Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Phil

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 9
31

JIHADS NYE VÆRKTØJ - Chokerende billeder afslører 10.000-vis af våben, herunder haubitser, maskingeværer og granater beregnet til på terrorister i Europa
Politiet fandt lageret i Spanien tilbage i januar, men har først nu frigivet de skrækindjagende billeder

POLITIET afslørede i aftes et arsenal af mere end 10.000 våben bestemt til terrorister og organiserede bander rundt omkring i Europa.

En lands dækkende operation stoppet våbnene, herunder antiluftskyts, haubitser og granater fra at falde i hænderne på ekstremister i Frankrig, Spanien og Belgien.

Nogle af våbnene blev beskrevet som værende stærke nok til at "skyde et fly ned".

Se de skrækindjagende billeder af hvad der venter Europa her:https://www.thesun.co.uk/news/3092362/shocking-police-pictures-reveal-10000-weapon-arsenal-intended-for-the-hands-of-terrorists-including-howitzers-machine-guns-and-grenades/
32
Fri Debat / Kvinder og økonomi er en meget dårlig kombination
« Dato: Marts 09, 2017, 04:38:57 am »

Jeg har længe haft en mistanke, - rart endelig at få den bekræftet.

Hver fjerde kvinde forventer primært at skulle leve af folkepensionen frem for egen pensionsopsparing, når de når pensionsalderen. Det viser en befolkningsundersøgelse, som analyseinstituttet Wilke har foretaget for FinansWatch.

"Jeg er faktisk lidt rystet over, at det tal er så højt. Det er godt nok mange, som regner med, at man kan leve af folkepensionen," siger kommunikationsrådgiver Mette Walsted Vestergaard til FinansWatch. Når det er sagt, fortæller netværksformanden, at de danske kvinders svar dog flugter meget godt med andre tendenser, når det gælder kvinder og privatøkonomi.

"Det er desværre tilfældet med alle mulige ting, der har med personlige finanser at gøre. Vi kan se, at det er ret så få kvinder, der er interesserede i at gå i dialog med banken om at få en bedre rente. Der er ret stor interesse for at investere, men de gør det ikke. I det hele taget er der en kombination af manglende interesse, manglende motivation og manglende ansvarstagen for at være finansminister i eget liv," lyder det videre fra Mette Walsted Vestergaard.

http://finanswatch.dk/Finansnyt/Pension/article9414440.ece


33
Kors i røven for en bananrepublik Danmark efter hånden har udviklet sig til.

Levakovic familien får lov at blive i Danmark, trods al deres vold, kriminalitet og de mange millioner de har kostet skattefårene.

En blotter får 2500 i bøde, hende der offentliggjorde billedet af ham får 5000 i bøde.

Afascisterne får lov at smadre for millioner og terrorisere en hel by uden det får konsekvenser for andre end de dumme skattefår der bare får lov at betale.

En ni årig muslimsk pige kan få hele sin muslim-familie "familiesammenført", far, mor og søskende, i Danmark på de danske skattefårs regning, - på trods af hendes tilhørsforhold til Danmark er ikke-eksisterende.

Muslimske ballademagere får lov at terrorisere både Lidl-butikker, Netto-butikker, McDonalds, vælte kvinder omkuld og stjæle deres bilnøgler og biler og meget andet uden at det får konsekvenser og uden at blive udvist.

En Syrienskriger fra Danmark har modtaget dansk kontanthjælp i et helt år, samtidig med han har kæmpet mod danske tropper i Syrien. Skattefårene betaler.

Men Arnes datter på 16 år der passer sin uddannelse og ikke generer nogen, snarere tværtimod, kan ikke få lov at gøre sin uddannelse færdig og ikke få lov at blive i Danmark.
http://ekstrabladet.dk/nationen/arnes-datter-udvises-paa-tirsdag-du-er-16-aar-du-kan-passe-sig-selv/6555719

- og der er masser af lignende tilfælde hvor studerende, fredelige og nyttige ikke-muslimer er blevet udvist til sydamerika og andre steder.

Opsig de sindssyge konventioner og lad os få hele udlændingestyrelsen, væmligboerne og pamper-politikerne udvist i stedet.

Hvor er væmligboerne og deres "blokader" henne i denne sag ? - de er tydeligvis ikke en skid venligboere men udelukkende en flok klamme muslim-leflere og landsforræddere, det afslører de jo bl.a. i denne sag, - ud med dem også.De får lov at blive i Danmark

Hun skal udvises

34
Fri Debat / Hvad koster masse indvandringen reelt ??? ,
« Dato: Februar 26, 2017, 06:52:49 am »

Ingen ved det med sikkerhed, men masse invasionen af "useless eaters" koster England 30 billioner pund om året og truer nu britternes pension.

Hvordan står det til i resten af Europa, og i Danmark ?
Er der nogen af de danskere der i dag arbejder og betaler skat der virkelig selv regner med at kunne få pension fra staten når den tid kommer ?
Det bliver aller højst suppekøkkener og herberg til dem der ikke allerede nu sikrer deres egen pension ved opkøb af forretning, land eller ejendom i lande uden for EU.

http://www.express.co.uk/news/politics/771863/Pensions-EU-migration-economic-catastrophe-cost-Brexit


35
Religion-& Filosofi / Venstrefløjen ignorerer forfølgelse af kristne
« Dato: Februar 13, 2017, 10:45:52 am »

Folk der arbejder for at beskytte forfulgte grupper siger, at der er en "blind spot" i Vesten for den situationen ​​kristne står i rundt omkring i verden.

Fra Coptics i Egypten og "husmenigheder" i Kina til de "undergravende" i Nordkorea og "frafaldne" i Pakistan, de kristne er under angreb på den internationale scene.
Paul Coleman, vicedirektør for Alliancen Defending Freedom International, sagde den internationale forfølgelse af kristne bliver helt ignoreret af venstrefløjen
.
"Ingen person eller gruppe skal leve i frygt for at blive dræbt, tortureret eller undertrykt på grund af deres religiøse overbevisning," Sagde Mr. Coleman i en erklæring. "Efter alt at dømme er kristne den mest forfulgte gruppe på planeten."

Hver måned  bliver omkring 322 kristne dræbt, 214 kirker eller kristne ejendomme bliver ødelagt, og 772 voldshandlinger udføres på de kristne på grund af deres tro, ifølge Open Doors, en nonprofit gruppe, der hjælper forfulgte kristne.

Andrew Doran, vice president for In Defense of Christians, sagde deres råb om hjælp ofte møder døve ører i Europa og USA, fordi Kristendommen er den dominerende tro i en stadig mere sekulær kultur.


36
Fri Debat / Starbucks omdøbes nu til Starburka
« Dato: Februar 09, 2017, 07:21:03 am »

Masseprotest mod Starbucks i Spanien og andre steder.

Foreløbig er alle Starbuks butikker i Madrid blevet omdøbt til "Starburka Refugees", med helt nye klistermærker, i protest mod deres beslutning om at ansætte 10.000 velfærdsgrabbere, - mens arbejdsløsheden i Spanien er over 20 %.
37
Fri Debat / Hvor heldig kan man være
« Dato: Januar 31, 2017, 02:13:29 pm »

Først vinder fyren 181 millioner dollars i lotteriet og bare to dage senere møder han sin drømmepige.

Hvor heldig kan man være ?


38
Fri Debat / Næste uges Trump-basker: udvisning af 11 millioner illegale
« Dato: Januar 30, 2017, 12:07:24 pm »

Vi kan lige så godt være lidt fremsynede, og fortælle demonstranter, underskriftsindsamlere, debattører og lignende hvad de skal samle underskrifter mod og demonstrere mod i næste uge.

Trump har ikke kun stoppet den muslimske indvandring, - nu starter han også deportationen af 11 millioner illegale indvandrere, som han har lovet.

Præsident Donald Trumps nylige bekendtgørelse om udvisningen af illegale ndvandrere betyder, at anslået 11 millioner illegale indvandrere skal udvises, fordi de alle har brudt loven i en eller anden grad.

Ordren definerer foreløbig syv kategorier af illegale indvandrere, som skal udvises af Department of Homeland Security.

Disse syv kategorier er indvandrere/asylsøgere der har/er:

"Blevet dømt for et strafbart forhold;

"Er blevet sigtet for et strafbart forhold, men hvor sagen ikke er afgjort;

"Har begået handlinger, der er strafudløsende;

"Har været involveret i svig eller forsætlig vildledning i forbindelse med en officiel sag eller for et statsligt organ;

"Har misbrugt noget program for modtagelse af offentlige ydelser; har modtaget udvisningsdom, eller som ikke har overholdt deres retlige forpligtelse om meldepligt m.m.;

"som ellers af en imigration officer, anses at udgøre en risiko for den offentlige sikkerhed eller den nationale sikkerhed."

Ifølge ABC, omfatter disse kategorier automatisk alle, der kom til USA ulovligt, fordi en person, der kom ind i landet "uden at passere gennem grænsekontrolsted" har automatisk "begået en strafbar forseelse."

* Tallet "11 millioner" ulovlige invaders inde i USA er den mest anvendte skøn. De sande tal er sandsynligvis betydeligt højere, idet hundredtusinder, hvis ikke millioner-af invaders har fået en fribillet til ophold uden at blive kontrolleret på nogen som helst måde .http://newobserveronline.com/abc-news-trump-will-deport-11-million/


39
Fri Debat / Kan du blive Amerikansk statsborger ?
« Dato: Januar 28, 2017, 10:49:41 am »

Debatten her drejer sig naturligvis meget om USA og deres politik lige nu.
Statsborgertesten i Danmark har også været et rimeligt stort emne.

USA har også en lignende test for om man kan blive Amerikansk statsborger, så jeg kunne godt tænke mig at spørge alle dem der går så højt op i Trump og Amerikansk politik om de i det hele taget kunne blive Amerikansk statsborger hvis de ville ?

Kan du bestå testen   http://www.washingtontimes.com/quiz/2015/feb/11/us-citizenship-test-could-you-pass/


40
Fri Debat / Ugentlig liste over forbrydelser begået af indvandrere.
« Dato: Januar 27, 2017, 12:05:57 am »

Den Amerikanske præsident Donald Trump har beordret offentliggørelsen af en ugentlig liste over forbrydelser begået af indvandrere.

http://www.express.co.uk/news/world/759302/Donald-Trump-publish-weekly-list-crimes-committed-immigrants-Mexico-border-wall

Han har også sagt han vil lægge 20% told på alle vare fra Mexico, og da 75% af Mexicos export går til USA vil det indbringe over 10 milliarder dollars årligt, Mere end rigeligt til at betale for muren.41
Fri Debat / Nye tider, Trump og Putin skal nok blive gode venner
« Dato: Januar 22, 2017, 11:40:30 pm »
Eller er jeg den eneste der ser et mønster her ?

From Pennsylvania, Florida, Kentucky and Virginia, the different tribes rode in by the hundred to pay homage to their new leader. Outlaws, Hell’s Angels, Southern Cruisers and the Defenders of Liberty were all there. Groups so often at war with one another put their differences aside, promising to provide a “wall of meat” to protect Donald Trump.

http://www.thetimes.co.uk/edition/president-trump/bikers-deplorables-and-melania-the-mesmeriser-show-whos-in-charge-fpq7nk6sjTrump Makes Friends With Rolling Thunder (Watch The Speech Here)
http://thedcgazette.com/2016/trump-makes-friends-rolling-thunder/Her hilser Løkke på sine
42
Fri Debat / Bøn om hjælp til Lars Løkke
« Dato: Januar 04, 2017, 02:59:57 pm »
Kære Løkke,

Jeg planlægger at flytte min familie og udvidede familie til Pakistan for mit helbreds skyld og vil gerne bede dig om at hjælpe mig med dette.

Vi planlægger at flyve direkte fra Danmark til Pakistan, og vi har brug for din hjælp til et par arrangementer.

Vi planlægger at springe alle de juridiske ting over, såsom visa, pas, indvandringskvoter og love.

Jeg er sikker på, de håndterer disse ting på samme måde, som du gør her. Så ville du have noget imod at fortælle din ven, præsident Asif Ali Zardari, at jeg er på vej over?

Lad ham vide, at jeg forventer følgende:

1. Gratis lægehjælp for hele min familie.

2. Dansktalende statslige bureaukrater for alle tjenester jeg måske har brug for, uanset om jeg bruger dem eller ej.

3. Alle pakistanske regerings formularer skal udskrives på Dansk.

4. Jeg vil have mine børnebørn bliver undervist i Dansk af engelsktalende (tosprogede) lærere.

5. Fortæl deres skoler, de har brug for at inkludere klasser for dansk kultur og historie.

6. Jeg vil have mine børnebørn skal se det danske flag på en af ​​flagstænger på deres skole.

7. De har planer om at fodre mine børnebørn i skolen til både morgenmad (Bacon & æg) og frokost.

8. Jeg skal bruge en lokal pakistansk kørekort, så jeg kan få let adgang til offentlige serviceydelser.

9. Jeg har planer om at få en bil og køre i Pakistan, men jeg har ikke planer om at købe bilforsikring, og jeg vil sandsynligvis ikke gøre nogen særlig indsats for at lære de lokale færdselsregler.

10. I tilfælde af en af ​​de pakistanske politibetjente ikke får notat fra præsident Zardari om at lade mig alene, skal du sørge for, at hver patruljevogn har mindst en dansktalende officer.

11. Jeg planlægger at hejse danebrog på taget og sætte danske flag på min bil, og holde en gigantisk fest den 24. december. Jeg ønsker ikke nogen racistiske klager eller negative kommentarer fra de lokale af den grund.

12. Jeg vil også gerne have et godt job uden at betale eventuelle skatter, eller have nogen arbejds eller skattelove håndhævet på enhver virksomhed eller forretning, jeg starter op.

13. Sørg for at præsident Zardari fortæller hele de pakistanske folk  at være meget venlige og aldrig sige kritiske ting om mig eller min familie, eller om den belastning vi måske er for deres økonomi.

14. Jeg ønsker også at modtage gratis madkuponer.

15. Naturligvis forventer jeg gratis bolig og boligsikring.

16. Jeg har også brug for et indkomst skattefradrag, så selv om jeg ikke vil betale pakistanske skat, vil jeg alligevel modtage skat retur fra regeringen.

17. Venligst arranger det, så den pakistanske regering betaler mig kr. 20.000,00 så jeg kan købe en ny bil.

18. Åh ja, jeg glemte næsten, du bedes tilmelde mig et gratis Pakistansk Socialt velfærds program, så jeg får en månedlig pension.

Jeg ved, det er en let anmodning, fordi du allerede gør alle disse ting for alle de folk, som kommer til Danmark fra Pakistan. Jeg er sikker på, at præsident Zardari ikke har noget imod at returnere venligheden, hvis du spørger ham pænt.

Tak så meget for din venlige hjælp. "


* Pakistan er et ikke-indvandringsland. Selv de, der er berettiget til et midlertidigt visum (for turisme eller arbejde) er ikke berettiget til at ansøge om statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse, medmindre de er gift med en pakistansk statsborger, eller hvis de har investeret mindst 5 millioner pakistanske rupess i den lokale økonomi.


43
Fri Debat / Fred i Syrien har lange udsigter
« Dato: Januar 01, 2017, 11:26:52 am »

I et forsøg på at hitte rede i hvad der foregår i Syrien, begyndte jeg at undersøge hvor længe de har forhandlet fred i landet, - det har de faktisk gjort et godt stykke tid.
Den tidligste fredsaftale for Syrien jeg fandt frem til, daterer sig tilbage til 1259 FØR vor tidsregning, altså for 3276 år siden, og blev fundet på nogle stentavler.
Men NU bliver der fred i Syrien, - not ?http://www.ancient-origins.net/artifacts-ancient-writings/making-peace-ancient-syria-long-awaited-egyptian-hittite-peace-treaty-021146


44
Fri Debat / rigtig godt nytår
« Dato: December 31, 2016, 02:29:04 pm »
Jeg fik lige en nytårs hilsen fra Alabama, med deres ønsker for det nye år, jeg viderebringer det hermed til jer alleKa i ha et rigtig godt nytår, 2017 skal nok blive spændende.

45
Fri Debat / Tyrkiet samler både for at oversvømme EU med asylsøgere
« Dato: December 07, 2016, 03:19:07 pm »
Tyrkiet samler nu flåder af skibe og både til levering af 3.000 migranter om dagen til Grækenland, som gengældelse for at EU har stanset optagelsesforhandlingerne.

Græske efterretningsfolk har opdaget de tyrkiske planer, som de siger involverer tusindvis af joller og motorbåde allerede indsamlet langs Tyrkiets vestkyst.

Analytikerne siger syriske indvandrere er klar til at gå ombord i skibene og lande på de græske kyster "i løbet af få uger."

Nationale efterretningsfolk anslår mindst 3.000 udokumenterede migranter kunne lande i Grækenland hver dag i henhold til planenhttp://www.express.co.uk/news/world/737480/Europe-war-Turkey-migrants-Greece-EU-Erdogan

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 9