Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Phil

Sider: 1 ... 5 6 [7] 8 9
91
Fri Debat / Holland skrotter nu multikulturalismen
« Dato: Juli 29, 2015, 09:31:08 am »
Go Dutch ... . Men hvorfor vente indtil 2016?
 
Holland, hvor seks procent af befolkningen er muslimer, skrotter nu multikulturalismen..
 
Den hollandske regering siger, at det vil opgive den mangeårige model af multikulturalisme, som har tilskyndet muslimske indvandrere til at skabe et parallelsamfund i Holland.
 
Et nyt integrations lovforslag, som den hollandske Interior Minister Piet Hein Donner præsenterede for parlamentet,den 16 juni 2015 lyder:
 
"Regeringen deler den sociale utilfredshed over det multikulturelle samfunds model og planlægger at prioritere værdierne for den hollandske befolkning.højest "

I det nye system vil værdierne af det Hollandske samfund, spiller en central rolle.
Med denne ændring, at regeringen på vej væk fra modellen for et multikulturelt samfund.
 
Brevet fortsætter: "En mere obligatorisk integration er berettiget, fordi regeringen kræver det samme af sine egne borgere. "
 
Det er nødvendigt, fordi samfundet ellers gradvist går fra hinanden og i sidste ende vil ingen føle sig hjemme i Holland længere .
 
Den nye integrationspolitik vil stille større krav til indvandrere.
 
For eksempel vil indvandrerne være forpligtet til at lære det hollandske sprog, og regeringen vil tage en hårdere tilgang til indvandrere, der ignorere hollandske værdier eller ikke overholder Hollandsk lovgivning.
 
Regeringen vil også stoppe alle særlige tilskud til muslimske indvandrere fordi, ifølge Donner;
 
"Det er ikke regeringens opgave at integrere indvandrere. "(Hvor sandt !)
 
Regeringen vil indføre ny lovgivning  mod tvangsægteskaber og vil også indføre skrappere foranstaltninger mod muslimske indvandrere der mindsker deres chancer for beskæftigelse ved den måde de klæder.sig.
 
Mere specifikt regeringen indførte et forbud mod ansigt-dækkende islamiske burkaer som 1. januar 2015.
 
Holland har kørt hele det liberale program, og realiseret - måske for sent - at forsøget på at skabe en nation af primitive stammer, vil dræbe nationen selv.
 
Fremtiden for Australien, Storbritannien, USA, Canada New Zealand og Danmark kan meget vel læses her.
 
LÆSERE BEMÆRK: muslimske indvandrere forlader de lande hvor de er født, på grund af borgerlig og politisk uro. "SKABT NETOP AF VÆRDIERNE I DERES EGEN KULTUR "
 
Lande som Holland, Canada, USA, Storbritannien, Australien og New Zealand og Europa har etableret en livsstil der rent faktisk virker, så hvorfor indføre det modsatte ?
 
Hvis muslimer ikke ønsker at acceptere en anden kultur er svaret simpelt; "BLIV, hvor du er !!!"
 
Det giver en helt ny betydning til begrebet "Dutch Courage '...
Desværre har Australske, UK, USA, Canadiske, New Zealandske og Danske politikere ikke modet til at gøre det samme. Der er ellers en hel masse af sandheder her !


92
Samfund- & Kultur / flygter fra politisk indoktrinering i folkeskolen
« Dato: Juli 25, 2015, 10:40:29 am »

Der åbner usædvanligt mange privatskoler efter ferien

Charlotte Bie er skoleleder for en af de nye privatskoler, Per Gyrum Skolen i Fredensborg. Når hun tager imod elever 10. august, bliver det med kortere skoledag og mere frihed til lærerne.

- Jeg ved godt, at vi hurtigt kommer til at lyde som en protest, når den gode skole er så langt fra det, der foregår. Men det er vi egentlig ikke. Vi vil bare gerne have lov at gøre det rigtige, og det er så tilfældigvis det modsatte af folkeskolen, siger hun til Politiken.

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7888274/Der-%C3%A5bner-us%C3%A6dvanligt-mange-privatskoler-efter-ferien/

Folk flygter fra den politiske indoktrinering i folkeskolen, - hvorfor indser de røde lærere ikke bare det.

93
Politik / Kunstig intelligens sender venstrefløjen ud i kulden
« Dato: Juli 20, 2015, 07:47:47 am »

Forskerne advarer: Kunstig intelligens kan tage magten

»Vi er nu der, hvor vi er tvunget til at tage stilling til de etiske, eksistentielle og politiske spørgsmål, som vi har diskuteret teoretisk i mange år. Det varer ikke længe, før der kører selvkørende biler rundt i Danmark, og algoritmerne har længe styret aktiemarkedet. Kunstig intelligens har så stor indflydelse, at vi ikke bare kan udvikle systemerne uden at forholde os til deres konsekvenser. Erklæringen afspejler en bekymring, som er meget stærk i forskningsmiljøet,« siger Henrik Schärfe.

»De potentielle trusler ved kunstig intelligens er autonome våben, der selv kan beslutte at dræbe, og en total omvæltning af arbejdsmarkedet og økonomien. Endelig er der på langt sigt en eksistentiel trussel i form af superintelligente systemer. Vi bliver nødt til at forbyde autonome våben, finde en økonomisk model, der forhindrer stor arbejdsløshed og endnu større ulighed, og sørge for kontrol med, at superintelligente systemer handler ud fra menneskelige værdier,« siger Stuart Russell.

Blandt underskriverne frygter visionære mennesker som fysikeren Stephen Hawking, stifteren af Tesla, Elon Musk, stifteren af Microsoft, Bill Gates, og en af Apples stiftere, Steve Wozniak, at robotter vil udvikle en overmenneskelig intelligens, der ender med at udslette menneskeheden.

»Udviklingen af kunstig intelligens kan være enden for menneskeheden. Mennesker er begrænset af en langsom biologisk evolution og kan ikke følge med, hvis en kunstig intelligens beslutter at accelerere sin egen udvikling,« udtalte Stephen Hawking for nylig.

Videnskabsfolk advarer: Robotter udrydder eller ændrer os
Nogle af verdens førende videnskabsmænd og teknotænkere frygter, at kunstigt intelligente robotter vil udrydde os.

http://jyllands-posten.dk/nyviden/ECE7878315/Kunstig-intelligens-kan-tage-magten/?ref=eblistermest

94
Politik / 3F skaber flere arbejdsløse
« Dato: Juli 14, 2015, 11:26:02 am »

Det måtte jo komme.
Det er hvad de høje danske lønninger fører til, - nu flytter Ryan 400.000 passagerer fra Billund til bl.a. Hamburg, med arbejdsløshed i Billund til følge.
Det er netop det catering og service personel der ville blokere Ryan, der nu bliver arbejdsløse fordi Ryan flytter ud af landet.
Hvad har 3F egentlig opnået ved det ?

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ryanairs-lukning-vil-halvere-passagertal-i-billund/5646541

95
Politik / Bliver Gated Communitys også fremtiden i Danmark ?
« Dato: Juli 09, 2015, 07:52:47 pm »

Nu har Malmø fået sine første gated community, "Victoria Park" og de er ved at bygge flere, bliver det også fremtiden i Danmark ?

Gated Community er nye villakvarterer med hegn hele vejen rundt og desuden vagter 24/7 og masser af videoovervågning for sikkerhed.

Samtidig tilbyder de som regel også spa, træningsfaciliteter, pool, barer, tennisbaner og hotelservice i et vist omfang.

Gated communitys er almindeligt i bl.a. U.S.A. og Asien.

Direktøren for Victoria Park siger at interessen for gated communitys er stort i Sverige, at det nok bliver fremtidens boform

Dem der har råd sikrer sig i luksus bag hegn og vagter, fanden tager resten.

http://framtidoboende.se/2010/11/14/141-victoria-park-sveriges-forsta-gated-community/

96

Fødevarer og Landbrug advarer om en dramatisk udvikling med udflytning af op imod 40.000 job på grund af bl.a. høje lønninger, høje omkostninger og mangel på kvalificeret arbejdskraft.
http://finans.dk/finans/politik/ECE7844282/Hver-fjerde-f%C3%B8devarevirksomhed-vil-flytte-produktion-ud-af-landet/?ctxref=ext

97
Fri Debat / Ikke alle kan leve som de plejer længere
« Dato: Juli 08, 2015, 09:18:55 am »

Det er åbenbart ikke alle der fortsat kan leve som de plejer, som ankagleren og de røde ellers påstår:

Træt af tyveri og chikane: Én Netto lukker og fire ændrer åbningstid
Han konstaterer, at en kerne bestående af 10 utilpassede unge og deres venner skaber problemerne ved Netto, hvor kunder, ifølge Allan Søstrøm, også har fået smadret bilruder på p-pladsen.

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2015-06-25-traet-af-tyveri-og-chikane-en-netto-lukker-og-fire-aendrer-aabningstid

http://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE7815474/Tyvekn%C3%A6gte+lukker+Bispehavens+Netto/

Hjem-IS har opgivet flere boligområder efter overfald
Det er tilsyneladende ikke alle steder i landet, at Hjem-IS-bilen med dens karakteristiske klokke bringer glæde.

http://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE7857113/Hjem-IS-har-opgivet-flere-boligomr%C3%A5der-efter-overfald/

Mon det er nazister eller muslimer der er skyld i det, hvad tror I ?


98
Fri Debat / Kan vi undvære muslimerne i Danmark ?
« Dato: Juli 07, 2015, 05:13:02 pm »

Det er pludselig gået op for mig hvor vigtige muslimerne er  for Danmark.
Danmark kan faktisk risikere at køre på røven uden dem.

Prøv at forestille jer en masse ledige der ville blve.

Politiet ville drysse rundt uden at ane hvad de skulle lave.

Socialkontorerne ville nærmest stå tomme, og socalarbejderne ville være henvist til at sidde og læse femina eller sænke slagskibe

Alle de mange beskæftigede i integrationsindustrien ville miste deres arbejde uden undtagelse og hvem andre kan bruge deres "speciale" til noget ?

Fængselsvæsnet, - ak og ve, - de ville ikke have mange chancer. Nogle af dem ville nok være nødt tl at forsøge sig i hotel eller horror branchen, eller som "velegnede selskabslokaler" for SM`ere for at overleve, her ville kun fantasien sætte grænsen.

Kioske, pizzaudbringning og brune bude ville nærmest være en sagablot. Du må selv hente din pizza, din pose chips og din cola for fremtiden.

Brandbiler og ambulancer ? I nogle lande jeg kender godt, er politi og brandbiler noget man kan leje til at køre en tur rundt i byen, pyntet med flag og balloner og med fuld udryknigshorn og blinkende lygter og fyldt med børn på din søns eller datters fødselsdag, - måske det kunne være fremtiden ?

Det ville ikke kun ramme hårdt i Danmark. Tænk på chartermarkedet for lystyachter i Caribbean, skiresorterne og hotellerne i Grækenland og andre steder, der selv skulle til at sparke deres døre ind, stjæle fra gæsterne og ødelægge inventaret.

Jeg har hidtil ment islamisterne og de uintegrerbare skulle smides ud, men når jeg nu ser på alle de uheldige konsekvenser det kan have, - og jeg kan se mange flere end jeg har nævnt her, - kan det alligevel godt være Gubbien har ret og at vi alle burde stemme radigalt, så vi kunne bevare en masse job og få fuld beskæftigelse igen.


99
Fri Debat / Pige på 11 betaler prisen for de politisk korrekte
« Dato: Juli 06, 2015, 07:35:01 am »
Pigen var kun 11 år, da hun blev udsat for en modbydelig voldtægt. En ung mand fra Somalia slog hende, væltede hende om på gulvet og voldtog hende, så hun blødte fra underlivet.

Straffen for voldtægt er normalt mellem to og seks år.
 
Men den unge mand fra Somalia fik kun 180 timers samfundstjeneste som gartner. Desuden skal han betale 125.000 kroner i erstatning til pigen.  Fem ugers let arbejde i det fri som straf for en grov voldtægt.

Det er resultatet når myndigheder, de radigale og venstrefløjen skal pleje deres politisk korrekte image. En pige på 11 år betaler prisen.

http://denkorteavis.dk/2015/ung-mand-fra-somalia-voldtog-pige-pa-11-ar-dommeren-mente-at-det-var-synd-for-ham/

100
Fri Debat / Nanna Skovmands indlæg på facebook
« Dato: Juni 23, 2015, 01:38:56 pm »
Jeg vil gerne dele Nanna Skovmands facebook indlæg efter dommen

Citat:

Nanna Skovmand
Jeg har været lidt i tvivl om, jeg ville lave et opslag efter dommen i går. Men nu har jeg sovet på det, og det synes jeg nu, jeg vil. Jeg ved godt, det ikke kommer til at ændre noget, men derfor synes jeg, det er vigtigt, at beskrive hvordan det føles, at få den "nyhed", jeg fik i går. Jeg har prøvet ikke at virke for subjektiv, men efter lange overvejelser, så behøver jeg vidst ikke det, for det var mig og os, det gik udover, og jeg vil mene, jeg er i min ret til at have nogle følelser forbundet med det. Og det var der. Mange følelser. Og for at sige det hårdt, så føles det lidt som et kædeslag i hovedet. 2 måneder bag tremmer. 2 måneder... Kan det virkelig være sandt? Er det det, man får, når man i en fuldstændig bevidst handling slår uskyldige mennesker ned med våben? Er det så "billigt"? Jeg har så pokkers svært ved at forevige mig med den tanke, for jeg står med følelsen af, at man ikke mener, at det var så slemt, når nu straffen skal måles udfra den kriminelle gerning, der er blevet begået. 2 måneder... Det er en følelse af max afmagt. Det er følelse af at man er blevet ubetydeligt-gjort og næsten usynlig-gjort. Jeg siger ikke, det er sådan faktum er, men det er de følelser, man sidder tilbage med. 2 måneder... Jeg havde på forhånd forberedt mig på, at straffen sandsynligvis ikke vil blive så høj, for det er den ikke i Danmark, når man begår vold. Heller ikke grov vold. Jeg går helt klart ind for forebyggelse istedet for afstraffelse. Det tror jeg, har bedre en effekt. Men har det så ikke virket, er det også vigtigt, man slår ned sender et signal om, at vold er absolut noget man får en hård straf for. For der er et offer, der står tilbage, og dem skal vi sørme også huske at passe ligeså godt på.
Men straffen skal heller ikke være det, der heler mine sår. Det gør tiden, det gør de mange timer hos psykologen og alle de fantastiske mennesker, der har støttet mig hele vejen. Men straffen skal ligesom give en retfærdighedsfølelse. Det gjorde denne ikke. Den gav en følelse af uretfærdighed. Tomhed. Men det får ikke lov til at slå mig ud. Jeg kæmper videre. For det er sådan jeg er. Jeg har stadig ligeså meget smag for livet og alle de udfordringer, livet tilbyder mig. Jeg vil fortsat tro på det gode i alle, og møde alle med ligeså åbne arme, som jeg altid har gjort.
Jeg sender ALT min kærlighed og ALLE mine tanker, til alle ofre, jeg ved kender alle disse følelser. Og selvom vi føler det, så er vi heldigvis ikke alene om det. ❤

101
Politik / Hele Europa er træt af muslimske provokationer
« Dato: Juni 21, 2015, 09:03:48 am »

I fredags blev tredive muslimske studerende nægtet adgang til De Mot-Couvreur institut i Bruxelles for at bære lange nederdele.
Direktøren for skolen sagde, at det har tilsidesat skolens regler om at lange nederdele var en symbol på religiøsitet.
De studerende protesterede uden for skolen og krævende adgang til skolen. Politiet blev til sidst tilkaldt af skolen og spredte de studerende.

Brussels: 30 Muslim girls denied entry to school
On Friday thirty Muslim students were denied entry to the De Mot-Couvreur institute in Brussels for wearing long skirts..

http://www.worldbulletin.net/haber/159962/brussels-30-muslim-girls-denied-entry-to-school

102
Politik / Flere folkeafstemninger i fremtiden
« Dato: Juni 15, 2015, 09:41:33 am »

Umage politisk alliance står til at blive til virkelighed
Den nye politiske alliance mellem EL, LA og DF står til at få mandater nok til at kunne kræve folkeafstemninger, hvis de kan blive enige om kursen.

En ny, alternativ alliance bestående af modstanderne af offentlighedsloven, Enhedslisten, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, ser nemlig ud til at kunne få de afgørende mandater, der ifølge Grundloven skal til for at kræve folkeafstemninger.

Tidligere i valgkampen gav de tre partier hinanden håndslag på, at de uanset valget udfald vil samarbejde om at gennemtvinge folkeafstemninger om større politiske beslutninger.

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7792659/Umage-politisk-alliance-st%C3%A5r-til-at-blive-til-virkelighed/?ref=eblistermest

103
Politik / Prisen for islamiseringen stiger
« Dato: Juni 11, 2015, 09:29:51 am »

Danskernes leflen og underkastelse for islams ideologi tager til i helt utrolig grad.
Typisk udtrykt når ankagleren f.eks. skriver "Det nye er, at racistiske svenske elever render rundt med det svenske flag, og det må de ikke."
Skal Svenskerne/Danskerne/Englændere o.s.v. pludselig kaldes racistiske fordi de bruger og er glade for deres flag, - racistiske mod hvem ?, - det kan da kun være mod racisterne selv.

Samtidig undrer det mig at se Danskerne har frygtelig meget mod østarbejdere der kommer hertil for at arbejde, samtidig med de selv samme mennesker gladelig knokler der røv i laser for at forsørge en stadig stigende horde af muslimer der bestemt ikke har i sinde at lave noget som helst, men hovedsagelig er her for overførselsindkomsterne og velfærdens skyld. Er det ikke den omvendte verden ?

De gamle får ugegammel mad og må sidde hele dagen i en lorteble, dem er der ikke råd til, samtidig med at man har masser af penge til at sende de mest uciviliserede, kriminelle, voldelige og utilpassede 2.g`ere på luksusture på lystyachter i Caribien i hele og halve år.
Det er den slags vi andre bruger som belønning til de dygtigste og mest flittige.
Men det afhænger selvfølgelig af hvad man helst vil anspore og opfordre til, og hvilken fremtid man ønsker.

Den slags koster naturligvis dyrt i både penge, velfærd og arbejdspladser, og de eneste til at betale det er skatteyderne. Derfor er DK nødsaget til at opretholde nogen af verdens højeste skatter, afgifter og lønninger.
Den holder bare ikke i en globaliseret og åben verden, hvor forbrugerne i høj grad går efter de billigste priser og det er lige så nemt at købe en vare, eller ansætte en mand i Italien eller Kina, som det er at købe den eller ansætte ham i Danmark.

Danske banker sender tusinder af job til lavtlønslande
Flere end 3.400 arbejdspladser har Danske Bank, Nordea og øvrige danske pengeinstitutter tilsammen placeret i Litauen, Polen og Indien. De bankansattes fagforbund har svært ved at se en ende på udflytningen i bankernes fortsatte jagt på besparelser.

http://finans.dk/finans/finans/ECE7770127/Danske-banker-sender-tusinder-af-job-til-lavtl%C3%B8nslande/?ctxref=ext

Han valgte Danmark fra for at blive iværksætter i Thailand
»Hovedårsagen til, at jeg valgte Thailand, var de mange veluddannede medarbejdere, der er inden for it- og kommunikation. Her er en bred skare af dygtige folk, som vi kan få til priser, der er langt lavere end det, vi skal betale tilsvarende medarbejdere i Danmark.«
Størstedelen af Kristian Ole Rørbyes thailandske medarbejdere har en bachelor inden for it. Her er startlønnen ca. 3.000 kr. om måneden plus frokostordning og sygeforsikring. Og den løn er der mange, der vil arbejde til.
I Danmark skal en tilsvarende medarbejder have 25.000-30.000 kr. i startløn foruden pension, feriepenge osv. Her er det vigtigt at få med, at skatteniveauet er helt anderledes i Thailand. Kristian Ole Rørbye betaler topskat i Thailand, den ligger på 17 pct., mens mange menige medarbejdere enten slet ikke betaler skat eller mellem 8 og 10 pct.

http://finans.dk/live/erhverv/ECE7780927/Han-valgte-Danmark-fra-for-at-blive-iv%C3%A6rks%C3%A6tter-i-Thailand/?ctxref=ext

104
Fri Debat / Nu skal de radigale vist til at passe på
« Dato: Maj 31, 2015, 07:44:57 pm »

De juridiske eksperter foreslår at indføre ordet "landsforræderi" i straffeloven.


http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/straffelovraadet-is-sympatisoerer-skal-kunne-faa-livstid/5587866

105
Politik / Politikerne svindler med stemmerne
« Dato: Maj 29, 2015, 08:28:38 am »
 
De stjæler de blanke stemmer.
Politikerleden i DK er nu så stor at mere end 50% på EB`s afstemning har sagt de vil blive hjemme på sofaen.
De mener ikke det giver nogen mening at vælge mellem pest og kolera.
Som det er nu giver det heller ingen mening at møde op og stemme blankt
De blanke stemmesedler burde tælles op og udregnes i mandater og resultere i tilsvarende antal tomme stole i folketingssalen.
Så kunne politikerne ved selvsyn konstatere hvad befolkningen mener om dem.

Sider: 1 ... 5 6 [7] 8 9