Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 237
31
En sådan dom debatteres meget og kommer i medierne, da ingen ønsker samfundet skal være sådan. Det er spændende fordi det er ekstra-ordinært og netop ikke noget der sker normalt.

Samtidig tager partier, politikere, dommere mm. kraftigt afstand fra det der er sket der. Der er ingen som mener det er rimeligt.


En svensk mand med irakisk baggrund er blevet frikendt for hustruvold blandt andet fordi, at han har “en god familie”.
Sådan lyder et domsudskrift, der har skabt en voldsom debat i Sverige.


Den sharia-dom har været debatteret livligt, - også i udlandet har det været nævnt som et grelt eksempel på den snigende islamisering.

Heldigvis er madammen da også blevet smidt ud af partiet. Hun havde ellers fået møvet sig godt ind, - selv i migrationsverket havde hun fået tiltusket sig magt til at nægte asyl til folk der var konverteret fra islam til kristendom. Så vidt jeg ved er dommen også blevet anket.

Nu har Trump et godt eksempel mere på "I går i Sverige....", - det er også rigtig godt stof for Orban og politikerne i visegrad landene til yderligere skræk og advarsel om hvor vesteuropa er på vej hen.

Men der skal også nok være en hel del i vesteuropa der jubler over dommen og kalder det et stort skridt fremad.


32
Hvis man ikke dukker op efter frokostpausen - så er det centrale, om man arbejde eller ikke arbejder.

Det der adskiller Danmark fra de lande, jeg har omtalt er, at danskerne er mere arbejdsomme - og at det er normstyret.


For mig at se ligger det mere i det skel der er mellem privatliv og arbejdsliv.

I den vestlige kultur er disse to skarpt adskilt og uden megen forbindelse med hinanden, - arbejde er een ting, og privatliv noget helt andet.

I 3. verdens lande flyder de to meget mere sammen og forsøg på at adskille det efter vestlig standard får man kun stress og dårlige nerver af, - glem det.

Hvis sekretæren syntes det er vigtigere at gå i kirke end være på kontoret, - jamen så går hun da i kirke et par timer, - hun kommer jo igen når det er forbi, - og hun lægger ikke skjul på at det er dig der er noget galt med hvis du ikke kan forstå det.

Er der ikke lige nogen barnepige bliver de enten hjemme til hun kommer, - eller tager som den naturligste ting i verden børnene med på arbejde.

Eller hende der dukkede op ved middagstid, kun for at hente penge til medicin til hendes mor som var blevet syg og som hun havde måttet tage sig af først, - hun fik selvfølgelig penge til medicin og dukkede da også op som normalt næste dag.

Det mest irriterende er næsten at de aldrig ringer eller giver besked først.

Som arbejdsgiver på Philippinerne er man ikke kun "arbejdsgiver", - man bliver dybt involveret i den enkeltes privatliv og problemer også, og er nødt til at tage det på sig, - netop fordi arbejdsliv/privatliv ikke er adskilt på samme usunde måde som i vesten men er et sammenhængende liv.

Som mennesker virker de til gengæld ikke nær så personlighedsspaltede som i vesten, - så det er måske en af de priser folk i vesten må betale for deres skarpe skel mellem arbejde/privatliv. At de bliver to halve og forskellige mennesker, i stedet for eet helt.33
Politik / Sv: Det er tegneseriepolitik og tågesnak
« Dato: Marts 06, 2018, 02:08:43 pm »


Det du skriver er ikke andet end et af dine sædvanlige diktater af sandheden, som du fantaserer dig til.

Det er løgn, for det er ikke mig, der har defineret socialisme.

Det som jeg gør, er det samme som jeg gør, når jeg kalder en stork for en stork - fordi - andre også gør det (så vi kan bruge sproget til at kommunikere med)  :smile1:

Danmark er hovedsagelig kapitalistisk, fordi private ejer det meste - men der er da også socialistiske træk, som at staten ejer hospitalerne og de få virksomheder, du nævner.Du skrev højt og tydeligt.
"Der er kun en eneste ting, der viser om et land er socialistisk - og det er - hvem der ejer produktionsmidlerne."

Det var endda kun én ting der viser om et land er socialistisk.
Det er jeg helt uenig med dig i.

Kina har mange personer der ejer deres eget firma. Vil du påstå Kina er kapitalistisk ???
 :hyper:

I er i fuld gang med at diskutere hvad der er højest, - runde tårn eller et tordenskrald.

Socialisme er et politisk system og det modsætning er andre politiske systemer.

Kapitalisme er et økonomisk system, og dets modsætning er planøkonomi og andre økonomiske systemer.

Kina er et kommunistisk ledet land med kapitalistisk økonomi, i stedet for planøkonomi som kommunistiske lande ellers plejer at have.

Det er den eneste grund til at Kina er det eneste kommunistiske land hvor det går så godt at de kan tillade sig at lade deres befolkning rejse som turister til andre lande - og de helt frivilligt kommer tilbage igen. Det gør de aldrig til kommunist-lande med planøkonomi.

Det er måske ikke kommunisme som politisk system der er så dårligt, men snarere deres idiotiske ide om planøkonomi.


34
Fra medierne / Sv: Dagens nyt fra det røde lortehul Venezuela
« Dato: Februar 26, 2018, 04:59:09 pm »
Fortæl mig hvad socialister har opfundet ???

Relativitetsteorien.
Og Oppenheimer var også socialist.

Det tog dem også mange år at spalte atomet.

De kunne bare have givet det til en Philippiner og sagt "dont break it".


35
Politik / Sv: Er regeringen gået fra forstanden? Afskaffelse af retsstaten.
« Dato: Februar 26, 2018, 04:50:14 pm »
Lovforslaget er dårligt, nej det er utrolig dumt.
Man vil have skærpet straffen for at begå indbrud på den ene side af gaden, men mind re den anden.
Det vil sige man vil flytte problemet.

Ja! Du bliver nødt til at tænke dig om når du begår dine forbrydelset, hvor du begår dem.

Det skal jeg nok, - det er altid rart med et godt råd fra en erfaren mand.

Men ville det ikke være mere ærligt at sige rent ud, at statistikken viser muslimer er dobbelt så kriminelle som alle andre, så derfor er straffen for muslimer der begår kriminalitet hermed også fordoblet.


36
Politik / Sv: Er regeringen gået fra forstanden? Afskaffelse af retsstaten.
« Dato: Februar 26, 2018, 04:40:21 pm »


Jeg aner f.eks. ikke hvad du taler om. Nu er jeg så også lidt tungnem, men jeg er jo nok ikke den eneste.


http://nyheder.tv2.dk/politik/2018-02-25-regeringen-vil-lave-dobbelt-straf-i-ghettoer

https://www.dr.dk/nyheder/indland/eksperter-om-strafzoner-regeringen-gambler-med-retssikkerheden

Tak for din hjælp til os handicappede.

Det var da et temmelig ugennemtænkt forslag så vidt jeg kan se.

Hvis det gælder det område hvor forbrydelsen begås vil det jo blot få ghettoboerne til at begå deres forbrydelser i de "straffri" områder.

Hvis det ikke drejer sig om hvor gerningsmanden bor og kommer fra (hans baggrund) vil det kun flytte kriminaliteten til andre områder.

Men det kunne måske være en ide, - hvis man ikke vil skyde dem, som Duterte, - at flytte manden til et andet miljø, hvis det nu er ghettomiljøet der er årsagen.

F.eks. et miljø helt som i hjemlandet/oprindelseslandet.37
Politik / Sv: Er regeringen gået fra forstanden? Afskaffelse af retsstaten.
« Dato: Februar 26, 2018, 04:18:09 pm »
I sin iver for høste stemmer før næste valg, og under dække af at ville bekæmpe parallelsamfund, viser den borgerlige regering sig nu parat til at ville afskaffe retsstaten. Helt konkret ønsker de at man som borger i Danmark bliver underlagt forskellige strafferammer alt efter hvad ens bopæl er. Effekten vil være klar: Istedet for at opløse ghettoerne stadfæster man dem ved lov. Og i samme omgang opretter man forskellige klasser af borgerskab i landet, og afskaffer enhver forestilling om lighed for loven.

Folk i fattige kvarterer vil nu være underlagt en strengere lov end folk i rige kvarterer. En gut fra Hellerup der begår en forbrydelse vil altså effektivt få et rigmandsfradrag i sin strafudmåling.

Jeg får det ærligt talt dårligt af at læse om partier der kalder sig liberale og samtidig udfærdiger lovgivning der vil amputere det liberale demokrati fatalt. At se formanden for de konservative, som jeg eller har set som værende et anstændigt borgerligt parti, forsvare afskaffelse af lighed for loven var noget jeg aldrig troede jeg skulle se. Det er enten hykleri eller dårskab i en klasse for sig selv.

Derudover mener jeg at forslaget må være grundlovsstridigt:

§ 83
Enhver i lovgivningen til adel, titel og rang knyttet forret er afskaffet.

Med at skabe to klasser af statsborgere, genindfører man de facto en aristokratisk klasse med specielle fordele over den fattige pøbel. Størrelsen af klasserne er irrelevant, det er deres eksistens der er moralsk anstødelig, og uforenelig med et liberalt demokrati. Har ikke hørt fra liberal alliance endnu, men de har som bekendt rygrade som amøber så forventer ikke andet end et vattet bjæf fra dem.

Det bliver sikkert bare at råbe mod vinden, men for første gang i mit liv har jeg tænkt mig at skrive breve til de folkevalgte og trygle dem om at fjerne den her juridiske katastrofe.

Ville det ikke være en ide at referere eller linke præcis til det lovforslag du mener ville afskaffe retsstaten ?

Jeg aner f.eks. ikke hvad du taler om. Nu er jeg så også lidt tungnem, men jeg er jo nok ikke den eneste.

Så hvad står der helt konkret i det lovforslag ?

I øvrigt er det ikke nogen dårlig ide at skrive til politikerne, men man skal finde den rigtige politiker og det rigtige tidspunkt. Jeg har da sendt spørgsmål til politikere som Løkke senere har måtte svare på i spørgetimen.


38
Fra medierne / Sv: Dagens nyt fra det røde lortehul Venezuela
« Dato: Februar 26, 2018, 03:52:23 pm »
Der står også noget andet i hele verdens leksika, men den slags læser du jo ikke  :smile1:

Hans læsestof er temmelig skummelt.

Ja, blandt andet har jeg lige læst en bog af Morten Møller der hedder "De glemtes hær" og handler om de frivillige i den spanske borgerkrig, og hvordan marxister, trotskister og hvad der ellers var, skød og henrettede hinanden indbyrdes, - og selv dræbte langt flere af deres egne end fascisterne gjorde.


39
Fra medierne / Sv: Dagens nyt fra det røde lortehul Venezuela
« Dato: Februar 26, 2018, 03:48:54 pm »
Socialisternes forsøg på at pynte sig med lånte/stjålne fjer, når de prøver at bilde folk ind at de er de eneste der vil sociale goder i samfundet er da helt ud i skoven, og har ikke meget med virkeligheden at gøre. Men de ville så gerne tage patent på det.

Stort set ingen af de almindelige sociale tiltag er "socialisternes" opfindelse. Gratis hospitaler er f.eks. opfundet af de katolske munke, - så det er mere et socialt katolsk tiltag end et socialt socialistisk tiltag. Der er nemlig forskel på socialt og socialistisk.

Du må undskylde, men det er ikke særlig intelligent at tro, at det automatisk giver ejerskab at have opfundet noget.

Derfor er dine argumenter om, at det kan være kapitalistisk at tage de riges værdier fra dem og give dem til de fattige - helt ude i hampen.

For at det kan kaldes noget kapitalistisk, så skal de rige frivilligt give deres penge til de fattige - og det gør de ikke over skattesystemet.

Der står også noget andet i hele verdens leksika, men den slags læser du jo ikke  :smile1:

Det er vel også kun dig der tror det.

Jeg skrev udtrykkeligt at gratis hospitaler lige så godt kunne kaldes et socialt katolsk tiltag eller et socialt nazistisk tiltag, eller noget andet, som et socialt socialistisk tiltag, - de har ikke patent eller "ejerskab" til sociale tiltag.

Kapitalistiske regeringer opkræver også skatter og de bruger også nogle af pengene på sociale tiltag.

Heller ikke det har socialisterne patent på.


40
Fra medierne / Sv: Dagens nyt fra det røde lortehul Venezuela
« Dato: Februar 26, 2018, 03:10:31 pm »
Jeg citerer noget Phil skrev:
Dette er indlysende logik.


Det er dig der forveksler ordene "socialistisk" og "socialt".
Alle partier har sociale tiltag så som gratis hospitaler, social hjælp m.v. selv nazisterne, men de bliver altså ikke socialistiske af den den grund. Socialistiske kan de kun blive hvis de er indført af socialister.

Nazisterne var de første der indførte regler om mindsteløn, - er det så en nazistisk samfundsstruktur ?

Hvis gratis sygehusvæsen er lavet af kapitalister er det stadig et socialt tiltag, men kapitalistik og ikke socialistisk, - socialisterne har trods alt ikke patent på sociale tiltag, selv om de prøver at bilde folk det ind og har taget navn efter det, - de har ikke en gang opfundet dem.Socialisternes forsøg på at pynte sig med lånte/stjålne fjer, når de prøver at bilde folk ind at de er de eneste der vil sociale goder i samfundet er da helt ud i skoven, og har ikke meget med virkeligheden at gøre. Men de ville så gerne tage patent på det.

Stort set ingen af de almindelige sociale tiltag er "socialisternes" opfindelse. Gratis hospitaler er f.eks. opfundet af de katolske munke, - så det er mere et socialt katolsk tiltag end et socialt socialistisk tiltag. Der er nemlig forskel på socialt og socialistisk.

Nazisterne har også gratis hospitaler, så hvis det bare er det man ønsker kan man med lige så god grund stemme på dem, eller hvilket som helst andet parti. Gratis hospitaler har alle partier vist på programmet.

Det eneste der er socialt ved socialdemokratiet er navnet. Resten er en flok magtsyge pampere der først og fremmest er ude på at fylde egne lommer under alle mulige "sociale" påskud. Var der nogen der sagde Tvind og Amdi eller andre "sociale opholdssteder" med dyre krydstogter til Caribean og smadrede hoteller og terroriserede gæster i Grækenland og andre steder ?
Socialister er nogle der har travlt med at være død-misundelige på alle andre, - indtil de selv får snablen i kassen - det er hvad vi kan se.

Se f.eks. deres lønninger i Red Barnet og andre sociale "organisationer", der i virkeligheden ikke er andet en slet skjulte retræteposter for afdankede politikere til millionlønninger, - penge de reelt stjæler fra godtroende mennesker og de børn de skulle hjælpe.
 
Hvor meget giver direktøren for Red Barnet selv til de stakkels børn af sin millionløn ? - tænk på det næste gang pamperne lokker jeres uvidende børn til at rende rundt hos den almene befolkning med deres raslebøsser, - eller lader du også dit barn tigge ind til pampernes lønninger og luksusliv med "kongresser", rejser og møder under eksotiske himmelstrøg.

Der gives også enorme statstilskud til disse afdankede politikeres retræte-poster, forklædt som hjælpeorganisationer.
Det får de private hjælpeorganisationer slet ikke på samme måde, de får en almisse i ny og næ og må så selv gå tiggergang hos private firmaer og velgørere for at skaffe kørestole, skole og hospitalsudstyr og hvad der ellers er brug for.

Dem der virkelig ønsker at hjælpe andre tager ikke selv af kassen, - de tager heller ikke nogen særlig betaling for deres arbejde, - tværtimod, de bruger foruden deres tid også en hel del af deres egne penge på det.

Men bevares, mindsteløn er også et socialistisk tiltag, - nazisterne var jo de første der indførte det.

Hvad skulle det i øvrigt være for sociale tiltag socialisterne skulle være de eneste der ville indføre ? Alle partier har de fleste sociale tiltag på programmet.

At ikke alle lande er så rige at de har råd til at ofre millioner og atter millioner på at gøre sig selv til grin i resten af verden, betyder jo ikke at de fattige lande ikke indfører sociale goder efter hånden som landenes økonomi tillader det.
For det gør stort set hele den demokratiske del af verden i dag så godt de nu kan, - også de fattige lande.41
Politik / Sv: Dit kapitalistiske paradis
« Dato: Februar 25, 2018, 01:46:58 pm »
- også på det område er der forskel på Thailand og Philippinerne, - den er lille, men den er der.

Grunden til at de har så nemt ved at smide trussen, er ikke at fissen klør, men fordi de håber på et forhold til en vestlig gut, der kan give dem en sikker tilværelse. Intet galt i det. Det gør danske kvinder også.

Forskellen mellem thaierne og filippinere er nok at filippinere tænker mere i perspektiv. Thaierne tænker mere på hvad der er at ribbe her og nu, uden tanke på at der også er noget der hedder i morgen.

M h t om det skulle være fordi det skulle klø i en bestemt legemsdel, har du prøvet lige at kigge på din fødselsattest? Og derefter kigge på dig selv i et spejl? Og overvejet hvad mon en ung filippinsk kvinde skulle finde interessant hos dig?

Jeg har gjort noget endnu bedre, jeg har spurgt pigerne selv, og de siger alle sammen det er på grund af at jeg er så "charming and handsome" og at det intet har med mine penge at gøre.

 - og de må vel være de nærmeste til at vide det - de plejer ikke at skjule noget

42
Du har din egen fortolkning af alt, og lever tydeligvis meget isoleret.

Selv Carlo, der er kommunist kunne jeg sagtens invitere til at besøge Philippinerne, selv vores inderkreds.
Der ville nok blive en del debat og diskussion, og ingen ville være enige med ham rent politisk, men han ville blive behandlet pænt og vi ville kunne drikke en øl sammen og ryge en joint.

Jeg har nemlig aldrig set ham skrive "man må være idiot hvis man tror..." eller "kun idioter syntes ...." eller lignende, til noget en mand lige har sagt.

Havde det været en tiltaleform Carlo brugte ville jeg slet ikke anbefale ham at besøge os eller Philippinere i det hele taget, - eller ihvertfald at tegne en rigtig god sygeforsikring først.

Men det gør han ikke, han overskrider aldrig grænsen til det personlige, så kommunist eller ej, han kan roligt komme, jeg kan godt garantere for hans sikkerhed så længe han er hos os.

Pas på dit blodtryk

Du så tit bliver vildt ophidset og erstatter argumenter med personangreb (nu igen).

Det er det samme mønster hver gang - vilde og meget personlige fagter - og hver gang, du angriber mig personligt, slutter du af med at beskylde mig for at være det.


Det vil du aldrig kunne forstå alligevel.  Den grænse er hårfin og Carlo går tæt på og helt op til den, men han overskrider den aldrig.

Derfor kan jeg også godt garantere for at han vil blive behandlet lige så civiliseret, ikke kun af mig, men også blandt mine venner og omgangskreds.

De vil gå lige så tæt på og helt op til Carlos grænser, men de vil heller ikke overskride den hårfine grænse til det personlige. Det gør man bare ikke.

Tror du selv du kunne sige "man må være idiot hvis man tror..." til noget en af de mc`ere du så i filmen lige havde sagt, uden at få brug for en sygesikring ?

Jeg ville være ret ligeglad, men jeg tror ikke de ville.

43
Det drejer sig ikke om BNP per capita, men om der er noget du kan købe for pengene.

Når BNP per capacita er næsten dobbelt så stort for Venezuela som for Filippinerne er det helt hen i vejret at kalde Venezuela et "lortehul" som Licensnægteren gør.

Men vi prøver lige shit-hole-o-meteret.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy

Befolkningens gennemsnitlige levealder i Venezuela er på plads 84 blandt verdens lande og gennemsnitslevealderen er 74,1 år. Men Filippinerne ligger lige under Cambodia på plads 124 med 68,5 år.

Hahaha og i Venezuela skulle hele befolkningen være ved at dø af sult, mens de skulle strutte af sundhed i Filippinerne? Den må du længere ud på landet med. Eller måske helt til Anti-rød-land. Og tag Licensnægteren med.

Citér
Hvad hjælper det du har 5000 $ i Venezuela når hylderne er tomme og der ikke er nogen varer at købe ?

Hvad hjælper det at hylderne bugner, men at der ikke er penge at købe for? Som det er sagen for 50 millioner mennesker i det rige USA.

Citér
Præcis lige som det var i Sovjet, de kunne roligt give samtlige borgere en million hver, - den kunne de så stoppe ind i madrassen, - for der var intet de kunne købe for pengene, hylderne var tomme.

I Sovjetunionen fik man sine basisfødevarer udleveret på arbejdspladsen. Iøvrigt var gennemsnitslevealdren for befolkningen højere i Sovjetunionen end i USA.

Citér
Jeg kan få væsentlig mere for 100 kr. i Philippinerne end jeg kan for 1000 kr. i DK, så hvad siger BNP per capita, - ikke en skid når nøjagtig den samme skjorte som koster 10 kr. i Indien, Thailand eller Philippinerne koster 300 Kr. i Danmark, - eller hvis hylderne er tomme, - det det drejer sig om er hvad og hvor meget du kan købe for pengene i de respektive lande.

Det kan du med sindsro sige fordi du kommer med din pengepung fra Danmark. For en filippiner er skjorten nok dyrere end for en dansker i Danmark.


Venezuela er slet ikke noget Shit-hole, det er et pragtfuldt land med en venlig befolkning, - men deres regering har gjort det til noget lort at være der.

Philippinerne strutter lige så meget af sundhed som Thaierne gør, så det kan du selv vurdere. I det hele tager ligner det almindelige gadebillede i de to lande hinanden så meget, at stort set kun skriften på gadeskiltene, madlugten fra gadekøkkenerne og de små templer alle vegne afslører i hvilket af de to lande man er.

Venezuela har jeg ikke været i mange år, jeg ved kun hvordan det var den gang, sammenlignet med hvad jeg ser og læser i medierne i dag.

Det med gennemsnits levealderen siger måske noget, men ikke meget, - der findes en eller anden egn i Kina eller Tibet hvor gennemsnitslevealderen er langt over 100 År. Desuden spiller både arv, miljø og meget andet ind.

Løn/købekraft kan du selv vurdere, her er minimumslønningerne i Philippinerne fastsat af regeringen http://www.nwpc.dole.gov.ph/pages/ncr/cmwr.html

I gennemsnit 450 peso pr. dag. - 10 kr.= 150 peso. - altså 3 skjorter om dagen = svarer til 900 kr. om dagen efter skat i Danmark. Passer det ikke meget godt.

Hovsa jeg byttede om på et par tal 100 peso er 15 kr. altså ca 65 kr. om dagen = 6,5 skjorter om dagen, en dansker skal altså tjene knap 2000 kr. om dagen efter skat for at have samme købekraft.

På Philippinerne betaler man stort set kun skat hvis man ejer ejendom, forretning eller lignende, men alle betaler moms af deres omsætning.

Lønninger og priser plejer at følges ad, - nogen lunde.

Danskerne kan bare ikke forstå det hænger sammen, så hvis de fordobler lønnen i dag, vil de til deres store overraskelse opdage at alle priser er fordoblet i morgen.


44
Politik / Sv: Hold dog op med at beskriv Filippinerne så positivt
« Dato: Februar 25, 2018, 11:29:22 am »

Det drejer sig ikke om BNP per capita, men om der er noget du kan købe for pengene.

Hvad hjælper det du har 5000 $ i Venezuela når hylderne er tomme og der ikke er nogen varer at købe ?

Præcis lige som det var i Sovjet, de kunne roligt give samtlige borgere en million hver, - den kunne de så stoppe ind i madrassen, - for der var intet de kunne købe for pengene, hylderne var tomme.

Folk sulter både i Venezuela og mordkorea, - det gør de ikke på Philippinerne.

Jeg kan få væsentlig mere for 100 kr. i Philippinerne end jeg kan for 1000 kr. i DK, så hvad siger BNP per capita, - ikke en skid når nøjagtig den samme skjorte som koster 10 kr. i Indien, Thailand eller Philippinerne koster 300 Kr. i Danmark, - eller hvis hylderne er tomme, - det det drejer sig om er hvad og hvor meget du kan købe for pengene i de respektive lande.


Hvis man skulle sætte nogen nøgleord på Filippinerne, så kunne det være: Fattig, korruption, kriminalitet, vold, oprør og diktatur.

Hvis Filippinerne ikke havde været så fattigt, at du kan føle sig som en anden kong Krøsus - så ville du have valgt et andet sted.


Du har din egen fortolkning af alt, og lever tydeligvis meget isoleret.

Selv Carlo, der er kommunist kunne jeg sagtens invitere til at besøge Philippinerne, selv vores inderkreds.
Der ville nok blive en del debat og diskussion, og ingen ville være enige med ham rent politisk, men han ville blive behandlet pænt og vi ville kunne drikke en øl sammen og ryge en joint.

Jeg har nemlig aldrig set ham skrive "man må være idiot hvis man tror..." eller "kun idioter syntes ...." eller lignende, til noget en mand lige har sagt.

Havde det været en tiltaleform Carlo brugte ville jeg slet ikke anbefale ham at besøge os eller Philippinere i det hele taget, - eller ihvertfald at tegne en rigtig god sygeforsikring først.

Men det gør han ikke, han overskrider aldrig grænsen til det personlige, så kommunist eller ej, han kan roligt komme, jeg kan godt garantere for hans sikkerhed så længe han er hos os.


45
Selv det seneste skud på stammen, Venezuela, som ellers er rigeligt velhavende i resourcer og rig på olie er det lykkedes kommunisterne at køre helt på røven så befolkningen sulter.

Det forstår jeg bare ikke, - jeg har været i Venezuela og der er meget frugtbart, hele landet vrimlede med kokospalmer, bananer, papaya, mandariner, mango og mange andre afgrøder og høns rendte rundt alle vegne, ...........

BNP per capacita i Venezuela: 5 800 dollar.
BNP per capacita i Filippinerne: 3 300 dollar.

Begge tal ifølge Wiki. Så hvem kører hvad på røven, tillader jeg mig den flabethed at spørge om? Filippinerne er dog ærkekapitalistisk og meget frugtbart..

Og krisen i Venezuela har der også været længe før Hugo Chavez og socialisterne kom til.Det drejer sig ikke om BNP per capita, men om der er noget du kan købe for pengene.

Hvad hjælper det du har 5000 $ i Venezuela når hylderne er tomme og der ikke er nogen varer at købe ?

Præcis lige som det var i Sovjet, de kunne roligt give samtlige borgere en million hver, - den kunne de så stoppe ind i madrassen, - for der var intet de kunne købe for pengene, hylderne var tomme.

Folk sulter både i Venezuela og mordkorea, - det gør de ikke på Philippinerne.

Jeg kan få væsentlig mere for 100 kr. i Philippinerne end jeg kan for 1000 kr. i DK, så hvad siger BNP per capita, - ikke en skid når nøjagtig den samme skjorte som koster 10 kr. i Indien, Thailand eller Philippinerne koster 300 Kr. i Danmark, - eller hvis hylderne er tomme, - det det drejer sig om er hvad og hvor meget du kan købe for pengene i de respektive lande.Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 237