Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 239
3091
Fri Debat / Sv: Hvem opretter mon falske profiler?
« Dato: Maj 27, 2015, 12:30:07 pm »


De ansatte fik arbejde i en konkurrerende hvidevareforretning med ordnede arbejdsforhold, for folk i området holdt ikke op med at købe hvidevarer.

Nej det gjorde de ikke.
Men arbejdsgiveren startede i stedet en netbutik i Tyskland, han havde jo god kontakt til sine gamle leverandører, der også vidste han var god til at sælge og havde et bæredygtigt kundegrundlag.
Fra sin nye netbutik sender han nu jævnligt alle sine gamle kunder og hele omegnen, som han jo kender i forvejen, kanontilbud om hvidevarer og meget andet til langt billigere priser end før, leveret til døren med DHL.
Så de konkurrerende hvidevareforretninger blev yderligere presset på priserne og der var derfor IKKE job til hans tidligere ansatte, tværtimod, - de måtte også fyre et par mand.
Se det var en historie fra den VIRKELIGE verden.

Læg også mærke til Ryan Airs omsætning er steget med noget nær 30% og deres aktier bare stiger og stiger.


3092
Politik / Journalister er berygtet for at være røde
« Dato: Maj 26, 2015, 03:32:19 pm »
Anklager.

Hvem er Kristian Dahl kreds1 du refererer ?

Kreds1 er Dansk Journalistforbund, som er delt op i otte geografiske kredse, hvoraf Kreds 1 er den største med over 8.300 medlemmer.

Kredsen dækker København og flere omegnskommuner.

Kr. Dahls Mindelegat uddeles til en yngre journalist, som er aktivt medlem af Dansk Journalistforbund, Kreds 1, Københavnskredsen, og som med lødig journalistik har skabt øget interesse for og debat om sit stofområde.

Kristian Dahls mindelegat kaldes også den lille Cavlingpris.
 
Udvalget, der uddeler Kr. Dahls Mindelegat, består af:
Formand: Uffe Gardel, Berlingske
Martin Krasnik, Danmarks Radio
Pernille Aisinger, Fagbladet Folkeskolen
Thomas Buch-Andersen, Danmarks Radio
Ditte Valente, Freelance
Gitte Redder, Ugebrevet A4


Artiklen ligger altså på Dansk Journalistforbund, Kreds 1's site i det bibliotek som omhandler uddeling af Kr. Dahls Mindelegat.

Hvem har så skrevet den smøre ?

Hvis man virkelig kan få et legat for så ensidig en smøre, siger det vist mere om uddelernes politiske standpunkt og rygklapperiet i en lille kreds "med de rigtige meninger".
Altså socialistisk-journalistisk venstreparti der lukker varm luft ud - igen.

Hvordan foregår det så når afa planlægger deres overfald på fredelige demonstranter, - eller er det måske i virkeligheden det der er beskrevet i din historie ?

3093
Fri Debat / Sv: Danmark på sikker vej
« Dato: Maj 26, 2015, 01:54:33 pm »

De ældre skal rette ind og gå i takt, og spise som planlæggerne fra oven, har bestemt.
Hvorfor er der stadigvæk nogen der tror på, hvad regeringen kommer med af plat og løgnagtig propaganda lige op til et valg.

Det er ubegribeligt.

Præcis som i det gamle sovjet hvor alt også var styret fra oven.
Med det resultat at uanset om du spiste i Østberlin, Moskva, eller Thaskent smagte det ens, - kylling, kød, kartofler, ris og grøntsager smagte også ens. Det smagte gammel, hengemt og jordslået alt sammen, så det var fuldstændig ligegyldigt hvad man spiste og hvor, smagen var ens og bestemt ikke nogen fornøjelse. Helt lige som vore gamle efter hånden oplever det i dag.


3094
Politik / Sv: Sådan gør venstrefastisterne unge til ekstremister
« Dato: Maj 26, 2015, 01:43:19 pm »
Irans parlament er valgt ved en folkeafstemning, og Ayatollahen er valgt. Gør det Iran demokratisk?

Der er næsten ikke dét land, som ikke selv kalder sig et demokrati.

Danskernes Parti går ind for, at alle ikke vestlige indvandrere skal repatrieres (uanset om de er danske statsborgere eller ej) - og hvis du havde ret, ville der stå i partiprogrammet, at danskerne skulle stemmes om sagen (så det var uvist om de  ikke vestlige indvandrere skulle bo her i landet).

Mange danskere har f.eks et positivt syn på kineserne og vietnameserne.

Når alle ikke-vestlige udlændinge skal udvises - uanset om de tidligere er blevet tildelt dansk statsborgerskab, så er det ikke i overensstemmelse med de sociale rettigheder, som der står i DP's partiprogram, at danskerne skal have.

Det betyder med andre ord reelt, at hvide borgere skal have de sociale rettigheder, som der står i partiprogrammet - og f.eks. nogen jøder har boet i Danmark i århundreder - og regner da sig selv som danskere, selvom de også er jøder.

Det er ikke statsborgerskabet - men racen - der afgør, hvem der kan være danske - og det virker ikke demokratisk.

Er grønlænderne i øvrigt vestlige i DP-forstand?


Det fremgår alt sammen af punkt 1. i deres partiprogram.
Hvad er det i punkt 1. du ikke forstår ?

3095
Politik / Sv: Sådan gør nazister unge til ekstremister
« Dato: Maj 26, 2015, 01:27:39 pm »
Anklager.

Hvem er Kristian Dahl kreds1 du refererer ?

Det må du vel selv bedst vide, det er dig selv der bringer linket

http://kreds1.dk/Filer/Kreds1.dk/2011/Kristian%20Dahl%202011/Bilag_10_samlet.pdf

Det er åbenbart et bilag til denne hjemmeside http://kreds1.dk/

Men hvem gemmer sig bag navnet Kristian Dahl ?

Det er næppe Kristian Thulesen Dahl der har digtet den historie ?
3096
Politik / Hvem er Kristian Dahl fra Kreds 1 ?
« Dato: Maj 26, 2015, 12:36:23 pm »
Weekendavisen er en dansk ugeavis, udgivet af Berlingske Media, så mon ikke de fleste kan gennemskue dig, når du kalder Weekendavisen for gammel betonkommunistisk propaganda.

AFA er stadigvæk ikke mine venner.

Er du selv med til sådan noget - eller er du bare sympatisør?Jeg har heller ikke kaldt Weekendavisen for betonkommunistisk, selv om de slikker de radigale et vist sted, men artiklen kommer heller ikke oprindelig derfra, de har bare copy-pastet den lige som dig.
Den er tydeligvis skrevet af en forfatter, digter og ærkerød betonkommunistisk propagandist fra socialistisk-journalistisk venstreparti kreds 1. Det kan tydeligt læses mellem linierne.
Hvem er denne Kristian Dahl der har opdigtet historien, - ifølge Google døde han i 1936 ? - men den historie du copy-paster er skrevet i 2004-2005 ?

Dine sympatier for afa har du udtrykt tydeligt nok til at vi ved hvor du står i den sammenhæng, når du kalder en flok voldsbøller og en gruppe fredelige demonstranter for to kamphaner, for at retfærdiggøre dine venners overfald og råben "nazister" efter ældre mennesker og mødre med børn, - der blot demonstrerer og udtrykker deres bekymring for islamisternes og jeres vold.

Det fremgår også klart at overfald og vold er afas og jeres formål. når I vil tættere på Pegida for at kunne angribe, - gudskelov kan politiet også gennemskue jeres formål og holder afas voldbøller langt fra almindelige mennesker.

http://www.b.dk/nationalt/moddemonstranter-vil-taettere-paa-pegida

I stedet for at lade dem komme tættere på hinanden, skal vi have forbud mod demonstration og "moddemonstration" samme dag.
Så kan vi hurtigt få skilt rigtige demonstranter og voldsbøllerne fra afa ud fra hinanden.

Jeg har vigtigere ting at tage mig til  end at rende rundt og demonstrere, (jvfr. f.eks. mit indlæg om EU`s nye direktiv og Rya`s aktier tidligere i dag) men jeg sympatiserer med og kæmper for fred, demokrati og frihed, undervisning og velfærd, uanset hvor i verden jeg tilfældigvis bor i øjeblikket, - hvis det er det du mener.
Det kan gøres på mange måder.

3097
Politik / Europa bliver et godt (og nemt) sted at drive forretning
« Dato: Maj 26, 2015, 09:37:27 am »
På få dage og med blot 1 euro på lommen skal du kunne åbne (registrere) en virksomhed hvor som helst i EU – uden at møde op noget sted eller dokumentere din identitet. Det hele kan klares på nettet.
Sådan lyder et nyt forslag fra EU-Kommissionen. Men direktivforslaget, som den danske regering støtter op om, er nærmest en invitation til snyd, lyder kritikken fra en række kilder, som Ugebrevet A4 har talt med.

De mener, at reglerne vil gøre det endnu nemmere for folk med tvivlsom moral at lave social dumping, undgå skat og flygte fra kreditorer.

I LO ryster man også på hovedet over direktivet, som organisationen sammen med FTF kæmper for at få stoppet eller alternativt ændret markant.

I fagbevægelsens øjne vil Kommissionens forslag gøre det endnu nemmere at omgå overenskomster og løbe fra regningerne.

http://newsbreak.dk/nye-eu-regler-laegger-op-til-fup/

-----------------------------------------

For andre er det et godt forslag.

Mens Ryanair herhjemme kæmper med fagbevægelse, Frank Jensen og et image, der er helt i bund, går det anderledes glat for resten af flyselskabet.

http://newsbreak.dk/ryanair-skovler-penge-ind/

Ryan airs prispolitik, med lave priser og lave omkostninger har vist sig at være en succes. De har kapret markedsandele og kunder og opkøber nu andre mindre flyselskaber.
Ryan Airs aktier stiger støt, og er en af aktierne på Warren Buffet`s Top 10 liste.

http://www.thestreet.com/story/12858729/1/why-ryanair-ryaay-stock-is-surging-today.html
http://www.thestreet.com/story/13054833/1/4-stocks-spiking-on-big-volume-ryanair-trex-and-more.html
http://finance.yahoo.com/q?s=RYAAY

Her kan man se de røde tal fra SAS (-0,6), sat op mod de grønne tal fra RYA (+4,78)
http://www.bloomberg.com/quote/RYA:ID

3098
Politik / Gammel betonkommunistisk propaganda
« Dato: Maj 26, 2015, 07:53:07 am »

Er det den slags hjemmestrikkede propaganda historier I bruger som undskyldning for at overfalde fredelige demonstranter i Kbh ?

Vi vil hellere høre de samtaler der gik forud for overfaldet på hundelufteren, Nanna eller den lille 10 årige pige fra Gunnestrup, - men den slags interesserer dig ikke, - det var jo bare Danskere.

3099
Fra medierne / Sv: Er du katteven?
« Dato: Maj 25, 2015, 05:52:51 pm »
- beviset "Gud" er usynligt for vores øjne*S*! :biggrin:

Det er beviset "julemanden" og beviset "påskeharen" også.

3100
Politik / Sv: Sådan gør venstrefastisterne unge til ekstremister
« Dato: Maj 25, 2015, 04:39:33 pm »

Så vidt jeg ved havde nazisterne ikke direkte demokrati på programmet, - så jeg har lidt svært ved at se sammenligningen som andet end tilsværtning.
Hvad er det for nazistiske ideer du finder i deres partiprogram ? - og hvad er det for nazistiske ideer du tror vil få flertal ved en folkeafstemning ?
Så vrøvl med dig, - vi ved alle at det er folkeafstemningerne du er bange for. Vi ved også godt hvorfor du er så bange for dem.

3101
Politik / Direkte demokrati er eneste redning
« Dato: Maj 25, 2015, 03:45:18 pm »
Jeg faldt lige over en artikel på videnskab.dk om, at ny dansk forskning viser, hvordan højreekstreme nazi-agtige partier bruger en ny strategi til at udbrede deres holdninger i ungdommen. Jeg synes artiklen har nogen gode pointer i, at de nazi-agtige partier har fået en ny mediestrategi, så de ikke længere gør sig bemærket ved, at aggressive skinheads råber deres budskaber til folk.

I det følgende vil jeg citere fra artiklen med blå skrift, og citaterne er hentet fra artiklen på videnskab.dk her: http://videnskab.dk/kultur-samfund/sadan-gor-nazister-unge-til-ekstremister

I stedet for at råbe deres budskaber til folk, går den ekstreme højrefløj nu i dialog med borgerne. Særligt med et anti-muslimsk udgangspunkt.

De forskellige partier og organisationer har en helt klar kampstrategi: De forsøger at fremstå som stuerene og møde folk i øjenhøjde via blogs og sociale medier som Facebook og Twitter. De vil nå borgerne – særligt de unge – på en dialogisk måde.


Overskriften har jeg også hentet fra videnskab.dk, og det skal man tage med et gran salt, for de højreekstreme nazi-agtige partier er ikke præcist ligesom nazisterne var under WW2.

Artiklen tager udgangspunkt i de tyske nazi-agtige bevægelser som ’Pro NRW’, der – under dække af at ville forsvare ytringsfriheden – vil uddrive islam fra delstaten Nordrhein-Westfalen og fra partiet NPD.

Presset fra demokratiet er muligvis årsagen til, at de højreorienterede i dag har skiftet kommunikationsstrategi. De klæder sig nu som andre politikere og ligner i det hele taget ’pæne’, borgerlige mennesker.

På den hjemlige bane nævnes Danskernes Parti.

Danmark også har fået et ’velfriseret’ parti med det tyske NPD som forbillede.

’Danskernes parti’ herhjemme forsøger at gøre det samme, som NPD gør i Tyskland. De vil agere på parlamentariske betingelser.


Jeg tror, at man skal passe på med at se på medlemmerne af Danskernes Parti som onde nazister. De er bare naive.

Den almindelige tyske nazist vidste ikke noget om holocaust før krigen sluttede, og det kom som et chok for tyskerne, da de så levende billeder fra koncentrationslejrene.

Den systematiske, næsten industrielle udryddelse af jøder og andre "fjender" var muligvis heller ikke planlagt på forhånd, men var noget der udviklede sig efterhånden - som en følge af hetzen imod jøderne og den måde, som magtstrukturen nu en gang er skruet sammen på i et nazistisk samfund.

I et demokrati har man delt magten mellem den udøvende magt, den dømmende magt og den lovgivende magt for at forhindre at nogen bliver for magtfuldkomne. Det kaldes magtens tredeling.Den største årsag til at du er bange for Danskernes Parti, er på grund af deres grundlæggende demokratiske holdninger, ved at ville holde folkeafstemninger om alle vigtige spørgsmål.
Når man har læst punkt 1 i deres program behøver man for så vidt ikke at læse resten, da alle andre vigtige spørgsmål som folk ellers kan være uenige om, nemlig vil kunne komme til en folkeafstemning, - som vil være bindende for politikerne

------------
1. Folkestyre

Vi vil bevare det repræsentative demokrati, men folket skal kunne kræve folkeafstemninger for at sikre, at politikerne ikke sidder befolkningen overhørig.

Vi er tilhængere af det repræsentative demokrati, hvor folket dog skal garanteres en indsigelsesret mod eventuelt magtmisbrug. Derfor skal det være muligt for borgerne at sætte spørgsmål til bindende folkeafstemning gennem underskriftindsamlinger. Ligeledes skal det på lokalt plan være muligt at indsende medborgerforslag, som politikerne skal behandle. Dette skal beskytte folket mod, at dets repræsentanter træffer beslutninger, der strider mod det danske folks interesser eller frarøver det retten til at bestemme i eget land. Endvidere skal dette bringe folkestyret tættere på borgerne, hvilket forhåbentlig vil medføre en større lyst til at engagere sig i fællesskabet og arbejde for vore fælles nationale interesser. Der skal naturligvis sikres mod systematisk misbrug af systemet, ligesom grundloven ikke kan ændres ad denne vej.

-------------

Du har åbenbart overset det aller vigtigste punkt i deres program.

Tror du f.eks noget af alt dit nazi-ævl og det du beskylder dem for, ville få flertal ved en folkeafstemning ? - elleres er din frygt jo helt ubegrundet og dine påstande rent propaganda mod et parti der er betydelig mere demokratisk end du er.

Selvfølgelig ville du aldrig få flertal for et forslag om jøde udryddelser eller deportation af venstreorienterede.
Men du ville nok få folkets flertal for et forslag om at standse indvandringen og starte hjemsendelser i stedet.
Det er nok i det udvidede demokrati din største frygt ligger.

Det repræsentative demokrati har spillet fallit, det er kejserens nye klæder og folk har virkelig fået politikerlede.
Får de ikke snart direkte demokrati med folkeafstemninger, vil de nok begynde at se sig om efter "en stærk mand" igen.

Så det er slet ikke et spørgsmål om højre eller venstre, - det er det spil politikerne gerne vil have dig til at spille for at splitte befolkningen "del og hersk".
For befolkningen drejer det sig om at få vristet magten fra politikerne og tilbage til folket, og det gøres ikke ved at stemme på et parti, men ved at lave folkeafstemninger om vigtige spørgsmål, og i det hele taget give folket alle de rettigheder og beskyttelse mod politikernes magtmisbrug som Danskernes Parti foreslår at give folket.

Glem din skræmmekampagne om 1000 afstemninger, - direkte demokrati fungerer fint i Schweiz.3102
Politik / Sv: Du lyver Phil
« Dato: Maj 25, 2015, 03:04:25 pm »
AFA er ikke mine venner og AFA har aldrig været mine venner.

Almindelige danskere er godt trætte af ekstremisterne på højrefløjens og venstrefløjens kampe.


Det er dig der lyver når du kalder fredelige og pæne mennesker for nazister, bare fordi de ikke er 100% enige med dig.
Du lyver også når du påstår afa ikke er dine venner, du har udtrykt tydelige sympatier for de voldsbøller og deres gerninger i mange tidligere indlæg.

Foreløbig har vi ikke set meget til den ekstremistiske højrefløj i Danmark, - og slet ikke i forbindelse med vold og kamp, da de er langt i undertal. Ellers var venstrefascisterne nok heller ikke så "modige".

Men almindelige mennesker er godt trætte af de ikke kan demonstrere i fred uden at blive udsat for vold og hærværk fra venstrefascisterne og af at blive kaldt nazister af folk som afa og dig.


3103
Politik / Ankagleren spreder sit had
« Dato: Maj 25, 2015, 02:17:42 pm »
Jeg faldt lige over en artikel på videnskab.dk om, at ny dansk forskning viser, hvordan højreekstreme nazi-agtige partier bruger en ny strategi til at udbrede deres holdninger i ungdommen. Jeg synes artiklen har nogen gode pointer i, at de nazi-agtige partier har fået en ny mediestrategi, så de ikke længere gør sig bemærket ved, at aggressive skinheads råber deres budskaber til folk.

I det følgende vil jeg citere fra artiklen med blå skrift, og citaterne er hentet fra artiklen på videnskab.dk her: http://videnskab.dk/kultur-samfund/sadan-gor-nazister-unge-til-ekstremister

I stedet for at råbe deres budskaber til folk, går den ekstreme højrefløj nu i dialog med borgerne. Særligt med et anti-muslimsk udgangspunkt.

De forskellige partier og organisationer har en helt klar kampstrategi: De forsøger at fremstå som stuerene og møde folk i øjenhøjde via blogs og sociale medier som Facebook og Twitter. De vil nå borgerne – særligt de unge – på en dialogisk måde.


Overskriften har jeg også hentet fra videnskab.dk, og det skal man tage med et gran salt, for de højreekstreme nazi-agtige partier er ikke præcist ligesom nazisterne var under WW2.

Artiklen tager udgangspunkt i de tyske nazi-agtige bevægelser som ’Pro NRW’, der – under dække af at ville forsvare ytringsfriheden – vil uddrive islam fra delstaten Nordrhein-Westfalen og fra partiet NPD.

Presset fra demokratiet er muligvis årsagen til, at de højreorienterede i dag har skiftet kommunikationsstrategi. De klæder sig nu som andre politikere og ligner i det hele taget ’pæne’, borgerlige mennesker.

På den hjemlige bane nævnes Danskernes Parti.

Danmark også har fået et ’velfriseret’ parti med det tyske NPD som forbillede.

’Danskernes parti’ herhjemme forsøger at gøre det samme, som NPD gør i Tyskland. De vil agere på parlamentariske betingelser.


Jeg tror, at man skal passe på med at se på medlemmerne af Danskernes Parti som onde nazister. De er bare naive.

Den almindelige tyske nazist vidste ikke noget om holocaust før krigen sluttede, og det kom som et chok for tyskerne, da de så levende billeder fra koncentrationslejrene.

Den systematiske, næsten industrielle udryddelse af jøder og andre "fjender" var muligvis heller ikke planlagt på forhånd, men var noget der udviklede sig efterhånden - som en følge af hetzen imod jøderne og den måde, som magtstrukturen nu en gang er skruet sammen på i et nazistisk samfund.

I et demokrati har man delt magten mellem den udøvende magt, den dømmende magt og den lovgivende magt for at forhindre at nogen bliver for magtfuldkomne. Det kaldes magtens tredeling.
Her er igen et af de eksempler hvor anklageren spreder sit had til almindelige mennesker, kun fordi de har en anden politisk opfattelse end han har.
Så skal de gøres til nazister, - underforstået så hans voldelige bøller og fascistvenner fra afa har en undskyldning for at overfalde dem.

" at de nazi-agtige partier har fået en ny mediestrategi, så de ikke længere gør sig bemærket ved, at aggressive skinheads råber deres budskaber til folk." skriver han.
Foreløbig har vi kun hørt venstrefascisterne fra afa råbe deres budskab om "ingen nazister i vores gader" til fredelige ældre mennesker og mødre med børn, - som om de pludselig var nazister.

"Presset fra demokratiet er muligvis årsagen til, at de højreorienterede i dag har skiftet kommunikationsstrategi. De klæder sig nu som andre politikere og ligner i det hele taget ’pæne’, borgerlige mennesker." skriver ankagleren.

De ligner pæne borgerlige mennesker fordi det ER pæne borgerlige mennesker, - gid man kunne sige det samme om fascisterne fra afa.

"Jeg tror, at man skal passe på med at se på medlemmerne af Danskernes Parti som onde nazister. De er bare naive." skriver han et andet sted.

Det kan godt være de er naive, men de er trods alt ikke lige så naive som den gamle mand der troede han kunne lufte sin hund uden at blive slået til lirekassemand, eller lige så naive som Nanna og hendes ven der troede de "bare" kunne gå en tur, eller lige så naive som familien i Gunnestrup, der troede deres datter kunne få en lykkelig barndom.

Man kan se på valgprognoserne at det så småt er ved at gå op for folk hvem de kan takke for Danmark som det er blevet.
Venstrefløjens eneste og virkelige formål er at destabilisere og opsplitte samfundet, i håb om at det kan bane vej for deres "revolution".

Det ser ud til at være ved at lykkes for dem, men det ser også ud til at resultatet bliver det stik modsatte af hvad de forventer.

3104
Problemet med den utopi, som i to opstiller er, at utopien forudsætter - at ingen arbejdsgivere kan finde på at optræde uretfærdigt, ingen arbejdsgivere er egoistiske, ingen arbejdsgivere meler deres egen kage og ingen arbejdsgivere tager nogensinde grueligt fejl.

Nu må I forklare mig, hvordan det gik til, at arbejdslivet blev fuldkomment, så det altid er ens egen skyld, hvis man får modgang, for jeg har altid levet i den vildfarelse, at verden ikke er fuldkommen retfærdig.

Hvis man mod forventning kommer ud for noget, som man ikke synes er helt retfærdigt - det kan være, at man ikke får løn under sygdom eller feriepenge, som hos Ryanair - skal man så sætte sig ned i rundkreds sammen med arbejdsgiveren og appellere til hans bedre jeg på en pædagogisk måde?Ork jo, der er masser af uretfærdige og egoistiske mennesker i verden, både arbejdssælgere og arbejdskøbere.
Jeg har ikke specielt noget mod fagforeninger, - de var nyttige og har gjort et rimeligt godt stykke arbejde i fortiden, - men tiden er løbet fra dem, de har ingen fornuftig funktion længere, andet end protest for protestens egen skyld, som vi så med vejlegården.

Det er gået op for de fleste at både arbejdskøbere og arbejdssælgere har en større fælles interesse i at holde firmaet kørende og gøre det bedre. Det giver basis for et større udbytte (bonus) og sikrer bedre mod arbejdsløshed end fagforeningernes strejker og blokader.

Al din snak om modgang og om at syntes tingene er retfærdige i en pædagogisk rundkreds hører hjemme i børnehaven eller de sociale hulkehjørner, - ikke hos os. Vi har en klar arbejdsopgave, klar fordeling o.s.v. - og ellers, ja, så snakker vi da om tingene som alle andre fornuftige mennesker, men vi holder ikke pædagogisk rundkreds i arbejdstiden. Hvad skulle vi det for ?

Hvad er det vi skulle diskutere som vi ikke allerede har en klar aftale om ?

3105
Fri Debat / Sv: Unødvendigt at strejke i Anti-rød samfundet
« Dato: Maj 25, 2015, 11:56:03 am »

Jeg kan specielt godt lide den sandhed du kommer med her:
Der får folk den løn de er værd, så kan nogen noget ingen andre, eller kun få kan, får de en højere løn end ham der ingen ting kan.

Det er en sund indstilling, og bemærk (specielt anklageren) arbejdsgiveren af sig selv giver mere til de der også er mere værd for firmaet.

I det hele taget burde flere have den indstilling du beskriver om solidaritet i et asiatisk firma.
Jeg har selv arbejdet for et japansk firma, og anså det for en ære at få betroet en ret høj stilling.
Det giver foruden lønnen stolthed over at yde en god indsats. Jeg så aldrig på klokken eller brokkede mig.


Mange firmaer i Asien kører med absolut laveste løn, - den presses helt ned på overlevelsesniveau, men heller ikke længere, - det gør vi også selv.
Til gengæld gives der ret høje bonusser hvis firmaet laver overskud. De udbetales hver anden eller tredie måned og ikke en gang om året, og er ofte i en størrelsesorden så de mindst fordobler den aftalte løn, - hvis ellers firmaet går godt.
Det er også meget normalt at firmaerne selv har skoler til de ansattes børn, ligesom ulykkes og sygesikring for alle ansatte nu også ofte betales af firmaet. Det sidste mest fordi det er billigere end at risikere erstatningskrav, trættende retssager og dårlig image.
Det får også medarbejderne til at tage ansvar. De slukker lyset på trappen når det ikke bruges. De genbruger i langt højere grad genbrugelige materialer og har langt mindre spild, o.s.v. - det afspejler sig nemlig direkte i deres egen pung.
Hvad skal vi med fagforeninger ?

Sider: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 239