Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 168
1846
Samfund- & Kultur / Sv: Islams plan for erobring af EU
« Dato: Oktober 19, 2015, 12:04:19 pm »
Jeg kræver primærdokumentation og ikke youtube videoer. Er som regel konspirationsteorier alligevel. Noget andet er at "Islam" ikke er en person og ikke kan have en "plan". Det er en religion, og du kan maksimalt argumentere for at det kan fortolkes som en ideologi.

Hvis der er nogle gode argumenter i den video må du da gerne gengive dem, men jeg magter ikke at se enhver konspirationsvideo der bliver linket til.


Det er en religion, og du kan maksimalt argumentere for at det kan fortolkes som en ideologi.

Og hvad mener du så lige med det - Islam er både en religion og en ideologi da den også er en politisk faktor - tilmed en voldelig en af slagsen
GuBBi lidt af samme slags som CARLO - tror ikke, vil ikke se youtube video - men det er jo også helt fint med mig, jeg har MIN mening om Islam og den ødelæggende religion/idelogi den er :morpheus:

Jeg tror på det du kan dokumentere, og intet andet. Jeg har set for mange dårlige konspirationsvideoer på youtube i min tid til at ville bruge mere tid på det. Hvis der er gode pointer i videoen må du gerne fremhæve dem dog.

1847
Samfund- & Kultur / Sv: Islams plan for erobring af EU
« Dato: Oktober 18, 2015, 08:58:51 pm »
Jeg kræver primærdokumentation og ikke youtube videoer. Er som regel konspirationsteorier alligevel. Noget andet er at "Islam" ikke er en person og ikke kan have en "plan". Det er en religion, og du kan maksimalt argumentere for at det kan fortolkes som en ideologi.

Hvis der er nogle gode argumenter i den video må du da gerne gengive dem, men jeg magter ikke at se enhver konspirationsvideo der bliver linket til.

1848
Samfund- & Kultur / Sv: Voldtægtskulturen huserer stadig i nattelivet
« Dato: Oktober 18, 2015, 02:34:45 pm »
Voldtægt er forfærdeligt og det at det findes er rædselsfuldt. Men hvad end vi gør på dette område, så virker det altså. Antallet af voldtægter er faldende, og ret dramatisk faktisk.


1849
Fra medierne / Sv: indien
« Dato: Oktober 17, 2015, 09:58:08 pm »
Læste også om det tidligere idag. Jeg mangler ord til at beskrive sådan en ondskab. Er helt enig i at det er utilgiveligt.

1850
Debat om debatten / Sv: Må man snage?
« Dato: Oktober 16, 2015, 05:30:11 am »
Det er et dick-move lavet af idioter når de løber tør for argumenter. Er ikke forbeholdt folk på højrefløjen dog. Jeg kender til at radikale feminister har brugt samme taktik i en del af en "skamme-kampange".
Det er altid idiotisk at gøre, fordi det ødelægger muligheden for åben dialog, og hvis dine idéer hænger sammen bør du ikke frygte åben dialog.

1851
Samfund- & Kultur / Sv: Efterskrift
« Dato: Oktober 16, 2015, 05:25:08 am »
Jeg har læst denne kommentar i Kristelig dagblad, hvor Lisbeth Smedegaard Andersen forklarer, at moseloven stadig gælder, men at straffen for at bryde moseloven forsvandt med Jesus (så man stadig skulle følge moseloven, men nu på frivillig basis).

http://www.kristeligt-dagblad.dk/ordet/%C2%BBjesus-sagde-tro-ikke-jeg-er-kommet-nedbryde-loven-og-profeterne.-jeg-er-ikke-kommet-nedbryde

Det har jeg funderet lidt over, og det må f.eks. betyde, at kristne stadig er forpligtede til at udrydde homoseksuelle fra sit folk (men efter Kristus dog på frivillig basis).

Derfor kan man vel ikke undre sig over, at nogen kristne følger biblen på det felt.

Det er sværere at forklare, at homoseksuelle nu kan blive gift i kirken.

Hvor er der dog mange selvmodsigelser i kristendommen.


Hvad mon det her betyder og medfører.

Hebræerbrevet 8_7-
For havde den første pagt ikke været at dadle, havde der ikke været brug for en anden i stedet. v8  For han dadler dem under den første pagt, når han siger: »Der skal komme dage, siger Herren, da jeg opretter en ny pagt med Israels hus og med Judas hus, v9  en pagt, der ikke er som den, jeg sluttede med deres fædre, den dag jeg tog dem ved hånden og førte dem ud af Egypten. De blev ikke i min pagt, derfor lod jeg hånt om dem, siger Herren. v10  Men sådan er den pagt, jeg vil slutte med Israels hus, når de dage kommer, siger Herren: Jeg lægger mine love i deres indre og skriver dem i deres hjerte. Jeg vil være deres Gud, og de skal være mit folk

Nu igen anti? Hebræerbrevet er ikke skrevet af Jesus, derimod var det Jesus der sagde at moseloven stod ved magt. Din fortolkning er ikke forkert, men det er langt fra den eneste måde at forstå teksten på. Det er altså et faktum.

1852
Fri Debat / Sv: Socialdemokrat: Slet den jødiske stat fra verdenskortet
« Dato: Oktober 15, 2015, 01:12:31 pm »
Man kan godt have demokrati uden en forfatning som sådan. Storbritannien er et eksempel.

Derudover vil jeg ikke bruge meget energi på at forsvare Israel. For mener jeg at den jødiske befolkning i området skal have deres eget land at bo i? Ja. Men mener jeg at det skal være en "jødisk stat" nej. Generelt er jeg imod teokratier.

1853
Fri Debat / Sv: Enhedslisten 2
« Dato: Oktober 14, 2015, 05:10:49 pm »
Anti, Problemet er at du antager at personen du argumenterer mod rent faktisk ER socialist og mener det han siger. Det tror jeg bestemt ikke. Tigermanden spiller en parodi på en "hallal-hippie" socialist, udelukkende for at få alle jer andre op i det røde felt. Og det virker gang på gang.

1854
Fri Debat / Sv: Enhedslisten 2
« Dato: Oktober 14, 2015, 03:18:51 pm »
Lad nu være med at bide på så let folkens. Det betyder at han vinder. Bortset fra det er islam og socialisme altså ikke det samme.

1855
Politik / Sv: Islam skal ikke reformeres og tilpasse sig
« Dato: Oktober 13, 2015, 06:14:46 pm »
Kommer jo an på definitionen. Alle respondenterne har jo allerede en eller anden fortolkning af deres religion, og de fleste mennesker mener jo at de selv har den helt rigtige fortolkning af religionen (ikke sandt, anti?), så når folk bliver spurgt om de bør ændre deres fortolkning siger de jo nej.

Folk skal jo generelt overbevises til en nyfortolkning. Da Luther hængte sine teser op på en kirkedør var det nok heller ikke flertallet der gik rundt og tænkte "jeg synes vi mangler en reformation".

1856
Samfund- & Kultur / Sv: Fremtiden bliver smuk
« Dato: Oktober 13, 2015, 03:05:49 pm »

1857
Samfund- & Kultur / Sv: Røde Kors- indsamling slår rekord
« Dato: Oktober 13, 2015, 03:01:45 pm »
Muslimske troller skal meldes til PET pga. radikalisering

Muslimske troller forsøger lige at ødelægge debatten.


1858
Fra medierne / Sv: tv2 nyheder
« Dato: Oktober 12, 2015, 10:56:38 pm »
Andet end åbenlyse trolls, så tror jeg at vi alle sammen kan blive enige om at det der er svinsk ud over alle grænser! Jeg har virkelig ikke lyst til at tro at der er læger der er gået med på den slags. Det bryder tydeligvis med de etiske regler de bør følge.
Jeg er komplet ligeglad med om det er kulturelt eller religiøst betinget. Det skal stoppe!
I nærmest bogstavelig forstand bliver unge kvinder voldtaget med instrumenter for at etablere deres "renhed" for at tilfredsstille gommens familie. Jeg vil skide højt og helligt på diverse æresbegreber, for ingens ære vejer ikke højere end unge kvinders ret til at bestemme over deres eget underliv.

Det jeg er mest chokeret over er sådanset ikke at der findes muslimske familier der forlanger det, for idioter kan man altid finde, men at man kan finde læger der vil gå med til det. Føj for satan!

1859
Samfund- & Kultur / Sv: KORT HISTORISK OVERSIGT
« Dato: Oktober 12, 2015, 10:44:02 pm »
Avanti, vil du ikke godt holde dig fra de stråmænd. Det er tydeligt for enhver at at mit argument var at det ikke giver mening af bebrejde islam for at være en lovreligion, når vi kan se at andre religioner der før har fungeret som lovreligioner idag klarer sig fint (med undtagelser ganske vidst) med et sekulariseret samfund. Derfor følger det logisk at det ikke er selve det faktum at en religion er en lovreligion der gør det farligt, men at tilhængerne har en fortolkning af religionen som lovreligion.

Hvis din kritik havde gået på at fortolkninger af religioner som basis for jura i moderne samfund er farligt, så havde jeg været komlet enig med dig. Havde Anklageren nok også, selvom jeg ikke kan tale for ham.

1860
Samfund- & Kultur / Sv: KORT HISTORISK OVERSIGT
« Dato: Oktober 12, 2015, 03:39:03 pm »
Tigermanden:
Citér
Grundloven sikrer os vores religionsfrihed, mens du gerne vil have udelukket Islam  - det er ikke i overensstemmelse med Grundloven!

Vi kan ikke have lov-religionen islam på samme tid som det danske demokrati og Grundloven af 1849.
Islam er som bekendt ikke "bare" en religion, den er også en politisk ideologi. Den giver love for, hvordan samfundet skal indrettes, og den rummer et hav af forskrifter, som den enkelte muhamedaner skal følge i sit personlige liv.

Når nu Koranens love altid står over menneskers beslutninger (grundloven blev besluttet af en kreds af danske politikere, den faldt ikke ned fra himlen), står de vel også over demokratiet - ikke?

Ergo kan en sådan lovreligion ikke fungere her. I øvrigt: Det første der vil ske ved den islamiske (flertals-) magtovertagelse, du forudser andetsteds, er naturligvis, at grundlov og demokrati afskaffes i Danmark. Det kan selv en idiot regne ud.

Mht. lovreligion, kan det samme argument faktisk laves om jødedommen. Men vi er vel enige om at de fleste jøder i europa idag ikke har det problem. Den katolske kirke flirtede igennem en god del af historien også med at være en lovreligion, men katolikker giver os heller ikke grå hår idag.

Konklusion: Det handler mindre om valget af religion og langt mere om valget af fortolkning.

Sider: 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 168