Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Phil

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
16

Partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, vil lave en ny videoserie, hvor “ofre for samfundstabere” interviewes og deler deres historier.

Paludan siger til 24NYT, at han inviterer danskere, som ønsker at deles deres historier, til at kontakte ham, således at flest mulige hverdagshistorier fra det virkelige liv, om folk, som på den ene eller den anden måde chikanes af muslimske indvandrere, kommer frem i lyset.

Du kan kontakte Paludan via hans facebook-side: https://www.facebook.com/DanernesLys/https://24nyt.dk/video-paludan-vil-lave-videoserie-med-ofre-for-samfundstabere/


17
Fri Debat / Endelig er den her
« Dato: September 26, 2018, 02:53:36 pm »

18
Fri Debat / Kender i Generation Identitær
« Dato: September 14, 2018, 09:53:15 am »
De er unge og dannede. Danmarks nye højreradikale citerer Oehlenschläger og rekrutterer med Instagram-lækre aktioner.

Generation Identitær er, som du måske kan se, ikke en sædvanlig højrefløjsgruppe.

Aktivisterne marcherer ikke i gaderne, skaldede og i sorte bomberjakker med camouflagebukser. Den unge mand, der hængte skiltet om Oehlenschläger i København, var i nydelige sandfarvede bukser og brune læderstøvler. Han lignede enhver anden ung mand i Søndermarken den dag. Det er også sigende for bevægelsen, at en anden ung mand, der begår sig i miljøet, sagde til mig:

“Jeg ville ikke have noget imod at blive set med en fadøl til et af deres arrangementer.”

Generation Identitær har fået international opmærksomhed som ‘højrefløjens Greenpeace’.

Påstanden om, at “hvis man ikke er rød, når man er ung, har man intet hjerte. Hvis man ikke er blå når man er voksen, har man ingen hjerne” holder ikke i dagens Danmark. Ved skolevalget 2017 fik de borgerlige partier 55,3 procent af stemmer.

Ungdomsbevægelsen Generation Identitær, der ikke tager medlemmer ældre en 30 år, har formentligt gode vækstforhold i en tid, hvor mange unge søger tilbage til rødderne. Grænser og identitet – kulturel identitet – er in, grænseløshed og udviskning af nationale kulturer er yt. Generation Identitær rekrutterer deres tilhængere blandt unge, der med bekymring ser på den åbning af grænserne for uintegrérbare kulturer, der er fulgt i kølvandet på globaliseringen.Mens mange midaldrende sidder godt beskyttede rundt om i villakvartererne, mærker stadigt flere børn og unge konsekvenserne af den fejlslagne integration på egen krop. De røde lamper blinker over alt: I skolen og i nattelivet, på gaden og i avisernes overskrifter. Den unge generation er begyndt at tænke over, hvilket Danmark de og deres børn skal vokse op i.

Følg Generation Identitær Danmark på Facebook her.
https://identitaer.dk/Eller se nogen af deres mange youtube videoer her:

https://www.youtube.com/watch?v=wVyH1xqY63k

https://www.youtube.com/watch?v=9EMg5EM66zg


19

Video går viralt: Paris ligner en krigszone! Hårde kampe i gaderne med migranterhttps://www.facebook.com/thetommyrobinson/videos/701413850196331/?t=0

Der råbes ‘allahu akbar!’ i Kærlighedens By – Paris.

Denne video, viser, hvad der bedst kan betegnes som totalt krigslignende kaos på gaderne. Scener, som mest af alt ligner optagelser fra et borgerkrigshærget Syrien eller fra en palæstinensisk intifada på Vestbredden.

I virkeligheden er der angiveligt tale om fransk politi, som forsøger at kontrollere migranter i den franske hovedstad Paris.

Det er den engelske frihedskæmper, Tommy Robinson, der har lagt videoen på Facebook.
20
Politik / Indfødsrets-prøven skal ændres
« Dato: September 05, 2018, 09:22:45 am »
 Indfødsretsprøven skal ændres så den sikrer at nye borgere har et grundigt kendskab til de mest væsentlige danske og vestlige værdier, såsom demokrati, ligestilling, ytringsfrihed og alle oplysningstidens værdier og der skal forinden være en samtale med ansøgere om deres indstilling til disse vestlige værdier, især om de vil være med til at forsvare og udbrede dem eller de ønsker at afskaffe dem. Dette skal indgå som det væsentligste argument i vurderingen af om vedkommende hører til blandt os andre eller ej.

Det er jo i virkeligheden det sagen drejer sig om og det er da så absolut Danske værdier hvis der er noget der er, og derfor også mere relevant at nye borgere har et solidt kendskab til og respekterer fuldt ud, - i stedet for tåbelige spørgsmål om krigen i 1864, burkaforbud, håndtryk og andet fantasifuldt påhit, der jo ikke er andet end cirklen om den varme grød.

21
Fri Debat / Nyt racistisk angreb fra nazisterne
« Dato: September 02, 2018, 07:41:07 pm »
Umotiveret angreb på 31-årig mand i midtby: Stukket ned af 10-12 mænd
Et alvorligt knivstikkeri fandt sted natten til søndag i Kolding. Politiet søger vidner.
 
Sammen med nogle kammerater kom en 31-årig mand natten til søndag klokken 02.26 gående over parkeringspladsen i Borchs Gård i midten af Kolding by, da han blev offer for et voldsomt og tilsyneladende umotiveret knivoverfald. Det skriver jv.dk.

Ifølge politiet skulle der ikke have været nogen uoverensstemelser med andre, før 10-12 mænd pludselig angreb den 31-årige og stak ham ned, inden de selv stak af til fods i ukendt retning.

Der er kun et sparsomt signalement af den store gruppe gerningsmænd. De beskrives som mellemøstlige af udseende, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Arno Rindahl Petersen, til jv.dk.

De lever nok bare som de plejer.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-09-02/-Umotiveret-angreb-p%C3%A5-31-%C3%A5rig-mand-i-midtby-Stukket-ned-af-10-12-m%C3%A6nd-3059461.html?plista=lokalavisen

22

Ny tegnekonkurrence

Debatten har helt overset at der snart afholdes ny "tegn profet muhammed" konkurrence i Holland, - måske nogle her kunne have lyst til at deltage ?

https://www.reuters.com/article/us-netherlands-wilders-mohammed-cartoons/dutch-anti-islam-party-to-hold-prophet-mohammad-cartoon-competition-idUSKBN1J81ZN

Ytringsfriheden er under angreb, siger Gert Wilders, der har arrangeret konkurrencen som vil finde sted senere i år.

Den Amerikanske tegner Bosch Fawstein, der vandt en lignende konkurrence i Garland Texas, er blevet bedt om at være en af dommerne ved konkurrencen.

Konkurrencen har skabt store protestmarcher i bl.a. Pakistan, og protest fra deres ambassadører i holland, hvilket har fået den hollandske regering til at gøre opmærksom på at det ikke er et regeringsinitiativ og Gert Wilders ikke er en del af regeringen, men at der er ytringsfrihed i Holland.


Er der mon ikke nogen her der kunne tænke sig at deltage, det tror jeg, - vi har jo set flere talenter i den retning på DD ? - eller måske var det en ide at lave en lignende konkurrence her på siden ?
23
Politik / Er islam de nye nazister ?
« Dato: Februar 20, 2018, 12:51:23 pm »
ARE GERMANY’S SALAFI MUSLIMS THE RISING NEW NAZIS?

Students of history will recall that Adolf Hitler and the entire Nazi party rose up from the seeming insignificance of mere handfuls of “brown shirts” meeting in the park and fomenting revolution and rebellion which led to the fall of Germany as a nation. With that in mind, these stats that the number of hardcore Islamic jihadists in Germany today have increased 100% over the last few years alone should be enough to make you stop and think. Germany needs to take this threat uber-seriously or face a repeat of the events of 1933.

http://www.nowtheendbegins.com/germanys-salafi-muslims-rising-new-nazis/

THE NEW NAZIS IN EUROPE: NOT WHO YOU THINK
In fact, the shoe is on the other foot. It’s “left-wing” ideology that is picking up where Hitler left off.

http://www.wnd.com/2017/01/the-new-nazis-in-europe-not-who-you-think/
24
Skolebørn 'HJERNEVASKES' af venstreorienterede lærere, advarer den seneste ubipleder Gerard Batten.

Engelske skolebørn bliver "hjernevasket" af venstreorienterede lærere, siger han.

Han tilføjede: "I de sidste par år har jeg og mine kolleger talt på mange skoler og gymnasier, og selv i løbet af 13 og et halvt år har jeg bemærket, hvordan en politisk korrekt, venstrefløj, dominerer undervisningen i skolerne.

"Ikke så meget i private skoler, men i statsskoler helt sikkert."

LBC vært Iain Dale spurgte, om han mente at britiske elever blev "hjernevasket".

Hr. Batten svarede: "Jeg gør i et vist omfang.

"Jeg tror, at der er rigtig mange lærere der selv er blevet hjernevasket, og at det smitter af på mange andre områder af samfundet, hvor kun visse synspunkter er acceptable."

https://www.express.co.uk/news/uk/921120/Brexit-news-Gerard-Batten-Ukip-LBC-UK-EU-European-Union-Labour-Party-Jeremy-Corbyn

Danmark har samme problem, - nok en væsentlig grund til folk i stadig stigende grad vælger privatskolerne.25
Fri Debat / Den daglige kulturberigelse, - igen igen.
« Dato: Februar 18, 2018, 07:12:12 am »
Et ungt hjemløst par, der lever af at sælge hjemløse-avisen 'Hus Forbi' på Vanløse Station i København, blev holdt fanget i 10 timer af en flok unge indvandrere, der krævede, at parret betalte dem 15.000 kr.

Parret blev holdt fanget dels på taget af Føtex på Vanløse Torv, dels i kælderen under Skolen Sputnik på Bogholder Allé 40 i Vanløse, mens de blev slået, sparket og truet.

Banden krævede, at parret skaffede pengene hos den 20-årige mands søster og mor, og han blev slået og sparket i hovedet og på kroppen adskillige gange, mens hans 23-årige kæreste hjælpeløst måtte se til.

https://ekstrabladet.dk/112/hjemloest-ungt-par-holdt-fanget-af-bande-i-10-timer-skaf-os-15000-kr/7045090

Sent lørdag aften blev et ungt par på 19 år angrebet med en økse på Circle K-tankstation på Bistrupvej i Birkerød. Gerningsmanden er fortsat på fri fod, og heldigvis har parret ikke pådraget sig livstruende skader i forbindelse med overfaldet.

Tidligt søndag morgen har Nordsjællands Politi sendt følgende billede og signalement ud:

Manden er 29 år, mellemøstlig udseende, mørkt hår, mørkt kortklippet fuldskæg og 176 cm høj. Han er formodentlig iklædt mørk jakke og mørke bukser.

https://ekstrabladet.dk/112/ungt-par-overfaldet-med-oekse-paa-tankstation/7045751


26
Fri Debat / Dræb en kommunist og tjen 340 £
« Dato: Februar 17, 2018, 08:48:03 am »

Dræb en kommunist og modtag 340 pund, siger Filippineres leder Duterte til nationen.
Præsidenten har tilbudt en £ 340 bounty for hver kommunistisk rebel dræbt af regeringsstyrkerne i et forsøg på at redde statens anti-oprørskostninger.

Rodrigo Duterte sagde også, at kommunisterne er nemmere at ramme end fugle, fordi de har større hoveder.

https://www.express.co.uk/news/world/919838/Rodrigo-Duterte-Philippines-soldiers-kill-communist-rebel-340-25-000-pesos-mayor-of-Davao27
Præsident Rodrigo Duterte er blevet kaldt en misogynist og "macho-facist", efter at han beordrede soldater til at skyde kvindelige kommunistiske oprørere i skeden.

I en tale til over 200 tidligere kommunistiske soldater i Malacañang i forrige uge gav Filippinernes præsident et direktiv om, hvad man skal gøre med kvindelige guerillafightere.

"Der er en ny ordre fra borgmesteren," Vi vil ikke slå dig ihjel. Vi vil bare skyde dig i vaginaen, "sagde Duterte. Han fortsatte med at sige, at kvinder uden deres vagina ville være "ubrugelige".Så kommer der i hvert fald ikke flere nye små kommunister.

https://www.theguardian.com/world/2018/feb/13/philippines-rodrigo-duterte-orders-soldiers-to-shoot-female-rebels-in-the-vagina28
Fri Debat / Military drills ?
« Dato: Januar 20, 2018, 12:12:33 pm »
Vi har nylig haft bl.a. marching drills, men ikke nogen march kommer på højde med den franske fremmedlegions, - deres langsomme stilige marchform er godt nok noget af det flotteste. Nyd den her, især fra 0.30

https://www.youtube.com/watch?v=yASlGCLkBSw


29
'De ser for fattige ud til at bære det': Hollandsk politi vil til at strippe unge for tøj de ser for fattige ud til at have råd til.

 Myndighederne siger, at den kontroversielle praksis vil bidrage til at reducere kriminaliteten i den nederlandske havneby.

Rotterdam-politiet vil snart ansætte officerer, der er specielt uddannet til at identificere personer, hvis tøj ikke synes at matche deres forventede indkomst, rapporterer De Telegraaf. Lokalt politi siger, at foranstaltningen vil bidrage til at reducere kriminaliteten på Rotterdams gader. Det ser ud til, at mindretal vil blive mere berørt af ordningen end den nederlandske befolkning.

"De er ofte unge gæster, der anser sig selv som urørlige," sagde politichefen i Rotterdam, Frank Paauw, til avisen. "Vi skal klæde dem af på gaden."
Politiet vil scanne efter luksusure, som er "et symbol på status for unge mennesker", sagde Paauw. Officerer vil også være på udkig efter dyre jakker og eksklusive frakker. Folk, som politiet aktion skal målrettes mod "har ingen indkomst, så spørgsmålet er, hvordan de har fået de dyre ting."

"Vi ved, at de har tøj, der er for dyrt at bære med de penge, de får," siger en talsmand for Rotterdam-politiafdelingen, som rapporteret af Quartz. "Vi skal se på, hvordan de får det tøj, hvor købte de det, hvor kom pengene fra." Politiet hævder, at være iført fancy outfits, uden at have penge til at købe det, sender en forkert signal til offentligheden.

Kritikere har kritiseret ideen og sagt, at initiativet er tvivlsomt ud fra et juridisk synspunkt, og at det grænser op til raceprofilering. Imidlertid fandt en afstemning i 2016, at flertallet af nederlandske folk godkendte raceprofilering udført af politiet.

På spørgsmålet, om det var acceptabelt for politiet at udpege folk baseret på deres etnicitet eller hudfarve, sagde 64 procent af respondenterne, at det var okay at gøre det.

https://www.rt.com/news/416444-dutch-police-clothes-profiling/

30
Politik / Tegn på en ny opdeling i et øst/vest europa
« Dato: Januar 15, 2018, 07:39:41 pm »
Hvis visegrad-landene forlader EU, som de gør hvis de bliver tvunget til at tage mod muhamedanere, får vi et nyt jerntæppe tværs ned gennem Europa, - men denne gang mod muhamedanerne.

Rudyard Kipling skrev engang, at "øst er øst, og vest er vest, og aldrig skal de to mødes." Digteren henviste til hans erfaringer i Indien og Storbritannien, men linjen kunne i stigende grad gælde for det moderne Europa.

Donald Tusk smed en granat i sidste uge, da han advarede om, at Polen, hans hjemland, kunne følge Storbritannien udenfor EU i fremtiden. I forbindelse med en artikel i Warszawa news weekly foreslog EU-præsidenten, at polske holdninger kan ændre sig, hvis landet i sidste ende bliver en netto bidragyder til blok økonomien.

Uanset Polen modtager store beløb fra EU, vil de altså hellere undvære dem end overtage vesteuropas store problemer med muhamedanerne, - og skal de først til at betale melder de sig ud samme dag.

Polske demonstranter


https://www.rt.com/op-edge/415986-polexit-eu-west-iron-curtain/


Sider: 1 [2] 3 4 ... 10