Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 268
31
Almen / Sv: Carlo, du skrev engang
« Dato: August 24, 2019, 12:55:43 pm »
Selvfølgelig, dine omgivelsers indflydelse går langt videre end til blot at præge dig, - fordi den livsstil dine omgivelser giver dig også præger dine sædceller og dermed dine gener.

Dine sædceller husker din livsstil

Stort 'Like' for det indlæg.

Jeg har også læst lidt om det, dog ikke i dybden. Men det virker troligt og det gør arv/miljø-problematikken umådeligt meget mere kompliceret. Ja, fejer den næsten til side. Og måske havde Lamarck lidt ret lligevel. Jeg læste om nogle undersøgelser om fattigdom i USA, der tydede på at fattigdom ikke kun  var social arv, men også at vore sædceller husker fattigdom. Og sædceller er ikke det samme som gener. Gener ligger fast, mens sædceller drager erfaringer fra miljøet - tydede forskningen på.

Men det rammer også en pæl igennem den liberalistiske floskel, om at "Alle er født frie og lige". Det er vi så ikke, når vore  sædceller husker ens livsstil.

Måske der snart kommer mere forskning.

Du skriver at generne ligger fast, - det gør de så ikke alligevel, da de omtalte molekyler "tænder" og "slukker" for gener. De vil altså i det tilfælde du nævner "slukke" for gener den fattige ikke har brug for og "tænde" andre gener den fattige har mere brug for.

Selvfølgelig ligger generne for to arme og to ben temmelig fast, men en masse adfærds dirigerende og lignende gener gør åbenbart ikke.

Sædcellerne bringer så de let "omprogrammerede" gener videre til næste generation, som igen sætter sin egen signatur på de gener der bringes videre.

Det er åbenbart sådan evolutionen fungerer og den måde alle arterne genetisk og over generationer tilpasser sig nye forhold på.

"Den epigenetiske arvelighed, som fænomenet kaldes, fungerer ved, at nogle molekyler, der sætter sig omkring arvemassen og genmaterialet, kan tænde eller slukke for forskellige gener.

Molekylerne ændrer sig alt efter den livsstil, man har, og det miljø, man færdes i. På den måde sætter man en personlig signatur på sin arvemasse, og gennem sædcellerne kan signaturen nedarves til den næste generation, har Ida Donkins forskning dokumenteret."


32
Fri Debat / Sv: Kære Mette
« Dato: August 23, 2019, 05:06:13 pm »
Vist er det grusomt.
Men det er virkeligheden om muhammedanerne.
Folk skal vide sandheden om muhammedanerne, uanset hvad de radikale eller andre socialister føler sig afsløret af. Måske går det op for folk.

Det nytter ikke at dække over det ved at effektuere censur, eller flæbe over ikke alle muhammedanere er sådan.
De der kom til Danmark fik vi at vide, var særligt kulturberigende, nogen man skulle savle over.
Og lave glansbilleder af, som visse debattører gør.

Lige indtil virkeligheden viste sig, med æresdrab, voldtægter, bandekriminalitet osv.
Selvom man ikke ikke viste billeder af det. Eller havde anden censur, så som at fortie navne, slette indlæg, og påstå det ikke var dømt af en dommer der henviste til koranen.

Føj for den lede en gang hykleri og dobbeltmoral.

Død og ødelæggelse følger i hælene på muhammedanerne, hvor det drypper af blod.
Til læserne.
Visse debattører vil garanteret fråde af raseri over det her.Jeg vil citere en anden stor tænker og forsvarer for det danske, nemlig H.C.Andersen:
Svigte vi, da vil Halvmaanen
Plantes snart, hvor Korset straaler.”
Tove frygter det 'muslimske mønster'

Kære muslimer - vis, at det er os, Danmark, I vil! F.eks. ved at smide tørklæderne, undlade at kræve bederum, kønsadskilt svømning og ramadan-sange i vore danske sangbøger etc., skriver Tove, der er bange for Europas fremtid.

https://warsclerotic.files.wordpress.com/2015/08/isis_map.jpg?w=900&h=506

Måske er det ikke muslimernes intention
Sådan indleder Tove H. et brev til nationen!, som hun virkelig gerne vil have bragt. For Tove synes, udviklingen i Danmark og adskillige andre europæiske lande er på vej den gale vej - og hun vil gerne have, at de muslimer, der faktisk er glade for at Danmark, som det er, begynder at overveje, hvordan de gerne vil have, Danmark skal se ud om 50 år. Hendes brev - som hun også har ringet til redaktionen om MANGE gange - fortsætter nemlig således:

- Hvis vi (bliver ved med at tillade) fortsættelse af dette muslimske mønster, bliver Europas lande de næste, der overgives til islam!

- Måske er ovenstående ikke lige nu, de fleste herboende muslimers bevidste intention!

De henter mange ægtefæller i hjemlandene
- MEN! Muslimer vil automatisk samle sig i muslimske grupper, og så vidt muligt, undgå samvær med landets beboere - de vantro!

- Muslimerne vil også automatisk, som vi har set, blive flere og flere ved at føde mange børn og ved at hente mange ægtefæller i hjemlandet!

- Når eller hvis de med tiden bliver mange nok, vil de rabiate og deres 'religiøse' (læs: Ideologiske) ledere slå til og have meget, meget nemt ved at presse dem yderligere, i den retning de ønsker; Koranens love og adfærdsstyring etc!

- SÅ: ISLAMISERINGEN ER ET AUTOMATISK SYSTEM!

https://ekstrabladet.dk/nationen/tove-frygter-det-muslimske-moenster/7758229


33
Fri Debat / Sv: Kære Mette
« Dato: August 23, 2019, 12:10:09 pm »
Jeg må virkeligt have ramt nogen sandheder der er ilde hørt, i den socialistiske lejr.

Ja, det lader til det. De er helt oppe på den hysteriske nagle.
De to naive tøser, og manglende viden om Islam viser hvor man lukker øjnene på den fløj.

Hun skriger nu ikke på optagelsen, hun siger No 2 gange mens hun ligger på maven, da først han har skåret, raller hun i blodet, mens de vender hende for at skære færdig, er hun sikkert næsten væk
Hun kan ikke se de 2 grimme fjæser eftersom han holder hendes hoved fast med støvlen, da hun er rullet om.

Den opførsel har alt med islam at gøre når de er mange nok.

Så kan der uddeles Darwin priser til naive tøser der tror verden er en tryg legeplads.
De venstreorietede tosser tro de kan gå i diaglog.


Så vidt jeg kan se har løgne pressen og alle islams medløbere en stor del af skylden.

Havde der været vist langt flere billeder af hvad islam kan finde på, såsom piger i bure der bliver brændt levende m.v. og været flere sandfærdige beskrivelser af deres dagligdags terror, vold, voldtægter, kriminalitet og belastning af de sociale budgetter, havde pigerne været oplyste og klar over risikoen og nok taget hotel eller herberg i stedet, - hvis de absolut skal besøge et muslimsk land.

Men alle de oplysninger og fakta er blevet underkendt og nedtonet af MSM, venligboere og dem der er så naive at de tror islam kun er en religion. I mine øjne er det i høj grad deres skyld pigerne var så tåbeligt naive, - og at en stor del af befolkningen stadig er det.

Sådanne mennesker minder mig i høj grad om de jøder der før WW2 blev ved at sige "det går nok, det er jo ikke så slemt alligevel" lige indtil døren til gaskammeret smækkede bag dem.34
Almen / Sv: Carlo, du skrev engang
« Dato: August 23, 2019, 10:08:19 am »
Alle mennesker er et produkt af deres omgivelser, - uanset om de vil det eller ej.

Jeg vil nu nok mene at generne også spiller ind.

Selvfølgelig, dine omgivelsers indflydelse går langt videre end til blot at præge dig, - fordi den livsstil dine omgivelser giver dig også præger dine sædceller og dermed dine gener.

Dine sædceller husker din livsstil

Vores kønsceller bærer ikke blot vores arvemasse videre, men præges også af den livsstil, vi har. Vores dårlige vaner kan altså afspejles af sædcellerne, og sandsynligvis derigennem påvirke ufødte børn og deres risiko for at udvikle sygdomme.

Det er en helt ny vinkel på evolutionsteorien, som Ida Donkin og resten af hendes forskningsgruppe har været med til at sætte fokus på.

Dine sædceller husker din livsstil.

»Et er, at vi selvfølgelig arver gener fra vores forældre, men vi arver faktisk også nogle molekyler, som kan bestemme, hvilke gener der skal være relevante,« forklarer Ida Donkin, der er uddannet læge og ph.d. fra Københavns Universitet.

Den epigenetiske arvelighed, som fænomenet kaldes, fungerer ved, at nogle molekyler, der sætter sig omkring arvemassen og genmaterialet, kan tænde eller slukke for forskellige gener.

Molekylerne ændrer sig alt efter den livsstil, man har, og det miljø, man færdes i. På den måde sætter man en personlig signatur på sin arvemasse, og gennem sædcellerne kan signaturen nedarves til den næste generation, har Ida Donkins forskning dokumenteret.

https://www.information.dk/indland/2016/03/dine-saedceller-husker-livsstil35
Almen / Sv: Carlo, du skrev engang
« Dato: August 23, 2019, 09:37:11 am »
Hold kæft, hvor er negere dog nogle gange dumme.

https://www.facebook.com/100036018195122/videos/140598117150794/

Alle mennesker er et produkt af deres omgivelser, - uanset om de vil det eller ej.

Det er derfor man skal vælge sine omgivelser med omhu.36
Fri Debat / Sv: Lars Larsen var heller ikke socialist
« Dato: August 21, 2019, 09:22:30 am »

Citér
De fleste i Thunder har deres egen lovlige forretning, af den simple grund at hvis man skaber beskæftogelse til 10 Philippinere eller mere, er man berettiget til "permanent residence" .....................

Denne slags beskæftigelse til dem?37
Fri Debat / Sv: Lars Larsen var heller ikke socialist
« Dato: August 21, 2019, 09:03:26 am »
I Grønland skal man ikke tale for højt om "halvgammel krakemut, is og kulde, ensomhed og en røget fisk." Spørg lige Anklageren om hvad der så sker.


Behøver jeg ikke, - jeg har selv sejlet i kystfart på grønland i nogle år og kan fortælle dig at der ikke skete en skid ved det.


38
Fri Debat / Sv: lars larsen
« Dato: August 21, 2019, 08:43:30 am »

I Asien generelt er det pigerne der render efter dig og ikke omvendt, -

De vil sgu da bare se, hvad der står på din bankkonto. Jesus mand ... Hvor naiv kan man være ... :big_grin: :big_grin:

Kæmpe 'Like' for det. for det er nemlig superrigtigt.

Det er jo netop også det jeg skriver i resten af indlægget, og iøvrigt også har skrevet før i andre indlæg, - det afhænger ikke af din alder, udseende, vægt eller noget som helst andet, - men alene tykkelsen af din tegnebog, og din evne og vilje til at sørge for hende og hendes familie.

Det er temmelig tydeligt naive homofaber kun har læst de første linier og som sædvanlig render med en halv vind.
39
Fri Debat / Sv: Angående Trumps måske/måske ikke besøg i Danmark.
« Dato: August 20, 2019, 11:40:44 pm »


Jeg vidste at U.S.A. betalte en høj pris for deres baser på Phiilippinerne, og troede ærlig talt de gjorde det overalt, så det måtte jeg lige undersøge.

Nu kan jeg se at Philippinerne vist er det eneste land der har forlangt penge for U.S.A.`s baser i deres land.

Det er typisk Philippinsk og fortæller en hel del om ånden på Philippinerne, - men også om tumberne i andre lande der gør det gratis.

------

Under the pact, the United States will pay the Philippines $203 million a year for the use of Subic, the United States Navy's principal base in the Western Pacific.

Before the eruption of Mount Pinatubo, the Aquino Government offered to renew the leases on Clark, Subic and a handful of smaller installations for $825 million in annual compensation, about half of it in cash, for a lease of no more than seven years.

The United States sought a lease of 10 to 12 years for $360 million in annual compensation for the bases, but that offer was withdrawn when the volcano smothered Clark and, to a lesser extent, Subic in drifts of ash. When American negotiators returned to Manila this week for the final round of base talks, they were offering the Philippines only about $200 million a year in compensation, and only for Subic.

https://www.nytimes.com/1991/07/18/world/us-and-manila-agree-on-terms-for-10-year-lease-of-subic-bay.html

As per C.R.Anderegg, the Vice Commander of Clark Air Base, Philippines wanted $825 million per year for a period of seven years, but the U.S. Government wouldn't budge from the earlier agreed $360 million per year for 10 years. This was not the first such hike demanded by the Philippines - in 1984, a similar hike had been asked and given for Clark Air Base. However, this time, the US government did not agree.[16]

https://en.wikipedia.org/wiki/U.S._Naval_Base_Subic_Bay#Closure_due_to_disagreements_in_leasing_costs


40
Fri Debat / Sv: lars larsen
« Dato: August 20, 2019, 07:23:23 pm »
Igen afslører du bare at du reelt ikke ved en skid om hvad du udtaler dig om, andet end hvad du har set og hørt.

Hvad der er accepteret efter danske normer rager mig præcis lige så meget som hvad der er accepteret efter swahili normer, - på Philippinerne lever man efter Philippinske normer, i Thailand efter Thai normer, på Grønland efter grønlandske normer o.s.v.

I Asien generelt er det pigerne der render efter dig og ikke omvendt, - hvad du personligt syntes og mener er kun latterligt og helt ligegyldigt, - det er desuden ikke kun dig jeg skriver til.


"Gamle mænd med rynkede balder er da ikke i højere kurs end gamle kvinder." - Måske ikke på Grønland, men selv i DK er det i allerhøjeste grad også kun et spørgsmål om tegnebogens tykkelse. I asien bliver folk slet ikke vurderet på hverken alder, udseende eller rynkerne i røven, - men efter den tegnebog de har siddende omtrent samme sted, - og sådan er verden bare, helt uanset hvad nogen syntes om det og hvor meget nogen gerne ville lave om på det. Indlandsisen på Grønland vil forsvinde længe før pigerne i asien.

Et lille videoklip fra Angeles City hvis der skulle være andre "ældre sexede medborgere"


I sidste del af filmen (fra ca. 9.00) kan man se hvordan vi drysser penge ud over pigerne fra balkonen.

Det koster 4-500 peso at vælte kurv med bolde, pigerne får 20 peso for hver bold de får fat i.

41
Fri Debat / Sv: Du er fuld af vrøvl
« Dato: August 20, 2019, 06:41:32 pm »

USA betaler af princip ikke for leje af land, hvor de har baser.


100% forkert. Amerikanerne betalte en vanvittig høj pris for deres baser på Philippinerne, og Marcos blev ved at forhøje prisen under vietnam krigen. Så det er vist ganske normalt de betaler for deres baser rundt omkring. Jeg troede ærlig talt også de betalte for deres baser på Grønland.


42
Fri Debat / Sv: Lars Larsen var heller ikke socialist
« Dato: August 20, 2019, 03:34:37 pm »

Ingen af dem der startede Siemens eller noget andet stort firma op har nogen sinde været socialister, - ligeså har ingen i ledelsen eller direktionen af andre store firmaer og koncerner nogen sinde været socialister.

Havde Lars Larsen været socialist var han aldrig nået længere end til at være ekspedient, - og Jysk havde måske i stedet været startet af en Tysker, Englænder eller noget andet, - men uanset land og nationalitet aldrig af en socialist.

Socialister har aldrig nogen sinde kunne drive en forretning meget højere op end en pølsevogn., - se bare på deres bageri, bryggeri, begravelsesforretning og hvad de ellers har prøvet og er kørt på røven med bare i DK.

Købmænd har socialister aldrig været, det kræver nemlig bl.a. innovation og fantasi og det stik modsatte af socialisternes kuli-mentalitet og kuli-tankegang.

Tænker du på, at dine kammerater i Thunder tjener fedt på hashsalg på Phillies?


At komme med sådan en påstand uden at kende noget til hverken Thunder, Philippinerne eller Phillies, kunne vi få dig hurtigt fængslet og smidt ud af landet for på Philippinerne.
Netop fordi straffen for det er så hård på Philippinerne, er straffen tilsvarende hård for dem der påstår det om andre og barangayen ikke kan bekræfte det lige så hård.

At vide hvor tingene kan fås er ikke det samme som at handle med det.

De fleste i Thunder har deres egen lovlige forretning, af den simple grund at hvis man skaber beskæftogelse til 10 Philippinere eller mere, er man berettiget til "permanent residence" som er det nærmeste man kan komme statsborgerskab, - men man kan bo der resten af livet uden at skulle forny visa, man må eje ejendom, drive forretning og kan få licenser m.m.

Desuden kan en forretning man kan leve godt af herude startes op for mellem 20 og 50.000 danske kr. eller endda mindre, så det er hovedsagelig selvstændige mennesker der forsørger sig selv i forvejen der slår sig ned på Philippinerne, Thailand o.s.v. Der er ingen plads for nasserøve der kommer for at lever højt på sociale ydelser, betalt af andre - det findes nemlig slet ikke eller kun i privat regi som Thunders hjælp til skoler og bespisning.

Desuden er Grønland det eneste sted man skal låse sin dør hvis man ikke vil have der ligger en nøgen krakemut ved siden af en når man vågner, - og hun kan være alt mellem 10 og 80 år gammel, på Grønland boller alle med alle, både børnene og bedstemoderen o.s.v.

- desuden må man gå ud fra de fleste normale mennesker foretrækker unge kønne piger, palmestrande, sol, masser af festligt selskab og god whisky, - frem for en halvgammel krakemut, is og kulde, ensomhed og en røget fisk.


43
Samfund- & Kultur / Sv: Det er der en naturlig forklaring på
« Dato: August 20, 2019, 08:46:30 am »

Du kan ikke ødelægge min glæde ved at være dansker

Jeg er stolt af at være dansker, jeg er stolt af Danmark - og jeg synes, at Danmark er et af verdens bedste lande  :smile1:

 :girl_haha:  Det er vel også overkommeligt - på den afstand!

Ja og især når man ikke kender andre lande fra andet end omtale og google.

Man skal have opholdt sig i et land mindst et år og fået mentalitet og tankegang ind under huden før man begynder at kende et land.

Indien har også lister over verdens bedste lande, hvor Indien ligger i top, - det har stort set alle lande, de vælger bare forskellige parametre.

Man kan undre sig over hvilke parametre der er brugt for at gøre Danmark til et top-lykkeligt land ?

Når vi skal måle den slags er et af parametrene at vi sætter os på en banegård, gågade eller lignende og tæller hvor mange af dem der går forbi der smiler, ler, synger og er glade, - og så ligger DK nogen lunde i bunden og Philippinerne og asien nogen lunde i toppen.


44
Fri Debat / Lars Larsen var heller ikke socialist
« Dato: August 20, 2019, 08:15:00 am »

Ingen af dem der startede Siemens eller noget andet stort firma op har nogen sinde været socialister, - ligeså har ingen i ledelsen eller direktionen af andre store firmaer og koncerner nogen sinde været socialister.

Havde Lars Larsen været socialist var han aldrig nået længere end til at være ekspedient, - og Jysk havde måske i stedet været startet af en Tysker, Englænder eller noget andet, - men uanset land og nationalitet aldrig af en socialist.

Socialister har aldrig nogen sinde kunne drive en forretning meget højere op end en pølsevogn., - se bare på deres bageri, bryggeri, begravelsesforretning og hvad de ellers har prøvet og er kørt på røven med bare i DK.

Købmænd har socialister aldrig været, det kræver nemlig bl.a. innovation og fantasi og det stik modsatte af socialisternes kuli-mentalitet og kuli-tankegang.


45
Politik / Sv: Gør folkeskolerne til friskoler
« Dato: August 18, 2019, 09:50:10 pm »
Jeg er personligt imod alle religiøse friskoler, og mener at statsstøtten skal tages fra dem. Det er ikke statens rolle at sponsorere religiøs indoktrinering eller """forkyndelse""". Det gode ved folkeskolen er netop at folk med forskellige baggrunde mødes der, og jeg tror klart at den er med til at gøre Danmark til et samfund der er mindre klasseopdelt end andre. De forældre der benytter sig af de religiøse friskoler er typisk dem der vil sørge for at deres børnisoleres fra andre måder at tænke på indtil de er så indoktrinerede at intet længere kan nå igennem til dem.

Jeg tror jeg citerer Richard Dawkins når jeg siger at det bør løbe alle koldt ned ad ryggen når man hører udtrykket "et kristent barn", "Et muslimsk barn", eller "et jødisk barn".

Jeg kan glimrende gå ind for at alle religiøst funderede friskoler fratages statsstøtten.
Din begrundelse for at folk vælger religiøse friskoler tror jeg også er  rigtig

Men der er også friskoler som ikke er religiøse, men fungerer ganske som almindelige skoler og som folk har oprettet af helt andre årsager, f.eks. fordi den lokale folkeskole blev nedlagt, eller som nogle angiver: at de fandt kvaliteten i folkeskolen for ringe, - og hvor folk med forskellige baggrunde i øvrigt kan mødes lige så godt eller måske endda bedre end i folkeskolen.

Forskellen ligger i om man frivilligt får lov at vælge/fravælge sin omgangskreds eller den bliver påtvunget en, - som f.eks. i folkeskolerne.
Der findes da også mennesker som jeg ikke gider spilde hverken tid eller energi på og som jeg gudskelov bare kan fravælge. Den mulighed har børnene i en stor folkeskole slet ikke, hvorimod den i høj grad findes i valget af privatskolerne. Lige børn leger nu en gang bedst.Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 268