Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Torsten Bonfils

Sider: [1]
1
Fra medierne / Johnny Madsen shampoo mod træt og viljeløst hår
« Dato: Oktober 23, 2017, 11:20:45 am »
Johnny Madsen lancerer sin egen hårplejeserie.
http://nyheder.tv2.dk/2017-10-11-johnny-madsen-lancerer-sin-egen-shampoo

 :hyper: :hyper: :hyper: :bad: :bad: :bad:

2
Tøsehjørnet / AFSTEMNING: Den lækreste debattør?
« Dato: Juli 28, 2017, 01:03:07 pm »
Jeg har kun medtaget os som bruger vores rigtige billede og ikke bare noget vi har fundet på nettet. :yes:

Carlo


Albert Johansen


Desdicardo


Phil


Torsten Bonfils


En enkelt mulighed er fjernet, fordi det var en bruger oprettet af PJ's stalker. - GuBBi

3
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/ny-stor-undersoegelse-afsloerer-denne-kommune-er-danmarks-stoerste-socialkontor/6740320

Gættede I også på Lolland Kommune? :yes:

Det viser en analyse, som AE-rådet har lavet af landets 98 kommuner for Ekstra Bladet på baggrund af tal fra Danmarks Statistik.

Her fremstår Lolland Kommune som den i særklasse mest belastede kommune ud fra 10 forskellige sociale, økonomiske og sundhedsmæssige parametre.

34,2 procent svarende til mere end hver tredje i den arbejdsdygtige alder er på overførselsindkomst, hvilket er Danmarksrekord. Lollikkerne lever fem år kortere end borgerne i de bedste kommuner, og den gennemsnitlige disponible årsindkomst for en borger i Lolland Kommune er 242.900 kr. mindre end en indbygger i Gentofte.4
Videnskab / Er religiøse dummere end ateister?
« Dato: Juli 07, 2017, 05:40:54 pm »
https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/ateister-har-h%C3%B8jere-intelligens-end-troende

Anklagerens yndlingsforsker Helmuth Nyborg har studeret statistisk materiale om 7000 unge amerikanere og er nået frem til den konklusion at ateister gennemsnitligt scorer 5,8 IQ-point højere end de troende. Han fremsætter selv følgende mulige forklaring:

Man bliver ikke dummere af at tro på Gud. Men noget tyder på, at der blandt mennesker med en lav intelligens er en øget tendens til at søge tilflugt i en religion som svar på livets svære spørgsmål.

Hvad mener debattørerne på Din-Debat? Er religion for de dumme, eller har den gode Helmuth Nyborg igen været uredelig i sin forskning?

5
Dyr / Kattetråden
« Dato: Juni 30, 2017, 01:26:40 pm »
Jeg synes vi skal irritere kattehaderen Carlo med en nuttet kattetråd. :cat:6
http://www.dailywire.com/news/16850/study-weak-men-more-likely-be-socialists-amanda-prestigiacomo

Forskere ved Brunel University London undersøgte 171 mænd med hensyn til deres højde, vægt, generel fysisk styrke samt bicepsomkreds. Derudover adspurgte de dem omkring deres syn på fordelingspolitik og økonomisk ulighed. Forskerne konkluderede så at de fysisk svagere mænd havde større tendens til støtte op om en socialistisk politik end de stærkere mænd. :hyper:

En af forskerne, Dr. Michael Price, forklarer at det er fordi vores hjerner stadig fungerer som i stenalderen. Dengang var fysisk styrke en meget vigtig faktor for om man havde succes. Så hvis man var stærk og dermed succesfuld, så syntes man at ulighed var en god ting.

Hvad tænker debattørerne om det? Er der en sammenhæng mellem at Albert Johansen er 2 meter høj og vejer 110 kg og at han er kapitalist? Hvor meget tror i Kommunist-Carlo bænker? Kan anklageren lave en pull-up?

7
Fra mig til dig / Tillykke til Carlo
« Dato: Juni 13, 2017, 01:00:46 am »
Kammerat Carlo fylder 65 år idag. Stort tillykke herfra.


8
Religion-& Filosofi / Fablen om frøen og skorpionen
« Dato: Juni 07, 2017, 02:36:13 pm »
En skorpion vil gerne krydse en flod, men den kan ikke svømme. Den går derfor hen til en frø og spørger om den kan få lov til at sidde på dens ryg mens den svømmer over på den anden side. "Nej, du stikker mig bare.", svarer frøen. "Det vil jeg ikke", siger skorpionen, "for så vil vi jo begge to drukne.". Frøen tænker lidt over det og kan godt se fornuften i det. Den lader derfor skorpionen kravle op på sin ryg og begynder at svømme over floden. Halvvejs ude i floden mærker frøen en sviende smerte i siden og indser at skorpionen alligevel har stukket den. Mens den døende synker ned under vandet, når den lige at råbe: "Hvorfor gjorde du det, Hr. Skorpion, nu dør vi jo begge to?" Skorpionen svarer: "Jeg kan ikke gøre for det. Det ligger i min natur."

9
Politik / Macron vandt med 66,06%. Dyrets tal.
« Dato: Maj 09, 2017, 03:13:50 pm »


Hvad skal vi lægge af betydning i det? Er Macron selveste Antikrist? Eller betyder det at Illuminati har manipuleret med valgresultatet og efterladt tallet 666 som et hemmeligt bevis derpå?

10
Politik / Var kuglepennen også rød i din stemmeboks?
« Dato: Juni 18, 2015, 02:12:39 pm »
Jeg fornemmer en konspiration.

11
Politik / DF serverede stegt flæsk for nydanskere
« Dato: April 27, 2015, 12:11:30 pm »
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/nydanskere-skovlede-df-flaesk/5539557

Da Christiansborg søndag eftermiddag var fyldt med nye danske statsborgere i anledning af den årlige statsborgerskabsdag, var Folketingets partier også mødt op for at tage i mod de mange fremmødte, der har fået dansk statsborgerskab det seneste år.3

Partierne tog på forskellig vis imod nydanskerne.

Her skilte Danske Folkeparti sig ud, da partiet i anledningen af dagen havde valgt at byde de nye danskere velkomne med svin i rigelige mængder.


Det kan DF altså bare ikke være bekendt. BlueVelvet, Antirød, Gunsmoke og Helleristningen sidder og vugger op og ned på deres buttplugs med hængekvaster fra Beate Uhse i Hamborg.
 :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:

12
Samfund- & Kultur / Glædelig pi-dag
« Dato: Marts 14, 2015, 09:03:16 am »
I dag er en ganske særlig dag.I ønskes hermed en rigtig glædelig pi-dag.
 :Mauridia_22:

13
Fri Debat / Skal du have penge tilbage i skat?
« Dato: Marts 08, 2015, 03:46:40 pm »
Jeg skal betale 4.700 kr.


Sider: [1]