Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - slrepsac

Sider: 1 ... 5 6 [7]
91
Politik / Sv: Alle de tapre kyllingehøge på Din Debat :-)
« Dato: Januar 08, 2015, 12:57:17 pm »
Jeg kan ikke forstå,  hvorfor du bruger tid på at kritisere dem, der ikke tør,  offentligt at udtrykke deres mening. Selvfølgelig ville det være dejligt, hvis flere mennesker solidarisk ville bakke op om ytringsfriheden offentlig, selvom dette skulle krænke nogen.

Jeg vil her lave en lignende situation for at udtrykke, hvordan jeg ser situationen.
I en skoleklasse med 30 elever er der 1 bølle der har banket en elev for at bruge en gynge i skolegården. Nu tør ingen af de andre elever at bruge gyngen. Det ville være dejligt hvis de alle elever solidarisk udtrykte foragt og alle gyngede på gyngen, men nogle af eleverne vil naturligvis være bange for selv at få bank, og gør ikke noget, selvom de mener at alle har ret til at bruge gyngen.

Ville det ikke være mere relevant at kritisere bøllen,  fremfor de elever der er bange for selv at få bank?
Og med hensyn til min kommentar til landboen i går, så skyldes min hårde tone,  at han valgte at sige, at den ene elev der fik bank selv var ude om det, da han vidste, at bøllen ikke kunne lide, at han brugte gyngen.

92
Religion-& Filosofi / Sv: Terror.
« Dato: Januar 08, 2015, 12:30:38 pm »
Jeg ønsker ikke tegnerne genoptrykt, fordi jeg vil have flere terrorhandlinger. For det første ønsker jeg det for at vise solidaritet med Frankrig. For det andet ønsker jeg det, for at markere at vi ikke bukker under for den slags trusler.

Jeg er meget tolerant, men jeg er ikke så tolerant, at jeg tolererer intolerance. Hvis nogen kritiserer homoseksuelles rettighed, ytringsfriheden, ligheden mellem kønnene, religionsfrihed eller andre grundlæggende frihedsrettigheder, så møder de modstand fra min side. Og så er jeg ligeglad med om de er muslimer og det står i en gammel bog.

Terroristernes største venner i vesten er folk, der er for tolerante overfor deres intolerance.

93
Samfund- & Kultur / Sv: Respekt? Aldrig!
« Dato: Januar 07, 2015, 11:09:37 pm »
Fuldstændig enig.
Hvis jeg sagde at min personlige helt er en pædofil amerikaner, der har stenet kvinder til døde, og at denne person er perfekt og ukrænkelig, så ville de fleste kalde mig et sygt menneske. 
Hvis en person siger, at Muhammed er det perfekte menneske, så må man ikke kritisere det, næ så man skal vise respekt.
Hvorfor er det ene bedre end det andet?

Jeg linket til det her før, men folk der påstår at islam er fredelig bedes tjekke dette website:
http://www.thereligionofpeace.com/

94
Religion-& Filosofi / Sv: Terror.
« Dato: Januar 07, 2015, 08:36:09 pm »
Jeg kunne brække mig over din kommentar.Hører du til den gruppe debattører, der forsvarer ytringsfriheden......men kun for debattører, som du er enig med?

Hvornår har jeg sagt at han ikke har ret til sin mening? Jeg er tager kraftig afstand fra hans kommentar. Dette er ikke det same som, at han ikke har ret til at ytre den.

95
Religion-& Filosofi / Sv: Terror.
« Dato: Januar 07, 2015, 08:17:07 pm »
Til anklageren
Min kommentar var ikke rettet mod dig. Jeg sympatiserer på ingen måde med Breivik, og hans handlinger var på ingen måde bedre end den islamisterne foretog i dag. Jeg er ikke højreorienteret, jeg står bare op for liberale værdier, som jeg ikke mener islam repræsenterer.
Folk der mener at dem på Utoya selv var ude om det, har lige så lidt tid at spilde på som folk der sympatiserer med islamisterne side i dag.

Til landboen
Okay jeg indrømmer at typer som dig nok ikke var det udtryk. Det undskylder jeg for. Men i hvert holder jeg fast ved at folk der går på kompromis med ytringsfriheden fordi islamisterne kræver særbehandling, har overgivet sig til en totalitær ideologi der i sidste ende ønsker at ødelægge alt hvad vi sætter pris på ved demokratiet.
Ja du har ret til din mening, men lad være med først at sige, at tegnerne selv var ude om det, og så bagefter blive fornærmet over, at folk synes det er en mærkelig udtalelse.

 

96
Politik / Sv: Skal Muhammed-tegningerne genoptrykkes?
« Dato: Januar 07, 2015, 04:35:51 pm »
De skal på pengesedlerne, der vil de have størst gavn.

Mon trunten skal til begravelse og tage nye selfie?

Vi kan sgu da ikke have pædofile på vores pengesedler. Hvad ville folk ikke tænke. Folk skulle jo nødigt tro, at vi, ligesom mange muslimer, mener at verdens mest perfekte mand nogensinde var en pædofil morder. Nej, tryk dem hellere i avisen eller vis dem på tv.

97
Religion-& Filosofi / Sv: Terror.
« Dato: Januar 07, 2015, 02:44:32 pm »
Ja så skete det, det er ikke for sjov at vi er mill af Europære der vil have stoppet den muslimske invation af EUropa, dette her får naturligvis en mod reaktion, drab på uskyldige med maskinpistoler midt i Paris, nu skal politikerne altså til at vågne op inden dette her kommer helt ud af kontrol, hadet ligger lige under overfladen, vi er mange der advaret om dette i årevis, situationen i Europas ghettoer er ikke holdbar, og hvis nogen tror at det stopper her, så skal de have deres hovedet undersøgt, sørgeligt at man ikke vil lære af historien, Mellemøsten brænder, hvad med EUropa, ??? hvor længe!!!.

Ja det er sørgeligt, at nogen stadig mener det er ok at tirre en flok, som man ved griber til vold.
Hvorfor skulle de overhovedet lave satire med lige det emne?
Jeg er ikke tilhænger af hverken islam, eller andre underlødige trosretninger, men lad nu for fanden være med at hælde benzin på bålet.
Det er lidt selv at bede om det - mener jeg.

Jeg kunne brække mig over din kommentar. 12 mennesker er blevet slået ihjel af islamister, og du mener, at de selv var ude om det. Den dag vi bukker under for islam bliver i sandhed en sort dag for Danmark og vesten. Jeg håber typer som dig får noget rygrad og fatter at problemet ikke er folk der tegner, men folk der slår folk ihjel på grund af tegninger. Hvis du ikke mener man må kritisere religion, så er du i sandhed en slave af islam, selvom du ikke selv ved det. Hvis ikke vi står fast på vores principper, så kan vi lige så godt bare bukke os forover.

98
Politik / Moskeformand hylder "hellig kriger"
« Dato: Januar 06, 2015, 03:59:29 pm »
Endnu engang er en repræsentant for fredens religion ude med nogle meget kontroversielle udtalelser. Formanden for grimhøjmoskeen i Aarhus, hylder endnu en "hellig kriger", ligesom han gjorde det med Victor Kristensen, der sprængte sig selv i luften for omkring et års tid siden.

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7336627/Mosk%C3%A9formand-hylder-igen-dansk-selvmordsbomber/

Burde han have lov til at undervise folk, når han har så ekstreme holdninger? Har han ekstreme holdninger, eller gengiver han bare de holdninger der kan udledes fra Koranen og hadith? Kan man siges at være integreret, hvis man foretrækker en islamisk stat frem for demokrati?

99
Spørgsmål, knus og klask / Sv: Hvad betyder
« Dato: Januar 04, 2015, 04:20:38 pm »
Jeg tror det kommer fra engelsk og betyder original poster (OP). Dvs den der startede debatindlægget.

100
Fra medierne / Sv: Dansk konvertit dræbt i Syrien
« Dato: Januar 04, 2015, 04:02:07 pm »
Jeg forstå intet. Hvordan kan man ende i krig, når man er konverteret til fredens religion? Kan nogen give en forklaring?

Spøg til side. Jeg har på ingen måde ondt af LD. Han har viet sit liv til at undertrykke grundlæggende menneskerettigheder, undertykke kvinder, undertrykke homoseksuelle, undertrykke og dræbe andre religiøse personer og kæmper for at ødelægge alt, hvad jeg har kært i mit liv.
Jeg har dog stor medlidenhed med hans familie og venner herhjemme i Danmark.

101
Politik / Sv: Morgenfriske Muslimer rydder op efter danskernes drukfest
« Dato: Januar 03, 2015, 06:28:48 pm »
"Kærlighed til alle, had til ingen" står der på deres trøje.
Godt budskab må man sige, men når det kommer fra muslimer, kunne jeg godt tænke mig at vide om der var ligeså meget kærlighed til kristne og jøder som til muslimer. Og om der er ligeså meget kærlighed til polyteister og ateister som til kristne og jøder. Og om der er kærlighed til afhoppere fra deres egen religion. Er der kærlighed til homoseksuelle? Er der kærlighed til dem kritiserer Islam?

Det er naturligvis positivt at folk tager initiativ, og gør noget godt for samfundet. Men jeg kan ikke se, hvorfor denne historie skal blæses sådan op. En god gerning ja, men slap lige af.

Sider: 1 ... 5 6 [7]