Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Phil

Sider: 1 ... 6 7 [8] 9
106
Politik / Prisen for islamiseringen stiger
« Dato: Juni 11, 2015, 09:29:51 am »

Danskernes leflen og underkastelse for islams ideologi tager til i helt utrolig grad.
Typisk udtrykt når ankagleren f.eks. skriver "Det nye er, at racistiske svenske elever render rundt med det svenske flag, og det må de ikke."
Skal Svenskerne/Danskerne/Englændere o.s.v. pludselig kaldes racistiske fordi de bruger og er glade for deres flag, - racistiske mod hvem ?, - det kan da kun være mod racisterne selv.

Samtidig undrer det mig at se Danskerne har frygtelig meget mod østarbejdere der kommer hertil for at arbejde, samtidig med de selv samme mennesker gladelig knokler der røv i laser for at forsørge en stadig stigende horde af muslimer der bestemt ikke har i sinde at lave noget som helst, men hovedsagelig er her for overførselsindkomsterne og velfærdens skyld. Er det ikke den omvendte verden ?

De gamle får ugegammel mad og må sidde hele dagen i en lorteble, dem er der ikke råd til, samtidig med at man har masser af penge til at sende de mest uciviliserede, kriminelle, voldelige og utilpassede 2.g`ere på luksusture på lystyachter i Caribien i hele og halve år.
Det er den slags vi andre bruger som belønning til de dygtigste og mest flittige.
Men det afhænger selvfølgelig af hvad man helst vil anspore og opfordre til, og hvilken fremtid man ønsker.

Den slags koster naturligvis dyrt i både penge, velfærd og arbejdspladser, og de eneste til at betale det er skatteyderne. Derfor er DK nødsaget til at opretholde nogen af verdens højeste skatter, afgifter og lønninger.
Den holder bare ikke i en globaliseret og åben verden, hvor forbrugerne i høj grad går efter de billigste priser og det er lige så nemt at købe en vare, eller ansætte en mand i Italien eller Kina, som det er at købe den eller ansætte ham i Danmark.

Danske banker sender tusinder af job til lavtlønslande
Flere end 3.400 arbejdspladser har Danske Bank, Nordea og øvrige danske pengeinstitutter tilsammen placeret i Litauen, Polen og Indien. De bankansattes fagforbund har svært ved at se en ende på udflytningen i bankernes fortsatte jagt på besparelser.

http://finans.dk/finans/finans/ECE7770127/Danske-banker-sender-tusinder-af-job-til-lavtl%C3%B8nslande/?ctxref=ext

Han valgte Danmark fra for at blive iværksætter i Thailand
»Hovedårsagen til, at jeg valgte Thailand, var de mange veluddannede medarbejdere, der er inden for it- og kommunikation. Her er en bred skare af dygtige folk, som vi kan få til priser, der er langt lavere end det, vi skal betale tilsvarende medarbejdere i Danmark.«
Størstedelen af Kristian Ole Rørbyes thailandske medarbejdere har en bachelor inden for it. Her er startlønnen ca. 3.000 kr. om måneden plus frokostordning og sygeforsikring. Og den løn er der mange, der vil arbejde til.
I Danmark skal en tilsvarende medarbejder have 25.000-30.000 kr. i startløn foruden pension, feriepenge osv. Her er det vigtigt at få med, at skatteniveauet er helt anderledes i Thailand. Kristian Ole Rørbye betaler topskat i Thailand, den ligger på 17 pct., mens mange menige medarbejdere enten slet ikke betaler skat eller mellem 8 og 10 pct.

http://finans.dk/live/erhverv/ECE7780927/Han-valgte-Danmark-fra-for-at-blive-iv%C3%A6rks%C3%A6tter-i-Thailand/?ctxref=ext

107
Fri Debat / Nu skal de radigale vist til at passe på
« Dato: Maj 31, 2015, 07:44:57 pm »

De juridiske eksperter foreslår at indføre ordet "landsforræderi" i straffeloven.


http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/straffelovraadet-is-sympatisoerer-skal-kunne-faa-livstid/5587866

108
Politik / Politikerne svindler med stemmerne
« Dato: Maj 29, 2015, 08:28:38 am »
 
De stjæler de blanke stemmer.
Politikerleden i DK er nu så stor at mere end 50% på EB`s afstemning har sagt de vil blive hjemme på sofaen.
De mener ikke det giver nogen mening at vælge mellem pest og kolera.
Som det er nu giver det heller ingen mening at møde op og stemme blankt
De blanke stemmesedler burde tælles op og udregnes i mandater og resultere i tilsvarende antal tomme stole i folketingssalen.
Så kunne politikerne ved selvsyn konstatere hvad befolkningen mener om dem.

110
Politik / Europa bliver et godt (og nemt) sted at drive forretning
« Dato: Maj 26, 2015, 09:37:27 am »
På få dage og med blot 1 euro på lommen skal du kunne åbne (registrere) en virksomhed hvor som helst i EU – uden at møde op noget sted eller dokumentere din identitet. Det hele kan klares på nettet.
Sådan lyder et nyt forslag fra EU-Kommissionen. Men direktivforslaget, som den danske regering støtter op om, er nærmest en invitation til snyd, lyder kritikken fra en række kilder, som Ugebrevet A4 har talt med.

De mener, at reglerne vil gøre det endnu nemmere for folk med tvivlsom moral at lave social dumping, undgå skat og flygte fra kreditorer.

I LO ryster man også på hovedet over direktivet, som organisationen sammen med FTF kæmper for at få stoppet eller alternativt ændret markant.

I fagbevægelsens øjne vil Kommissionens forslag gøre det endnu nemmere at omgå overenskomster og løbe fra regningerne.

http://newsbreak.dk/nye-eu-regler-laegger-op-til-fup/

-----------------------------------------

For andre er det et godt forslag.

Mens Ryanair herhjemme kæmper med fagbevægelse, Frank Jensen og et image, der er helt i bund, går det anderledes glat for resten af flyselskabet.

http://newsbreak.dk/ryanair-skovler-penge-ind/

Ryan airs prispolitik, med lave priser og lave omkostninger har vist sig at være en succes. De har kapret markedsandele og kunder og opkøber nu andre mindre flyselskaber.
Ryan Airs aktier stiger støt, og er en af aktierne på Warren Buffet`s Top 10 liste.

http://www.thestreet.com/story/12858729/1/why-ryanair-ryaay-stock-is-surging-today.html
http://www.thestreet.com/story/13054833/1/4-stocks-spiking-on-big-volume-ryanair-trex-and-more.html
http://finance.yahoo.com/q?s=RYAAY

Her kan man se de røde tal fra SAS (-0,6), sat op mod de grønne tal fra RYA (+4,78)
http://www.bloomberg.com/quote/RYA:ID

111
Politik / Hvor står dansk politi og militær ?
« Dato: Februar 26, 2015, 04:12:40 pm »

Hvordan er forholdsreglerne for bl.a. civilbefolkningen, militær og politi i tilfælde af unrest/militær undtagelsestilstand i Danmark ?

I mange lande er det militærets pligt at overtage magten, genskabe ro og orden og snarest muligt afholde demokratiske valg, - som vi da også har set militæret gøre flere gange i Thailand, og som vi så militæret på Philippinerne gøre da de afsatte diktatoren Marcos og genetablerede demokratiet, - så godt det nu kan lade sig gøre på Philippinerne.

Der er også en del lande hvor vi har set militæret følge første del af deres instrukser, - desværre beholdt de magten og glemte det også var deres pligt at afholde frie valg bagefter.

Er der nogen der ved hvilke instrukser eller andet der foreligger for militær, politi og civilbefolkning i tilfælde af lignende situationer i Danmark ? - eller om der findes noget i det hele taget ? - og hvilken af de to slags militær/politi har Danmark ?

112
Fri Debat / Markedsføring af Din-Debat ?
« Dato: Februar 23, 2015, 06:53:27 pm »
Jeg syntes i høj grad din debat trænger til lidt frisk blod.
Det er de samme 5 gamle debattører der skændes om det samme, igen og igen, det er omtrent som at læse avisen fra i går.
Ville det være en ide at vi prøvede at nævne debatten lidt på facebook profiler, twitter og hvad i nu ellers har, for at få lidt flere nye og friske debattører ind ?

113
Fri Debat / Hvorfor har alle nationer problemer med islam ?
« Dato: Februar 19, 2015, 01:53:08 pm »

Jeg har ofte siddet i internationalt selskab på hoteller og lignende steder rundt om i verden.
Australiere, Indere, Kinesere, Canadiere og hvad der ellers kommer af forskellige nationaliteter, når vi sidder i baren om aftenen og løser alle verdens problemer i fællesskab.
Naturligvis falder samtalen ofte på islam i den anledning, og det slående og gennemgående træk er, at vi ingen problemer har med hinanden indbyrdes, men alle fortæller de om store problemer med islam i deres hjemlande.
Hvorfor er det sådan over alt ?
Danskerne er et folkefærd der rejser meget, - måske skulle vi give lidt flere en chance for at rejse lidt mere ?

114
Politik / Klar stillingtagen fra terroristens familie og venner
« Dato: Februar 18, 2015, 10:30:46 am »

Ikke alene har de klaret taget stilling FOR terroristen og hans gerninger
Men muslimerne har samtidig tydeligt vist hvad de mener og syntes om alle de danske hallal-hippier og medløbere.

Muslimerne ville IKKE have alle deres vantro blomster og lys, - det var nemlig ikke muslimer der havde lagt dem, men  nogle forvirrede nyttige idioter som muslimerne heller ikke på nogen måde ville sættes i forbindelse med.

Det plejer også at være de første de gør kort proces med, når de tager magten et eller andet sted.
De har jo allerede een gang vist de ikke er til at regne med eller stole på.

115
Politik / Den muslimske strategi og resultatet
« Dato: Februar 17, 2015, 03:41:16 pm »
Det er vel kun de mest naive, der tror at tegningerne skulle have ret meget med den muslimske terror at gøre. Tegningerne er bare en af de undskyldning muslimerne bruger i salami-strategien, - lige nu.
Terroren og bomberne på diskoteket i Bali, eller i tog og busser i Madrid og London havde jo ikke tegnet noget, - så der er forklaringen bare en anden. Så har "de vantro" overtrådt det ene muslimske forbud og så det andet o.s.v.
Den muslimske salami-strategi er tydelig. De bruger samme strategi i mange andre lande, netop fordi den er så nem og virker så godt.

Først skal vi, med terror, tvinges til ikke at tegne deres profet eller noget andet de ikke kan lide - det er snart opnået.
Det næste vil nok blive kritiske ytringer om Islam, der vil blive brugt som undskyldning for deres terror, bomber og drab, indtil vi har stoppet alle kritiske ytringer.
Efter det kommer vi til musikken, øldrikning, svinekød eller hvad som helst.
Jeg er desværre bange for Danskernes flertal vil bøje af og overgive sig gang på gang, indtil det er for sent - det gør de jo som regel pr. tradition.

Danskerne har i flere årtier styret direkte mod terroren, ved deres ukritiske import af muslimer, og de fortsætter uhæmmet det farlige spil, - det kan kun gå galt.

Først den dag de sidder i de rygende ruiner omgivet af deres døde slægtninge og ser deres døtre blive ført væk som slaver vågner de måske op, - og kun måske.
Det er ikke noget jeg finder på, desværre. Det er virkeligheden flere steder i bl.a. Afrika hvor den muslimske magtovertagelse er nogle år længere fremme end her.

Det ser for mig ud som om det er tid at forberede sig på forskellig vis og udvise en hulens masse omtanke og rettidig omhu, hvis man ikke ønsker at ende som slave i sådan et ragnarok.

Nogen forslag ?


116
Politik / Svastikaen/hagekorset skal ikke tilhøre nazisterne
« Dato: Februar 15, 2015, 04:18:13 pm »

Svastikaen er et urgammelt symbol i de fleste kulturer. Oprindelig efterligner det antagelig bevægelserne eller kredsløbet i naturen og repræsenterer Solens gang på himmelen, liv og udvikling. I den vestlige verden knyttes det særligt til nazisterne og et enkelt, grafisk tegn har dermed fået en voldsom følelsesmæssig symbolsk kraft.
Efter nazismens brug af hagekorset som symbol på deres ideologi, er det i dag forbudt i en række vestlige lande. Dette har været medvirkende til at en række nynazistiske grupper er begyndt at anvende andre symboler.

Som andre simple symbolske tegn (for eksempel hjulkors og triskele), er svastikategnet opstået og blevet brugt i forskellige kulturer uafhængigt af hinanden.

Svastikategnet blev anvendt allerede i den tidlige kobberalder i Elam (nu Iran). I Europa findes tegnet, bl.a. i Hellas, og i båndkeramik fra gamle kulturer ved Donau, i jernalderen, som f.eks på redekamme af ben, fundet i offermosen Nydam Mose i Sønderjylland.

Svastikategnet er udbredt i Indien og i det østlige Asien, hvor det stadigt bruges som et lykkebringende symbol. I buddhismen og i den tibetanske bønreligion benyttes det også som lykketegn. Hvis vinklerne på korset vender i urets retning symboliserer det buddhisme, og vender de i den anden retning, er der tale om bön. I hinduismen forbindes det bl.a. med Vishnu og i jainismen står korsets arme for eksistensens fire planer.

I Japan bruges tegnet som heraldisk emblem for flere adelsslægter. Der er spredte fund af svastikafigurer i både afrikansk kultur og i præcolombiansk Amerika.

Indtil ca.1945 anvendte bryggeriet Carlsberg svastikaet som udsmykning på etiketter på bryggeriets øl[1]. Svastikaet fremgår også af to de elefanter, der bærer Elefantporten på Carlsberg.

Lad bare Nazisterne finde andre symboler, svastikaen tilhører ikke dem og skal heller ikke gøre det, - glædeligt at nogen har mod til at forsøge at vriste symbolet ud af nazisternes greb og give det sin oprindelige betydning igen.

117
Fri Debat / At hade islam er ikke en fobi
« Dato: Januar 29, 2015, 12:37:52 pm »

- I den svenske debat bliver begrebet islamofobi brugt i flæng - både om folk, der kritiserer islam, og folk, der hader muslimer.

- Ordet bliver brugt for at stemple og tysse på begge grupper. Dem, der spreder had, og dem der sagligt og legitimt kommer med sekulær kritik af islam.

- Kort sagt kan kulturministerens satsning ende med en for ministeren uønsket effekt, hvor øget kendskab til undertrykkende islamiske praksis, kan indgive samme rædsel hos visse svenskere, som den der gjorde mig så bange, at jeg ikke bare forlod, men også vendte mig mod islam, skriver Devin, der også fortæller om sin opvækst med det han kalder islamisk indoktrinering:

-  Jeg blev som barn, ligesom hele min generation, udsat for islamisk indoktrinering.

- Ifølge vores undervisningsplan var det strengt forbudt at stille spørgsmål om islam og Koranen.

Vi lærte om de rettroende og de vantro
- De koranvers vi blev tvunget til at læse var manipulerende 'briller', som skulle få os til at opfatte kvinden som halv mand.

- Versene skulle fungere som høreapparater, der skulle få os til at høre to kvinders udsagn som én mands.

- De skulle få os til at tro, at en mands arveandel vejede ligeså tungt som to kvinder.

Og derfor blev jeg ateist
- Koranversene om jihad skulle få os til at falde som martyrer med paradisnøglen om halsen. De skulle lære os 'rettroende' at identificere de 'vantro', forfølge, gribe, kvæle og slagte dem.

- Den obligatoriske undervisning i islamisk lære, gjorde mig bange for islams voldsbeslægtede karakter, skriver Devin, der derfor er ateist i dag.

http://ekstrabladet.dk/nationen/ex-muslim-at-hade-islam-er-ikke-en-fobi/5419300

118

Muslimsk borgmester til andre muslimer: ”Hvis I ikke kan lide friheden, så pak jeres kufferter og skrub af!”

Det samme kunne man sige til alle deres medløbere og fortalere, uanset etnicitet.

Ahmed Aboutaleb er muslim med marokkansk baggrund, og han har siden 2008 været en populær og respekteret borgmester i den hollandske storby Rotterdam.
 
Efter blodbadet på Charlie Hebdo blev han interviewet af det hollandske TV-program Nieuwsuur (Nyhedstimen), og her lagde han ikke fingrene imellem, da han talte til de muslimske terrorister og deres tilhængere også i Holland:
 
”Det er uforståeligt, at I kan vende jer mod friheden. Men hvis I ikke kan lide friheden, så pak for Guds skyld jeres kufferter og tag af sted.”
 
”Og hvis I ikke kan lide det her, fordi nogle satirikere, som I ikke bryder jer om, laver et blad, så lad mig sige, at I kan tage og skrubbe af.”
 
”Det er tåbeligt, det er så uforståeligt … forsvind fra Nederlandene (Holland), hvis I ikke kan finde jeres plads.”
 
Borgmester Aboutaleb, der selv har en fortid som journalist, har altid været meget klar i sin kritik af muslimske indvandrere, der ikke vil integreres i det hollandske samfund og hele tiden beklager sig.
 
”Hold op med at se jer selv som ofre”, har han sagt.
 
Man efterlyser ofte muslimske røster, der står fast på frihedsværdierne og går ud med offentlig kritik af islamisterne.
 
Her er en muslim, der gør det, så det er til at forstå.

http://www.youtube.com/watch?v=tNcOEOXH9cU


119
Politik / Islamisk Stat: Nu går vi efter politifolk over hele Europa
« Dato: Januar 17, 2015, 08:26:10 am »

Opfordringen kom få timer før belgiske antiterrorstyrker slog til mod en terrorcelle af hjemvendte Syrienkrigere i byen Verviers nær Liége. To jihadister blev dræbt og en tredje alvorligt såret i en ildkamp med specialstyrkerne. Han er nu anholdt og i politiets varetægt. Ifølge Het Nieuwsblad og andre belgiske medier planlagde de tre et nært forestående angreb mod netop politistationen i Verviers.
»Der vil komme flere og flere operationer som denne (angrebet mod Charlie Hebdo, red.) i hele Europa,« lover en af de tre jihadister, som optræder i videoen.

Han nævner specifikt Frankrig, Belgien, Schweiz og Tyskland som mål, men tilføjer så, at det også gælder »resten af Europa og USA.«

http://www.bt.dk/udland/islamisk-stat-nu-gaar-vi-efter-politifolk-over-hele-europa

120

Muslimske elever nægtede at deltage i et minuts stilhed for ofrene på Charlie Hebdo
I en række franske skoler var der problemer, da man i torsdags skulle gennemføre et minuts stilhed til ære for de dræbte på ugemagasinet Charlie Hebdo. På skoler i lokalområder med mange muslimer nægtede en del elever pure at deltage.
I en skole i Seine-Saint-Denis oplevede man, at hele 80 procent af eleverne i en klasse sagde nej til at deltage. Nogle af dem fremførte teorier om, at det var et komplot mod muslimer. Læreren fik dog nogle af dem med efter nogen diskussion.
I en skole i Lille truede en elev ligefrem læreren med følgende: ”Jeg slår dig med kalashnikov’en!” (dvs. kalashnikov-riflen, som terroristerne på Charlie Hebdo brugte).
Flere elever erklærede, at de ansatte på Charlie Hebdo ”selv havde bedt om det”. Andre sagde, at de ”ikke kunne se, hvad det skulle gøre godt for” med et minuts stilhed. En elev bad om at blive fritaget for at ”ære sådan nogle mennesker”.
En elev i Paris forklarede sin lærer: ”Men De forstår ikke, profeten, de skulle ikke have tegnet ham (…) han er hævet over mennesker.”
En gymnasielærer i Roubaix blev torsdag morgen mødt med følgende bemærkning fra flere elever: ”Jeg støtter dem, der slog dem ihjel.” På samme skole blev et fællesmøde for 400 elever overdøvet af en højlydt summen. Den pågældende gymnasielærer bebuder, at hun vil søge forflyttelse.
En del elever anede slet ikke, hvad sagen drejede sig om. Der havde været tavshed om den i deres hjem.

http://denkorteavis.dk/2015/muslimske-elever-naegtede-at-deltage-i-et-minuts-stilhed-for-ofrene-pa-charlie-hebdo/

Sider: 1 ... 6 7 [8] 9