Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 237
3091
Politik / Danskernes Parti er Danmarks mest demokratiske parti
« Dato: Maj 19, 2015, 12:57:34 pm »
Citér
Da nu "anklagerbanden" her på Din-debat går næsten panisk meget op i "det lille højtråbende parti", vil jeg opfordre dem til at studere, hvad Daniel Carlsen siger i interviewet. Ikke mindst der, hvor han bliver spurgt til "nazi-fortiden":

"Dengang jeg var med i DNSB, var det enten eller. Man købte hele pakken, eller også gjorde man ikke. Jeg benægter ikke Holocaust i dag."

Citér
Så han erkender altså, at han dengang løj - og derfor kan vi heller vide, om det er tilfældet i dag.
 :aww: :Cherna_29:

Citér
Aij, han løj vel ikke ligefrem. Han var en 17-18 -årig partisoldat. At man "køber hele pakken" og at der er fodslag, burde i hvert fald slet ikke komme bag på en gammel "gæv" tilhænger af DKP! Vel?  :biggrin:


Det er jo netop de politiske partiers syge og ødelæggende princip om "at købe hele pakken" Daniel Carlsen og Danskernes Parti vil gøre op med, hvis nogen ellers gad læse deres partiprogram i stedet for at tæske langhalm på Daniel Carlsens ligegyldige fortid, - han har trods alt ikke kindkysset med Honecker.

Danskernes Parti vil afholde folkeafstemninger om vigtige spørgsmål, nogen lunde som i Schweiz- og det er jo i allerhøjeste grad fy-fy for diktaturtilhængerne, så det vil kommunister, islamister, socialister, radigale og andre diktaturtilhængere plus de etablerede familiedynastier at levebrødspolitikere naturligvis gøre alt for at forhindre.

Udvidet demokrati er oven i købet første punkt i deres partiprogram, som lyder sådan:

PRINCIPPROGRAM

1. Folkestyre

Vi vil bevare det repræsentative demokrati, men folket skal kunne kræve folkeafstemninger for at sikre, at politikerne ikke sidder befolkningen overhørig.
Vi er tilhængere af det repræsentative demokrati, hvor folket dog skal garanteres en indsigelsesret mod eventuelt magtmisbrug. Derfor skal det være muligt for borgerne at sætte spørgsmål til bindende folkeafstemning gennem underskriftindsamlinger. Ligeledes skal det på lokalt plan være muligt at indsende medborgerforslag, som politikerne skal behandle. Dette skal beskytte folket mod, at dets repræsentanter træffer beslutninger, der strider mod det danske folks interesser eller frarøver det retten til at bestemme i eget land. Endvidere skal dette bringe folkestyret tættere på borgerne, hvilket forhåbentlig vil medføre en større lyst til at engagere sig i fællesskabet og arbejde for vore fælles nationale interesser. Der skal naturligvis sikres mod systematisk misbrug af systemet, ligesom grundloven ikke kan ændres ad denne vej.

Danskernes Parti er altså det mest demokratiske parti i Danmark og dermed en trussel mod alle de knap så demokratiske partipampere og alle deres nyttige idioter, - og det uanset hvad Daniel Carlsen eller andre har sagt en gang for længe siden i tidernes morgen.

Noget kunne jo tyde på at Daniel Carlsen, i modsætning til det meste af venstrefløjen, er blevet klogere med årene.

Nu kommer der vel som sædvanlig en masse tilsvining af personer og ikke en eneste kommentar der forholder sig til emnet om folkeafstemninger.

Ankaglerens sædvanlige påstand om at folk ikke gider rende til tusinde afstemninger duer heller ikke, - der kommer ikke tusinde afstemninger, det er rent vrøvl. Folkeafstemninger og direkte demokrati fungerer udmærket i Schweiz. De har vel omkring 4-5 afstemninger om året, højst. Det er jo kun de ting mindst 50 eller det 100.000 mennesker ønsker afstemning om, der rent faktisk kommer til afstemning
Til gengæld SKAL spørgsmålet også til bindende afstemning hvis mindst 50 eller 100.000 mennesker ønsker det, - og den afstemning er BINDENDE for politikerne, og ikke bare vejledende som i den nuværende danske parodi på et demokrati.3092
Fri Debat / Sv: Den virkelige svøbe!
« Dato: Maj 18, 2015, 02:24:50 pm »
Hej Phil! Velkommen tilbage   :girl_bye2:

Hej igen

Tja, - og hvis det ikke havde været for ankagleren og hans venner havde gyldent daggry slet ikke eksisteret.

3093
Fri Debat / Sv: Den virkelige svøbe!
« Dato: Maj 18, 2015, 01:19:58 pm »
@Helleristet

Det at de fleste af os ikke ændrer holdninger på det her er fordi det har at gøre med fundamentale principper. Vi vil ikke ofre nogle af vores frihedsrettigheder for at forfølge muslimer. Vores demokrati er mere værd end som så. Og hvis jeg må citere Benjamin Franklin uden at lyde alt for amerika-fil:

"People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both"

Det er et godt citat. Jeg aner ikke hvor historisk det er, og det er sådanset ligegyldigt for det opsummerer hvad vi snakker om her. I argumenterer for at man skal gøre noget der bryder med vores egne friheder og tilmed er ekstremt moralsk tvivlsomt, for at opnå lidt mere sikkerhed. Vi andre argumenterer for at det at leve frit her i landet er risikoen for terror værd, og at ingen vil tvinge os i knæ. Uanset om terroren kommer fra højre eller venstre.


Det var da en udstilling af det radigale vanvid så det kunne forslå noget.
"Vi (det må være de radigale) vil ikke ofre nogle af vores frihedsrettigheder for at forfølge muslimer." - Nej, men de radigale vil gerne ofre den oprindelige befolknings frihedsrettigheder for at kunne fortsætte deres vanvittige import af uintegrerbare muslimer, som vi nu samtidig ved indeholder fremtidige terrorister og IS-celler.

Benjamin Franklin beskriver og advarer netop mod det de radigale står for.
Han advarer om at de radigales evindelige leflen og underkastelse for islams vold og trusler om terror, til gengæld for håbet om et øjebliks fred, netop vil føre til at vi alle risikerer at miste både frihed og sikkerhed, - hvis folk lader det fortsætte.
Det er hvad Benjamin Franklin sagde, - vi er enige om han var en klog mand.

Findes der noget mere moralsk tvivlsomt over for den oprindelige befolkning, end direkte at importere mennesker som alle undersøgelser og statistikker viser har den laveste IQ og den højeste rate af kriminalitet, vold og voldtægter overalt i verden hvor de findes ?
Radigal moral er vist temmelig forskellig fra almindelig moral og sund fornuft.

"Vi andre (det må være de radigale) argumenterer for at det at leve frit her i landet er risikoen for terror værd," skriver du.
Sikke noget selvmodsigende vrøvl. Ingen kan føle de lever frit i et land hvis de hele tiden er i risiko for terror, - det er der vist ikke mange der kan, uanset om det er i Danmark eller et andet land. Hovedparten af verdens rigtige flygtninge er faktisk folk der flygter fra netop den risiko. Det er de radigale vist de eneste der ikke har opdaget.

De radigale ønsker og arbejder altså for at den oprindelige danske befolkning for fremtiden selv skal være en del af denne enorme flygtningestrøm ?

Det er der vel egentlig ikke noget at sige til, hovedparten af de radigale og DJØF`erne lever jo fedt og godt af netop flygtninge industrien, så jo flere flygtninge, jo flere jobs og penge til DJØF`erne.

Sådan er det bare.

- til gengæld er det vist på tide, for alle de danskere der endnu kan nå det, at lytte til ordsproget om at en klog ræv har flere huler.


3094
Politik / Sv: Jamen Phil da
« Dato: Februar 27, 2015, 01:38:51 pm »

Du har sympati for dem, der bliver smidt ud af Dansk Folkeparti, fordi deres holdninger er for rabiate for Thulesen Dahl, Peter Skaarup og co.

Tigerdyret er måske kommunist, og ligger langt fra dig - og du vil gerne være moderator på Din-debat og smide ham ud.

Jeg synes det er en helt forkert holdning du ligger for dagen, for i Danmark har man ret til at lave satire tegninger af profeten og til at kalde danskere for leverpostejfarvede, så du bør gå efter bolden og ikke efter manden.

Er der nogen der ved hvor de fornuftige debattører som Hellefred og andre er trukket hen ?

3095
Politik / Sv: Ikke-nydansker overfalder kun fireårig Muslimsk dreng :(
« Dato: Februar 27, 2015, 10:39:15 am »

Man må i sandhed sige at tigermanden er er en sand demokrat

Eller måske en sand terrorist på debatten ?

3096
Politik / Sv: Hvor står dansk politi og militær ?
« Dato: Februar 26, 2015, 07:47:30 pm »

Nej det er ikke militærkup, - det er først militærkup hvis militæret ikke, - efter at have genoprettet ro og orden, - afholder frie demokratiske valg bag efter, men beholder magten selv.
I de tilfælde jeg nævner er militærets lovformelige pligt netop at være garanti for demokratiet, som det sidste bolværk.
Vi har da også i nogle lande set militæret afsætte en eller anden diktator og afholde frie valg et halvt eller helt år efter.

3097
Politik / Sv: Ikke-nydansker overfalder kun fireårig Muslimsk dreng :(
« Dato: Februar 26, 2015, 06:42:50 pm »

Musenfryd, - jeg har i flere indlæg vist at jeg har stor respekt for din tolerance og for ikke at banne nogen som helst uanset deres meninger.
Den respekt har jeg stadig.
Det er også grunden at jeg har advokeret for markedsføring af DD og få lidt nye meninger og synspunkter ind - så det ærger mig at se tigerdyret fryde sig hver gang det lykkes hende at få en god debatør til at forlade debatten.
Nogen gange får man det indtryk at det er hendes eneste formål.


Jeg skal rent undtagelsesvist svare tigerdyret nu jeg skrive alligevel.
Det er ikke kun mig der kalder dig udemokratisk, men også en demokratisk muslim da jeg spurgte ham hvor enig han som muslim var i det du skrev.
Han faldt over udtrykket leverpostejfarvet/grisefarvet/ikke-nydansker og spurgte om jeg troede folk der ville fred og venskab ville udtrykke sig sådan ?
Dernæst faldt han bl.a. over din bemærkning om at du arbejdede for en fredelig islamisk magtovertagelse i danmark, eller noget i den retning, du ved godt hvad jeg mener, - og sagde at det ønskede han bestemt ikke, - tværtimod.
Så grinte han og skålede samtidig med han sagde "Nå, - men skulle det blive nødvendigt at flygte igen, er det ski da rart at vide vi kan følges ad"

3098
Politik / Sv: Ikke-nydansker overfalder kun fireårig Muslimsk dreng :(
« Dato: Februar 26, 2015, 05:45:29 pm »
Hej Fruppe, - det med madrassen kan du ikke vide noget om.
Men jeg viste et par af tigerdyret indlæg til en af mine venner, en demokratisk muslim, og han sagde at den venskabsforening intet havde med demokratiske muslimer at gøre, men sandsynligvis lå i kælderen til grimhøj-moskeen.
Vis Naser Khader eller Hirsi Ali indlægene fra tigerdyret og de vil sige det samme.

3099
Politik / Sv: Ikke-nydansker overfalder kun fireårig Muslimsk dreng :(
« Dato: Februar 26, 2015, 05:37:09 pm »
Det er lige præcis sådan noget som det her der er så unødvendigt og ødelæggende for DD.
Og nej, jeg beskytter ikke specielt tigermanden eller hans holdninger, faktisk kender jeg ikke meget til nogle af jer, jeg reagerer udelukkende på hvad jeg læser, og dette er et fuldstændigt tåbeligt indlæg hvor man går efter manden og ikke bolden.

Sådan plejer Fruppe heller ikke at skrive, han plejer absolut ikke at gå efter manden, tværtimod, det er klart tigerdyrets danskerhad bringer Fruppe, og mange andre op idet helt røde felt og får dem til at skrive ting de ellers aldrig ville have gjort, - det er tydeligt for dem der var på sol inden tigerdyret dukkede op.
Desværre smitter den negative stemning mod muslimer, som tigermanden udtryk skaber, også af på muslimer der ikke har fortjent det.
Tigerdyrets indlæg skaber absolut ikke sympati for muslimer, tværtimod, - og det i en grad så nogen endda har luftet tanken om at det i virkeligheden skulle være Johnny Hansen fra Greve der gemmer sig bag.
Så du beskytter ikke muslimerne ved at beskytte tigerdyret, - tværtimod.

3100
Debat om debatten / Sv: til de nye debattører fra sol debatten
« Dato: Februar 26, 2015, 04:51:30 pm »

Skulle en af dem være ved at oprette en ny debat, hvor ingen andre end tigerdyret, som smadrer enhver debat, er bannet på forhånd, - så lad mig høre om det.

3101
Politik / Hvor står dansk politi og militær ?
« Dato: Februar 26, 2015, 04:12:40 pm »

Hvordan er forholdsreglerne for bl.a. civilbefolkningen, militær og politi i tilfælde af unrest/militær undtagelsestilstand i Danmark ?

I mange lande er det militærets pligt at overtage magten, genskabe ro og orden og snarest muligt afholde demokratiske valg, - som vi da også har set militæret gøre flere gange i Thailand, og som vi så militæret på Philippinerne gøre da de afsatte diktatoren Marcos og genetablerede demokratiet, - så godt det nu kan lade sig gøre på Philippinerne.

Der er også en del lande hvor vi har set militæret følge første del af deres instrukser, - desværre beholdt de magten og glemte det også var deres pligt at afholde frie valg bagefter.

Er der nogen der ved hvilke instrukser eller andet der foreligger for militær, politi og civilbefolkning i tilfælde af lignende situationer i Danmark ? - eller om der findes noget i det hele taget ? - og hvilken af de to slags militær/politi har Danmark ?

3102
Fra medierne / Sv: Tal da for dig selv - du er ikke Danmark
« Dato: Februar 26, 2015, 03:47:37 pm »

I Danmark har vi demokrati, så enhver kan leve som de vil, så der er kun et mindretal som føler sig presset til at leve efter muslimernes levevis og regler.

Min familie lever selvfølgelig, som de altid har gjort.

Du er heller ikke Danmark, - kan jeg bl.a. tydeligt se af valgprognoserne !

Der er blandt mange andre en lille familie med en 10 årig pige i Gunnestrup, der ikke lever helt som de altid har gjort, og heller aldrig kommer til det igen - og mange andre familier med dem.

Det er tydeligt at den del af befolkningen rager dig og din familie en høstblomst, ellers kunne du næppe komme med de udtalelser du gør.


3103
Politik / Sv: Politisk flertal vil forbyde Tigermandens venskabsforening
« Dato: Februar 26, 2015, 03:19:21 pm »
Så er han næppe den eneste der er uden for pædagogisk rækkevidde.
Syntes du måske det er i orden at kalde danskerne for leverpostejfarvede eller "ikke-nydanskere" eller nogen af de andre nedværdigende ord vedkommende bruger om danskerne ?
Derved tilkendegiver man klart at man ikke tilhører den gruppe man omtaler.
Tigerdyret er altså ikke, og føler sig heller ikke selv som Dansker, selv om vedkommende måske nok er født her.

Selv om jeg heller ikke er dansker, men blot bor her nogle år en gang i mellem, syntes jeg ikke det er i orden.
I min og mange andre kulturer ville vi kalde sådan en for landsforræder, folkeforræder eller noget lignende.


3104
Fra medierne / Sv: Guds syv dages skabelse eller milliarder af år?
« Dato: Februar 26, 2015, 11:06:15 am »

Bibelen fortæller jo selv, hvad der skete hver dag i skabelsen, så det er blot at sammenligne de enkelte skabelsesdage med, hvad videnskaben kan sige om disse tidsperioder.


Tja, - regnskabet stemmer og forklaringen på årsagen kan godt være rigtig.
Den er svær at afvise.

3105
Fra medierne / Sv: Postbudet tager dit beskidte vasketøj?
« Dato: Februar 26, 2015, 10:08:05 am »
Post Danmark service, - hvilken service ?
Det er som regel altid hurtigere at få en pakke fra Kina til Danmark med UPS, DHL, Fedex eller et andet international speditør end det er at få en pakke fra Esbjerg til København med Post Danmark. Vi har masser af kvitteringer der beviser det.
Desuden er Post Danmark et af de selskaber der har flest "bortkomne forsendelser".
Hvis man er heldig kan man dog "købe" sine "bortkomne forsendelser" fra Post Danmark her
http://www.odenseauktionerne.dk/uanbringeligt-godsauktion
Stort set alle varerne på disse auktioner, som normalt afholdes hver måned, kommer fra Post Danmark og er mærket "Post Danmark - uanbringeligt gods", - det er både tøj, fladskærme, sko, computere og meget andet, kig selv på billederne i linket.
Gad vide om Post Danmark også har et sted man kan købe sine breve ?
Nu ved folk i det mindste hvor de kan købe deres vasketøj.

Sider: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 237