Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Phil

Sider: 1 ... 6 7 [8]
106
Politik / Klar stillingtagen fra terroristens familie og venner
« Dato: Februar 18, 2015, 10:30:46 am »

Ikke alene har de klaret taget stilling FOR terroristen og hans gerninger
Men muslimerne har samtidig tydeligt vist hvad de mener og syntes om alle de danske hallal-hippier og medløbere.

Muslimerne ville IKKE have alle deres vantro blomster og lys, - det var nemlig ikke muslimer der havde lagt dem, men  nogle forvirrede nyttige idioter som muslimerne heller ikke på nogen måde ville sættes i forbindelse med.

Det plejer også at være de første de gør kort proces med, når de tager magten et eller andet sted.
De har jo allerede een gang vist de ikke er til at regne med eller stole på.

107
Politik / Den muslimske strategi og resultatet
« Dato: Februar 17, 2015, 03:41:16 pm »
Det er vel kun de mest naive, der tror at tegningerne skulle have ret meget med den muslimske terror at gøre. Tegningerne er bare en af de undskyldning muslimerne bruger i salami-strategien, - lige nu.
Terroren og bomberne på diskoteket i Bali, eller i tog og busser i Madrid og London havde jo ikke tegnet noget, - så der er forklaringen bare en anden. Så har "de vantro" overtrådt det ene muslimske forbud og så det andet o.s.v.
Den muslimske salami-strategi er tydelig. De bruger samme strategi i mange andre lande, netop fordi den er så nem og virker så godt.

Først skal vi, med terror, tvinges til ikke at tegne deres profet eller noget andet de ikke kan lide - det er snart opnået.
Det næste vil nok blive kritiske ytringer om Islam, der vil blive brugt som undskyldning for deres terror, bomber og drab, indtil vi har stoppet alle kritiske ytringer.
Efter det kommer vi til musikken, øldrikning, svinekød eller hvad som helst.
Jeg er desværre bange for Danskernes flertal vil bøje af og overgive sig gang på gang, indtil det er for sent - det gør de jo som regel pr. tradition.

Danskerne har i flere årtier styret direkte mod terroren, ved deres ukritiske import af muslimer, og de fortsætter uhæmmet det farlige spil, - det kan kun gå galt.

Først den dag de sidder i de rygende ruiner omgivet af deres døde slægtninge og ser deres døtre blive ført væk som slaver vågner de måske op, - og kun måske.
Det er ikke noget jeg finder på, desværre. Det er virkeligheden flere steder i bl.a. Afrika hvor den muslimske magtovertagelse er nogle år længere fremme end her.

Det ser for mig ud som om det er tid at forberede sig på forskellig vis og udvise en hulens masse omtanke og rettidig omhu, hvis man ikke ønsker at ende som slave i sådan et ragnarok.

Nogen forslag ?


108
Politik / Svastikaen/hagekorset skal ikke tilhøre nazisterne
« Dato: Februar 15, 2015, 04:18:13 pm »

Svastikaen er et urgammelt symbol i de fleste kulturer. Oprindelig efterligner det antagelig bevægelserne eller kredsløbet i naturen og repræsenterer Solens gang på himmelen, liv og udvikling. I den vestlige verden knyttes det særligt til nazisterne og et enkelt, grafisk tegn har dermed fået en voldsom følelsesmæssig symbolsk kraft.
Efter nazismens brug af hagekorset som symbol på deres ideologi, er det i dag forbudt i en række vestlige lande. Dette har været medvirkende til at en række nynazistiske grupper er begyndt at anvende andre symboler.

Som andre simple symbolske tegn (for eksempel hjulkors og triskele), er svastikategnet opstået og blevet brugt i forskellige kulturer uafhængigt af hinanden.

Svastikategnet blev anvendt allerede i den tidlige kobberalder i Elam (nu Iran). I Europa findes tegnet, bl.a. i Hellas, og i båndkeramik fra gamle kulturer ved Donau, i jernalderen, som f.eks på redekamme af ben, fundet i offermosen Nydam Mose i Sønderjylland.

Svastikategnet er udbredt i Indien og i det østlige Asien, hvor det stadigt bruges som et lykkebringende symbol. I buddhismen og i den tibetanske bønreligion benyttes det også som lykketegn. Hvis vinklerne på korset vender i urets retning symboliserer det buddhisme, og vender de i den anden retning, er der tale om bön. I hinduismen forbindes det bl.a. med Vishnu og i jainismen står korsets arme for eksistensens fire planer.

I Japan bruges tegnet som heraldisk emblem for flere adelsslægter. Der er spredte fund af svastikafigurer i både afrikansk kultur og i præcolombiansk Amerika.

Indtil ca.1945 anvendte bryggeriet Carlsberg svastikaet som udsmykning på etiketter på bryggeriets øl[1]. Svastikaet fremgår også af to de elefanter, der bærer Elefantporten på Carlsberg.

Lad bare Nazisterne finde andre symboler, svastikaen tilhører ikke dem og skal heller ikke gøre det, - glædeligt at nogen har mod til at forsøge at vriste symbolet ud af nazisternes greb og give det sin oprindelige betydning igen.

109
Fri Debat / At hade islam er ikke en fobi
« Dato: Januar 29, 2015, 12:37:52 pm »

- I den svenske debat bliver begrebet islamofobi brugt i flæng - både om folk, der kritiserer islam, og folk, der hader muslimer.

- Ordet bliver brugt for at stemple og tysse på begge grupper. Dem, der spreder had, og dem der sagligt og legitimt kommer med sekulær kritik af islam.

- Kort sagt kan kulturministerens satsning ende med en for ministeren uønsket effekt, hvor øget kendskab til undertrykkende islamiske praksis, kan indgive samme rædsel hos visse svenskere, som den der gjorde mig så bange, at jeg ikke bare forlod, men også vendte mig mod islam, skriver Devin, der også fortæller om sin opvækst med det han kalder islamisk indoktrinering:

-  Jeg blev som barn, ligesom hele min generation, udsat for islamisk indoktrinering.

- Ifølge vores undervisningsplan var det strengt forbudt at stille spørgsmål om islam og Koranen.

Vi lærte om de rettroende og de vantro
- De koranvers vi blev tvunget til at læse var manipulerende 'briller', som skulle få os til at opfatte kvinden som halv mand.

- Versene skulle fungere som høreapparater, der skulle få os til at høre to kvinders udsagn som én mands.

- De skulle få os til at tro, at en mands arveandel vejede ligeså tungt som to kvinder.

Og derfor blev jeg ateist
- Koranversene om jihad skulle få os til at falde som martyrer med paradisnøglen om halsen. De skulle lære os 'rettroende' at identificere de 'vantro', forfølge, gribe, kvæle og slagte dem.

- Den obligatoriske undervisning i islamisk lære, gjorde mig bange for islams voldsbeslægtede karakter, skriver Devin, der derfor er ateist i dag.

http://ekstrabladet.dk/nationen/ex-muslim-at-hade-islam-er-ikke-en-fobi/5419300

110

Muslimsk borgmester til andre muslimer: ”Hvis I ikke kan lide friheden, så pak jeres kufferter og skrub af!”

Det samme kunne man sige til alle deres medløbere og fortalere, uanset etnicitet.

Ahmed Aboutaleb er muslim med marokkansk baggrund, og han har siden 2008 været en populær og respekteret borgmester i den hollandske storby Rotterdam.
 
Efter blodbadet på Charlie Hebdo blev han interviewet af det hollandske TV-program Nieuwsuur (Nyhedstimen), og her lagde han ikke fingrene imellem, da han talte til de muslimske terrorister og deres tilhængere også i Holland:
 
”Det er uforståeligt, at I kan vende jer mod friheden. Men hvis I ikke kan lide friheden, så pak for Guds skyld jeres kufferter og tag af sted.”
 
”Og hvis I ikke kan lide det her, fordi nogle satirikere, som I ikke bryder jer om, laver et blad, så lad mig sige, at I kan tage og skrubbe af.”
 
”Det er tåbeligt, det er så uforståeligt … forsvind fra Nederlandene (Holland), hvis I ikke kan finde jeres plads.”
 
Borgmester Aboutaleb, der selv har en fortid som journalist, har altid været meget klar i sin kritik af muslimske indvandrere, der ikke vil integreres i det hollandske samfund og hele tiden beklager sig.
 
”Hold op med at se jer selv som ofre”, har han sagt.
 
Man efterlyser ofte muslimske røster, der står fast på frihedsværdierne og går ud med offentlig kritik af islamisterne.
 
Her er en muslim, der gør det, så det er til at forstå.

http://www.youtube.com/watch?v=tNcOEOXH9cU


111
Politik / Islamisk Stat: Nu går vi efter politifolk over hele Europa
« Dato: Januar 17, 2015, 08:26:10 am »

Opfordringen kom få timer før belgiske antiterrorstyrker slog til mod en terrorcelle af hjemvendte Syrienkrigere i byen Verviers nær Liége. To jihadister blev dræbt og en tredje alvorligt såret i en ildkamp med specialstyrkerne. Han er nu anholdt og i politiets varetægt. Ifølge Het Nieuwsblad og andre belgiske medier planlagde de tre et nært forestående angreb mod netop politistationen i Verviers.
»Der vil komme flere og flere operationer som denne (angrebet mod Charlie Hebdo, red.) i hele Europa,« lover en af de tre jihadister, som optræder i videoen.

Han nævner specifikt Frankrig, Belgien, Schweiz og Tyskland som mål, men tilføjer så, at det også gælder »resten af Europa og USA.«

http://www.bt.dk/udland/islamisk-stat-nu-gaar-vi-efter-politifolk-over-hele-europa

112

Muslimske elever nægtede at deltage i et minuts stilhed for ofrene på Charlie Hebdo
I en række franske skoler var der problemer, da man i torsdags skulle gennemføre et minuts stilhed til ære for de dræbte på ugemagasinet Charlie Hebdo. På skoler i lokalområder med mange muslimer nægtede en del elever pure at deltage.
I en skole i Seine-Saint-Denis oplevede man, at hele 80 procent af eleverne i en klasse sagde nej til at deltage. Nogle af dem fremførte teorier om, at det var et komplot mod muslimer. Læreren fik dog nogle af dem med efter nogen diskussion.
I en skole i Lille truede en elev ligefrem læreren med følgende: ”Jeg slår dig med kalashnikov’en!” (dvs. kalashnikov-riflen, som terroristerne på Charlie Hebdo brugte).
Flere elever erklærede, at de ansatte på Charlie Hebdo ”selv havde bedt om det”. Andre sagde, at de ”ikke kunne se, hvad det skulle gøre godt for” med et minuts stilhed. En elev bad om at blive fritaget for at ”ære sådan nogle mennesker”.
En elev i Paris forklarede sin lærer: ”Men De forstår ikke, profeten, de skulle ikke have tegnet ham (…) han er hævet over mennesker.”
En gymnasielærer i Roubaix blev torsdag morgen mødt med følgende bemærkning fra flere elever: ”Jeg støtter dem, der slog dem ihjel.” På samme skole blev et fællesmøde for 400 elever overdøvet af en højlydt summen. Den pågældende gymnasielærer bebuder, at hun vil søge forflyttelse.
En del elever anede slet ikke, hvad sagen drejede sig om. Der havde været tavshed om den i deres hjem.

http://denkorteavis.dk/2015/muslimske-elever-naegtede-at-deltage-i-et-minuts-stilhed-for-ofrene-pa-charlie-hebdo/

113
Politik / Har Thorning aftale med terroristerne ?
« Dato: Januar 15, 2015, 12:09:01 pm »
Thorning vil undgå en gentagelse af terror-valget i 2001

Men nu foreligger der endnu en grund til, at Thorning ikke føler trang til et valg nu: terrorangrebene i Paris.
De har meget eftertrykkeligt gjort terrorisme, islamisme og udlændingepolitik til det dominerende politiske tema i øjeblikket – også i Danmark.
Dermed er der klare lighedspunkter mellem optakten til dette års folketingsvalg og folketingsvalget i 2001, der fandt sted kort tid efter al-Qaedas terrorangreb på World Trade Center og Pentagon den 11. september.
Dette valg endte i en bragende borgerlig sejr og en ydmygelse for Socialdemokraterne.
Thorning vil undgå en gentagelse af terror-valget i 2001.
Også det giver hende en interesse i at se tiden an, før hun udskriver valget. Hendes foretrukne tidspunkt er formentlig slutningen af foråret.
http://denkorteavis.dk/2015/thorning-venter-med-valget-for-at-undga-et-terrorvalg-som-i-2001/

Vil Thorning så lave en aftale med terroristerne om ikke at lave terror i slutningen af foråret, - eller hvordan vil hun styre det ?

114
Fri Debat / Franske lærere giver rystende beretninger
« Dato: Januar 15, 2015, 11:47:58 am »
Franske lærere giver rystende beretninger om muslimske elevers reaktioner på terroraktionerne
 
”Det er ikke et mindretal”

En lærer fra regionen omkring Paris, hvis fornavn er Pierre, ringede ind til et program med radio- og TV-værten Jean-Jacques Bourdin (Bourdin Direct).
Pierre beretter om en elev, der sagde til ham: ”Jeg er ikke Charlie – jeg har ingen som helst medlidenhed med de folk, som er døde, og som tegner profeten.”
”Men, Pierre, det er et lille mindretal …,” indvender værten Bourdin.
”Desværre er det i nogle af mine klasser ikke et mindretal. Det er ikke et mindretal.”
Bourdin prøver at runde af, men Pierre får afleveret en sidste bemærkning: ”Og den ungdom er fremtidens Frankrig. Vi er nødt til at se det i øjnene.”

En lærerinde på en eliteskole i Grenoble i det sydøstlige Frankrig beretter om sine oplevelser, da der torsdag skulle holdes et minuts stilhed. Det sker i Le Point (lepoint.fr)
En muslimsk dreng på 12 år lagde provokerende ud: ”Hvorfor skal jeg holde et minuts stilhed for folk, jeg ikke kendte?” Andre muslimer i samme klasse var også vrede.
”Det var dog ingenting ved siden af, hvad nogle af mine kolleger oplevede,” siger hun. Mange elever måtte smides ud af klasseværelset, nogle blev ved med at snakke og sige forfærdelige ting. Én nægtede pure at deltage i et minuts stilhed.
En muslimsk pige sagde: ”Vi vil ikke acceptere, at vi bliver krænkede af en tegning af profeten, det er normalt, at vi så kræver hævn. Det er mere end en latterliggørelse, det er en krænkelse!”
Pigen identificerer sig reelt med terroristerne, når hun taler om, at ”vi kræver hævn”.

http://denkorteavis.dk/2015/franske-skolelaerere-fortaeller-om-deres-skraemmende-erfaring-med-muslimske-elever/

115
Politik / Muslimerne ødelægger danskernes ry ude i verden.
« Dato: Januar 10, 2015, 10:55:43 am »

Hvor er det trist, at medierne ikke gør mere ud af at tale om, HVEM der laver balladen.
 Det burde have første prioritet!

Vedr. "danskere" der stikker med knive i Prag - gættede jeg rigtigt!
 Det var IKKE danskere - men indvandrere.
 Hvorfor skal danskernes renomme ødelægges i medierne og ude i verden af den flok barbarere?

Ligeså med den flok bavianer der ødelagde et hotel i Grækenland og ødelagde en masse andre menneskers ferie, det var ikke Danskere eller ikke-muslimske indvandrere, det var muslimske indvandrere, helt specifikt.

Kan vi fortsat leve med at den flok barbarer ødelægger Danmarks ellers gode ry ude i verden ?

116
Politik / Frankrig er blevet voldsomt islamiseret i løbet af 2014
« Dato: Januar 10, 2015, 09:58:30 am »

Den 28. maj, rapporterede Europol, det retshåndhævende organ i Den Europæiske Union, at Frankrig blev Europas hovedstad for terror i løbet af 2013:

“I alt 152 terrorangreb fandt sted i fem EU-medlemsstater. Flertallet fandt sted i Frankrig (63), Spanien (33) og Storbritannien (35). I 2013 blev 535 personer anholdt for lovovertrædelser i forbindelse med terrorisme, et tal svarende til 2012 (537). De fleste af anholdelserne fandt sted i Frankrig (225), Spanien (90) og i Storbritannien (77). Siden 2011 har der været en fortsat stigning i antallet af anholdelser for religiøst inspireret terrorisme.”

http://denkorteavis.dk/2015/islamisering-af-frankrig-soren-kern-gatestone-institute/

Tallene er offentliggjort af Europol, det Europæiske politisamarbejde, alligevel er det kun den korte avis der tør viderebringe det. Den "etablerede presse" læs Journalistisk venstreparti bryder sig tydeligvis ikke om sandheden.

117
Politik / Sæt islam på listen over terrororganisationer
« Dato: Januar 09, 2015, 03:15:58 pm »

Hvornår anerkender et flertal at islam ikke er nogen religion men en terrororganisation, hvor mange beviser og hvor mange dræbte skal der til ?

Ny gidseltagning i jødisk supermarked Paris
http://jyllands-posten.dk/

118
Politik / Hvad tror du 2015 bringer os ?
« Dato: Januar 02, 2015, 07:19:18 pm »

Anti muslimske angreb nær fordoblet i England.
Britisk politi siger angreb på muslimer er fordoblet i løbet af 2014.
Muslimer har, i modsætning til andre indvandrere, helt deres egen kultur, helt deres egen måde at gøre tingene på, og deres helt egne begrundelser, der gør det helt umuligt for dem fuldstændigt at integrere sig i samfundet.
"Europa har desværre en streng af had der løber som en rød tråd igennem det" siger Mughal, muslimsk talsmand.

http://www.voanews.com/content/anti-muslim-attacks-nearly-double-in-britain/1832260.html
.----------------------

IS terrorister har allerede forsøgt seks barbariske angreb i Europa.
Jihadister med direkte forbindelse til IS i Irak og Syrien har foreløbig forsøgt seks terrorist angreb i Europa, fortalte David Cameron parlamentet.
Cameron påpegede at mordet på fire uskyldige mennesker i det Jødiske Museum i Brussel blev udført af en islamist med direkte forbindelse til IS.
http://www.express.co.uk/news/uk/508458/Islamic-State-terrorists-have-already-attempted-SIX-attacks-in-Europe

------------------------------------------

Anti muslimske angreb stiger i Frankrig.
Verbale og fysiske angreb på muslimer i Frankrig stiger.
Der er en forbindelse mellem den politiske debat og det stigende antal angreb og diskrimination mod muslimer, siger Samy Debah, præsident for komiteen mod islamofobia i Frankrig.

http://www.onislam.net/english/news/europe/463386-anti-muslim-attacks-on-rise-in-france.html

----------------------

Islamiske terrorister vil angribe i U.S.A. og Europa inden for få måneder, advarer den Saudiske Kong Abdullah at Rawdat al-Khraim .
Han advarer mod at U.S.A. og Europa kan blive angrebet i løbet af få måneder hvis de politiske ledere fortsat lukker øjnene for den stigende trussel.
"Disse terrorister kender ikke ordet human og vi har alle været vidne til at de hugger hovedet af folk og giver dem til børn og lege med" tilføjede Kong Abdullah at Rawdat al-Khraim
.
http://www.christianpost.com/news/islamist-terrorists-could-attack-us-europe-within-months-saudi-king-warns-125648/

..........................

Franskmænd under angreb i muslimske områder.
Voldelige forbrydelse kan ske hvor som helst og af mange årsager, men i muslimske-kontrollerede dele af Frankrig, er det blevet særligt farligt at være hvid.
Overvågningsvideoer viser hvide franskmænd tævet af overvejende muslimske indvandrer bander i Metroen og på gaden.
Islamiske indvandrere anser det for deres område og hvide går der på egen risiko. Franskmændene kalder dem "følsomme byområder" - no-go zoner, hvor politiet ikke kan komme ind og derfor ikke håndhæver loven.
Nogle kalder dem små muslimske kalifater inde i Frankrig.
»Og det er fordi disse dele af landet er i hænderne på narkohandlere, bander og imamer [islamiske ledere], har French kommentator Guy Milliere forklaret.
En fransk rapport siger næsten 1 ud af 5 franskmænd har været ofre for racistiske fornærmelser eller værre fra muslimer.

http://www.cbn.com/cbnnews/world/2014/April/Native-French-under-Attack-in-Muslim-Areas/

119
Politik / Er du forberedt på borgerkrig i Europa ?
« Dato: December 20, 2014, 04:09:38 pm »
Frankrig har allerede 751 "No Go" zones, hvor det er farligt for hvide og ikke-muslimer at færdes.

"In Brussels, Belgium, police patrol areas in two squad cars: the first to patrol and the second to protect the patrol car."
Altså to politibiler, - en patruljevogn plus en vogn til at beskytte patruljevognen.

European 'No-Go' Zones for Non-Muslims Proliferating
"Occupation Without Tanks or Soldiers"
http://www.gatestoneinstitute.org/2367/european-muslim-no-go-zones

En glimrende artikel der beskriver hvordan muslimerne har overtaget hele byer i England samt store dele af London og ved opslag og flyers erklæret området sharia zone og "No Go" zone for alle der ikke er muslimer.

Besættelse uden tanks og soldater.

I Frankrig og England er det allerede farligt for politi eller militær at bære uniform mange steder, vi ser det selv i Voldsmose og andre muslimske ghettoer.
Hvorfor mon dette er specifikt for muslimske ghettoer i hele Europa, ja hele verden ?. 
I ikke-muslimske og dermed mere civiliserede indvandrerbebyggelser overfalder man naturligvis ikke politi og brandbiler.

I England, som er særdeles hårdt ramt af Islam, ønsker mere end hver anden Englænder nu at emigrere. Det er dobbelt så mange som i 2003
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/5237236.stm

I hele Europa dannes der nu flere og flere grupper som er i opposition til Islam og som er indstillet på at  forsvare og beskytte deres eget land og egne indbyggere såsom f.eks PEGIDA i Tyskland og lignende grupper over hele Europa.
https://www.facebook.com/pages/PEGIDA/790669100971515

"Vores regering og vore politikere har ført os ind i en borgerkrig" siger de.
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread663852/pg1

Advarslerne lyder bl.a. på at hvis den europæiske befolkning fortsætter med at være ubevæbnet, vil der ikke blive tale om en borgerkrig men om et blodbad. Muslimer og andre kriminelle er allerede bevæbnet.

Mange udtrykker også bekymring over om deres egen nationale hær eller Nato vil deltage, og i så fald på hvilken side.
"I'm not sure how important martial comparisons of European chartered accountants with knife-wielding Jihadists are. The main question may be, would the national armed forces or NATO enter the fight, and on which side?"

Den del af befolkningen der regner med at politi og militær nok skal beskytte dem i en sådan situation, skal altså ikke være så helt sikre på det, - de vil tydeligvis blive overladt til at forsvare sig selv i stadig stigende grad.

Is European Civil War Inevitable by 2025?
http://gatesofvienna.blogspot.dk/2007/03/is-european-civil-war-inevitable-by.html

Dem der ikke vil hverken forsvare sig eller konvertere anbefales at flygte mod øst.

Sider: 1 ... 6 7 [8]