Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 128
31
Det er fint at du skriver det, men når du kalder folk for islamofober så har jeg nogle spørgsmål

1. Er det rigtigt eller forkert at koranen opfodrer til drab på vantro?

2. Er det rigtigt eller forkert at næsten alle terrorangreb i Europa de seneste år har været fra muslimer imod vantro?

3. Er det en fobi at være bange for en dødskult ''religion'' og dens mange tilhængere imens man ikke ønsker denne dødskult ''religion'' i Europa?

4. Kan du godt se at du undervurdere hvor slem islam er og inddirekte hvidvasker og forsvarer islam med at kalde folk for ''islamofober'' ?

Jeg blander mig lige. Islamofob kan bruges på to måder. Altså jeg mener der er (minimum) to forskellige definitioner af ordet:

1) Folk der ikke bryder som om islam, baseret på teksterne og/eller effekten af religionen

2) Folk der har en irrationel frygt for islam og/eller islamisk overtagelse af samfundet, og som dermed går ind for tiltag ude af proportioner med problemet, objektivt set.

Jeg antager at anklageren bruger 2. definition.
Jeg synes også selv det er uhyggeligt hvor mange der er villige til at ofre deres frihedsrettigheder og samfundstruktur for at bekæmpe den opfattede trussel. Som jeg ser det er Europa ramt af en form for autoimmun sygdom.

32
Fri Debat / Sv: Bitcoin?
« Dato: December 18, 2017, 11:39:50 am »
Man skal lade være med at lige penge i bitcoin som man ikke er parat til at tabe. Bitcoins adskiller sig fra andre valutaer på at der ikke er nogen til at holde prisen stabil. En normal valuta vil have en centralbank eller nationalbank i ryggen, der har som opgave at holde valutaen nogenlunde stabil*. Bitcoin kan falde med 99% fra en dag til en anden uden at nogen forsøger at gribe ind, og der er en indbygget ustabilitet i konstruktionen, fordi så snart kursen er nedadgående vil alle forsøge at sælge på én gang. Med andre ord vil en høj bitcoin kurs per definition være en boble.

*Afvigelse i forhold til stabilitet i valutaen kan være en generelt lav inflation til at fremme investeringer, samt udvidelse og formindskelse af pengemængden i henholdvist lav- og højkonjunkturer. Skal noteres at disse udsving er små for en sund valuta.

33
Videnskab / Sv: Peak Oil
« Dato: December 18, 2017, 10:48:18 am »
De seneste par års ekspanderende produktion af olie, specielt i USA og Canada, tyder på peok oil ikke er nået endnu, men det kunne også tyde på at hele peak oil modellen er forfejlet, fordi den ikke har taget tilstrækkelig højde for nye metoder til udvinding af olie. Dermed er det i hvert fald en mulighed at der er mere end ét peak og at produktionen ikke bare falder langsomt efter at have ramt peak oil.

Derudover skal det jo nævnes at selv i peak oil modellen løber man jo ikke tør fra én dag til en anden. Der vil være tale om en langsom stigning i prisen i takt med at reserverne bliver tømt og udvinding halter efter efterspørgslen. Bare det at prisen stiger er nok til at udvindingen på kort sigt vil stige, men der vil være en tvungen overgang fra olie til andre energiformer. til det er der to ufravigelige konklusioner:

1)
Jo mere vi omstiller før peak oil, jo mindre bliver vi ramt af en dyr omskiftningsprocess

2)
Vi behøver ikke finde én erstatningsløsning for olie, men kan vælge mellem flere. Med nuværende teknologi kan forskellig vedvarende energi faktisk lukke hullet de fleste steder hvor det er krævet, det er bare endnu ikke komplet kosteffektivt. Desuden kan man argumentere for at løsninger såsom el-biler kan have nogle ulemper i forhold til brugeren som benzinbiler ikke har (Opladning tager længere tid, bilen er tungere osv.), men det er et område der bliver forsket på, og f.eks. brint-bilen ville løse de problemer.

En løsning jeg inderligt håber på kan lade sig gøre er fussionsteknologi. Hvis vi får lavet kosteffektiv fussionsenergi betyder det en helt ny tidsalder for menneskeheden. Vi kan aflyse global opvarmning hvis vi vil, fordi med rigeligt af billig energi kan vi hive så meget CO2 ud af atmosfæren vi har lyst til. Der er nærmest ingen grænser for hvad vi ville være istand til med fussion, men indtil videre er vi stadig ikke sikre på om, eller hvornår, vi kan lave faktiske kraftværker med teknologien.

34
Fri Debat / Sv: En pinlig statsminister
« Dato: December 14, 2017, 11:21:57 pm »
Synes lige jeg vil bemærke at jeg ikke på et eneste tidspunkt har hørt Anklageren være fortaler for islam i nogen afskygning. Det er mig lidt af en gåde hvorfor den nationale fløj går så hårdt efter netop ham. Det jeg har hørt ham tale for, om som jeg i det store hele er enig i, er at der skal være proportionalitet mellem problem og løsning, at man ikke bør lyve i politisk øjemed, og at der er visse ufravigelige demokratiske principper man ikke bør give afkald på uanset hvad, såsom trosfrihed.

Forstå mig ret, der er også ting jeg er uenig med anklageren om, men han har aldrig slået mig som en ekstremist af nogen art, så finder det lidt sært når han bliver fremstillet som anti-krist.

35
Fra medierne / Sv: Facismen var socialistisk
« Dato: December 08, 2017, 01:13:18 pm »
Venstre er et rødt socialistisk parti der giver indtrykket over at de er blå. Jeg er overbevist om at Anti-rød er enig.

"Alt til venstre for Mussolini er socialistisk"

''Fascism establishes the real equality of individuals before the nation… the object of the regime in the economic field is to ensure higher social justice for the whole of the Italian people… What does social justice mean? It means work guaranteed, fair wages, decent homes, it means the possibility of continuous evolution and improvement. Nor is this enough. It means that the workers must enter more and more intimately into the productive process and share its necessary discipline… As the past century was the century of
capitalist power, the twentieth century is the century of power and glory of labour.''


Lyder dette venstre eller højreorienteret?

Eller hvad med dette citat?

''Some still ask of us: what do you want? We answer with three words that summon up our entire program. Here they are…Italy, Republic, Socialization. . .Socialization is no other than the implantation of Italian Socialism''

Eller dette citat?

''When the war is over, in the world's social revolution that will be followed by a more equitable distribution of the earth's riches, due account must be kept of the sacrifices and of the discipline maintained by the Italian workers. The Fascist revolution will make another decisive step to shorten social distances.''

Hov hov! Højreorienteret er ikke lig med frit marked! Et frit marked med tilhørende økonomisk ulighed hører (Bla.) liberalismen til, og liberalisme ligger, om noget, i midten af det politiske spektrum. En høj grad af statslig indgriben er en bidende nødvendighed for både det ekstreme højre og venstre, for at fremme de interesser de fløje har. For både det ekstreme højre og venstre består af kollektivister, eneste større uenighed er hvilke gruppedefinitioner de mener er vigtige.

Det ekstreme venstre mener at klasse er den afgørende gruppedefinition af betydning, mens det for fascisten vil være nationalitet eller race. Så en socialist vil træde på dine rettigheder fordi det er i arbejderklassens interesse, mens en nationalist vil træde på dine rettigheder for nationens storhed.

At fascisterne læner sig så tæt op af socialisterne kan også tilskrives at de kæmper om det samme publikum. Folk der går efter ekstremerne og er enige om at mennesker i hvert fald ikke kan finde ud af at styre sig selv, men skal styres med fast hånd til et planlagt mål. Liberalismen mangler fuldkommen det planlagte mål.

Et eksempel på en moderne politiker der hører til på højrefløjen men hellere end gerne bruger rå magt for at blande sig i erhvervslivet, og se stort på individdets rettigheder er Putin. Men Putin er måske også socialist?

36
Fra medierne / Sv: DRs røde lejesvende
« Dato: December 08, 2017, 09:30:23 am »
Venstre er et rødt socialistisk parti der giver indtrykket over at de er blå. Jeg er overbevist om at Anti-rød er enig.

"Alt til venstre for Mussolini er socialistisk"

37
Fri Debat / Sv: Hvor mange muslimer er der i Danmark?
« Dato: December 07, 2017, 11:04:38 am »
Skøn =/= Gæt

38
Fra medierne / Sv: Flad jord med egen raket?
« Dato: November 24, 2017, 10:53:46 am »
Kun Nasa har påstået at have været ude i universets vakuum...Adskillige nationer har rumprogrammer, og private virksomheder til f.eks. telekommunikation gør brug af rummet på et dagligt basis. Bemærk at det ikke ville kunne lade sig gøre medmindre jorden var rund, for uden en rund jord kunne du ikke have noget kredsløb.

39
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 04:30:39 pm »
Der er vi så rygende uenige.
Et forbrug financieret af gaver fra andre gør bare de andre lande afhængige og tillader dem at have et uholdbart mønster basseret på en forudsætning om at der kommer flere gaver (ulandsbistand) næste år så de kan fortsætte den uholdbare struktur.Er uenig. Levestandarden i den tredje verden er overordnet set steget markant, og ulandsbistanden har helt sikkert været medvirkende.

Det er også derfor at en god del af ulandsbistanden er gået til investeringer i ting der giver vækst i berørte lande, og ikke bare til forbrug. Der er ikke tale om en "ældre check" til folk i ulandende, men investeringer i infrastruktur eller uddannelse f.eks.
Indrømmet er der investeringer der ikke er designet til at give et fremtidigt afkast som sådan, men det har typisk karakter af at være livredende på en eller anden måde. F.eks. penge til brønde der giver rent drikkevand, men det synes jeg sådanset også er fair nok; Vi skal ikke blive så højt hævede over menneskelig lidelse at vi undlader at redde liv bare fordi vi ikke kan få øje på det fremtidige afkast.

Men uanset om vi så kan blive enige om alle årsagerne, er vi vel overordnet set enige om at det faktisk ER gået frem for den tredje verden som helhed? Der er stadig problemer nok, men ekstrem fattigdom er kraftigt reduceret.

40
Fri Debat / Sv: Stemme blankt
« Dato: November 22, 2017, 04:23:29 pm »
Her overser du vist, at et stigende antal netop er ude på at ødelægge "systemet".

Vi kommunister danner celler og uddanner kadrer, for ikke alene at ødelægge systemet, men for at erstatte det med noget bedre. Der bliver ikke noget licensnægteri i fremtidens kommunistiske Danmark.

"Noget bedre". Bare satans at alle de utallige forsøg der har været på at indføre kommunisme aldrig har været "rigtig kommunisme" og er endt i blodbad, økonomisk stagnering og sult. Men jeg er sikker på at I har fat i den lange ende denne gang.

41
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 01:38:30 pm »
Ingen kommer på den indlysende ide; Hjælp landene som folk flygter fra, til at blive steder hvor man ikke vil risikere livet for at komme ud af.

Ulandsbistand har aldrig virket. Ligegyldigt hvor mange milliarder kr. man sender derned, blive det ikke omsat til bedre levestandard. Det bliver bare omsat til flere børnefødsler og dermed flere sultne munde at mætte.

Er uenig. Levestandarden i den tredje verden er overordnet set steget markant, og ulandsbistanden har helt sikkert været medvirkende.

42
Fri Debat / Sv: Stemme blankt
« Dato: November 22, 2017, 11:47:02 am »
Efter at have funderet lidt over det:
Normalt bliver en blank stemme jo opfattet som en proteststemme, mens ikke at stemme bliver opfattet som dovenskab eller total apati. Jeg tror det giver mere at stemme blankt, for der demonstrerer man jo at man gerne vil stemme men ikke føler sig repræsenteret. Det er sådan noget fornuftige politikere vil kigge på, for hvis det er jo tit marginaler der afgør ting, og enhver politiker vil forsøge om de ikke kan erobre nogle af de blanke stemmer. Synes faktisk det er smartere end at stemme på et joke-parti, for der kan man for alvor få ødelagt ting for andre.

43
Politik / Sv: Kommunalvalg 2017, live
« Dato: November 22, 2017, 12:18:43 am »
Nå, der er vidst ingen tvivl om at dette kommunalvalg er kærkomment for den røde fløj, og specielt for socialdemokraterne.

Hvis man skal spekulere fremtidigt folketingsvalg, må man sige at det for den røde fløj er et positivt tegn, men igen kan det nok diskuteres hvor tæt korrelation der er mellem kommunalvalg og folketingsvalg, og jeg har ærligt talt ikke researchet den korrelation.

En anden ting man kan bide mærke i er hvor godt de konservative faktisk har klaret sig på landsplan: 9,1% i skrivende stund. Hvis det resultat kan smitte af på et folketingsvalg, kan det være at de konservatives langvarige krise måske endelig er slut.

Nye Borgerlige ligger i skrivende stund på 0,9% og har altså haft en del lavere tilslutning end, i hvert fald jeg, havde forventet. Det lykkedes dem dog at vinde en plads i byrådet i Hillerød. Igen er jeg ikke sikker på hvor stor effekten er til et folketingsvalg, men jeg tror resultatet trods alt er lidt bekymrende for dem, fordi en lav forventelig tilslutning kan betyde at folk stemmer på et andet parti for at undgå at miste deres stemme til spærregrænsen.

44
Fri Debat / Sv: Linse stemmer på overraskende kandidat?
« Dato: November 21, 2017, 10:31:13 pm »
Tor browser kan også bannes. :smile:

Har overvejet det, og har faktisk bannet en hel del exit nodes, men for at banne hele systemet skulle jeg mig bekendt indlæse en liste over alle tor exit nodes (og ved godt hvor jeg kan finde den liste), men der findes mig bekendt ikke en import funktion til lister af IP'er for simple machines som forumet kører på, og der er 0% sandsynlighed for at jeg gør det manuelt. Nu har jeg heller ikke brugt uanede mængder af tid til at researche det, har bare konstateret at det lignede en langvarig process.

Edit: Desuden findes der også mange andre proxyer man kan bruge, så det bliver en opgave uden ende uanset hvordan jeg griber det an.

45
Politik / Kommunalvalg 2017, live
« Dato: November 21, 2017, 09:48:23 pm »
Nu er stemmerne jo ved at blive optalt.

Det er naturligvis steder med lav befolkning der bliver talt op først, og de foreløbige resultater reflekterer naturligvis, hvor den blå fløj somregel står stærkest i landdistrekter mens rød fløj vinder i byen. Lige nu har blå fløj således 54% af de optalte stemmer.

Der er en ting der undrer mig dog. Nye Borgerlige står lige nu kun til 0,8% af stemmerne på landsplan. Nu er det jo et kommunalvalg, men tror godt man til en hvis grænse kan bruge et kommunalvalg til at pejle lidt efter. Hvis det her holder har de fået overraskende få stemmer, efter min mening. Det er naturligvis også en mulighed at folk bare stemmer helt forskelligt til kommunalvalg og folketingsdvalg dog.

.

..

... Hvad mener du?

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 128