Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anti-rød

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16
46
Fri Debat / Godt hallal-år
« Dato: December 31, 2016, 12:00:46 pm »
Det kommer vi til at se mere af.
Muhammedanerne nøjes nemlig ikke med bordbomber, når de fyrer den af.47
Fri Debat / Stormen
« Dato: December 27, 2016, 02:52:45 pm »
Det ser ud til Jyllinge ved Roskilde fjord slap med skrækken efter nerverne har været på højkant. Hvor folk var rystende nervøse.
Det var tæt på endnu engang at have kostet familier deres hjem og indbo, på grund af kommunens bureaukrati og papirnusseri.
Der var da også klager over der intet var gjort af permanente forholdregler.

Man forestiller sig et forløb som dette:'
Klagerne får svaret " ja ja - tø hø - i ligegyldige borgere, nu må den gemene borger jo betænke vi er akademikere og har gået 20 år i skole, og er yderst betydningsfulde, og først må nedsætte udvalg der skal arbejde i årevis med vore fine planer, om at opføre nogen jordvolde på 1 meter og firs.

"Hvad siger de, selv foretage det nødvendig så husene ikke bliver oversvømmet eller styrter i havet"
"Næh næh lille de, det er skam forbudt" Ulykker sker jo, og vi er nød til at se på økonomien, der skal jo være penge til at støtte folkerepublikken Syrien med penge, så vi ledere kan sole os i beundring, over de ofre der bringes. (til afguden Neptun)
Naturligvis kommer det før folk i......øg hvad var det det hed? åh jo Jyllland, næ Jyllinge tø hø. De klarer sig nok ved at bo i disse dersens campingvogne, hvor børnene græder af skræk, men hvad, det gør børn jo hele tiden" desuden siger vore socialistvenner "Hvad rager det os" Det er vi fremadrettet enige i.

"Hvad siger de? uduelige hundehoveder og klamhuggere, lusede amatører, der ikke så meget som kan slå et søm i"
"sådanne udtalelser støder os ultra vigtige personer, der gør hvad vi kan. "vi kunne ikke gøre for det"
"Det er ikke vores skyld"

Anti-rød (ironi)
Husk endelig at stemme på de samme håbløst uduelige fjolser, næste gang der er valg.


48
Fri Debat / Indbrud i julen
« Dato: December 25, 2016, 12:30:33 pm »
Tv2 news melder om der har været 136 anmeldelser af indbrud, og det er markant færre end sidste år.
Sådan videregiver den ræverøde socialistpresse det. Vi skal helst juble over nyheden. som lalleglade.

Anti-rød pressen skriver:
136 forbandede forbrydere der ikke gider arbejde er på fri fod, de vil hellere stjæle.
Anti-rød partiet vil have dem fanget og sat i arbejdslejr. Der bør ransages hos i forvejen kendte indbrudstyve, ligesom de skal tvinges til at afsløre hælerne, der også skal i arbejdslejr i mange år.

Fra rygters bureau forlyder det at, anklageren, Carlo og andre vender sig imod tanken.

49
Fri Debat / Tigermanden krakelerer
« Dato: December 24, 2016, 02:34:48 pm »
Der er en ting løgnhalsene ikke kan magte, og det er sandheden.
Det får dem til at krakelerer* og blive ynkelige.

*fik mig til at tænke på kakkelakker"

Sundhedsmyndighederne har uddelt "sure smileys" på stribe overfor uhumske rottebefængte muhammedanerbutikker. Se artiklen fra Ekstrabladet.


I en lignende sag der blev præseneret for Tigermanden skrev han:
Citat:
Du er helt galt afmarcheret - selvfølgelig finder jeg ikke på undskyldninger for den slagter


Tigermanden er derfor nødsaget til at lage afstand fra den muhammedanske standard "at være nogen svin med fødevarer"
Ellers er han kun en hykler (men det er han måske også)

Hvornår går det op for jer, at der intet godt er at sige om muhammedanere. De er nogen svin, der lader rotter, møg og skidt få varerne i deres butikker til at blive sygdomsfremkaldende - roskildesyge.
(ekskramento espresso)
Alt hvad man hører om i deres kultur, skraber bunden. Tvangs ægteskaber, æresdrab, svindel med skat og moms. listen er uendelig.
Alle ordentlige mennesker må tage afstand.
De der ikke gør har en lige så beskidt moral som muhammedanernes butikker.

I muhammedanien er den venstre hånd "toilethånden" mon en muhammedaner der har med fødevarer at gøre, i det hel taget vasker hænder grundigt efter toiletbesøg.
Noget tyder på de ikke gør.


Ekstrabladet:
http://ekstrabladet.dk/kup/article4565048.ece


Madvarer på toilettet, massevis af æg i et ødelagt køleskab og møl og mug i maden.

Det var ikke småting, Fødevarestyrelsen fandt, da de på en kontrolaktion med Politi og SKAT besøgte seks mindre københavnske købmænd i september måned.

Se også: Syv ton fødevarer beslaglagt

Butikkerne havde så meget rod og fusk i biksen, at myndighederne beslaglagde eller nedlagde forbud mod salg af 7,5 ton fødevarer fra de seks steder.

Levende dyr i maden
Fem af de seks købmænd ligger i københavns nordvestkvarter og sælger alle grøntsager og etniske specialiteter. Men som kontrolaktionen afslørede, risikerer du at få meget andet end lækre specialiteter med hjem i indkøbsposen:

- Der er levende møl, larver og pupper i nødderne, konstateres det i kontrolrapporten fra besøget hos virksomheden J & B Supermarked på Frederikssundsvej i Nordvest.

Se også: Afsløring: Sure smiley gemmes væk

Også i butikkens kager fandt kontrollanterne 'massive forekomster af levende møl', og i flere kasser i butikslokalet fandt de brød med synligt grøn mug. I et ødelagt køleskab stod iøvrigt 32 bakker æg opbevaret ved 22 grader.

Virksomheden ønsker ikke at udtale sig til Ekstra Bladet.

Snavs og gamle varer
Hos forretningen Super Center en smule længere ude ad Frederikssundsvej var der så beskidt, at fødevaremyndighederne valgte at politianmelde butikken.

- Flere hylder har sorte belægninger med snavs, skriver de i kontrolrapporten, der også nævner hylder og paller med fastgroet snavs og gamle fødevarer.

Også i forretningen Wajid Food på Istedgade havde de problemer med hygiejnen, da kontrollen var på besøg. Derudover kunne butikken ikke redegøre for, hvor flere af deres varer kommer fra - den såkaldte sporbarhed -, og kontrollanterne vurderede, at cirka 25 procent af varelageret ikke var mærket korrekt.

Over for Ekstra Bladet forklarer butikkens ejer Rashid Hussain dog, at han har helt styr på, hvor hans varer kommer fra.

- Der var sporbarhed på de her produkter, men bilagene lå hos min revisor. Så hvis de kom dagen efter, kunne de se alt, hvad de har krav på, siger han.

Neger peber
Netop manglende sporbarhed og mærkning var et af de allerstørste problemer blandt de seks københavnske købmænd i kontrolaktionen.

Det gjaldt også for Konya Bazar på Frederikssundsvej, hvor Google Translate tilsyneladende har været i brug for at oversætte flere af varernes ingredienslister. I hvert fald var det ren volapyk, kontrollanterne kunne læse på emballagen:

- Af den påtrykte ingrediensmærkning fremgik det, at produkterne bl.a. skulle indeholde følgende ingredienser: 'neger peber', 'krudt', 'tørret rødbrun', 'terning', 'give hals blade', 'landskab sennep' og 'give udtryk', skriver de.

Mad på toilettet
I det hele taget er det en god idé at styre uden om de etniske købmænd på Frederikssundsvej, hvis du vil være helt på den sikre side. Her ligger nemlig fire af de seks klamme købmænd.

En af dem er Jerusalem Frugt & Grønt, hvor feta og samosa blev opbevaret alt for varmt, mens flere varer i butikken var blevet for gamle.

50
Fri Debat / Taxa
« Dato: December 13, 2016, 12:30:10 pm »
Regeringen barsler med en ny taxa lovgivning, der på "christiansborgsk" er en forenkling.
Så derfor indføres mange nye regler, om registrering, der betyder taxamanden skal bruge det meste af sin tid på rapporter og papirnusseri. "Vi må have orden " siger Ole i sin nye autotaxabil forordning.

Da der er blevet færre taxaer i den senere tid, skal der nu være fri konkurrence der betyder der kommer flere taxaer, lige som der kom flere små købmænd i takt med der kom flere supermarkeder. Transportminister Ole må være fra månen, (læs sindssyg) hvis han tror en besværliggørelse og øgede udgifter får folk til at ville drive taxakørsel  i mindre byer, hvor det ikke længere vil kunne betale sig.

Taxamanden skal naturligvis registrere alle ture, og vel også have navne, CPR numre og adresser på folk, samt give forslag  til ture, og pris på turen, uanset om der køres når der er lidt trafik eller meget, så det tager længere tid for chaufføren at køre.
Taxamanden skal nu have flere kørekort (det er da klart) Det er skam ikke nok med et kørekort hvor der er påført han har tilladelse til taxakørsel.

Der skal selvfølgelig være forskel på den måde man kører i taxa på. Om man prejer en taxa eller ringer efter en. Det er meget nødvendigt med registrering. Derefter skal det diskuteres hvad turen skal koste, og hvad vej man skal køre, så der kan klages.
Om der er mere eller mindre trafik, og turen derfor tager kortere eller længere tid, er naturligvis ikke op til regeringen at forklare, hvordan det skal foregå. Næh, det er taxamanden der må klare den slags, Hvis der er vejarbejde og der derfor må køres en anden vej, siger transportministeren ikke noget om. Men der skal nok foreligge nødplaner og andet fra taxa.

Det vil sikket også være påkrævet at taxaen ophænger smilyes om hvor god en service taxamanden giver.
For eks om de interessante ting man kan se på turen, og hvad han ellers kan konversere om.
"Goda- jeg hedte den Acmed, jeg være deres taxa mand. Vi køre i nul meters højde med varierende fart,
Jeg sige til - vi ankomme til bestemmelsested om  ti minutte, den være regnvejr og temperantur vær koldt" Vi sige tak dig bruke kamikazetaxa"
Du nu underskrive erklæring om bedømmelse af den tur.

Jeg må beundre den "enorme intelligens" de tre ministre der står frem på tv2 er i stand til at opbyde. Eller er det ironisk ment af mig ?

Der er ikke planer om at diskutere hvor grøn taxaen er med hensyn til hvor meget den forbruger af brænsstof, men det bliver nok det næste. Udarbejdet med opsætning af miljøsmileyer.
Det skal naturligvis påtales hvis taxaen kører med reklamer for firmaer som ikke er politisk korrekte, og derfor støder an.Tja - du kan køre med DSB hvis du venter. Og taxa hvis du kan finde en.

Desværre er det ikke sjov men alvor. Jeg gad ikke køre taxakørsel  hvis det var mig.
Politikerne bliver mere og mere uduelige.


Bevares,ministrene har jo privat chauffør og ministerbil.
Køre i taxa - ikke tale om.

Taxa -

51
Politik / Ronaldo
« Dato: December 03, 2016, 06:52:57 pm »
Ronaldo er uhyre god til at sparke til en fodbold.
Så meget han har tjent en milliard på sponsorater. De penge han har tjent er åbenbart gået igennem et selskab i Irland der har en lav beskatning.
Det er man fortørnet over i Spanien, og i Danmark hvor socialisten og skatteordfører Jesper Petersen beklager sig, især over de mange penge han har tjent. Det er rent misundelse som også lyser ud af ham.
Nu kunne man mene han selv har været med til at lave reglerne, så hvad brokker han sig over.
Misundelsen skal bare ud mellem sidebenene.Jeg kunne finde på at spørge.
Hvorfor går du så ikke ud og sparker til en fodbold Jesper., Hvorfor gør du ikke det. Så spark dog til en fodbold Jesper, og lad os se dig gøre det lige så godt Jesper. Gør det Jesper, ud og spark til en fodbold. Spark spark spark. Kom nu Jesper, du må vise du kan sparke dig til en milliard.
Husk Jesper, du og dit parti har lavet reglerne for skat.


Anti-rød skattesystemet vil også gerne have skat af indtægt.
Derfor ville vort system naturligvis være indrettet så intelligent, at JBS undertøj skulle indbetale til krone for krone til skat, som de udbetaler til Ronaldo. Derved ville der ikke være problemer med at får skat af Ronaldo af penge der er en indtægt opnået i Danmark.

Jeg gætter på Hr. Anklageren vil være helt imod et sådant system. Det vil være for let og ligetil.
Det vil også gøre det sværere at lufte den grønne misundelse.

Man brokker sig gerne i tide og utide over anti-røds politik, så kom frit frem i røde.
Hvorfor er det dårligt ?


52
Politik / Fidel Castro er død
« Dato: November 26, 2016, 11:36:25 am »
Et af jordens største møgsvin er død.

Cubanerne bør fejre hans død, og forventningsfuldt afvente hans brors død.
Fidel Casto, il commandante, eller el dictador og asesino (morder) begyndte efter revolutionen systematisk at henrette sine kammerater og sende befolkningen i fængsel.

Ingen af de socialistiske paradisløfter der blev givet til befolkningen, blev nogensinde opfyldt. Istedet for  frihed og velstand for befolkningen, førte socialisme som bekendt istedet til rædsel og død. Slaveri og dybeste fattigdom. Menneskelig fornedrelse og håbløshed livet igennem for befolkningen, der blev manipuleret til at følge en morder og despot.
De eneste der profitterede var selvfølgelig Fidel Castro, hvem ellers. Alle socialistiske ledere rager til sig alt hvad de kan. Også her i landet.

Socialisme har altid været løgn, tyrani og fattigdom.
Uanset hvilke forklaringer der er givet, og uanset hvilke grader socialisme er udført i, har det betydet dårlige tider for den almindelige borger som det mindste onde. Blev Danmark et fuld ud socialistisk styret land, ville fattigdommen og ufriheden  brede sig som en steppeband. Stol ALDRIG på en socialist, De der har gjort det, har alle fortrudt. Selv "søde" Mette Frederiksen ville forvandle sig til en tyran.

Friheden vil sejre for mennesker ønsker frihed i Cuba og andre steder. Desværre er Cuba et forbenet socialistisk diktatur, der ikke bør stryges med hårene som Obama lagde op til. Diktaturet bør bekæmpes. 
Frihedens pris er vi erkender dens værdi. Det enkelte menneskes frihed er erkendelse af ens eget værd.  I Cuba har et menneskeliv kun værdi som slave.
Overfor menneskelige fornedrelser og påførte smerter står frihedsbegrebet hvor altings begyndelse er den fri tanke, der ikke kan dannes og eksistere i et ufrit menneske, det må nødvendigvis leve efter menneskets natur og trang til udfoldelse og realiseren af evner og mål.

Princippet er:
Jeg har min fulde frihed, som kun begrænses af andres tilsvarende ret til frihed.
Mod dette er der ingen erstatning. Det har altid været det der har ført til velstand for en befolkning.
Ikke strejker, krav og forlangener. Primitive parader af folk med bannere og røde flag.
Snylterens første tanke er at besejrer andre, at få ufortjente goder. At tvinge, når det gælder tanker er underkastelse og ufrihed. tankevirksomhed kræver uafhængighed, ellers går den til. Snylteren hævder vi kun lever for at tjene andre. Giv mig det der er dit, så det kan blive mit. Tiggeren bliver en modbydelig herremand.
 

Lad os håbe vi inden for kort tid ser snylterne er væk, og verden får endnu et eksempel på socialistisk styre i alle former er ondskab og infame mennesker, når Castro regimet har spillet fallit.
Socialisme hører til på verdenshistoriens mødding.


53
Fri Debat / Er Darwin yt ?
« Dato: November 14, 2016, 05:35:34 pm »
En imam, Mohammed al-Khaled Samha, bliver tiltalt for at sige jøder er børn af aber.
Betyder det man forkaster Darwins udviklingslære, så vi ikke nedstammer fra aber.
og man holder sig til skabelsesberetningen ?

Hvad siger ateisterne ?


54
Politik / Verden går under
« Dato: November 13, 2016, 01:53:44 pm »

De gode, de onde og de virkeligt morsomme.
Danmarks Radio har nogen hylende morsomme debat udsendelser. og i denne tid kammer det helt over med "meningsdannere" der fremsætter politisk korrekte holdninger, ifølge dem selv.

I går var der tre personer der med stor alvor fik lagt mig flad af grin over deres utrolige vurdering af valget i USA.
I skulle have hørt det.
Der var en udpræget frygt for pamperiet i Danmark skulle blive udsat for samme trumpisme.
Socialisterne er virkeligt nervøse for folket ikke gør som de får besked på. Så i frihedens og demokratiets navn må der gribes ind overfor den slags, så der gås i takt.

Trump vil uden for enhver tvivl køre hele verden i sænk.
Undergangen er ufravigelig sikker. Ene mand vil han få verden til at bryde sammen. Med iverteret negativ underminering i europa og monopolisering und so weiter.
En akademikerperson iført et bøsse halstørklæde, var overbevist om nu blev alle bøsser i hele verden forfulgt.
Hans begrundelse bestod i en række korte sætninger og udtryk, som for eks. Mein kampf 2, og race forfølgelse overfor bøsser, lesbiske, sorte, gule, latinoer, asiater, og sikkert også hvide for en sikkerheds skyld. Fremmedfobisk Lirum larum.
En anden ville overgå, og sagde ord som socioøkonomisk differens implementering fremadrettet strukturforskelle, i en demagogisk antivisonær holdning.
Sjovt nok er det præcis det socialisterne er ved at falde i svime over, at folk ikke stemmer politisk korrekt. Hvor socialister går på gaden og brænder ting af og smadrer vinduer.

Og vi kom også lige forbi Machiavelli, Glistrup og pølsemanden i Sølle Udsted. Med hans pølsesnak.

Retfærdigvis skal siges at en af personerne så hele debatten som djøf indforstået nørderi.
Hvor har han dog ret.
Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla.

Dertil kom en længere udredning over de voldlige optøjer og drab der pågår i USA som følge af folket ikke kunne finde ud af at vælge en papmper som Hillary, var fuldt forståeligt og faktisk et sundt træk ved samfundet, da man måtte gøre op med revisionistiske grundtræk i den bla bla bla.
Ihvertfald var skylden for volden helt og aldeles trumps skyld da han var skyldig i alting. (sikkert også det stokholmske blodbar i 1520 og Barcelona tabte en fodboldkamp.)

Hvis nogen af udtrykkende forekommer som nonsens, er det for ingenting mod det der ellers blev sagt.
Det virker som om i socialister for alvor er rystede i jeres grundvold og tro på demokrati er godt når den er dikteret og folk makker ret.

I må vel snart indse at socialisme er imod folket, og derfor er bekæmpet i en række lande. Intet sted har folk frivilligt indført ærkesocialitisk styre.


55
Fri Debat / Alvorligt talt GuBBi
« Dato: November 09, 2016, 03:26:53 pm »
DD er invaderet af psykopatiske idioter.
Jeg vil anbefale, og anmode dig om at slette alt der har med Poul Jørgensen at gøre.

Du kan også sælge DD til mig. Så skal jeg gøre alle en tjeneste, og fjerne det med hård hånd.
56
Fri Debat / Om fartbøder og hykleri.
« Dato: November 06, 2016, 12:36:57 pm »
Jeg flytter dette indlæg til en frisk tråd.


Have folk til at holde fartgrænsen eller få bøder, efter din mening.

Det er et falskt spørgsmål.

Politiet vil give folk der ikke overholder fartbegrænsningerne bøder, fordi straf virker forebyggende.

Det er ikke spor anderledes end hele resten af lovgivningen - så hvad er det, du ikke forstår?

Det offentligt ejede vejnet i Danmark udgjorde ved udgangen af 2003 i alt 72.074 km vej - så nu spørger jeg dig, hvor mange stærekasser du mener vil være tilstrækkelige?

Hvis dit forslag skal virke optimalt, vil jeg derfor anslå, at der vil være behov for 700.000 stærekasser.

Det vil selv du nok ikke gå ind for - så du går altså ind for kængurukørsel ved forholdsvis få stærekasser - og derudover i praksis høj hastighed på størstedelen af vejnettet.

Herhjemme lavede Vejdirektoratet og Rigspolitiet i 2009 et forsøg med stærekasser, der blev opstillet 10 steder på Sjælland.

Efterfølgende viste en evaluering, foretaget af forskere fra Danmarks Tekniske Universitet og Vejdirektoratet, at bilisterne i gennemsnit sænkede hastigheden med 10-11 km/t på landeveje og 5-6 km/t på byveje, hvor standerne stod. Men få hundrede meter efter standerne var bilerne oppe i hastighed igen.

http://videnskab.dk/teknologi/trafikforsker-drop-foraeldede-staerekasser-her-er-det-smarte-alternativ
Glæder mig vildt til at se, hvad Anti siger til det.

Anklager wins, fatality!No he does not.
I´ll be back.Det er utroligt som anklageren, en socialist, har behov for at lyve og manipulere.
Hvem er det han vil påvirke, ud over sig selv i en evig selvsuggestion der har rod i et forkvaklet verdenssyn på alle niveauer. Ligefra troen på strejker fremmer velstand til at ville diktere sandhed.
Her drejer det sig et ret banalt emne, hvor anklageren vil skifte mening lige så tit som den vej vinden blæser.
Nogen gange mener han straf virker, nogen gange det modsatte.

Som god socialist, må anklageren mene, det er sandhed at manipulere med det jeg skriver, for jeg er jo antisocialist.
I den diskussion vi har haft, har anklageren dikteret den "sandhed", jeg er imod at straffe.

Grunden til jeg med lethed kan afsløre dig anklager, er den simple, at jeg blot beder dig citerer mig for at tale imod straffe for overtrædelse af hastighedsgrænsen, og jeg skulle være imod skjult hastighedskontrol. Det har jeg ikke skrevet med et eneste ord.
Jeg har tit talt om hårdere straffe, men også om en anden måde at forebygge på.


Min anke gik på hykleriet om man ønsker færdselsikkerhed, ved at lade folk overtræde hastighedshedsgrænsen, mod at give dem en bøde. Og politicheferne, for at passe deres arbejde, skal have del i bøderne, i form af bonus.

Når en bilist har fået en bøde, har de de facto  handlet imod det som det påstås er i politiets interesse. Ahem.....

Hvis man advarer dem om fartkontrol så de nedsætter hastigheden og dermed overholder hastighedsgrænsen, handler bilisterne de facto efter det der påstås at være i polititiets interesse.
Det store spørgsmål er, Hvorfor advarer man så ikke.
Og hvorfor opsætter man fartsignaler der viser hvor stærkt man kører. Skulle man ikke hellere gøre som anklageren vil have,ligge på lur.

Her har vi igen et udslag af det socialistiske overvågningssamfund. Ikke så meget for færdselssikkerhedens skyld. Overvej hvor meget er ønske om overvågning og hvor meget er ønske om færdselssikkerhed.

Der er en del selvmodsigelser og konflikter i det man gør.
Det kan anklageren med sin mesterlige evne til at manipulere sikkert spinde en ende om.

Anklagerens løsning er at uddele så mange fartbøder som muligt. Hvor hans bonkammerat Homofaber siger det ikke hjælper.
Så er de jo garderet.

Jeg egen holdning er vi ser nogen overskrider fartgrænser, og en overskridelse på 6-7 kilometer udløser en bøde, som kun er chikane. Man kunne måske istedet fremsende en advarsel.
Jeg er helt på det rene med det her er svært og farlige hastighedsoverskridelser skal der gives bøder for.
Jeg ser nogen der er spritbilister og får frataget deres kørekort, ikke får lang mere effektive straffe.
Deres køretøj skulle også inddrages, det ville gøre nas.

57
Fri Debat / Strøtanker om Messerschmidt, Trump, og de røde.
« Dato: Oktober 27, 2016, 05:56:59 pm »
Hvad har Messerscmidt og Trump med hinanden at gøre.
Umiddelbart ingenting, men der er alligevel fællesnævnere.

TV2 news havde et indslag om Trump.

Han har lige åbnet et nyt hotel, hvor speakeren omtalte det. Han brugte et tydeligt hånende og nedladende tonefald.
"Trump har åbnet et hotel"  "Baaaaaaaaaaa" kunne man høre i tonefaldet. "Ham som vil være præsident"

Ligegyldigt hvad Trump gør er det åbenbart forkert. Om han så havde reddet en fra at drukne, ville det have været forkert.

Til gengæld har Hillary, ikke åbnet et hotel og skaffet arbejdspladser. men pyt. Journalisterne i Tv får altid et helt andet tonefald, når det gælder hende. Hun er den gode fe. Trump er den onde trold.
Mon ikke sagen er.
Ingen af dem er særligt egnede som præsident.

Når man fremstiller Messerscmidt er han også skyldig i hvad som helst. Dommen er faldet hvis det står til anklageren, Homofaber, og ligesindede. Selv hvis jeg skriver han ikke skal undskyldes for det han har lavet af numre, og jeg ikke ønsker at forsvare ham, udlægges det som en slags forsvar. Hvad nu hvis jeg mener han skal henrettes omgående, er det nok ikke godt nok.
Kun de røde har ret til at udtale sig. Vi dikterer sandheden.

----

DF ser fortjent ud til at miste mandater. Som jeg ser det er det en brist i systemet. Fordi DF har håndteret sagen forkert, og de røde dermed får flere mandater, bliver deres politik og beslutninger ikke automatisk bedre. Nej det gør de ikke, men de får flere mandater - kan i ikke se der er noget galt.
Anklageren kan selvfølgelig ikke. Han skal være velkommen til at forklare hvordan socialdemokratiet bliver bedre p.g.a. Morten Messerschmidt. Jeg tvivler ikke på han har en fantastisk fortælling, men vælger nok at holde mund, da den er svær at gøre troværdig.
58
Fri Debat / GuBBi
« Dato: Oktober 26, 2016, 11:37:32 am »
Jeg forslår og henstiller til dig, du omgående sletter alle indlæg der handler om Poul Jørgensen.
Og gør det fremover.

mvh.
anti-rød


Hej GuBBi.
Hvis du mangler argumenter hvorfor du skal slette, så læs de efterfølgende indlæg til min OP.


59
Fri Debat / Mars, DF, Muhammedanere.
« Dato: Oktober 22, 2016, 02:19:33 pm »
Her er et farvet og kontroversielt indlæg.

Jeg læser følgende overskrift:
Astrofysiker: Smadret Mars-maskine er en succes

Han må bestemt være socialdemokrat for at kunne diktere "denne sandhed".

Maskinen til flere milliarder blev smadret. Hele historien minder om manden der faldt ned fra en skyskraber. Han tænkte "det her går aldrig godt"  manden fald og faldt, så han tænke videre:
"nåh, på den anden side er det gået meget godt indtil videre"

Jeg mener hele hysteriet om Mars, er afgørelser af dårlig kvalitet, men jeg vil gerne korrigeres hvis det er muligt.
Man ofrer mange milliarder på en maskine der skal lande på Mars, fordi de europæiske akademikere
vil "lege" med.
Ingen tænker på USA har landet flere maskine på Mars, oven i købet nogen der kan køre rundt. Kunne europæiske akademikere, ikke bare have ringet til USA og spurgt der.
De ville endvidere have kunnet få at vide, Mars ikke er andet en grus og sten, og ikke et klap interessant. Hvad skulle man kunne få ud af at se verdens største sandkasse. Intet som helst.
Der er nok nogen der mener "nu ved vi der ikke er liv.
Og ? Der er jo ikke noget at komme efter"

Jo siger man, der er bestemt store gevinster at hente. Den samme slags mennesker træffer afgørelser af ringe kvalitet, når det drejer sig om muhammedanere.
Her bruger man også milliarder, men får intet som helst ud af det. Tværtimod.
Alt det sludder vi har måttet lægge øre til, om alt det man kan opdage af kulturelle værdier, er
lige så lidt givtigt, som at opdage Mars faktisk er nul og niks, og ikke byder på andet end grus og sten.

Hvad så med DF. Jo deres akademikere der har gået 20 år i skole, træffer afgørelser om brug af EU midler, Hvor man burde have tænkt sig om.
Hvorfor har man ikke en plan for hvad det skal medføre, og så bruge rettidig omhu, for at fastslå, om det er korrekt og kvalitetsmæssig god tænkning.
Men nej, man kaster sig ud i dumheder og frås, der kun skader almindelige mennesker.

Hvorfor pokker tænker man ikke ?
Mars fiasko, indvandrer fiasko, EU fiasko. Beslutninger af særdeles ringe kvalitet.
DF bliver overfaldet med både seriøse og useriøse angreb. Det burde de have regnet ud. De røde lejesvende der stiller de samme spørgsmål om og om igen, de husker slet ikke på de rødes numre.

Her er en gang frås.
Villy Søvndal i vildt fråseri.
Lejede privatfly til 270.000 på skatteydernes regning, for at kunne holde to dages ekstra ferie.


Jeg tvivler ikke på anklageren kan trylle dette om til en succes, ligesom det  var en succes at marsmaskinen til flere milliarder blev smadret.

Sig mig, hvad foregår der her ???

60
Fri Debat / Frihed
« Dato: Oktober 17, 2016, 03:02:52 pm »
Jeg påstår følgende for at være en universel sandhed.

Jeg har min fulde frihed, som kun begrænses af andres tilsvarende ret til frihed.

Er det ikke indlysende.

Jeg vil gerne høre anklageren om, hvorfor han ikke vil tilslutte sig dette ???

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16