmen om en ugenert sydhavsø, hvor han kan ryge en bønne sammen med en flok lokale teenagere, der er fattige nok til at de ikke griner, når den gamle gris gramser på dem.

Han har jo været der, så drømmen er levende.

Phil har jo meget tit skrevet noget personligt og negativt om mit liv, når han er blevet sur over, at jeg kritiserer højreradikale politisk - og nu er tiden kommet til at sætte hans liv under lup.

Lige for lige, hvis ...

Du er en farlig ballademager og en af de største demagog løgnere vi har på nettet.

2
Du kan da sagtens komme til at læse Uffe Østergaards synspunkter i Politiken. Du skal bare købe (papir-) avisen eller betale abonnement for at se den lede kulturradikale sprøjte på nettet. Det er jeg sikker på, at du gerne gør.
Så du har ingen undskyldninger for ikke at tage stilling. Vel?  :smile1:

Selvom jeg havde haft abonnement, så kan jeg jo ikke finde den, fordi der kun står i Fria Tider at "det" stammer fra Politiken  - og nu ved jeg ikke - om citaterne er revet ud af sammenhængen og sat sammen på en ny måde, som aldrig har været Uffe Østergaards hensigt.

Du burde bare have citeret Politiken, med nøjagtig kildeangivelse.

Nu venter jeg spændt på en forklaring om, hvorfor Højremanden ikke følger almindelig akademisk standart - især fordi han i oplægget er ved at falde på halen over, at Uffe Østergaard er akademiker - som om de er orakler.

Hvem "falder på halen"? Jeg nævnte blot, at manden er historieprofessor. Hvis han havde været noget andet, havde jeg selvfølgelig nævnt det. Du virker sygelig - men det kan jeg så også se, at der er andre, der skriver herinde.

Jeg er ligeglad med, at du beskylder mig for citatfusk, formentlig for at få mig til at betale for at læse en så suspekt avis som Politiken. Det vil aldrig ske.
Forøvrigt citerer BT også Østergaard. Hvad er der så i vejen med en? 

Jeg skal gerne - for det trilfældes skyld, at nogen er i tvivl - der er alt i vejen, eller s kan Anklageren jo blive tvunget til at læse Uffe Østergaards synspunkter, som generer ham så grumme meget. Derfor må de ikke eksistere. Det skal hest hedde sig, at det er små "højreekstreme" medier, der har lavet citatfusk. Det siger kun noget om én person: Anklageren.  :bad:

Tonen skinger - argumenterne svage

Du nævner to steder i oplægget, at Uffe Østergaard har titlen professor, selvom han forlængst er pensioneret.

Det er ikke relevant her, fordi han udtaler sig om aktuel politik som almindelig borger.

Du er også fuld af løgn - fordi jeg skrev, at jeg ikke ved "om citaterne er revet ud af sammenhængen og sat sammen på en ny måde, som aldrig har været Uffe Østergaards hensigt."

Det får du til, at jeg beskylder dig for citatfusk. Prøv da at være lidt mere seriøs.

Når jeg ikke ved det, så er det fordi det er en vandrehistorie, som også Fria Tider eller 24nyt i princippet kan have fusket med.

Der er jo en grund tíl, at man gerne vil kunne kontrollere kilden.

Hahaha! Nej, du er sgu ikke rask. Sikke et teater for at slippe for at læse, at den pensionerede historiker (er folk så ikke rigtigt noget værd længere?) nok ikke deler dine synspunkter på den fortsatte tilstrømning af velfærdsjægere til Europa (som jeg forstår, at du ikke har boet i i mange år.)

Uffe Østergaards synspunkter var i Politiken for abonenter den 30. juni.
Slip nu de par kroner og book dig ind her:

https://politiken.dk/indland/art7271488/Tiden-er-inde-til-at-bygge-mure-med-trådhegn-i-fire-baner-lyskastere-og-vagtposter

Du er ikke en seriøs debattør

Oplægget handler ikke om mig, men du er hængt til tørre - og har ikke andre muligheder end at gå over til plan B: personangreb.

Det er ikke mere end et par dage siden, at en anden fra den højreradikale bande kaldte mig "pædofil" - og beskyldte mig for at være skyld i, at min kone døde af lungebetændelse.

Kan niveauet blive lavere?
[/quote

Aldrig har jeg oplevet en afsporer af tråde og så meget løgn, som du fylder læserne med. Du er en dumstædig mand

3
Debat om debatten / Sv: Du er ikke seriøs
« Dato: Juli 07, 2019, 12:53:17 pm »
Du kan bare tage en tur tilbage i dine indlæg, så får du sandheden. Og dine små film, viser du er på røven

Du kan ikke bevise det, du skriver - men det kan jeg (og har gjort det).

Du er bare fræk som en slagterhund!!  og her gik jeg og troede du ville have min opskrift på klatkager

4
Debat om debatten / Sv: Hvordan med at klage til Gubbi?
« Dato: Juli 07, 2019, 12:51:56 pm »
Dejlige billeder af skibet Phil og hvis du kender nogen der er interesseret i opskriften på mine klatkager, så siger du endelig til  :smile1:

5
Samfund- & Kultur / Sv: Det gider jeg sgu da ikke
« Dato: Juli 07, 2019, 12:46:14 pm »
Få dig hjælpejob, du har ikke godt af at være på nettet hele tiden og i din alder og med din sygdom, syntes jeg du skal passe på dig selv.

Det er injurier, at du har beskyldt mig for at være pædofil - og det er modbydeligt - som du misbruger din viden om, at min kone døde ung.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9564.msg134327#msg134327

Det får ikke lov til at dø i din endeløse strøm af løgne og beskyldninger.

Du kan da bare komme an din flap og perkerelsker.

Du er ikke rigtig klog  :smile1:

Jeg er rigtig klog, men bliver aldrig så snu og politisk som dig. Heldigvis

6
Debat om debatten / Sv: Du afsporer tråden
« Dato: Juli 07, 2019, 12:42:29 pm »
Tråden handler om, at du begyndte at trække min afdøde kone ind i debatten og du begynder altid med at skrive om at jeg bor i kolonihavehus, misbruger af hash, hashpsykose OSV osv. Og anklageren svarer på et indlæg, der er stilet til en anden, det viser bare hvor aggressiv anklageren erJeg synes at du skal dokumentere det du skriver, ligesom seriøse debattører gør.

Du kan bare tage en tur tilbage i dine indlæg, så får du sandheden. Og dine små film, viser du er på røven

7
Samfund- & Kultur / Sv: - og du er ikke normal
« Dato: Juli 07, 2019, 12:41:15 pm »
Få dig hjælpejob, du har ikke godt af at være på nettet hele tiden og i din alder og med din sygdom, syntes jeg du skal passe på dig selv.

Det er injurier, at du har beskyldt mig for at være pædofil - og det er modbydeligt - som du misbruger din viden om, at min kone døde ung.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9564.msg134327#msg134327

Det får ikke lov til at dø i din endeløse strøm af løgne og beskyldninger.

Du kan da bare komme an din flap og perkerelsker.

8
Debat om debatten / Sv: Du afsporer tråden
« Dato: Juli 07, 2019, 12:38:33 pm »
For dit eget bedste homosvaper, Der er ingen af os, der får noget ud af, at brovtebanden bliver ved med at udstille debattører som i gør. Få noget hjælp - brug humoren og lad så være med at lyve sådan. Du kan ikke klare dig iblandt danskere, hvis du bliver ved med at lyve sådan.

Tråden handler om, at du påstår at jeg er pædofil - og at du har misbrugt mindet om min afdøde kone ved at beskylde mig for at være skyld i hendes død.

Det er ikke debat - det er ikke normalt

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9564.msg134318#msg134318

Tråden handler om, at du begyndte at trække min afdøde kone ind i debatten og du begynder altid med at skrive om at jeg bor i kolonihavehus, misbruger af hash, hashpsykose OSV osv. Og anklageren svarer på et indlæg, der er stilet til en anden, det viser bare hvor aggressiv anklageren er

9
Jeg forestiller mig, at fedt sidder hjemme foran skærmen og ligner en olm tyr, når han ser det.

Er det nu jeg skal moralisere dig, eller er du bare en snottet muslimsk provokatør

Du isolerer dig selv mere og mere, og det kan du da ikke have nogen glæde af.

Du får alligevel ikke nogen stød ind - og er ved at ende som en ensom og venneløs kværulant.

Det er åbenbart dig der søger venner på nettet og jeg har ikke brug for at høre til en bande, som du har.

Derfor er du så ensom  :yes:

Få dig hjælpejob, du har ikke godt af at være på nettet hele tiden og i din alder og med din sygdom, syntes jeg du skal passe på dig selv.

10
Debat om debatten / Sv: Hvordan med at klage til Gubbi?
« Dato: Juli 07, 2019, 10:14:55 am »
Gå nu ud og finde en lygtepæl, affaldsspand eller en busk som du kan råbe og skrige af.  :smile1:

Gå nu ud og find noget arbejde homosvaper, det er ikke godt i længden, at nasse på danskeren og få socialhjælp. Du kan jo godt når du vil.

11
Debat om debatten / Sv: Hvordan med at klage til Gubbi?
« Dato: Juli 07, 2019, 10:05:33 am »
For dit eget bedste homosvaper, Der er ingen af os, der får noget ud af, at brovtebanden bliver ved med at udstille debattører som i gør. Få noget hjælp - brug humoren og lad så være med at lyve sådan. Du kan ikke klare dig iblandt danskere, hvis du bliver ved med at lyve sådan.

12
Igen kommer der en muslimsk løgn

13
Samfund- & Kultur / Sv: Hvorfor deltager du ikke bare i debatten?
« Dato: Juli 07, 2019, 09:59:28 am »
Jeg forestiller mig, at fedt sidder hjemme foran skærmen og ligner en olm tyr, når han ser det.

Er det nu jeg skal moralisere dig, eller er du bare en snottet muslimsk provokatør

Du isolerer dig selv mere og mere, og det kan du da ikke have nogen glæde af.

Du får alligevel ikke nogen stød ind - og er ved at ende som en ensom og venneløs kværulant.

Det er åbenbart dig der søger venner på nettet og jeg har ikke brug for at høre til en bande, som du har.

14
Det siger meget om din mentale tilstand at du skal provokere nogle forumbrugere, med at efterligne deres avatar og skide i egen rede. Du kom til Danmark som fireårig og har fået hjælp og så opfører du dig som en forkælet muslim

Hvis ikke du kan tåle at være på nettet, hvor du kan støde på folk med holdninger, som du ikke deler, burde du tage en pause og få noget styr på dit liv. Du har været fuldstændig på den anden side de sidste par dage.

Hvis du ikke kan tåle at være på nettet og støder folk som du gjorde inden anklageren kom tilbage igen, du var fuldstændig muslimsk vammel imod nogle danskere, som sikkert har hjulpet dig på et eller andet tidspunkt.

15
Debat om debatten / Sv: Hvordan med at klage til Gubbi?
« Dato: Juli 07, 2019, 09:04:05 am »
Som sædvanlig er du fyldt med muslimsk løgn. Gå tilbage i indlæggene og se; men du vil jo hellere lyve som en ægte muslim.

Og hvad pokker kender du til anklageren, du forsvarer ham bare, fordi i holder sammen på en sygelig måde.

Sider: [1] 2 3 ... 199