Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 [2] 3 4 ... 237
16
Der er ikke noget, der er vigtigt i den her tråd.

Det er gentagelsernes gentagelser i en uendelighed.

På trods af at du læser det ene eksempel efter det andet på hvad muslimerne fører med sig af dårligdomme, så hænger du alligevel fast i den vildfarelse at muslimsk indvandring er godt for Vesten. Det kunne derfor godt tyde på at du er lidt langsom i optrækket og at vi derfor bør fortsætte ufortrødent med at oprette indlæg som dette. :yes:


Der er nok også flere der lytter til f.eks. Victor Orban, end til en hillbilly fra grønland.17
Fra medierne / Sv: Det ville du ikke skrive, hvis du havde været erfaren
« Dato: Marts 11, 2018, 01:31:51 pm »


Derimod tegner der sig efterhånden et nyt billede med en opsplitning i et nyt vest/øst-europa, - eller rettere: et muslimsk vest-europa og et muslim-frit øst-europa, - som Orban her siger, vil der snart komme strømme af flygtende kristne vesteuropæere som til gengæld skal være velkomne".I den virkelige verden er flugten gået den anden vej.

Problemet er, at du mangler livserfaring

Du tror jo heller ikke, at de unge piger på Filippinerne er interesseret i dig på grund at penge - men fordi du er så "charming and handsome"  :tatice_03:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7612.msg103806#msg103806

Kan man være mere virkelighedsfjern?

Fattige lande er fyldt med gamle naive mænd, som tror de unge piger synes, de er evigt dejlige.

Helt ærligt. Der er ikke noget mere latterligt, end når man møder en gammel, dansk mand med en lille halv så gammel udenlandsk pige - som tror fuld og fast på, at deres "købe piger" elsker dem  :big_grin: :big_grin:

Mener du selv dette indlæg er god debat?

Det er hans sædvanlige form for debat, - niveauet er som en børnehave eller mere måden de autonome "debatterer" på når de står og skriger i sidegaderne.

Spring tumben over, - det er kun det sædanlige nonsens og barnlige, naive og latterlige forsøg på personangreb og helt uden substans eller relation til emnet.

Desuden ved jeg at Carlo var intelligent nok til at læse mit indlæg om købepigerne i den ånd det var skrevet, - han befinder sig jo selv midt i det og forstår udmærket hvad jeg mente. Selv om han er kommunist har han trods alt ikke hovedet fuld af cement lige som ankagleren.
Desuden var der et billede med som nok burde gøre det åbenlyst for selv den mest tungnemme hvad jeg mente, - men også der skiller ankagleren sig ud.

Som 16 årig med lyst hår og blå øjne, blev jeg "solgt" af mine venner, til en statelig dame (45) der godt kunne lide lammekød og havde et bordel i Venezuela, "El Falcon" hed det. Hende boede jeg hos et stykke tid og lærte en del. Nogle år senere havde jeg allerede været jorden rundt et par gange, deriblandt også besøgt hele den grønlandske kyst, og havde allerede på det tidspunkt hentet mere livserfaring end ankagleren nogensinde får. Men det vil jeg lade læserne, og dem der har haft gavn af mine erfaringer og historier selv bedømme, - det ved jeg jo at et par stykker her på DD allerede har haft.

Med hensyn til mine erfaringer, rejser og historier, har de da været interessante nok til at både danske aviser, ugeblade og medier har bragt en hel del af dem, med forsidebilleder og begge midtersider flere gange, - ligesom jeg da også har måttet ud og holde nogle foredrag om det.

I nogle år skrev jeg også artikler til et dansk bådblad.

Det er heldigvis en hel del år siden, så jeg afslører ikke min identitet ved at fortælle det her, - men det var tydeligvis interessant nok for almindelige danskere og folk med lidt mere livserfaring end ankagleren, - ellers havde de formentlig ikke udgivet det.

Sorter selv ankaglerens mange tusind indlæg og se hvor meget der er personangreb, politisk propaganda  og nonsens, og hvor meget der er reel debat og bedøm så selv.


18
Hvis man ser udviklingen for Tyskland ligger det samlede tal for 2015, 2016, 2017 på 476.649, 745.545 og 222.683. Tallet for januar 2017 lå på 17.964 og tallet for januar 2018 ligger på  15.077. Der er altså en meget tydelig tendens til, at tallet er faldende jo. Ligesom det er for Danmark og der er tid til at afblæse massindvandringsalarmen, fordi der ikke kommer flere, men færre ansøgere. Om man synes det er for meget, er så noget helt andet.

Debatten i Tyskland har i længere tid gået på familiesammenføringer. Hvis hver af dem der kommer, skal have en kone eller to og nogle børn med, svulmer det op. Fra tysk side har man indført en kategori 2 asylsøgere, lidt i stil med vores "tålt ophold", der bl a ikke vil få adgang til familiesammenføring.

Der er også beklagelser over at dem der har opnået flygtningestatus, må vente meget længe på familiesammenføring, p gr af sagsbunkens størrelse. Børn skal også DNA-testes for muslimer har ingen hæmninger med at søge familiesammenføring med børn der slet ikke er deres egne.

Men der er yderligere stramninger på vej. Asylanter vil fremover kun kunne få familiesammenføring med den de var gift med på tidspunktet for flugten.


Det ændrer ikke ret meget, - det tog er kørt for længst for vest-europas vedkommende.

Derimod tegner der sig efterhånden et nyt billede med en opsplitning i et nyt vest/øst-europa, - eller rettere: et muslimsk vest-europa og et muslim-frit øst-europa, - som Orban her siger, vil der snart komme strømme af flygtende kristne vesteuropæere som til gengæld skal være velkomne".

Det er en ret lang tale han holder, men han siger rigtig mange fornuftige ting, og tegner sammen med de andre visegrad lande og det ændrede politiske billede i vesteuropa konturerne for et helt andet og noget bedre europa.

https://youtu.be/ck57Tz-V6ok
19
Samfund- & Kultur / Sv: Jeg gider ikke at debattere dine personangreb
« Dato: Marts 10, 2018, 05:14:51 pm »
''Jeg har ikke forsøgt at bringe hårspray ind i debatten - det er Licensnægteren og dig.''


Nu var debatten om hårspray og ikke om Zyklon B.

Allerede i oplægget nævnte du 266b tre gange - så det er ikke smukt, at du nu forsøger at løbe fra det.

Før nazismen var der ingen lovgivning om racisme i nogen lande.

Man fik racismelovgivning på grund af jødeudryddelserne i koncentrationslejrene.


Så er det da også temmelig forskruet at bruge samme pargraf mod fredelige demonstranter der uddeler hårspray for at gøre opmærksom på et tiltagende samfundsproblem.

Det er så nogen lunde at bruge racismeparagraffen stik mod sin hensigt, - nu skal den vendes og bruges til undertrykkelse af ytringsfriheden i stedet.

Det får jo ikke samfundsproblemet med muslimske asylanters mange lovovertrædelser, vold og voldtægter mod ikke-muslimer til at forsvinde, snarere tværtimod, - nu skal det åbenbart forties.20
Samfund- & Kultur / Sv: Hvor har du det fra?
« Dato: Marts 10, 2018, 04:28:46 pm »


Jeg går bestemt ikke ind for noget holocaust, men du samligner ''asylspray'' (hårspray) og zyklon B. Så er man ikke helt klog hvis man gør det.

Det tror jeg ikke, at jeg har gjort, men tanken ligger da lige for, når nogen bruger dåser i propagandaen på den måde, og man kender historien.

Kan jeg få at vide, om du helt udelukker, at historien kan gentage sig i fremtiden?


Selvfølgelig kan det gentage sig i fremtiden,- og vil højst sandsynligt også gøre det.

Enten vil det blive muslimerne der udrydder alle ikke-muslimer, - eller også vil det blive resten af verden der udrydder muslimerne og deres medløbere.

At sige det aldrig vil blive til noget er noget vrøvl, når vi kan se det allerede er i fuld gang flere steder i verden og breder sig som en steppebrand. se bare Indien, Afrika, Burma, Sri Lanka, Philippinerne m.fl. - sammenholdt med det politiske skifte der også tegner sig i vesteuropa.

Det er en underlig krig der er startet, småt og lokalt som en slags borgerkrig, men efter samme mønster og mange forskellige steder på jorden på een gang, det ligner slet ikke en krig som vi har set det tidligere - men det gjorde hverken 1. eller 2. verdenskrig jo heller ikke.21
Samfund- & Kultur / Sv: Du virker til gengæld stordum
« Dato: Marts 10, 2018, 04:17:44 pm »

Du er den eneste der kunne finde på at blande nazismen ind i en debat om hårspray og sidestille de to.

Desuden er du den altid den første til at komme med personangreb mod alt og alle, "man er idiot hvis man tror .." og lign. - derfor er det også helt berettiget at kalde dig en naiv og ualmindelig indskrænket person med en skrue løs, - det kan jeg se der også er andre der har indset.

Du er den eneste jeg taler sådan til, ingen andre, - og det er kun for at bruge din egen jargon.

Derudover debatterer jeg kun emner og holder mig normalt fra kommentarer om personer eller kan opfattes personligt, - såvel i virkeligheden som i debatten.

Du kan se splinten i alle andres øjne, men ikke bjælken i dit eget.Det er et uigendriveligt historisk faktum, at racismeparagrafferne har set verdens lys på grund af nazismen.

 - men du er dum nok til at ty til personangreb i stedet for at argumentere for din sag.
Det er hans sædvanlige barnlige måde at skifte emne og trække "nazikortet" på.

Spring hans indlæg over, - det er bare de sædvanlige gentagelser igen og igen - igennem 30 år.

Tjek selv hans mange tusind indlæg, - gentagelse efter gentagelse i een uendelighed.

De sædvanlige floskler, slogans og statistikker fra den socialistiske propagandamaskine.

Intet om emnet, ingen historie eller erfaringer og intet nyt at hente, - intet han ikke har skrevet mindst 10 gange før.

Manden har jo en skrue løs når en fredelig demonstration med uddeling af hårspray pludselig kan blive til nazisterne og deres giftgas.

De eneste der har udtrykt ønske om en gentagelse af holocaust og udryddelse af jøderne med giftgas er foruden anklagerens opfordring til at erstatte tændstikkerne  med Cyklon B, - (det må vel være afbrændingerne af asylcentre han hentyder til med de tændstikker), -  vist kun muslimerne.

22
Hvad har Zyklon B med asylspray at gøre?

Det er hans sædvanlige barnlige måde at skifte emne og trække "nazikortet" på.

Spring hans indlæg over, - det er bare de sædvanlige gentagelser igen og igen - igennem 30 år.

Tjek selv hans mange tusind indlæg, - gentagelse efter gentagelse i een uendelighed.

De sædvanlige floskler, slogans og statistikker fra den socialistiske propagandamaskine.

Intet om emnet, ingen historie eller erfaringer og intet nyt at hente, - intet han ikke har skrevet mindst 10 gange før.

Manden har jo en skrue løs når en fredelig demonstration med uddeling af hårspray pludselig kan blive til nazisterne og deres giftgas.

De eneste der har udtrykt ønske om en gentagelse af holocaust og udryddelse af jøderne med giftgas er foruden anklagerens opfordring til at erstatte tændstikkerne  med Cyklon B, - (det må vel være afbrændingerne af asylcentre han hentyder til med de tændstikker), -  vist kun muslimerne.

Holocaust i dag er muslimernes udryddelse af ikke-muslimer, - som vi ser i Afrika, Thailand, Burma, Sri Lanka, Philippinerne og store dele af europa, - og som nok skal sprede sig endnu mere.23
Fuldstændig latterligt at der tiltales for en hårspray - det kan man købe i et hvert supermarked - skal der så ikke rejses sag mod COOP og Dansk Supermarked for at føre disse farlige angrebsvåben??


Det er helt klart meningen  der skal afsiges en politisk dom, - andet kan man ikke kalde det.

Muslimer kan råbe "danske ludere" og overfalde og voldtage ikke-muslimer alt det de vil, - der er endnu ingen der har turdet kalde det racisme, - det er ikke politisk korrekt, - ingen af dem er heller nogen sinde blevet anklaget for "racisme", uanset hvor tydelig deres vold altid er tydeligt racistisk rettet mod ikke-muslimer uanset nationalitet, hudfarve eller religion.

Men at uddele en hårspray er selvfølgelig "racisme", - eller er det åbenlys politisk forfølgelse så det er til at gennemskue ?

Bedøm selv, - "retsstat" for de rigtige meninger, - eller hvad ?24
Politik / Sv: Konflikt
« Dato: Marts 08, 2018, 11:45:40 pm »
At du uden videre afgør at det nok ikke er sandt må stå for din regning,

Det har jeg da ikke sagt. Hvad er det ved "Det kan da godt være sandt - det kan også være, det ikke passer" du ikke forstår?

Jamen så lad os da spørge ind til det i stedet for bare at skrive "ja-ja", -  han vil sikkert kunne fortælle nogle historier og oplevelser fra et lidt usædvanligt job og liv, til underholdning og erfaring for andre, lige som flere debattører herinde allerede har gjort - uden at det nødvendigvis afslører hans identitet, - så foreløbig venter vi spændt på svar.

Det er de usædvanlige der er de mest spændende, - de "almindelige" er så kedelige.25
Politik / Sv: Konflikt
« Dato: Marts 08, 2018, 11:22:42 pm »

Sikke en typisk dansk jantelovs kommentar at komme med.

Homofaber har ikke forstået hvad ankagleren skrev, - at hvis man kun har sin egen korte mening at komme med i en enliner, - og slet ikke andet, - er det ligegyldigt for alle og nærmest bare en måde at spamme på

Hvorfor skulle det ikke være sandt ? - der arbejder mange Danskere på ret høje poster i Asien, flere end de fleste tror - desuden kunne det jo også være han var direktør i f.eks. en dansk eller anden oversøisk afdeling af firmaet, det ved vi heller ikke endnu. Det var da med direkte reference til præsidenten.

Men som han skriver, - sådan en post kommer man ikke sovende til, og normalt heller ikke en man får lige når man er gået ud af skolen, det er også sjældent man får sådan en post (Manager) uden at have anden oversøisk erfaring først, så må jeg spørge hvor du har hentet den uddannelse og erfaring, det lyder som Mærsk eller en eller anden international bank ?

Det lyder også som om der ligger en spændende og sjov historie bag, som for mig er langt mere spændende, og som jeg da gerne vil høre.

Det kan da godt være sandt - det kan også være, det ikke passer. Det kan ingen vide, når vi alle er anonyme, og det er lidt problemet jo, at man kan fremsætte påstande, som ingen har mulighed for at få bekræftet.


Jamen så må vi da håbe han gider svare på mine spørgsmål og fortælle historien bag, og hvorfor han ikke er der mere - den syntes jeg kunne være mere interessant.

At du uden videre afgør at det nok ikke er sandt må stå for din regning, - jeg vil gerne vide mere inden jeg kan afgøre det, - og indtil videre kan jeg ikke se hvorfor manden skulle lyve.26
Politik / Sv: Konflikt
« Dato: Marts 08, 2018, 10:59:50 pm »

Ikke for noget, men jeg har været direktør i et stort japansk firma, med direkte reference til præsidenten for firmaet.
Bare til orientering, det kommer du ikke sovende til.

Hvilket firma?

Et firma i Tokyo.

Ja ja, den er god med dig.  :smile1:


Sikke en typisk dansk jantelovs kommentar at komme med.

Homofaber har ikke forstået hvad ankagleren skrev, - at hvis man kun har sin egen korte mening at komme med i en enliner, - og slet ikke andet, - er det ligegyldigt for alle og nærmest bare en måde at spamme på

Hvorfor skulle det ikke være sandt ? - der arbejder mange Danskere på ret høje poster i Asien, flere end de fleste tror - desuden kunne det jo også være han var direktør i f.eks. en dansk eller anden oversøisk afdeling af firmaet, det ved vi heller ikke endnu. Det var da med direkte reference til præsidenten.

Men som han skriver, - sådan en post kommer man ikke sovende til, og normalt heller ikke en man får lige når man er gået ud af skolen, det er også sjældent man får sådan en post (Manager) uden at have anden oversøisk erfaring først, så må jeg spørge hvor du har hentet den uddannelse og erfaring, det lyder som Mærsk eller en eller anden international bank ?

Det lyder også som om der ligger en spændende og sjov historie bag, som for mig er langt mere spændende, og som jeg da gerne vil høre.


.

27
Politik / Sv: Konflikt
« Dato: Marts 08, 2018, 04:51:07 pm »


Det er bare så tydeligt, at du aldrig har været erhvervsmand.


- siger den store erhvervsmand med masser af erfaring på området ?


28
Fri Debat / Sv: Det er uinteressant for andre, hvad du mener
« Dato: Marts 08, 2018, 04:35:18 pm »
Hvis du har nogen gode argumenter i en debat, så vil andre gerne lytte - men det er ikke interessant for andre, hvad du mener.

Phil tror også, at hans meninger er interessante for andre, men de kender ham ikke engang  :big_grin:

I den gode debat er man uenige og lytter til argumenter.


At det er som det er, skyldes muslimernes nasseri. Da Fogh-regeringen kom til, var det første de gjorde, at lave nogle love der skulle dæmme op for de muslimske kædeindvandringer. Disse love kom så også til at ramme sagesløse danskere og udlændinge.

Lighed for de love som muslimerne snylter på. Som en gøgeunge i en fremmed fugls rede.

Det er ikke overalt muslimerne slipper lige godt fra deres forehavende. I Myanmar har myndighederne åbenbart fået nok, og fordriver dem hårdhændet. I Gaza og på Vestbredden får muslimerne lov til at smage deres egen medicin og skulle i højere grad overveje at lade være med at lade sig undfange i moders liv.


Det var dog en utrolig højrøvet skid at høre på.

Det er betydelig mere interessant at høre på Carlo og næsten alle de andre, end dit ensformige og evige naive socialistiske propaganda bræk.

Selvfølgelig er der ingen her der kender hinanden, hverken dig eller mig eller Carlo, - så hvad er det for noget bræk at komme med.

- Og hvad var så argumentet i dit indlæg udover personangrebet ? - som hermed er besvaret.

Du er så nogen lunde den eneste vi IKKE ønsker nogen kommentar fra, - for det er så inderlig ligegyldigt hvad du mener.29
Det kan du jo så spekulere over Phil - I et rets samfund skal alle være lige for loven hvad enten man er muslim eller Philippinsk skolepige, er det så svært at forstå?  :girl_smile:


Du glemte at skrive "vanekriminel muslim eller Philippinsk skolepige.

Så kan man jo vælge om man vil have et "retssamfund" hvor forældede love og paragraffer er vigtigere end et retfærdigt samfund.
Det den såkaldte "retsstat" repræsenterer er jo det stik modsatte af retfærdighed, - bekymrer det dig slet ikke ?

Kalder du det at være lige for loven ? - I så fald er det tydeligvis nogle love der burde skrottes hurtigst muligt, og gudskelov også forlængst havde været det i et "retfærdigt samfund".

"retssamfund", - my ass.30
I betragtning af, at ingen er uenige om noget her, så kan du måske forklare, hvordan du har tænkt dig, at vi skal debattere dommen "meget"?

Det kan give os et fingerpeg om hvor Vesteuropa er på vej hen med den snigende islamisering. Nu skal vi også have stats- uddannede og -betalte imamer, til at jævne vejen for islam.

I Tyskland er der debat om islamiske tørklæder for officials i retssale. Og dem der er for tørklæder i retssalene, gør så gældende at så må der heller ikke være kristne kors i retslokalerne.

Så kan man jo overveje om ikke Danmark også har temmelig mange af samme slags forskruede mennesker siddende på poster de ikke burde bestride i et såkaldt "retssamfund", når vi igen og igen ser 12-14 årige velintegrerede ikke-muslimske skolepiger blive udvist til Thailand. Philippinerne, sydamerika og andre steder, mens dybt kriminelle muslimske vaneforbrydere får lov at blive, gå frit omkring og gentage deres forbrydelser igen og igen ?


Sider: 1 [2] 3 4 ... 237