Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 245
3271

I skolesystemet skal man enten bruge objektive kilder eller være meget bevidst om, at kilderne er subjektive.

Det du kalder islamkritiske kilder, er i virkeligheden islam fjendtlige kilder, og det skal de studerende være klar over.

Det er ikke kilderne - men de studerende - der skal være kritiske.

De studerende må meget gerne være kritiske over for islam, men kilderne må ikke have slagside uden at de studerende er klar over det og uden at de giver udtryk for det.

Du vil sandsynligvis klare dig dårligt, fordi det ser ud til, at du kun er i stand til at se sagen fra den ene side - og der kræves mere af studerende.

De studerende klarer sig specielt dårligt, når islamkritikken bliver til en religion.

Det er helt tilsvarende - når nogen kommunister tror, at kommunismen kan løse alle problemer - så kan man også godt kalde det en religion, og det udløser dårlige karakterer.


Nu har vi aldrig spurgt til folks karakterer eller udtalelser fra skolen når vi skulle ansætte folk, vi ser på hvad de kan og præsterer i prøvetiden.
Karakterer fra en Dansk folkeskole udtrykker oftest kun personenes politiske standpunkt i forhold til lærerens.
Jo mere venstresnoet, jo højere karakterer og omvendt. Andet kan det ikke bruges til, det bekræfter du jo også i dit svar, hvor du jo klart fortæller at det er lærerens politiske standpunkt der afgør hvad der er islamkritisk og hvad der er islam-fjendligt.3272
Fritid / Sv: Hvor går din næste ferie hen?
« Dato: Februar 21, 2015, 09:01:34 am »

Uden at kende dig, er jeg ikke et sekund i tvivl om du er hunkøn når jeg læser sådan en sætning.

Nej, vi er sikkert mange kvinder, der er i samme båd :girl_flag_of_truce:

Hvad er det for en båd i har købt ? - og hvor erfaren er din mand udi søsport og sikkerhed ?
Har han sejlet i mange år, eller er i begge nybegyndere ?
Hvilken havn er jeres udgangspunkt ?

3273
Fritid / Sv: Hvor går din næste ferie hen?
« Dato: Februar 20, 2015, 07:08:37 pm »

Uden at kende dig, er jeg ikke et sekund i tvivl om du er hunkøn når jeg læser sådan en sætning.

3274
Fra medierne / Sv: Æbler og pærer
« Dato: Februar 20, 2015, 05:37:49 pm »
Det kan du da have ret i. Når jeg har været på druk med grønlændere har vi danset, kysset, lagt arm, trukket krog og sådan noget - men vi har aldrig talt om deres bønsliv, som sømænd gør.

Du har allers løjet pænt tidligere, når du har beskrevet dit forhold til muslimer i de lande - for det er først nu du indrømmer, at du har mange muslimske kammerater rundt omkring i Mellemøsten og Nordafrika.

Det har ellers heller ikke lydt som om sømænd har haft let ved at få en masse muslimske kammerater i dine tidligere beskrivelser af Muslimien.


Vi har vist aldrig talt om det, men jeg har da været med til gudstjeneste om søndagen i flere grønlandske byer, naturligvis iført mit stiveste puds, den traditionelle hvide anorak og sorte bukser, men har der ud over aldrig bemærket nogen større religiøsitet hos dem.
Har du selv bemærket nogen større religiøsitet i Grønlænderned hverdagsliv ? Det har jeg i hvert fald ikke.

Jeg har aldrig løjet, det behøver jeg ikke.

Jeg har enkelte muslimske venner, men ikke mange, det skyldes hovedsagelig at jeg selv vælger min omgangskreds, og det gør jeg med stor omhu - at blive min ven, eller kammerat som du kalder det, er ikke en dør der bare står åben for hvem som helst, men derimod noget der kræver et godt og grundigt forudkendskab. Der er så få pladser tilbage.

Men jeg har da et par stykker, også i Danmark, - folk som Naser Khader, Hirsi Ali eller Salman Rusdie ville da også være velkommen i flokken.

Nej, der er ikke megen omgang mellem danske søfolk og muslimer, - det skyldes i høj grad muslimerne ikke må drikke alkohol, - men jeg har da siddet på en cafe på havnen i Beirut og andre steder i det muslimske, og drukket the med de lokale og nogle gange besøgt dem i deres hjem. Både hjem hvor kvinderne pænt blev gelejdet ud bag et forhæng i køkkenet når jeg kom på besøg og andre hvor de ikke var tilslørede og spiste med ved bordet som alle andre.

Selv om de ikke må drikke har jeg da også handlet alkohol med dem, jeg må jo som udlænding gerne have min whisky med ind i de fleste muslimske lande, den kommer de så og vil købe. Det ender som regel med vi bytter. De får whiskyen de ikke må drikke og jeg får noget andet jeg ikke må ryge. Super kvalitet, oftest får jeg lidt af deres egen private som de naturligvis heller ikke selv må ryge.

Det er alle dine kasser med faste etiketter den er gal med, - folk passer ikke ind i dem.
Du tror det hjælper hvis du bare flytter lidt rundt på dem, folk skal med djævlens vold og magt passe ned i een af dine kasser og ellers prøver du med skufferne, - det dur ikke.
Der er mange mennesker der ikke passer ned i nogen af dine kasser, - men også nogle få der passer ned i dem alle og det er nok dem der forvirrer dig mest.

Hvordan gik det i øvrigt med terhi jollen og legoklodserne, holder det stadig ?


3275
Fri Debat / Sv: Ikke bare skadefro ...
« Dato: Februar 20, 2015, 01:08:13 pm »

Du replicerer til et overordentligt sygt menneske, som til "rette" tid og sted kan blive livsfarlig for patriotisk indstillede danskere, det er du godt klar over, ikke?

Du har helt ret, vedkommende er lige så syg i roen som de imamer der udspreder deres had mod danskerne i grimhøjmoskeen.
Ud af røret med dem begge.


3276
Samfund- & Kultur / Sv: 'Skulder ved skulder' ?
« Dato: Februar 20, 2015, 12:42:50 pm »

De laver dem for din skyld Carlo

3277
Politik / Sv: Nederlag er et kæmpechok for Ukraine
« Dato: Februar 20, 2015, 12:37:45 pm »
Du ville nok også blive temmeligt sur, hvis tyskerne eller svenskerne besatte en del af DK med kriminelle bander og ville bestemme hvordan vi skulle indrette os og danse efter deres pibe.


Nogle dele af Danmark er allerede besat af kriminelle bander der vil have vi skal danse efter deres pibe

3278
Fra medierne / Sv: Æbler og pærer
« Dato: Februar 20, 2015, 08:01:06 am »
Det er derfor jeg ikke regner meget med det, du skriver. Jeg skulle altså kunne gå hen i kirken her og bedømme hvor tit en kristen i Damaskus beder

Det er jo helt vildt.

Jeg ved ikke engang, hvor tit folk beder her, selvom jeg har boet her i 15 år, men der kommer mange til gudstjeneste, og det gør der ikke i Århus.

Egon og Anthon, der er sømænd går en tur i Muscat, og så hører de højttalerne i moskeen.

Egon: Lad os se hvad de laver.

Anthon: Okay - lad os gå derind.

Egon: De beder!

Anthon er kvik til hovedregning:
Der er 37 som beder, så jeg kan regne ud, at muslimerne beder 4 gange om dagen i Århus :biggrin:

Din opfattelse er lidt naiv.

Sømænd er gudskelov ikke lige så naive. De går ikke bare en tur, de arbejder sammen med de folk, i havnene og på skibene, man besøger af og til hinanden i land og på skibene, og søfolkene kommer igen år efter år.

På samme måde som hvis jeg siger Grønlænderne går meget i kirke, men de er ikke særlig religiøse.
De gør det mest fordi der sker så lidt i deres samfund, at selv søndagsgudstjenesten er en stor "begivenhed".

Det ved jeg fordi jeg har sejlet kystfart i Grønland i nogle år og besøgt næsten samtlige byer på Grønland flere gange, arbejdet sammen med Grønlænderne (når de ellers var ædru) og besøgt dem og også overnattet i deres hjem i flere forskellige byer og bygder.

En sømand kan derfor sagtens have et større generelt kendskab til Grønland, eller et andet land, en den der bare har tilbragt 12 år på det samme udsted.

Jeg plejer at sige jeg har besøgt et land, men ikke kender det, hvis jeg sammenlagt har været under et år i landet.
Har jeg derimod sammenlagt tilbragt mere end et år i landet begynder jeg så småt at sige jeg kender det. Sådan har de fleste søfolk det, - de kan godt skelne mellem "at kende" og "at have besøgt". De ved bedre end mange andre at det tager flere år inden du "kender" et land.
At tro man "kender" et land efter 14 dages ferie er noget du, som dit indlæg også viser, finder blandt turister som dig selv.


3279
Fra medierne / Sv: S og DF enige?
« Dato: Februar 19, 2015, 10:47:44 pm »

Sømænd kender nok mere til bl.a. muslimer end en landmand i jylland.
Jeg vil også tro du kender en hel del til Grønlænderne og deres levevis på samme måde.
Men bevares, muslimerne i Århus er da nok helt specielle og har et helt andet mønster en muslimerne i de lande hvor de ellers lever.

3280
Samfund- & Kultur / Sv: Nu kryber landsforrædere frem...
« Dato: Februar 19, 2015, 08:48:52 pm »
Det er en speciel tegning.  Hvor har du fundet den, Carlo?
[/quote]

Alle tiders joke, - kunne godt tænke mig at se den med kong Margrete og dronning Henrik.

3281
Politik / Sv: Odense Kommune anbefaler ikke at nævne Islam
« Dato: Februar 19, 2015, 08:39:24 pm »
Phil, tak for links, jeg har netop bogmærket dem.

Helt OK Rollo.
Du skal ikke lade dig skræmme af noget af det, - verden består trods alt af 95 % søde, rare, venlige og hjælpsomme mennesker.
Men det er vigtigt at kunne genkende de sidste 5% og alle deres tricks og scams på forhånd, når man møder dem, så de ikke får lov at ødelægge hele turen, og det skulle du nu have en væsentlig større chance for.

Når du har læst og set materialet vil du også kunne indse hvor fejlagtige og misvisende Carlo`s floskler er, og hvor farlige de kan være for en der bare vader ud i verden i den tro "at verden har aldrig været fredeligere end den er nu".


3282
Fra medierne / Sv: Kniber det med at læse?
« Dato: Februar 19, 2015, 07:42:30 pm »
Jeg har mere tiltro til de organiserede kristne, end jeg har til domprovsten (eller dig), fordi man hverken kan mistænke dem for at hyppe politiske kartofler - eller for at ville støtte islam.

Desuden tror jeg hverken på, at dig eller domprovsten har haft muslimer i jeres omgangskreds, og så kan man lige så godt bo på månen.

Arbejder du ikke selv i Sydkorea?


Uanset om vi har muslimer i vores omgangskredes eller ej, så har vi ikke spillet klog på, og villet belære andre om hvor ofte de beder, det var sådan set pointen.

Når du kan have tillid til Helle, undrer det mig heller ikke du har tillid til de organiserede kristne, - eller amisherne, eller hvem som helst - de har naturligvis præcise tal på hvor ofte muslimerne beder.

Men jeg har tilbragt en del tid i både Karachi, Bahrain, Oman og mange andre steder, og sejlet utallige ture gennem Suez så jeg har et ganske godt indtryk af hvor ofte muslimer beder, - det må andre søfolk og rejsende her på debatten kunne bekræfte, de har jo også set en hel del til det.

Jeg arbejder heller ikke i Sydkorea nej, - jeg har nævnt vi har problemer med den koreanske mafia, men den arbejder i hele asien plus U.S.A.
Troede du kun den Koreanske mafia arbejdede i Korea, den Kinesiske i Kina og den Russiske kun i Rusland ?3283
Fra medierne / Sv: Der eksisterer kun to farver: rød og blå
« Dato: Februar 19, 2015, 04:37:36 pm »

Omkring hver femte muslim i Århus er medlem af en islamisk menighed, og kun hver 10. kommer til fredagsbøn. At muslimer som hovedregel ikke beder, aner du vist intet om, fordi dit kendskab til islam er så ringe.

De organiserede kristne kan man bedre stole på i den sag, fordi de ikke har hemmelige politiske undertoner og ikke kan mistænkes for at støtte islam.

http://www.religion.dk/nyheder/2006-07-12/kulturmuslimer-nuancerer-billedet

Den var god, - du har altså mere kendskab til hvor ofte muslimer beder end Domprovsten? Betyder det at du dagligt omgås mange muslimer på Grønland og aldrig ser dem bede ?
For det kan da ikke betyde at du har rejst i muslimske lande, eller tilbragt nogle dage i Karachi, Bahrain eller Oman eller bare sejlet en tur gennem Suez, for så ved jeg du ikke ville kunne skrive sådan noget vrøvl.
Det er nok muligt at det kun er hver 10. der kommer til fredagsbønnen i moskeen i Århus, men fredag er der jo også travlt i både kiosken og pizzariaet og hvad ved du om hvad der foregår i baglokalet ?

3284
Fra medierne / Sv: Rumfornemmelsen er lig nul?
« Dato: Februar 19, 2015, 04:12:50 pm »

3285
Almen / Sv: Sådan er kapitalismen
« Dato: Februar 19, 2015, 04:03:34 pm »
Billederne her taler deres tydelige sprog.
Før kapitalisme i Østtyskland og efter.

Jeg vil gerne vide hvad socialisme nogensinde har gjort for en befolkning, som de ikke har stjålet eller plagieret fra kapitalisme. Jeg har spurgt før, men aldrig fået et ordentligt svar.Jeg kørte af og til gennem Polen og Østtyskland med biler (transfer), både før og efter murens og kommunismens fald.
Det var samme billede i hele østeuropa og mange ting var langt værre end det der.
Der veje var ikke andet end huller, mange steder var det de kaldte deres hovedveje ikke en gang asfalteret, det var jord.
Deres havne og skibsværfter var ikke andet end forældede rustbunker det samme var stort set alle deres fabrikker.
Det værste var næsten det døde og udpinte udtryk i deres øjne, vi husker alle børnehjemmene i det socialistiske Rumænien.
Jeg punkterede en gang på motorvejen lige uden for Dessau, og benyttede lejligheden til at gå ind i byen og ind på en lille cafe.
Da jeg havde fået kaffe og noget brød og ville betale med vesttyske mark, - jeg havde jo ikke andet, - blev der stor opstandelse og no-no-no, - hvorefter de skyndte sig at proppe pengene tilbage i mine lommer og betale for mig. Jeg var også hjemme og besøge en af dem, - det var fattigt.
Først bagefter fandt jeg ud af jeg slet ikke måtte forlade motorvejen og ville være blevet smidt i spjældet hvis stasierne havde set mig nede i byen.
Så jeg har set elendigheden og siger bare, - vis mig et eneste kommunistisk/socialistisk land du kunne tænke dig at bo i, - bare et.

Sider: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 245