Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 140
31
Hvorfor er det OK for fagforeningen solidaritet at gå ind i politik, men ikke når andre fagforeninger gør det?

32
Politik / Sv: Våbenfrie England har mere kriminalitet end New York
« Dato: April 09, 2018, 10:55:11 am »
New York er en by hvor salget er skydevåben er relativt stærkt reguleret... Og den regulering har (bla.) sænket niveauet af drab i byen signifikant.

33
Fri Debat / Sv: Solen 150.000.000 km væk - ha-ha?
« Dato: April 09, 2018, 10:50:06 am »
Du bliver nød til at forklare mig hvordan den reflektion i havet skulle betyde at solen ikke kan være langt væk. Sålænge der er den mindste smule bølger på vandet, vil der altid være en vinkel der reflekterer solen lys mod dig i retningen mod solen.

34
Det skyldes garanteret lærerne.

https://www.aoh.dk/artikel/34-af-skolelaerere-er-venstreorienterede

Nye landsdækkende undersøgelser viser, at hele 75% af landets lærere er venstreorienterede – eller 84% hvis man medregner Radikale Venstre som et venstrefløjsparti.

Venstreorienteret = løsninger af dårlig kvalitet.

Givet at højrefløjen, eksemplificeret af dig selv (Selvom du er lidt skabs-socialist til tider), hader lærerne, er det vel ikke så underligt at de føler sig bedre hjemme på venstrefløjen.

35
Fri Debat / Sv: Et klart flad jords bevis kl. 1.01.47 !?
« Dato: April 05, 2018, 05:28:40 pm »
Convex, har du prøvet at flytte luft med en magnet før? Hvordan gik det?

Og ifølge din påstand bør der være en korrelation mellem lufttryk og hvor langt sydpå man går. Er det noget du har lyst til at bringe dokumentation for?

Og har du fået målt solens størrelse på himlen i løbet af dagen endnu?

Hvorfor skulle man flytte luft med en magnet? - I følge Conxex Earth er der et magnetfelt som holder atmosfæren over en bestemt højde over Jorden.

I skal glemme alt om den gamle teori, og se på den nye flad jords teori med nye øjne - I kan ikke sammenligne den gamle kugle teori med den nye.

https://www.youtube.com/watch?v=z4jeREy7Pbc

Hvis et magnetfelt skal kunne holde helt almindelig luft, må du kunne demonstrere det med en magnet. Og det følger at en magnet kan flytte luft.

Desuden har du tidligere påstået at elektromagnatisme skulle være den egentlige forklaring på den tilsyneladende tyngdekraft. Men nu har du magnetiske feltbaner der går modsat jo længere sydpå man kommer. Er der da mindre tyngekraft sydpå, eller går den helt modsat sydpå?

Min påstand: Tyngdekraften er rundt regnet den samme på den sydlige halvkugle da tyngdekraften er en resultat af jordens masse, og da denne er nogenlunde ligeligt fordelt i forhold til hvor på jorden man er, er tyngekraften også nogenlunde den samme. Min model laver forudsigelser der holder stik med virkeligheden uden bortforklaringer. Det gør din ikke.

Og har du målt solens størrelse i løbet af dagen endnu?

36
Fri Debat / Sv: Et klart flad jords bevis kl. 1.01.47 !?
« Dato: April 05, 2018, 03:39:21 pm »
Convex, har du prøvet at flytte luft med en magnet før? Hvordan gik det?

Og ifølge din påstand bør der være en korrelation mellem lufttryk og hvor langt sydpå man går. Er det noget du har lyst til at bringe dokumentation for?

Og har du fået målt solens størrelse på himlen i løbet af dagen endnu?

37
Der er tale om folk der vitterlig havde været, og fortsat var undertrykte, der gjorde oprør. Du har allerede gjort rede for at du er racemoralist, og derfor er noget der minder om en objektiv moral ikke noget du abonnerer på, men dermed fraskriver du dig også retten til at fordømme en person med en anden race end dig selv.

Så rent objektivt vil jeg mene hendes handlinger var moralsk forsvarlige, men du kan ikke engang modargumentere indenfor den diskurs. Din diskurs er om det hun gjorde var korrekt for hendes egen race, og da det endte til hendes egen races fordel (som defineret af dig) var det også moralsk forsvarligt efter din egen diskurs. Det eneste du kan argumentere for indenfor din egen diskurs er om det fremmer vores race at opføre den statue eller ej. Og fordi resten af os ikke er racemoralister, behøver vi ikke tage stilling til så fjollet et modargument, men det er det eneste du kan komme med hvis du vil være logisk konsistent.

38
Politik / Sv: Strejke - Lockout
« Dato: April 05, 2018, 12:52:22 pm »
Jer der kritiserer folkeskolen og dens lærere: Har I været i en folkeskole indenfor den seneste tid? Kender I en lærer? Eller taler I ud fra forestillinger I har?

Min egen opfattelse, baseret på dem jeg kender der er lærere, og baseret på et par besøg jeg havde hos en folkeskole i en GHETTO, af alle steder, er faktisk at skolebørn idag opfører sig bedre end jeg husker at de gjorde det da jeg gik i skole (For ~ 20 år siden). Påstår ikke at mine opfattelser nødvendigvis er repræsentative.

39
Politik / Sv: Strejke - Lockout
« Dato: April 04, 2018, 04:10:04 pm »
Citér
Skolelærere er nogen selvoptagne indbildske personer, der tror de er en slags akademikere og klogere end alle andre.

Anti-rød, hvad er værst i din bog: At tro at man er akademiker, eller at være akademiker?

40
Fri Debat / Sv: Nu er klokken 25 min. over fem
« Dato: April 04, 2018, 02:57:20 pm »
?

Det gør ingen indtryk, at der blev klaget over, at der var hele 7 tråde om den flade jord.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7807.msg107055#msg107055

Siden er der kommet flere til.

Ah, ja fair nok. Tror jeg begynder at låse dem løbende, kan godt se det tager lidt overhånd. Synes dog det er underholdende tråde, selvom jeg har en fornemmelse af at vi bliver trollet hårdt.

41
Fri Debat / Sv: Et klart flad jords bevis kl. 1:00:17!?
« Dato: April 04, 2018, 02:43:28 pm »
Næh du, du tester hypotesen at jorden er rund, og din test er at måle hvor stor krumningen er på et kar med vand. Derfor skal du først formulere hvor stor en krumning du ville forvente at se i et kar på 30 cm bredde, på en klode med en radius på 6371 km. Lav matematikken. Derefter kan du overveje om dit kar er stort nok, og dine måleinstrumenter fine nok til at måle krumningen. Ellers beviser du intet.

Har du iøvrigt målt størrelsen på solen i løbet af dagen endnu? Eller ignorerer du alt der ikke stemmer overens med dit verdensbillede?

42
Fri Debat / Sv: Nu er klokken 25 min. over fem
« Dato: April 04, 2018, 09:38:04 am »
?

43
Fri Debat / Sv: Et klart flad jords bevis kl. 1:00:17!?
« Dato: April 04, 2018, 09:33:44 am »
Hahahahaha, de her tråde giver mig sgu et grin må jeg indrømme. Convex, med en rund jord med en radius på 6371 km, hvor står en forskel ville du forvente at kunne måle i en beholder på 20-30 cm bredde? Lav matematikken, ellers ved du ikke hvad du leder efter.

44
Fri Debat / Sv: Kugle-jords teorien blev bevist i det andet århundrede
« Dato: April 02, 2018, 07:55:43 pm »
Og Gubbi fortsætter med at mobbe folk der har en anden mening om ham selv. :bad:

Moderator fører an i mobbeflokken. Hvor usselt. :JC_doubledown:


45
Fri Debat / Sv: Kugle-jords teorien blev bevist i det andet århundrede
« Dato: April 02, 2018, 06:44:49 pm »
Beklager - Dakila har bevist med videnskab at jeg har ret. :smile1:Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 140