Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Phil

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 10
31
Victor Orbán: “Vi ser dem ikke som muslimske flygtninge men som islamistiske erobrere”

Ungarns premierminister Viktor Orbán har netop været i Tyskland for at mødes med Angela Merkel og Seehofer.

I den forbindelse kom han med nogle meget opsigtsvækkede udtalelser på et pressemøde og i et interview med den store tyske avis BILD.

Viktor Orbán har længe været i konflikt med EU.
EU kræver, at alle EU-lande hver tager en del af de asylansøgere, der er kommet til Europa fra Mellemøsten og Afrika i de sidste par år.

Men Viktor Orbán har hele tiden nægtet. Og det gør han fortsat.
“Det var jer der ønskede migranterne – ikke os”. Sådan siger han henvendt til tyskerne  i BILD.

“Jeg kan kun tale på vegne af det ungarnske folk, og de ønsker ikke indvandring. Efter min mening kan man ikke have et folk, som har en holdning til sådan et spørgsmål, og en regering som afviser at handle i øverensstemmelse med det. Det drejer sig om national suverænintet og landets kulturelle identitet. Vi skal have retten til selv at bestemme, hvem der kan leve på Ungarns territorie”.

Stort set samme politik fører andre østeuropæiske lande. Især Tjekkiet, slovakiet og Polen. De fire lande står sammen i en sammenslutningen inden for EU, der kaldes “Visengradlandene”.

De fire landes regeringsledere har også stået sammen om en direkte afvisning fra de muslimske lande. Det gælder også de socialdemokratiske ledere fra Tjekkiet og Slovakiet, Zeman og Fico.

De mener, at et stort antal mennesker med en helt anden kultur, vil ændre kulturen helt uacceptabelt.

http://www.bild.de/bild-plus/politik/ausland/viktor-orban/orban-interview-54403736,view=conversionToLogin.bild.html

https://vladtepesblog.com/2018/01/08/viktor-orban-to-german-press-we-do-not-view-these-people-as-muslim-refugees-we-view-them-as-islamic-invaders/

32
Politik / Et skridt i den rigtige retning
« Dato: December 29, 2017, 09:10:31 am »
50.000 underskrifter kan sætte dagsordenen

Aktiv dødshjælp og drengeomskæring kan blive forslag, som borgere kan få bragt op i Folketinget.
Borgere, der kan indsamle 50.000 underskrifter, kan fra nytår bestemme, hvad der skal til afstemning i folketingssalen.

Dermed er det ikke længere forbeholdt politikerne at beslutte, hvilke emner, der skal stemmes ja eller nej til.

- Det handler om at lukke Folketinget op og give folk mulighed for at deltage mere aktivt i demokratiet. De får nu chancen for at sætte en dagsorden og tale deres sag overfor andre borgere, siger Rasmus Nordqvist, folketingsmedlem for Alternativet.

https://denkorteavis.dk/ritzau/?ritzau_id=0f37d5b6b79bd9589dea75306d5e0bc5


33
Politik / Politisk islam og Europa
« Dato: December 23, 2017, 02:37:00 pm »

Politisk islam

I løbet af weekenden blev Østrigs radikale populistiske højre frihedsparti (FPO) en del af den styrende koalition, der fik kontrol over det indre, udenlandske og forsvarsministeriet.

Hvad vil FPO's indvirkning på lov og politik være?

Under hvad den nye regering kalder "kampen mod politisk islam" foreslår det foranstaltninger til at lukke børnehaver, skoler og kulturinstitutioner i forbindelse med islam, som regeringen anser for fremmed for østrigske værdier.

Det foreslår også "sanktioner" mod indvandrere, der ikke integrerer med den østrigske kultur.

Denne anti-immigrant holdning er tættere på Visegrad-gruppens holdninger - et blok bestående af Tjekkiet, Ungarn, Polen og Slovakiet - end de grundlæggende værdier i Den Europæiske Union.

Europas ledere og institutioner bør være opmærksomme på den potentielle trussel mod Unionen som følge af den nye østrigske regeringspolitik.

https://euobserver.com/opinion/140371


34

Tænketanken Europa har lavet en opinionsundersøgelse af hvad Danskerne anser som den største trussel mod Europa.

Kigger man på tallene, kan man konstatere, at de adspurgte svarer, at indvandring og islamisk terrorisme er de to største aktuelle trusler mod Danmarks suverænitet med henholdsvis 31 pct. og 28 pct.

Kun 18 pct. af Danskerne anser Rusland som en trussel. Se tallene her

http://thinkeuropa.dk/pdf/Rapport_Suveraene_Danmark_final.pdf


35
Politik / Nu er det tid at vende hjem og bygge landet op igen
« Dato: December 15, 2017, 01:07:54 pm »

REMIGRATION: AKTIVISTER UDDELER FLYBILLETTER TIL “DET SOLRIGE” SYRIEN

Ungdomsorganisationen Identitær, kendt for spektakulære politiske aktioner, har lavet en ny happening. Organisationen, der arbejder for bevarelse af europæiske landes kulturer, uddelte forleden gratis flybilletter til det solrige Syrien. Det skete for at minde danskerne om, at der nu er fred i landet, og at de midlertidige syriske flygtninge Danmark huser derfor godt kan vende hjem.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=9EMg5EM66zgDet er da absolut en organisation der bør støttes.


36
Politik / KONFLIKTEN ER IKKE MELLEM HØJRE ELLER VENSTRE
« Dato: December 05, 2017, 12:27:12 pm »
KONFLIKTEN ER IKKE MELLEM HØJRE ELLER VENSTRE

Der er valg i Sverige d. 9. september 2018. I ny valgvideo giver partiet socialdemokraterne, de liberale partier og pressen ansvaret for de voldsomme problemer, landet står overfor.

“I har skabt de problemer, vi har i dag. Og I har arbejdet hårdt for det.” Sådan siger Sverigedemokraternes formand Jimmie Åkesson til pressen og de øvrige partier i Rigsdagen i partiets nye, dystre valgvideo. “Konflikten i Sverige handler ikke om, hvem der er højre eller venstre, rig eller fattig, mand eller kvinde.
 Konflikten er imellem dem, der ødelægger vores land og dem, der prøver at redde det.”

Husk lyd (engelske undertekster):

https://youtu.be/n40tm2P374w

37
Samfund- & Kultur / UNDERKLASSE MED LAV IQ KOSTER KASSEN
« Dato: December 02, 2017, 10:07:10 pm »

Hvad stiller man op med en lav IQ underklasse, der som forskningen viser aldrig vil kunne tilpasses et velfungerende samfund men kun være en evig og kostbar belastning for samme ?

De etablerede partier har skabt en helt ny, ikke-vestlig underklasse på permanent offentlig forsørgelse. Den kommer aldrig til at bidrage til velfærdssamfundet, da socialt belastede underklassebørn intelligens- og kompetencemæssigt er langt bagud i forhold til etniske danskere.

Amerikansk forskning viser, at fattige børn med en social belastet opvækst og lav intelligens er dyre for samfundet. De tegner sig for 81 pct. af alle udgifter i forbindelse med kriminalitet, 78 pct. af alle udgifter til medicin og 66 pct. af alle udgifter til bistandshjælp.

Det modsatte er tilfældet med børn, som ikke kommer fra en baggrund med fattigdom og mishandling, og som ikke har lav IQ og dårlig selvbeherskelse. Deres træk på de offentlige kasser er minimalt. De tegner sig for 0 pct. af udgifterne i forbindelse med kriminalitet, 3 pct. af medicinudgifterne og 6 pct. af bistandshjælpen.

https://www.nature.com/articles/s41562-016-0005
38
Politik / FARVELFÆRD
« Dato: December 02, 2017, 11:43:09 am »

Ikke-vestlige indvandreres indkomst: Mere end hver tredje krone kommer fra offentlige kasser.

Over en tredjedel af ikke-vestlige indvandreres samlede indkomst kommer fra de offentlige kasser

Kontanthjælp, førtidspension, børnechecks og folkepension. Indvandrere fra ikke-vestlige lande, som for eksempel Pakistan og Tyrkiet, trækker tungt på de offentlige kasser. Mere end hver tredje krone, som de 282.756 ikke-vestlige indvandrere over 15 år har i indkomst, kommer nemlig fra offentlige overførselsindkomster. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, der i flere år har udgivet årsrapporter om indvandrere i Danmark, men som i den nye rapport ‘Indvandrere i Danmark, 2017’ for første gang sætter spot på indvandrernes indkomst.https://www.bt.dk/danmark/klar-plus-laest-ikke-vestlige-indvandreres-indkomst-mere-end-hver-tredje-krone39
Politik / EU fylder borgerne med løgn om centralstaten beviser nyt dokument
« Dato: November 23, 2017, 11:13:55 am »

Vi er blevet fyldt med løgn! Hemmeligt dokument FCO 30/1048 har holdt sandheden om EU fra briterne og os andre i 30 år

Et SECRET-dokument, som har været lukket i 30 år, rådede den britiske regering til at dække over realiteterne ved EU-medlemskab, således at det på det tidspunkt, hvor offentligheden forstod hvad der skete, ville være for sent at gøre noget.

Næsten alle de chokerende forudsigelser - fra tabet af den britiske suverænitet, til den monetære union og de europæiske domstoles overordnede beføjelser - er blevet virkelige.

Men for ikke at give Tory premierminister Edward Heath, og alle dem der var tavse om resultaterne i begyndelsen af ​​70'erne, blev dokumentet kendt som FCO30 / 1048 gemt væk i henhold til Official Secrets Act-reglerne i næsten fem årtier.

Det klassificerede papir, dateret april 1971, foreslog, at regeringen burde holde den britiske offentlighed i uvidenhed om, hvad EØF-medlemskab i virkeligheden indebar. At det ville tage 30 år for vælgerne at indse hvad der skete, på hvilket tidspunkt det ville være for sent at forlade EU.

Dokument FCO30 / 1048, som nu er blevet afklassificeret efter 30-års reglen, chokerer og forarger englænderne.

Annabelle Sanderson, en Brexit-ekspert og tidligere rådgiver til Nigel Farage, sagde: "På trods af alle krav fra politikere fra mange partier, der påstod EU ikke ville blive en centralstat, viser dette 1971-dokument, at det er præcis, hvad planen var.

Forfatteren og journalisten Christopher Booker, en af ​​grundlæggerne af det satiriske magasin Private Eye, sagde: "Her var en embedsmand, der rådede om, at vores politikere ikke burde skjule sandheden for vælgerne, og slet ikke skjule i hvilket omfang Storbritannien ikke længere ville være et demokratisk land, men i det væsentlige styret af uvalgte og uansvarlige embedsmænd i Bruxelles.

"En måde at skabe en illusion om at dette system stadig var demokratisk, ville være at give folk mulighed for at stemme for nye repræsentanter på europæisk, regionalt og lokalt plan.

"Et par år senere så vi oprettelsen af ​​et valgt europæisk parlament - lige som vi i dag ser en dille for at introducere valgte borgmestre, som meningsløse lokale figurer."


https://www.express.co.uk/news/politics/882881/Brexit-EU-secret-document-truth-British-public

40
Videnskab / Fermi Paradokset
« Dato: Juli 02, 2017, 05:08:13 pm »
Fermi Paradokset

Inden vi har alt for travlt med at sende raketter ud i rummet, samtidig med vi i stadig stigende grad ødelægger vores egen planet, burde vi måske overveje Fermi Paradokset i den sammenhæng.

Kunne det tænkes at det liv det burde myldre med i universet, men som tilsyneladende ikke er der, - simpelthen fordi de ødelægger deres egne planeter i deres bestræbelser, inden de helt har nået at udviklet teknikken til at rejse i rummet ?

Sådan at det vi evt. vil møde på andre planeter højst ville være civilisationer på stenalderniveau eller uddøde rester og ruiner af intelligente civilisationer der var nået ret meget længere ?
Nogenlunde som vi ser det ske på jorden lige nu.

For det er unægteligt noget af et paradoks Fermi peger på, og det ser ud som om i hvert fald en af årsagerne udspiller sig for øjnene af os lige nu.

https://da.wikipedia.org/wiki/Fermis_paradoks

https://phys.org/news/2016-01-aliens-silent-theyre-dead.html

Er det her alt hvad vi vil finde på andre planeter og hvad andre vil finde her 

https://youtu.be/ri9bAtQDe0041
Fri Debat / Søger du job ?
« Dato: Juni 30, 2017, 12:25:21 pm »

Så søger Poul Jørgensens værksted nu forhandlere til sin sidste geniale opfindelse. (patent pending)


42
Fri Debat / DK smider guld på gaden og beholder rosset
« Dato: Juni 12, 2017, 03:37:30 pm »
Hun skal ud: Kasper har skabt 350 job, men må ikke ansætte konen
Der blev begået nogle fejl i 1990'erne, og derfor skal Kaspers kone og børn ud af Danmark, skriver Støjberg. 615 danskere er uenige, og har skrevet under på en protest på nettet.

- Det er da utroligt...
- Her er et ægtepar, hvor den ene oven i købet er pæredansk, man har fælles børn og de er så rigeligt i stand til at forsørge sig selv.
- De har en udvisningssag hængende over hovedet!

- Så har vi en samling kriminelle udlændinge med flere domme, de får så hurtigt nogle unger og vupti, så kan de ikke udvises, da de pludselig har en 'særlig' tilknytning til Danmark... gud fri mig vel !

- og de kalder Danmark en retsstat, - det er en parodi på en retsstat. Man må da føle sig godt til grin ved at betale skat til sådan noget.
Så er der godt nok mere fornuft i dem der har sendt pengene til Panama, end i at støtte det gedemarked Danmark efter hånden har udviklet sig til.

http://ekstrabladet.dk/nationen/hun-skal-ud-kasper-har-skabt-350-job-men-maa-ikke-ansaette-konen/6704338

Du kan - hvis du gerne vil hjælpe Kasper, konen og børnene - læse om underskriftprotesten her:

https://www.wechange.dk/indsamling/lad-kasper-og-hans-familie-blive-i-danmark-352/

Igen en negativ følge af den muslimske invasion og deres opførsel.
Det har medført nogle love og retningslinjer som nu helt uretfærdigt også rammer ordentlige og veltilpassede mennesker.
Før den muslimske invasion havde rigtige danskere ingen problemer med at få deres udenlandske koner med til Danmark.43
Fra medierne / HELLIG KRIG VIL SNART BEGYNDE I EUROPA, - lover Tyrkiet
« Dato: Marts 17, 2017, 03:36:11 am »

Tyrkiets udenrigsminister udsteder alvorlig advarsel til EU.

Hr Cavusoglu har pustet til en allerede vanskelig situation, ved at true EU med "hellig krig snart"

http://www.express.co.uk/news/world/780050/Holy-war-Turkey-EU-Netherlands-Rutte-Erdogan-Cavusoglu-Juncker

Samtidig vil Tyrkiet nu begynde at udvikle sine egne atomvåben.

TYRKIET bør ignorere regler fastsat af "Vesten" og bygge sine egne KERNEVÅBEN

http://www.express.co.uk/news/world/780240/TURKEY-Imam-Erdogan-nuclear-weapons-NOW-EU-tension-Germany-NetherlandsDer er også alt for mange mennesker i Europa, så lad os bare få tyndet lidt ud i det.44

JIHADS NYE VÆRKTØJ - Chokerende billeder afslører 10.000-vis af våben, herunder haubitser, maskingeværer og granater beregnet til på terrorister i Europa
Politiet fandt lageret i Spanien tilbage i januar, men har først nu frigivet de skrækindjagende billeder

POLITIET afslørede i aftes et arsenal af mere end 10.000 våben bestemt til terrorister og organiserede bander rundt omkring i Europa.

En lands dækkende operation stoppet våbnene, herunder antiluftskyts, haubitser og granater fra at falde i hænderne på ekstremister i Frankrig, Spanien og Belgien.

Nogle af våbnene blev beskrevet som værende stærke nok til at "skyde et fly ned".

Se de skrækindjagende billeder af hvad der venter Europa her:https://www.thesun.co.uk/news/3092362/shocking-police-pictures-reveal-10000-weapon-arsenal-intended-for-the-hands-of-terrorists-including-howitzers-machine-guns-and-grenades/
45
Fri Debat / Kvinder og økonomi er en meget dårlig kombination
« Dato: Marts 09, 2017, 04:38:57 am »

Jeg har længe haft en mistanke, - rart endelig at få den bekræftet.

Hver fjerde kvinde forventer primært at skulle leve af folkepensionen frem for egen pensionsopsparing, når de når pensionsalderen. Det viser en befolkningsundersøgelse, som analyseinstituttet Wilke har foretaget for FinansWatch.

"Jeg er faktisk lidt rystet over, at det tal er så højt. Det er godt nok mange, som regner med, at man kan leve af folkepensionen," siger kommunikationsrådgiver Mette Walsted Vestergaard til FinansWatch. Når det er sagt, fortæller netværksformanden, at de danske kvinders svar dog flugter meget godt med andre tendenser, når det gælder kvinder og privatøkonomi.

"Det er desværre tilfældet med alle mulige ting, der har med personlige finanser at gøre. Vi kan se, at det er ret så få kvinder, der er interesserede i at gå i dialog med banken om at få en bedre rente. Der er ret stor interesse for at investere, men de gør det ikke. I det hele taget er der en kombination af manglende interesse, manglende motivation og manglende ansvarstagen for at være finansminister i eget liv," lyder det videre fra Mette Walsted Vestergaard.

http://finanswatch.dk/Finansnyt/Pension/article9414440.ece


Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 10