Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anti-rød

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 414
31
Politik / Sv: Socialisterne vold og hærgen
« Dato: I dag ved 01:54:34 pm »
Enhver kan vist godt se det rabler for anklageren.


32
Politik / Sv: Undskyldningerne står i kø
« Dato: I dag ved 01:48:45 pm »
Du bedes vise hvor jeg skulle have gjort det.
Når dette ikke er muligt for dig, vil jeg gerne se en tilståelse fra dig, hvor du indrømmer du ikke kan lade være med at lyve, og diktere "sandheden"

Det er jo det samme.Så du kan ikke se forskel på finanskrisen, den spanske borgerkrig og mussolini -  ja hvorfor ikke!Ps. eller mener du løgn og sandhed er det samme for dig ???

Hold dig nu til det jeg skriver.

Der er ikke meget forskel på Franco, Mussolini og Hitler.Nej, og?
Det er nærmest umuligt at forstå dine fantasier.
Der er ikke meget forskel på dem og Pirates of Carribean. Det er opspind.

33
Samfund- & Kultur / Sv: Skattesænkninger.
« Dato: I dag ved 01:45:00 pm »
Formålet er netop at undgå for store konjunkturudsving, så man foretager ændringer før de sker. Keynes handler jo ikke om at hæve eller sænke skatten som man har lyst til - det tror Carlo også. Det er ikke det samme som når partier taler om skattelettelser. Derfor er det også lidt overflødigt, når du siger, at skttesænkninger fører til inflation.
Ja, det burde være overflødigt. Men det er det jo ikke, når nogen stadig hævder, at staten bare kan sænke skatten uden at sænke den offentlige service. Dette er desværre stadig et synspunkt, som man hyppigt møder fra de blå partiers vælgere.

Citér
Men det er en underligt debat, for skatteregulering er en dårlig metode til at kontrollere konjunkturudsving.

Midlerne til at regulere konjunkturudsving er pengepolitik og finanspolitik sådan, som wikipedia beskriver:

Stabiliseringspolitik

Konjunkturudsving kan søges minimeret ved hjælp af forskellige former for økonomisk politik - såkaldt stabiliseringspolitik. Finanspolitik og pengepolitik er de to vigtigste former for stabiliseringspolitik. Ved hjælp af kontracyklisk politik - dvs. finans- eller pengepolitik, der er ekspansiv i lavkonjunkturer og kontraktiv i højkonjunkturer - kan man modvirke og formindske udsvingene og dermed undgå en del af velfærdstabet ved ustabiliteten.”Citat:
"Men det er det jo ikke, når nogen stadig hævder, at staten bare kan sænke skatten uden at sænke den offentlige service. Dette er desværre stadig et synspunkt, som man hyppigt møder fra de blå partiers vælgere."


De blå vælgere ???
Er det ikke nærmere venstre der er et eksempel på, man sænkede skatten og den offentlige service. Sidst nævnte påstod man ikke at have gjort, selvom en blind kan se det er hvad der skete.

34
Du bedes vise hvor jeg skulle have gjort det.
Når dette ikke er muligt for dig, vil jeg gerne se en tilståelse fra dig, hvor du indrømmer du ikke kan lade være med at lyve, og diktere "sandheden"

Det er jo det samme.Så du kan ikke se forskel på finanskrisen, den spanske borgerkrig og mussolini -  ja hvorfor ikke!Ps. eller mener du løgn og sandhed er det samme for dig ???

35
Det kan vi nok også regne med, at anti-rød partiet vil gøre i Danmark.

Jeg har lige et spørgsmål til anti-rød

Hvad er din undskyldning for at støtte Mussolini?


Jeg har aldrig udtalt støtte til Mussolini, som var socialist til din orientering.

Du bedes vise hvor jeg skulle have gjort det.
Når dette ikke er muligt for dig, vil jeg gerne se en tilståelse fra dig, hvor du indrømmer du ikke kan lade være med at lyve, og diktere "sandheden"

36
Politik / Sv: Socialisterne vold og hærgen
« Dato: I dag ved 01:21:23 pm »
Jeg vil gerne spørge socialisterne om hvorfor de er så voldelige.

I Frankrig er det da sine åndsfæller i gule veste der udøver vold og ballade. De er dine åndsfæller fordi de vil have lavere skatter og flere offentlige tilskud. Altså regeringen skulle have et pengetræ af den slags du så godt kan lide.

PS: du mangler stadigt at svare på hvordan du vil give tørkehjælp til bønderne, der ikke koster noget.


Carlo er ikke klar over "de gule veste" er venstreorienteret pøbel, hvor socialister som altid ser en chance for at lave optøjer.
Eller tror Carlo det er konservativ ungdom der står bag.

Manden er komplet idiot.

Ps.
Socialdemokraterne var med til at støtte bønderne.
Regeringen, S og DF præsenterede fredag formiddag en tørkepakke til landbruget. En tørkepakke, der skal give likviditet til landmændene i en svær tid efter det største høsttab i 100 år – et tab der af Seges er beregnet til 6,4 mia. kr.

Hvordan er det du plejer at sige, Du er hængt til tørre og vise billeder af pengetræer, noget socialister må tro findes i form af nationaliseringer af produktionsmidlerne.


37
Lidt historieundervisning til anklageren.
Den spanske borgerkrig startede ved et sammenrend af socialdemokrater, kommunister og anarkister, ville stjæle jord fra jordejerne. Nationalisering kaldte man det, men det var slet og ret tyveri. Det blev også kaldt revolution.

Da republikanerne var socialister kom kammerat Stalin til hjælp, også fordi han ønskede ekspansion af socialisme.
Både socialister og Francos styrke myrdede løs. Hvis republikanerne havde vundet havde man fået et socialistisk diktatur som Stalins, med en forarmet befolkning der sultede.

Der skrives. (i korte træk)

Da den spanske borgerkrig i 1936 brød ud mellem de republikanske nationalister, der inkluderede den siddende regering, og de nationalistiske fascister anført af Francisco Franco, havde Spanien 647 tons guld liggende i nationalbanken, Banco de España. Det var verdens fjerdestørste guldreserve, og størstedelen af den var indtjent i forbindelse med handel under 1. Verdenskrig, hvor landet nød godt af sin neutralitet.

Men da borgerkrigen sluttede i 1939, og da Franco endelig kunne kalde sig generalísimo, var størstedelen af guldet forduftet.

Guldets rejse startede den 14. september 1936. Soldater, betjente og regeringsmedlemmer ankom til Banco de España, åbnede boksene og lagde guldet, som primært var mønter, i trækasser. Disse blev transporteret med lastvogne til togstationen Atocha, og derfra med tog til Cartagena, hvor det var flere hundrede kilometer fra de mest seriøse kamphandlinger. Det gav republikanerne en tænkepause, men de blev overbevist af sovjetterne om at gennemføre aftalen, og nu hed det sig, at guldet kun skulle opbevares i Moskva, og at spanierne kunne beordre det solgt og brugt, som de behagede.

Regeringen satte sig dernæst til at vente på forsendelser af bombefly, kampvogne, krudt og kanoner. Det skulle alt sammen stoppe de fremmarcherende fascistiske nationalister, som på tidspunktet, hvor guldet blev sendt til Moskva, kun var godt 100 km fra Madrid.
Fra guldets værdi havde de sovjetiske kammerater dog trukket diverse procentdele for transport, opbevaring, omsmeltning og en række andre udgifter, de ville have dækket. De krævede desuden betaling for materiel, der var blevet sendt ved krigens start, og som republikanerne havde troet, var en gave til dem i kampen mod den internationale fascisme og for spredningen af kommunismen. Der skulle også være opstået en pludselig inflation ligesom sovjetterne formodes at have manipuleret med vekselkurserne, der gik fra rubler til dollars, og fra dollars til pesetas.
Herefter var der ikke meget tilbage til det materiel, republikanerne havde regnet med. Og den smule, som endelig kom – nogle bombefly, tanks og kanoner, skulle have været leveret uden ammunition eller i så elendig forfatning, at tropperne efterlod det ved fronten, hvor Francos soldater kunne samle det op.
Stalins regime overlevede på Spaniens guld, mens den spanske regering måtte overgive magten til fascisterne, der overtog en forarmet nationalbank.Så skriver anklageren:
Anti-rød elsker nemlig revolutioner og diktatur

Alle ved det er løgn du kommer med.
Derfor er der ingen grund til at stole på noget af det du skriver.

Jeg skal vanen tro, bede dig bevise jeg har udtalt at jeg ønsker revolution og diktatur, som vi ved socialister har i deres gener.


Er der noget bekendt og sammenligneligt ved dette billede 
:hyper:


38
Politik / Sv: - og så sandheden
« Dato: Oktober 21, 2019, 06:44:44 pm »
Guldet blev brugt til at købe våben i Sovjetunionen.


Som du ved var aftalen, at guldet skulle bringes til opbevaring for ikke at blive overtaget af Franco.
Guldet skullle forblive Spaniernes ejendom.
Stalin snød efterfølgende ved at sende gammel elendigt udslidt krigsmateriel, hvor det blev til spanierne skulle betale, også for den "hjælp" kamerat Stalin havde giver de spanske medsocialister.

Det er sådan socialister er.

Oh... det er skønt at kende noget til verdenshistorie, så man ikke skal tro alt hvad man hører.
39
Politik / Sv: Den spanske diktators grav bliver flyttet fra De Faldnes Dal
« Dato: Oktober 21, 2019, 04:23:39 pm »
Under borgerkrigen lod kommunisterne spaniens guldbeholdning sende til kammerat Stalin til opbevaring. Siden har Spanien ikke set noget til guldet.

"Dejlig" socialisme

40
jeg synes det er på sin plads han kommer i fængsel. Vi kan ikke have nogen der kommer med dødstrusler, selv ikke engang mod Zenia stampe, uagtet hvor provokerende hun er.

41
Hvis det du kommer med skulle være sandt.
Hvorfor ville Paludan så afholde mødet.

Svar på det.

Det der ikke mig der kommer med det.

Det er politiet, der siger, at der er en konkret trussel imod Paludan, og det står i pressen.


Hvis nu det politiet kommer med skulle være sandt, hvad der ikke er noget der yder på, hvorfor insisterede Rasmus Paludan så at afholde mødet når han sikkert ville blive myrdet af socialister eller muhammedanere ?
(Se stram kurs)

Det er tydeligt det er en af dine sædvanlige undvigemanøvrer, hvor du forsøger at flytte focus fra det logiske.
Grundloven er overtrådt, idet politiet naturligvis ikke kan forbyde folk at mødes i en bygning.
Man kan kun forbyde møder efter §79 i grundloven hvis disse foregår i det fri.

Alt hvad der kan genere stram kurs er vand på din mølle.
Jeg selv er ligeglad med partiet, men ikke med grundloven sættes ud af kraft af politiske grunde.
(proletariatets diktatur)

Fyns politi beskæftiger en muhammedaner der er mere eller mindre forrykt.
Den fynske samfundsdebattør og politiker Asmaa Abdol-Hamid er fra årsskiftet blevet ansat i Fyns Politi, skriver fyens.dk.

Aprospos:
Ægtemanden til den tidligere politiker og nuværende brobygger hos Fyns Politi er ifølge Ekstra Bladet blevet sigtet for i fællesskab med fire andre at have franarret kommune 6,3 millioner kroner.

Man kan ikke stole på den slags individder.

42
Politik / Sv: Socialisterne vold og hærgen
« Dato: Oktober 20, 2019, 06:16:17 pm »
Der er socialister, der går ind for demokrati og så er der socialister der ikke går ind for demokrati.

Ligesom der er højreorienterede, der går ind for demokrati og højreorienterede, der ikke går ind for
demokrati.

De grupper, som ikke går ind for demokrati anvender f.eks. vold.

Hvad nu med os selv?  Da vi (Danmark) angreb Irak, som var et land, der IKKE havde angrebet os
eller vores allierede, hvad er vi så selv?

Sådan er højrefløjen jo. Krigsdeltagelsen blev vedtaget af et snævert flertal (VKO).


Sand information.

Regeringen øger militært bidrag: 500 flere danske soldater skal udsendes
Danmark skal føre en endnu mere aktivistisk udenrigspolitik, lyder det fra regeringen.

Regeringen øger Danmarks militære engagement i udlandet.
Det har statsminister Mette Frederiksen, udenrigsminister Jeppe Kofod og forsvarsminister Trine Bramsen netop fremlagt på et pressemøde.

43
Fri Debat / Sv: Nu bliver det da for fjollet
« Dato: Oktober 20, 2019, 06:13:05 pm »
Håber du, han bliver skudt af en terrorist, så du får noget propaganda?Næh....hvorfor skulle jeg det.
Som fortalt 117 gange tidligere  er jeg pacifist. Men i socialister griber til vold uafbrudt.


- men du insisterer jo på, at politiet skal ignorere den konkrete trussel, som der ifølge pressen er mod Paludan - men du er måske bare liglad med, om han bliver skudt?


Alt tyder på den "trussel" er opdigtet, og politisk bestemt.


Intet tyder på, at den konkrete trussel er opdigtet, hvad i alverden skulle det være udenfor din fantasiverden???

Du hakker bare på politiet - men sådan er islamofober jo. Nu påstår du at PET lyver om, at der er en konkret trussel.

Skal du også have en højttaler og råbe nazister efter dem?


Hvis det du kommer med skulle være sandt.
Hvorfor ville Paludan så afholde mødet.

Svar på det.


44
Fri Debat / Sv: Nu bliver det da for fjollet
« Dato: Oktober 20, 2019, 06:06:48 pm »

Som fortalt 117 gange tidligere  er jeg pacifist. Men i socialister griber til vold uafbrudt.


Du har da ellers været fortaler for en masse barske børger med motorbøsser, der mejer folk ned på gaden.Så misinformerer du igen.
Jeg har aldrig skrevet: barske børger med motorbøsser, der mejer folk ned på gaden.

Det jeg har skevet noget om, er barske børger der mejer terrorister ned. Sådan som  Omar Abdel Hamid El-Hussein blev det.

Ekstrabladet.
"Den mistænkte for weekendens terrorangreb fik en sand kugleregn i mod sig, da han mødte to betjente på Svanevej"

Hvad så Homofaber. Skal du ikke tale nedsættende om politiet ?


45
Fri Debat / Sv: Nu bliver det da for fjollet
« Dato: Oktober 20, 2019, 05:50:24 pm »
Håber du, han bliver skudt af en terrorist, så du får noget propaganda?Næh....hvorfor skulle jeg det.
Som fortalt 117 gange tidligere  er jeg pacifist. Men i socialister griber til vold uafbrudt.


- men du insisterer jo på, at politiet skal ignorere den konkrete trussel, som der ifølge pressen er mod Paludan - men du er måske bare liglad med, om han bliver skudt?


Alt tyder på den "trussel" er opdigtet, og politisk bestemt.
Hvorfor må offentligheden ikke få sandheden. Ikke mindst Rasmus Paludan og co. Hvis der påvisligt havde været en alvorlig trussel, havde Paludan nok selv aflyst mødet skal du se.

ja ja. Anklager.
Jeg ved godt det her er dobbelt+ ugodt i dine ører, og du nu nok skal diktere "sandheden" som du plejer.
På samme måde som du finder det dobbelt+ ugodt englænderne stemte for brexit. De har værs´go at stemme om, så det bliver som socialisterne dikterer, så blæse være med demokratiet.
Dine hede drømme går på et socialistisk diktatur, hvor Rasmus Paludan forbydes.
Hvorfor kan i ikke bare være ærlige omkring det.

Ville du græde hvis Paludan blev skudt ?

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 414