Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 182
31
Politik / Sv: Eftervederlag
« Dato: September 27, 2019, 12:00:24 am »
EFTERVEDERLAGET SKAL BEVARES.

Jep, jeg er 100% tilhænger af eftervederlaget, og jeg mener endda at det er vigtigt for demokratiet.

En politiker har i sagens natur et job uden nogen særlig jobsikkerhed, hvilket er som det skal være. Men for at sikre politikere ikke gennem deres beslutninger bare tænker på hvad de mon skal leve af efter næste valg, og træffer beslutninger på vegne af en fremtidig arbejdsgiver, får de dette vederlag. Eftervederlaget er ikke til for at sikre politikerne et liv i sus og dus i årevis, men for at sikre at de i deres tid som politikere kun behøver koncentrere sig om at være politikere. Og det giver os en sikring for at vores politikere arbejder for os, og ikke for fremtidige arbejdsgivere.

32
Politik / Sv: Socialisme vs kapitalisme
« Dato: September 26, 2019, 11:54:30 pm »
Jeg ved ikke om hende Greta er socialist. Altså, det er hun måske, men mig bekendt er hun bare kendt for at være klimabevidst. Har socialisterne monopol på det?

Til gengæld kan jeg garantere dig at hun ikke er akademiker!

33
Samfund- & Kultur / Sv: 935 indvandrere tilbudt betaling for at rejse - men....
« Dato: September 26, 2019, 11:30:32 pm »
Horsens Kommune har afsat en kvart million til oplysning om migranters muligheder for at at rejse tilbage, til det land de kom fra.
I alt har 935 fået det tilbudt i år. Et ægtepar kan f.eks. få ca. 360.000 kroner + flyttehjælp + hjælp til sygesikring og andet.

Nogen bud på, hvor mange I tror, der har taget imod tilbuddet?

En (1 stk.)! Det var en mand, der godt ville rejse tilbage til Tyrkiet.

https://denkorteavis.dk/2019/en-ud-adf-935-sagde-ja-til-repatriering/

Kan du også se, hvem der er til grin. Endnu en gang?

Det beviser vel at de adspurgte ikke er her for at malke statskassen, som nogle ellers ofte hævder. For her får de muligheden for at tage en stor gevinst med til udlandet, men takker nej. Altså er det folk der vil Danmark i en eller anden forstand. Men det er jo nok ikke det spin DKA ligger på den historie.

@Phil: Mennesker er ikke dyr, og hvis du skal af-humaniserer folk for at retfærdiggøre dit eget had, så er det dig den er gal med.

@Anklager: lad nu være med at lade tigeren trolle dig. Jo mere vred du bliver på ham, jo mere vinder han. Det er hans mål at gå dig på.

34
Samfund- & Kultur / Sv: Derfor
« Dato: September 24, 2019, 06:24:51 pm »
Anklageren:
Citér
Der er ingen principiel forskel på, om racister kommer fra den ene eller fra den anden kultur - så hvorfor nævner du det?

Nok pga. GuBBis forudsigelige beskyldning om, at jeg 'er et spejlbillede' af de racister, som vil slå hvide mennesker ihjel.
Jeg følte trang til at understrege, at det vist er nogle andre, der er i offensiven p.t.

Har du i øvrigt set mig påstå, at sorte og brune er født racister qua deres hudfarve?  :no:

Hovhov, jeg har aldrig sagt noget om at ville slå folk ihjel. Det er dig selv, der skriver dét ind i lignelsen. Det jeg skrev var at du og venstrefløjs-identitetspolitikerne arbejder efter samme gruppedefinitioner men med omvendt fortegn. Du har tidligere givet udtryk for at ens tilhørsforhold til Danmark er/bør være baseret på ens tilknytning til landet via ens forfædre; Altså at ens rettigheder i landet er genetisk eller racebestemt. Det er den yderste venstrefløj helt enig med dig i. De mener bare at det er de "underkuede" racer der skal have ekstra privilegier. Det er du måske endda enig med dem i, men bare uenig i hvilke racer der er underkuede. Og det ville så være et eksempel på mit argument med at yderfløjene bruger hinandens eksistens som deres egen eksistensberettigelse.

Desuden kan jeg ikke hidse mig op over hvad en rapper skulle mene. Men du hører måske meget hiphop, Rudi?
Jeg er langt mere bekymret over åbenlys racisme på diverse universiteter. Det er primært i anglosfæren det foregår, men det er altså også sivet lidt ind på de danske som vi har set med KU.

35
Samfund- & Kultur / Sv: Københavns Universitet ansætter hadprædikant
« Dato: September 23, 2019, 02:24:21 pm »
Lad os lige først slå fakta fast. Mig bekendt har studerende på KU aldrig fået at vide at de ikke måtte synge 'Den danske sang er en ung blond pige'. Det var en sag på CBS hvor en ansat i første omgang fik en undskyldning for sangvalg på en afdeling på CBS, og altså ikke noget der foregik blandt studerende. Ledelsen på CBS har dog senere slået fast at der ikke i sig selv er noget galt med det sangvalg. Hvis der har været en anden sag på KU der også omhandler den sang, undskylder jeg på forhånd min uvidenhed.

Det var tilgengæld på KU hvor der gik en mail ud til undervisere at de skulle tænke sig om før de kaldte nogen "hun" eller "han", ligesom det også var på KU at fester med sombrero-hatte blev forbudt. Så ja, venstrefløjs-identitetspolitiken er i hvert fald til stede på KU.

Jeg kender ikke Mica Oh, og jeg har ikke fuldkommen tillid til din kilde, så jeg vil ikke udtale mig om hende personligt, men generelt vil jeg gerne udtrykke min absolutte afsky overfor identitetspolitiken, hvad-end den kommer i højrefløjs eller venstrefløjs versionen. Det er to sider af samme mønt. Enhver person der påstår at alle hvide er racister, er selv, per definition, racist.

Jeg kan skrive meget lange indlæg om hvorfor den intersektionelle feminisme og lignende begreber komplet fejlformede, men det vil jeg indtil videre undlade. Til trådstarter vil jeg dog sige at jeg mener disse mennesker er hans spejlbillede. Det er nogenlunde samme gruppedefinitioner, bare med omvendt fortegn.

Ironisk nok bruger både højrefløjs- og venstrefløjs-racisterne hinandens eksistens som deres egen eksistensberettigelse.

36
Jeg er sikker på at Tommy Robinson er et røvhul, og uden at jeg er super inde i sagen om hans overtrædelser af deres regler, har jeg faktisk ingen indvendinger mod at han blev banlyst. Det jeg vil kritisere som en dum beslutning er at banlyse alle der støtter ham, og lukke al debat om ham ned på siden. Jeg vil igen understrege at facebook bestemt har den rettighed, og den vil jeg ikke tage fra dem, men derfor kan jeg godt kritisere beslutningen.

Citér
1. Det gør man også. I faget historie er kildeanalyse en del af faget.
Kun i et YDERST begrænset omfang. Det bliver væsentligt bedre i gymnasiet, men det er altså for sent.
At tænke kritisk er iøvrigt mere og andet end kildekritik. Kritisk tænkning og skepticisme har utallige anvendelsesmuligheder, og hænger stærkt sammen med den videnskabelige metode. Noget så fundamentalt burde alle mennesker have på rygradden, og det er ikke tilfældet idag.

Det at der er så mange konspirations-teoretikere er faktisk et eksempel på at folk IKKE har lært kritisk tænkning. De fleste konspirationsteorier kræver faktisk at du dogmatisk tror på nogle "sandheder", og forklaringen på det observerede er nærmest aldrig den simpleste mulige forklaring.

Citér
Du kan ikke kræve, at aviser eller facebook skal fungere som reklamesøjle for ekstremister. Et eksempel er, at vi har haft uriasposten i næsten 20 år, som den mest indflydelsesrige og højrenationale blog, så der er rig mulighed for at komme til orde.
Helt enig, jeg vil ikke kræve noget som helst af facebook, eller af nyhedsmedier. Jeg kunne dog godt ØNSKE mig at facebook ikke forsøgte at blande sig i hvad der er sandt og hvad der ikke er, fordi så påtager de sig rollen som nyhedsformidler, og den rolle hverken kan eller bør de leve op til. Faktiske nyhedsmedier skal naturligvis forsøge at rapportere så tæt på sandheden som muligt, og det er op til befolkningen at holde dem i ørene.

Uriaposten er jo netop et eksempel på folk der danner et ekkokammer for sig selv. Det mener jeg er ekstremt skadeligt (Igen: Jeg vil ikke tvinge dem til at lukke, eller noget i den dur). Så foretrækker jeg klart at folk med mere ekstreme holdninger er at finde på platforme som andre også bruger, for så bliver de i det mindste eksponeret for andre synspunkter, og måske lærer folk også at deres politiske modstandere er mennesker og ikke monstre. Den sidste kommentar er møntet på folk med en hvilken som helst politisk overbevisning, for dæmonisering findes overalt på det politiske spektrum.

Citér
Du siger selv, at nyheder gennem internettet er en ny ting og at den har udviklet sig hurtigere end at vi har forstået at bruge den, men samtid afviser du, at facebook er et nyhedsmedie. Det er et spørgsmål om definitioner, men jeg kan sagtens  acceptere, at hvis brugerne får nyheder gennem facebook, at det også kan fungere som et nyhedsmedie. De store aviser og medier bruger jo også facebook som kommunikationsplatform.

Netop, en kommunikationsplatform! Ikke et nyhedsmedie, med en redaktion og journalistiske standarder. Enhver kan lægge op på facebook (Eller enhver der ikke er Tommy Robinson, eller en af hans fanboys, i hvert fald), så derfor er det op til den enkelte at være kritisk overfor hvad man læser på platformen. Hvis man forsøger at presse journalistiske standarder ned over hovedet på facebook, vil det nødvendigvis gå ud over friheden på platformen. Hvis jeg vil lave et oplæg om en skidt episode jeg havde i en Netto-butik (tænkt eksempel), kunne jeg idag gøre det rimeligt frit. Hvis facebook er et nyhedsmedie, skal den episode checkes efter, for er det nu sandt hvad jeg skriver?
Og hvis det bliver besluttet at facebook er et nyhedsmedie fordi nogle enkelte udfordrede individder bruger det som deres primære nyhedsformidler, så må det nødvendigvis følge at alle andre hjemmesider hvor folk kan dele nyheder med hinanden, også er nyhedsmedier. Det gælder så alle sociale medier, og dette debatforum.

Nej, folk skal simpelthen lære at bruge internettet rigtigt! Jeg synes i bund og grund ikke det er facebooks problem at nogle mennesker er så godtroende at de falder for fake-news på platformen.


37
Politik / Sv: Vil du så bare give op?
« Dato: September 23, 2019, 02:12:46 am »
Facebook er en privat side, og må naturligvis selv sætte regler for hvad de vil tillade.

Når det er sagt, tror jeg ikke det er en god idé for demokratiet at banlyse visse samtaleemner, og jeg tror slet ikke meninger kan holdes nede på den måde. Jeg mener facebook skyder sig selv i foden. Men dem om det.

Problemet synes at være, at det er billigere at producere falske nyheder end at producere "sande" nyheder - fordi der er udgifter forbundet med at efterforske "sande" nyheder.

Hvis man så sætter "Errol Flynn - typer" til at sælge de falske nyheder, så køber de fleste dem. Det er jo ikke alle eksperter, der har samme gennemslagskraft hos masserne som Errol Flynn havde.

Vil du bare finde dig i det Gubbi?

Vælgerne synes i stigende grad at tro - at alle lyver - så der er ingen backstop.

Facebook er IKKE et nyhedsmedie, og folk der behandler det som sådan begår en gruelig fejl. Det er heller ikke facebooks rolle at holde brugerne i hånden og skåne dem for at behøve at bruge kritisk tænkning. Internetalderen stiller større krav til befolkningen end tidligere, fordi der er mere information (og misinformation) at vælge imellem, men det er i sidste ende folks eget ansvar at holde sig velinformerede med nyhedskilder der velrenommerede.

Men nu handlede den her tråd jo om en større gruppe mennesker der bliver banlyst fra platformen pga. politisk tilhørsforhold: Som sagt, den rettighed har facebook, og den vil jeg ikke tage fra dem. Jeg tror bare det er en dum beslutning.

Citér
Men det er også en forudsætning for demokratiet, at borgerne er informerede og har adgang til viden, der ikke er manipuleret og hvor der er noge retninslinjer og krav til det journalistiske arbejde.

Det har folk sådanset også. Det der er tale om er folk der vælger de etablerede nyhedsmedier fra, fordi der er andre "medier" der siger ting de allerede mener, og så er der tale om klassisk confirmation bias. Men det er folks eget ansvar at holde sig informerede, ligesom det er de etablerede mediers ansvar at gøre sig fortjent til deres omdømme.

Citér
Det er den bedste måde at forhindre hjernevask

NEJ! Kritisk tænkning er den bedste måde at undgå hjernevask. At sørge for at befolkningen aldrig kan få adgang til usandheder er, uanset den gode hensigt, at behandle befolkningen som børn.
Nyhedder gennem internettet er stadig en relativt ny ting, og teknologien har udviklet sig hurtigere end vores forståelse af hvordan den skal bruges. Forhåbentligt lærer den næste generation af vores idioti og opnår en mere skeptisk tilgang til ting de læser online.

Citér
Ser man på dem, der ikke deltager ved valg osv. er det ofte dem, der er nederst i samfundet. Dem, der er uden for arbejdsmarkedet, lavtuddannede og folk som ikke har den sociale og mentale kapital. De er så aftagere til "medier" som Den Korte Avis eller nyheder på facebook, som kan komme fra ekstremister.

Men lige præcis i Danmark har vi jo fin adgang til helt gratis medier med en habil nyhedsdækning, i form af DR. Og alligevel er der folk der hellere læser DKA. Problemet er ikke primært en betalingsmur, men confirmation bias, og en mangel på kildekritik. Kort sagt, mangel på kritisk tænkning. Det er nok sandt at det primært er folk i lavere sociale lag der går efter disse ukurante medier, men en del af forklaringen til dette skal nok findes i at det er folk der føler sig trådt på og overset og derfor drages af mere ekstreme medier og politiske holdninger.
Vi har en masse her på siden vi faktisk kan spørge om deres årsag til at læse DKA fremfor DR: Jeg tør love dig at det ikke er fordi DR har manglende midler, fordi DKA har nærmest ingen til sammenligning. Problemet er mangel på tillid til DR, og alle andre etablerede medier. Som en tangent vil jeg dog gerne gå med til at en god del af DR's øvrige forpligtelser burde skrottes.

Som meget som jeg ikke kan lide sider som DKA, newspeek (det navn ryster jeg stadig på hovedet over), osv., så hader jeg endnu mere idéen om en veluddannet elite der forkynder overfor plebejerne:
"Vi har sandheden og skal nok sørge for at I kun kan få adgang til medier som vi har godkendt, så I aldrig skal bryde jeres små hoveder med at skelne rigtigt og forkert."

Når folk opsøger DKA osv., er der i høj grad tale om et oprør mod dem der bliver opfattet som eliten (Se bare Anti-røds udgydelser omkring akademikere), og det oprør får vi IKKE lagt låg på ved elitært formynderi overfor masserne.

Mit forslag er:
1) Sørg for at alle i skolen bliver uddannet i hvordan man tænker kritisk. Det burde være et fag for sig selv.
2) Sørg for at have et samfund som ikke fordømmer og ekskluderer folk for deres meninger, men går dem i møde med dialog. Vi skal komme bitterheden i forkøbet.
3) Sørg for at gud og hver mand har fattet at facebook ikke er et nyhedsmedie!

38
Politik / Sv: GYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS: DNM vokser forsat i Danmark
« Dato: September 22, 2019, 05:36:10 pm »
Sætter de stadig klistermærker op på lygtepæle, og går hjem og skriver en "kamprapport" om det? I så fald, tror jeg at min gysen kan holdes til et minimum.
De fjerner også Antifa klistermærker https://www.nordfront.dk/basisaktivisme-i-kastrup/
Men de laver også noget andet aktivisme. Som her hvor de kæmpede imod den kulturmarxiske kunstunstilling i Aarhus https://www.din-debat.dk/index.php?topic=9796.msg138193#msg138193
Det kan man da godt GYSE lidt af.

Haha, så de er også nogle snerper? Så skal de naturligvis også rydde godt og grundigt ud i den vestlige kulturhistorie, for den er fyldt med "pornografisk kulturmarxisme":

Gad vide om kunstnerne i antikken og renæssancen vidste at de var kulturmarxister?

Ligesom jeg ikke kan lade være med at tænke på om det er gået op for diverse nynazister at snerpethed er endnu et doktrin de deler med islamisterne. To alen af et stykke!

Indtil videre kan jeg godt kontrollere min gysen. Synes det hele er lidt ynkeligt.

39
Facebook er en privat side, og må naturligvis selv sætte regler for hvad de vil tillade.

Når det er sagt, tror jeg ikke det er en god idé for demokratiet at banlyse visse samtaleemner, og jeg tror slet ikke meninger kan holdes nede på den måde. Jeg mener facebook skyder sig selv i foden. Men dem om det.

40
Politik / Sv: GYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS: DNM vokser forsat i Danmark
« Dato: September 22, 2019, 04:21:38 pm »
Sætter de stadig klistermærker op på lygtepæle, og går hjem og skriver en "kamprapport" om det? I så fald, tror jeg at min gysen kan holdes til et minimum.

41
Fra medierne / Sv: Hvem kan lede den nødvendige modstand?
« Dato: September 22, 2019, 12:56:25 pm »
Jeg synes det er påfaldende at det første du tænker når du har identificeret et problem, er hvem der skal være leder? Hvorfor tigger den yderste højrefløj altid på et stærk mand der kan lede dem?

Der er ingen der vil påstå at der ingen problemer har været med indvandring til Europa. Vi er nok uenige i størrelsen af problemet: Det er ikke en eksistentiel trussel mod de europæiske lande, som du nok vil påstå.

Derudover er vi uenige i hvor meget vi er villige til at ofre for at imødegå problemet. Det yderste højrefløjs tilgang er ofte en med at målet helliger midlerne, og at det er helt rimeligt at ofre trosfrihed, ytringsfrihed, forsamlingsfrihed, lighed for loven, og den frie presse, for at komme af med de "uønskede". Mit svar til det vil være, at hvis I lykkedes med det, er det et fedt om jeg ender med at bo i en sharia-stat eller jeres feber-mareridt af en stat. Begge er undertyggende på nogenlunde samme måde. Jeres medicin dræber patienten.

Jeg tror nok på vores vestlige værdier til ikke at ville ofre dem. Jeg tror på at vores samfunds-opbygning og grundlov bør være et forbillede for verden. Den yderste højrefløj, derimod, er helt enig med islamisterne i at den vestlige verdens værdier skal undergraves.

42
Videnskab / Sv: Fysikkens nederlag
« Dato: September 14, 2019, 12:46:48 pm »
En ventilator føles kold fordi den hjælper vand til at fordampe fra vores hud, og vands faseovergang fra væske til gas kræver energi. Varmeenergi.
Det er derfor vi sveder, og grunden til at vi kan holde vores indre temperatur på 37°, selv når det er varmere udenfor.

43
Videnskab / Sv: Bio-brændsel. En betænkelighed.
« Dato: September 11, 2019, 12:33:35 am »
Ret mig hvis jeg tager fejl, men man høster fra plantager og ikke naturskove.

Der er i forvejen meget lidt naturligt over en skov der er inddelt i forskellige træsorter i klart definerede områder. Desuden bliver mængden af skov i Danmark øget, i modsætning til Amazonas.

Jeg er sådanset fortaler for at gribe i egen barm, men ikke hvis det betyder at vi skal lave ligemageri mellem træhøst og genplantning herhjemme, og bevidst, permanent afbrænding af regnskov i Amazonas.

Kunne også godt tænke mig at se en kilde på "ødelagt jordstruktur". Ved helt ærligt ikke hvad det betyder.

44
Fri Debat / Sv: Molbohistorie
« Dato: September 11, 2019, 12:16:53 am »


Og når jeg spurgte til kritikerens uddannelse, er det for at påpege at der er tale om en AKADEMIKER med en lang universitets-uddannelse. Du er altså ikke konsistent i din akademiker-kritik! Du accepterer deres ord for gode vare sålænge det stemmer overens med dit verdensbillede.


Du læner dig op af løgn Gubbi.
Jeg vil godt vide hvorfor det er nødvendigt for en radikal som dig, ikke at holde sig til sandheden.

Jeg kritiserer og skoser akademikere, og gør det med god grund. De har brugt milliarder af kr. på at ombygge Asnæsværket ved Kalundborg til at brænde flis af. Noget de radikale og socialdemokraterne er imod, da det er forældet teknik. (jeg er også)

Vi kan også se på DSB her bruger man ligeledes milliarder på at opsætte køreledninger ved Ringsted. En teknik der allerede er forældet, idet batteritog er langt smartere.
Lad nu være med de dumme kommentarer om det ikke kan lade sig gøre. DE ER lavet og kører, Færger sejler også på el, fly flyver på el.Iøvrigt skrev jeg:

https://www.din-debat.dk/index.php?topic=7720.msg107404#msg107404

Underligt nok går jeg ind for alt udført arbejde har værdi, og det er moralsk forkasteligt at se ned på folk der arbejder hårdt. Jeg er mere til at rakke ned på de fisefornemme akademikere, der kræver ind fordi de har gået 20 år i skole. Jeg er dog ikke dummere end jeg anerkender deres arbejde også. Men lægger mig bestemt ikke fladt.

Så du skylder mig en undskyldning (spar mig for en fordummet bortforklaring, som jeg er så vant til at få her på debatten. jeg kan sgu ikke gøre for jeg sætter mig ind i tingene.
 

https://twitter.com/dr3tv/status/965595099685097474

På nuværende tidspunkt må du simpelthen lade som om du ikke har forstået det, af ren stædighed.

Du fordømmer AKADEMIKERE generelt, men den kritik du anvender er en kritik lavet af de mest akademiske akademikere, der nogensinde har akademiseret. Det at folk har taget en universitetsuddannelse ser du af en eller anden grund som roden til alt ondt, på nær når det de siger passer dig. Men dig om det. Jeg skylder dig på ingen måde en undskyldning.

Til træ-afbrændingen:
Lad mig gøre det så simpelt som overhovedet muligt. Lad os sige du har en træsort der er 20 år om at gro til god størrelse til afbrænding. Du har også en skov med denne træsort. Hvert år fælder du 1/20 af den skov til afbrænding (de ældste træer), og planter nye træer hvor du fældede. Det kræver ikke en Einstein eller en Newton at indse at den totale mængde skov fra et år til et andet er den samme. Altså er den samme mængde CO2 bundet op fra et år til et andet. Det træ du brænder af er dermed CO2 neutralt.

Jeg nægter simpelthen at tro at du ikke kan forstå dette princip.

45
Fri Debat / Sv: Molbohistorie
« Dato: September 10, 2019, 12:39:53 am »
Det er CO2 neutralt når bare man planter de træer igen.

Lad mig lige akademiker-forklare:

En træ fanger i løbet af sin vækst kul fra atmosfæren, som bliver en del af træet. Når træet bliver brændt af bliver det samme kulstof udledt i atmosfæren igen. Kulstoffet bliver OGSÅ frigjort hvis træet bliver fælder og bare rådner, det tager bare lidt længere tid. Så afbrænding er træ er komplet CO2 neutralt sålænge man planter mindst lige så meget som man fælder på et årligt basis. Det gør Skandinavien som helhed.

Det er i modsætning til brug af fossile brændstoffer, hvor man tager kulstof der var permanent lagret i jorden og brænder af, og dermed øger atmosfærens indhold af kuldstof i meget lang tid.

Så meget kort: Træafbrænding bruger kulstof der allerede var i cirkulation og er derfor CO2 neutralt. Fossile brændstoffer henter kulstof der ikke var i cirkulation, og sender det i cirkulation, hvilket øger mængden af CO2 i atmosfæren.

Brændene i amazonas ville også være CO2 neutrale hvis der hvert år blev plantet ligeså meget skov som der blev brændt af. Det er bare ikke tilfældet.

Det er noget absolut pjat at påstå at Danmark skulle udlede CO2 med træ-afbrænding, for det er lodret forkert fordi vi i øjeblikket faktisk anlægger mere skov. Det eneste argument man med nogen rimelighed kan fremføre er at noget af det træ kunne havde været brugt til andre ting, hvor man nu istedet bruger produkter der kræver CO2. Det er dog noget af et stræk at lave.
Jeg så en eller anden påstå (har glemt hvilken avis) at man kunne bruge træ istedet for stål i byggeriet, f.eks. Den person aner intet om byggeri.

Iøvrigt anti: Hvilken uddannelse tror du de folk der kritiserer træ-afbrændingen har?


Du skal være opmærksom på, at et nyplantet træ er mange år om at vokse så stort, som det man fælder.

Om uddannelse:

https://en.wikipedia.org/wiki/William_Moomaw

William R. Moomaw is the Professor Emeritus of International Environmental Policy at the Fletcher School, Tufts University. Moomaw has worked at the intersection of science and policy, advocating for international sustainable development. His activities have included being a long-time contributor to the Intergovernmental Panel on Climate Change.

In 2007 the Nobel Peace Prize was jointly awarded to the Intergovernmental Panel on Climate Change IPCC and Vice President Al Gore. Moomaw was a lead author for chapters of several IPCC reports, including the 2007 report.

Ja, det tager mange år for et træ at vokse, men det er også OK, sålænge man planter ligeså meget som man brænder, så den totale mængde skov ikke formindskes. Den del er lykkedes i Skandinavien!

Og når jeg spurgte til kritikerens uddannelse, er det for at påpege at der er tale om en AKADEMIKER med en lang universitets-uddannelse. Du er altså ikke konsistent i din akademiker-kritik! Du accepterer deres ord for gode vare sålænge det stemmer overens med dit verdensbillede.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 182