Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 156
31
Politik / Sv: Tror I, at vi får dobbeltvalg i foråret 2019?
« Dato: September 25, 2018, 09:02:19 am »
Regeringen er kommet med en hel del udspil i løbet af det sidste halve år. Lige fra Ghetto-udspil til reformer, og sidst men ikke mindst en finanslov der er en sand gavebod. Det er tydeligt at de forsøger med forskellige tiltag der skal gøre dem populære. De håber på at kunne skabe gode meningsmålinger før de udskriver valg. De havde nok håbet at deres tiltag indtil videre havde gjort tricket, men det har åbenbart ikke virket efter hensigten (Så nemme er danskerne åbenbart ikke at bestikke). Så mon ikke vi ser i endnu et par mere eller mindre populistiske og symbolpolitiske reformer i det næste halve år før de udskriver et valg. Venstre sikkert Støjsenderen ud med noget symbollovgivning mod muslimer, det er den gængse metode. Håber vælgerne kan se igennem det.

32
Fri Debat / Sv: Sort kutling er en invasiv art
« Dato: September 25, 2018, 08:54:08 am »
Jeg drages af lås tråd knappen?

33
Samfund- & Kultur / Sv: Politisk teater
« Dato: September 25, 2018, 08:50:45 am »
Må indrømme at jeg er lidt overrasket over at høre en socialdemokrat komme med den betragtning. Ville have gættet på at du umiddelbart ville være for sådan et system, men jeg er ikke decideret uenig med dig. Det skal naturligvis være en balancegang, dog. For mens du har ret i at elever der klarer sig godt kan give en stor indtægt for samfundet, kan elever der ender med at klare sig dårligt også blive en stor udgift for samfundet. Og det er uden at snakke om det moralske aspekt.

Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på om der mon ikke ligger en falsk dikotomi gemt i problematikken: Er det ikke muligt at gøre begge dele? Op igennem 90'erne og start 0'erne var der jo nogle reformer der skulle individualisere undervisning og lave uddannelsesplaner for hver elev. Hele idéen med dem var jo at både dygtige og svage elever skulle få bedst mulig hvilkår for at udvikle sig. Mener du at det har fejlet? Og efter din mening, hvad skulle der så til for at få det til at fungere?

34
Fri Debat / Sv: Sandheden bag matematik!?
« Dato: September 24, 2018, 01:34:18 pm »
Modsat fladjords-spekulationer er det her faktisk interessant filosofi.

Matematik er en række af aksiomer der bliver fulgt til deres logiske konklusioner. Det "smukke" i matematik opstår når man opdager logiske sammenhænge som vores hjerne aldrig intuitivt havde nået frem til. matematik giver os dermed et formaliseret sprog for logik.
Men aksiomerne har vi selv skabt. Det er bare grundantagelser vi mener er sande. F.eks. kan nævnes algebraens fem aksiomer:

Det refleksive aksiom: Et tal er lig sig selv: a = a

Det symmetriske aksiom: Tal er symmetriske omkring lighedstegnet. Hvis a = b, så er b = a

Det transitive aksiom: Hvis a = b og b = c, så er a = c

Det additive aksiom: Hvis a = b og c = d, så er a + c = b + d

Det multiplikative aksiom: Hvis a = b og c = d så er a*c = b*d

Alt andet algebra følger logiske fra disse aksiomatiske grundsætninger.

35
Youtube anbefalinger / Sv: Bonanza
« Dato: September 24, 2018, 01:15:13 pm »
Jeg låser denne tråd. Jeg vil ikke have ulovligheder på forummet, og trådstarters indlæg var efter min mening klart en lovovertrædelse.

36
85 er ikke grænsen jeg vil sætte, men derimod ikke-vestlige (racefremmede) og især dem med en iq under 70. 85 er ikke super lavt selvom det er under middel. Det er næsten kun ikke-vestlige (racefremmede) fra lande der har lav iq der er problemet i Danmark.

Altså hvis dit argument er at folk fra ikke-vestlige lande er et problem pga. deres IQ, må din IQ regel også gælde andre nationaliteter. Ellers er din IQ hypotese forkert. Det er generelt 2,5% af befolkningen der har en IQ under 70. Skal alle disse mennesker fratages deres rettigheder, eller ej?

Hvis IQ er problemet er det dér du må sætte ind. Du bliver nød til i det mindste at være logisk konsistent. Så har etnisk tilhørsforhold intet med det at gøre, iøvrigt.

Jeg, og langt størstedelen af befolkningen, ville stadig være imod det dog, da vi ikke dømmer folk for ting ude af deres kontrol. Vi dømmer dem for deres handlinger.

Race og iq hører meget sammen. Så det er meget nemt. Jeg går ind for massehjemsendelser af ikke-vestlige, men især dem fra lav-iq lande. Det er svært at argumentere for at det er positivt at der er folk fra Somalia, Pakistan, Irak og andre lortehuller i Danmark. Det er dem der skal hjemsendes først.

Du svarer ikke på hvad jeg siger. Hvis lav IQ er problemet, hvorfor så overhovedet nævne etnicitet? Selv hvis gennemsnits IQ'en fra visse områder er lavere, er der stor spredning indenfor IQ, så der er langt fra det 1:1 forhold mellem etnicitet og IQ som du åbenbart tror.

Så hvis du (for a at slippe af med de mørke mennesker du ikke kan lide) indenfører en regel om IQ, vil du dels ikke ramme alle de mørke mennesker du ikke kan lide (med 70 som grænsen vil du kun ramme ganske få) og du vil ramme en masse danskere og folk fra vestlige lande. Ville du være tilfreds med det resultat? Med andre ord, er problemet for dig bare lav IQ? Eller er problemet for dig race? Og i så fald: drop dit IQ-skalkeskjul for dine motivationer.

37
85 er ikke grænsen jeg vil sætte, men derimod ikke-vestlige (racefremmede) og især dem med en iq under 70. 85 er ikke super lavt selvom det er under middel. Det er næsten kun ikke-vestlige (racefremmede) fra lande der har lav iq der er problemet i Danmark.

Altså hvis dit argument er at folk fra ikke-vestlige lande er et problem pga. deres IQ, må din IQ regel også gælde andre nationaliteter. Ellers er din IQ hypotese forkert. Det er generelt 2,5% af befolkningen der har en IQ under 70. Skal alle disse mennesker fratages deres rettigheder, eller ej?

Hvis IQ er problemet er det dér du må sætte ind. Du bliver nød til i det mindste at være logisk konsistent. Så har etnisk tilhørsforhold intet med det at gøre, iøvrigt.

Jeg, og langt størstedelen af befolkningen, ville stadig være imod det dog, da vi ikke dømmer folk for ting ude af deres kontrol. Vi dømmer dem for deres handlinger.


38
Jeg synes emnet i sig selv er sjovt nok, men vil medgive at antallet af tråde er stukket lidt af, så jeg begynder også at låse dem hvis de ikke indeholder noget nyt. Så ser jeg det bare som et forsøg på at ignorere at alle ens argumenter allerede er blevet tilbagevist. Så hvis man starter en ny tråd om emnet skal der jo som udgangspunkt være et nyt argument.

39
Fri Debat / Sv: NASA indrømmer Månelandings svindel!?
« Dato: September 22, 2018, 06:39:25 pm »
Som allerede beskrevet har du allerede tråde om det her. Du skal ikke bare konstant starte nye hver gang du bliver ud-debatteret i én tråd. Låst.

40
Jeg kan kun se fordele med det. Prøv at komme med modargumenter for hvorfor lav-iq ikke-vestlige skal BLIVE i Danmark. Der er mange debattråde på Din-Debat om hvorfor massehjemsendelser er en god ide, nu vil jeg have en med argumenter for hvorfor det er en dårlig ide.

Fordi menneskeligt værd ikke er baseret på IQ.

Har du nogensinde taget en IQ test? lad os sige at du gjorde, og fandt ud af at du havde en IQ på 85. Det er ikke noget du selv ville kunne gøre for, det er et resultat af dine gener og din opvækst. Skal du nu sendes ud af landet?

Og desuden betyder en lav IQ ikke at man ikke kan bidrage med noget. Alle behøver ikke være raketforskere.

Ingen rettigheder i vores samfund er baseret på IQ, og det er der gode grunde til. Vores samfund er derimod baseret på idéen om lige rettigheder, og så må ens egen intelligens afgøre hvad man gør med de rettigheder.

Og hvorfor snakker du iøvrigt om ikke-vestlige med lav IQ specifikt? Hvis din logik om at sende folk med lav IQ hjem holdt vand, så må den da holde over hele linjen. Og det vil sige at dine egne rettigheder også måtte ligge under for din IQ.

41
Fri Debat / Sv: Elektromagnetisme er en kendsgerning!?
« Dato: September 20, 2018, 05:14:19 pm »
Kobber er stærkt eletrisk ledende. Tyngdekraften virker på ALT og det trækker i et objekt baseret på objektets masse. Det er derfor det også hedder massetiltrækning. Du kan umuligt have gået gennem livet uden at opdage at når du holder en magnet sidder din hånd ikke fast på den, men magnetisk metal gør...

42
Fri Debat / Sv: Pas på hat og briller fredag!
« Dato: September 20, 2018, 04:14:34 pm »
Det må vi lige fundere lidt over

43
Fra medierne / Sv: "Aftenshowet" - DRs mest politisk korrekte program
« Dato: September 20, 2018, 12:52:03 pm »
Er du den menneskelige udgave af flodhesten Dolph?

hahaha, godt set!


44
Fri Debat / Sv: Kurve eller perspektiv?
« Dato: September 20, 2018, 12:33:43 pm »



Citér
Kan du slet ikke forstå, at når du kan trække et skib ind med et kamera alligevel, så er det netop ikke sejlet under nogen som helst krumning af havet!

Du kan ikke trække ting ind med et kamera der er under horisonten. Et kamera eller et teleskop, kan kun fange det lys der allerede er. Det kan ikke skabe nyt lys som øjet ikke kan se. Men hvis du mener ting under horisonten kan indfanges med et kamera gentager jeg min udfordring til dig: stil dig på en klit ved den danske vestkyst med et kamera med telelenser eller et teleskop, og indfang mig et billede af Londons skyline. Jf. din hypotese om en flad jord og at ting over horisonten kan indfanges er dette fuldt ud muligt. Hvis jorden krummer er det umuligt.

Og se nu bare den her video:

En helikopter er i fokus på et kamera tilsluttet et teleskop. Inden den er landet forsvinder den under horisonten. Så eksperimentet med at kunne indfange ting under horisonten med et kamera er allerede blevet lavet, og det bekræftede den runde jord. Bare ét af umådeligt mange beviser.



45
Fri Debat / Sv: Elektromagnetisme er en kendsgerning!?
« Dato: September 20, 2018, 10:56:48 am »
Det er ikke bare min "mening". Tag en magnet, hav et kompas ved siden af for at sikre at den lokalt laver et stærkere felt end jorden, og forsøg så at løfte ikke-metalliske objekter med den magnet. Det vil du ikke kunne. Ergo er tyngdekraften ikke et resultat af elektromagnatisme.

Newtons tyngdekraft derimod kan forudsige præcis hvor hurtigt et objekt accelererer mod jorden, og modsat elektromagnatisme kan den også bruges til at forudsige himmellegemers bevægelse på himlen. Hvis du leder efter en dybere forklaring på tyngdekraften bør du starte med den generelle relativitetsteori. For Einstein demonstrerede at tyngdekraften er et resultat af at objekter med masse bøjer rumtiden. Men hvis du har problemer med at forstå at en magnetisk tyngdekraft bare ville suge metal til sig, men ikke meget andet, så synes jeg måske det er lidt for tungt stof for dig at gå igang med Einstein.

Og sidst men ikke mindst er elektromagnatisme en lige så usynlig kraft som tyngdekraften. Alle krafter er sådanset usynlige...

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 156