Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 239
3271
Fra medierne / Sv: ... og så er det måske løgn alt sammen
« Dato: Februar 14, 2015, 06:46:59 pm »
Det lyder usandsynligt, at ret mange skulle komme op på dupperne over, at der står negerkonge i en bog, der er skrevet for længe siden, hvor man havde en anden tidsånd.

Det må være svært at holde salget oppe af en gammel børnebog, som er ude i konkurrence med moderne børnebøger og tegneserier - så det hele kan være et reklamenummer for at få Pippi Langstrømpe m.fl. på forsiderne - og så sørger højrefløjens nyttige idioter for at Pippi Langstrømpe får en masse gratis omtale :biggrin:


Det var vistnok de socialistiske svenske hallal-hippier der startede racisme-flippet med både negerkongen og nogle lakridser, og meget andet.

Men naturligvis har marketingfolkene da grebet den og pustet til ilden alt hvad de kunne, når ilden nu var tændt, alt andet ville da også være dumt. Det er simpelthen marketingfolkenes job, at se den slags og bruge det.
Det kunne være interessant at se salgskurven for perioden og kende effekten af den type markedsføring.

3272
Politik / Sv: Kulturberigelse på Østerbro
« Dato: Februar 14, 2015, 06:31:32 pm »

Den er fundet, men araberne er væk.

Bare rolig, der skal nok komme nogle nye i løbet af sommeren.

3273
Fra medierne / Sv: Knægtelse af ytringsfriheden?
« Dato: Februar 14, 2015, 11:02:18 am »
Den var god.
Michael mente det nok ikke varer længe før halla-hippierne foreslår at bruge genteknologi og lave en der var ternet, så ingen kunne føle sig stødt.

3274
Fra medierne / Sv: Knægtelse af ytringsfriheden?
« Dato: Februar 14, 2015, 10:45:23 am »
Tror det her er et tilfælde af misforstået hensyn. Der er mig bekendt ingen sorte der har bedt om at få det ændret, istedet har nogle taget det på sig selv at være "de svages beskytter" og har ændret formuleringen.

Det der ofte bliver overset er at folk der gør dette jo ofte i virkeligheden er racistiske, iogmed de anser de sorte for at være for svage til at tale for sig selv. Hvis det her skete på baggrund af at størstedelen af de sorte i Sverige havde advokeret for at få det ændret havde diskussionen været en anden, og langt mere besværlig hvor man skulle afveje hensynet til en stor gruppe mennesker mod hvidvaskning af historien.

Men når det bare bliver ændret uden nogen i realiteten har følt sig stødt, ja så er det bare åndsvagt og i virkeligheden racistisk.


De eneste der har følt sig stødt er hallal-hippierne og de politiske korrekte, oven i købet "på andres vegne".
Der er næppe nogen negre der har følt sig stødt eller har klaget over hverken pippi Langstrømpe eller negerkongen.
Ingen af de negre jeg kender har følt sig stødt, tværtimod, - de giver GuBBi`en medhold i det han skriver.
Min ven Michael som er neger, rystede på hovedet da han hørte det og sagde "de er tossede".
Han tilbød oven i købet at gentage det i retten hvis nogen skulle være i tvivl.


3275
Fra medierne / Sv: Unge amok i Prag?
« Dato: Februar 13, 2015, 08:06:23 pm »
Lad dog de unge mennesker fyre den af, mens de er "unge".
Vi har jo alle været unge engang, og gjort sindsyge ting.
Dette bliver blæst op hvert år, og det sker jo hvert år.
Så slap af folkens, vi lever kun 1 gang, så vi skal have det sjovt når vi har muligheden.


Nu må du sgi holde en pause Kenneth.
Selvfølgelig skal unge mennesker have lov at "fyre den af" og måske også begå en dumhed eller to.
Det er hovedsagelig det de Danske unge plejer at gøre.
Selvfølgelig skal vi have det sjovt, - men det er IKKE sjov hvis ikke ALLE har det sjovt.
At sparke hoteldøre ind for at stjæle fra gæsterne, - og så i et fremmed land, - er aldeles ikke "at fyre den af" og have det sjovt, men hærværk og tyveri og samtidig topmålet af idioti , at finde den slags "sjovt" vil være et klart psykopatisk træk.
Men heldigvis også en opførsel de fleste europæere erfaringsmæssigt kæder sammen med  "papir-danskere" (arabere med et dansk pas/statsborgerskab) som MannerKa kalder dem.
Tjekkerne har jo nøjagtig de samme problemer med deres egne muslimer, - så ingen i Prag har alligevel regnet den flok for at være danskere.

3276
Fra medierne / Sv: Fuldstændigt gakket forslag?
« Dato: Februar 13, 2015, 07:47:06 pm »

Svenskere har i årevis taget over for at  uddanne sig til læger, fordi kravene er højere i Sverige, de tog hjem til Sverige efterfølgende.
Så nu skal vi nøjes med mørklødede læger med dårlig danskkundskab, der er galimatias.


Jeg er enig i at det er et problem, hvis lægen ikke taler godt dansk. Uanset hvor fagligt dygtig lægen ellers er, så duer det ikke, hvis han ikke kan kommunikere godt med patienten.
men....
Hvorfor mener du kun at det er et problem, hvis lægen er mørklødet?

Er  en tysk læge med dårligt danskkundskab ikke noget problem?
Er sprogproblemet ligegyldigt for dig, hvis lægen  er lyshudet?

Hvorfor nævner du hudfarven?


Jeg er ligeglad hvor lægen kommer fra og hvilken hudfarve han tilfældigvis har.

Det er også lige meget hvilke sprog han taler, hvis bare han taler nogen lunde flydende engelsk.

Gør han ikke det, vil jeg til gengæld blive meget mistænkelig, da jeg ved at mindst halvdelen af hans undervisning nødvendigvis må have været på engelsk og med bøger og artikler på engelsk lige så, hvis han er kvalificeret.

I visse tilfælde har jeg også været lige glad med lægens "uddannelse" og måtte benytte mig af den lokale medicinmand eller shaman og jeg lever da stadig.

Bliver man hugget af en skorpion eller bidt af noget andet giftigt kryb langt inde i junglen eller langt ude i bjergene, er der altså ikke tid til at lede efter en læge med den rette hudfarve eller uddannelse eller bekymre sig om han kan kommunikere med patienten.

Selv en brækket knogle og simple operationer kan nogen af dem klare, selvom de bruger bambuspinde og bast i stedet for stålskinner og glasfiber.

Det vigtigste må vel være at lægens eller medicinmanden uddannelse passer til de lokale forhold og det udstyr der er til rådighed.

I vore computertider taler og forstår de fleste mennesker vel også engelsk ?


3277
Politik / Kommer helt an på hvor disse "fakta" kommer fra
« Dato: Februar 13, 2015, 07:23:22 pm »
Har det noget med Tyrkiets økonomi at gøre?

Det kan det vel godt have. De penge udlandsarbejdere sender hjem udgør faktisk en væsentlig post i flere andre landes BNP.
Desuden kan BNP i et land godt stige, eller måske kunstigt opskrives af politiske årsager, uden at befolkningen af den grund mærker nogen fremgang eller måske endda bliver ringere stillet. Det var jo i mange år tilfældet med bl.a. Myanmar.
Så oplys os venligst, hvad skyldes fremgangen i den Tyrkiske økonomi ? - det er vel lige så vigtigt at vide.
Jeg hæfter mig blot ved at investorerne ikke står i kø, som de ellers plejer ved en økonomi der virkelig er i fremgang, - så hvad skyldes fraværet ?

3278
Religion-& Filosofi / Sv: Næh
« Dato: Februar 13, 2015, 07:09:59 pm »

Næh - islaminfo.dk er ikke en objektiv beskrivelse af islam.

islaminfo.dk udlægger islam på en værdiladet måde, fordi de selv føler, at de har en mission.

Er man ikke klar over det, så får man dårlige karakterer i undervisningssystemet, hvis man bruger islaminfo.dk som en slags leksikon til at slå facts op i.

Selvfølgelig får man dårlige karakterer af ræverøde lærere hvis man henter kritiske informationer om islam, uanset hvor man henter dem.
Det er bare en del af den politisk korrekte hjernevask i folkeskolen der får forældre til at flygte til privatskoler.
Eleverne er såmænd også godt klar over der er mange lærere der er så indoktrinerede, at det er klogest bare at snakke dem efter munden hvis de vil have gode karakterer.


3279
Politik / Sv: Hjælp Redox
« Dato: Februar 13, 2015, 07:02:00 pm »
Vi skal i det hele taget indstille os på store forandringer i EUropa, med den fødelsrate der er i Tyrkiet Ægypten osv osv,

Tjek lige dine facts. Tyrkiet har en så lav fødelsrate at de ikke er i stand til at reproducere deres egen befolkning.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Turkey

Der står 2,01 barn pr kvinde.

Og så har Tyrkiet en klokkespil økonomi og høj vækst. Det er fint for os der gerne ser muslimer ens hæl end hans tå, for så bliver det hjemme i stedet for at de kommer her og køer på knallert på fodgængerovergange med et hoverende udtryk i deres store grimme fjæs. Eller ter sig som en flok aber når der er tilbud på toiletpapir i Føtex.

Tyrkiet har en lav fødselsrate, ja, men det har tyrkerne ikke.
De føder bare deres overskud i Europa.

3280
Religion-& Filosofi / Sv: Søvnløs i sneen?
« Dato: Februar 13, 2015, 02:33:01 pm »

Hvordan kan du få det til at hænge sammen med, at muslimerne er uenige i den udlægning af islam, som man f.eks. finder på islaminfo.dk

Burde det ikke være det samme?


Det kan det da aldrig være.

Islaminfo ser islam fra en vestlig synsvinkel og kan derfor være kritisk over for nogle dele af islam, - det kan og må muslimerne ikke være i deres udlægning. For dem er enhver kritik af islam forbudt.

Lidt det samme som med f.eks. kommunismen eller nazismen, selv den mindste kritik er ikke velset i nogen af de totalitære udemokratiske samfund og medfører som regel døden eller indespærring for livstid.

Det er altid godt at få et emne belyst fra mere end en vinkel, og vi skal være glade for ytringsfriheden, der nemlig også garanterer friheden og retten til at modtage andres ytringer uden censur eller andre hindringer.

I øvrigt en del af menneskerettighederne DR overtræder ved deres afgift på at eje en computer, især når staten kræver alt skal foregå digitalt, - men hvem gider tage alt arbejdet og udgifterne med at rejse spørgsmålet i Strassbourg.
Hvis nogen gjorde det, ville medieafgiften ryge samme vej som fagforeningernes eksklusivaftaler, - og med nogen lunde samme begrundelse.

3281
Fri Debat / Sv: Kattemor skal forumdø
« Dato: Februar 13, 2015, 01:59:04 pm »

Den udtagelse bliver du ikke berømt for Phil,  der er ingen standard beskrivelse for at være eller føle sig Dansk, grundet et eller andet bevæger vi os alle i samme retning og få er enig med hinanden på samme måde en familie oplever dette med deres børn.
Katten havde en andet opfattelse, måske drevet af de mange ensartede super Danskere som føler de har patent på Dansheden, Katten agerede stærk på den følelse, og det klæder ingen for ikke ha forståelse for mangfoldighed.

Hvor kedeligt verden vil være uden Simon spies og Dan Turell og katten.
Bare min mening, fuck janteloven.


Nu har jeg så heller ingen ambitioner om at blive berømt, - desuden er jeg nok mere berygtet end berømt der hvor de kender mig.
Uanset om jeg flytter til en ny by i et land hvor jeg aldrig har været før og ingen kender mig, går der aldrig mere end to-tre dage før jeg er kendt som en rød mis i hele byen - desværre.
Nej der er ingen standardbeskrivelse for at være eller føle sig dansk, eller nogen anden nationalitet for den sags skyld. Alligevel tror jeg godt de fleste af os ved hvad det betyder og kender følelsen inden i.
Jeg føler f.eks. at jeg har mere end et tilhørsforhold og mere end een nationalitet, - jeg kan godt lide danmark og danskerne, jeg håber og ønsker alt godt for landet, - men jeg har den samme følelse for f.eks. Philippinerne og jeg føler lige så meget det er "mit" land som Danmark er det, - eller Tyskland hvor jeg har boet i 6 år, for den sags skyld.
Men jeg har aldrig følt mig "hjemme" i et muslimsk land, - uagtet jeg altid er blevet behandlet pænt både i Kuwait, Libanon, Emiraterne, Pakistan, Malaysia, Marokko og andre muslimske lande, - jeg har faktisk kun en enkelt dårlig erindring fra mange års rejser og arbejde i muslimske lande, men masser af gode oplevelser.
Derimod har det i høj grad været det modsatte der var tilfældet med mange af de muslimer jeg har mødt i de vestlige lande, og det har altid undret mig en del.
Måske nogen her har en ide om hvorfor det er sådan ?
Ja, gid vi havde flere som Spies og Dan Turell, - men jeg tror Danmark er for lille til at den slags mennesker rigtig kan udfolde sig for alvor.
Det modsatte at janteloven, er pionerånden som man ofte møder blandt amerikanere og australiere.


3282
Fri Debat / Sv: Sigøjner-bossens nevø kæmper mod udvisning
« Dato: Februar 13, 2015, 01:22:59 pm »

Der er da ikke noget at sige til de kæmper imod -  prøv at se deres luksusvillaer/lejligheder i Danmark.
Prøv også at se nogleaf de  kæmpe villaer de har kunnet bygge sig i Rumænien for de danske skatteyderes penge.

https://www.google.dk/search?hl=da&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=681&q=new+gypsie+houses+in+romania&oq=new+gypsie+houses+in+romania&gs_l=img.12...2529.18201.0.20324.28.11.0.17.0.0.177.1057.8j3.11.0.msedr...0...1ac.1.61.img..21.7.659.7W1LZ_iIiA4

3283
Religion-& Filosofi / Sv: Søvnløs i sneen?
« Dato: Februar 13, 2015, 01:18:20 pm »
Oplægget er skrevet på et meget sent tidspunkt og tyder på begyndende søvnunderskud.
Jeg tror ikke, der er nogen på Din-debat.dk, som skriver om islam for muslimerne!

(Det skulle da lige være Tigermanden - men det er unægtelig på en helt anden måde.   :bad: )

Det er på denne årstid meget mørkt og koldt i Grønland, solen kommer dårligt over horisonten visse steder, og sydpå i Nanortalik f.eks. er der højst dagslys et par timer hver dag.
Så der er ikke meget andet at tage sig til end at hænge over computeren.
3284
Fra medierne / Sv: Ældre plejen bliver dårligere og dårligere?
« Dato: Februar 13, 2015, 01:12:27 pm »

Det er nemt nok at komme med sådan en kurve over BNP, når folk oplevelse af virkeligheden har været den stik modsatte.

3285
Fra medierne / Sv: Start med at læse artiklen
« Dato: Februar 13, 2015, 01:10:24 pm »
http://www.bt.dk/danmark/udlaendinge-paa-dansk-su-runder-30.000

Det kan aldrig være Danmark opgave at give dem gratis uddannelse, det vil du heller ikke kunne få i andre lande.


Nej det er ganske rigtigt ikke Danskernes opgave eller pligt at give udlændinge gratis uddannelse, - men hellere bruge pengene på at uddanne folk, end så meget andet idioti, der heller ikke er danskernes opgave eller pligt.

Vi ser det vist lidt fra hver sin vinkel, - mit udgangspunkt er de danskere, bla. min søn og hans omgangskreds, der gerne vil have en uddannelse de kan bruge, ikke kun i Danmark men også internationalt/globalt.
Du ser derimod kun alle de udenlandske studerende der kommer, nogle for at studere, andre for at leve på nas.
I hvert fald de sidste er vi enige om ikke hører til her, dem skal vi ikke ofre penge på - hvorimod jeg har svært ved at have noget imod en udlænding fra et fattigt land, der virkelig kommer hertil for at studere, lære noget og blive dygtigere, som hænger i og får gode karaktere og god omtale, uanset hvor han bruger sin uddannelse bag efter. Han går nok efter det tilbud der tjener ham bedst, så der deltager danmark jo på lige fod i konkurrencen bag efter, såvel som de gør med andre veluddannede danskere, - de arbejder jo også over hele verden og tager job der hvor de tjener bedst eller hvor det gavner deres CV bedst.
Vi betaler da også gerne kurser og uddannelse for vore ansatte i Asien, det gør vi for at få dygtige folk der ved hvad de laver og kan yde service på så højt et plan som muligt, - og fordi vi anser uddannelse som noget af det vigtigste og givtige man kan bruge sit liv og sin tid på, - så der betaler vi gerne for andre.
Vi giver bl.a. også et løbende driftstilskud til en skole i Tondo, - uden at vi kan trække noget af det fra i skat.
Jeg forstår godt du vil spare og give nasserne et spark, - det vil jeg også, - men jeg vil også hellere være omgivet af veluddannede folk, der har taget mod al den internationale/globale lærdom og uddannelse de kan, gerne i flere forskellige lande, end jeg vil være omgivet af det modsatte.
Nej, det er meget få lande hvor lærdom og undervisning er gratis, - Danmark er et af de meget få.
Men der er mange ting der er gratis i Danmark, som man må betale for i andre lande.
Eller rettere, hvor man betaler direkte, - i danmark er undervisningen jo heller ikke gratis, man betaler bare over skattebiletten, og mister derved enhver indflydelse på undervisning man modtager, hvorfor den da også bliver ringere og ringere. Ellers havde privatskolerne vel heller ikke så stor fremgang som de har i DK ?
Så jeg vil stadig hellere bruge pengene på at give en fattig kineser eller inder en uddannelse med SU i Danmark, end jeg ville bruge millionerne på Levakovic familien og lignende idioti.
Egentlig tror jeg ikke vi er så uenige i det grundlæggende.

Sider: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 239