Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Phil

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
Fri Debat / Ugentlig liste over forbrydelser begået af indvandrere.
« Dato: Januar 27, 2017, 12:05:57 am »

Den Amerikanske præsident Donald Trump har beordret offentliggørelsen af en ugentlig liste over forbrydelser begået af indvandrere.

http://www.express.co.uk/news/world/759302/Donald-Trump-publish-weekly-list-crimes-committed-immigrants-Mexico-border-wall

Han har også sagt han vil lægge 20% told på alle vare fra Mexico, og da 75% af Mexicos export går til USA vil det indbringe over 10 milliarder dollars årligt, Mere end rigeligt til at betale for muren.32
Fri Debat / Nye tider, Trump og Putin skal nok blive gode venner
« Dato: Januar 22, 2017, 11:40:30 pm »
Eller er jeg den eneste der ser et mønster her ?

From Pennsylvania, Florida, Kentucky and Virginia, the different tribes rode in by the hundred to pay homage to their new leader. Outlaws, Hell’s Angels, Southern Cruisers and the Defenders of Liberty were all there. Groups so often at war with one another put their differences aside, promising to provide a “wall of meat” to protect Donald Trump.

http://www.thetimes.co.uk/edition/president-trump/bikers-deplorables-and-melania-the-mesmeriser-show-whos-in-charge-fpq7nk6sjTrump Makes Friends With Rolling Thunder (Watch The Speech Here)
http://thedcgazette.com/2016/trump-makes-friends-rolling-thunder/Her hilser Løkke på sine
33
Fri Debat / Bøn om hjælp til Lars Løkke
« Dato: Januar 04, 2017, 02:59:57 pm »
Kære Løkke,

Jeg planlægger at flytte min familie og udvidede familie til Pakistan for mit helbreds skyld og vil gerne bede dig om at hjælpe mig med dette.

Vi planlægger at flyve direkte fra Danmark til Pakistan, og vi har brug for din hjælp til et par arrangementer.

Vi planlægger at springe alle de juridiske ting over, såsom visa, pas, indvandringskvoter og love.

Jeg er sikker på, de håndterer disse ting på samme måde, som du gør her. Så ville du have noget imod at fortælle din ven, præsident Asif Ali Zardari, at jeg er på vej over?

Lad ham vide, at jeg forventer følgende:

1. Gratis lægehjælp for hele min familie.

2. Dansktalende statslige bureaukrater for alle tjenester jeg måske har brug for, uanset om jeg bruger dem eller ej.

3. Alle pakistanske regerings formularer skal udskrives på Dansk.

4. Jeg vil have mine børnebørn bliver undervist i Dansk af engelsktalende (tosprogede) lærere.

5. Fortæl deres skoler, de har brug for at inkludere klasser for dansk kultur og historie.

6. Jeg vil have mine børnebørn skal se det danske flag på en af ​​flagstænger på deres skole.

7. De har planer om at fodre mine børnebørn i skolen til både morgenmad (Bacon & æg) og frokost.

8. Jeg skal bruge en lokal pakistansk kørekort, så jeg kan få let adgang til offentlige serviceydelser.

9. Jeg har planer om at få en bil og køre i Pakistan, men jeg har ikke planer om at købe bilforsikring, og jeg vil sandsynligvis ikke gøre nogen særlig indsats for at lære de lokale færdselsregler.

10. I tilfælde af en af ​​de pakistanske politibetjente ikke får notat fra præsident Zardari om at lade mig alene, skal du sørge for, at hver patruljevogn har mindst en dansktalende officer.

11. Jeg planlægger at hejse danebrog på taget og sætte danske flag på min bil, og holde en gigantisk fest den 24. december. Jeg ønsker ikke nogen racistiske klager eller negative kommentarer fra de lokale af den grund.

12. Jeg vil også gerne have et godt job uden at betale eventuelle skatter, eller have nogen arbejds eller skattelove håndhævet på enhver virksomhed eller forretning, jeg starter op.

13. Sørg for at præsident Zardari fortæller hele de pakistanske folk  at være meget venlige og aldrig sige kritiske ting om mig eller min familie, eller om den belastning vi måske er for deres økonomi.

14. Jeg ønsker også at modtage gratis madkuponer.

15. Naturligvis forventer jeg gratis bolig og boligsikring.

16. Jeg har også brug for et indkomst skattefradrag, så selv om jeg ikke vil betale pakistanske skat, vil jeg alligevel modtage skat retur fra regeringen.

17. Venligst arranger det, så den pakistanske regering betaler mig kr. 20.000,00 så jeg kan købe en ny bil.

18. Åh ja, jeg glemte næsten, du bedes tilmelde mig et gratis Pakistansk Socialt velfærds program, så jeg får en månedlig pension.

Jeg ved, det er en let anmodning, fordi du allerede gør alle disse ting for alle de folk, som kommer til Danmark fra Pakistan. Jeg er sikker på, at præsident Zardari ikke har noget imod at returnere venligheden, hvis du spørger ham pænt.

Tak så meget for din venlige hjælp. "


* Pakistan er et ikke-indvandringsland. Selv de, der er berettiget til et midlertidigt visum (for turisme eller arbejde) er ikke berettiget til at ansøge om statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse, medmindre de er gift med en pakistansk statsborger, eller hvis de har investeret mindst 5 millioner pakistanske rupess i den lokale økonomi.


34
Fri Debat / Fred i Syrien har lange udsigter
« Dato: Januar 01, 2017, 11:26:52 am »

I et forsøg på at hitte rede i hvad der foregår i Syrien, begyndte jeg at undersøge hvor længe de har forhandlet fred i landet, - det har de faktisk gjort et godt stykke tid.
Den tidligste fredsaftale for Syrien jeg fandt frem til, daterer sig tilbage til 1259 FØR vor tidsregning, altså for 3276 år siden, og blev fundet på nogle stentavler.
Men NU bliver der fred i Syrien, - not ?http://www.ancient-origins.net/artifacts-ancient-writings/making-peace-ancient-syria-long-awaited-egyptian-hittite-peace-treaty-021146


35
Fri Debat / rigtig godt nytår
« Dato: December 31, 2016, 02:29:04 pm »
Jeg fik lige en nytårs hilsen fra Alabama, med deres ønsker for det nye år, jeg viderebringer det hermed til jer alleKa i ha et rigtig godt nytår, 2017 skal nok blive spændende.

36
Fri Debat / Tyrkiet samler både for at oversvømme EU med asylsøgere
« Dato: December 07, 2016, 03:19:07 pm »
Tyrkiet samler nu flåder af skibe og både til levering af 3.000 migranter om dagen til Grækenland, som gengældelse for at EU har stanset optagelsesforhandlingerne.

Græske efterretningsfolk har opdaget de tyrkiske planer, som de siger involverer tusindvis af joller og motorbåde allerede indsamlet langs Tyrkiets vestkyst.

Analytikerne siger syriske indvandrere er klar til at gå ombord i skibene og lande på de græske kyster "i løbet af få uger."

Nationale efterretningsfolk anslår mindst 3.000 udokumenterede migranter kunne lande i Grækenland hver dag i henhold til planenhttp://www.express.co.uk/news/world/737480/Europe-war-Turkey-migrants-Greece-EU-Erdogan

37
Fri Debat / Svinefedt i pengesedlerne ?
« Dato: December 03, 2016, 12:02:03 pm »

Der har været stort postyr i England over deres nye 5 pund seddel, fordi den indeholder dyrefedt.

I dette tilfælde er det mest Hinduer og veganere der ikke vil have noget med sedlen at gøre, fordi den indeholder fedt/talg fra køer.

Køer betragtes generelt som hellige i Indien. Mange Hinduer er vegetarer, men selv de der ikke er undgår helst at spise ko-kød, eller bruge læder fra køer.

Så kunne jeg ikke lade være at tænke på, om man ikke kunne forbedre Europas økonomi ganske væsentligt, ved at bruge svinefedt i sedlerne i resten af Europa ?http://metro.co.uk/2016/11/30/new-5-notes-could-be-banned-from-hindu-temples-6293343/

ps: Jeg HAR sendt artiklen og forslaget til finansministeriet.


38
Fri Debat / 12-årig syrisk dreng forsøgte at drukne ansat på asylcenter
« Dato: November 28, 2016, 12:34:09 pm »
12-årig syrisk dreng forsøgte at drukne ansat på asylcenter
Syriske brødre har nærmest terroriseret nordjysk asylcenter med halshugning af bamse og Islamisk Stats videoer af ægte halshugninger.

På et tidspunkt forsøgte den kun 12-årige lillebror angiveligt at drukne en kvindelig ansat, da han var med de øvrige børn i svømmehallen.

Hvad der begyndte som en leg endte med, at drengen holdt kvinden nede under vandet. Hun forsøgte desperat at rive sig fri ved at rive og kradse drengen.

Kvinden besvimede efter at have slugt store mængder klorvand. Hun blev indlagt på Thisted Sygehus, som anmeldte sagen til politiet.

Optaget af ægte halshugninger
Morgenavisen Jyllands-Posten skildrer også, hvordan den 12-årige dreng forsøgte at tvinge en ansat til at se en ægte halshugning af en kvinde. Drengen medbragte sin tablet og tvang den op i hovedet på den ansatte, som ikke kunne undgå at se flere mænd holde kvinden og hugge hovedet af hende med en machete.

Også den syriske storebror har givet anledning til bekymring på asylcenteret. Han sympatiserede åbenlyst med IS og havde blandt andet halshugget lillebroderens bamse.

Den hovedløse bamse stod herefter udstillet  på værelset.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/12-aarig-syrisk-dreng-forsoegte-at-drukne-ansat-paa-asylcenter/6427163


Folk der skal ind i Danmark skal ikke kun selv gå ind for ytringsfrihed, demokrati og ligeberettigelse, men også indgå i frivilligt arbejde for at forsvare og udbrede disse værdier yderligere.

Det er de eneste vi har i sinde at ønske velkommen på vores parcel.

 Folk der er modstander af disse værdier og vil afskaffe dem kan vi naturligvis kun anse som fjender og mener absolut ikke de over hovedet bør gives adgang til, eller accepteres i et land og af et folk der før er gået i krig og har ofret liv for det modsatte.40
Fri Debat / MYSTISK PYRAMIDE OPDAGET I ANTARKTIS
« Dato: November 20, 2016, 10:42:40 pm »
Så er der nyt til sølvpapirshattene, både hattemændene og hattedamerne.

MYSTISK PYRAMIDE OPDAGET I ANTARKTIS
Måske skal menneskehedens historie skrives om
Overraskende billeder af, hvad der synes at være en pyramide i Antarktis forvirrer forskere rundt om i verden.
Billeder på Google Earth har afsløret eksistensen af en fire-sidet struktur, der bærer en umiskendelig lighed med de berømte egyptiske pyramider bygget for tusinder af år siden.

Stråmand med flere billeder og film:   http://www.express.co.uk/news/weird/734186/snow-pyramid-Antarctic-human-history-discovery


41
Politik / Det vil nok være klogest at beholde Trump, også for modstanderne
« Dato: November 19, 2016, 09:16:19 pm »

Smart team Trump har sammensat hvis han skulle komme noget til. Det ligner nærmest en livsforsikring han har tegnet.
Skulle Trump komme noget til vil det ikke udløse et nyt valg i USA, men blot at vicepræsidenten så træder til i stedet.
Med det team han er ved at sammensætte, hvor Trump nærmest må anses som "duen" er det nok klogest han ikke kommer noget til, for hvis den flok høge og gribbe han har udpeget først kommer til magten uden ham, vil det da blive for hans modstandere som at komme fra asken og i ilden.42
Fri Debat / Hun bliver ikke isoleret, hun isolerer sig selv
« Dato: November 19, 2016, 02:57:26 pm »
 
På MSN er dette billede slået op som et eksempel på anti-immigrations politik.
For os andre et det et typisk eksempel på anti-integrationspolitik.

Selvfølgelig bliver hun isoleret, - hun stiller sig jo klart uden for alene med sin aparte påklædning.
Med den demonstrerer hun jo direkte, at hun i virkeligheden ikke ønsker at være en del af de andres fællesskab, - jeg ønsker ikke at være som jer, jeg ønsker ikke at blande mig med jer, - det er hvad hun signalerer.

Jeg ville nok også blive holdt uden for dem jeg gerne vil omgås, hvis jeg iklædte mig store ternede klovnebukser, høj hat og papnæse til daglig, og begyndte at sende den slags signaler.

Fotografen skriver:
» For mig beskriver det det ærgerlige billede, der symboliserer Danmark i dag. Stigende racisme, xenofobi, eksklusion og frygt. Mure bliver bygget, hvor de skulle rives ned. «

Ganske rigtigt, "mure bliver bygget", men kig lige en gang til på billedet og fortæl mig, - hvem er det der bygger den mur ?
Hvis hun startede med at klæde sig som de andre, smile, tale med dem og blande sig med dem, og sende den slags signaler, og så ville det nok også gå ganske anderledes.

Hvis konen i sin middelalderlige munkedragt virkelig mener det er de andre der skal henvende sig til hende og ikke omvendt, kommer hun forhåbentlig til at vente forewer.

Stråmand:  http://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/danskers-billede-hitter-i-usa-skaber-overskrifter-hos-mediegiganter/ar-AAks39F?li=BBr5MK0&ocid=mailsignout

43
Fri Debat / Carlo
« Dato: November 17, 2016, 01:54:08 am »
Nu er du jo ærkekommunist, så jeg kunne godt tænke mig at vide om du kunne leve i et samfund hvor vi delte landet nogenlunde op, kommunister her, højreorienterede der o.s.v, og hvert part byggede deres idealsamfund op, hvor vi to naturligvis ville havne i hver sin gruppe hvis vi hver især skulle være der hvor vi følte vi havde det bedst. Lad os sige vi godt kunne handle sammen og besøge hinanden som turister, lære af hinanden eller grine af hinandens skøre påfund.

Er det indbygget i din ideologi at de andre også nødvendigvis skal omvendes og være kommunister og leve som dig for at din verden kan fungere og uanset om de vil eller ej ? - og kunne vi risikere at blive angrebet hvis vi ikke ville omvendes til kommunismen ?

Eller ville du kunne leve i fred med naboer der var helt forskellige eller modsatte rent politisk, så længe de heller ikke prøvede at omvende dig og i øvrigt holdt sig inde på deres egen parcel ?

Jeg har aldrig deltaget i en gruppe eller fællesskab der ikke kunne leve op til de krav, - vi missionerer ikke -, til gengæld bryder vi os heller ikke meget om missionærer på vores egen parcel, uanset om de er politiske eller religiøse.44
Politik / Så undgik vi Hillary`s krig mod Rusland
« Dato: November 15, 2016, 09:52:18 am »

Faren for atomkrig reduceret til laveste niveau nogen sinde, efter Donald Trumps valgsejr, siger DEFCON.

http://www.express.co.uk/news/world/732135/donald-trump-election-defcon-reduced-level-5-safest-levelRUSSIAN leader Vladimir Putin has reportedly called President-elect Donald Trump
http://www.express.co.uk/news/world/732356/Trump-Putin-war-isis-phone-call-Russia-US-islamic-state
45
Fri Debat / Flybiletter til hele Europa for 50 kr. - inden midnat
« Dato: November 14, 2016, 05:23:03 pm »

Så holder Ryan Air mandags udsalg og sælger biletter til hele Europa for £5 (ca. 50 kr.) Men du skal slå til inden midnat

Ryanair flight sale: 20,000 tickets for £5 across Europe… but you MUST book by midnight
RYANAIR FLIGHT SALE: The budget airline has launched a ‘Fiver Monday’ sale, offering 20,000 tickets across Europe for just £5 each, but the deal ends at midnight.
http://www.express.co.uk/travel/articles/732170/Ryanair-flight-sale-5-fares-november-travel-ends-midnight

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 8