Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 153
1846
Politik / Sv: Wtc var retfærdigt
« Dato: Juli 10, 2015, 02:05:03 pm »

Lad nu være med at bide på folkens. Lad denne tråd dø som den fortjener.


Hvorfor er usa ikke terrorister når de slår civile ihjel? Jødiske terrorister vil amme civile, jødiske terrorister dræ erbørn som mål
hvordsn ka du støtte det? Det beviser hvor syg en religion kristendom erog kristne e voldliderlige, når du forsvare terrorister,
jødiske terrorister har børn som mål,#143 > hvem er det som angriber mellemøsten? det er jo dine voldsliderlige venner og lande, det er stadig ikke mellemøsten som er voldliderlige og som dræber uskyldige i europa derfor viser det da netop vi er udviklede og er kommet videre imens vantro ikke er, også har man stadig ikke ret til at angribe uskyldige muslimere.
Kurt Westergaard er også en usmagsk tåbe, i mange hensigter. Han er i øvrigt ikke blevet skræmt væk, bare fordi, at der findes tåber i landet.
og det viser da at vi er de store som du påstår i selv er ved at bruge vold. man er ikke den store som danmark hvis man angriber uskyldige irakkere uden grund tværtimod så er man snarere voldspykopat som du hele tiden støtter. derfor er muslimere de bedste de bruger ikke vold det gør danskere.
Som sagt før beviser det blot at vantro gør folk til psykopater, når de kan forsvare krig og mord på den måde. Der er intet fredeligt over et folkefærd der gladeligt vil dræbe folk.
det er jo dig der er modsigene når du forsvare vold og siger i er de stærke og de bedste fordi i tyre til vold og kun kan klare jer selv med vold og ikke fredeligvis? Det viser da blot at muslimere er langt højere udviklet end vanvittige danskere der ikke er kommet videre i deres udvikling, hvor man ikke kan løse problemer demokratisk og fredeligt, men er egentlig så svag, at man ikke kan andet end at dræbe uskyldige irakkere og afganere(krigene).
det bevise hvor syg du og din tro er at du menr uskyldige mennesker fortjener og blie tortureret i uananamo, hvad har de mennesker gjort siden de skal torturers?
0Tilføj kommentar


1847
PC, internet og maskiner / Sv: Hvad ingeniørerne dog kan.
« Dato: Juli 10, 2015, 01:17:22 pm »
På langt sigt betyder bedre robotteknologi heldigvis ikke at vi alle sammen bliver arbejdsløse. Robotter vil lave en øget værdiskabelse, og da det stadig er mennesker og ikke robotter der er forbrugerne i samfundet, vil øget værdiskabelse kun gå én vej, og det er i vores lommer.
Historisk set har innovationer jo heller ikke betydet øget arbejdsløshed. Ellers ville 98% af os jo være arbejdsløse, da landbruget er blevet mere effektivt siden bondestenalderen. Mennesker finder noget andet at lave når der er effektiviseret i en sektor, og de varer der bliver lavet af robotter bliver billigere for os alle sammen, så på sigt er det en win-win situation. Indtil Skynet tager over naturligvis...

1848
Du er med på at du ofrer din egen religionsfrihed med i købet, ikke?
Det er jeg i hvert fald ikke klar på. Ingen skal fortælle mig hvad jeg må og ikke må tro på, og det skal ikke være begrænset til nogle statsgodkendte muligheder. Jeg er ikke muslim, men hvis jeg imorgen får en ubendtlig trang til at faste indtil solnedgang og bede til Allan, så skal jeg fandeme have lov til det!

Nej - jeg vil kun have denne tro forbudt - tilhængere af denne ørkenreligion, må jo så emigrere til ørlenlandene hvor den er et MUST. men denne tro skal IKKE være tilladt i KRISTEN land; du har jo ikke nogen problemer med Bhuddismen, Shintoismen, Hinduismen, Ortodoks katolisisme, men altid ISLAM - så ønsker du at bøje dig i støvet for Allah (landevejsrøver) så fint med med mig , men gør det i et islamisk land - ikke her ! :skull: :hunter:

Det du foreslår er lovgivning om hvad man har lov til at tænke. Det kræver tankepoliti for at blive opretholdt.
Ingen tanker skal naturligvis gøres ulovlige.

1849
Fri Debat / Sv: Disse bådflygtninge bør få asyl i EU
« Dato: Juli 10, 2015, 01:04:42 pm »
Phil, du kaster med mudder når du siger at jeg gerne vil have folk der halshugger andre til landet. Ligesom jeg kaster med mudder når jeg siger du vil sende arabiske børn i døden. Det er pointen jeg forsøger at lave.

Desuden har jeg sagt flere gange at jeg ikke er imod en stram politik mht. hvem vi tager ind i landet. Den skal bare være fair og det skal ikke være hvem folk beder til der er kriteriet. Om folk opfører sig kriminelt er så absolut et kriterie.

1850
Politik / Sv: Wtc var retfærdigt
« Dato: Juli 10, 2015, 01:00:20 pm »

Lad nu være med at bide på folkens. Lad denne tråd dø som den fortjener.

1851
Fri Debat / Sv: Fra rygters bureau
« Dato: Juli 09, 2015, 01:26:46 pm »
Jeg gik ud fra den nye nationalsang ville være the beatles med "Can't buy me love"

1852
Fri Debat / Sv: Jeg er lesbisk...
« Dato: Juli 09, 2015, 01:23:54 pm »
Hvorfor er mænd altid så klamme og hjernedøde?

Det genere dig moske?

Havde det været en båd med lutter mænd - tja..du ville vel slikke dem rene - som muhamzz gør dagligt x 5

 :bad: :bad: :baby: :baby:

MODS?
Helt ærligt, der må fandeme da være en nedre grænse for hvordan man kan opføre sig?

1853
Fri Debat / Sv: Disse bådflygtninge bør få asyl i EU
« Dato: Juli 09, 2015, 01:22:09 pm »
To kan lege den leg. Her er dem du vil sende i døden:

https://www.google.dk/search?q=df&biw=1920&bih=1017&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIoa3OkKXLxgIVwYksCh3roQXt#tbm=isch&q=baby+arab

Det var dog en voldsom beskyldning, - navnlig i betragtning af jeg donerer både tøj og penge til et børnehjem på Philippinerne nogle gange om året, og har betalt skolegang for et par stykker også.
De har lige så stor brug for hjælp og jeg kan altså ikke frelse hele verden.

At dine stakkels børns forældre er blevet fyldt med løgn og udnyttet af nogle "immigrationshjælpere" og derefter slæber både dem selv og deres børn ud på en håbløs færd af uvidenhed, er lige så lidt mit ansvar som et færgeforlis på Philippinerne er det.

Hvad har du i virkeligheden at tilbyde dem i Europa andet end andres penge og håbløshed ?

Det var dig der startede med voldsomme beskyldninger mester, og det er ikke ligefrem første gang. Nu fik du bare tilbage af samme mønt. Og de er iøvrigt katolikker på filippinerne, mens min (med vilje) overdrevne anklage gik ud på at du ville sende arabiske børn i døden.
Men min anklage mod dig var faktisk ment som et hint til at stoppe det der mudderkast og øvrigt ad hominem, og istedet tage en saglig debat, for som du kan se kan jeg også kaste med mudder, og så kommer vi jo ingen vejne, vel?

1854
Fri Debat / Sv: SF er hykleriet nummer 1
« Dato: Juli 09, 2015, 01:17:40 pm »
Ja hvis den er god nok, er den virkelig ikke særlig heldig.
Noget andet er at jeg heller ikke ville bruge Ryan air nu. De ting der er kommet frem om de hvilkår folk er ansat under, gør at jeg ville have en meget dårlig smag i munden ved at flyve med dem. At folk i vintermånederne kan få 4-5000 før skat, og ingen løn under sygdom. Den slags hører ikke til i et civiliseret land som Danmark.

1855
Fri Debat / Sv: Kan vi undvære muslimerne i Danmark ?
« Dato: Juli 09, 2015, 01:11:13 pm »
Anti du siger altså nogle faktuelt forkerte ting. Værst er nok: "Fagforeningerne har brug for arbejdsløse".
Nej det har fagforeningerne ikke. Fagforeningerne står klart stærkest når der er høj beskæftigelse! Det er tværtimod i et liberalt kapitalistisk system at der er behov for arbejdsløse (begræbet "naturlig arbejdsløshed" er forbundet med et frit arbejdsmarked). I danmark har vi en blanding af de to, men fagforeninger trives altså stadig bedst når der er høj beskæftigelse, mens høj arbejdsløshed, alt andet lige, er bedst for arbejdsgiverne.

Så er der det med "Svage grupper". En svag gruppe vil jo altid være et relativt begreb, så derfor er det ikke på nogen måde nødvendigt for nogen som helst at få svage sendt hertil. Der vil altid være en "bund" af samfundet der skal have mere hjælp end andre, uanset om vi så hæver den bund lidt op.

1856
Samfund- & Kultur / Sv: Mosbjerg Folkefest 2015 - glæder mig.
« Dato: Juli 08, 2015, 11:18:58 pm »
Der er vel ikke noget særligt at forklare?!
Du henviser til en islamisk side, hvor det påstås, at man i islam ikke må dræbe uskyldige. Når dine tro- & ideologi-fæller så dræber 10 ansatte på 'Charlie Hebdo' eller to sagesløse borgere i København, skal jeg vel forstå, at ofrene ikke var uskyldige?

Næh, sikkert ikke i følge islamisk tankegods. Terrordrabene i Paris var jo "hævn for at have fornærmet profeten Muhammed", angrebet ved 'Krudttønden' fordi en tilstedeværende svensk tegner har gjort det samme - og vagten ved synagogen, nå ja, han var jo jøde!

Det er da langt mere logisk at forstå det som at der er rigtige mange forskellige fortolkninger af religionen, hvoraf nogle er farlige mens andre er fredelige. Passer også med alle andre observationer vi kan lave, samt med udsagn fra diverse muslimer. Der er ikke tale om en samlet front helle.

1857
religionsfriheden.... kan man så slippe for religion af enhver art?
Det ville da være dejligt
Mente de også i Stalins Rusland.

Selvom vi kan blive enige om at religion er irrationelt, irreterende og endda måske hæmmende for folks logiske tankegang, så bliver vi nød til at acceptere det som en rettighed folk skal have. Det gælder også islam. Folk skal have lov til at være muslimer, ellers har vi ikke religionsfrihed. Uden religionsfrihed begynder vi at sætte præcedens for hvad man har og ikke har lov til at tro på og tænke. Det håber jeg lyder lige så dystopisk i jeres øre som det gør i mine.

1858
Fri Debat / Sv: Kan vi undvære muslimerne i Danmark ?
« Dato: Juli 08, 2015, 08:15:37 pm »
Jeg er enig i at Islam som religion ikke skal holde en højere magt i vores samfund, da der skal være adskillelse mellem kirke og stat. Og idag har vi heller problemer med kristendommen, men det har vi jo haft historisk set, ligesom ortodoks jødedom skaber problemer i Israel idag. Det lader mig til at mene at selve religionen er mindre vigtig end fortolkningen og måden den praktiseres på.
Folk der mener at deres egen personlige religion skal ophøjes til at være regelsæt for alle os andre hører ikke til her i landet. Så langt tror jeg vi er enige. Der hvor vores veje skildes er når du vil gøre samtlige af én religion ansvarlige for hvad andre med samme religion foretager sig. Det lader til at du påstår at det ikke er muligt at være muslim og gå ind for et sekulært demokrati. Det har jeg dog adskildige eksempler på godt kan lade sig gøre.

Derfor synes jeg vi skal angribe problemet med hvad det er der radikaliserer lige præcis unge muslimer. Personligt tror jeg Israel/palæstina har meget med det at gøre, men nyere ting som Irak-krigen har også spillet ind, og givet islamister benzin til deres bål om at vesten er i krig med deres religion og ønsker at dræbe alle muslimer. Det er naturligvis et falsk narrativ, men det lykkedes i stadig højere grad disse islamister at skabe en selvopfyldende profeti ved at skabe had i vesten til muslimer, hvilket så kan blive gengældt. Så det jeg personligt vil argumentere for er at det bedste vi kan gøre for at stoppe islamister er at bryde denne spiral.

1859
Politik / Sv: vesten er terrroister muslimer er fredelige
« Dato: Juli 08, 2015, 07:44:04 pm »
Lad os lige slå fast at der med min. 95% sandsynlighed er tale om en troll.

Og hvem har ansvaret for de holdninger vedkommenet har? Det har vedkommenet selv, men de holdninger må han/hun godt rende rundt med. Sålænge loven ikke bliver brudt. Der er masser af mennesker i Danmark hvis holdninger får min urin op til kogepunktet, bla. dig selv, men det betyder ikke at jeg mener staten skal have ret til at flytte rundt på mennesker pga. deres holdninger alene. Det er handlinger der tæller. Og hverken ens religion, ens etnicitet eller hudfarve er jo bestemmende for hvilke holdninger man kan have.
Men det er klart at jeg synes at en person med de holdninger bør flytte til et sted som efter deres eget udsagn burde være et paradis på jorden sammenlignet med os krigsliderlige mennesker i vesten. Jeg kan ikke forstå hvad salafister og andre overhovedet vil her i Danmark, og jeg mener PET og andre skal våge over dem som høge så vi kan få dem ud det øjeblik nogen af dem bryder loven. Men ikke før, for tankevirksomhed af enhver art er altså ikke ulovlig og skal heller ikke være det. Og ytringsfriheden kommer også i spil.

1860
religionsfriheden

Sider: 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 153