Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 207
31
Fri Debat / Sv: Facisme
« Dato: Oktober 25, 2017, 02:21:17 pm »

Socialister er solidariske med andre, mens kapitalister er egoister.Ja, - socialisterne vil så gerne være "solidariske", - uanset om du ønsker det eller ej.

Problemet for de fleste frie mennesker er netop at undgå at få trukket socialisternes "solidaritet" ned over ørerne. Vi har set rigeligt med afskrækkende eksempler på hvad det fører til, - nordkorea, stalin, pol pot m.fl. Socialister kan køre selv det rigeste land på røven på rekordtid i bar solidaritet, se bare Cuba, Venezuela.

Socialister er solidariske med deres ideologi, - ikke andre, - og frie mennesker er formentlig solidarisk med andre frie mennesker.

Jeg kalder dem frie mennesker i stedet for kapitalister, da de næppe er 100% kapitalistisk indstillet alle sammen, men bare ønsker som MMQ at være og leve som helt frie mennesker der selv bestemmer hvad de vil involveres i og hvad ikke, - og dermed også frihed til at takke nejtak til at få socialisternes tvang, overgreb og "solidaritet" trukket ned over deres liv.32
Fri Debat / Sv: Facisme
« Dato: Oktober 24, 2017, 11:11:22 pm »
Denne artikel på Uriasposten er værd at læse om emmet
http://www.uriasposten.net/archives/80335

God og oplysende artikel. Især Bandido Mussolinis fortid kendte jeg ikke så detaljeret før.

"Både fascismen, kommunismen og nationalsocialismen var i deres udgangspunkt moderne tænkende utopiske, politiske bevægelser, der gjorde op med fortidens klassessamfund og deres guddommeligt udvalgte monarker/kejsere. Derfor har socialisterne efter sammenbruddet af Tyskland-Sovjet alliancen i 22.6.1941, brugt meget energi på at lægge afstand til tabernes ideologier, selvom det kun er enkelte dele af deres revolutionære teorier, der adskiller dem fra hinanden."33
Samfund- & Kultur / AFA er vor tids fascister
« Dato: Oktober 24, 2017, 11:29:07 am »
Denne kommentar beskæftiger sig som overskriften siger med, at fascismen er nationalistisk, og nationalisme er et meget væsentlig træk ved fascismen.Her kan man komme med kommentarer om, hvorvidt AFA er nationalistisk, hvis man mener, at AFA er fascister.

Phil siger noget i retning af, at næste gang fascismen viser sit ansigt, vil de kalde sig "anti", og hentyder til AFA. Derfor må han nødvendigvis mene, at AFA er nationalister - fordi nationalisme er et meget centralt element ved fascismen.

Det vil jeg gerne høre et forsvar for - ikke kun fra Phil, men fra alle som mener, at AFA er fascister."Phil siger"... min bare.

Jeg mindede folk om hvad Churchill havde sagt: "Når fascisterne kommer igen kalder de sig anti...."

Mussolini sagde også selv at han var socialist.

Men naturligvis er du klogere end Churchill, og ved mere om fascisme end Mussolini, - det var vi slet ikke i tvivl om.

Det der først og fremmest kendetegner fascismen og nazismen er deres voldelige undertrykkelse af anderledes tænkende, præcis som afascisterne i dag gør.

De har begge mere til fælles med afascisterne end de har der skiller dem.

Men hvis du ikke kan/vil se ligheden mellem afascisterne og fascisterne, hvem vil du så sammenligne afa med ?34
Samfund- & Kultur / Sv: Eksempler på danske højreorienteredes vold?
« Dato: Oktober 23, 2017, 01:54:39 pm »

Der er tosser alle steder. Dansknationalist tror også, at CIA stod bag angrebet på World Trade Center - og politisk ukorrekt tror, at der bor aliens inde i jordkuglen.

Phil har en fuldstændig blind tillid til populistiske politikere osv.Jeg har i hvert fald nul tillid til de gamle politiske pamper familie-dynastier.

Om jeg har tillid til de nye friske og uprøvede folk der nu forsøger sig i politik kan kun fremtiden vise, men hvor er det dog forfriskende at se noget nyt, og at de også har vælgernes opbakning. Vælgerne er tydeligvis lige så trætte af "the establishment" som vi andre er, - det skal nok brede sig, især nu hvor det har fået medvind fra så mange sider på så kort tid.

- og de skal godt nok kvaje sig grundigt hvis de skal være værre end de "gamle" politikere, - det kan næppe lade sig gøre.
35
Samfund- & Kultur / Sv: Eksempler på danske højreorienteredes vold?
« Dato: Oktober 23, 2017, 01:32:03 pm »

Vinderne af polsk Melodi Grandprix


Er det sådan, de ser ud?

Funny. Men jeg tror nok ikke at de polske vindere kunne finde på det. Det er mere interessant hvad din holdning er til at den gl. dame blev skræmt fra vid og sans?

Ikke overraskende er jeg modstander af de kriminelle og på den gamle dames side som de fleste andre.
Det er ret indlysende - er det ikke?

Der er jo ingen, der tror, at du er på forbrydernes side mod de gamle damer.
Jeg har læst en del af dine indlæg siden i august, og du kører nøjagtigt samme stil. Hvis nogen vover at kritisere de autonome og/eller Antifascistisk Front, er du der øjeblikkeligt. Så himler du op om, at det er de højreorienterede, der "har teten vedrørende vold og terror" (set i en anden tråd) !

Altså - hvem tror du, at du kan bilde sådan noget ind? 
Kom venligst med eksempler FRA DANMARK, tak! på alle disse "højreorienterede angreb". Det har du endnu ikke kunnet.

Og ellers fortsætter du med kommentarer, hvor du uforskammet gør nar af eventuelle tilskadekomne nationalsindede, spørger om ikke nogen på skadestuerne kunne give de tapre vikinger plaster på, eller at "der jo ikke var nogen døde eller hårdt sårede."   :girl_to_take_umbrage2:
Sjovt? Du giver ellers indtryk af selv at være en hyper-ømfindtlig person.

Tror du (påstået socialdemokrat), at Mette Frederiksen og Sass-Larsen (kan ikke huske hans fornavn) ville billige, hvis de læste dine håne-kommentarer om nationale mennesker, der bliver angrebet?


Hvis du virkelig vil tænde ham af så han skriver med rødt, skal du bare skrive noget kritisk om muslimer, det virker hver gang.

Manden ejer simpelthen ikke et spejl, - eller sagt med andre ord, - evnen til lige at vurdere hvor godt hans personbeskrivelser og kritik af andre egentlig passer på ham selv inden han poster det.

Men man bør også huske på at det er mørkt, koldt og drøn-kedeligt på Grønland på denne årstid, så det kan være svært at få tiden til at gå med noget fornuftigt.36
Politik / Sv: Som altid en brovteafsporing fra dig
« Dato: Oktober 23, 2017, 01:09:37 pm »
Licensnægteren er på overførselsindkomst (og det er da helt i orden), men elsker de superrige og samtidig sværmer han for nationalsocialisterne i Nordfront.
Hvad er din kommentar til at Tjekkiets socialdemokrati gik fra 50 mandater til 15 mandater på bare et valg?

Jo da - her er der også nogen fattige, som støtter, at de rige får mere på deres egen bekostning ligesom i USA.

Ja, - for det har da i hvert fald ikke noget med EU og "flygtninge"-invasionen i europa at gøre.37
Politik / Sv: Sært?
« Dato: Oktober 23, 2017, 12:36:38 pm »
Licensnægteren er på overførselsindkomst (og det er da helt i orden), men elsker de superrige og samtidig sværmer han for nationalsocialisterne i Nordfront.


Må man ikke det på Grønland ?

38
Samfund- & Kultur / Sv: Hvorfor har ingen respekt for licensbetalere?
« Dato: Oktober 23, 2017, 11:08:10 am »

'Historien om Danmark' har fået heftig kritik, efter seneste og sidste afsnit af public service-satsningen blev sendt sent søndag aften. 'Uforståeligt', 'dybt uansvarligt' og 'katastrofalt' er nogle af de ord, historikere har puttet på finaleafsnittet.

Og nu møder serien også politisk modstand. Ifølge Søren Espersen, næstformand i Dansk Folkeparti, var afslutningen på DR's serie om danmarkshistorien 'en skandale'.

- Det var ikke dokumentar, det vi så. Det var venstresnoet propaganda i helt stor stil, siger han.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/espersen-kritiserer-dr-satsning-skandaloest/6880207


39
Samfund- & Kultur / Sv: Det var før jeg kendte hele historien
« Dato: Oktober 23, 2017, 10:45:04 am »


52 årig "asylarbejder" (pædagogmedhjælper) havde sex med 17 årig flygtningedreng.

Det siger vist alt om asylarbejdere, væmligboere m.v. og deres motivation.

http://ekstrabladet.dk/112/asylmedarbejder-erkender-sex-med-flygtningedreng-i-bilen/6880340


40
Samfund- & Kultur / Sv: Det er næsten som sædvanlig en stråmand
« Dato: Oktober 22, 2017, 12:38:47 pm »

Der er nogen, som skriver det samme år efter år - og så bilder de sig selv ind, at de deltager i en debat  :tatice_03:Har du nogensinde prøvet at kigge i et spejl ?41
Samfund- & Kultur / Sv: Det er næsten som sædvanlig en stråmand
« Dato: Oktober 22, 2017, 12:10:07 pm »

Skulle det være en samfundsopgave at holde liv i en ren ræverød propaganda kanal hvis hovedformål er fordummende venstreekstremistisk og islam-propaganda og samtidig en løn og gavebod for dem med de "rigtige" meninger, - hovedsagelig journalistisk venstreparti og afdankede socialistiske politikere ?

Det er slet ikke nogen samfundsopgave, - det er udelukkende de røde nasserøves påstand for at få andre til at betale for deres lort, - og folk tror gudhjælpe mig på det og sluger kamelen. Skal folk betale licens for at se tv, så lad dem selv bestemme til hvem.

Tværtimod er det ulige/unfair konkurrence for alle de almindelige tv og radiostationer der er tvunget til selv at tjene deres penge.

Der er ingen der melder sig ud af samfundet for ikke at ville støtte den røde propaganda kanal, - tværtimod er de betydeligt mere værd for det fremtidige samfundet end hele DR og deres slæng af nasserøve.

Hospitaler, veje, infrastruktur, politi, militær, grænsebevogtning o.s.v. er samfundsopgaver vi nødvendigvis må være fælles om, - DR hører ikke under nødvendige fællesopgaver, - tværtimod, - det er rent rødt nasseri.

Det er fuldstændig intetsigende, at du insisterer på at være smagsdommer.

Ingen siger, at det nødvendigvis er en samfundsopgave at holde liv i DR, så det er ikke debatemnet.

Debatemnet er - hvorfor ingen har respekt for licensnægterne?


Nu bestemmer du så ikke debatemnet.

Der er da masser af mennesker der har respekt for licensnægterne, der er både foreninger, web-sider og meget andet med samme formål.
Du er måske en af de få der ikke har, men det er uden betydning hvad du mener, - har du måske mere end 1 stemme ?42
Samfund- & Kultur / Sv: Hr. Nasserøv
« Dato: Oktober 22, 2017, 11:57:20 am »
Skulle det være en samfundsopgave at holde liv i en ren ræverød propaganda kanal hvis hovedformål er fordummende venstreekstremistisk og islam-propaganda og samtidig en løn og gavebod for dem med de "rigtige" meninger, - hovedsagelig journalistisk venstreparti og afdankede socialistiske politikere ?

Det er slet ikke nogen samfundsopgave, - det er udelukkende de røde nasserøves påstand for at få andre til at betale for deres lort, - og folk tror gudhjælpe mig på det og sluger kamelen. Skal folk betale licens for at se tv, så lad dem selv bestemme til hvem.

Tværtimod er det ulige/unfair konkurrence for alle de almindelige tv og radiostationer der er tvunget til selv at tjene deres penge.

Der er ingen der melder sig ud af samfundet for ikke at ville støtte den røde propaganda kanal, - tværtimod er de betydeligt mere værd for samfundet både nu og i fremtiden, end hele DR og deres slæng af nasserøve.

Hospitaler, veje, infrastruktur, politi, militær, grænsebevogtning o.s.v. er samfundsopgaver vi nødvendigvis må være fælles om, - DR hører ikke under nødvendige fællesopgaver, - tværtimod, - licensen er rent rødt nasseri.
Alle betaler til noget, som de ikke bruger. Sådan er vilkårene i alle samfund. Militærnægteren skal betale til militæret osv. Der er tusinder af ting, som man betaler til og bruger i varierende grad.

Derfor giver det ikke mening at tale om millimeterretfærdighed - så man er en nasserøv, hvis man ikke tager del i fællesskabet på udvalgte områder - men alligevel vil nyde goderne på andre områder.

Selv du kan vel ikke være så stor en egoist, at du vil påstå - at man kun skal betale til arbejdsløshedsunderstøttelse - hvis man får det udbetalt.

Du er mere end velkommen til at melde dig ud af samfundet ved gå på valsen og klare dig selv - men så længe du deltager i samfundet - er du en nasserøv.

Sjovt du igen bruger ordret nasserøv, når vi tidligere i en anden tråd har fastslået, at en nasserøv er en person der nasser på andre. Men nok om det.

Som sortseer,  lyver jeg ikke om licenspligtige apparater til medielicens. Går stærkt udfra, at min "manglende betaling, bliver hentet igennem skat" eller i så fald, er det bare ærgerligt.

At andre er sortseer, af økonomiske årsager, lyver om licenspligtige apparater, finder jeg forståeligt, i form af det ekstreme nasser og bondefangeri der forgår fra medielicens side.

Nå ja, og igen antager du noget om andre. I det her tilfælde at alle sortseer, måtte have dårlig moral  Jeg argumentere med at sige, at min moral intet fejler, så kan du jo prøve at bevis det modsatte, hr. Antager.

Ikke at jeg ved dette, men kan vel efterhånden "antage" at din moral og etik, er jævnt dårlig, når du bliver ved med at antage noget om andre.

43
Politik / Sv: Egoist eller ej
« Dato: Oktober 21, 2017, 01:47:04 pm »
Kan man konkludere, at tilhængerne af at DR ikke længere skal støttes - også går ind for - at militærnægtere ikke skal betale til forsvaret? At cyklister ikke skal betale til motorveje? At det skal være frivilligt, om man vil betale til overvågningen af grænsen? osv.

Stakkels Nigerianske mand.

En stakkels Nigeriansk mand er død og myndighederne finder 27 billioner $ i hans lejlighed.

Han har prøvet at give dem væk i 15 år, - men ingen besvarede hans e-mails.Hvad kan man så konkludere ud fra det ?44
Politik / Sv: Et socialdemokratisk vælgermøde i Brabrand
« Dato: Oktober 19, 2017, 11:21:51 pm »


Hvad en mand ønsker under en fane, er vel ikke ens betydende med at alle andre ønsker det samme? Tvivler på alle nazister har de samme overbevisninger om hvordan et samfund skal fungere.

Og så vidt jeg er orienteret omkring nazismen, så er den startet som et parti, altså demokratisk valgt.


Ved valget 30.1.1933 gik nazisterne markant tilbage, men det lykkedes dem at overtale præsident von Hindenburg til at udnævne Hitler til rigskansler i en nazistisk-konservativ koalitionsregering.

Den 27.2.1933 brændte Rigsdagen, og som reaktion på det gik Hindenburg med til at indføre undtagelsestilstand. Herefter var Tyskland et nazistisk diktatur (selvom undtagelsestilstanden ellers var tænkt som noget midlertidig).

Marinus van der Lubbe blev efter en undtagelseslov idømt dødsstraf og henrettet for Rigsdagsbranden. Marinus var en hollandsk anarkist, som var alene om at påsætte Rigsdagsbranden - og motivet var politisk.

Da nazisterne på den måde helt afskaffede valg i 1933 (endda uden at have flertallet) - og indførte diktatur - så er det du skriver langt ude.

Hitler prøvede jo først sit ølstuekup som ikke gik så godt, først derefter brugte han demokratiet selv til at afskaffe demokratiet med.
Det er jo netop derfor vi skal være på vagt og udvise rettidig omhu over for dem der vil misbruge demokratiet på den måde igen.
45
Politik / Sv: Den evige opdragelse
« Dato: Oktober 19, 2017, 11:15:36 pm »

Anarki som jeg ønsker det, fungere ikke i praktisk. det er ren og skær utopiske fantasi samfund / mangel på samme. Som sagt, en tro, eller overbevisning om du vil. Men kæmper stadig for dette, da jeg tror på det.

Er stærkt forivret og hvem i er, og hvad i tror på, ud over at være soldater, og har en bestemt opfattelse af hvad demokrati er?

Så i bogstavligste forstand, hvad kæmper i for, og hvorfor er jeg, eller andre ikke inkluderet fra denne kamp/overbevisning?

Det var en skam du ikke kunne forklare hvordan du vil få dit anarki til at fungere i praksis.

Hvem jeg og vi er ved de gamle debattører udmærket, det har jeg skrevet og vist så mange gange at jeg ikke gider vise billederne igen, men du kan se masser af billeder af hvem vi er i tidligere indlæg hvis du er så interesseret.Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 207