Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 239
1
Fri Debat / FRANKRIG FORBEREDER SIG PÅ BORGERKRIG
« Dato: September 22, 2018, 04:05:51 pm »
Frankrigs premierminister Manuel Valls siger nu lige ud, at “der er kommet krig, og det er en anden slags krig end den vi kender fra det 20. århundrede.”

Valls uddyber, at den vil “være langvarig, og foregå både udenlandsk og på fransk jord.”

Med andre ord: Den franske regering forudser en langvarig borgerkrig.

Frankrig har allerede nu indsat hæren på egne gader og stræder. Halvdelen af landets 20.000 aktive soldater er indsat inden for landets egne grænser. Alene i Paris patruljerer 6.500 soldater. Operationen, som er døbt Operation Sentinelle, er dyr: 1 million euro dagligt.

Enorm militær aktion

Operation Sentinelle er Frankrigs største militære aktion, men den er en lilleput i forhold til, hvad man er ved at opbygge:

Hæren: 40.000 kamptropper skal være klar til indsættelse på Frankrigs gader i 2018. Samtidigt bygger man 10.000 nye fængselsceller, hvoraf 8.000 er isolationsceller.

Gendarmeriet: skal indkøbe 3.000 flere køretøjer og er blevet bedt om at opbygge lagre af “tunge våben og skudsikre veste.”

Hjemmeværnet: Derudover er man i færd med at skabe et ny hjemmeværn, som skal træne og udruste 84.000 civile til kamp. De skal indsættes i rotation, således at der hver dag er 9.000 på gaden. Studerende under 25 vil blive betalt 100 euro månedligt for at deltage, og arbejdsgivere, som giver ansatte fri i op til 10 dage til at patruljere, vil få skattefradrag.

Rygter florerer om en Operation Ronce, hvor Frankrig vil forsøge at generobre enorme ghettoområder, som er faldet under islamisternes magt. Frankrigs præsident overdrev ikke, da han fornyligt udtalte at “Frankrig har et problem med islam.”

Premierminister Valls advarer landets muslimer: “Hvis islam ikke hjælper republikken med at bekæmpe dem, som underminere vores frihed, vil det være svært for republikken at garantere islams frihed.”

Det er svært at forestille sig, at en religion som islam vil bidrage til en sekulær stats frihed. Og hvordan mon Frankrigs cirka seks millioner muslimer vil reagere på love imod deres religion?


https://www.express.co.uk/news/world/713025/War-terror-France-plans-fourty-thousand-combat-troops-eight-thousand-isolation-cells

https://www.theguardian.com/world/2016/oct/12/francois-hollande-france-has-a-problem-with-islam-french-president-book-nicolas-sarkozy-little-de-gaulle

https://www.thelocal.fr/20160801/france-starts-to-talk-tough-on-fighting-radical-islam

https://newspeek.info/frankrig-forbereder-sig-paa-borgerkrig/


Er borgerkrigen ikke allerede begyndt?

Alle borgerkrige starter i de små, med uoverensstemmelser hvor to eller flere befolkningsgrupper ikke kan enes, og hvor det fører til sporadiske voldshandlinger der accelererer. Det kan gå hurtigt.
Det er ikke længe siden husene var intakte i Syrien - var det vel?


Anti-rød, du kan ikke se forskel på en borgerkrig og bandekrig. Selv i lande med meget homogene befolkningsgrupper kan der opstå borgerkrige. USA, Irland, Spanien, Grækenland, Finland.
At tro, at der vil blive borgerkrig som i Syrien er bare dumt jo, for du glemmer lige, at Danmark er et politisk stabilt land med demokrati - Syrien var (er) et diktatur med undertrykkelse osv.

2
De prøver at sabotere tråde, de ikke bryder sig om. Enten hvis de er uenige i budskabet eller hvis man kommer for tæt på sandheden - ja, så troller de for at afvige folk fra sandheden.

Jeg har længe sagt, at moderator burde skride mere ind overfor tråd-sabotage. På andre fora får man advarsler eller ens indlæg bliver slettet, hvis man ikke holder sig nogenlunde til emnet.

Det virker undertiden som om, at nogle profiler kun er oprettet til at trolle bestemte emner. F.eks. venstrefløjen, der opretter profiler for at trolle højrefløjens tråde.

Jeg bliver også ofte trollet, når jeg opretter tråde om f.eks. aliens, Illuminati, frimurerne f.eks. Det kan f.eks. være frimurere eller PET-folk, der har trolls herinde for at trolle, hvis man kommer for tæt på sandheden.

Vi så også, da PJ skrev herinde og også på SOL om sin Tryg-sag, at der var mistænkeligt mange troll- og stalkerprofiler, der gik efter ham personligt. Lur mig om Tryg ikke kørte mange af de profiler for at prøve at nedbryde manden psykisk, så han ville opgive sin sag.


Tja det er i hvert fald sabotage af debatten og terror mod fornuftige debatdeltagere

Enzensberger beskriver det således: “Når taberen ser sig selv med vinderens øjne, radikaliseres han, og terrorismen melder sig som aktionsmulighed. Den tilfredsstiller hans forestillinger om genrejsning af tabt storhed og appellerer til hans mindreværd"
3
Politik / Sv: Komiker
« Dato: September 17, 2018, 07:39:36 pm »


FANTASTISK VIDEO!
Her sætter Ungarns premierminister EU eftertrykkeligt på plads – “Vi vil fortsat forsvare vores grænser.. også mod jer, hvis det kommer dertil!Ungarn har ikke engang kunnet holde på deres egne indbyggere, som i stort antal er emigreret til lande som Tyskland og Frankrig  :big_grin:

Det gør oplægget mega sjovt, at ungarerne er velfærdsjægere    - og her er svaret fra en Ungarer der bor og arbejder i Danmark i øjeblikket

Bea L. Podi
Jeg er stolt af at være ungarer. Jeg bor her i det dejlige Danmark, og jeg håber, at danskerne også snart vågner ang. illegale migranter. Ungarn har været under tyrkisk undertrykkelse i 150 år (!) tilbage i historien, og de ved præcis hvordan det er at bo sammen med muslimer. Der er ikke andre europæiske lande som har oplevet dette. Derfor er det helt forståeligt, at de ikke vil have at historien gentager sig. Derfor er Ungarn, landet som er mest imod indvandringen fra muslimske lande.Længere er den ikke.

Hun lever og rejser i Europa og kender nok mere til virkeligheden end dig.

  I kan finde hende og flere andre i debatten under artiklen, - her

https://24nyt.dk/fantastisk-video-her-saetter-ungarns-premierminister-eu-eftertrykkeligt-paa-plads-vi-vil-fortsat-forsvare-vores-graenser-ogsaa-mod-jer-hvis-det-kommer-dertil/

 - og prøv så lige samtidig at sammenligne andre debatter med det barnlige ævl og husmorsnak der hovedsagelig kører på DD.


4

Hvor står der noget om muslimer?


Tror du det er kinesere de mener ?

Det ved jeg ikke, men der står ikke-vestlig baggrund. Du kan jo skrive til dem og spørge, om det har noget med muslimer at gøre.

Det kan du selv gøre hvis du er i tvivl om hvad de mener, - det er der nok ikke mange andre der er.
5

Nej nok ikke for en med en IQ som en muslim, men mon ikke de fleste normale mennesker regner tænketanken Kraka og Deloitte for væsentlig både klogere og mere troværdig end en tilfældig muslim ?

Hvis der er mere end tre muslimer i en klasse med 20 tjener dine børn ca. 20 % mindre end børn fra klasser uden muslimer, i mere end 20 år efter.

Så udgifterne til en privatskole uden muslimer tjener altså sig selv hjem flere gange gennem livet.

"Nu har tænketanken Kraka i samarbejde med Deloitte lavet en undersøgelse af den såkaldte 'klassekammerateffekt,' der blandt andet belyser de negative effekter for klassekammeraterne, når der er mange elever med ikkevestlig baggrund i klassen."

https://www.bt.dk/debat/nu-er-det-bevist-det-har-alvorlige-konsekvenser-for-boern

Hvor står der noget om muslimer?


Tror du det er kinesere de mener ?


6
Nu er det bevist: Det har alvorlige konsekvenser for børns uddannelse og indtægt mere end 20 år frem i tiden, hvis der er mere end tre muslimer i en klasse med 20.


Nej, det er ikke bevist.


Nej nok ikke for en med en IQ som en muslim, men mon ikke de fleste normale mennesker regner tænketanken Kraka og Deloitte for væsentlig både klogere og mere troværdig end en tilfældig muslim ?

Hvis der er mere end tre muslimer i en klasse med 20 tjener dine børn ca. 20 % mindre end børn fra klasser uden muslimer, i mere end 20 år efter.

Så udgifterne til en privatskole uden muslimer tjener altså sig selv hjem flere gange gennem livet.

"Nu har tænketanken Kraka i samarbejde med Deloitte lavet en undersøgelse af den såkaldte 'klassekammerateffekt,' der blandt andet belyser de negative effekter for klassekammeraterne, når der er mange elever med ikkevestlig baggrund i klassen."

https://www.bt.dk/debat/nu-er-det-bevist-det-har-alvorlige-konsekvenser-for-boern7
Nu er det bevist: Det har alvorlige konsekvenser for børns uddannelse og indtægt mere end 20 år frem i tiden, hvis der er mere end tre muslimer i en klasse med 20.

Indvandringen fra især Mellemøsten har alvorlige negative konsekvenser for Danmark på en lang række områder. Det burde efterhånden være velkendt for selv de mest politisk korrekte typer. Det er fakta.

Nu har tænketanken Kraka i samarbejde med Deloitte lavet en undersøgelse af den såkaldte 'klassekammerateffekt,' der blandt andet belyser de negative effekter for klassekammeraterne, når der er mange elever med ikkevestlig baggrund i klassen.

Det dokumenteres i undersøgelsen, at det kan have klare negative konsekvenser for børns fremtidsudsigter, hvis der er mange ikke-vestlige elever i klasserne. Det er ganske bemærkelsesværdigt. De fleste har nok haft en ide om, at det har konsekvenser, hvis ens barn går i en klasse med store faglige, sociale og kulturelle problemer, men nu dokumenteres omfanget sort på hvidt.

Hvis andelen af ikke-vestlige elever er 15 procent eller højere – det svarer til blot tre elever i en klasse med tyve – så kan man måle en negativ effekt på omkring 20 procent for indkomsten 20 år efter den afsluttede grundskole. Med andre ord viser undersøgelsen, at børn, der har gået i en klasse med mere end 15 procent ikkevestlige klassekammerater, i gennemsnit har haft en betydeligt lavere lønindkomst mange år frem i tiden end børn fra andre klasser.

Det er desværre blot endnu et eksempel på indvandringens dybt skadelige konsekvenser. Men det er godt, at forskere mfl. ikke længere er så berøringsangste i forhold til at studere de reelle problemer, som indvandringen skaber på mange niveauer i vores samfund.

Hvad skal vi gøre ved det?

https://www.bt.dk/debat/nu-er-det-bevist-det-har-alvorlige-konsekvenser-for-boern


Det er så fedt at Paludan er super populær blandt den danske ungdom. Jeg forudser at Stram Kurs kommer til at STORME frem om 3-5 år når disse børn bliver 18 år og kan stemme. Der skal kun et eller to valg til så STORMER Rasmus Paludan i Forrædertinget. De unge skal bare finde deres Nem-id frem og blive stiller for hans parti, men desværre ved mange unge ikke hvordan man gør hvilket er grunden til at de ikke har så mange stillere endnu. Men med den popularitet som Paludan har så kommer han helt sikkert til at STORME ind i Forrædertinget selvom brovtebanden på Din-Debat påstår noget andet  :blum: :blum: :blum: :blum: :blum:


Fra BT artiklen:

Hans videoer fra disse besøg er blevet et kæmpe hit på YouTube.

En video fra Vollsmose er blevet vist mere end 600.000 gange. Det er flere seere end de nye afsnit af tv-serien 'Klovn'. Andre videoer er blevet vist over 300.000 og 400.000 gange.


Nu til en der GYSER


Skoleleder Marianne Risager-Hansen fra Gasværkvejens Skole skriver i en e-mail til B.T:

'Elevernes møde med Rasmus Paludan skete uden for skoletiden, men vi er utrolig kede af, hvis elever fra skolen mere eller mindre ufrivilligt er havnet i en video, hvor de kan tages til indtægt for synspunkter, som de måske slet ikke er enige i. Derfor har vi også haft en grundig debat om, hvordan man kan agere i et demokrati, at lytte til sin fornuft og at bruge sin kritiske sans. Vi har også talt selve hændelsen igennem med eleverne. Skolens ledelse har nu indskærpet over for alle medarbejdere, at det er vigtigt altid at reagere, hvis man hører om arrangementer, som kan have konsekvenser for eleverne, som de måske ikke selv kan gennemskue,' lyder det i skrivelsen.


Hvis der er noget der har konsekvenser for eleverne så er det muslimer der påvirker skolen negativt. Jo flere muslimer eller andre ikke-vestlige en skole har, jo dårligere klarer skolen sig
https://www.b.dk/nationalt/enormt-antal-tosprogede-elever-udfordrer-fagligheden

Resten af artiklen kan læses her
https://www.bt.dk/politik/youtube-nationalist-hitter-hos-boern


Jeg syntes at Paludans videoer er rigtig gode til samfundsfag. Modsat de politisk korrekte kulturmarxistiske skoler så forklarer Paludans videoer at multikultur slet ikke dur.

8
Politik / Sv: Optræk til konflikt om grundlovstolkning?
« Dato: September 17, 2018, 01:04:23 pm »


FANTASTISK VIDEO!
Her sætter Ungarns premierminister EU eftertrykkeligt på plads – “Vi vil fortsat forsvare vores grænser.. også mod jer, hvis det kommer dertil!


https://www.facebook.com/visegradposten/videos/267314303896632/?t=2

https://www.facebook.com/visegradposten/videos/267314303896632/
9
Politik / Sv: Nye Borgerlige står til at komme i tinget
« Dato: September 16, 2018, 05:12:25 pm »


Læg mærke til hvordan en socialist altid vil forsøge at bagatellisere eller tale problemet væk. Sikkert fordi ulykken skyldes den røde regerings landsforræderiske politik, der tillader at de frit kan komme ind over grænsen, og begå hjemmerøverier, bedrag i millionklassen, stribevis af indbrud.
Med en ynkelig forklaring om vi skal være demokrater - grundloven -ikke kan udvise og bla bla bla
.

Så kan man jo spørge, hvordan samfundet ville komme til at se ud, hvis vi alle sammen meldte os ud af samfundet, og sad og røg hash sammen med en motorcykelbande og letlevende piger, som vi kunne være far til?


Tja, det er så åbenbart den del af det du er mest misundelig på, - men hvis alle ikke foretog sig andet end det, ville det vist se ud lige som hvis vi alle bare sad på Grønland og brokkede os.

Desuden er du vist den der har meldt sig mest ud af det almindelige samfund. Hvad gør du for at skabe beskæftigelse for de folk du lever blandt ? Hvad gør du for deres velfærd ? Hvad gavn har de af dig ?

Hvis NB kom til ville samfundet komme til at se ganske fornuftigt ud, - igen.

Ud over at hygge med klubben og pigerne, - som nogle af gutterne og turisterne ikke blot kunne være far, men tilsyneladende også bedstefar til, - når vi altså ikke lige har travlt med forskellig velgørenhed som du jo har set, gør vi faktisk også en hel del for de lokale, støtter barangayen f.eks.

Derudover har vi ca. 15-20 mand beskæftiget på værftet, - philippinere, de laver samme arbejde på en dag som ca. 5 danskere, - for det betaler vi dem godt 60 kr. om dagen, hvilket er lidt over minimumslønnen, og en ret høj betaling.

Derudover udlejer firmaet lystbåde med ren kvindelig besætning, - mit profilfoto stammer fra en af deres trænings og uddannelsesture, - de både er ret populære blandt vore soldater, når de kommer tilbage efter et halvt år i afghanistan eller hvor de nu har været og hvor bare en chauffør tjener det der svarer til ca. 50.000 kr. skattefrit om måneden og samtidig har fri kost/logi og forplejning. De sparer ikke på noget når de kommer tilbage og er ret vilde, så de er lige så populære hos pigerne.

Så var der vores lille nye hotelprojekt på Boracay. Det går rigtig fint, det blev fuldt tegnet ret hurtigt, og vi er færdige med at gøre det i stand. Men så fandt Duterte pludselig ud af Boracay var ved at udvikle sig til et "shit-hole", så han lukkede helt af for turister og nærmest isolerede øen i et halvt år.

Alle der levede af turistindustrien, og det gør stort set hele øens indfødte befolkning, blev arbejdsløse, restauranter, hoteller, barer, butikker, ja selv  supermarkederne lukkede ned, til gengæld fik befolkningen "cash for work" med at lave nye kloakker, rensningsanlæg, udvide og forbedre veje, alle bygninger nærmere end 30 meter fra vandkanten skulle rives ned, strandene fuldstændig renses o.s.v. Det er færdigt om ca. halvanden måned og så åbner Boracay igen for turister og fremmede, som en væsentlig forbedret ø. Det har naturligvis også påvirket priserne til vores fordel, - en ekstra gevinst vi ikke havde regnet med, - så du burde måske alligevel have investeret lidt af din risikovillige kapital da du fik tilbuddet.

https://i.ytimg.com/an_webp/tk2ceTJ_rao/mqdefault_6s.webp?du=3000&sqp=CISu-dwF&rs=AOn4CLDCclyNPswPs8wxZq04CdjIUOHPohttps://catmemetube.com/tags/boracay

Så ud over at gå på jagt og stege fisk, hvad laver du så for den befolkning du lever blandt, hvad gavn har DE f.eks. af DIG ?

Samme gavn som Danmark har af perkerne ?10
Politik / Sv: Optræk til konflikt om grundlovstolkning?
« Dato: September 16, 2018, 02:37:09 pm »
Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det skulle trække op til en konflikt mellem almindelige, menige danskere og eliten om det spørgsmål, jeg berører i mit oplæg?

Jeg nævnte en af universitetspaverne, som harcelerer over Nye Borgerlige. Det var Jens Elo Rytter fra Københavns Universitet, jeg tænkte på. Han udtaler, at NB er i konflikt med grundlovens § 70 med deres politik. Paragraffen lyder:

"Ingen kan på grund af sin trosbekendelse eller afstamning berøves adgang til den fulde nydelse af borgerlige og politiske rettigheder..."

Det lyder mægtig kønt, når man lige hører det. Men hvad er muslimernes trosbekendelse?
De tager som bekendt koranen og de såkaldte hadither særdeles alvorligt, og det betyder vel, at deres trosbekendelse stemmer med alle de blodige opfordringer til at slagte os andre "vantro"?
Hvordan kan det så være rimeligt, at disse mennesker overhovedet skal have ret til dansk statsborgerskab?

En anden universitetspave hedder Jacob Torfing (PhD ved Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv ved RUC), og han mener, at NBs synspunkt
"bryder med grundlovens ånd om, at vi har tanke- og religionsfrihed."

Hvis man spurgte de lærde universitetspaver, som kloger sig uden at bekymre sig om almindelige danskere, kommer der formentlig en gang plidder-pladder om de mange "moderate muslimer", en kategori af mennesker, ingen endnu har kunnet definere meningsfyldt for mig. (Jeg får altid en sang fra de varme sandlande om den sjove grønthandler henne om hjørnet eller den flinke pizzabager...)

Overfor rettighedsfundamentalisterne står den menige danskers bekymring for sit fædreland, for børn og børnebørns fremtid. En frisk måling viser, at godt og vel hver fjerde af os ikke ønsker at tildele muslimerne dansk stasborgerskab:

https://www.bt.dk/politik/hver-fjerde-dansker-mener-at-troende-muslimer-skal-afskaeres-fra-statsborgerskab

Jeg ved jo godt, at der er et par stykker herinde, som nærmest mener, at både Grundloven af 1949 og diverse menneskerettighedskonventioner er faldet ned fra himlen, og at de ikke kan korrigeres, heller ikke i et helt andet århundrede. Men hvad mener I andre?

Skal tolkningen af en paragraf i grundloven forhindre os i at forsvare os selv mod islamiseringen?
Hvad trækker det op til? Vil nogle politikere forsøge at forbyde Nye Borgerlige og andre?


Selvfølgelig vil nogen prøve at forbyde NB, - gæt hvem ?


Hvis almindelige mennesker ikke kan lide våben, lader de være at købe dem.

Hvis socialister ikke kan lide våben, skal alle våben forbydes for alle.

Hvis almindelige mennesker ikke kan lide kød lader de være at spise det.

Hvis socialister ikke kan lide kød, vil de have alle kød produkter forbudt for alle.

Hvis almindelige mennesker ikke kan lide et TV show skifter de kanal

Hvis socialister ikke kan lide en TV kanal vil de have den lukket.

Hvis almindelige mennesker er på røven, tænker de på hvordan de kan forbedre deres situation

Hvis socialister er på røven tænker de på hvem der skal tage sig af dem.

Hvis almindelige mennesker ikke kan lide udfaldet af et valg ærgrer de sig og går på arbejde nlæste dag

Hvis socialister ikke kan lide udfaldet af et valg tænder de bål i gaderne, smadrer butiksruder, kaster sten og laver hærværk.11
Anklageren:
Citér
I tirsdags var der 6 laks i mit laksegarn, og det var den almindelige atlanterhavslaks, som også går op i danske vandløb.

Ligegyldigt pladder. Hvad raaaaager det dog en DEBATSIDEs læsere, hvad du skal have til aftensmad og bla bla?!
Karakteristisk indlæg fra en ensom udlandsdansker, der ikke aner, hvordan han skal gebærde sig herinde. Han keder sig, da han "ikke kan se", at pesten islam er vor tids trussel. Det kan han ikke tåle, at vi er nogle, der skriver om. Og så plaprer han vås af sig igen og igen .....  :JC_moon:


Det er naturligt at skrive kritisk om islam, men du skriver jo ikke om andet i din ensomhed  :smile1:


Selvfølgelig forsvinder fornuftige debattører hurtigt fra DD, - det gør bl.a. ankagleren et stort stykke arbejde for at få dem til.

Det er noget vrøvl at emnet muslimer skulle være dominerende, men det er til gengæld umuligt at debattere politik, økonomi, skoler, uddannelse eller noget andet uden muslimernes negative indflydelse på området hurtigt springer i øjnene og bliver debatemnet.

Så det er skolerne og ikke muslimerne der debatteres, når deres negative indflydelse og ødelæggelse af skoler og undervisning bringes på bane.

Det er heller ikke muslimerne der debatteres, men derimod økonomi når deres negative indflydelse og nasseri på den sociale velfærd, i forhold til andre indvandrere debatteres.

Det er heller ikke muslimerne der debatteres, men derimod kriminalitet når muslimernes overrepræsentation i forhold til andre indvandrere der nævnes igen og igen.

Det er heller ikke muslimerne der debatteres, men derimod vold og voldtægter når deres voldsomme overrepræsentation i volds og voldtægts statistikker i sammenligning med andre indvandrere nævnes igen og igen.

Så det er snarere Thaiere, Philippinere, Sydamerikanere, Budister og alle de andres normale gode opførsel der debatteres og stilles i relief til muslimernes provokationer og terror.

Det er nemlig emner der debatteres kraftigt i hele europa, blandt befolkningen og i medierne, det er emner der flytter stemmer og skaber nye partier i hele europa, så naturligvis interesserer emnet også folk i almindelighed, det kan vi jo se.

Bortset fra et par debatører der tydeligvis sidder temmelig alene og isoleret, og ingen anden omgangskreds har end de andre debattører på DD og et par sæler, - for dem skal det naturligvis ikke være vigtige spørgsmål der debatteres, det skal være trivielle dagligdags ligegyldigheder og tidsfordriv, som farven på lokumspapiret eller om jorden er flad eller firkantet i næsten 20.000 indlæg (200 hvis vi trækker gentagelserne fra.)  Den slags gider folk der har et liv, er aktive og har en stor omgangskreds naturligvis ikke spilde tid på i en net-debat.

Derfor daffer de fleste hurtigt af igen når de ser at 90% er barnlige tosserier, ligegyldigt husmorsnak og nonsens DD efter hånden er blevet til, - til sammenligning med mange andre fora.12
Fri Debat / Kender i Generation Identitær
« Dato: September 14, 2018, 09:53:15 am »
De er unge og dannede. Danmarks nye højreradikale citerer Oehlenschläger og rekrutterer med Instagram-lækre aktioner.

Generation Identitær er, som du måske kan se, ikke en sædvanlig højrefløjsgruppe.

Aktivisterne marcherer ikke i gaderne, skaldede og i sorte bomberjakker med camouflagebukser. Den unge mand, der hængte skiltet om Oehlenschläger i København, var i nydelige sandfarvede bukser og brune læderstøvler. Han lignede enhver anden ung mand i Søndermarken den dag. Det er også sigende for bevægelsen, at en anden ung mand, der begår sig i miljøet, sagde til mig:

“Jeg ville ikke have noget imod at blive set med en fadøl til et af deres arrangementer.”

Generation Identitær har fået international opmærksomhed som ‘højrefløjens Greenpeace’.

Påstanden om, at “hvis man ikke er rød, når man er ung, har man intet hjerte. Hvis man ikke er blå når man er voksen, har man ingen hjerne” holder ikke i dagens Danmark. Ved skolevalget 2017 fik de borgerlige partier 55,3 procent af stemmer.

Ungdomsbevægelsen Generation Identitær, der ikke tager medlemmer ældre en 30 år, har formentligt gode vækstforhold i en tid, hvor mange unge søger tilbage til rødderne. Grænser og identitet – kulturel identitet – er in, grænseløshed og udviskning af nationale kulturer er yt. Generation Identitær rekrutterer deres tilhængere blandt unge, der med bekymring ser på den åbning af grænserne for uintegrérbare kulturer, der er fulgt i kølvandet på globaliseringen.Mens mange midaldrende sidder godt beskyttede rundt om i villakvartererne, mærker stadigt flere børn og unge konsekvenserne af den fejlslagne integration på egen krop. De røde lamper blinker over alt: I skolen og i nattelivet, på gaden og i avisernes overskrifter. Den unge generation er begyndt at tænke over, hvilket Danmark de og deres børn skal vokse op i.

Følg Generation Identitær Danmark på Facebook her.
https://identitaer.dk/Eller se nogen af deres mange youtube videoer her:

https://www.youtube.com/watch?v=wVyH1xqY63k

https://www.youtube.com/watch?v=9EMg5EM66zg


13
Politik / Sv: Den slags har vi simpelthen ikke plads til i Dansk Folkeparti
« Dato: September 11, 2018, 04:14:19 pm »
Jeg ligger bl.a. på linje med DF og Sverigedemokraterna i fordømmelsen af nazister.

Dansk Folkepartis næstformand Peter Skaarup udtalte: "Den slags har vi simpelthen ikke plads til i Dansk Folkeparti. Racistiske, ekstremistiske og udemokratiske synspunkter er i modstrid med alt, hvad der er dansk, og dermed også med Dansk Folkeparti."

Peter Skaarup omtalte her partiformænd, som lod nynazister blive medlemmer - og ikke alene blev nynazisterne smidt ud af Dansk Folkeparti, men det gjorde lokalformændene også.

Det er ikke længere end 10 dage siden, at Sverigedemokraterna smed nazister ud af partiet. Sverigedemokraterna har også fordømt Nordiska motståndsrörelsen (NMR).


Vi smider også erklærede nazister ud, - det gør alle vist. Vi smider også kommunister og muslimer ud, af den simple grund at de også er modstandere af demokrati og ytringsfrihed, som vil blive afskaffet hvis de nogen sinde får magt.

Men det har ikke noget at gøre med din mani med at råbe nazist efter alle og enhver der ikke er politisk enig med dig.

For nogle år siden kaldte du også DF for nazister på sol, sammen med rådvild- nu er du pludselig gode venner og "vi" med dem i overskriften, - fordi Mette har presset socialkammeraterne til at skifte standpunkt i asylpolitikken ?

Er du ikke temmelig utilregnelig ?


14
Politik / Sv: Nu får Rudi også nazistkortet hos dig
« Dato: September 11, 2018, 03:20:15 pm »
Anklageren:
Citér
Hvordan hænger det sammen?

?? Det hænger vel udmærket sammen. Thorning var den type politiker, som - ligesom De forenede Landssvigerpartier i Sverige - gerne importerer vælgere.
Om så disse bliver skuffede, er den slags politikere sikkert ligeglade med. I hvert fald indtil næste valg nærmer sig.
Du kan som skabsmuslim sikkert bedre end jeg bedømme, hvordan de så vil reagere.

Analysen bærer præg af, at du er skabsnazist (rønnebærrene er sure)

Meget lidt tyder på, at vælgerne bevæger sig i din retning, for Dansk Folkeparti sidder på islamkritikken.

Fra fjender til venner

Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti samarbejder mere og mere om udlændingepolitikken, og de to partier udelukker ikke et fremtidigt regeringssamarbejde.
Det kort må snart være brugt alt for meget fra din side nu.


I tumbens indlæg bliver ”nynazist” nævnt flere gange. Hvad betyder ordet ”nazist” efterhånden? Trump er nazist, DF er nazister, jeg er nazist, du er nazist, alle er nazister. Ordet har overhovedet ingen mening længere, lige meget hvor meget REDOX og co. forsøger skrige og skamme almindelige bekymret borgere til hold kæft eller tvinge borgerne til undskylde for de elsker Danmark og det danske folk højere end de elsker andre. For kærlighed til egen familie er ikke had for andre. Det er sund fornuft. Hvis almindelig sund fornuft er ”nazistisk”, ja så er jeg ”nazist” og det er du med sikkerhed også, ”nazist”.


15
Samfund- & Kultur / Sv: Hold mere øje med moskéerne
« Dato: September 11, 2018, 11:53:25 am »
Tigermanden:
Citér
Islam er fred og kærlighed.

Ja, jeg skal love for, at der var nogen, der fik den kærlighed at føle i dag for 17 år siden!Ikke kun for 17 år siden, det er der skam mange der får hver eneste dag, - nogle kalder det så "fred og kærlighed" - andre kalder det terror.

Truet på livet, hærværk og uro: Arabiske drenge og mænd skabte utryghed i svømmehal

Både torsdag og lørdag måtte politiet tilkaldes til Korsør Svømmehal, hvor fire arabiske mænd og fire arabiske drenge skabte utryghed blandt badegæster og livreddere.
Arabiske uromagere skabte så meget postyr og ballade torsdag aften og lørdag eftermiddag i Korsør Svømmehal, at politiet i begge tilfælde blev tilkaldt. Begge episoder bekræftes af teamleder i svømmehallen Ronni Erling Børgesen over for Sjællandske.

Lørdag havde fire store drenge taget ophold i babybassinet. Men da en livredder bad dem forlade det, da det er til børn mellem 0-6 år, skabte den ene så meget ballade og var så voldsom, at politiet måtte tilkaldes. Han havde dog forladt stedet inden politiet nåede frem, men hans tre kammerater blev alle afhørt.

Torsdag aften begik fire yngre mænd mellem 18-20 år hærværk i svømmehallen. De smadrede glasvaser, fjernede sæbebeholdere og kastede rundt med ting. Da en kvindelig livredder bad dem stoppe, blev de rasende og direkte truende overfor hende. De var alle store og tatoverede - og den ene trak fingeren hen over struben. På vej ud af svømmehallen væltede de flere beholdere.

Politiet blev tilkaldt, da hærværket i det mandlige omklædningsrum blev opdaget. Politiet tog billeder af de ødelagte sæbebeholder og den smadrede vase.

De fire yngre mænd er alle på overvågningsbilleder fra svømmehallen, og de er nu udlveret til politiet for at få mændende retsforfulgt.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-09-10/-Truet-p%C3%A5-livet-h%C3%A6rv%C3%A6rk-og-uro-Arabiske-drenge-og-m%C3%A6nd-skabte-utryghed-i-sv%C3%B8mmehal-3090468.html?plista=lokalavisen

-----------------

Drenge røvet mens de var på McDonalds: Opsøgt af stor drenge-bande
Politiet efterforsker sag om røverisk overfald i Holbæk

Søndag aften kontaktede pårørende til en 14-årig dreng fra Holbæk politiet og fortalte, at drengen tidligere på dagen havde været udsat for et røveri, da han, sammen med to kammerater, havde været på McDonalds på Valdemars Sejrsvej i Holbæk.

Den 14-årige og de to kammerater var på McDonalds omkring klokken 15 - 16, da de pludselig blev opsøgt af en gruppe på cirka 10 unge i 14-16 års alderen. De tre blev truet til at gå med udenfor, hvor den 14-årige blev bedt om at tage en ring af sin finger. Det nægtede han, hvorefter en fra gruppen hev ringen af ham samtidig med, at en anden slog ham flere gange i ansigtet. En af kammeraterne fik også nogle slag i hovedet, inden gruppen forlod stedet.

Kontakt Midt og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger om den store gruppe gerningsmænd.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-09-10/-Drenge-r%C3%B8vet-mens-de-var-p%C3%A5-McDonalds-Ops%C3%B8gt-af-stor-drenge-bande-3092600.html

-----------------------

10-15 drenge fra Albertslund på lejrskole begik groft overfald på fire sønderjyske drenge

Fire drenge fra Sønderjylland fik sidste uge en grim oplevelse.
Det var på feriecenteret Skærbækcenter, at de blev de groft overfaldet. en af dem blev slået med et støtteben fra en cykel og kom på skadestuen.
Gerningsmændene var en gruppe drenge fra Albertslund på den københavnske vestegn.
Det var 10 – 15 drenge på bare 14-15 år var på lejrskole i området.
Det skulle altså gå ud over de fire lokale drenge.

Det bekræfter lederen af den lokale efterforskning fra Syd- og Sønderjyllands Politi, Jens Peter Rudbeck over for jv.dk:
– Vi har noteret en voldssag derude onsdag aften klokken 20.30. Fire lokale drenge blev overfaldet af en anden gruppe unge – mellem 10 og 15 i alt, som kommer fra Albertslund. De er her på et lejrophold. Vi arbejder fortsat med sagen, forklarer han.

Albertslund Kommune lægger sig fladt ned

Overfaldet har været så groft, at syv af skoleeleverne fra Albertslund blev bortvist i en uge fra Herstedvester Skole, hvor de går i 8. klasse. Det oplyser skolechefen i kommunen, Henriette Krag, til TV 2 Lorry.

– Vi ser meget alvorligt på det her. Nu skal vi finde ud af, hvad der skal ske med dem. Skolen skal i disse dage have en snak med drengene og deres forældre, og det samme skal kommunens familieafsnit, siger Henriette Krag.

Hvem er de?

Men hvem er de skoleelever fra en 8. klasse, der kan finde på at begå så grov vold mod andre børn?
Vi får at vide, at de er drenge og at de fleste er mindreårige.
Derfor kommer sagen i medierne til at dreje sig om den kriminelle lavalder.

Men vi får ikke at vide, hvilken etnisk baggrund drengene har.
Det er en læser af Jyske Vestkysten utilfreds med. Han skriver i kommentarsporet til artiklen, at det er drenge med indvandrerbaggrund:

“I bedste JV stil prøver man først at krybe udenom, idet sagen er flere dage gammel, men nu vælger man så alligevel at skrive om det, det drejer sig om en flok invandrer drenge der helt umotiveret har overfaldet nogle lokale mindreårige drenge som bare ville spille lidt fodbold, og får deres cykler ødelagt, hvad med at grave lidt i sagen, hvor var pædagogerne henne, der har sikkert været mange med, da det ikke var guds bedste børn, der her var på hyttetur, håber da Centerlederen har smidt dem alle ud, hvad er det for en opførsel!!!”

https://denkorteavis.dk/2018/10-15-drenge-fra-albertslund-paa-lejrskole-overfald-fire-lokale-drenge-men-hvem-er-de/

- og sådan kunne jeg blive ved og ved og ved.......

Det har betydning for politikken og valgresultaterne i Sverige og Tyskland, mon ikke også det får det i DK ?
 

Sider: [1] 2 3 ... 239