Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anti-rød

Sider: [1] 2 3 ... 505
1
Fri Debat / Sv: Skæbnen
« Dato: Maj 29, 2020, 08:57:08 pm »

Utroligt som du bare må komme med løgn.
Du skalvære velkommen til at citere mig for at ville brænde nogen af. Hvilket du ikke kan.
Læg mærke til anklageren ikke beviser sine løgne.Det kan være, at GuBBi har fjernet de indlæg, hvor du har bragt ISIS propaganda for, at folk skal brændes eller halshugget.


Kan du ikke selv høre hvor vanvittigt det lyder............nej det kan du vel ikke.
Det svarer til du er nazist hvis du skriver noget om Hitlers forbrydelser mod jøder.

Til alle læsere.
Læg mærke til hvor meget socialister vil gå til yderligheder, fordi de ikke har nogen logiske argumenter.


2
Fri Debat / Sv: Skæbnen
« Dato: Maj 29, 2020, 08:02:55 pm »
Citat:
"Bogen kaldes al-Laugh al-Mahfûz."

Engelsk undersættelse:
Bogen kaldes grin af Mahfuz
Vi ved godt hvad jeres afgudstro går ud på.Disse er bare gedekne..... og skal brændes / eller kastreres. :ireful1: :ireful2: :ireful3: :girl_devil: :dwarf:

Anti-rød propaganderer også for at putte nogen i et bur, hælde benzin over dem og futte dem af.Utroligt som du bare må komme med løgn.
Du skalvære velkommen til at citere mig for at ville brænde nogen af. Hvilket du ikke kan.
Læg mærke til anklageren ikke beviser sine løgne.3
Politik / Sv: statsministeren lyver så vandet driver.
« Dato: Maj 25, 2020, 06:51:45 pm »
Sidste nyt fra socialdemokraterne, sikkert med hjælp af diverse akademikere. de er u-undværlige i sådan en situation.
Nu kan tyskere passere grænsen til Danmark hvis de kan fremvise et billede af et træ uden blade.
Jamen Mettte Frederiksen, hvor får du dog sådan en visdom fra.
 :dash2:

Skal vi ikke også have et pas og billede af Mette for at kunne køre over Storebælt, så vi kan have en slags rejsepas, som i Sovjet.

https://www.youtube.com/watch?v=jNtG6BF9KyA

4
Historie / Sv: Årsagen til 2. verdenskrig.
« Dato: Maj 25, 2020, 06:32:40 pm »

Nu er du jo en hel del dummere end andre, så du er ikke klar over Hitler var nationalsocialist.

5
Fri Debat / Sv: Islam-ekspert: Derfor skal du slå kvinder
« Dato: Maj 25, 2020, 01:49:57 pm »
Læg mærke til hvor ækel en moral socialister har.
Al nedskreven historie tæller ikke, når den kan erstattes af løgn og propaganda.

Hvis den holdning skulle være sand, kunne vi lukke alle aviser, radio og tv.
For vi var ikke selv tilstede. Al nedskreven historie kan man roligt brænde.
Du skal være klar over hvilket slags samfund disse mennesker ønsker.


6
Fri Debat / Sv: Islam-ekspert: Derfor skal du slå kvinder
« Dato: Maj 25, 2020, 01:36:40 pm »

Kvinder fra Syrien er overrepræsenteret på krisecentre
41 procent af kvinderne på landets krisecentre sidste år var udlændinge, viser tal fra Danmarks Statistik.

Har en kvinde brug for hjælp til at komme ud af et voldeligt forhold, kan hun flytte ind på et af landets krisecentre.
Det valgte omkring 1.700 kvinder sidste år at gøre ifølge nye tal fra Danmarks Statistik, der har opgjort antallet for første gang.


Hvordan kan det være muhammedanere lyver så groft, og så en der er venstreorienteret.
Men vi kan lære at venstreorienterede ikke er til at tro på, når de fremsætter deres forklaringer.
De er uden samvittighed, og ønsker kun at bedrage dig, så du sympatiserer med dem. Det kommer til at gå ud over dig i den sidste ende.
7
Politik / Sv: statsministeren lyver så vandet driver.
« Dato: Maj 24, 2020, 05:33:08 pm »
Jeg må korrigere mit indlæg.
Hvor mange terrorhandlinger/voldshandlinger har jøder og Jehovas vidner begået ???

I Danmark.

8
Fri Debat / Sv: Skæbnen
« Dato: Maj 24, 2020, 04:02:10 pm »
Citat:
"Bogen kaldes al-Laugh al-Mahfûz."

Engelsk undersættelse:
Bogen kaldes grin af Mahfuz
Vi ved godt hvad jeres afgudstro går ud på.


9
Politik / Sv: Problematikken er mest for debile
« Dato: Maj 24, 2020, 03:47:09 pm »
Når jeg skriver om Mette Frederiksen, mener jeg naturligvis ikke Inger Støjberg.
Sagen er Berlingske og andre har afdækket statsministeren er fuld af løgn.
Tror du jeg selv opfinder det ?
Nej, du gengiver jo bare den kritik af statsministeren, som Venstre og Berlingeren har opfundet for at aflede opmærksomheden fra sagen mod Inger Støjberg.
Citér
Inger Støjberg ville sætte ind overfor muhammedanernes pædofiliægteskaber, som er lodret imod dansk moral. Det har min sympati, da jeg ikke mener den slags skal tillades.
Gør du ???
Sagen drejer sig jo om, at Støjberg af racistiske grunde ønskede ægtepar blandt indvandrere adskilt, hvis en af ægtefællerne kun var 16 eller 17 år gammel. Selv i tilfælde, hvor der allerede var børn i ægteskabet. Den slags er jeg ikke tilhænger af.

Som du har set andetsteds, så har jeg været igang med at studere den europæiske antisemitisme i 1920’erne og 1930’erne. De mange hetzer og overgreb dengang minder på mange måder om hetzen mod “muslimer” idag, og den handlede overhovedet ikke kun om Hitler eller nazismen i Tyskland. For overgrebene fandt også sted i mange andre lande, hvor de blev udført af lokalbefolkningerne. Desuden var den ikke kun rettet mod jøderne, men også mod alle andre “afvigere” såsom kommunister, venstreorienterede, Jehovas vidner, sigøjnere eller endog også mod kristne. Argumenterne var de samme, nemlig påstande om, at alle disse “afvigere” var kriminelle, voldsmænd, bedragere og landsforrædere. Konspirationsteorierne gav dem skylden for alt ondt.

Nu hører vi så de samme konspirationsteorier og beskyldninger mod “muslimerne” og kun, fordi det jo nu er dem, der er mange af i Europa. Man påstår, at det er deres religion, der giver dem lav moral, ligesom man dengang kom med de samme beskyldninger mod både jøder, Jehovas vidner og kristne. Men som dengang tager man det ikke så nøje og inkluderer også venstreorienterede ateister og ikke-religiøse indvandrere i gruppen “muslimer”. Historien gentager sig jo bare.
Hvis hun har forbrudt sig mod loven skal hun naturligvis dømmes. Så nu må vi se om det drejer sig om at forhindre pædofili, eller om loven er overtrådt.

Sagen om Mette Frederiksens løgn er ikke forbi endnu, vent og se.
[/quote]Hvor mange terrorhandlinger/voldshandlinger har jøder og Jehovas vidner begået ???

Jeg kan til gengæld fremvise utallige eksempler på hvad muhammedanere har begået. Det får mig til at tage afstand fra dem. De og jøder er semitter, og jeg har ikke noget imod jøder som sådan.
(deres handlingher i Israel mod muhammedanerne, er en anden sag) Muhammedanerne er jeg imod kollektivt, fordi de er som de er.

Det har bare ikke så meget at gøre med Statsministeren lyver.
10
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 24, 2020, 03:39:22 pm »
Inden angrebet på Polen den 31-8-39, blev der iscenesat et angreb af tyske soldater på en tysk radiostation iført polske uniformer.

Det er en historisk kendsgerning, som fortæller en del om, nazisterne, og deres mangel på troværdighed. Tyskerne ville krigen, selvom Hitler nok ikke havde noget ønske om krig med USA,
Alligevel erklærede Tyskland krig mod USA. Hitler var jo en fantast der havde vanvittige ideer.
Han havde afgjort psykoppatiske træk.
Jeg er stort set enig. Hitler aftalte med Stalin, at Tyskland og Sovjetunionen skulle dele Polen mellem sig. De tyske tropper stoppede derfor også, da de havde erobret den aftalte halvdel, og russiske tropper erobrede resten. Af propagandahensyn blev der iscenesat det nævnte angreb på tyske grænsevagter.

Dette var i 1939. Frankrig og England erklærede Tyskland krig, fordi Hitler ikke havde været tilstrækkelig underdanig over for de to store imperiemagter, der med alle deres kolonier mente at have ret til at forbyde Tyskland at tage en del af Polen. USA havde ingen interesse i sagen og holdt sig derfor udenfor.

Først 2 år senere havde tingene ændret sig, da Japan pludselig uden varsel angreb USA’s stillehavsflåde og sænkede den ved Pearl Harbor. USA var dermed i krig med Japan. Denne begivenhed havde jeg svært ved at forstå i historieundervisningen i skolen og gymnasiet. Men forklaringen er Japans storhedsdrømme, hvor de ikke alene planlagde at erobre størstedelen af Asien, men faktisk også at erobre USA. De var endnu mere vanvittige end Hitler.

Uklarheden handler derfor i stedet om, hvorfor USA i 1941 også kom i krig med Tyskland? Erklærede Tyskland og Italien virkelig USA krig i solidaritet med Japan? Dette benægtede Göbbels, og det virker også uhyre usandsynligt. For japanerne var jo ikke ariere og kun nogle, man havde allieret sig med for at føre krig med Stalin.

Krigserklæringen, som Hitler omtaler i talen, giver ikke et klart svar. For Tyskland og Italien havde ingen interesse i at inddrage USA i krigen og, at de alligevel erklærede USA krig for at være solidariske med Japan, tror jeg ikke et hak på.

Men forklaringen ligger som nævnt muligvis i krigen mod den britiske handelsflåde, som Tyskland jo forsøgte især at bekæmpe med sine ubåde. Jeg mener, at der var noget med, at amerikanske krigsskibe på et tidspunkt begyndte at beskytte handelsskibene. Derfor ønskede Tyskland jo nok at kunne angribe disse amerikanske krigsskibe, hvilket så kan have startet krigen mellem Tyskland og USA. Men hvem der egentlig erklærede krigen, ved jeg stadig ikke. For der er jo to muligheder:
1. USA erklærede krig, fordi tyske ubåde var begyndt at angribe de amerikanske krigsskibe, der beskyttede den britiske flåde.
2. Tyskland erklærede krig, fordi USA allerede var begyndt at angribe de tyske ubåde.

Forskellen mellem de to muligheder er dog ikke særlig stor eller afgørende. USA kunne fortsat have holdt sig helt ude af krigen mod Tyskland og koncentreret sig om Japan. Men det ønskede USA jo åbenbart ikke.Citat:
Krigserklæringen, som Hitler omtaler i talen, giver ikke et klart svar. For Tyskland og Italien havde ingen interesse i at inddrage USA i krigen og, at de alligevel erklærede USA krig for at være solidariske med Japan, tror jeg ikke et hak på.

Sv.
Det gør jeg heller ikke.
Er der nogen der påstår Hitler var solidarisk med Japan i den sag ?
Det passer næppe, men Japan og Tysklan samarbejdede, sikkert som en form for "fornuftsægteskab"


Men forklaringen ligger som nævnt muligvis i krigen mod den britiske handelsflåde, som Tyskland jo forsøgte især at bekæmpe med sine ubåde. Jeg mener, at der var noget med, at amerikanske krigsskibe på et tidspunkt begyndte at beskytte handelsskibene. Derfor ønskede Tyskland jo nok at kunne angribe disse amerikanske krigsskibe, hvilket så kan have startet krigen mellem Tyskland og USA.


sv.
Det tror jeg er en rimelig antagelse.-
Det har altid undret mig England og USA hjalp Sovjet. De burde have forlangt Sovjet trak sig ud af Polen.
Jeg ville godt læse hvorfor man angreb Tyskland men ikke Sovjet, eller i det mindste ikke gav dem nogen hjælp.


11
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 24, 2020, 11:31:19 am »
Inden angrebet på Polen den 31-8-39, blev der iscenesat et angreb af tyske soldater på en tysk radiostation iført polske uniformer.

Det er en historisk kendsgerning, som fortæller en del om, nazisterne, og deres mangel på troværdighed. Tyskerne ville krigen, selvom Hitler nok ikke havde noget ønske om krig med USA,
Alligevel erklærede Tyskland krig mod USA. Hitler var jo en fantast der havde vanvittige ideer.
Han havde afgjort psykoppatiske træk.12
Politik / Sv: Problematikken er mest for debile
« Dato: Maj 24, 2020, 11:20:21 am »
Mit indlæg gik ikke på fornuften i at lukke ned for dele af samfundet, men på at statsministeren løj så vandet driver, og nærmest får et fix af af udøve magt.
Hvilket jo er en meget løs påstand, som du ikke engang kan dokumentere. Så dit indlæg gik i stedet på at bortlede opmærksomheden fra sagen mod Inger Støjberg, der jo starter netop nu og, som bør koste hendes politiske karriere - og måske også mere end det. Venstre er i en temmelig desperat situation, og deres udsigt til at få magten tilbage fortoner sig i det fjerne.


Rent vrøvl!

Når jeg skriver om Mette Frederiksen, mener jeg naturligvis ikke Inger Støjberg.
Sagen er Berlingske og andre har afdækket statsministeren er fuld af løgn.
Tror du jeg selv opfinder det ?


Jeg er ikke fan af venstre. Jeg var det ikke af Lars Løkke, og slet ikke af Jacob Elleman. Vor herre bevares, det bløddyr.

Inger Støjberg ville sætte ind overfor muhammedanernes pædofiliægteskaber, som er lodret imod dansk moral. Det har min sympati, da jeg ikke mener den slags skal tillades.
Gør du ???

Hvis hun har forbrudt sig mod loven skal hun naturligvis dømmes. Så nu må vi se om det drejer sig om at forhindre pædofili, eller om loven er overtrådt.

Sagen om Mette Frederiksens løgn er ikke forbi endnu, vent og se.

13
Politik / Sv: Problematikken er mest for debile
« Dato: Maj 24, 2020, 10:36:46 am »
Der er jo meget få, som synes, at Danmark skulle have ventet med at lukke samfundet ned - så der havde været lige så mange døde som i Italien og i UK ...

... der reagerede langsomt, før de lukkede ned.

Næsten alle kan vist også også blive enige om, at spørgsmålet om man skal isolere befolkningen stammer fra lægevidenskaben.

Derfor synes jeg, det mest er en debat for debile.Man må lade dig din holdninger gør, du straks glider af på det indlægget drejer sig om, og kommer med de sædvanlige bortforklaringer istedet for at erkende socialdemokrater altid benytter lejligheden til at demonstrere magt.

Mit indlæg gik ikke på fornuften i at lukke ned for dele af samfundet, men på at statsministeren løj så vandet driver, og nærmest får et fix af af udøve magt.

Jeg håber alle de der har mistet deres arbejde og ikke har måttet besøge deres familie på plejehjem tænker over hvor de vil stemme ved næste valg. især når regningen kommer. Tro mig, den bliver dyr. Mon anklageren i det mindste vil vedgå det. Sikkert ikke.

https://www.youtube.com/watch?v=KVMQ3itow6cPs. sidste nyt er Berlingske afslører at myndighederne har manipuleret med smittetal, og de "opnåede resultater" er baseret på fejl og fup, en af de sædvanlige socialistiske undskyldninger
er man har "skubbet til en fax" hos seruminstituttet.
Så kan det vist ikke blive mere latterligt og forargeligt.
(se TV2 news)


14
Politik / statsministeren lyver så vandet driver.
« Dato: Maj 23, 2020, 12:09:03 pm »


Statsminister Mette Frederiksen er fuld af løgn fremgår det af de sidste dages afsløringer i pressen.
Det er selvfølgelig ingen nyhed, men er på sin plads at få slået fast med 7" søm endnu engang.

Hendes magtbegær fornægter sig heller ikke, når hun nægter at oplyse om hvilke myndigheder der har rådgivet hende. Magtbegæret får hende åbenbart til at tro hun ejer Danmark, og slet ikke behøver stå til regnskab, for sine handlinger. Det er nødvendigt for en saglig journalistik, da det mere end antydes hun ikke retter sig efter disse myndigheder, men spiller kejser over befolkningens levebrød. Ja hun er kejserens nye klæder.

Hvornår mon det går op for socialdemokratiske vælgere, de i deres hjernevask, bliver bedraget noget så eftertrykkeligt. Anklageren vil til enhver tid mene "sandheden" kan dikteres af statsministeren, hvor alle bider til bolle.
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12151000/brostroems-papirer-rejser-tvivl-om-mette-frederiksens-forklaring/'


Det var »myndighedernes anbefaling« at lukke ned, sagde statsministeren en historisk aften. Dokumenter i sagen fortæller en anden historie, vurderer eksperter.

En gennemgang af forløbet op til den store nedlukning af Danmark skaber ifølge eksperter og partier nu alvorlig tvivl om den forklaring, som statsminister Mette Frederiksen gav til befolkningen, da hun lukkede landet og bebudede de mest vidtgående indgreb siden Anden Verdenskrig.

Den historiske aften henviste statsministeren flere gange til »myndighederne« og fastslog, at det var »myndighedernes anbefaling, at vi lukker al unødvendig aktivitet ned«.

I dag står der imidlertid klart, at Sundhedsstyrelsen ikke havde nedfældet en så vidtgående anbefaling.

Mette Frederiksen har ikke ønsket at forklare, hvilke myndigheder der anbefalede nedlukningen.15
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 22, 2020, 12:47:31 pm »
https://en.wikipedia.org/wiki/German_declaration_of_war_against_the_United_StatesDen 11. december 1941, fire dage efter det japanske angreb på Pearl Harbor og De Forenede Staters krigserklæring mod det japanske imperium , erklærede Nazi-Tyskland krig mod De Forenede Stater , som svar på det, der hævdes at være en række provokationer fra De Forenede Stater stater regering da USA stadig var officielt neutralt under Anden Verdenskrig . Beslutningen om at erklære krig blev truffet af Adolf Hitler , tilsyneladende offhand, næsten uden høring. Offentligt blev den formelle erklæring afgivet til den amerikanske Chargé d'Affaires Leland B. Morris af den tyske udenrigsminister Joachim von Ribbentroppå sidstnævnte kontor. Senere samme dag erklærede USA krig mod Tyskland .


Sider: [1] 2 3 ... 505