Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Phil

Sider: 1 ... 5 6 [7] 8
91

Fødevarer og Landbrug advarer om en dramatisk udvikling med udflytning af op imod 40.000 job på grund af bl.a. høje lønninger, høje omkostninger og mangel på kvalificeret arbejdskraft.
http://finans.dk/finans/politik/ECE7844282/Hver-fjerde-f%C3%B8devarevirksomhed-vil-flytte-produktion-ud-af-landet/?ctxref=ext

92
Fri Debat / Ikke alle kan leve som de plejer længere
« Dato: Juli 08, 2015, 09:18:55 am »

Det er åbenbart ikke alle der fortsat kan leve som de plejer, som ankagleren og de røde ellers påstår:

Træt af tyveri og chikane: Én Netto lukker og fire ændrer åbningstid
Han konstaterer, at en kerne bestående af 10 utilpassede unge og deres venner skaber problemerne ved Netto, hvor kunder, ifølge Allan Søstrøm, også har fået smadret bilruder på p-pladsen.

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2015-06-25-traet-af-tyveri-og-chikane-en-netto-lukker-og-fire-aendrer-aabningstid

http://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE7815474/Tyvekn%C3%A6gte+lukker+Bispehavens+Netto/

Hjem-IS har opgivet flere boligområder efter overfald
Det er tilsyneladende ikke alle steder i landet, at Hjem-IS-bilen med dens karakteristiske klokke bringer glæde.

http://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE7857113/Hjem-IS-har-opgivet-flere-boligomr%C3%A5der-efter-overfald/

Mon det er nazister eller muslimer der er skyld i det, hvad tror I ?


93
Fri Debat / Kan vi undvære muslimerne i Danmark ?
« Dato: Juli 07, 2015, 05:13:02 pm »

Det er pludselig gået op for mig hvor vigtige muslimerne er  for Danmark.
Danmark kan faktisk risikere at køre på røven uden dem.

Prøv at forestille jer en masse ledige der ville blve.

Politiet ville drysse rundt uden at ane hvad de skulle lave.

Socialkontorerne ville nærmest stå tomme, og socalarbejderne ville være henvist til at sidde og læse femina eller sænke slagskibe

Alle de mange beskæftigede i integrationsindustrien ville miste deres arbejde uden undtagelse og hvem andre kan bruge deres "speciale" til noget ?

Fængselsvæsnet, - ak og ve, - de ville ikke have mange chancer. Nogle af dem ville nok være nødt tl at forsøge sig i hotel eller horror branchen, eller som "velegnede selskabslokaler" for SM`ere for at overleve, her ville kun fantasien sætte grænsen.

Kioske, pizzaudbringning og brune bude ville nærmest være en sagablot. Du må selv hente din pizza, din pose chips og din cola for fremtiden.

Brandbiler og ambulancer ? I nogle lande jeg kender godt, er politi og brandbiler noget man kan leje til at køre en tur rundt i byen, pyntet med flag og balloner og med fuld udryknigshorn og blinkende lygter og fyldt med børn på din søns eller datters fødselsdag, - måske det kunne være fremtiden ?

Det ville ikke kun ramme hårdt i Danmark. Tænk på chartermarkedet for lystyachter i Caribbean, skiresorterne og hotellerne i Grækenland og andre steder, der selv skulle til at sparke deres døre ind, stjæle fra gæsterne og ødelægge inventaret.

Jeg har hidtil ment islamisterne og de uintegrerbare skulle smides ud, men når jeg nu ser på alle de uheldige konsekvenser det kan have, - og jeg kan se mange flere end jeg har nævnt her, - kan det alligevel godt være Gubbien har ret og at vi alle burde stemme radigalt, så vi kunne bevare en masse job og få fuld beskæftigelse igen.


94
Fri Debat / Pige på 11 betaler prisen for de politisk korrekte
« Dato: Juli 06, 2015, 07:35:01 am »
Pigen var kun 11 år, da hun blev udsat for en modbydelig voldtægt. En ung mand fra Somalia slog hende, væltede hende om på gulvet og voldtog hende, så hun blødte fra underlivet.

Straffen for voldtægt er normalt mellem to og seks år.
 
Men den unge mand fra Somalia fik kun 180 timers samfundstjeneste som gartner. Desuden skal han betale 125.000 kroner i erstatning til pigen.  Fem ugers let arbejde i det fri som straf for en grov voldtægt.

Det er resultatet når myndigheder, de radigale og venstrefløjen skal pleje deres politisk korrekte image. En pige på 11 år betaler prisen.

http://denkorteavis.dk/2015/ung-mand-fra-somalia-voldtog-pige-pa-11-ar-dommeren-mente-at-det-var-synd-for-ham/

95
Fri Debat / Nanna Skovmands indlæg på facebook
« Dato: Juni 23, 2015, 01:38:56 pm »
Jeg vil gerne dele Nanna Skovmands facebook indlæg efter dommen

Citat:

Nanna Skovmand
Jeg har været lidt i tvivl om, jeg ville lave et opslag efter dommen i går. Men nu har jeg sovet på det, og det synes jeg nu, jeg vil. Jeg ved godt, det ikke kommer til at ændre noget, men derfor synes jeg, det er vigtigt, at beskrive hvordan det føles, at få den "nyhed", jeg fik i går. Jeg har prøvet ikke at virke for subjektiv, men efter lange overvejelser, så behøver jeg vidst ikke det, for det var mig og os, det gik udover, og jeg vil mene, jeg er i min ret til at have nogle følelser forbundet med det. Og det var der. Mange følelser. Og for at sige det hårdt, så føles det lidt som et kædeslag i hovedet. 2 måneder bag tremmer. 2 måneder... Kan det virkelig være sandt? Er det det, man får, når man i en fuldstændig bevidst handling slår uskyldige mennesker ned med våben? Er det så "billigt"? Jeg har så pokkers svært ved at forevige mig med den tanke, for jeg står med følelsen af, at man ikke mener, at det var så slemt, når nu straffen skal måles udfra den kriminelle gerning, der er blevet begået. 2 måneder... Det er en følelse af max afmagt. Det er følelse af at man er blevet ubetydeligt-gjort og næsten usynlig-gjort. Jeg siger ikke, det er sådan faktum er, men det er de følelser, man sidder tilbage med. 2 måneder... Jeg havde på forhånd forberedt mig på, at straffen sandsynligvis ikke vil blive så høj, for det er den ikke i Danmark, når man begår vold. Heller ikke grov vold. Jeg går helt klart ind for forebyggelse istedet for afstraffelse. Det tror jeg, har bedre en effekt. Men har det så ikke virket, er det også vigtigt, man slår ned sender et signal om, at vold er absolut noget man får en hård straf for. For der er et offer, der står tilbage, og dem skal vi sørme også huske at passe ligeså godt på.
Men straffen skal heller ikke være det, der heler mine sår. Det gør tiden, det gør de mange timer hos psykologen og alle de fantastiske mennesker, der har støttet mig hele vejen. Men straffen skal ligesom give en retfærdighedsfølelse. Det gjorde denne ikke. Den gav en følelse af uretfærdighed. Tomhed. Men det får ikke lov til at slå mig ud. Jeg kæmper videre. For det er sådan jeg er. Jeg har stadig ligeså meget smag for livet og alle de udfordringer, livet tilbyder mig. Jeg vil fortsat tro på det gode i alle, og møde alle med ligeså åbne arme, som jeg altid har gjort.
Jeg sender ALT min kærlighed og ALLE mine tanker, til alle ofre, jeg ved kender alle disse følelser. Og selvom vi føler det, så er vi heldigvis ikke alene om det. ❤

96
Politik / Hele Europa er træt af muslimske provokationer
« Dato: Juni 21, 2015, 09:03:48 am »

I fredags blev tredive muslimske studerende nægtet adgang til De Mot-Couvreur institut i Bruxelles for at bære lange nederdele.
Direktøren for skolen sagde, at det har tilsidesat skolens regler om at lange nederdele var en symbol på religiøsitet.
De studerende protesterede uden for skolen og krævende adgang til skolen. Politiet blev til sidst tilkaldt af skolen og spredte de studerende.

Brussels: 30 Muslim girls denied entry to school
On Friday thirty Muslim students were denied entry to the De Mot-Couvreur institute in Brussels for wearing long skirts..

http://www.worldbulletin.net/haber/159962/brussels-30-muslim-girls-denied-entry-to-school

97
Politik / Flere folkeafstemninger i fremtiden
« Dato: Juni 15, 2015, 09:41:33 am »

Umage politisk alliance står til at blive til virkelighed
Den nye politiske alliance mellem EL, LA og DF står til at få mandater nok til at kunne kræve folkeafstemninger, hvis de kan blive enige om kursen.

En ny, alternativ alliance bestående af modstanderne af offentlighedsloven, Enhedslisten, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, ser nemlig ud til at kunne få de afgørende mandater, der ifølge Grundloven skal til for at kræve folkeafstemninger.

Tidligere i valgkampen gav de tre partier hinanden håndslag på, at de uanset valget udfald vil samarbejde om at gennemtvinge folkeafstemninger om større politiske beslutninger.

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7792659/Umage-politisk-alliance-st%C3%A5r-til-at-blive-til-virkelighed/?ref=eblistermest

98
Politik / Prisen for islamiseringen stiger
« Dato: Juni 11, 2015, 09:29:51 am »

Danskernes leflen og underkastelse for islams ideologi tager til i helt utrolig grad.
Typisk udtrykt når ankagleren f.eks. skriver "Det nye er, at racistiske svenske elever render rundt med det svenske flag, og det må de ikke."
Skal Svenskerne/Danskerne/Englændere o.s.v. pludselig kaldes racistiske fordi de bruger og er glade for deres flag, - racistiske mod hvem ?, - det kan da kun være mod racisterne selv.

Samtidig undrer det mig at se Danskerne har frygtelig meget mod østarbejdere der kommer hertil for at arbejde, samtidig med de selv samme mennesker gladelig knokler der røv i laser for at forsørge en stadig stigende horde af muslimer der bestemt ikke har i sinde at lave noget som helst, men hovedsagelig er her for overførselsindkomsterne og velfærdens skyld. Er det ikke den omvendte verden ?

De gamle får ugegammel mad og må sidde hele dagen i en lorteble, dem er der ikke råd til, samtidig med at man har masser af penge til at sende de mest uciviliserede, kriminelle, voldelige og utilpassede 2.g`ere på luksusture på lystyachter i Caribien i hele og halve år.
Det er den slags vi andre bruger som belønning til de dygtigste og mest flittige.
Men det afhænger selvfølgelig af hvad man helst vil anspore og opfordre til, og hvilken fremtid man ønsker.

Den slags koster naturligvis dyrt i både penge, velfærd og arbejdspladser, og de eneste til at betale det er skatteyderne. Derfor er DK nødsaget til at opretholde nogen af verdens højeste skatter, afgifter og lønninger.
Den holder bare ikke i en globaliseret og åben verden, hvor forbrugerne i høj grad går efter de billigste priser og det er lige så nemt at købe en vare, eller ansætte en mand i Italien eller Kina, som det er at købe den eller ansætte ham i Danmark.

Danske banker sender tusinder af job til lavtlønslande
Flere end 3.400 arbejdspladser har Danske Bank, Nordea og øvrige danske pengeinstitutter tilsammen placeret i Litauen, Polen og Indien. De bankansattes fagforbund har svært ved at se en ende på udflytningen i bankernes fortsatte jagt på besparelser.

http://finans.dk/finans/finans/ECE7770127/Danske-banker-sender-tusinder-af-job-til-lavtl%C3%B8nslande/?ctxref=ext

Han valgte Danmark fra for at blive iværksætter i Thailand
»Hovedårsagen til, at jeg valgte Thailand, var de mange veluddannede medarbejdere, der er inden for it- og kommunikation. Her er en bred skare af dygtige folk, som vi kan få til priser, der er langt lavere end det, vi skal betale tilsvarende medarbejdere i Danmark.«
Størstedelen af Kristian Ole Rørbyes thailandske medarbejdere har en bachelor inden for it. Her er startlønnen ca. 3.000 kr. om måneden plus frokostordning og sygeforsikring. Og den løn er der mange, der vil arbejde til.
I Danmark skal en tilsvarende medarbejder have 25.000-30.000 kr. i startløn foruden pension, feriepenge osv. Her er det vigtigt at få med, at skatteniveauet er helt anderledes i Thailand. Kristian Ole Rørbye betaler topskat i Thailand, den ligger på 17 pct., mens mange menige medarbejdere enten slet ikke betaler skat eller mellem 8 og 10 pct.

http://finans.dk/live/erhverv/ECE7780927/Han-valgte-Danmark-fra-for-at-blive-iv%C3%A6rks%C3%A6tter-i-Thailand/?ctxref=ext

99
Fri Debat / Nu skal de radigale vist til at passe på
« Dato: Maj 31, 2015, 07:44:57 pm »

De juridiske eksperter foreslår at indføre ordet "landsforræderi" i straffeloven.


http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/straffelovraadet-is-sympatisoerer-skal-kunne-faa-livstid/5587866

100
Politik / Politikerne svindler med stemmerne
« Dato: Maj 29, 2015, 08:28:38 am »
 
De stjæler de blanke stemmer.
Politikerleden i DK er nu så stor at mere end 50% på EB`s afstemning har sagt de vil blive hjemme på sofaen.
De mener ikke det giver nogen mening at vælge mellem pest og kolera.
Som det er nu giver det heller ingen mening at møde op og stemme blankt
De blanke stemmesedler burde tælles op og udregnes i mandater og resultere i tilsvarende antal tomme stole i folketingssalen.
Så kunne politikerne ved selvsyn konstatere hvad befolkningen mener om dem.

102
Politik / Europa bliver et godt (og nemt) sted at drive forretning
« Dato: Maj 26, 2015, 09:37:27 am »
På få dage og med blot 1 euro på lommen skal du kunne åbne (registrere) en virksomhed hvor som helst i EU – uden at møde op noget sted eller dokumentere din identitet. Det hele kan klares på nettet.
Sådan lyder et nyt forslag fra EU-Kommissionen. Men direktivforslaget, som den danske regering støtter op om, er nærmest en invitation til snyd, lyder kritikken fra en række kilder, som Ugebrevet A4 har talt med.

De mener, at reglerne vil gøre det endnu nemmere for folk med tvivlsom moral at lave social dumping, undgå skat og flygte fra kreditorer.

I LO ryster man også på hovedet over direktivet, som organisationen sammen med FTF kæmper for at få stoppet eller alternativt ændret markant.

I fagbevægelsens øjne vil Kommissionens forslag gøre det endnu nemmere at omgå overenskomster og løbe fra regningerne.

http://newsbreak.dk/nye-eu-regler-laegger-op-til-fup/

-----------------------------------------

For andre er det et godt forslag.

Mens Ryanair herhjemme kæmper med fagbevægelse, Frank Jensen og et image, der er helt i bund, går det anderledes glat for resten af flyselskabet.

http://newsbreak.dk/ryanair-skovler-penge-ind/

Ryan airs prispolitik, med lave priser og lave omkostninger har vist sig at være en succes. De har kapret markedsandele og kunder og opkøber nu andre mindre flyselskaber.
Ryan Airs aktier stiger støt, og er en af aktierne på Warren Buffet`s Top 10 liste.

http://www.thestreet.com/story/12858729/1/why-ryanair-ryaay-stock-is-surging-today.html
http://www.thestreet.com/story/13054833/1/4-stocks-spiking-on-big-volume-ryanair-trex-and-more.html
http://finance.yahoo.com/q?s=RYAAY

Her kan man se de røde tal fra SAS (-0,6), sat op mod de grønne tal fra RYA (+4,78)
http://www.bloomberg.com/quote/RYA:ID

103
Politik / Hvor står dansk politi og militær ?
« Dato: Februar 26, 2015, 04:12:40 pm »

Hvordan er forholdsreglerne for bl.a. civilbefolkningen, militær og politi i tilfælde af unrest/militær undtagelsestilstand i Danmark ?

I mange lande er det militærets pligt at overtage magten, genskabe ro og orden og snarest muligt afholde demokratiske valg, - som vi da også har set militæret gøre flere gange i Thailand, og som vi så militæret på Philippinerne gøre da de afsatte diktatoren Marcos og genetablerede demokratiet, - så godt det nu kan lade sig gøre på Philippinerne.

Der er også en del lande hvor vi har set militæret følge første del af deres instrukser, - desværre beholdt de magten og glemte det også var deres pligt at afholde frie valg bagefter.

Er der nogen der ved hvilke instrukser eller andet der foreligger for militær, politi og civilbefolkning i tilfælde af lignende situationer i Danmark ? - eller om der findes noget i det hele taget ? - og hvilken af de to slags militær/politi har Danmark ?

104
Fri Debat / Markedsføring af Din-Debat ?
« Dato: Februar 23, 2015, 06:53:27 pm »
Jeg syntes i høj grad din debat trænger til lidt frisk blod.
Det er de samme 5 gamle debattører der skændes om det samme, igen og igen, det er omtrent som at læse avisen fra i går.
Ville det være en ide at vi prøvede at nævne debatten lidt på facebook profiler, twitter og hvad i nu ellers har, for at få lidt flere nye og friske debattører ind ?

105
Fri Debat / Hvorfor har alle nationer problemer med islam ?
« Dato: Februar 19, 2015, 01:53:08 pm »

Jeg har ofte siddet i internationalt selskab på hoteller og lignende steder rundt om i verden.
Australiere, Indere, Kinesere, Canadiere og hvad der ellers kommer af forskellige nationaliteter, når vi sidder i baren om aftenen og løser alle verdens problemer i fællesskab.
Naturligvis falder samtalen ofte på islam i den anledning, og det slående og gennemgående træk er, at vi ingen problemer har med hinanden indbyrdes, men alle fortæller de om store problemer med islam i deres hjemlande.
Hvorfor er det sådan over alt ?
Danskerne er et folkefærd der rejser meget, - måske skulle vi give lidt flere en chance for at rejse lidt mere ?

Sider: 1 ... 5 6 [7] 8