Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 232
31
Altså, hvis de skød MIG i vaginaen, så tror jeg ski´da nok at jeg bare ville blive liderlig. :JC_hulahoop-girl:

Liderlig som i

Liderlige Lone! :almirena_04:

Hvilken kaliber foretrækker du ?


32
Fri Debat / Sv: Duterte er umådelig populær blandt folket
« Dato: Februar 13, 2018, 01:07:51 pm »
Banan republikken har et elendigt skod-styre.

Jamen er det så ikke dejligt vi lever i en fri verden hvor du helt frivilligt bare kan holde dig væk derfra ?


33
Fra medierne / Public service i stedet for muslimsk/socialistisk propaganda
« Dato: Februar 13, 2018, 01:00:23 pm »

Hvad man i Vesteuropa har valgt at gøre for mange år siden finder jeg ret ligegyldigt. Der er noget "sådan har vi altid gjort så det skal vi blive ved med" over det argument.
Licensen blev i sin tid indført i 1925 (tv-licensen i 1928) og som jeg skriver så var det netop brugerbaseret den gang.
Nu tegner der sig så et flertal for at lade folk selv vælge og det synes jeg er fantastisk i og med vi trods alt er et demokrati. Det kan kun være de mest indoktrinerede som ikke mener at vi skal høre befolkningen.
Husk på at modstanderne af licens ikke er modstandere af danske produktioner osv selv om I forsøger at tegne det billede. Vi ønsker såmænd bare lovligt at give folk et frit valg.

Det er mange år siden DR producerede og højnede DANSK kultur og oplysning, i dag står de mest for fortielser og socialistiske fordrejning af sandheden og de producerer hovedsagelig muslimsk kultur og socialistisk propaganda som filmen "1864", eid fester og kultur fra vollsmose og ikke ret meget andet.

Nu er socialistisk/muslimsk propaganda og dansk kultur gudskelov to helt forskellige ting. Skal det komme an på frivillighed eller en folkeafstemning er det netop ikke dansk kultur der taber, men derimod den socialistiske og muslimske propaganda som folk tydeligvis er dødtrætte af og som kun DR og ankagleren kalder "dansk kultur".

"public service" kan leveres af stort set samtlige medier og heldigvis ser det ud til at der nu kan blive politisk flertal for at det vil blive udliciteret på et frit marked, i stedet for at være DR`s monopol og fede bengnaveri for afdankede socialistiske politikere som ingen andre kan bruge til noget.


34
Præsident Rodrigo Duterte er blevet kaldt en misogynist og "macho-facist", efter at han beordrede soldater til at skyde kvindelige kommunistiske oprørere i skeden.

I en tale til over 200 tidligere kommunistiske soldater i Malacañang i forrige uge gav Filippinernes præsident et direktiv om, hvad man skal gøre med kvindelige guerillafightere.

"Der er en ny ordre fra borgmesteren," Vi vil ikke slå dig ihjel. Vi vil bare skyde dig i vaginaen, "sagde Duterte. Han fortsatte med at sige, at kvinder uden deres vagina ville være "ubrugelige".Så kommer der i hvert fald ikke flere nye små kommunister.

https://www.theguardian.com/world/2018/feb/13/philippines-rodrigo-duterte-orders-soldiers-to-shoot-female-rebels-in-the-vagina35
Politik / Sv: Duterte sparker røv igen
« Dato: Februar 10, 2018, 01:36:07 pm »

Tror du at Chile ville være et Venezuela 2 i dag hvis Allende var med magten? Dette skal ikke ses som et forsvar af Pinochet som gjorde nogle krigsforbrydelser men som at se på det mindste onde. Jeg tror nemlig at et Allendestyre ville føre til at at Chile ville være et Venezuela 2 i dag.


Det ville sandsynligvis være gået endnu hurtigere ned ad bakke i Chile, da de ikke har Venezuelas kæmpestore olieressourcer at tage af.


 - og alligevel er socialist-Venezuela på røven

36
Politik / Sv: Duterte sparker røv igen
« Dato: Februar 10, 2018, 01:13:08 pm »
Skal jeg fortælle dig at Allende støttede Stalin? Skal jeg fortælle dig hvor mange der døde i Soviet under Holodomor?

“There are some men who do not die. Stalin is among them.
Stalin was an example of creativity, humanism and an edifying example of peace and heroism! … Everything he did, he did to serve the people. Our father Stalin is dead, but in remembering his example, our affection for him will make our arms grow strong towards building a great tomorrow, to secure a future in memory of his great example!”


Speech on the Occasion of Stalin’s Death (1953)


Så er Pinochet uden tvivl det mindste onde af de to. Pinochetstyret var skyld i at Chile er det bedste land i Latinamerika i dag. Et Allendestyre ville være et styre med ekstrem fattigdom og hungersnød.

Så har socialisterne og deres eksperimenter igen kørt et af verdens olierigeste lande økonomisk på røven, - men disse hjemløse er katolikker og skal ikke regne med hjælp fra "Danmarks-indsamlingen" eller hallal-hippierne, - de har jo ikke den rette ideologi og religion.

Venezuelanerne flygter og krydser ind i Colombia, som krisen i socialistiske Venezuela tager til

Klokken 05:00 om morgenen går en stabil strøm af venezuelanerne ind i Colombia.

Mange har køet natten over og venter tålmodigt på, at Simón Bolívar International-broen åbner. Ca. 25.000 mennesker krydser broen til Colombia hver dag.

Det er en kort gåtur mellem de to lande, men som den politiske og økonomiske krise i Venezuela uddybes, er de to naboer nu verdener fra hinanden.

Venezuela lider af akut mangler på medicin, hospitaler kæmper for at behandle patienter og hæftematerialer er blevet knappe og uoverkommelige for mange.

Mødre vugger deres babyer og tager dem til hospitalet i byen Cúcuta på den colombianske side af grænsen for at få dem vaccineret.

Familier skubber dårlige slægtninge i kørestole. Andre krydser ind i Colombia med tomme kufferter og fylder dem med mad og forsyninger, de ikke længere kan få i Venezuela.

Officielle tal sætter antallet af venezuelanere, der har forladt deres hjemland for Colombia på grund af krisen til 300.000. Men det faktiske tal antages at være meget højere.


37
Dyr / Sv: Det er forkert
« Dato: Januar 30, 2018, 05:43:42 pm »

Det er nok fordi jeg selv bruger et andet "hundesprog". Hvis du spærrer øjnene op, og stirrer hunden ind i øjnene, så signalerer du over for hunden, at du vil slås - og hunden bliver mere aggressiv. Lad derfor være med at stirre en hund ind i øjnene.

Jeg gør det over for fremmede hunde, at jeg lige markerer kort med øjnene, at jeg er en alfa-han - og så går jeg over til at bruge et øjen/kropsprog der signalerer, at jeg ikke er aggressiv lige nu.

Det virker for mig.

Et grønlandsk hundespand styrer man bedst ved at have fuld kontrol over den øverst rangerende hund - så går det som en leg - og ellers kan man lade den udvalgte hund sørge for opdragelsen.

Jeg har ikke selv brugt det, men jeg har set andre skyde en af hundene, mens de andre hunde kigger på. Så bliver de lydige.

Ja for en hund er det at blive kigget i øjnene et angrebstegn, med mindre man kender hunden.

Det bedste er vel at bruge dyrets eget sprog så godt man kan, uanset hvilket dyr det er, - og hvis en hund ikke vil slås vender den siden til. Jeg har prøvet det en enkelt gang og det virkede, - men jeg ved jo ikke om det altid virker.

Selv "vilde" dyr kan man komme ret tæt på så længe man ikke kigger direkte på dem.


38
Dyr / Sv: Det er forkert
« Dato: Januar 30, 2018, 05:15:18 pm »


Noget siger mig anklageren bor syd for hunde grænsen ?


Hvad er så det?

Jeg har fortalt om, at jeg har haft slædehunde - og du har selv kommenteret det. Man samlevers lillesøster havde en dreng, som blev bidt ihjel af hunde - og vi har haft invalide elever på skolen på grund af hundebid.


Det undrede mig bare du ikke kendte det med stenen i hånden, derfor, - det var nemlig de grønlandske unger der lærte mig det, - og det viste sig så senere at være et sprog hunde i alle lande forstod. Også i Rumænien.


39
Dyr / Sv: Bidt af hund
« Dato: Januar 30, 2018, 04:45:34 pm »
I Thailand. Der er mange mere eller mindre herreløse hunde her. De fleste fuldstændigt fredelige. Men der et par stykker her i nabolaget der gør rasende når jeg kommer forbi. I dag var den ene inde og faktisk bide mig, uden at der skete noget. Hundeloven i Thailand er eller som i DK - bider en hund, så er det af med knoppen.

Men som udlænding, hvad skal jeg gøre. På politistationen kan de ikke engelsk. Jeg overvejer at gå over med en kæp, og jage den ud foran pick-up-truck. Thaierne tager sig nemlig ikke af en overkørt hund. Eller skal jeg lægge noget lækker hundemad på gaden, så den kan blive kørt over?

Eller skal jeg praje ham gutten her i nabolaget, der har en pistol med gummikugler, og få ham til at lære hunden eftertrykkeligt, at mig skal den overhovedet ikke komme nærheden af.

Der er en vej her syd for byen, hvor der er enormt mange hunde. Der er nogen der morer sig med at smide hundemad ud på vejen. Det tiltrækker hunde, der bliver kørt over.

Gadehunde kan man møde mange steder, som regel er de fredelige nok, men der er altid et par agressive imellem.

Et godt gammelt trick er at samle en sten op når hunden kommer hen mod dig, - sørg for den ser du samler stenen op, - det får den ikke til at holde op med at gø, men den øger afstanden.
Du skal ikke kaste stenen men bare beholde den i hånden

Det virkede på Grønland, - det var der jeg lærte det, - det virkede også i sydamerika og jeg har også afprøvet det i Thailand, - der virkede det også.

Prøv det og fortæl os resultatet.

Noget siger mig anklageren bor syd for hunde grænsen ?

Vi kørte en gang en hund over på Philippinerne, - på tilbagevejen så vi de var i fuld gang med at koge og tilberede den.


40
Hun kalder sig dansk, men ikke så meget, for hun vil hellere bo i Monaco for at undgå skat til den danske stat.

Badwr.

Ja, jeg ved det - og du har nok ret, men hun er ikke den eneste dansker, som gør denne slags. Forslag-: ?? :girl_devil:

Der er masser af Danskere der bor i udlandet uden det nødvendigvis er for skattens skyld.

Da Danmark er et af verdens højest beskattede lande er det svært at flytte til noget andet land uden skatten automatisk bliver lavere end i DK, så den undskyldning vil altid kunne bruges.


41
Phil.

"GuBBI" skal havde nogle "klik"/brugere for så køre "forretningen", problemet er bare at der er 2-3-"bruger" der har 20-30-profiler som bevist ødelægger alt for andre, GuBBI skal bruge "klik", og trolden giver mange "klik", det at det så ødelægger hele debatten, det tror jeg ikke lige GuBBi kan se, trolden skræmmer jo alle andre langt væk, men det kommer nok en dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Jeg kunne såmænd sagtens selv lave et sådant forum hvor man skulle registrere med e-mail og så fik tilsendt et link, det kan gøres automatisk med en database, - det er der sikkert flere andre der også kunne.

Men den eneste jeg ville tiltro at være moderator er GuBBi, - og så er vi jo lige vidt.

Jeg kan kun anbefale ham selv at udstyre sin egen debat med en database til formålet.


42
Politisk ukorrekt
Citér
Der har unægteligt været mange tosserier fra Lolland på det sidste, hvor moderator har været fraværende.


Ja, man får indtrykket af, at de er mere eller mindre tossede dernede ... jeg kommer lige i tanke om Tv udsendelsen PÅ RØVEN I NAKSKOV det er samme typer, vi oplever her på debatten !

Jeg begriber ikke, hvorfor de ikke bare sætter sig - med en øl eller flere, og får diskuteret deres problemer privat, så vi andre kan slippe for deres SPAM  :bad:

Gubbi har åbenbart opgivet, det ser ud til, han bare kører sit forum i sænk  :angry:

Hvis han ikke kan blokere IP adressen, er den eneste måde at stoppe det på nok at man første gang skal registrere med en e-mail adresse, hvor man så får tilsendt et link man skal trykke på for at komme ind.

Det vil ikke afsløre nogens identitet, for man kan bare lave en neutral e-mail adresse til formålet, men det vil gøre det så besværligt for spammerne at skulle hele besværet igennem for så kun at nå et enkelt indlæg eller to inden de bliver bannet igen.

Til gengæld kunne det højne debatten væsentligt og få mange fornuftige debattører der kun skulle gennem besværet med registreringen een gang til at vende tilbage.

Det kunne måske også få GuBBi til at interessere sig lidt mere for den galeanstalt DD efterhånden ligner.43
Fri Debat / Sv: Måske
« Dato: Januar 29, 2018, 01:21:53 pm »
Aner ikke hvad Maersk betaler i skat, gider heller ikke google det, men jeg går da ud fra de overholder lovgivningen i de lande hvor de opererer.

Det vil også være et besværligt regnestykke at finde ud af hvor mange af deres ansatte der arbejder i DK, da mange af dem der arbejder for Maersk i Danmark er udenlandske specialister, ligesom Maersk har mange danskere på sine kontorer og firmaer rundt om i verden.

Desuden er det virkelige antal af søfolk vist helt nede på 6-8 %, men jeg gad ikke google det, så jeg skrev bare under 10%.

Nu handler dette vel om, hvor dansksindede Mærsk er - og det virker ikke særlig dansksindet at ansætte filippinske søfolk - desuden var det da dig selv, der nævnte skat.

Jeg kan da godt forstå, at Mærsk ansætter de billigste søfolk - men som allerede nævnt handler denne debat om dansksindethed ...

Man kan udmærket arbejde for Danmark og være "dansksindet" selv om man sidder i Hong Kong.
Den gamle og McKinney var "dansksindede", den nye ledelse betragter sig vist som internationale

Det er unægteligt nemmer at have Philippinske søfolk på et skib der aldrig kommer til Danmark,
 og ikke nødvendigvis danske.

De fleste af de Maersk skibe der forlod Lindø kom aldrig tilbage til Danmark igen i hele deres levetid, mange var bygget i udlandet, kom aldrig til Danmark, sejlede med udenlandsk gods og med udenlandske søfolk og havde ud over registreringen intet med Danmark at gøre.

Det ville være mere retfærdigt hvis de betalte skat der hvor de opererede og der hvor deres ansatte kom fra. Hvorfor skulle Danmark lukrere på det ?
44
Fri Debat / Sv: Måske
« Dato: Januar 29, 2018, 01:05:46 pm »


Af de 140.000 ansatte i Maersk er det kun knap 10% der er søfolk, resten er administration, logistik, kontorfolk, havnearbejdere, olie og borefolk o.s.v. Der formentlig alle betaler skat i det land de kommer fra eller eller bor i, lige som Maersk betaler sin skat, moms m.v. i de lande hvor de har havne,  terminaler, fabrikker, kontorer m.v.

Det er meget sjældent et Maersk fragtskib kommer til Danmark, alligevel har rederiet mange skibe registreret i Danmark, ligesom rederiet betaler skat i Danmark.

Det ville være mere interessant at vide, hvor mange procent af de 140.000 ansatte, der arbejder i Danmark.

Desuden udgør de 10% - der er søfolk - trods alt 14.000 ansatte - og de bliver ikke mere danske af, at de kun udgør 10%.

Mærsks indtjening var negativ i 2016 - og overskuddet var lille i 2017 - så jeg tvivler på, at de betaler så meget i skat, som du påstår.

I Nordsøen har Mærsk Oil fået positiv særbehandling, fordi det er dansk - og det har Mærsk kvitteret for ved at sælge deres andel til udlandet.

Aner ikke hvad Maersk betaler i skat, gider heller ikke google det, men jeg går da ud fra de overholder lovgivningen i de lande hvor de opererer.

Det vil også være et besværligt regnestykke at finde ud af hvor mange af deres ansatte der arbejder i DK, da mange af dem der arbejder for Maersk i Danmark er udenlandske specialister, ligesom Maersk har mange danskere på sine kontorer og firmaer rundt om i verden, og de hele tiden flytter rundt på dem.
Koncernsproget i Maersk er engelsk, - ikke dansk.

Desuden er det virkelige antal af søfolk vist helt nede på 6-8 %, men jeg gad ikke google det, så jeg skrev bare under 10%.


45
Fri Debat / Sv: Måske
« Dato: Januar 29, 2018, 12:39:44 pm »
A.P.Møller har 140.000 ansatte, og jeg har indtrykket af, at A.P.Møller har meget goodwill, selvom mange af de søfarende – både officerer og matroser – er fra Filippinerne.

Det er sket pø om pø, så der har ikke rejst sig en shitstorm - men på den anden sider tror jeg, at danskerne er klar over det.Der er forskel på om det allerede er udenlandske produkter eller om det er et dansk selskab som flytter til udlandet for at slippe billigere i skat. Den sidste risikerer en shitstorm med nedgang i salget.

EDIT: Men ja, ofte er forbrugerne ret ligeglade med for eksempel andres arbejdsforhold, behandling af naturen osv så længe de får billige produkter.

Af de 140.000 ansatte i Maersk er det kun knap 10% der er søfolk, resten er administration, logistik, kontorfolk, havnearbejdere, olie og borefolk o.s.v. Der formentlig alle betaler skat i det land de kommer fra eller eller bor i, lige som Maersk betaler sin skat, moms m.v. i de lande hvor de har havne,  terminaler, fabrikker, kontorer m.v.

Det er meget sjældent et Maersk fragtskib kommer til Danmark, alligevel har rederiet mange skibe registreret i Danmark, ligesom rederiet betaler skat i Danmark.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 232