Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anti-rød

Sider: [1] 2 3 ... 361
1
Politik / Sv: Bagsiden af medaljen
« Dato: Maj 22, 2019, 08:08:48 pm »
Se hans fjæs og vurder hvad vi har med at gøre.
Øjnene og ansigtet er sjælens spejl.
Adjektiver der dukker op: Infam. led stupid.


2
Politik / Sv: Skal de fremmede (igen) have flere penge?
« Dato: Maj 22, 2019, 03:11:20 pm »
Arabere har myrdet løs på hinanden i årtusinder.

Pernille Skipper stod på et møde for nyligt og støttede palæstinensernes kamp. Altså etnisk udrensning af jøder i Israel. Det er socialisternes politik.
Jeg tror ikke socialisternes (dine) synspunkter rammer helt rigtigt, selvom jeg giver medhold i USA og Danmark har kvajet sig.

3
Politik / Sv: Bagsiden af medaljen
« Dato: Maj 22, 2019, 03:04:31 pm »
Problemerne indenfor politiet skyldes dårligt organisatorisk håndværk med politiforliget af 2007.
Det er håbløst at lederne er akademikere, og ikke betjente der ved hvad politiarbejde går ud på. Alle chefer skal udskiftes.

Så skal der ansættes 10.000 flere betjente.

Reglerne for den måde politiet arbejder skal ændres. så politiet har større muligheder, videoovervågning ect.

Der skal oprettes et gendarmeri der beskytter landets grænser, bestående af nogen rå, barske børger, jernhårde typer der ved hvordan man håndterer muhallaer der siger. Jeg k.... din mor,. jeg kom smadr. Jeg ved hvor du bor.

Og så skal straffene være langt mere kreative. Grafitti skal fjernes af de der laver det osv.

Anti-rød partiet har langt bedre løsninger end alle andre.4
Politik / Sv: Skal de fremmede (igen) have flere penge?
« Dato: Maj 21, 2019, 08:07:11 pm »
De fremmede kan sikkert se en fremtid med flere penge mellem hænderne i møde, hvis det lykkes Mette Frederiksen at danne en regering, som understøttes af Radikale Venstre, Enhedslisten, Alternativet og SF.
Og hun vil nu engang komme under pres fra disse partier; så indbildsk at tro, S får 90 mandater, er hun vist trods alt ikke.

https://denkorteavis.dk/2019/roed-partier-saetter-mette-frederiksen-under-stort-pres-for-at-give-indvandrerne-flere-penge-til-velfaerd-paa-bekostning-af-danskerne/

Der er mere end én dårlig ting ved dette. Bedre ydelser til de fremmede vil være en større byrde for danskerne og tiltrække flere velfærdsjægere, når disse hører om det fra 'godhedsindustrien' og menneskesmuglerne.

De skal nok finde penge til at fjerne hjemrejse ydelsen som sidst.
Og slække kravene,også lige som sidst.

Det bestemmer du ikke.

I stedet for at ville bestemme, hvad Venstre/DF gør i fremtiden, vil jeg se på, hvad vi har fået.Her ser vi Løkkes straksopbremsning ført ud i virkeligheden (som han lovede os i den sidste valgkamp).Her ser man resultatet af, ikke at have en anti-rød grænsekontrol med et effektivt gendarmeri, bestående af 2 meter høje barske børger, der ikke tillader der pisses på Danmark.

5
Politik / Sv: S-politiker tiltalt for bedrageri og dokumentfalsk
« Dato: Maj 21, 2019, 12:55:44 pm »
"Nu har man hørt det med. Vejrudsigter er en trussel mod demokratiet.  :big_grin:"


Hvorfor er det sjovt ?

I tv mødet mellem Mette Frederiksen og Lars lykke beskyldte Mette Frederiksen Lars lykke for at være årsag til CO2 steg i 2018.
Dertil måtte Lars Lykke oplyse hende om det havde været usædvanligt tørt.

Men det er typisk for jer socialister. Løgnepropagandaen kører på alt hvad der kan findes på.
Selv vejret kan bruges.

6
Politik / Sv: Valgkamp
« Dato: Maj 19, 2019, 06:08:30 pm »
Nu gik mit forslag på at udviste og udrejste, der vendte tilbage, ville blive sendt til grønland, for at arbejde i is-minerne.
Mon ikke tallet ville være = 0.

Skulle der alligevel være et par stykker der ikke fattede vinket med vognstangen, så var det ikke nødvendigt med en lufthavn til 800 mil. Det kan kun en tåbe tro.

7
Politik / Sv: Valgkamp
« Dato: Maj 19, 2019, 01:25:58 pm »
livsvarigt tvangsarbejde

Ja, det er lige noget for Anti-rød. Tvangsarbejde, fangelejre, gulag og kulminer.


det var is-miner  :hyper:

8
Alt det andet / Så sætter vi lige tingene på plads
« Dato: Maj 19, 2019, 01:23:32 pm »
De barske tal.
I rapporten ’Indvandrere i Danmark 2017’ præsenterer Danmarks Statistik en lang række tal om indvandrere og efterkommere.

Det drejer sig bl.a. om statistikken for voldsforbrydelser blandt disse grupper. Her lyder det:
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/nye-tal-om-indvandrer-kriminalitet-det-er-rystende/6934773


’Hvis der fordeles på forskellige typer af lovovertrædelser viser det sig, at indekset for mandlige efterkommere fra ikke-vestlige lande er højest for straffelovsovertrædelser – og herunder særligt for voldsforbrydelser, hvor det er mere end tre gange så højt som for gennemsnittet af alle mænd.’

Danmarks Statistik har også korrigeret for familiernes uddannelse og indkomst. Tages der højde for disse forhold, er tallet for voldsforbrydelser blandt mandlige efterkommere fra ikke-vestlige lande dobbelt så højt som gennemsnittet.

Topper statistikken

Mandlige efterkommere fra Somalia topper statistikken med indeks 771. Det vil sige, at denne gruppe begår små syv gange så meget voldskriminalitet som befolkningsgennemsnittet blandt mænd (indeks 100).

Efterkommere med libanesiske rødder er nummer to på listen med et tal på mellem fem og seks gange over gennemsnittet.


9
Politik / Valgkamp
« Dato: Maj 18, 2019, 07:51:41 pm »
Socialdemokraterne stemte som bekendt blank i spørgsmålet om et udrejsecenter på Lindholm.

Mette Fredriksen har lige sagt på Tv2 News, at de udviste forbrydere skal være et sted, og hun da gerne hører om en bedre ide end Lindholm.

af hvad for noget

Socialdemokraterne og Mette Frederiksen der evig altid kæfter op om, hvor meget bedre de er til at styre landet end alle andre.
Kan de virkeligt ikke selv komme op med et forslag til hvor et sådant center skal placeres.
Hvordan skal de så kunne styre noget som helst. Det her er pinligt ud over alle grænser.

Anti-rød partiet forslår derfor at man opretter en flygtninge teltlejr på Saltholm (medmindre der skulle være noget til hinder for det)
De udviste skal opholde sig der i nogen dage, indtil de flyves ud af landet - enten frivilligt eller ved tvang. Ved tvang flyves de til den beduinlejr de påstår at komme fra. De puttes i trækasser/bure og afleveres. Det kan lade sig gøre med hunde, så der er ingen problemer.
De bliver naturligvis oplyst at vender de nogensinde tilbage, forvises de til livsvarigt tvangsarbejde i is-minerne på Grønland.

10
Politik / Sv: Pernille Skipper har talt ved jihad-konference
« Dato: Maj 17, 2019, 12:49:38 pm »
Vil Mette Frederiksen bygge en regering på at få et flertal, hvor Enhedslisten indgår?

Det er et meget relevant spørgsmål, for ELs leder Pernille Skipper har for nylig talt ved "Palestinians in Europe Conference 2019", som blev afholdt i København 27. april. En konference, hvor det åbenbart flød med aggressive udtalelser om jihad og blod.

Der blev opfordret til invasion af Israel og til at "føre grænserne tilbage til før 1948" (hvor Israel ikke eksisterede.)
Det er særlig interessant, at der blev opfordret til at stemme på venstreorienterede, fordi de støtter palæstinenserne (nååh, så kan de godt bruge eventuel stemmeret i de europæiske lande!)

Læs mere her:
(Der er også video fra Pernille Skippers ubehagelige tale.)

https://24nyt.dk/enhedslisten-taler-paa-jihad-konference-vores-skridt-mod-hellig-krig-kommer-hurtigt/

Vil Mette Fredriksen virkelig bygge en regering efter 5. juni på et parti, som i den grad er indspist med islamisk ekstremisme?Det tror jeg godt du kan regne med.
Læg mærke til Pernille Skippe er iklædt muhammedansk terrorist tørklæde.

Socialdemokrater søger desperat at få statsministerposten, og ingen løgne er for store.
En ting er hvad Mette Fredriksen siger før valget, noget andet er hvad hun gør efter valget.12
Politik / Sv: Efter valget
« Dato: Maj 12, 2019, 06:04:57 pm »
Citat af forsvareren:
Men som anti-rød vil du jo hellere have skattelettelser til dem med de højeste indtægter end velfungerende sygehuse!


Næh - det vil jeg ikke.
Jeg skrev den 8-5 :
Ingen andre partier har lanceret noget der kommer op på siden af anti-rød. Mere til de svageste, betalt af de der bliver forgyldt, de kan sagtens tåle at betale mere skat. Akademikere og den slags. Vi sparer desuden mange mange milliarder på muhammedanerne.Hvorfor skal i røde altid komme med den slags åndssvage kommentarer ?
Intelligent svar ønskes - men forventes ikke.
I røde skulle hellere have styret økonomien så den røde region ikke har brugt en milliard kroner for meget på supersygehuset i Århus.
Mon ikke det var mere formålstjenligt.

Der er tydelige målestokke på på lokalt og internationalt plan, om hvordan det går når i røde styrer.


Hvad mener andre.
Der er jo også forskel på, hvordan det går med de sorte styrer (som I nu hellere vil kalde blå), der jo også havde sine diktatorer - og endog her i Europa. Tænk bare på Hitler, Mussolini, Franco og Salazar.

Så diktaturer kan både erklære sig venstreorienterede og/eller højreorienterede. Men det bliver de jo ikke mere sympatiske af. Franco og Salazar blev siddende helt til deres død og holdt alle demokrater og venstreorienterede nede, hvilket du jo også gerne ville have. Men du bliver særdeles uenig med befolkningerne i Portugal og Spanien, hvis du påstår, at det var gode styrer. For som alle andre på højrefløjen holdt de den almindelige befolkning nede i fattigdom og beskyttede i stedet de rige, der hjalp med at holde dem ved magten.
Hvad sygehuset i Skejby angår, så har det brug for flere penge, fordi der er kommet nye behandlinger og flere patienter end forudset. Men disse behandlinger ville du jo så åbenbart ikke have givet danske patienter adgang til? Og du ville vel også bare have sat de ekstra patienter på årelange ventelister i stedet for at give sygehuset flere penge?Og så til sandheden......

https://www.dr.dk/nyheder/indland/aarhus-universitetshospitals-flytteudgifter-er-vokset-pa-mandag-bliver-20-fyret

Torsdag kunne regionsrådsformand, Anders Kühnau, (A) så oplyse, at flytningen til Skejby har været dyrere end forventet. Region Midtjylland har opgjort overskridelsen til samlet én milliard kroner.

13
Politik / Sv: Efter valget
« Dato: Maj 12, 2019, 05:14:57 pm »
Citat af forsvareren:
Men som anti-rød vil du jo hellere have skattelettelser til dem med de højeste indtægter end velfungerende sygehuse!


Næh - det vil jeg ikke.
Jeg skrev den 8-5 :
Ingen andre partier har lanceret noget der kommer op på siden af anti-rød. Mere til de svageste, betalt af de der bliver forgyldt, de kan sagtens tåle at betale mere skat. Akademikere og den slags. Vi sparer desuden mange mange milliarder på muhammedanerne.Hvorfor skal i røde altid komme med den slags åndssvage kommentarer ?
Intelligent svar ønskes - men forventes ikke.
I røde skulle hellere have styret økonomien så den røde region ikke har brugt en milliard kroner for meget på supersygehuset i Århus.
Mon ikke det var mere formålstjenligt.

Der er tydelige målestokke på på lokalt og internationalt plan, om hvordan det går når i røde styrer.


Hvad mener andre.

14
Fri Debat / Sv: Skrid, det er vores område.
« Dato: Maj 12, 2019, 03:01:08 pm »
Meldingen fra en gruppe lokale unge udlændinge var ikke til at tage fejl af, da det socialdemokratiske folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen lørdag ville hænge valgplakater op på Ydre Nørrebro i København.

https://www.bt.dk/politik/lars-aslan-deler-chokerende-oplevelse-paa-noerrebro-muslimer-boer-ikke-stille-op

En gruppe meget unge drenge fortalte mig, at jeg skulle skride væk fra deres område, og at muslimer slet ikke burde stille op eller stemme til valg.

Demokratiet modstrider Islam i bund og grund, hvad angår kilden, hvor den udgår fra, livsanskuelsen den udspringer fra og med de tanker, begreber, værdier og idealer, den fører med sig. Demokratiet er et kufr-(hedensk) system og derfor er det haram for enhver muslim at adoptere, praktisere, kalde til det og strukturere sig på basis af det.

De unge muslimer har ret og den vantro muslim får ej glæde af de 72 jomfruer, der altid vil, stå til rådighed for denne rette muslim.

 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                      :JC_doubleup: :JC_doubleup:

                            :Cherna_29:Hvis jomfruerne ser sådan ud, kan det nok være det samme.Er det derfor de altid er rullet ind i lagner ?

15
Politik / Sv: Efter valget
« Dato: Maj 12, 2019, 02:44:22 pm »
Så tænk dig noget mere om, gamle ven.

Det eneste jeg har haft med tråden at gøre er, at jeg satte dig til vægs - hvor du hårdnakket påstod - at dronningen er pot og pande med socialisterne i København  :dash2:


Jeg har svært ved at forestille det er en af dronningens hofdamer der har hængt sækken over statuen. Mon ikke det er en arbejdsmand, og han har ikke haft omtanke nok til at afprøve om sækken kunne hives af.

Hvis du ved det er en af Dronningens mænd, der har hængt sækken på statuen så sig til.
Hvor undersøger man om jeg har ret eller anklageren har ret ?

Ps. Mon ikke jeg har (som sædvanlig)Man må ikke arbejde på stiger over 5 m. (statuen er 6 m. høj) og man skal benytte egnede arbejdssko.
Hvis den mand der kravlede op var faldet, så havde Anklageren sikkert grinet, eller du mener måske reglerne skal overholdes og der skal være faldsikkerhed.  :hyper:

Sider: [1] 2 3 ... 361