Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 124
31
Fra medierne / Sv: Tyngdekraft virker ikke i vakuum!?
« Dato: November 03, 2017, 04:56:11 pm »
Som sagt er Newtons' love rigeligt til at forklare hvorfor raketter virker i vakuum. At en eller anden padde på youtube ikke kan forstår fysikkens love kan Newton jo ikke gøre for.

32
Fra medierne / Sv: Eksisterer Nessie?
« Dato: November 03, 2017, 04:32:17 pm »
Når dette er sagt, er jeg åben overfor mange ting og sager. Også at Nessie faktisk eksisterer. Blot synes jeg, at de fotos, vi har set af Nessie, alle sammen ser lidt grynede ud. Men det er der jo også nogle, der siger om reptilbillederne. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ...

Er den logiske konklusion på dette at Loch ness uhyret findes, eller at reptillians ikke gør?
Du er faretroende tæt på at anvende skeptisisme her :D

33
Fra medierne / Sv: Havde mord i blikket?
« Dato: November 03, 2017, 12:52:24 pm »
En mand rev hendes flyer over, og hun tager det som en trussel. Kan godt være han var ubehagelig, men det er i sig selv ikke en forbrydelse. Det her er noget klynk, og endnu et symptom på krænkelseskulturen vi har hvor alle kæmper om at være det største offer.

34
Fra medierne / Sv: Videnskabsmænd: Universet eksisterer slet ikke!?
« Dato: November 03, 2017, 12:49:24 pm »
Som nogle allerede har postet var der en af mine regler der var lettere uforståelig. Jeg har nu rettet det med fed. Naturligvis må du gerne bruge et personlgit billede som avatar, meningen jeg prøvede at få igennem (og formulerede elendigt) var at man ikke måtte bruge ANDRES personlige billeder, som avatar.
Citér
A har på skrivende tidspunkt et billede af sig selv som avatar. Nu poster B det billede her på forummet uden samtykke. dom: OK.

Det er jeg uenig i. Du synes altså det er ok, hvis nogen f.eks. bruger Carlo´s profilbillede som deres egen avatar? Det mener jeg jo er identitetstyveri. Nævner det eksempel, fordi netop Carlo´s billede har været anvendt flere gange af en troll.

Nej det er bestemt ikke OK at bruge det som avatar selv, men de må gerne poste billedet i et indlæg. Så hvis vi antog at jeg havde et billede af mig selv som avatar (hvilket jeg IKKE har, hvis nogen skulle være i tvivl), så kunne nogen godt skrive et indlæg hvor de skrev:
"Opfør jer ordenligt her, ellers får i problemer med ham her:" og så mit profilbillede.

Derimod ville jeg være imod hvis de brugte et billede af mig som avatar, uanset om jeg selv havde brugt det som avatar, og da slet ikke hvis det var et det lykkedes dem at grave frem med detektivarbejde på nettet.

35
Fra medierne / Sv: Kan du lide marcipanbrød?
« Dato: November 02, 2017, 10:18:23 pm »

36
Alt det andet / Sv: Jeg har brug for din hjælp
« Dato: November 02, 2017, 10:13:22 pm »
For det tilfælde at det her ikke bare er en ansat hos coolfinans der er ligeglad med at bryde markedsføringsloven:
Skodside, lad være med at bruge den. De renter den viser dig kan du ikke bruge til noget. Den eneste rente der betyder noget er den effektive rente, og den side viser dig kun den nominelle rente. Eksempel her:


Udover det er det nogle horrible renter de selvskaber giver dig. Den hurtigste mulige vej til en gældsfælde.

37
Debat om debatten / Sv: Dobbeltliking?
« Dato: November 02, 2017, 09:57:18 pm »
Mener det har været oppe at vende før. Hvis jeg husker rigtigt har det at gøre med at man kan gøre det fra to browsere, og på den måde dobbeltlike.

Det er jo en bug, men må tilstå at det ikke er på listen over ting jeg har tænkt mig at bruge energi på at fikse. Hvis der er folk der er sørgelige nok til misbruge dette vil jeg ærligt talt bare lade dem gøre det, for hvis det virkelig er så vigtigt for dem gider jeg ikke stå i vejen. Jeg synes et "like" skal ses som et lille skulderklap og ikke et objektivt mål på hvor godt ens indlæg er.

38
Fra medierne / Sv: Videnskabsmænd: Universet eksisterer slet ikke!?
« Dato: November 02, 2017, 09:48:38 pm »
Jeg nedlægger nogle regler her.

Det må du:
Lave sjov med andres avatar som de bruger her på debatten, uanset om det er en personligt billede eller et billede de selv har skabt.

Det må du ikke:
Selv bruge en andens personlige billede som avatar, eller bruge et personligt lavet af en anden billede som avatar.
Poste fotografier af brugere postet på andre fora her, heller ikke som avatar, uden brugerens samtykke.

Eksempler:
A har på et tidligere forum haft et fotografi af sig selv som avatar. Nu poster B det billede her på forummet uden samtykke. dom: Ikke OK.

A har på skrivende tidspunkt et billede af sig selv som avatar. Nu poster B det billede her på forummet uden samtykke. dom: OK.

A har på et tidspunkt haft en krussedulle han lavede i paint som avatar på et andet forum. Nu poster B dette billede uden samtykke. Dom: OK

A har på et tidspunkt haft en krussedulle han lavede i paint som avatar på et andet forum. Nu bruger B dette billede som avatar selv. Dom: Ikke Ok.

A har på et tidspunkt postet personlige fotografier der kan identificere ham på et andet forum. Nu poster B billederne på dette forum uden samtykke. Dom: Ikke Ok.

Hvis der er sager ikke dækket af ovenstående vil jeg tage det som en skønssag.
Hvis nogen er uenig i ovenstående, eller ikke forstå reglerne må de gerne sige til. Så tager vi den derfra.

39
Fra medierne / Sv: Videnskabsmænd: Universet eksisterer slet ikke!?
« Dato: Oktober 26, 2017, 06:19:07 pm »
Vores modeller er ikke tilstrækkelige til at beskrive virkeligheden. Der er to muligheder:

1) Vores modeller er ikke komplette
2) Magi

Hvis videnskaben var sikre på resultatet havde de jo ikke lavet eksperimentet. Jeg er sikker på at der er rigtig mange videnskabsfolk der er begejstrede for det her resultat, for det skaber en lang række nye dybe spørgsmål, og videnskabsfolk elsker at finde svar på spørgsmål. Det her uventede resultat kan skabe nobelpriser for generationer af kommende fysikere.

Universet har stadig mange uforklarede gåder (Mørkt stof, mørk energi, universets fladhed osv.), vi har bare tilføjet endnu et.

40
Politik / Sv: Anna Mee Allerslev
« Dato: Oktober 25, 2017, 06:58:48 pm »
Jeg har ikke kunnet finde data på borgmesterpensionen i københavn, men kan være jeg leder videre senere. Er ret sikker på at det er offentligt tilgængeligt.

Jeg forstår godt hvorfor du og mange andre er imod den høje pension politikere kan hive hjem, men der er faktisk et godt argument FOR en høj pension. Det er med til at sikre at politikere ikke skal tænke på hvad de skal leve af hvis de ikke bliver genvalgt, og dermed give incitamenter til at flirte med virksomheder mens de sidder i deres offentlige embede. I USA har vi set en del personer der har haft med finans- og pengepolitikken at gøre, der lige efter deres embede har fået fede stillinger i investeringsbanker, f.eks.

De høje pensioner for politikere er til for at formindske risikoen for den slags korruption.

41
PC, internet og maskiner / Sv: Ny Ubuntu
« Dato: Oktober 22, 2017, 06:10:57 pm »
Spændende. Lang tid siden jeg har leget med Ubuntu. Faktisk var version 10 den sidste jeg prøvede og er sikker på at der nok er sket en del siden. Vigtigst af alt håber jeg at det nu er lavet sådan at en almindelig bruger aldrig nogensinde har behov for at skrive kode i terminalen bare for at installere nogle programmer eller drivere. Det var klart det mest irreterende ved ubuntu (og al linux faktisk) i gamle dage. For selv om jeg ikke selv er totalt tabt bag en vogn når det kommer til IT, så kan jeg heller ikke huske kodesyntaksen for linux på stående fod, og var tit afhængig af at kunne google mig til folk der allerede har fundet og skrevet koden for det jeg gerne ville have styresystemet til at gøre.

Når det er sagt var jeg rigtig glad for linux, fordi det var så let og kørte meget hurtigt på selv gamle og svage computere, og når først alting var installeret kørte det super stabilt. Til min daglige brug herhjemme har jeg dog en række spil jeg godt kan lide at spille, som ikke altid virker på linux, så tror ikke det bliver mit primære. Men kan være jeg kigger på at lave noget dualboot på min PC, hvis det stadig er et feature Ubuntu har.

42
Samfund- & Kultur / Sv: Databaser med din opførsel på nettet
« Dato: Oktober 19, 2017, 09:59:26 am »
Det er nok fordi både dba og information bruger google til at håndtere deres reklamer for sig. Dvs. google ved hvilke sider du har besøgt og hvad du har kigget på, og målretter på den måde annoncering til dig. Det er sådan google tjener de fleste af deres penge.

43
Debat om debatten / Sv: Problemer med Din-Debats server
« Dato: Oktober 18, 2017, 06:55:43 pm »
Hvis nogen har oplevet det idag må de gerne lige skrive det her. Jeg har ikke selv set noget til problemet idag. Kun igår aftes.

44
Fri Debat / Sv: 28 afviste asylansøgere sultestrejker - haha....
« Dato: Oktober 18, 2017, 12:10:17 am »
Er ikke enig i at et banalt job skulle gøre det mere sandsynligt at de får opholdstilladelse. Reglerne for asyl foreslår jeg i denne omgang ikke at rokke ved.

Og givet at antallet at asylansøgere på ethvert givet tidspunkt er nogenlunde det samme (ved godt det er lidt af en antagelse) bliver der heller ikke på sigt nogen som helst højere arbejdsløshed blandt danskere. Desuden er der nogle jobs der bare lige nu slet ikke bliver udført. At fjerne skrald langs motorveje, og den slags. Absolut ikke glamourøse jobs, og jeg kan også godt forstå at nogen måtte finde det usmageligt at sætte folk der er flygtet fra krig til at udføre skodjobs for håndører, men jeg mere stadig at det er bedre end lediggang, og dermed det mindste af to onder.

At havde unge mænd der sidder og laver intet, er spild af en økonomisk ressource, og det er dårligt for dem, ligesom det er dårligt for samfundet.

45
Fri Debat / Sv: 28 afviste asylansøgere sultestrejker - haha....
« Dato: Oktober 17, 2017, 11:47:07 pm »
Ok, jeg er enig i at de skal ud, givet at reglerne er fulgt til punkt og prikke. Det at råbe højt skal jo ikke ændre på ens behandling af systemet. Men de er naturligvis i deres gode ret til at protestere over reglerne og advokere for at de bliver ændret.

En ting jeg dog synes de har en pointe i er at det er noget forbandet dårligdom at de ikke har noget at lave hele dagen. Lediggang, nok mere end nogen anden faktor, avler dårlig opførsel. De har mennesker SKAL aktiveres med et eller andet. Synes man skulle tilbyde dem nogle banale betalte jobs de kunne udføre. Gadefejer eller bare et eller andet.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 124