Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anti-rød

Sider: 1 ... 352 353 [354]
5296
Politik / Sv: Er lav-IQ indvandring landsskadelig?
« Dato: Januar 25, 2015, 10:29:15 am »
du glemmer en hel del

Australien kunne være et fredeligt land for aboriginals.
.
.
Muslimer er muligt et problem, men vi skal nok klare det, bare vent og se, vi kæmper for vores sag
Nu er der håndbold igen


Så du mener det ville være bedre hvis vi kunne skrue tiden tilbage. 
Det er bare ikke realistisk. Det er utopi. Utopi kommer tydeligt frem som et gennemgående træk i dit indlæg.
På den anden side mener du ikke et muslimsk Europa er noget at bekymre sig om.
De muslimske samfund i Mellemøsten oplever ekstrem vold og terror, og styret der er både korrupt og diktatorisk. Du trænger vist til at få justeret din realitetssans.

Håndbold er ikke at sammenligne med terror.
Synes du det. Ja det må du jo gøre når du skriver det.

Hvis dine teorier havde været gældende i 1940-1945 havde Danmark været et nazivenligt land, der var havnet på den forkerte side af jerntæppet hos kammerat Stalin, noget du muligvis har haft hede drømme om.

Jeg er demokratisk indstillet. Lad os bare få en folkeafstemning om Danmark skal være et muslimsk land.

Hvis DDR havde haft mulighed for at stemme om, de skulle være en del af Vesttyskland efter krigen. Hvordan tror du det var gået.
5297
Politik / Sv: Er lav-IQ indvandring landsskadelig?
« Dato: Januar 24, 2015, 06:58:59 pm »
Har du nogensinde tænkt over hvad der ville være sket, hvis ikke islam var blevet stoppet ved Wien.

Hvis ikke den Franske kong Karl Martell havde standset muslimernes besættelse af Europa, havde der ikke eksisteret noget Danmark, men et muhammedanmark.

Islam har været på fremmarch op gennem historien. De har bredt sig helt til indonesien i øst og marokko i vest, alle Nordafrikanske lande er muslimske. Spanien var nær blevet det. Kong Karl Martell nedkæmpede den muslimske fremrykning, derfor er Europa ikke muslimsk idag.
Udviklingen ville være gået i stå på et middelalderstadium, uden moderne udvikling som det vi kender idag. Jernbaner,fly,biler,motorveje,industrialisering, moderne infrastruktur, Gode boliger med fladskærme og samtalekøkner.Ingen kunst og kultur. Bach, Bethoven og Beatles. Ingen danske herregårde eller slotte, ingen Rosenborg, ingen Kronborg, ingen H C. Andersen. Ingen elektrisk lys, og dermed ingen TV, ingen radio, ingen computere ect ect.
Vi havde været gedeavlere,kameldrivere og primitive bønder.

Muslimer har ikke bidraget med noget som helst nogensinde. Intet, absolut intet af den nye tids fremskridt stammer fra muslimske lande. Al udvikling i muslismske lande skyldes udelukkkende to ting. Olie og vestlig industri.
De muhammedanske lande producerer ellers ingenting, udover lidt dadler og lign.

Skån mig for at høre om før-muslimske arabere der opfandt algebra m.v. hvis ikke det var Inderne.
Med det Osmanniske rige nåede islam helt frem til Wien. Store dele af Balkan er idag domineret af islam. En skræmmende tanke.
Intet Berlin, Intet Ruhrdistrikt intet osv.
Se på England, hvor der i nogen byråd er muslimsk flertal, hvad der bestemt ikke har medført noget godt. Der har været ekstremt voldelige sammenstød, af noget der nærmer sig borgerkrig. Nu tror jeg ikke der bliver revolution i Danmark. Vejret er for dårligt, og der er for kort tid mellem måltiderne, men vi har personer i landet der har været i kamp i Irak og Afghanistan. Det er muligt de ikke finder sig i hvad som helst. Under 2. verdenskrig kom der frihedskæmpere, der blev modarbejdet af landforræderen (S)statsminister Buhl, der iøvrigt missede chancen for at få Flensborg tilbage. Men kæmpet blev der. Jeg synes ikke en gentagelse er af det gode. Inden vi ser os omkring, vil det også være nyttesløst.
Hvorfor gik Serberne amok i blodrus under balkankrigen i nyere tid (det var ikke første gang) da Jugoslavien gik i opløsning, hvad var årsagen. Se tilbage på historien.

Ser vi på Indien, blev landet delt i Indien og Pakistan, hvor der stadig er konflikt om
Kashmir.

Man KAN ikke enes med muslimer. Det er endda beskrevet i mosebøgerne. Hvis ellers du kender din historie.
Muslimer, og der er blodsudgydelser. Se på Frankrig. Det nytter ikke med eksempler om "den gode muhammedaner" Vold og terror ligger i muhammedanismens gener. Luk øjnene op.

Muhammedanere truer reelt Danmark på homogenitet, fred og sikkerhed. der har været flere terrorhandlinger, og kriminaliteten er eksploderet. Denne eftergivenhed tiltrækker endnu flere muhammedanere, som desuden hader Danskerne som pesten.
Deres fremfærd sætter for en stor dels vedkommende dagsordene i ghettoerne med sharialove, og det er kun en begyndelse, som vil blive værre og værre da etniske danskeres folketal er statisk og det muslimske er dynamisk.
Vore ledere er tåber der tror man blot skal lade være med at sige ghetto, perler og deslige så ordner alt sig. Min Iranske ven er inde på der skal helt andre metoder til, og han ved hvad han snakker om, skal jeg hilse og sige (han er ikke muslim)

Iøvrigt kan du bare gå ud på gaderne hvis ikke du tror hvad jeg skriver. Der er tilstande vi ikke havde for 30 år siden. Da de første såkaldte flygtninge kom til min by, begyndte balladen fra dag et.
Der hvor de blev inkvarteret smed de tallerkener og mad ud af vinduerne, hvis ikke maden behagede de herrer. Det var også en protest mod de skulle vaske op og gøre rent efter sig. Så meget for taknemligheden, for at kunne bo i vort land. Unge piger blev generet på det groveste i bussen.
Resten er historie.

Dette er ikke overdrivelser. Det er de nøgne fakta. Overdrivelser er slet ikke nødvendige for at fremme forståelsen. Det her er teaterstykket Biedermann og brandstifterne i stor skala.
I kommende generationer vil få så store problemer I ikke tror det muligt. Hvem skal så redde jer. Helle T?
Hun vil ikke sørge for velfærd, som hun lover rask væk, som millionærerne nok skal betale for. Samt muhammedeanerne der skal være 12 minutter mere på overførslesindkomster. Velfærd vil være den berømte by i Rusland. Og kun findes som film på museerne.
Danmark er færdig med at eksistere som det vi har kendt i årtusinder, landet hvor der bor Danskere. Danmark vil efter få årtier kun eksistere på museer.

De dygtigste unge forlader landet, det samme gør virksomhederne.
Fra 1940 til 1945 kaldte man de der støttede Tyskernes besættelse af Danmark for landsforrædere.  Tyskerne ville ikke ændre vor vestlige kultur. Der var ingen gadebander, Der var ingen overfald på ældre. Bemærk dog, tyskerne forfulgte jøder.
Muhammedanerne vil ændre vor vestlige kultur, der er gadebander, der er overfald på ældre, overfald på kommunalt ansatte, tegnere m.v. Bemærk dog, muhammedanerne forfølger jøder.
Hvad kalder man dem der støtter muhammedanere?

God fornøjelse med jeres kulturberigede samfund.
Løbet er kørt.

5298
Politik / Sv: Så blev PEGIDA truet til aflysning
« Dato: Januar 19, 2015, 10:58:43 am »
At Churchill skulle have udtalt:
"Når fascisterne en gang kommer igen, vil de kalde sig anti..."

er en skrøne.

5299
Politik / Hør nu her.......
« Dato: Januar 17, 2015, 02:06:49 pm »
Debatten om muhammedanere og terrorister, er et eller andet sted forfejlet, hvis vi ser på det der ligger til grund.

Vore politikere Helle Thorning, Mette Frederiksen, Zenia Stampe, og co. benytter erhver lejlighed til at holde opdragelses-forelæsninger for os om deres fortræffeligheder.
Hver gang for eks. Helle Thorning tager os i skole, belæres vi om hvor meget hun og de medsammensvorne er gaver til befolkningen. Deres afgørelse og handlinger er ufejlbarlige, ikke mindst med hensyn til indslusningen af muhammedanere m.v.
Det er det vi ikke forstår.

Er du klar over, de aldrig tager fejl, og deres ledelse af landet overgås ikke af noget. Det er intet mindre end genialt.
Alt er til landets bedste. det er så nærmest ufatteligt stort, at de naturligvis ikke behøver lytter til andres meninger. "Det Danmark du kender" medmindre du har en ordentlig hukommelse.

At de har lukket muhammedanere og kriminelle romaer ind i landet der plyndrer, og begår vold og terrorisme skyldes ikke de røde hallal-hippiers ledelse af landet.

Mere godhedsindustri. og  "Det Danmark du kender"  "sejle op ad åen"

Derfor har politikerne ingen behov for at se andre perspektiver, som for eks. at muhammedanere altid skaber konflikter hvor de er. Sidst i Algeriet hvor de angriber deres eget politi fordi en fransk avis har trykt en ligegyldig karrikatur-tegning, man siger skal forestille Muhammed (fred være med ham) som man slet ikke ved hvordan så ud.

At muhammedanere i Danmark, uanset Nasar Khadar er en flink fyr, uvægerligt medfører vold, kriminalitet og i sidste ende drab på personer som Kurt Westergård og andre, falder dem slet ikke ind, og Helle Thorning siger jo, at det under ingen omstædigheder skyldes muhammedanismens indtrængen i Danmark, eller andre steder.
At muhammedanerne i Algeriet og andre lande angriber deres eget politi skyldes ikke muhammedanere. Altså hvor dumme kan vi danskere være. Godt vi har kammerat Helle. der kan lære os de korrekte holdninger.

Debatten burde derfor være en hyldest til vore heltemodige politikere der sender "fredsbomber" til Iraq med F16 fly, og dræber nogen muhammedanere. At selvsamme muhammedanere ikke bryder sig om at få bombet deres huse og blive slået ihjel, må skyldes de slet ikke forstå hvor stor en profet Helle Thorning er.

Mit eget "pip" om det er,  havde vi aldrig lukket muhammedanere ind i Danmark, havde vi aldrig haft problemer med dem.

Det samme med zigøjneren Levakovic, som naturligvis skal sendes hen hvor pebret gror, på enkeltbillet.
Jeg forstår nok ikke hvor stor en kulturberigelse der er tale om. Helle Thorning og regeringen hurra, hurra, hurra.

5300
Fra medierne / Sv: Næste gang Danmark?
« Dato: Januar 14, 2015, 03:43:13 pm »
Der er ingen tvivl om Danmark vil blive angrebet.

I skrivende stund er der givet muhammedanere der planlægger et terror angreb.
Da Jyllandsposten har bøjet nakken, er spørgsmålet om ikke den "snakkende klasse" på Christiansborg er målet denne gang. Det er dem der bomber løs i muhammedanien. Ikke alene militær, men også civilbefolkningen, børn, bliver ramt. Og muhammedanerne har ikke forståelse for det er i orden, "for de er jo bare muhammedanere".  Muhammedanere er også mennesker!

Politikerne har ved deres vanvittige politik været skyld i,  danskere er, og vil blive dræbt af muhammedanere. Men hvad når det for eks er Helle Thorning og co. der bliver dræbt. Hvad gør man så. Nedsætter et udvalg og deltager i marcher, og holder flotte taler om demokrati og ytringsfrihed ?
Man kan ikke engang indse, at en lukning af en moske i Århus er helt ligegyldig. Man skal smide alle islamisterne ud af landet uden videre diskussion. Hvad ellers.

Nogen danskere vil blive dræbt i en terrorhandling. Når det kunne ske i Frankrig som normalt har masser af politi m.v. Vil det selvfølgelig også ske i Danmark. Bare vent.

Danmark burde holde sig fra krig i muhammedanien, og ellers gøre som folkehelten Mogens Glistrup forslog. Smid dem ud.

Sider: 1 ... 352 353 [354]