Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Torsten Bonfils

Sider: 1 [2] 3 4 ... 97
16
- Digitalt blotteri er forbudt. Det er i virkeligheden lige så alvorligt som fysisk blotteri, siger Eva Kjer Hansen til Ritzau.

Der synes jeg at hun tager helt fejl. Fysisk blotteri må da være langt mere grænseoverskridende og skræmmende end at få tilsendt et pikbillede. Mange voldtægtsforbrydere starter vistnok deres "karriere" som blottere, så det må da være en ubehagelig oplevelse for en pige/kvinde at komme gående på en mørk vej, og pludselig springer der en fremmed mand frem fra en busk med sin stive pølle i hånden. At sende et pikbillede til en pige man er interesseret i er da bare en kikset måde at forsøge at score hende på.

17
Fri Debat / Sv: Tigerdrengen er pædofil!!!!!! Her er beviset
« Dato: September 14, 2018, 09:45:16 pm »

Han er en grisebasse ham Tigermand.

18
Samfund- & Kultur / Sv: Til en afveksling er denne tråd ikke muslimævl
« Dato: September 14, 2018, 01:15:10 pm »
har en IQ på over 450 ligesom
mig selv.

Min seksuelle iq er 105.  :spiteful:

http://quiz.community/quiz/play/sexual-iq-test


19
Fri Debat / Sv: Den lidt mere seriøse 911 debat
« Dato: September 12, 2018, 05:07:16 pm »
Havde konspirationsteoretikerne ikke en påstand om at 9/11 blev udført af USA for at have en undskyldning for at gå ind i Irak og stjæle irakernes olie? Hvordan gik det egentlig med den plan? Ligger al Iraks olie nu i tønder et eller andet sted i USA?  :JC_thinking:

20
Samfund- & Kultur / Sv: Moderens version lyder meget sær
« Dato: September 12, 2018, 01:12:22 am »
Jeg synes det lyder mærkeligt at en 8-årig dreng skulle være i stand til at løfte og smide en sten der er stor nok til at totalskade en bil. Det er også mærkeligt at føreren ikke fik en eneste skramme. Jeg tror mest på morens version.

Citat: "På vej hjem kravler de op på rækværket over Grindstedvej. Og min søn har stenen i hånden, da han klatrer op. Han taber den, da han klatrer op."

Hvor sandsynligt er det liiiiiiige, at en dreng, der samler på sten, tilfældigvis taber den fra en bro, så den falder ned og rammer en bil???

Noget andet er, at børnene ikke virker som onde forbrydere - men den forklaring er for tyk.

Det vil jeg give dig ret i. Sandheden er nok at finde et eller andet sted i mellem de to forklaringer.

21
Samfund- & Kultur / Sv: Stenkast fra bro
« Dato: September 11, 2018, 07:13:11 pm »
Jeg synes det lyder mærkeligt at en 8-årig dreng skulle være i stand til at løfte og smide en sten der er stor nok til at totalskade en bil. Det er også mærkeligt at føreren ikke fik en eneste skramme. Jeg tror mest på morens version.

22
Fri Debat / Sv: Coriolis effekt?
« Dato: September 11, 2018, 05:44:08 pm »
Missiler og flyvemaskiner justerer løbende kursen. Corioliskraften på en geværkugle er så lille sammenlignet med fx vindpåvirkningen at det ville være unødigt besværligt at tage højde for den.

23
Fri Debat / Sv: Op mod 20 smadrede pizzeria i Aarhus
« Dato: September 11, 2018, 03:39:36 pm »
Måske er det sådan en sag ligesom den med ham Bager-Ali hvor der så bliver lavet en indsamling til pizzeriaejeren.
https://www.b.dk/nationalt/tingbjerg-bageren-ali-far-ikke-penge-fra-indsamling

24
Samfund- & Kultur / Sv: Torsken er sær
« Dato: September 10, 2018, 11:37:21 am »
Anklageren fik stiv pølle i trussen da han læste at det var tale om tre "pæredanske" børn.

Torsken er sur over, at det ikke var en neger, og så skal det gå ud over mig  :yes:

Jeg havde nu faktisk håbet på at det var en muhamze. :yes:

25
Samfund- & Kultur / Sv: Stenkast fra bro
« Dato: September 10, 2018, 11:36:02 am »
Anklageren fik stiv pølle i trussen da han læste at det var tale om tre "pæredanske" børn.

Du lyder mere og mere som Trollerik. :blum:

Jeg har lige stegt mig en ordentlig kummefuld pøller på panden, og så bredte der sig en liflig duft her i nr. 7.
Hva' si'r do t' d'?
Navnet er Lrs Lrsen.

Hvorfor er den gode Hr. Olsen egentlig ikke her på debatten? Er det lykkedes Gubbi at få ham effektiv bannet?

26
Samfund- & Kultur / Sv: Stenkast fra bro
« Dato: September 10, 2018, 11:20:51 am »
Moren til de tre børn har en lidt anden vinkel på sagen:
https://ekstrabladet.dk/112/mor-i-sag-om-stenkast-fra-bro-ingen-skal-true-mine-boern/7299759

Carina Aakerblad er rasende.

Som mor til tre børn, der om nogen er kommet i vælten søndag aften, kan hun ikke lade stå til, når folk på sociale medier spyr om sig med trusler og eder mod hendes afkom.

Syd- og Sønderjyllands Politi er af den opfattelse, at børnene står bag en bevidst handling, hvor en sten er blevet kastet fra Baldersbækvej over Grindstedvej. Stenen ramte en bil, der efterfølgende ifølge politiet er blevet totalskadet.

Fortjener røvfuld
Det har ført til, at folk er gået amok på de sociale medier. Mange skriver, at børnene fortjener en røvfuld på gammeldags manér.

ANNONCE
Læs mere
- Nogle af kommentarerne er jo værdige til at blive meldt til politiet. Børnene bliver jo truet med vold, og jeg ved ikke hvad. Du kan tro, at jeg har haft fat i politiet. Ingen skal true mine børn, siger Carina Aakerblad til Ekstra Bladet.

Syd- og Sønderjyllands Politi har efter Carina Aakerblads henvendelse også henstillet til, at folk besinder sig på de sociale medier. Det fremgår af et opslag på politiets Twitter-profil.

Carina Aakerblad er mor til to drenge og en pige. Drengene er seks og otte år, mens datteren er fire. Det er politiets opfattelse, at den otte-årige har kastet stenen, som har ramt bilen.

Politiet fortæller også til Ekstra Bladet, at man slet ikke har talt med børnene. Ifølge Carina Aakerblad er det alene bilisten og et andet vidne til epsioden, som politiet har været i dialog med.

Se også: Bil totalskadet efter stenkast fra bro: 8-årig dreng står bag

'Uheldigt'
Carina Aakerblad har en helt anden opfattelse af, hvad der er sket, fortæller hun til Ekstra Bladet. Hun mener, der var tale om et uheld.

- Mine børn har været en tur på legepladsen på campingpladsen, der ligger cirka 500 meter fra bopælen. De har været på weekend hos deres far. De har gået og hygget sig. Ham på seks samler på sten, fordi han maler på sten. Og han har så også fundet en lille sten, som han vil have med hjem at male på, siger Carina Aakerblad.

- På vej hjem kravler de op på rækværket over Grindstedvej. Og min søn har stenen i hånden, da han klatrer op. Han taber den, da han klatrer op. Det jo klart, for han har svært ved at holde på de jerndragere, samtidig med at han holder stenen i hånden, fortsætter Carina Aakerblad.

Hun medgiver, at det er 'pishamrende uheldigt', at der lige kører en bil under broen i samme øjeblik.

- Der kører normalt ikke så meget trafik forbi.

Efterfølgende bliver hendes børn stående på stedet. Der er derfor ikke tale om, at bilisten, der bliver ramt, løber efter børnene for at fange dem.

Tissede i bukserne
Da manden kommer op på broen, tager han ifølge Carina Aakerblad så godt ved den seks-årige dreng, at han tisser i bukserne.

- Han tilbageholder ham, så han bliver så ræd, at han tisser i bukserne, siger Carina Aakerblad.

Samtidig giver manden den otte-årige besked om at gå hjem for at hente sin far.

Det er Carina Aakerblads opfattelse, at bilisten og børnenes far får talt det skete godt igennem. Carina Aakerblad fortæller, at den ramte bil var en Suzuki Alto fra 2011.

- De er enige om ikke at blande politiet ind i det. Der var kommet en bule på fem gange fem centimeter i stolpen på bilen, og det tilbyder børnenes far at udbedre, siger Carina Aakerblad.

Vender på en tallerken
Søndag forandres alt imidlertid ifølge Carina Aakerblad.

Da parterne er i dialog igen, viser det sig, at sagen er blevet meldt til politiet.

- Bilisten var pludselig en helt anden. Rasende og slet ikke til at tale med, siger Carina Aakerblad.

Nu er hun bekymret for, at hendes børn vil blive udsat for drillerier eller andet, når de kommer i skole og børnehave mandag.

- Især min søn på seks er psykisk påvirket. Min datter tager det stille og roligt. Men også min otte-årige søn er påvirket, siger Carina Aakerblad.

Vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, fortalte tidligere på aftenen til Ekstra Bladet, at det er politiets opfattelse, at der har været tale om en bevidst handling fra børnenes side. Politiet oplyser, at det var den otte-årige der kastede med stenen.

- Der kommer til at køre noget erstatningsmæssigt. Og så vil der formentlig også blive fulgt op i SSP-regi, siger Erik Lindholdt til Ekstra Bladet.

Søndag afspærrede politiet Grindstedvej i en times tid, mens hundeførere afsøgte stedet.

27
Samfund- & Kultur / Sv: Stenkast fra bro
« Dato: September 10, 2018, 11:09:59 am »
Anklageren fik stiv pølle i trussen da han læste at det var tale om tre "pæredanske" børn.

28
Samfund- & Kultur / Sv: I dag begynder ankesagen i ubådssagen
« Dato: September 05, 2018, 02:03:27 pm »
Er en forvaringsdom ikke reelt meget mildere end en fængselsdom? Peter Lundin har da under sin forvaring væltet sig i kvinder. Han er blevet gift flere gange, har haft adskillige elskerinder sideløbende med sin ægteskaber samt har desuden fået et barn under sit ophold på anstalten. I et fængsel risikerer folk som Lundin og Raket-Peter da i det mindste at få et par på hovedet af deres medfanger.

29
Fri Debat / Sv: Stram Kurs haler ind på Feministisk Initiativ i sneglefart
« Dato: September 04, 2018, 04:07:45 pm »
Du må ikke drille mig og Licensnægteren med de dumme vælgererklæringer hver eneste måned. Det kan du altså bare ikke være bekendt.  :girl_mad:

30
Det alternative / Sv: Hvad laver frimurerne mon?
« Dato: September 04, 2018, 12:45:29 am »
Måske er frimurerne sådan en loge ligesom Ørkenens Sønner hvor de synger sjofle sange og puster balloner op med rumpen.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 97