Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: 1 [2] 3 4 ... 162
16
Tøsehjørnet / Sv: Hvad er der med kvinder?
« Dato: November 06, 2018, 10:29:41 am »
Men pointen er, at kvinder netop hele tiden beskylder mænd for at være overfladiske. Men de er det jo lige så meget selv. Så det er mere hykleriet, der italesættes her.

Jeg ved ikke om kvinder kommer oftere med den anklage end mænd gør. I denne tråd er det i hvert fald mænd der anklager kvinder for at være overfladiske, men hvios vi kan blive enige om at både mænd og kvinder kan være overfladiske, så er begge køn jo også lige slemme om hykleriet.

Citér
Jeg siger så, at det er dobbeltmoralsk/tvetydigt, når kvinder generelt tit taler om, at de vil have ligestilling og de er trætte af påtrængende, anmassende, konstant flirtende, seksualiserende mænd. Når de samtidig insisterer på at forblive i den tilbagelænede passive rolle, hvor de netop insisterer på at manden altid skal tage initiativet. For kvinder tænder jo generelt ikke på tilbageholdende, passive, stille og introverte mænd. De fleste kvinder tænder på maskuline, udadvendte, udfarende og - som du selv siger - handlekraftige mænd. Men det hænger bare ikke sammen med, at kvinder taler om ligestilling. For så længe de fortsat insisterer på at forblive i den tilbagelænede passive rolle, kan de ikke brokke sig over, at manden er udfarende, dominerende, aggressiv og seksualiserende overfor kvinde

Nu er kvinder, ligesom mænd, jo ikke en samlet blok af mennesker der er enige om alting. Det kan jo godt tænkes at det ikke er de samme mennesker der brokker sig over at visse mænd er anmassende, og samtidig selv er komplet passive. I så fald er der ingen dobbeltmoral til stede.

Det største problem i den sammenhæng er nok snarere at der er enkelte der tror at de har autoriteten til at tale på vegne af alle kvinder, og udfra det perspektiv mener at kunne diktere hvordan mænd skal opføre sig for at være attraktive. De mennesker kalder hedder feminister.

Men jeg synes til gengæld at det er vigtigt også lige at påpege at man godt kan udvise handlekraft på andre måder end ved klart at bryde andres grænser.

Citér
Det er da netop logisk at tænde mere på en lækker 22 årig end på en 58 årig kvinde med hængepatter og appelsinhud. :yes:

Mennesket er jo ikke skabt til monogami. Det er ikke naturligt at skulle begære samme person hele livet, når en person typisk er ti gang grimmere som 60 årig end som 20-30 årig. Det eneste biologisk naturlige er at begære unge lækre mennesker. Det er ikke naturligt at begære en 60 årig. Der er en grund til, at alle modeller i bladene er unge. Og ikke gamle bedste- og oldemødre/-fædre.

Nu taler jeg om erotik og fysisk tiltrækning. Jeg er jo udmærket klar over, at kærlighed (ægte kærlighed) handler om meget mere end det. :yes:

Jeg synes du understøtter min pointe. Mænd finder yngre kvinder mere attraktive på trods af at der netop ikke er tale om kærlighed, og at de i visse tilfælde ofrer et forhold med en person der forstår dem godt og har været sammen med dem i årtier, simpelthen fordi de finder en anden person mere seksuelt attraktivt. Det er jo hverken værre eller bedre end når en kvinde finder en mand de tror de kan "redde" seksuelt attraktiv. Men der er intet logisk over nogle af delene, for i begge tilfælde er det usundt og skadeligt for personen selv.

Citér
Du indrømmer altså alligevel, at der er visse tendenser hér. :yes:

Nemlig at kvinder går mindre efter ungdom end mænd - men mere efter om manden kan forsøge kvinden og evt. børn. Og udøve omsorg for disse. Derfor er manden i de fleste forhold ældre end kvinden. De fleste kvinder vil hellere have en rig og ressourcestærk Klaus Riskær-type på 50 end en ung lækker, men fattigrøv af en fyr på 25. Ergo er det sandt, at de fleste kvinder går efter penge og status. :hyper:

Jeg ville aldrig benægte tendensen, men tror ikke jeg ville være villig til at skrive under på at de fleste kvinder bare går efter det. Jeg mener bare at det for mange kvinder er én faktor blandt mange der afgør hvor attraktiv en mand er. For mænd er det, generelt, mere fysisk udseende den går på. Men igen: Det ene er ikke mere logisk end det andet!

Citér
Igen indrømmer du altså, at der er visse generelle forskelle på mænd og kvinder. :yes:

De fleste mænd vil hellere have en kvinde på 20-30 end én på 50-60. Dem, der siger noget andet, lyver enten eller også er det bare fordi, de kun går efter det indre og ikke det fysiske. Men hvis man går efter det fysiske, er der ingen, som objektivt vil foretrække en 58 årig kvinde fremfor en 22 årig af slagsen (når alt andet er lige).

Der ER overordnede statistiske forskelle på mænd og kvinder. Jeg er ikke feminist, så det vil jeg ikke benægte. Men det at de fleste mænd, uanset egen alder, ville foretrække en kvinde i 20'erne frem for en på deres egen alder ER ulogisk hvis vi tænker i forhold til at man vil have en man kan føre en samtale med. Og jeg tror bestemt også at når først lolita-trippet har lagt sig for en ældre mand der har fundet sig en yngre model, så vil han nok også indse hvor lidt de har tilfælles med med hinanden.

Men det vi finder seksuelt attraktivt er ikke baseret på logik. Det er baseret på hvad der evolutionært var den smarteste strategi for os.

En del kvinder (ikke alle) finder handlekraft attraktivt, og derfor er der en del af dem der falder for voldelige typer.

Her er du inde på, at handlekraftige mænd oftere skulle være voldelige.

Har du også den fordom, at der er mindre vold i akademiske hjem end der er i håndværkerhjem?

Ikke alle handlekraftige mænd er voldelige (En meget lille minoritet er). Men du kan ikke være voldelig uden at have handlekraft. Men måske skulle jeg have brugt udtrykket "dominerende" istedet for, men der er samme problem for ikke alle dominerende mænd er voldelige. Det ene er dog en forudsætning for det andet.

Men har du den fordom at akademikere er mindre handlekraftige end håndværkere?


17
Tøsehjørnet / Sv: Hvad er der med kvinder?
« Dato: November 05, 2018, 11:56:49 pm »
Jeg har haft sex med flest kvinder, som ikke er sådan - og næsten altid siger ja.

Ehh, anklager, de skal sgu sige ja hver gang...

18
Tøsehjørnet / Sv: Hvad er der med kvinder?
« Dato: November 05, 2018, 10:59:13 pm »
Kvinder er hverken værre eller bedre end mænd. Der er statistiske forskelle mellem mænd og kvinder, men der er ikke noget køn der er bedre end det andet. Der findes overfladiske kvinder og overfladiske mænd. Så hvis en kvinde er overfladisk kan det ikke undskyldes med køn.

Der er også forskel på hvad mænd og kvinder finder attraktivt. En del kvinder (ikke alle) finder handlekraft attraktivt, og derfor er der en del af dem der falder for voldelige typer. Der er også nogen der tror de kan "redde" en voldelig person fra sig selv, og kaster deres omsorg over en person der ikke nødvendigvis fortjener det. MEN mænd finder også ulogiske ting attraktivt. Der findes mænd der går fra deres koner gennem mange år til fordel for en yngre model, hvor forholdet så ikke holder særlig længe.

Det vi finder attraktivt er betinget af evolutionen. Kvinder går efter dem de mener er stærke, kan beskytte dem, og sørge for føde. For det maksimerer deres chancer for at føre deres gener videre. Mænd går efter dem der kan føde dem børn. for det maksimerer deres chancer for at føre deres gener videre. Det er naturligvis stærkt generaliseret. Det har i hvert fald ikke noget med intelligens at gøre.

19
Stråmand.

Postmoderne eller liberal. Vælg én. Postmodernistisk filosofi er generelt uforlignelig med liberalisme.

Du roder igen. Kan jeg sige, uden at være specielt inde i sagerne. De postmoderne teorier er rent deskriptive. Ikke ideer om hvordan det bør være. De liberale ideer er stik modsatte. De handler om hvordan samfundet burde indrettes. Altså rene drømme.

Gammel buschaffør Carlo

Nej, mit postulat er helt korrekt. Og din beskrivelse af postmodernisme er for snæver.
Postmodernistisk filosofi indeholder grundantagelser der er uforlignelige med en liberalistisk overbevisning. Postmodernistisk filosofi sætter sig kritisk overfor oplysningstidens idealer (hvoraf liberalismen er udsprunget) fordi de stiller sig i opposition til enhver form for objektivitet (jeg forsimpler lidt her). Postmodernister vil derfor, per definition, være relativister.
Det er i modsætning til liberalismen der hviler på en bund af grundlæggende moralske principper der har at gøre med individdets ukrænkelighed. Du kan ikke holde de principper som værende gode og sande i nogen objektiv form, og samtidig være tilhænger af postmodernistisk filosofi. Så er man i hvert fald skizofren.

En liberalist vil holde på at liberalismens principper, som minimum, er en approksimation til at være gode for mennesker og samfund generelt. For postmodernisten vil en sådan påstand altid være komplet subjektiv, og der er ingen objektiv etik som sådan.


20
Fri Debat / Sv: Profiler?
« Dato: November 01, 2018, 11:09:09 am »
Jeg har ikke tænkt mig at fortælle hvem systemet har registreret på samme IP, og det er heller ikke information jeg normalt selv bruger eller tilgår.

Jeg kan bekræfte at jeg har en anden profil på siden, men den har aldrig lavet et indlæg. Jeg har brugt den til at teste hvordan siden ser ud og fungerer for andre brugertyper end min administrator-profil.

Men hvad med dig Convex? Hvor mange brugere har du haft herinde?

21
Samfund- & Kultur / Sv: Millioner fra satspulje til ikke-vestlige kvinder
« Dato: November 01, 2018, 09:36:38 am »
Det er spøjst som folk på den yderste højrefløj himler op om undertrykkelse af kvinder blandt muslimer, men det øjeblik nogen så løfter en finger for at hjælpe disse kvinder, brokker de sig endnu mere højlydt. Det er nærmest som om jeres sympati i første omgang var påtaget.

22
Politik / Sv: Apu
« Dato: November 01, 2018, 01:43:54 am »
Du svarer nemlig, hvad vi godt ved var østeuropæiske socialisters metode i DDR m.v.

Hvilke metoder var det? Folkesundhed? Frit og gratis uddannelsessystem? Bygning af boliger?Ham der har skrevet den liste har ikke læst Orwell...

23
Hvem er Heval Yildirim og hvorfor skal han væk? Er det bare fordi han er medlem af alternativet?

Det er jeg naturligvis imod. Men hvis vi absolut SKULLE smide medlemmer af alternativet ud af landet (Hvilket jeg ikke mener), skulle vi så ikke starte med ærke-danske Henrik Marstal? Han lyder allerede som om han ikke rigtig har lyst til at være her, og så kunne vi slippe for hans udgydelser af neo-marxistisk bullshit i politiken og andre medier.
Ja, Henrik Marstal er rædsom!
Men vi kan jo ikke smide folk ud af landet, blot fordi de er rædsomme.

Helt enig. Men hvis man nu absolut SKULLE starte et sted...

24
Præcis hvor tit lige præcis google indekserer siden, og om de har en metode til at undgå at overføre allerede indekseret data ved jeg ikke noget om. Det er meget muligt. Men vi kommer fortsat ikke uden om at det er en mere tidskrævende process end du åbenbart har antaget.

Jeg har ikke sat nogen tid på, men jeg er gået ud fra som en selvfølge, at søgerobotter opdaterer de data, de allerede har om Din-Debat - fordi deres daglige "arbejde" derved bliver meget mindre omfattende.

Hvor mange kilobytes simpel tekst uden formattering, vil du anslå, der er kommer til i dag? Søgerobotter henter jo ikke andet (som billeder eller hvad der ellers ligger på Din-Debats server).

På en normal dag kan de nye indhold nok holdes til indenfor et par MB (Unicode fylder lidt mere end f.eks. ASCII). Men for at finde ud af om der er noget nyt skal man jo sammenligne det gamle med det nye. Ellers skal du bruge en checksum af en eller anden art der kan holde øje med ændringer på siden. Der ligger ikke noget der laver den checksum der er tilgængeligt for mig, men det er da teknisk set muligt at serverhosten har en algoritme der laver en som google så kan bruge når de leder efter ændringer. Men jeg tvivler ærligt talt. Jeg har heller ikke kunnet finde information om det. Der er lidt information om spiders her dog: https://computer.howstuffworks.com/search-engine-spider.htm

Tror ikke der er nogen vej udenom at søgemaskiner fra tid til anden skal gå igennem hele indholdet på siden. Jeg kunne dog forestille mig at de havde algoritmer der sørgede for at det kun var de mest besøgte (linkede til fra egen søgemaskine) dele af siden der blev opdateret ofte, og at de ældre dele blev gennemgået mindre ofte.

25
Det er dybt forkert.

Google har sin egen unikke måde, at identificere, gennemgå og indeksere hjemmesider på. Denne metode bruges på at gennemgå mange millioner af forskellige servere på verdensplan hver eneste dag.

Google gennemgår hver måned trillioner af sider. Hele den metode der ligger bag dette kæmpe stykke arbejde, er enormt avanceret og det der danner grundlag for hele Googles forretningsplan.

Sagt med andre ord, er der ingen, undtagen Google selv, der ved hvordan denne metode og proces præcis fungerer.

Jeg påstår heller ikke at vide hvordan deres spiders er bygget op. Men faktum er at google allerede har informationen der står på denne side når du søger. Den information er på en eller anden måde hentet på denne sides server, for det er det eneste sted den ellers ligger. Og ingen mængde af google-magi kan få serveren til at læse den information hurtigere end den allerede gør. Der er ingen vej uden om at al tekst der skal kunne fremsøges først skal hentes fra serveren din-debat ligger på, og over til (muligvis med et par mellem-servere imellem, men det kan være det samme) googles servere. Ellers ville google-søgninger tage evigheder. At overføre den mængde data tager tid, og det kan google ikke gøre noget ved for det er ude af deres hænder. De kan først bestemme hvordan dataen bliver behandlet når den er i deres hænder.

Præcis hvor tit lige præcis google indekserer siden, og om de har en metode til at undgå at overføre allerede indekseret data ved jeg ikke noget om. Det er meget muligt. Men vi kommer fortsat ikke uden om at det er en mere tidskrævende process end du åbenbart har antaget.

26
Debat om debatten / Sv: Det er bare snak uden fakta
« Dato: Oktober 30, 2018, 11:43:36 pm »

Det er ikke helt korrekt. Det du har målt er hastigheden det tager at sende den mindst mulige pakke (næsten) fra én computer til en anden, eller med andre ord din latency til siden. Der bliver ikke læst noget på serveren når du pinger den.

Flaskehalset med at indeksere en side er ikke internethastigheden af botten der indekserer, men den tid det tager severen at sende informationer tilbage. Udover det er jeg faktisk ikke klar over hvor længe efter man har forladt siden at den stadig registrerer en som gæst, men et minut eller to ville ikke undre mig. Det ligger nok i noget kode jeg kunne læse mig til et sted, men det orker jeg ikke.

Når man pinger, læser serveren bare den lille pakke som den modtager fra mig - men serveren smøler da heller ikke med tiden, når den læser de småting på harddisken, som den sender til en robot.

Der er tale om små bitte filer på få tusind bytes - og vi taler om computere, som er meget hurtigere end min gamle HP.

Så lad dog være med at bilde os ind, at det er noget særligt, som tager mange sekunder

For at en søgemaskine skal kunne finde f.eks. en tråd på det her forum, kræver det at søgemaskinen allerede har indekseret teksten her på siden. Så nej, det er ikke bittesmå pakker af information ligsom når du pinger. Efter hvad jeg lige selv kan google mig til, så har google alene i hvert fald indekseret samtlige tråde her på siden, på-nær nogle af de nyeste som ikke er indekseret endnu. Det er altså al tekst, i alle tråde, der indekseres. Jeg har ikke et overblik over hvor meget data der er tale om. Vi taler nok mange gigabytes, men tror ikke vi taler terabytes (endnu). Det tager tid, for serverens hastighed (Hverken dens læsehastighed eller internethastighed) kan følge med søgemaskinens.

For at bevise min påstand kan du google følgende (inkl gåseøjne): "Jeg arbejder selv som salgsleder i "Døgn Netto", jeg er dog pt butikschef, fordi min chef er langtids syg."

Dit resultat vil være denne tråd, og som du kan se er der ikke tale om en overskrift men en del af "brødteksten":
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=49.0

27
Hvem er Heval Yildirim og hvorfor skal han væk? Er det bare fordi han er medlem af alternativet?

Det er jeg naturligvis imod. Men hvis vi absolut SKULLE smide medlemmer af alternativet ud af landet (Hvilket jeg ikke mener), skulle vi så ikke starte med ærke-danske Henrik Marstal? Han lyder allerede som om han ikke rigtig har lyst til at være her, og så kunne vi slippe for hans udgydelser af neo-marxistisk bullshit i politiken og andre medier.

28
Godt at høre at så mange bekymrer sig for uddannelsesområdet og synes at det er skammeligt at danske universiteter ikke ligger i top på verdensranglisterne. Men så må i jo for fanden stemme på en regering der IKKE går efter at skære dybt på videregående uddannelser. Og nej, området bliver ikke bedre af at politikere forsøger at micro-manage universiteterne, for politikerne ved mindre om uddannelse end universiteterne selv gør.

Københavns universitet ALENE har måttet skære 749 (!) stillinger siden 2015 for at møde regerings sparekrav, og flere er på vej. Regeringen bebuder fortsat en yderligere besparelse frem mod 2020.
Når regeringen siger at den ønsker uddannelser i verdensklasse så lyver den! Handlinger taler højere end ord og den nuværende regering har været en katastrofe for universitetsområdet, og det ville være et mirakel uden lige hvis man ikke skulle kunne aflæse det på resultatet. Fremtiden kommer til at betale.

Det nytter iøvrigt heller ikke at sætte en lov op der gør det tæt ved umuligt at få de bedste internationale forskere hertil. Og som om det ikke var nok så smider vi også penge på gulvet når det kommer til udenlandske studerende. En ikke-EU borger der kommer hertil for studerer BETALER for sin uddannelse, og hvordan belønner vi dem? De får 6 måneder til at finde sig et job hvor de tjener vel over 400.000 kr., og ellers vipper vi dem hjem. Det er fandeme hul i hovedet! Jeg er universitetsuddannet, og min første løn som nyuddannet var SLET ikke deroppe, og desuden er der mange der er væsentligt længere om at finde et job som nyuddannet.

Det er sgu frustrerende så hovedløst Danmark bliver regeret i øjeblikket...

 

29
Politik / Sv: Ny mand i Brasilien
« Dato: Oktober 30, 2018, 10:48:32 pm »
Medierne har ikke noget korruption på ham, så han kan vel ikke være det værste for verdens ottende største økonomi.

Det er satme en lav standard at sætte. Men borset fra det er det jo noget de selv må ligge og rode med. De har en lang og stolt historie for at vælge uduelige politikere i Sydamerika, så intet nyt under solen. Men er ikke noget jeg kan hidse mig specielt op over. Modsat amerikanske præsidenter afhænger danmarks udenrigspolitik ikke rigtig af Brasilien, så den suppedas kan de selv ligge og rode med.

30
Debat om debatten / Sv: Nu er der 115 gæster
« Dato: Oktober 30, 2018, 10:41:40 pm »
Jeg tror en god del af de gæster er brugere der ikke er logget ind, men også automatiske bots til indeksering der kører igennem siden så indholdet kan findes i søgemaskiner. Derfor ligger jeg selv meget lidt i antallet af gæster. Det er ikke til at vide hvor mange der faktisk er mennesker (eller reptiler for den sags skyld, politisk ukorrekt).

Det tror jeg ikke på. Computere smøler ikke med tiden.

For et øjeblik siden, har jeg pinget Din-debat 20 gange. Det vil sige, at min computer her sendt en pakke til DinDebats server, og har bedt den svare.

Som man kan se, er den tid, der er gået fra pakkerne er blevet afsendt - til jeg har modtaget dem igen - i gennemsnit angivet til 70ms.

1 ms er en tusindedel sekund, så det har i gennemsnit taget 7 hundrededele af et sekund at få svar.

Det skyldes dels, at jeg har langsomt Internet - og det skyldes dels, at jeg bruger WI-FI, som også er langsomt.

En søgerobot ville få svartider på en brøkdel af 1 millisekund, for de har meget hurtigt Internet.

Søgerobotter er der altså ikke længe - og man kan også sige sig selv, at det skal gå meget hurtigt, når søgerotter jævnligt skal indeksere langt over en milliard hjemmesider.


Det er den ene side af sagen - og den anden side er, at antallet af besøgende på Din-debat varierer i perioder - og søgerobotter holder ikke ferie.

Det er ikke helt korrekt. Det du har målt er hastigheden det tager at sende den mindst mulige pakke (næsten) fra én computer til en anden, eller med andre ord din latency til siden. Der bliver ikke læst noget på serveren når du pinger den.

Flaskehalsen med at indeksere en side er ikke internethastigheden af botten der indekserer, men den tid det tager severen at sende informationer tilbage. Udover det er jeg faktisk ikke klar over hvor længe efter man har forladt siden at den stadig registrerer en som gæst, men et minut eller to ville ikke undre mig. Det ligger nok i noget kode jeg kunne læse mig til et sted, men det orker jeg ikke.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 162