Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 242
31Poeten Kim Larsen kan ikke fejres på Rådhuspladsen i København. Men det kan profeten Muhammed.

Arrangører af et optog, der skal give danskerne mulighed for at vise deres taknemmelighed overfor nationalpoeten Kim Larsen, har måttet opgive at afholde en hyldestkoncert på Rådhuspladsen i København. Det er ganske enkelt for farligt, vurderer politiet ifølge TV 2.

“Vi har været til møde på politigården, og de har trukket tilladelsen til at sætte en scene op tilbage,” siger Jeppe Bjørnberg Hansen, arrangør af optoget for den elskede musiker.

Tilbage i juni var det dog ikke noget problem, da muslimer ville bruge samme rådhusplads til at fejre deres profet. Årsagen er formentlig, at politiet vurderer, at der er større risiko for terrorangreb på ikke-muslimer end på muslimer.

Danskerne og vores kærlighed – i dette tilfælde til Kim Larsen – må vige for faren for islam. Men islam får masser af plads på danskernes mest centrale plads.

Video: Muslimer fejrer deres profet på Københavns Rådhusplads d. 9.

https://youtu.be/tGd5peYeebc

Tja, nogen kan leve som de plejer i DK, - andre kan tydeligvis ikke, - hvordan har I det med det ?

https://newspeek.info/for-farligt-at-fejre-kim-larsen-paa-raadhuspladsen-men-ikke-muhammed/

32

Partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, vil lave en ny videoserie, hvor “ofre for samfundstabere” interviewes og deler deres historier.

Paludan siger til 24NYT, at han inviterer danskere, som ønsker at deles deres historier, til at kontakte ham, således at flest mulige hverdagshistorier fra det virkelige liv, om folk, som på den ene eller den anden måde chikanes af muslimske indvandrere, kommer frem i lyset.

Du kan kontakte Paludan via hans facebook-side: https://www.facebook.com/DanernesLys/https://24nyt.dk/video-paludan-vil-lave-videoserie-med-ofre-for-samfundstabere/


33
Historie / Sv: BØVS!!
« Dato: September 30, 2018, 03:02:08 pm »
Er Thilo en taber?

"Om to generationer er Vesten udslettet af islam, siger tysk økonom, der har læst Koranen
Med bogen ’Fjendtlig overtagelse’ forsøger den tyske økonom og bestsellerforfatter Thilo Sarrazin sig med en analyse af Koranens oplysningsfjendske og antidemokratiske væsen. Modtagelsen er mere interessant end selve bogen, der konkluderer sit udgangspunkt: Vi står midt i civilisationernes kamp, hvor de høje fødselsrater er den ureformerbare islams farligste våben

..."

https://www.information.dk/kultur/2018/09/to-generationer-vesten-udslettet-islam-siger-tysk-oekonom-laest-koranen?utm_medium=social&utm_campaign=btn&utm_source=facebook.com&utm_content=tp

Ekstraordinære påstande kræver også ekstraordinære beviser. At påstå, at vesten vil blive udslettet på baggrund af, hvad der står i en 1400 år gammel bog, er ikke noget ekstraordinært argument. Det er ikke engang et argument.
Vi har hørt, at islam overtager Europa i over 20 år, men der er ikke rigtig sket noget. Licensnægteren siger også, at alle de højreekstreme politiske partier og grupper STORMER frem. Hvem skal vi tro på?


Begge to.

De højreekstreme grupper stormer ganske rigtigt frem over hele europa, - som en reaktion på den muslimske invasion og muslimernes opførsel med vold og kriminalitet.

Jo flere muslimer der kommer, - jo flere højreekstreme kommer der også, - det er det let genkendelige mønster vi ser i hele europa og resten af verden.

Hvordan det ender, tjaaaa... hvordan plejer den slags at ende  ?
34
Politik / - og så sandheden
« Dato: September 29, 2018, 08:19:04 pm »


Assadstyret er ikke et muslimsk styre.


Assad er shia muslim, og Syrien er et muslimsk land, som du beundrer langt mere end et kristent land som Danmark.

Article 3 of the Constitution of the Syrian Arab Republic - 2012 says

“The religion of the President of the Republic is Islam; Islamic jurisprudence shall be a major source of legislation; The State shall respect all religions, and ensure the freedom to perform all the rituals that do not prejudice public order; The personal status of religious communities shall be protected and respected. “

Therefore, he has to be Muslim.

What denomination? he belongs to the Ethno-religious Alwites (NOT Shia), despite that, he appears to pray in public occasions (Ramadan, Eid…etc.) with accordance to Hanafi Sunni Islam (hands over each other, men’s placed on below the navel and woman upon her chest). Hanafi is the denomination of the majority in Syria.

https://www.quora.com/Which-religion-is-Bashar-al-Assad

35
Fri Debat / Sv: Eksperiment med Sol og Himmelhvælving!
« Dato: September 28, 2018, 09:07:47 pm »
Du skyder ikke Gubbis argumenter ned.
Det eneste, du skyder, er dig selv i foden.


Hvis nogen virkelig skulle være interesseret i at vide noget om sammenhængen mellem natur og matematik, om tyngdekraft, fibrionacci tallene og det matematiske univers er her en ret informativ lille video, - især tror jeg conveks earth burde se den, så kan han se hvad der sker når man dropper en fjer og en hammer på jorden og når astronauterne gør det på månen hvor der ingen luftmodstand er, ligesom han kunne få forklaret matematikken bag tyngdekraften og hvorfor den virker, - ikke at jeg tror han vil få meget ud af den - men det er en rigtig god og meget informativ film, jeg også tror andre med seriøs interesse for disse emner vil finde interessant.

https://www.youtube.com/watch?v=lXyCRP871VI
36
Fri Debat / Endelig er den her
« Dato: September 26, 2018, 02:53:36 pm »

37
Fri Debat / FRANKRIG FORBEREDER SIG PÅ BORGERKRIG
« Dato: September 22, 2018, 04:05:51 pm »
Frankrigs premierminister Manuel Valls siger nu lige ud, at “der er kommet krig, og det er en anden slags krig end den vi kender fra det 20. århundrede.”

Valls uddyber, at den vil “være langvarig, og foregå både udenlandsk og på fransk jord.”

Med andre ord: Den franske regering forudser en langvarig borgerkrig.

Frankrig har allerede nu indsat hæren på egne gader og stræder. Halvdelen af landets 20.000 aktive soldater er indsat inden for landets egne grænser. Alene i Paris patruljerer 6.500 soldater. Operationen, som er døbt Operation Sentinelle, er dyr: 1 million euro dagligt.

Enorm militær aktion

Operation Sentinelle er Frankrigs største militære aktion, men den er en lilleput i forhold til, hvad man er ved at opbygge:

Hæren: 40.000 kamptropper skal være klar til indsættelse på Frankrigs gader i 2018. Samtidigt bygger man 10.000 nye fængselsceller, hvoraf 8.000 er isolationsceller.

Gendarmeriet: skal indkøbe 3.000 flere køretøjer og er blevet bedt om at opbygge lagre af “tunge våben og skudsikre veste.”

Hjemmeværnet: Derudover er man i færd med at skabe et ny hjemmeværn, som skal træne og udruste 84.000 civile til kamp. De skal indsættes i rotation, således at der hver dag er 9.000 på gaden. Studerende under 25 vil blive betalt 100 euro månedligt for at deltage, og arbejdsgivere, som giver ansatte fri i op til 10 dage til at patruljere, vil få skattefradrag.

Rygter florerer om en Operation Ronce, hvor Frankrig vil forsøge at generobre enorme ghettoområder, som er faldet under islamisternes magt. Frankrigs præsident overdrev ikke, da han fornyligt udtalte at “Frankrig har et problem med islam.”

Premierminister Valls advarer landets muslimer: “Hvis islam ikke hjælper republikken med at bekæmpe dem, som underminere vores frihed, vil det være svært for republikken at garantere islams frihed.”

Det er svært at forestille sig, at en religion som islam vil bidrage til en sekulær stats frihed. Og hvordan mon Frankrigs cirka seks millioner muslimer vil reagere på love imod deres religion?


https://www.express.co.uk/news/world/713025/War-terror-France-plans-fourty-thousand-combat-troops-eight-thousand-isolation-cells

https://www.theguardian.com/world/2016/oct/12/francois-hollande-france-has-a-problem-with-islam-french-president-book-nicolas-sarkozy-little-de-gaulle

https://www.thelocal.fr/20160801/france-starts-to-talk-tough-on-fighting-radical-islam

https://newspeek.info/frankrig-forbereder-sig-paa-borgerkrig/


Er borgerkrigen ikke allerede begyndt?

Alle borgerkrige starter i de små, med uoverensstemmelser hvor to eller flere befolkningsgrupper ikke kan enes, og hvor det fører til sporadiske voldshandlinger der accelererer. Det kan gå hurtigt.
Det er ikke længe siden husene var intakte i Syrien - var det vel?


Anti-rød, du kan ikke se forskel på en borgerkrig og bandekrig. Selv i lande med meget homogene befolkningsgrupper kan der opstå borgerkrige. USA, Irland, Spanien, Grækenland, Finland.
At tro, at der vil blive borgerkrig som i Syrien er bare dumt jo, for du glemmer lige, at Danmark er et politisk stabilt land med demokrati - Syrien var (er) et diktatur med undertrykkelse osv.

38
De prøver at sabotere tråde, de ikke bryder sig om. Enten hvis de er uenige i budskabet eller hvis man kommer for tæt på sandheden - ja, så troller de for at afvige folk fra sandheden.

Jeg har længe sagt, at moderator burde skride mere ind overfor tråd-sabotage. På andre fora får man advarsler eller ens indlæg bliver slettet, hvis man ikke holder sig nogenlunde til emnet.

Det virker undertiden som om, at nogle profiler kun er oprettet til at trolle bestemte emner. F.eks. venstrefløjen, der opretter profiler for at trolle højrefløjens tråde.

Jeg bliver også ofte trollet, når jeg opretter tråde om f.eks. aliens, Illuminati, frimurerne f.eks. Det kan f.eks. være frimurere eller PET-folk, der har trolls herinde for at trolle, hvis man kommer for tæt på sandheden.

Vi så også, da PJ skrev herinde og også på SOL om sin Tryg-sag, at der var mistænkeligt mange troll- og stalkerprofiler, der gik efter ham personligt. Lur mig om Tryg ikke kørte mange af de profiler for at prøve at nedbryde manden psykisk, så han ville opgive sin sag.


Tja det er i hvert fald sabotage af debatten og terror mod fornuftige debatdeltagere

Enzensberger beskriver det således: “Når taberen ser sig selv med vinderens øjne, radikaliseres han, og terrorismen melder sig som aktionsmulighed. Den tilfredsstiller hans forestillinger om genrejsning af tabt storhed og appellerer til hans mindreværd"
39
Politik / Sv: Komiker
« Dato: September 17, 2018, 07:39:36 pm »


FANTASTISK VIDEO!
Her sætter Ungarns premierminister EU eftertrykkeligt på plads – “Vi vil fortsat forsvare vores grænser.. også mod jer, hvis det kommer dertil!Ungarn har ikke engang kunnet holde på deres egne indbyggere, som i stort antal er emigreret til lande som Tyskland og Frankrig  :big_grin:

Det gør oplægget mega sjovt, at ungarerne er velfærdsjægere    - og her er svaret fra en Ungarer der bor og arbejder i Danmark i øjeblikket

Bea L. Podi
Jeg er stolt af at være ungarer. Jeg bor her i det dejlige Danmark, og jeg håber, at danskerne også snart vågner ang. illegale migranter. Ungarn har været under tyrkisk undertrykkelse i 150 år (!) tilbage i historien, og de ved præcis hvordan det er at bo sammen med muslimer. Der er ikke andre europæiske lande som har oplevet dette. Derfor er det helt forståeligt, at de ikke vil have at historien gentager sig. Derfor er Ungarn, landet som er mest imod indvandringen fra muslimske lande.Længere er den ikke.

Hun lever og rejser i Europa og kender nok mere til virkeligheden end dig.

  I kan finde hende og flere andre i debatten under artiklen, - her

https://24nyt.dk/fantastisk-video-her-saetter-ungarns-premierminister-eu-eftertrykkeligt-paa-plads-vi-vil-fortsat-forsvare-vores-graenser-ogsaa-mod-jer-hvis-det-kommer-dertil/

 - og prøv så lige samtidig at sammenligne andre debatter med det barnlige ævl og husmorsnak der hovedsagelig kører på DD.


40

Hvor står der noget om muslimer?


Tror du det er kinesere de mener ?

Det ved jeg ikke, men der står ikke-vestlig baggrund. Du kan jo skrive til dem og spørge, om det har noget med muslimer at gøre.

Det kan du selv gøre hvis du er i tvivl om hvad de mener, - det er der nok ikke mange andre der er.
41

Nej nok ikke for en med en IQ som en muslim, men mon ikke de fleste normale mennesker regner tænketanken Kraka og Deloitte for væsentlig både klogere og mere troværdig end en tilfældig muslim ?

Hvis der er mere end tre muslimer i en klasse med 20 tjener dine børn ca. 20 % mindre end børn fra klasser uden muslimer, i mere end 20 år efter.

Så udgifterne til en privatskole uden muslimer tjener altså sig selv hjem flere gange gennem livet.

"Nu har tænketanken Kraka i samarbejde med Deloitte lavet en undersøgelse af den såkaldte 'klassekammerateffekt,' der blandt andet belyser de negative effekter for klassekammeraterne, når der er mange elever med ikkevestlig baggrund i klassen."

https://www.bt.dk/debat/nu-er-det-bevist-det-har-alvorlige-konsekvenser-for-boern

Hvor står der noget om muslimer?


Tror du det er kinesere de mener ?


42
Nu er det bevist: Det har alvorlige konsekvenser for børns uddannelse og indtægt mere end 20 år frem i tiden, hvis der er mere end tre muslimer i en klasse med 20.


Nej, det er ikke bevist.


Nej nok ikke for en med en IQ som en muslim, men mon ikke de fleste normale mennesker regner tænketanken Kraka og Deloitte for væsentlig både klogere og mere troværdig end en tilfældig muslim ?

Hvis der er mere end tre muslimer i en klasse med 20 tjener dine børn ca. 20 % mindre end børn fra klasser uden muslimer, i mere end 20 år efter.

Så udgifterne til en privatskole uden muslimer tjener altså sig selv hjem flere gange gennem livet.

"Nu har tænketanken Kraka i samarbejde med Deloitte lavet en undersøgelse af den såkaldte 'klassekammerateffekt,' der blandt andet belyser de negative effekter for klassekammeraterne, når der er mange elever med ikkevestlig baggrund i klassen."

https://www.bt.dk/debat/nu-er-det-bevist-det-har-alvorlige-konsekvenser-for-boern43
Nu er det bevist: Det har alvorlige konsekvenser for børns uddannelse og indtægt mere end 20 år frem i tiden, hvis der er mere end tre muslimer i en klasse med 20.

Indvandringen fra især Mellemøsten har alvorlige negative konsekvenser for Danmark på en lang række områder. Det burde efterhånden være velkendt for selv de mest politisk korrekte typer. Det er fakta.

Nu har tænketanken Kraka i samarbejde med Deloitte lavet en undersøgelse af den såkaldte 'klassekammerateffekt,' der blandt andet belyser de negative effekter for klassekammeraterne, når der er mange elever med ikkevestlig baggrund i klassen.

Det dokumenteres i undersøgelsen, at det kan have klare negative konsekvenser for børns fremtidsudsigter, hvis der er mange ikke-vestlige elever i klasserne. Det er ganske bemærkelsesværdigt. De fleste har nok haft en ide om, at det har konsekvenser, hvis ens barn går i en klasse med store faglige, sociale og kulturelle problemer, men nu dokumenteres omfanget sort på hvidt.

Hvis andelen af ikke-vestlige elever er 15 procent eller højere – det svarer til blot tre elever i en klasse med tyve – så kan man måle en negativ effekt på omkring 20 procent for indkomsten 20 år efter den afsluttede grundskole. Med andre ord viser undersøgelsen, at børn, der har gået i en klasse med mere end 15 procent ikkevestlige klassekammerater, i gennemsnit har haft en betydeligt lavere lønindkomst mange år frem i tiden end børn fra andre klasser.

Det er desværre blot endnu et eksempel på indvandringens dybt skadelige konsekvenser. Men det er godt, at forskere mfl. ikke længere er så berøringsangste i forhold til at studere de reelle problemer, som indvandringen skaber på mange niveauer i vores samfund.

Hvad skal vi gøre ved det?

https://www.bt.dk/debat/nu-er-det-bevist-det-har-alvorlige-konsekvenser-for-boern


Det er så fedt at Paludan er super populær blandt den danske ungdom. Jeg forudser at Stram Kurs kommer til at STORME frem om 3-5 år når disse børn bliver 18 år og kan stemme. Der skal kun et eller to valg til så STORMER Rasmus Paludan i Forrædertinget. De unge skal bare finde deres Nem-id frem og blive stiller for hans parti, men desværre ved mange unge ikke hvordan man gør hvilket er grunden til at de ikke har så mange stillere endnu. Men med den popularitet som Paludan har så kommer han helt sikkert til at STORME ind i Forrædertinget selvom brovtebanden på Din-Debat påstår noget andet  :blum: :blum: :blum: :blum: :blum:


Fra BT artiklen:

Hans videoer fra disse besøg er blevet et kæmpe hit på YouTube.

En video fra Vollsmose er blevet vist mere end 600.000 gange. Det er flere seere end de nye afsnit af tv-serien 'Klovn'. Andre videoer er blevet vist over 300.000 og 400.000 gange.


Nu til en der GYSER


Skoleleder Marianne Risager-Hansen fra Gasværkvejens Skole skriver i en e-mail til B.T:

'Elevernes møde med Rasmus Paludan skete uden for skoletiden, men vi er utrolig kede af, hvis elever fra skolen mere eller mindre ufrivilligt er havnet i en video, hvor de kan tages til indtægt for synspunkter, som de måske slet ikke er enige i. Derfor har vi også haft en grundig debat om, hvordan man kan agere i et demokrati, at lytte til sin fornuft og at bruge sin kritiske sans. Vi har også talt selve hændelsen igennem med eleverne. Skolens ledelse har nu indskærpet over for alle medarbejdere, at det er vigtigt altid at reagere, hvis man hører om arrangementer, som kan have konsekvenser for eleverne, som de måske ikke selv kan gennemskue,' lyder det i skrivelsen.


Hvis der er noget der har konsekvenser for eleverne så er det muslimer der påvirker skolen negativt. Jo flere muslimer eller andre ikke-vestlige en skole har, jo dårligere klarer skolen sig
https://www.b.dk/nationalt/enormt-antal-tosprogede-elever-udfordrer-fagligheden

Resten af artiklen kan læses her
https://www.bt.dk/politik/youtube-nationalist-hitter-hos-boern


Jeg syntes at Paludans videoer er rigtig gode til samfundsfag. Modsat de politisk korrekte kulturmarxistiske skoler så forklarer Paludans videoer at multikultur slet ikke dur.

44
Politik / Sv: Optræk til konflikt om grundlovstolkning?
« Dato: September 17, 2018, 01:04:23 pm »


FANTASTISK VIDEO!
Her sætter Ungarns premierminister EU eftertrykkeligt på plads – “Vi vil fortsat forsvare vores grænser.. også mod jer, hvis det kommer dertil!


https://www.facebook.com/visegradposten/videos/267314303896632/?t=2

https://www.facebook.com/visegradposten/videos/267314303896632/
45
Politik / Sv: Nye Borgerlige står til at komme i tinget
« Dato: September 16, 2018, 05:12:25 pm »


Læg mærke til hvordan en socialist altid vil forsøge at bagatellisere eller tale problemet væk. Sikkert fordi ulykken skyldes den røde regerings landsforræderiske politik, der tillader at de frit kan komme ind over grænsen, og begå hjemmerøverier, bedrag i millionklassen, stribevis af indbrud.
Med en ynkelig forklaring om vi skal være demokrater - grundloven -ikke kan udvise og bla bla bla
.

Så kan man jo spørge, hvordan samfundet ville komme til at se ud, hvis vi alle sammen meldte os ud af samfundet, og sad og røg hash sammen med en motorcykelbande og letlevende piger, som vi kunne være far til?


Tja, det er så åbenbart den del af det du er mest misundelig på, - men hvis alle ikke foretog sig andet end det, ville det vist se ud lige som hvis vi alle bare sad på Grønland og brokkede os.

Desuden er du vist den der har meldt sig mest ud af det almindelige samfund. Hvad gør du for at skabe beskæftigelse for de folk du lever blandt ? Hvad gør du for deres velfærd ? Hvad gavn har de af dig ?

Hvis NB kom til ville samfundet komme til at se ganske fornuftigt ud, - igen.

Ud over at hygge med klubben og pigerne, - som nogle af gutterne og turisterne ikke blot kunne være far, men tilsyneladende også bedstefar til, - når vi altså ikke lige har travlt med forskellig velgørenhed som du jo har set, gør vi faktisk også en hel del for de lokale, støtter barangayen f.eks.

Derudover har vi ca. 15-20 mand beskæftiget på værftet, - philippinere, de laver samme arbejde på en dag som ca. 5 danskere, - for det betaler vi dem godt 60 kr. om dagen, hvilket er lidt over minimumslønnen, og en ret høj betaling.

Derudover udlejer firmaet lystbåde med ren kvindelig besætning, - mit profilfoto stammer fra en af deres trænings og uddannelsesture, - de både er ret populære blandt vore soldater, når de kommer tilbage efter et halvt år i afghanistan eller hvor de nu har været og hvor bare en chauffør tjener det der svarer til ca. 50.000 kr. skattefrit om måneden og samtidig har fri kost/logi og forplejning. De sparer ikke på noget når de kommer tilbage og er ret vilde, så de er lige så populære hos pigerne.

Så var der vores lille nye hotelprojekt på Boracay. Det går rigtig fint, det blev fuldt tegnet ret hurtigt, og vi er færdige med at gøre det i stand. Men så fandt Duterte pludselig ud af Boracay var ved at udvikle sig til et "shit-hole", så han lukkede helt af for turister og nærmest isolerede øen i et halvt år.

Alle der levede af turistindustrien, og det gør stort set hele øens indfødte befolkning, blev arbejdsløse, restauranter, hoteller, barer, butikker, ja selv  supermarkederne lukkede ned, til gengæld fik befolkningen "cash for work" med at lave nye kloakker, rensningsanlæg, udvide og forbedre veje, alle bygninger nærmere end 30 meter fra vandkanten skulle rives ned, strandene fuldstændig renses o.s.v. Det er færdigt om ca. halvanden måned og så åbner Boracay igen for turister og fremmede, som en væsentlig forbedret ø. Det har naturligvis også påvirket priserne til vores fordel, - en ekstra gevinst vi ikke havde regnet med, - så du burde måske alligevel have investeret lidt af din risikovillige kapital da du fik tilbuddet.

https://i.ytimg.com/an_webp/tk2ceTJ_rao/mqdefault_6s.webp?du=3000&sqp=CISu-dwF&rs=AOn4CLDCclyNPswPs8wxZq04CdjIUOHPohttps://catmemetube.com/tags/boracay

Så ud over at gå på jagt og stege fisk, hvad laver du så for den befolkning du lever blandt, hvad gavn har DE f.eks. af DIG ?

Samme gavn som Danmark har af perkerne ?Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 242