Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Phil

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
Fri Debat / 12-årig syrisk dreng forsøgte at drukne ansat på asylcenter
« Dato: November 28, 2016, 12:34:09 pm »
12-årig syrisk dreng forsøgte at drukne ansat på asylcenter
Syriske brødre har nærmest terroriseret nordjysk asylcenter med halshugning af bamse og Islamisk Stats videoer af ægte halshugninger.

På et tidspunkt forsøgte den kun 12-årige lillebror angiveligt at drukne en kvindelig ansat, da han var med de øvrige børn i svømmehallen.

Hvad der begyndte som en leg endte med, at drengen holdt kvinden nede under vandet. Hun forsøgte desperat at rive sig fri ved at rive og kradse drengen.

Kvinden besvimede efter at have slugt store mængder klorvand. Hun blev indlagt på Thisted Sygehus, som anmeldte sagen til politiet.

Optaget af ægte halshugninger
Morgenavisen Jyllands-Posten skildrer også, hvordan den 12-årige dreng forsøgte at tvinge en ansat til at se en ægte halshugning af en kvinde. Drengen medbragte sin tablet og tvang den op i hovedet på den ansatte, som ikke kunne undgå at se flere mænd holde kvinden og hugge hovedet af hende med en machete.

Også den syriske storebror har givet anledning til bekymring på asylcenteret. Han sympatiserede åbenlyst med IS og havde blandt andet halshugget lillebroderens bamse.

Den hovedløse bamse stod herefter udstillet  på værelset.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/12-aarig-syrisk-dreng-forsoegte-at-drukne-ansat-paa-asylcenter/6427163


Folk der skal ind i Danmark skal ikke kun selv gå ind for ytringsfrihed, demokrati og ligeberettigelse, men også indgå i frivilligt arbejde for at forsvare og udbrede disse værdier yderligere.

Det er de eneste vi har i sinde at ønske velkommen på vores parcel.

 Folk der er modstander af disse værdier og vil afskaffe dem kan vi naturligvis kun anse som fjender og mener absolut ikke de over hovedet bør gives adgang til, eller accepteres i et land og af et folk der før er gået i krig og har ofret liv for det modsatte.33
Fri Debat / MYSTISK PYRAMIDE OPDAGET I ANTARKTIS
« Dato: November 20, 2016, 10:42:40 pm »
Så er der nyt til sølvpapirshattene, både hattemændene og hattedamerne.

MYSTISK PYRAMIDE OPDAGET I ANTARKTIS
Måske skal menneskehedens historie skrives om
Overraskende billeder af, hvad der synes at være en pyramide i Antarktis forvirrer forskere rundt om i verden.
Billeder på Google Earth har afsløret eksistensen af en fire-sidet struktur, der bærer en umiskendelig lighed med de berømte egyptiske pyramider bygget for tusinder af år siden.

Stråmand med flere billeder og film:   http://www.express.co.uk/news/weird/734186/snow-pyramid-Antarctic-human-history-discovery


34
Politik / Det vil nok være klogest at beholde Trump, også for modstanderne
« Dato: November 19, 2016, 09:16:19 pm »

Smart team Trump har sammensat hvis han skulle komme noget til. Det ligner nærmest en livsforsikring han har tegnet.
Skulle Trump komme noget til vil det ikke udløse et nyt valg i USA, men blot at vicepræsidenten så træder til i stedet.
Med det team han er ved at sammensætte, hvor Trump nærmest må anses som "duen" er det nok klogest han ikke kommer noget til, for hvis den flok høge og gribbe han har udpeget først kommer til magten uden ham, vil det da blive for hans modstandere som at komme fra asken og i ilden.35
Fri Debat / Hun bliver ikke isoleret, hun isolerer sig selv
« Dato: November 19, 2016, 02:57:26 pm »
 
På MSN er dette billede slået op som et eksempel på anti-immigrations politik.
For os andre et det et typisk eksempel på anti-integrationspolitik.

Selvfølgelig bliver hun isoleret, - hun stiller sig jo klart uden for alene med sin aparte påklædning.
Med den demonstrerer hun jo direkte, at hun i virkeligheden ikke ønsker at være en del af de andres fællesskab, - jeg ønsker ikke at være som jer, jeg ønsker ikke at blande mig med jer, - det er hvad hun signalerer.

Jeg ville nok også blive holdt uden for dem jeg gerne vil omgås, hvis jeg iklædte mig store ternede klovnebukser, høj hat og papnæse til daglig, og begyndte at sende den slags signaler.

Fotografen skriver:
» For mig beskriver det det ærgerlige billede, der symboliserer Danmark i dag. Stigende racisme, xenofobi, eksklusion og frygt. Mure bliver bygget, hvor de skulle rives ned. «

Ganske rigtigt, "mure bliver bygget", men kig lige en gang til på billedet og fortæl mig, - hvem er det der bygger den mur ?
Hvis hun startede med at klæde sig som de andre, smile, tale med dem og blande sig med dem, og sende den slags signaler, og så ville det nok også gå ganske anderledes.

Hvis konen i sin middelalderlige munkedragt virkelig mener det er de andre der skal henvende sig til hende og ikke omvendt, kommer hun forhåbentlig til at vente forewer.

Stråmand:  http://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/danskers-billede-hitter-i-usa-skaber-overskrifter-hos-mediegiganter/ar-AAks39F?li=BBr5MK0&ocid=mailsignout

36
Fri Debat / Carlo
« Dato: November 17, 2016, 01:54:08 am »
Nu er du jo ærkekommunist, så jeg kunne godt tænke mig at vide om du kunne leve i et samfund hvor vi delte landet nogenlunde op, kommunister her, højreorienterede der o.s.v, og hvert part byggede deres idealsamfund op, hvor vi to naturligvis ville havne i hver sin gruppe hvis vi hver især skulle være der hvor vi følte vi havde det bedst. Lad os sige vi godt kunne handle sammen og besøge hinanden som turister, lære af hinanden eller grine af hinandens skøre påfund.

Er det indbygget i din ideologi at de andre også nødvendigvis skal omvendes og være kommunister og leve som dig for at din verden kan fungere og uanset om de vil eller ej ? - og kunne vi risikere at blive angrebet hvis vi ikke ville omvendes til kommunismen ?

Eller ville du kunne leve i fred med naboer der var helt forskellige eller modsatte rent politisk, så længe de heller ikke prøvede at omvende dig og i øvrigt holdt sig inde på deres egen parcel ?

Jeg har aldrig deltaget i en gruppe eller fællesskab der ikke kunne leve op til de krav, - vi missionerer ikke -, til gengæld bryder vi os heller ikke meget om missionærer på vores egen parcel, uanset om de er politiske eller religiøse.37
Politik / Så undgik vi Hillary`s krig mod Rusland
« Dato: November 15, 2016, 09:52:18 am »

Faren for atomkrig reduceret til laveste niveau nogen sinde, efter Donald Trumps valgsejr, siger DEFCON.

http://www.express.co.uk/news/world/732135/donald-trump-election-defcon-reduced-level-5-safest-levelRUSSIAN leader Vladimir Putin has reportedly called President-elect Donald Trump
http://www.express.co.uk/news/world/732356/Trump-Putin-war-isis-phone-call-Russia-US-islamic-state
38
Fri Debat / Flybiletter til hele Europa for 50 kr. - inden midnat
« Dato: November 14, 2016, 05:23:03 pm »

Så holder Ryan Air mandags udsalg og sælger biletter til hele Europa for £5 (ca. 50 kr.) Men du skal slå til inden midnat

Ryanair flight sale: 20,000 tickets for £5 across Europe… but you MUST book by midnight
RYANAIR FLIGHT SALE: The budget airline has launched a ‘Fiver Monday’ sale, offering 20,000 tickets across Europe for just £5 each, but the deal ends at midnight.
http://www.express.co.uk/travel/articles/732170/Ryanair-flight-sale-5-fares-november-travel-ends-midnight

39
Politik / Italien truer nu også med at forlade EU
« Dato: November 14, 2016, 03:32:17 pm »

Nu vender også den Italienske premierminister Renzi ryggen til EU. Så meget at han endda har fjernet EU flaget fra sin pressekonference.
Det nævnes også at det er Donald Trumps succes der nu begynder at smitte af på Europa, og at Italien gør sig klar til at forlade EU.http://www.express.co.uk/news/world/732005/Trump-Salvini-Northern-League-PM-Renzi-REMOVES-EU-flag40
Samfund- & Kultur / Her er årsagen til asylsprayen endelig
« Dato: Oktober 08, 2016, 01:35:43 pm »


Her er årsagen til asylsprayen: 21-årig anholdt i voldtægtssag
En 21-årige mandlig asylansøger fra Bangladesh blev torsdag anholdt i Sønderborg og sigtet for et brutalt voldtægtsforsøg begået mod en 27-årig kvinde på Aarøsund Landevej i Haderslev om morgenen søndag den 7. august klokken 04.51.
Sagen er en af to sager om volgtægt begået af asylansøgere i Haderslevs natteliv henover sommeren. I en anden sag fra 16. juli blev en 24-årig iransk asylansøger anholdt, mens han lynede sine bukser op. Manden blev taget på fersk gerning, da han voldtog en 19-årig pige omkring en skole ved Kløvermarken i Haderslev.
http://lokalavisen.dk/her-er-aarsagen-til-asylsprayen-21-aarig-anholdt-i-voldtaegtssag-/Politi/20161007/artikler/161009437/1265

Østrigsk avislæser om dansk asylspray: Hvor kan jeg købe den?
Nogen bliver forarget over den 'Asylspray' Danskernes Parti har delt ud i Haderslev- andre vil gerne købe den.
http://ekstrabladet.dk/nationen/oestrigsk-avislaeser-om-dansk-asylspray-hvor-kan-jeg-koebe-den/6319057


41

Netop akademikerne som har haft mest travlt med at ødelægge folkeskolen med deres "godhedsindustri", som de samtidig tjener fedt og godt på, sender naturligvis deres egne børn i privatskole. De skal ikke have deres egne børns undervisning ødelagt som forsøgskaniner i et "inklusions" eksperiment af lav IQ, utilpassede og voldelige elementer.

Akademikerbørn fylder i privatskolernes klasseværelser
http://www.bt.dk/danmark/akademikerboern-fylder-i-privatskolernes-klassevaerelser

Forsker: Folkeskolerne bør hyre et reklamebureau
http://www.bt.dk/danmark/forsker-folkeskolerne-boer-hyre-et-reklamebureau

Forsker: Vi er ved at dræne folkeskolen for stærke elever
http://www.bt.dk/danmark/forsker-vi-er-ved-at-draene-folkeskolen-for-staerke-elever

Tænketank: Topstyring invaliderer folkeskolernes konkurrenceevne
http://www.bt.dk/danmark/taenketank-topstyring-invaliderer-folkeskolernes-konkurrenceevne

Flygtningebørn sendes direkte i danske folkeskoleklasser
http://www.bt.dk/politik/flygtningeboern-sendes-direkte-i-danske-folkeskoleklasser

Men sjovt nok er der ingen af de kloge hoveder eller "eksperterne" der tør adressere det virkelige problem.og nævne den virkelige grund til at antallet af elever der vælger privatskolerne er steget med 29,3 % og fortsat vil stige.

De fleste sender trods alt deres børn i skole for at de skal lære noget, ikke for at de skal være forsøgskaniner i et politisk eksperiment med at "integrere" en flok voldelige og agressive lav IQ halvhjerner.
Hvor det hver eneste gang er den forurettede og forslåede part der må finde en anden skole, fordi kommunerne er handlingslammede i forhold til at smide agressive voldsmænd ud. Den mulighed har privatskolerne heldigvis, så ingen tvivl om tendensen vil fortsætte.

Selv kammerat Torning sendte jo deres datter i privatskole i England, - på de danske skatteyderes regning naturligvis.
De ved udmærket godt selv hvad de har gang i.


42
Fra medierne / Film: "Look who is back"
« Dato: Juli 18, 2016, 04:54:56 pm »
Jeg læste at Netflix "ville mere end lave film".

Efter at have set et par i deres nye stil, især "Look who is back" mener jeg at kunne se hvad de mener.

Er der nogen der har set filmen og fået samme indtryk ?


43

25.000 kr. i bøde til muslimske skoleelever der ikke vil give kvinder hånden i Schweitz.

Swiss ruling overturns Muslim pupils' handshake exemption
School had allowed two brothers to refuse to shake teachers’ hands after they said touching opposite sex was against beliefs.
Religious belief is no excuse for refusing to shake a teacher’s hand, authorities in a northern Swiss region have ruled, reversing a school’s decision to grant exemptions for Muslim pupils unwilling to touch the opposite sex.

Parents of pupils who refuse to shake a teacher’s hand at schools in the northern canton of Basel-Country could now face fines of up to 5,000 Swiss francs (£3,400), regional education authorities said on Wednesday.

https://www.theguardian.com/world/2016/may/25/switzerland-ruling-overturns-muslim-pupils-handshake-exemption-religion

44

Keynes’ og Gubbiens økonomiske teori forklaret på 3 minutter

http://forbiddenknowledgetv.net/world-economy-collapse-explained-in-3-minutes-27744

45
Politik / Derfor gør politiker-pamperne som de gør
« Dato: Juli 02, 2016, 11:05:31 am »
Det der sker i Europa lige nu, og hvorfor politikerne gør som de gør, giver kun mening hvis man ser det i samme perspektiv som politikerne gør på Bilderbergmøder og lignende, hvor de tænker på jordens tilstand helt ind i næste millennium, og hvor de efter bedste evne forsøger at udvise rettidig omhu.

Planeten har det skidt. Der er huller i ozonlaget, vi har global opvarmning og drivhuseffekt, havene flyder med en stadig stigende mængde olie, plastik og affald, samtidig med vi bliver flere og flere mennesker på jorden.

Der er flere mennesker på planeten end den er bæredygtig til, så enkelt er det. Hvis ikke jorden skal ende som en død og øde planet som Mars, skal antallet af mennesker "useless eaters" altså reduceres kraftigt, - og det haster.

Så selv om der er plads til mange flere mennesker på jorden endnu, kan planetens bio-balance altså ikke bære det, - og findes der overhovedet nogen fornuftig grund til at der skal være flere mennesker på planeten end den kan bære ?

Da den gamle metode med togvognene og gaskamrene har været upopulær siden 45, er det meget nemmere at lade uforenelige grupper konfrontere og udrydde hinanden, - så kan politikerne og deres pampere også bedre vaske deres hænder end de kunne sidst.

Den slags kan politikerne naturligvis ikke drøfte offentlig, derfor de lukkede møder for top-pamperne.

Så forstår man lige som lidt bedre baggrunden for hvorfor Merkel og de andre pampere gør som de gør.

De ønsker bare ikke at planeten Jorden skal komme til at ligne Mars i næste millennium.


Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 8