Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Torsten Bonfils

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 96
31
Religion-& Filosofi / Sv: Kendte monoteistiske religioner
« Dato: August 30, 2018, 05:13:07 pm »
At undertrykke kvinder, holde sexslaver og opdigte historier om en stor mand oppe på en sky er måske bare typisk for folk fra Mellemøsten?

32
Religion-& Filosofi / Sv: Kendte monoteistiske religioner
« Dato: August 30, 2018, 05:02:49 pm »
Der er da også Church of the Flying Spaghetti Monster.

https://da.wikipedia.org/wiki/Det_Flyvende_Spaghettimonster

33
Politik / Sv: Finanslovsudspillet fra V-lak regeringen
« Dato: August 30, 2018, 03:49:52 pm »
Hvis meningsmålingerne tipper over i Løkkes favør, kan jeg godt forestille mig et valg tidligt på året. Men så længe han er bagud eller bare lige med rød blok, så vil han vente med at udskrive valg. Han ved nemlig godt at hvis han taber valget, så bliver han tvunget til at trække sig som formand og hans politiske karriere vil være slut. Mit gæt vil være at han klæber sig til taburetten og venter med at udskrive valg til sidste øjeblik. Det vil så være naturligt at lægge valget samtidig med EU-parlamentsvalget 23. - 26. maj 2019.

34
Profeten Muhammed med bombe i turbanen og det hele:
@:-(

35
Fri Debat / Sv: Udrejsecenter uden for EU?
« Dato: August 29, 2018, 02:58:06 pm »
Send dem over i det lille fuglebad på den anden side af ismuren.


36
Samfund- & Kultur / Sv: Jødehad i fremgang i Tyskland
« Dato: August 27, 2018, 02:58:49 pm »
Sidste år blev der registreret fire antisemitiske "hændelser" om dagen, ifølge det tyske indenrigsministerium.

De fleste forbrydelser mod jøder bliver begået af højreorienterede, men også medlemmer af nogle muslimske samfund står bag, sagde den tyske regerings antisemitisme-kommissær, Felix Klein.

Af årets 80 angreb i Berlin, er otte motiveret af "udenlandsk ideologi", ifølge politiet og den tyske avis Tagesspiegel - det kan for eksempel være migranter, som angriber jøder i vrede mod staten Israel.

Tre var motiveret af religion og tre af venstreekstremisme. Fire var ikke ideologisk motiverede. Og 62 var begået af højreorienterede.

F.eks. stod Yorai Feinberg en dag og røg en cigaret foran sin restaurant, da han at vide, at han skulle skride ud af landet, hvis han ikke ville ende i et gaskammer.

Restaurantejerens kæreste filmede episoden, og siden lagde de filmklippet på nettet, hvor det blev videreformidlet af den tyske tabloidavis Bild.

Det har resulteret i en del sympatitilkendegivelser i kommentarsporet. Men det er desværre ikke den eneste reaktion.

Fyrværkeri og nazistiske tilråb

Yorai Feinberg fortæller til DR Nyheder, at der er blevet kastet fyrværkeri mod hans restaurant, og han har oplevet nazistiske tilråb. Dertil har han modtaget mellem 100 og 150 hademails.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/overfald-og-chikane-joedehad-i-fremgang-i-tyskland

Hov du kom til at klippe denne del ud af artiklen:


... Og 62 var begået af højreorienterede.

Nogle af de sidstnævnte forbrydelser bliver dog også begået af muslimer, lyder det fra Berlins jødiske samfund, som mener, at politiets registreringssystem er fejlbehæftet.

For eksempel blev det registreret som højreorienteret antisemitisme, da deltagere i en salafist-demonstration i 2016 heilede, siger organisationens antisemitisme-medarbejder Sigmount Königsberg.

- Jeg vil mene, at fem ud af ti antisemitiske hændelser har en muslimsk baggrund. Nogle gange endnu mere - eksempelvis i skoler ville det være otte ud af ti, siger han til Deutsche Welle.

37
Fri Debat / Sv: Muslim snød for 500.000 kroner!?
« Dato: August 24, 2018, 11:05:38 am »
Som den positive person jeg er, vil jeg vælge at se sagen fra den lyse side: Det er bedre at hun bor i Irak og snylter på den svenske stat fremfor at hun bor i Sverige og snylter på den svenske stat.

38
Youtube anbefalinger / Sv: Sandheden om Reptilians [NSFW]
« Dato: August 23, 2018, 11:43:26 am »

Bortset fra det, så har jeg et spørgsmål til Torsten Bonfils: Kan du give os en opdatering på situationen i Krønge og omegn? Nu da SOL er lukket, er det jo svært at følge med....

Har PJ opgivet sin sag imod TRYG?
Har Olsen fået købt nogle nye underbukser på det sidste?
Får Flixtor drukket nogle bajere for tiden?

Er der ellers et andet sted på nettet, hvor man kan få nyt om Krøngerne? Er der et undercover Krønge-forum på nettet? Hvad med Snemanden´s forum, er de mon at finde derinde? Me, det ved du vel?!

Jeg har desværre ikke noget nyt fra Krønge (men jeg formoder da at PJ er ved at have vundet sin sag  :yes:). PJ er som bekendt bannet fra diverse fora, så i følge Terrence har han efterhånden kun Facebook tilbage til at skrive om sine mordforsøg osv. Man skal imidlertid være Facebookven med ham for at se hvad han skriver, så jeg overvejer om jeg skal lave en falsk profil og sende ham en venneanmodning  :smile1:. Det må Terrence have gjort for han har nogle gange på Sol citeret noget af det PJ har skrevet på Facebook.
Olsen har jeg mødt på Ekstra Bladet hvor man skriver under navnet "Departementschef Hallandsen". Han har foreslået at vi skulle oprette et nyt debatforum hvor vi uden censur kan skrive om pølser og Pølle, men jeg tror nu ikke rigtigt at jeg har lyst til at have et sådant forum registreret i mit navn. :bad:

39
Youtube anbefalinger / Sv: Sandheden om Reptilians [NSFW]
« Dato: August 22, 2018, 04:26:48 pm »
Nå, det er altså sådan Reptiltossens interesse for reptilians er startet.

40
Dyr / Sv: Muslimer i Gatten
« Dato: August 22, 2018, 10:05:39 am »
Bare vildsvinene ikke er muslimer, så er de velkomne.

41
Samfund- & Kultur / Sv: One shot
« Dato: August 20, 2018, 06:32:02 pm »
En "andefodspistol", hvis det kniber med at ramme.


42
Fri Debat / Sv: Hurra - Skipper vil nu også være statsminister!?
« Dato: August 17, 2018, 10:41:17 am »
og de er alle enige om at den mellemøstlige indvandring skal fortsætte med uformindsket styrke.

Den er ellers faldet ret meget de sidste par år, men lad endelig ikke virkeligheden komme i vejen.  :smile1:

Ja, den er faldet efter rekordåret 2015.


43
Politik / Sv: Kulturberigelse i USA
« Dato: August 16, 2018, 12:15:47 pm »
Uhadada 17 døde i USA. Gyse gyse. Der er til sammenligning omkring 100 der dør hvert år i USA af lynnedslag. :ohmy:
(((The Southern Poverty Law Center))) (Du kan spørge Licensnægteren hvad "((()))" betyder. :rabbi:) har siddet og talt sammen hvor mange drab der er blevet begået hvor drabsmanden har sympatiseret med alt-right, og de er kommet frem til tallet 17. Gad vide hvor mange drab der bliver begået af folk der sympatiserer med Black Lives Matter?

44
Kan vi ikke hyre dem til at bygge nogle moskeer?  :yes:

45
Fri Debat / Sv: Hurra - Skipper vil nu også være statsminister!?
« Dato: August 16, 2018, 11:41:07 am »
Det er fuldstændig ligegyldigt om vi har en rød eller blå statsmedister og om han/hun hedder Lars, Mette, Uffe, Pernille eller Tulle. Der er kun mikroskopiske forskelle på deres politik, og de er alle enige om at den mellemøstlige indvandring skal fortsætte med uformindsket styrke.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 96