Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 245
3091
Politik / Sv: NYT: Arbejdsprogram for indvandring og hjemsendelser :)
« Dato: Juni 15, 2015, 09:09:41 pm »
Alene forsiden, ikke?  Man kan sagtens forestille sig det fly dér, proppet med kriminelle og "utilpassede" arabiske og somaliske muhamedanere... brrn, brrrn. Skulle sådanne forjættede dage forsøde danskernes liv om nogle år, kunne jeg forestille mig, at ved kendskab til disse flys afgangstider, ville det blive et skovturs- og udflugtsmål, at ta' ud til et grønt område på Amager og se dem lette. Og skåle. Og synge gode danske sange... :LaieA_056:


Så skal der da godt nok indrettes nogle specielle fly og findes nogle hærdede piloter.

Når man har set og hørt hvordan de mennesker splitter og ødelægger alt ad de kommer i nærheden af, deres vold og deres hærværk på busser, politi, brandfolk, hospitaler og ambulancer, er det ikke svært at forestille sig hvordan de vil opføre sig i sådan et ud-af-vagten-fly.

Mon der overhovedet findes piloter der tør flyve med et par hundrede af slagsen ? - og hvad med stewardesserne ?


3092
Politik / Sv: Flere folkeafstemninger i fremtiden
« Dato: Juni 15, 2015, 02:59:00 pm »
Jeg er bestemt ikke imod folkeafstemninger, men jeg er imod hvis DF skulle diktere hvornår og hvorfor, for vi ved jog godt hvad de vil, og jeg forstår ikke at folk gider at lytte til dem og deres evige
jammer om grænsebommer og væk fra EU.

Og hvem gider et folkeafstemning om noget som er på forhånd tabt, For resten vil vores store bror aldrig gir tilladelse, over Merkels dead body vil det være.

"""Problemet er at tumberne, nasserøvene og de dovne altid prøver at dække sig ind ved at kalde sig gamle, syge og "svage" ? """ skriver du

Du har lige beskrevet 50% af DF,s vælgere.Den beskrivelse passer vist på mindst 50% af samtlige partiers vælgere.

Ved du i det hele taget hvad direkte demokrati er ?
Dit indlæg tyder på du ikke helt ved hvad det er, når du skriver at du er imod DF (eller andre?) skulle diktere hvornår og hvorfor.
I et direkte demokrati kan ingen, undtagen befolkningens flertal, diktere noget.

Enhver person eller organisation der kan samle 50 eller 100.000 underskrifter, kan få et spørgsmål til bindende folkeafstemning.

Det gælder altså også, hvis politikerne har vedtaget en lov, som du ikke mener der er flertal for i befolkningen. Så kan du få den til folkeafstemning.

Direkte demokrati er netop den sikkerhedsventil, der kan befri befolkningen fra politikernes overgreb og alle de diktatoriske beføjelser de efterhånden har givet sig selv, - lusket ind ad bagvejen.

Det er nok også sidste og eneste chance for at undgå den voldelige konfrontation mellem højre og venstrefløjen om bl.a. asyl/indvandrerspørgsmålet og den forsvindende velfærd, som vi kan se i horisonten i hele Europa, bryder ud i lys lue og sætter hele Europa i flammer en gang til.

Måske du skulle glemme dit had til DF et øjeblik og i stedet koncentrere dig om emnet og sætte dig ind i hvordan direkte demokrati fungerer i Schweitz.

3093
Politik / Sandheden er ilde hørt
« Dato: Juni 15, 2015, 01:59:39 pm »
Jeg har angrebet din falske påstand om, at den voldelige yderste højrefløj er uskyldig i den politiske vold, der er mellem yderfløjene i dansk politik.

Det er ikke ensbetydende med, at jeg forsvarer den yderste venstrefløjs politiske vold, for jeg er indædt modstande af enhver form for politisk vold.

Jeg er ganske sikker på, at jeg er i overensstemmelse med det helt store flertal i Danmark, når jeg siger: Vi er trætte af kampene mellem de yderste fløje i dansk politik, og det gælder begge fløje, som er lige gode om det.

For at gøre det helt tydeligt, er jeg totalt modstander af den politiske vold, som organisationer som AFA og REDOX jævnligt udfører, og jeg har før lagt afstand til det i debatten!

Mens Anti-rød hælder mere til den ene side, er du helt ude på fløjen.

Du skriver: Herregud et par klistermærker (med hagekors).

Så oplister du EL, LA; DF og måske endda Alternativet som Danskernes Parti efter din mening mere eller mindre ligner.

Da Danskernes Parti blev dannet, sagde Daniel Carlsen til pressen:  Vi vil modernisere DNSB, så man kan ikke sige, at det er et konkurrerende parti.

Om jeg fatter, at du kan antyde, at EL, LA; DF og måske endda Alternativet er moderniserede udgaver af nazisterne i Greve.


Din falske påstand om at "de er lige gode om det" er den undskyldning venstrefløjen altid bruger når de overfalder almindelige fredelige mennesker og råber racister efter gamle pensionister og mødre med barnevogne. Intet nyt i det.

At du støtter voldsbøllerne fra afa på den måde viser jo tydeligt at du slet ikke er modstander af politisk vold, endda mod almindelige mennesker- bare det er venstrefløjen der udfører den. Bag efter kalder de så bare dem de overfalder for nazister, - så er det legaliseret.

Havde vi en højrefløj  Danmark som den der er ved at dukke op i det sydlige europa var de hjernedøde tumber fra afa for længst sendt hjem i seng en gang for alle.

De partier jeg nævnte, incl. DP,  går alle ind for folkeafstemninger om vigtige politiske spørgsmål.

Det gør dit parti og nazisterne ikke, så på det punkt har dit parti klart nok mere til fælles med nazisterne end DP har.

Folkeafstemninger er diktaturtilhængerne selvfølgelig modstander af, så det er nok din væsentligste grund til kritik af DP, - de går ind for direkte demokrati og folkestyre og det gør du og nazisterne så ikke.

3094
Politik / Sv: Forfulgte uskyldigheder
« Dato: Juni 15, 2015, 11:31:49 am »

Jeg kan ikke bevise, at de hagekors, jeg har set på mure i Århus er malet af nazister - og jeg kan ikke engang bevise, at det ikke er Indre Mission, som har gjort det.


De eneste steder jeg har set hagekors og lignende nazistiske grafittimalerier er steder som voldsmose, gjellerupparken, tingbjerg og indre nørrebro, - giver det et fingerpeg om hvem der kan have malet det ?

"Mein kamp" er jo også den mest solgte bog i de muslimske lande, - mon det kan have noget med sagen at gøre ?


3095
Politik / Sv: Flere folkeafstemninger i fremtiden
« Dato: Juni 15, 2015, 11:14:43 am »

Efter alle foringelser df har tilført de gamle, de syge og de svage,  har de fundet på noget nyt, at jage samme personen en par ekstra gange ud af deres døre, fordi de ikke selv kan finde ud af regere.

Hvis deres tilbage gang fortsætter som det har gjort de sidste par uge kommer der heldigvist ikke noget om forslaget


Problemet er at tumberne, nasserøvene og de dovne altid prøver at dække sig ind ved at kalde sig gamle, syge og "svage" ?

Det er de to grupper DF og de andre partier vil have skilt ad, så nasserøvene, tumberne og de dovne ikke fortsat formøbler de penge der skulle have gavnet de virkelig gamle, syge og svage.

Det er ikke DF`s politik at en gammel kone der har arbejdet og betalt skat et helt liv, skal bo i en campingvogn, mens hun må se på at asylansøgere får nye moderne og fuldt møblerede lejligheder gratis, og samtidig dobbelt så meget udbetalt til at leve for, uden nogen sinde at have ydet noget, og - for hovedpartens vedkommende, - uden nogen sinde at komme til at yde noget.

Det kunne være rigtig rart at høre folkets mening i en partipolitisk uafhængig folkeafstemning om bl.a.

Indvandrer og integrationsspørgsmålene

Dagpengespørgsmålet

Ministre og politikeres lønninger og pensioner

Fortsæt selv med det du selv gerne ville have en folkefstemning om


Læs f.eks. artiklen her "Giv os mere folkestyre"

https://danskernesparti.dk/archives/2582


3096
Politik / Sv: Forfulgte uskyldigheder
« Dato: Juni 15, 2015, 10:22:56 am »
Det undrer vist ikke mange, at du ligger tættere på nazisterne.

Jeg kan ikke bevise, at de hagekors, jeg har set på mure i Århus er malet af nazister - og jeg kan ikke engang bevise, at det ikke er Indre Mission, som har gjort det.

Hvad jeg kan bevise:
Bortset fra at der mangler små detaljer, som at Daniel Carlsen havde 11 klistermærker i lommerne, som var identiske med de klistermærker, der var blevet sat på ruderne på indvandrerbutikker i nærheden - og at der var et hagekors på  klistermærkerne - er Der Rudis beskrivelse nogenlunde korrekt.

Jeg kan også bevise, at Daniel Carlsen har klaget over, at politiet brækkede tre ribben, gav ham blå mærker og en misfarvning af venstre side af brystkassen. Han videresendte også klagen til medlemmerne af Folketingets Retsudvalg.

Jeg kan også bevise, at politiet blev frikendt for at have brugt unødig vold, fordi Daniel Carlsen var "uregerlig".

Jeg kan endvidere bevise, at Daniel Carlsen forlod DNSB i Greve sammen med en række hovedsagelig yngre medlemmer fra Jylland og stiftede Danskernes Parti, kort tid efter at Jonni Hansen gik af som formand. Det samme er sket i andre europæiske lande.

Der skete en slags kollektiv modning, hvor de unge nazister tog det kollektive spring i 2011 fra at være "lidt surmulende nazistiske rødder" - til at de sprang ud i Danskernes Parti.

Gud fri og bevar mig vel, - en erklæret tilhænger af venstrefløjens voldsfascister som ankagleren kritiserer andre for af være tæt på nazisterne, - så har vi hørt det med.

Herregud et par klistermærker og et blåt mærke.
Det er jo ingen ting i forhold til venstrefløj fascisternes og deres medløberes voldelige overfald på fredelige gamle mennesker, voldtægt af 10 årige piger og hvad de ellers har på samvittigheden.

Måske kunne Daniel Carlsen og hans parti være en passende modvægt til venstrefløjens voldsfascister og skabe lidt balance i det ?

Desuden er der jo flere andre partier der ligesom Danskernes Parti ønsker flere folkeafstemninger om vigtige politiske spørgsmål, så de vil sagtens kunne blive enige med både EL, LA; DF og måske endda Alternativet i det spørgsmål.


3097
Politik / Flere folkeafstemninger i fremtiden
« Dato: Juni 15, 2015, 09:41:33 am »

Umage politisk alliance står til at blive til virkelighed
Den nye politiske alliance mellem EL, LA og DF står til at få mandater nok til at kunne kræve folkeafstemninger, hvis de kan blive enige om kursen.

En ny, alternativ alliance bestående af modstanderne af offentlighedsloven, Enhedslisten, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, ser nemlig ud til at kunne få de afgørende mandater, der ifølge Grundloven skal til for at kræve folkeafstemninger.

Tidligere i valgkampen gav de tre partier hinanden håndslag på, at de uanset valget udfald vil samarbejde om at gennemtvinge folkeafstemninger om større politiske beslutninger.

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7792659/Umage-politisk-alliance-st%C3%A5r-til-at-blive-til-virkelighed/?ref=eblistermest

3098
Fri Debat / Sv: Muslim havde lyst til at møde Allah
« Dato: Juni 14, 2015, 09:03:07 pm »

Kristendommen er en trussel mod fornuften, demokratiet og anstændigheden.


Det gælder alle religioner og fanatiske overbevisninger, - der i blandt også de politiske.

3099
Fri Debat / Flygtning ja, - men med et formål
« Dato: Juni 14, 2015, 08:53:17 pm »
Snart på tide du indser at vi alle lever i den samme verden,  men du er racistisk og vil gerne ha at de "hvide" vedbliver at trampe på de "sorte"

I virkeligheden foragter du jo de mennesker der kommer fra tredielande og gerne ser dem henne hvor peperet gror,  :sick:

Der er nok ingen der foragter nogen eller ønsker at trampe på nogen, uanset hvad farve de tilfældigvis har.

Men man hjælper altså ikke udviklingslandene ved at tage imod hele deres fattige/flygtende befolkning, - tværtimod.

Det får bare endnu flere til at flygte fordi det er nemmere og hurtigere at overtage/flygte til et land der allerede er bygget op af andre, end at begynde at bygge sit eget land op efter samme mønster.

Folk i Asien,fjernøsten, havde ingen steder at flygte hen, så de gik i gang med at bygge deres egne lande op, med det resultat at de nu er ved at være en skarp konkurrent til vesten, både hvad angår økonomi og livsstil.

Danmark/Europa har jo ikke arbejde at tilbyde alle de mange flygtninge/asylansøgere fra Afrika og mellemøsten, og så har de ikke meget andet end kriminalitet og røveri at ty til. Det er nemt og ikke særlig risikabelt i Danmark, mange af dem har jo også en ludfattig familie derhjemme, der forventer de sender noget hjem.

Så vidt jeg har forstået, ville anti-rød samfundet nok tage imod et vist antal flygtninge. Men det skulle i så fald være med det formål at give dem undervisning og kundskaber der satte dem i stand til at bygge deres eget land op efter demokratisk mønster, og på betingelse af de kun var her i begrænset tidsrum, f.eks. højst 5.år.
Derefter var det hjem og i gang med at bygge deres eget land op, med alt det de havde lært og den hjælp de i øvrigt kunne få til det.

Eller er det mig der har misforstået noget ?

3100
Fri Debat / Sv: Muslim havde lyst til at møde Allah
« Dato: Juni 14, 2015, 08:28:17 pm »

Ha, i gamle dage, var kristendommen verdens største trussel, faktisk er man i dag i Sud Afrika ikke sikker om kristendommen har bidraget med noget som helst.
De har bibelen, men ejer intet.

... og muslimerne har koranen og ejer heller intet.
Men når muslimerne først har været der, har Sydafrikanerne heller ikke bibelen længere.
Det gælder allerede i store dele af Afrika.

3101
Fri Debat / Sv: Arbejdsløs.......HOHO
« Dato: Juni 14, 2015, 03:15:19 pm »

Da Pia Kjærsgaard, Kristian Thulesen Dahl, Poul Nødgaard og Ole Donner dannede Dansk Folkeparti, havde de lært i Fremskridtspartiet, at de måtte gøre noget for at holde landsbytosserne nede i partiet

Ja, og i de andre partier, især på venstrefløjen og hos de radigale, er det tydeligvis landsbytosserne i partiet der sætter dagsordenen.

3102

I USA har de både strengere straffe, mere narkotika og mere og mere voldelig følgekriminalitet. Det skulle da ikke være så svært at forstå, uden at rode tingend sammen i en uigenkendelig pærevælling.


Ja, i U.S.A. må narkomanerne selv lave deres kriminalitet.
I Danmark har de skattevæsenet til at rulle befolkningen for sig, - hvad er forskellen ?
Så uanset hvem der har skaffet pengene og hvordan, har det stadig kostet den arbejdende befolkning 42 millioner, som de selv kunne have brugt både bedre og mere fornuftigt.

Det er heller ikke kun de kriminelle der kommer på luksuskrydstogt til Caribbean, der er en hel hær af pædagoger, psykologer og behandlere med på sådan en tur, det er selvfølgelig derfor det absolut skal være på en luksus lystyacht i Vestindien. Har byrådet og socialudvalget ikke også været en tur i Caribbean og "inspicere" projektet ?

Resultatet er selvfølgelig derefter. Nu ved narkomanerne og de kriminelle hvad de skal gøre for at komme på luksusferie under palmerne sammen med kommunalpamperne.
Arbejde kan ikke betale sig, - så kommer de aldrig på sådanne ture, - så får de kun lov at betale for dem.

Der er heller ingen der kender resultatet af sådan en tur, sammenlignet med f.eks. resultatet af et år på Anholt.
For de kriminelle og for samfundet ville et år på Anholt nok have virket både væsentligt bedre og billigere.
Men selvfølgelig ikke nær så sjov for "behandlerne".

Det spil er vel ikke så svært at gennemskue ?

3103
"Socialisterne" regerer Danmark - og meget tyder på, at de også vil gøre det de næste 4 år, fordi de har befolkningens tillid Dine idéer - er derimod ikke nogen, som befolkningen sætter kryds ved i nævneværdigt omfang......".. prædker anklageren....
Pas nu på med dine skråsikre forudsigelser/våde drømme.


Så vidt jeg kan se vil der slet ikke kunne skabes en holdbar regering efter valget.
Med Uffe på sidelinien, klar til at vælte regeringen hvis ikke vi får flere indvandrere, et stærkt DF der kan blive enige med SF i nogle spørgsmål, de liberale i andre, kan jeg slet ikke se der kan dannes en regering der ikke hurtigt kan få et flertal imod sig i flere væsentlige spørgsmål.
Så uanset hvem der danner regering efter valget, skal vi nok ikke regne med den sidder så længe.

3104
Politik / Sv: Prisen for islamiseringen stiger
« Dato: Juni 11, 2015, 12:15:01 pm »
I Thailand er de eneste offentlige udgifter dem der går til politi og fængsler.


Du kender ikke meget til Thailand kan jeg se, - det lyder mere som et kommunistisk land du beskriver.

Men uanset hvordan et land vælger at indrette sig, om de foretrækker velfærd eller asylansøgere, så er realiteterne at Danmark skal konkurrere på et åbent marked med lønninger og skatter som han skriver, langt under de danske.

Vi kan f.eks. tilbyde lavtuddannet lønarbejde, syning, montering m.v. til danske arbejdsgivere for 5 Kr/t, - og som du ser koster en bachelor IT-specialist 3000 kr/md.

Hvordan vil det danske arbejdsmarked konkurrere med det ? De ender med kun at kunne sælge deres varer til sig selv.

Det kan da godt være den danske arbejder har et højt velfærdsniveau, men dels er det ikke højere end flere andre vestlige landes med lavere skatter/afgifter/lønninger, dels vil kunderne ikke betale ekstra for det, tværtimod, de vil hellere lade den fattige u-landsarbejder tjene pengene, så han også kan få bare en smule velfærd hen ad vejen.

At købe deres produkter hjælper mere på verdens fattigdom, end når Helle tager til Afrika og forærer Mugabe 400 millioner højtlønnede danske skattekroner.

3105
Politik / Prisen for islamiseringen stiger
« Dato: Juni 11, 2015, 09:29:51 am »

Danskernes leflen og underkastelse for islams ideologi tager til i helt utrolig grad.
Typisk udtrykt når ankagleren f.eks. skriver "Det nye er, at racistiske svenske elever render rundt med det svenske flag, og det må de ikke."
Skal Svenskerne/Danskerne/Englændere o.s.v. pludselig kaldes racistiske fordi de bruger og er glade for deres flag, - racistiske mod hvem ?, - det kan da kun være mod racisterne selv.

Samtidig undrer det mig at se Danskerne har frygtelig meget mod østarbejdere der kommer hertil for at arbejde, samtidig med de selv samme mennesker gladelig knokler der røv i laser for at forsørge en stadig stigende horde af muslimer der bestemt ikke har i sinde at lave noget som helst, men hovedsagelig er her for overførselsindkomsterne og velfærdens skyld. Er det ikke den omvendte verden ?

De gamle får ugegammel mad og må sidde hele dagen i en lorteble, dem er der ikke råd til, samtidig med at man har masser af penge til at sende de mest uciviliserede, kriminelle, voldelige og utilpassede 2.g`ere på luksusture på lystyachter i Caribien i hele og halve år.
Det er den slags vi andre bruger som belønning til de dygtigste og mest flittige.
Men det afhænger selvfølgelig af hvad man helst vil anspore og opfordre til, og hvilken fremtid man ønsker.

Den slags koster naturligvis dyrt i både penge, velfærd og arbejdspladser, og de eneste til at betale det er skatteyderne. Derfor er DK nødsaget til at opretholde nogen af verdens højeste skatter, afgifter og lønninger.
Den holder bare ikke i en globaliseret og åben verden, hvor forbrugerne i høj grad går efter de billigste priser og det er lige så nemt at købe en vare, eller ansætte en mand i Italien eller Kina, som det er at købe den eller ansætte ham i Danmark.

Danske banker sender tusinder af job til lavtlønslande
Flere end 3.400 arbejdspladser har Danske Bank, Nordea og øvrige danske pengeinstitutter tilsammen placeret i Litauen, Polen og Indien. De bankansattes fagforbund har svært ved at se en ende på udflytningen i bankernes fortsatte jagt på besparelser.

http://finans.dk/finans/finans/ECE7770127/Danske-banker-sender-tusinder-af-job-til-lavtl%C3%B8nslande/?ctxref=ext

Han valgte Danmark fra for at blive iværksætter i Thailand
»Hovedårsagen til, at jeg valgte Thailand, var de mange veluddannede medarbejdere, der er inden for it- og kommunikation. Her er en bred skare af dygtige folk, som vi kan få til priser, der er langt lavere end det, vi skal betale tilsvarende medarbejdere i Danmark.«
Størstedelen af Kristian Ole Rørbyes thailandske medarbejdere har en bachelor inden for it. Her er startlønnen ca. 3.000 kr. om måneden plus frokostordning og sygeforsikring. Og den løn er der mange, der vil arbejde til.
I Danmark skal en tilsvarende medarbejder have 25.000-30.000 kr. i startløn foruden pension, feriepenge osv. Her er det vigtigt at få med, at skatteniveauet er helt anderledes i Thailand. Kristian Ole Rørbye betaler topskat i Thailand, den ligger på 17 pct., mens mange menige medarbejdere enten slet ikke betaler skat eller mellem 8 og 10 pct.

http://finans.dk/live/erhverv/ECE7780927/Han-valgte-Danmark-fra-for-at-blive-iv%C3%A6rks%C3%A6tter-i-Thailand/?ctxref=ext

Sider: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 245