Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Torsten Bonfils

Sider: [1] 2
1
Fra medierne / Pik Botha er død.
« Dato: Oktober 13, 2018, 11:04:10 pm »
Jeg fandt lige ud af at den tidligere sydafrikanske politiker Roelof Frederik "Pik" Botha døde igår. Jeg må indrømme at jeg ikke kendte meget til ham, men jeg kan da huske at jeg som barn bed mærke i hans navn når jeg overhørte en radio- eller tv-avis.  :LaieA_005:

https://da.wikipedia.org/wiki/Pik_Botha

Jeg kan læse at Pik var en forkortelse for "pikkewyn" som betyder pingvin på afrikaans. Han lignede angiveligt en pingvin når han gik i sit jakkesæt.


2
Politik / Frem med buttpluggen, Anklager, stillerlisten er opdateret.
« Dato: Oktober 01, 2018, 05:05:14 pm »
https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer

Stram Kurs stormer frem og er nu oppe på 1443 stillere mod 606 for en måned siden. De mangler altså nu kun at samle 18.666 vælgererklæringer for at blive opstillingsberettiget.   :smile1:

 :connie_40:

3
Almen / Sol-debatten lukker
« Dato: August 08, 2018, 11:08:41 am »
https://www.sol.dk/debat/soldk-debatten-lukker

Selvom den har været døende i par år, synes jeg nu alligevel at det er lidt sørgeligt.  :bye:

4
http://www.foxnews.com/science/2018/03/26/self-taught-rocket-maker-shots-himself-1875-feet-to-prove-earth-is-flat.html

A self-taught rocket scientist who believes the Earth is flat and wants to run for California governor shot himself up about 1,875 feet in the air in his homemade rocket on Saturday.

“Mad” Mike Hughes, a 61-year-old limo driver, promised last year to propel himself up in the air and snap a photo proving that astronauts conspired to fabricate the shape of the planet. The stunt was supposed to be the first phase of the flat-Earth space program and received backing from flat-Earth groups.


Desværre står der ikke noget i artiklen om hvad han så oppe i 1.875 fods højde (ca. 572 m).  :hyper:

5
Videnskab / Hidtil største primtal fundet
« Dato: Januar 07, 2018, 05:12:41 pm »
 :Mauridia_22:

Det nye primtal kan skrives:
277232917-1
Hvis man regner det ud, er det et tal med 23.249.425 cifre. :ohmy:

Tallet er et såkaldt mersenne-primtal hvilket er et primtal som kan skrives på formen 2n-1.

Det blev fundet den 26. december 2017 af den 51-årige elektroingeniør Jonathan Pace som bor i Germantown i Tennessee ved brug af en almindelig pc og gratis software.

https://www.mersenne.org/

6
Jeg har lige set denne artikel på Ekstra Bladet:
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nyt-studie-danskerne-bliver-dummere/6974956

Nyt studie: Danskerne bliver dummere

Efter årtier med højere intelligens er udviklingen vendt, og et nyt studie viser, at danskerne bliver dummereIntelligensen falder hos indbyggerne i alle de skandinaviske lande, herunder også Danmark.

Det viser et nyt studie, som er foretaget af James Flynn, en af de førende forskere inden for måling af intelligenskvotient (IQ). Det skriver det norske nyhedsbureau NTB.

I flere årtier er intelligensen i de nordiske lande steget. Men nu er udviklingen vendt ifølge en artikel i tidsskriftet Intelligence.

Tendensen er ifølge NTB omtrent den samme i Danmark og Norge. I Finland er den endnu stærkere.

I Norge viser målinger ifølge studiet, at det er færre, som når topniveau i både ord- og matematikforståelse.

- Dette signalerer uden tvivl en udtynding af dem med høje kognitive færdigheder, konstaterer forfatteren bag studiet, James Flynn, ifølge NTB.

Fra omkring 1950 har nordmændenes IQ været stigende, men godt 40 år senere, i 1995, kom vendepunktet.
Siden da er vores nordiske naboers IQ faldet med 0,21 point om året. Det betyder et fald på 6,5 point fra én generation til den næste.

Den newzealandske forsker Flynn havde opdaget, at intelligensniveauet havde været jævnt stigende i Skandinavien.

Han mente, at ændringen skyldtes mere abstrakt og rationel tænkning i både skole og arbejdsliv.

Men nu mener han, at kvalitetsforøgelsen i skolen er stoppet.

- Vi har set, at skolearbejdet er mindre krævende i mange lande, og at eleverne bruger mindre tid på læsning og lektier, siger han til det svenske magasin Forskning & Framsteg ifølge NTB.


Hvad tror I kan være forklaringen? Mindre krævende skolearbejde som Flynn foreslår?  :rolleyes: Chemtrails, flour i drikkevandet og aspartam?  :crazy: Eller skyldes det mon at befolkningssammensætningen er blevet en anden.  :yes:

7
Almen / Pas på, is-Torsten kommer!
« Dato: November 28, 2017, 11:46:11 am »
Der er en 'is-hammer' på vej, og den hedder Torsten. :hyper:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nu-kommer-is-torsten-han-bringer-tidlig-jule-sne-med-sig/6934960


Der er kold polarluft på vej mod Danmark med hastige skridt.

'Torsten', som is-hammeren er blevet døbt, vil bringe både kulde og sne med sig, og derfor er det ved at være på tide at finde vinterjakken, huen og handskerne frem fra skuffen, hvis man ikke allerede har gjort det endnu.

Anja Bodholdt er metrolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), og hun fortæller til Ekstra Bladet, at specielt nordjyderne skal være varsomme allerede tirsdag, hvis de bevæger sig ud på vejene:

- Der bliver koldere på grund af den polarluft, der strømmer ned over Danmark. Allerede fra i i dag kan der være risiko for isglatte veje i Nordjylland, hvor Torsten rammer først, men ellers rammer kulden først for alvor landet onsdag.

Hun fortæller samtidig, at Torsten bringer sne med sig, men at der ikke vil falde meget nedbør de kommende dage. Alligevel er der en chance for at opleve snevejr:

- Der kommer 'desværre', kan man sige, ikke så mange byger, og derfor er det ikke sikkert, at det lavtryk, der kommer, vil bringe nedbør med sig. Men kommer der nedbør, så vil sandsynligheden for at det er sne eller slud være meget stor især onsdag og torsdag.

Allerede ud på tirsdagen vil der mulighed for at opleve sne i Nordjylland, skriver DMI desuden på Twitter.

Varmere igen i weekenden
Selv om vejret bliver bidende koldt de næste par dage, så skal man ikke frygte, at der gemmer sig en isvinter lige rundt om hjørnet. Anja Bodholdt fortæller nemlig, at vejret bliver varmere og skifter til plusgrader igen, når Torsten er drevet forbi:

- Det bliver rigtig koldt de kommende dage. Temperaturen går fra plus til minus onsdag, hvor 'Torsten' vil dække hele landet, og derfor bliver det rigtig koldt frem mod weekenden. Her bliver det til gengæld varmere igen, når lavtrykket bevæger sig mere sydpå.


Nåh ja. Hvad mener du?????????????????????????

8
Fra medierne / Johnny Madsen shampoo mod træt og viljeløst hår
« Dato: Oktober 23, 2017, 11:20:45 am »
Johnny Madsen lancerer sin egen hårplejeserie.
http://nyheder.tv2.dk/2017-10-11-johnny-madsen-lancerer-sin-egen-shampoo

 :hyper: :hyper: :hyper: :bad: :bad: :bad:

9
Tøsehjørnet / AFSTEMNING: Den lækreste debattør?
« Dato: Juli 28, 2017, 01:03:07 pm »
Jeg har kun medtaget os som bruger vores rigtige billede og ikke bare noget vi har fundet på nettet. :yes:

Carlo


Albert Johansen


Desdicardo


Phil


Torsten Bonfils


En enkelt mulighed er fjernet, fordi det var en bruger oprettet af PJ's stalker. - GuBBi

10
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/ny-stor-undersoegelse-afsloerer-denne-kommune-er-danmarks-stoerste-socialkontor/6740320

Gættede I også på Lolland Kommune? :yes:

Det viser en analyse, som AE-rådet har lavet af landets 98 kommuner for Ekstra Bladet på baggrund af tal fra Danmarks Statistik.

Her fremstår Lolland Kommune som den i særklasse mest belastede kommune ud fra 10 forskellige sociale, økonomiske og sundhedsmæssige parametre.

34,2 procent svarende til mere end hver tredje i den arbejdsdygtige alder er på overførselsindkomst, hvilket er Danmarksrekord. Lollikkerne lever fem år kortere end borgerne i de bedste kommuner, og den gennemsnitlige disponible årsindkomst for en borger i Lolland Kommune er 242.900 kr. mindre end en indbygger i Gentofte.11
Videnskab / Er religiøse dummere end ateister?
« Dato: Juli 07, 2017, 05:40:54 pm »
https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/ateister-har-h%C3%B8jere-intelligens-end-troende

Anklagerens yndlingsforsker Helmuth Nyborg har studeret statistisk materiale om 7000 unge amerikanere og er nået frem til den konklusion at ateister gennemsnitligt scorer 5,8 IQ-point højere end de troende. Han fremsætter selv følgende mulige forklaring:

Man bliver ikke dummere af at tro på Gud. Men noget tyder på, at der blandt mennesker med en lav intelligens er en øget tendens til at søge tilflugt i en religion som svar på livets svære spørgsmål.

Hvad mener debattørerne på Din-Debat? Er religion for de dumme, eller har den gode Helmuth Nyborg igen været uredelig i sin forskning?

12
Dyr / Kattetråden
« Dato: Juni 30, 2017, 01:26:40 pm »
Jeg synes vi skal irritere kattehaderen Carlo med en nuttet kattetråd. :cat:13
http://www.dailywire.com/news/16850/study-weak-men-more-likely-be-socialists-amanda-prestigiacomo

Forskere ved Brunel University London undersøgte 171 mænd med hensyn til deres højde, vægt, generel fysisk styrke samt bicepsomkreds. Derudover adspurgte de dem omkring deres syn på fordelingspolitik og økonomisk ulighed. Forskerne konkluderede så at de fysisk svagere mænd havde større tendens til støtte op om en socialistisk politik end de stærkere mænd. :hyper:

En af forskerne, Dr. Michael Price, forklarer at det er fordi vores hjerner stadig fungerer som i stenalderen. Dengang var fysisk styrke en meget vigtig faktor for om man havde succes. Så hvis man var stærk og dermed succesfuld, så syntes man at ulighed var en god ting.

Hvad tænker debattørerne om det? Er der en sammenhæng mellem at Albert Johansen er 2 meter høj og vejer 110 kg og at han er kapitalist? Hvor meget tror i Kommunist-Carlo bænker? Kan anklageren lave en pull-up?

14
Fra mig til dig / Tillykke til Carlo
« Dato: Juni 13, 2017, 01:00:46 am »
Kammerat Carlo fylder 65 år idag. Stort tillykke herfra.


15
Religion-& Filosofi / Fablen om frøen og skorpionen
« Dato: Juni 07, 2017, 02:36:13 pm »
En skorpion vil gerne krydse en flod, men den kan ikke svømme. Den går derfor hen til en frø og spørger om den kan få lov til at sidde på dens ryg mens den svømmer over på den anden side. "Nej, du stikker mig bare.", svarer frøen. "Det vil jeg ikke", siger skorpionen, "for så vil vi jo begge to drukne.". Frøen tænker lidt over det og kan godt se fornuften i det. Den lader derfor skorpionen kravle op på sin ryg og begynder at svømme over floden. Halvvejs ude i floden mærker frøen en sviende smerte i siden og indser at skorpionen alligevel har stukket den. Mens den døende synker ned under vandet, når den lige at råbe: "Hvorfor gjorde du det, Hr. Skorpion, nu dør vi jo begge to?" Skorpionen svarer: "Jeg kan ikke gøre for det. Det ligger i min natur."

Sider: [1] 2