Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 237
3271
Fra medierne / Sv: Støjberg?
« Dato: Februar 06, 2015, 07:02:04 pm »

"Tigermanden" er næppe meget andet end en ensom kattemor, der tydeligvis aldrig er modnet ud over skoleniveau.
Desværre er der mange der synker ned på hendes niveau og ødelægger en ellers god debat ved at svare på hendes provokationer.
Derved trækker de hele debatten ned på et så lavt og naivt et niveau at det bliver mere og mere barnligt og uinteressant at deltage her.3272
Fra medierne / Sv: Støjberg?
« Dato: Februar 05, 2015, 11:55:26 am »

Også andre end DF kan åbenbart se problemerne med den muslimske indvandring.

3273
Fra medierne / Sv: Tør du flytte ind her?
« Dato: Februar 05, 2015, 07:42:32 am »

Jeg ville såmænd også sove trygt og roligt, men det skyldes ikke at jeg anser hypotesen som en falsificering.
Det er ikke bevist det overnaturlige eksisterer, men det er heller aldrig blevet modbevist, - spørgsmålet må derfor stå åbent, i hvert fald nogen tid endnu.
Skulle der eksistere f.eks. et spirituelt parallelunivers, vil det vel også være ret svært at skaffe beviserne på det fysiske plan ?
Nogle forskere mener f.eks. at den såkaldte "sorte masse" eller "sorte energi", som tegner sig for ca. 80% af energien/massen i universet, og som ikke findes i fysik form, men alene kan måles på at dets tyngdekrafts indvirken på det synlige og målbare univers, kan være en sådan påvirkning fra et parallelunivers der åbenbart ikke har fysisk form og som vi derfor ikke kan se.
Det er en af mulighederne, den anden er at Einsteins relativitetsteori er forkert.

Hmm... jeg vil gerne holde tingene adskilte her. "Det overnaturlige" er fænomener der ikke er produkter af de fysiske regler i vores univers.
Sort energi og sort masse/stof er for det første to forskellige ting, men du har ret i at vi kan måle virkningen af begge, indirekte i universet. Jeg har ikke hørt hypotesen om at nogen af disse skulle være resultatet af andre universer, men den skal nok findes, da den ligger i tråd med andre "multivers" hypoteser.
Jeg kan dog ikke se noget som helst der skulle forbinde disse bekræftede observationer af mørkt stof og mørk energi, med anekdotiske data omkring overnaturlige hændelser.  Hvis Hubble havde observeret spøgelser i rummet havde det været noget andet :D

Jeps, sort masse og sort energi er to helt forskellige ting, der er flere teorier om fremkomsten af sort masse, men jeg har endnu ikke set nogen relevante forsøg på at forklare sort energy.
Teorien om sort energys tyngdekraftspåvirkning som et parallelunivers har været fremsat et par steder, jeg kan ikke lige finde linket, men som du selv skriver passer det godt sammen med teorierne om multiverser og de holografiske univers - så længe det hverken er bevist eller modbevist er det for mig en åben mulighed.
Selvfølgelig vil Hubble aldrig kunne observere spøgelser i universet, det ville være som at forsøge at opfange lysbølger med en mikrofon eller lydbølger med en optisk linse.
Men det holografiske univers, hvis den teori nu skulle vise sig at være den rigtige, kan give en matematisk holdbar forklaring på hvad bl.a. "spøgelser" og andre paranormale fænomener kan være og hvorfor nogle kan "opfatte" dem og andre ikke.
Ikke at jeg siger en teori er rigtig, blot at det er en mulighed, sammen med andre, så længe den ikke er modbevist og der stadig forskes i emnet.
Jeg tror heller ikke på at vi for længst har opdaget alt hvad der kan opdages, tværtimod tror jeg vi på det område ikke er nået længere end til den flade jord, og vore opdagelser om universet og dets muligheder først skal til at begynde.
Lige som vi finder liv de utroligste steder på jorden, hvor det slet ikke burde kunne eksistere med de definitioner vi før hen havde for liv, finder vi det nu både dybt inde i polernes ismasser og i glohede vulkaner på havbunden.
Lige som liv ser ud til at optræde alle steder i universet hvor der over hovedet er den mindste mulighed for det, er det lige så sandsynligt at universet indeholder samme mangfoldighed. Hvis det kan tænkes og skabes, så eksisterer det, uanset om det er af fysisk eller anden natur.
Derfor ser det, for mig, også mere og mere ud som om bevidsthed er en universel egenskab eller "felt" der gennemsyrer hele universet, og som mennesket måske kun er i stand til at opfatte og registrere en meget lille del af.
Jeg tror også at menneskets aller største opdagelser ligger foran dem. - ikke bag dem.

3274
Fra medierne / Sv: Tør du flytte ind her?
« Dato: Februar 04, 2015, 04:49:21 pm »

Jeg ville såmænd også sove trygt og roligt, men det skyldes ikke at jeg anser hypotesen som en falsificering.
Det er ikke bevist det overnaturlige eksisterer, men det er heller aldrig blevet modbevist, - spørgsmålet må derfor stå åbent, i hvert fald nogen tid endnu.
Skulle der eksistere f.eks. et spirituelt parallelunivers, vil det vel også være ret svært at skaffe beviserne på det fysiske plan ?
Nogle forskere mener f.eks. at den såkaldte "sorte masse" eller "sorte energi", som tegner sig for ca. 80% af energien/massen i universet, og som ikke findes i fysik form, men alene kan måles på at dets tyngdekrafts indvirken på det synlige og målbare univers, kan være en sådan påvirkning fra et parallelunivers der åbenbart ikke har fysisk form og som vi derfor ikke kan se.
Det er en af mulighederne, den anden er at Einsteins relativitetsteori er forkert.


3275
Fra medierne / Sv: Løgnepressen i Norden
« Dato: Februar 02, 2015, 03:25:51 pm »
Så I BTs store overskrift i aftes? En 45-årig dame var på færgen Viking Amorella mellem Finland og Stockholm blevet gruppevoldtaget af otte svenskere!
Det var ganske vist, og flere af disse svenskere var nu anholdt ved ankomsten til Stockholm.

Der kunne man se - hvis man altså var naiv nok. Jeg troede ikke på den, da jeg gik i seng. Ikke en skid.

Hvordan ser det så ud i dag?
Jo, det er jo godt vi har sociale medier m.v., for ellers var det måske lykkedes den svenske løgnepresse og dens danske aflægger, BT at fortsætte deres pinlige vrøvl om "svenske" gerningsmænd. Og på BT er historien røget meget langt ned (til små bogstaver) under udlandsnyt. Men de har ikke korrigeret det med "svenskere"!

http://www.friatider.se/tva-afrikaner-anhallna-for-valdtakt-pa-finlandsfarja
http://avpixlat.info/2015/01/atta-haktade-for-gruppvaldtakt-pafarja/

"Svenskerne" hedder bl.a. Bjar Mhamad Shakir og Mohamed Ahmed Abdi!

Sådan er løgnepressen i Norden. Man bør spørge sig selv hvorfor.

Den voldtagne dame var helt tydeligvis heller ikke muslim eller mørk i huden, - så havde de nemlig IKKE gjort det, men fundet et andet offer. Sådan er det hver gang.
Uanset om hun var Svensker eller ej, så var offeret helt klart hvid og ikke-muslim, - skal vi væde ?

3276
Politik / Sv: Så ved vi hvor Pagida ligger
« Dato: Februar 02, 2015, 03:15:49 pm »
Joakim, jeg vil godt hjælpe dig hvis du ikke selv kan finde ud af hvad PU skrev

""citat PU. ønsker at genskabe den etniske homogenitet i alle hvide lande""

Altså mener manden ikke at Muslimske lande er HVIDE

Jeg vil faktisk godt vide fra dig om du støtter hans udsagn.

Det er der mange andre der gør.
Vil du måske kalde de muslimske lande for hvide, - eller de Afrikanske lande for hvide lande ?
De hvide lande er vel der hvor der lever flest hvide mennesker og de gule lande der hvor der bor flest gule mennesker (kinesere, asiater) og de afrikanske lande kan vel kaldes de brune eller sorte lande, - hvad galt skulle der være i det ?

Men du og mange andre Danskere har et problem i jeres navlepilleri og søgen efter noget der kan give jer en anledning til at kalde andre mennesker racistiske, så i selv kan føle jer ÅÅÅHHH så frelste - jer om det.
Det er ganske normal omtale i internationale kredse, det vil du opdage hvis du færdes lidt rundt omkring i Singapore, Manila, New York, Macao eller andet internationalt selskab der er knap så navlebeskuende naive som Danskerne generelt er.
Min ven Michael er neger, og han kalder sig selv neger, lige så vel som jeg er hvid og min ven Chang er gul, han er nemlig Kineser. Det har vi indbyrdes ingen problemer med, hvorfor behøver du så have det ?
Folk der kalder sig ny-danskere er i vores øjne lige så meget til grin, som Michael og jeg ville blive hvis vi flyttede til Kina og kaldte os ny-kinesere.
Måske du skulle rejse en lille tur ud i verden, tale med dem du møder og få et indtryk af hvordan tingene ser ud uden for andedammen.


3277
Fra medierne / Sv: Lærerne flygter?
« Dato: Februar 01, 2015, 05:05:14 pm »
Ja, kontakten mellem den enkelte lærer og forældre bør gå gennem kontaktbog og jævnlige forældremøder i skolens regi. Lærere skal ikke ævle og kævle med forældre hverken gennem E-mail, i telefon eller i kassekøen i Getto. Det er skolen der er lærerens arbejdsgiver og giver læreren løn og det er skolen der skal lede og fordele arbejdet - ikke forældrene. Men det er lærerstanden som har været alt for eftergivende her.

Jeg skriver det fordi man hører fra lærere at forældre stiller sig på deres snotforkælede ungers side overfor læreren. Det er mig ubegribeligt hvordan man kan undervise med forældre på nakken, men det kan man vel heller ikke.Det var dog en utrolig kommunistisk tilgang til emnet.
Det er aldeles ikke "skolen" der giver lærerne løn, det er forældrene, - at de så, her i landet, betaler det over skatten er en anden sag.
Derfor bør forældrene også være medbestemmende, - det kaldes demokrati.
Hvorfor tror du så mange forældre foretrækker privatskoler, selv om det indebærer de selv må betale et par tusind om måneden, - det kunne måske have noget med kvalitet at gøre, - man får hvad man betaler for gælder også på skoleområdet.


3278
Politik / Sv: Har højrefløjen spindoktorer på debatten?
« Dato: Februar 01, 2015, 04:55:02 pm »

Det er jo dig selv du beskriver i indledningen, - skal det opfattes som en præsentation ?

3279
Fri Debat / Sv: En hilsen fra en "adfærdsforstyrret!"
« Dato: Februar 01, 2015, 04:52:22 pm »
Hvad rager det os, hvad der sker i en fjern ørken?

Er det Ukraine du mener ?

Sjovt du nævner det? Krigen i Ukraine har alle terrorens karakteristiska og kristendommen fylder meget i Muskovy agitation. Derfor er krigen i Ukraine kristen terror som har kostet officielt 5 000 mennesker livet. I modsætning til 12 franskmænd, som antageligt er mindre end hvad der bliver dræbt i trafikken i Frankrig hver dag, fordi de ikke kan beherske speederfoden eller sidder og SMSer under kørslen - hvad ved jeg.

Så kan vi med lige så god ret sige: Hvad rager det os hvad der sker i Ukraine ?

3280
Fri Debat / Sv: En hilsen fra en "adfærdsforstyrret!"
« Dato: Februar 01, 2015, 03:03:46 pm »
Hvad rager det os, hvad der sker i en fjern ørken?

Er det Ukraine du mener ?

3281
Religion-& Filosofi / Altid ræverød propaganda fra dig
« Dato: Januar 31, 2015, 02:19:04 pm »

Jeg mener faktisk, at olien er årsag til mange af problemerne, og den opfattelse er slet ikke ny, og meget udbredt blandt eksperter.

Den bortforklaring med olien bruges hele tiden af de røde "eksperter", - jeg spørger igen:
Er det på grund af olien muslimerne sprænger tog. busser, fly og bygninger i luften og mejer folk ned i Europa ?

Det gør åbenbart vanvittigt ondt på de røde at måtte indrømme at den virkelige årsag er muslimerne tossede religion, - siden de hele tiden skal finde på bortforklaringer med olie, land og hvad ved jeg.

I takt med, at truslen vokser i virkelighedens verden, gør politisk korrekte kredse sig stadig større anstrengelser for at nedtone den og give den et mildere skær.
 
De vil bare ikke opgive deres verden fuld af rigtige meninger, selv om bortforklaringerne tager sig mere og mere vanvittige ud.

3282
Fri Debat / Sv: 773 muslimer er flyttet i egen bolig
« Dato: Januar 31, 2015, 02:07:35 pm »
Det er sindsygt!
De skal ikke ud i samfundet, så skal vi høre på det følelse porno at nu har de danske venner ect ect så kommer vi  sgu aldrig af med dem igen.

De kan bo hos pladderhumanisterne, hvis de skal ud af centrene, så får pibe sgu hurtigt en anden lyd.

Samtidig har vi en ung mand, der netop har afsluttet sin erhvervsskole og derfor samtidig mistede sit værelse på det tilknyttede kollegie.
Ham henviste kommunen bare til et herberg, hvor alt var optaget og han måtte sove rundt omkring hos venner og bekendte.
Da vi gerne ville give ham et job, måtte vi samtidig købe en campingvogn han kunne bo i.
Så det er i hvert fald ikke Danskernes velfærd de danske skatteydere betaler til.


Sikker en flok brokkehoveder her på så et dejligt sol skinnende lørdag morgen, om noget som burde glæde de fleste.
Det er nemlig beviste at dem med egen bolig har mest at tabe, og vil gøre meget for at beholde den luksus.  Det er mit ønske at alle som har lov at være i vores land kan bo i egen bolig og ikke i lejrer
Det kan vi ikke være bekendt med og det hjælper integration, vi burde hjælpe dem med loven i hånden og med vores hjerte, og ikke udstøde dem fra samfundet med had. I sidste ende vil de være med til at sikre et godt samfund for alle
Glem alt om de dystre ord fra DF og de højre ekstremister, lad os gøre en indsats for dem som er her og forhindre at der kommer for mange flugtninger med at hjælpe til i de krise ramte områder

Læs hvad Angelie Jolie oplever og husk hvad Pia Kjærsgaard gerne vil, at hjælpe dem hvor vi kan.Skuespiller og Direktør Angelina Jolie skrev en artikel om flygtninge fra Iran og Syrien, efter at have besøgt deres lejr i byen Dahuk i det Irakiske Kurdistan. Den tekst, i hvilken Hollywood-stjerne og goodwill-Ambassadør for FN ' s kalder den Vestlige offentlige til at betale opmærksomhed på problemerne i de socialt dårligst stillede hjem, af Irakere og Syrere var udgivet på hjemmesiden for The New York Times.

Ifølge Jolie, siden 2007 har hun rejste fem gange til Irak, men har aldrig set sådan lidelse, som i sidste besøg.

Forfatteren erindres, at der i løbet af fire års krig halvdelen af de 23 millioner indbyggere i Syrien var tvunget til at forlade deres hjem, og i Irak mere end to millioner mennesker flygtet fra konflikter og terror ekstremistiske grupper".

Jolie sagde, at i lejren, at gå fra det ene telt til det andet, lyttet til flygtninge og forsøgte at trøste dem.

"Men deres historier har berøvet mig målløse, "sagde skuespillerinden," disse flygtninge har været vidne til ubeskrivelig grusomhed".

I konklusion Jolie mindede om, at FN ' s Kommission om rettigheder for flygtninge i første omgang tænkt over, hvordan man kan hjælpe mennesker, der er fordrevet fra konfliktområder, til at vende hjem. "Det var ikke skabt for at fodre, år efter år, mennesker, der aldrig kan vende hjem, hvis børn er født uden statsborgerskab, og hvis land vil aldrig være i fred" - sagde hustru af brad pitt.

Ifølge skuespillerinden, løsning af flygtningeproblemer skal begynde med en mere aktiv indgriben fra det internationale samfund i løsningen af regionale konflikter. I henhold til Jolie, til at give husly til flygtninge kan og skal ikke kun omkringliggende lande, men også andre Lande.

"Det er ikke nok til at beskytte vores værdier i home. Vi skal beskytte dem i flygtningelejre i mellemøsten, og ødelagde byerne spøgelser Syrien," sagde skuespillerinden.

Angelina Jolie blev proklameret en goodwill-Ambassadør for Fn i 2001. I de næste fire år, som hun besøgte på en humanitær mission, en række lande, herunder Kenya, Thailand, Ecuador, Sudan, Kosovo, Angola, Sri Lanka, camp Irakiske flygtninge i Jordan.

I 2005, den skuespillerinde blev tildelt Humanitær indgåelse af de Forenede Nationer. I 2004, og for det arbejde, der udføres i Cambodja, statsministeren gav skuespillerinden en titel til æresborger i Cambodja, og i August 2005, skuespillerinden modtaget den officielle statsborgerskab i dette land for mennesker og miljø. November 16, 2013 angelina blev tildelt den "Oscar" - Pris ved navn Gina Hersholt) for aktive frivillige humanitære aktiviteter.
   
http://lenta.ru
 

Hvis du ikke selv kan oversætte fra Engelsk, burde du holde dig til Danske tekster, - google translate skal tilpasses for at være korrekte, de er næsten ulæselige som de er.

3283
Fri Debat / Sv: Hvad nu hvis?
« Dato: Januar 31, 2015, 02:03:46 pm »
Det virker som om, du har lært nogen argumenter udenad om Chamberlain, og så kører du derudaf ligesom et tog, som er tvunget til at følge skinnerne.

Ja, og du kører derudad som en hjernevasket propagandamaskine fra DDR.
Det er tydeligt du sidder isoleret på Grønland, hvor du må læse dig til alt, helt uden kontakt med den virkelige verden.
Lige som din propaganda, hvor du prøver at give "socialisterne" hele æren for den sociale velfærd.
Vi så tydeligt i sovjet, Cambodia, Rumænien hvordan det stod til med velfærden i de "socialistiske" lande, vor herre bevares.
Vi ser det stadig i det kommunistiske paradis i Mordkorea.

3284
Religion-& Filosofi / Sv: I seksten hundrede og hvidkål
« Dato: Januar 31, 2015, 12:01:03 pm »

I de sidste tre hundrede år er muslimerne nogen af de eneste, som vi europæere ikke har været i krig med - og det kommer måske til at forløbe lige så fredeligt i USA.

Vi har nok haft flest problemer med japanerne, og det har heller ikke været religionskrige.

I øvrigt kan man også blive begærlig efter noget, som tilfældigvis tilhører tilhængere af en anden religion - f.eks. efter  olie.

Har I haft flest problemer med Japanerne på Grønland ? Den var ny.
Hvis det er Amerikanerne du mener med "vi" har de stort set kun haft problemer med Japanerne under WW2, og ellers et glimrende samarbejde siden. Jeg ved det fordi jeg har arbejdet på deres baser i stillehavet i mange år.
Så du mener det er på grund af olien muslimerne sprænger bomber og mejer folk ned i Europa. Den var også ny.

3285
Fra medierne / Sv: Pres på Thulesen Dahl (DF)?
« Dato: Januar 31, 2015, 11:53:54 am »
Det er ikke det Engel mener, DF skal beslutte sig før kommende valg, ellers kan de ende op med at tabe 50% af deres vælgere,

Sikke noget vrøvl. Det er kun modstanderne af DF der ønsker en udmelding inden valget, - ikke dem der stemmer DF.
DF`s vælgere ønsker netop at se valgresultatet først, og mener DF skal vente med at tage stilling til vi kender valgresultatet og ved hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan lade sig gøre.
Alle de andre partipampere render jo kun efter taburetterne, pensionerne og ministerbilerne.
Selv om jeg ikke selv stemmer, er det hvad jeg hører blandt de ansatte hver dag, - jeg tror 80-90% af vore ansatte stemmer DF, i hvert fald ud fra deres udtalelser at dømme.


Sider: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 237