Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: [1] 2 3 ... 157
1
Lad nu ikke de sorte nationale drive kispus med dig. Der er sgu ikke tale om trollerier.

Du er et usædvanlig dumt svin.

Sålænge du ved at det er ham der vinder hver gang du lader det gå dig på. At få en reaktion er det en troll er ude på. Også derfor hans signatur nu er blevet ændret. Der er kun én måde du kan vinde på:2
Samfund- & Kultur / Sv: Integrationsydelse på kant med Grundloven
« Dato: Oktober 17, 2018, 11:46:29 pm »
Ok, bortset fra at tigermanden naturligvis troller som altid med sit absurde forslag, så er det virkelig uværdigt at lade folk rådne op med sygdomme de ikke har råd til at få behandlet. Folk på integrationsydelse (og bistandshjælp, og førtidspension for den sags skyld) bør virkelig få dækket deres tandlægeregninger af staten. Jeg har ikke noget imod at betale den smule ekstra i skat det måtte koste.

3
- bor du eller har du boet i eller nær en ghetto?

Har boet i, og bor i skrivende stund nær en.

- har du haft arabiske eller muslimske venner eller bare bekendte eller arbejdskollegaer/klassekammerater?

Masser. Har haft klassekamarater, studiekamarater og kolleger der var og er muslimer, og har da også et par gode kolleger idag der er muslimer. Ingen i min nære vennekreds er muslim, men ingen i min nære vennekreds er faktisk religiøs, tror jeg.

- har du haft en romance med en muslim eller araber? (gælder især kvinder, for mænd må jo ikke røre muslimske damer! :hyper:)

Nej

- har du selv været offer for en forbrydelse begået af en muslim eller araber?

Nej. Altså jeg har fået stålet min cykel et par gange og jeg ved jo ikke hvem der gjorde det, så det er da en teoretisk mulighed, men så vidt vides, nej.

- har du oplevet chikane begået af muslimer eller arabere?

Hmm... Til dels. Jeg var engang i klammeri på nørreport med en indvandrer og en etnisk dansker, der begge var helt væk på stoffer. De chikanerede en masse mennesker. Ved ikke om det tæller.

- har du haft nogle personlige oplevelser, der har givet dig et mere positivt syn på muslimer/arabere?

Nu har jeg fra starten ikke haft positivt eller negativt syn på så bred en gruppe mennesker, men kun på selve religionen.
Men da jeg boede i en ghetto havde jeg en oplevelse hvor jeg blev forbavset over hvor meget tillid der blev udvist. Jeg havde mistet min mobiltelefon i byen, var fuld og ude af stand til at komme i kontakt med nogen eller få min telefon spærret. Jeg så en tilfældig person (indvandrer eller efterkommer) ved busstoppestedet midt i ghettoen hvor jeg boede og spurgte om jeg kunne låne hans, så jeg kunne få spærret min egen og få fat i en ven. Det kunne jeg uden videre. Havde situationen været omvendt er jeg ikke sikker på jeg har haft lyst til at låne min telefon ud. Igen, ved ikke om det er den slags oplevelser du leder efter.

Jeg forsøger ikke at male et rosenrødt billede af ghettoer, taler bare om mine egne oplevelser. Har da også oplevet at se et par udbrændte biler, samt nogle blomster på fortorvet på et tidspunkt. Bare ikke noget der ramte mig personligt, og jeg har generelt aldrig været utryg ved at gå udenfor, heller ikke i ghettoen, og heller ikke om natten.

4
Alt det andet / Sv: Muslimsk magtovertagelse af Europa.
« Dato: Oktober 03, 2018, 09:38:15 am »
Det osmaniske rige havde en kerne af tyrkere, og så fantastisk var det heller ikke.

Romerriget havde en kerne af romersk hellenske folk, i Europa samarbejde de naturligvis med europæerne. Og i de andre områder var det ikke så slemt, rent etnisk, som det er idag. F.eks var der ingen muslimer.

Her må jeg lige... Romerne var aldrig etnisk homogene. Fra Roms grundlæggelse var Rom en blandingskultur mellem etruskisk og latinsk kultur. Senere, som det blev større blev der givet romersk statsborgerskab til stadig større befolkningsgrupper, fra gallerne i Po-sletten i Norditalien til grækerne i Syditalien. Denne udvikling ville fortsætte under kejserriget. Rom fik også en kejser fra Afrika, Septimus Severus.

Så nej, romerne var ikke etnisk homogene. De var dog MEGET kulturelt homogene! Overalt i romerriget kan vi se den samme type byer opført, samme arkitektur, de samme guder tilbedt, de samme typer af veje, osv. Der var en enorm kulturel standardisering under romerriget.

5
Fra medierne / Sv: kim larsen
« Dato: Oktober 02, 2018, 03:44:12 pm »
Citér
Jeg tænkte selvfølgelig det var fordi, du var muslim, man kan ikke tænke andet - dit profilbillede og dit evige forsvar for alt - hvad de bøller laver, i vores land.

Her må jeg lige bryde ind. Homofabers profilbillede har intet med islam at gøre, men er en karakter fra Star Trek Next Generation der hedder Q, og som er et almægtigt rumvæsen. Det afsnit profilbilledet er hentet fra er 1. eller 2. afsnit af serien hvor Q har sat sig selv om dommer over hele menneskeheden (Som jeg lige husker det). Jeg tror det er som en lille selvironisk reference at det profilbillede er valgt. Du kan jo selv uddybe homofaber, men det er sådan jeg har opfattet det.

6
det er meget du lover, men kan du ikke give en lille tl;dr af teksten så vi kan beslutte os for om den er værd at investere tid i?

7
Fra medierne / Sv: kim larsen
« Dato: Oktober 02, 2018, 03:13:51 pm »
Jeg kæmper stadig lidt med hvilken definition af socialist vi kører efter her. For jeg er også blevet kaldt, om ikke socialist, så socialist-agtig af Anti, og jeg ville i hvert fald ingen kvaler have ved at hobe millioner til mig (på lovlig vis). Jeg er heller ikke misundelig på folk der gør, så efter min mening er det vel undt musikere også at få kommerciel succes. Jeg er faktisk langt større tilhænger af det private marked end Anti selv er. Nu tror jeg bestemt ikke Kim Larsen var kommunist, så kan heller ikke se hvorfor det skulle have gjort ham til en hykler.

Så igen, hvad er socialisme i din bog Anti? For du tilskriver denne ideologi på må og få, og samtidig har du i din profil sloganet: "Socialisme - verdens menneskefjendske ideolog".

8
Alt det andet / Sv: Muslimsk magtovertagelse af Europa.
« Dato: Oktober 02, 2018, 02:34:38 pm »
Klamt med den verdensfjerne idealisme :bad:. Naturen fortæller dig at du skal kæmpe for dette:

Naturen fortæller mig intet. Den fortæller heller ikke dig noget. Det er os selv der er ansvarlige for hvilke værdier og principper vi holder. At skyde skylden på naturen er at kalde dig selv for et dyr der udelukkende ligger under for dine drifter og instinkter og ikke besidder rationel tankegang.

Et princip jeg holder, er ikke at dømme folk for hvad det de ikke har kontrol over. Det mener jeg følger basal moralsk logik, og baseret på det giver det ikke mening at diskriminere på race.

Hvad du har af seksuelle præferencer skal jeg ikke blande mig i. Hvis du kun har lyst til at formere dig med en hvid person er det fint for mig. Ligesom jeg er OK med det hvis du kun er interesseret i at formere dig med en sort person. Men du skal fandeme ikke bestemme over nogen som helst andre underliv end dit eget. Dit problem er at du tror at det er moralsk forsvarligt for dig at træffe beslutninger for alle andre baseret på dine egne race overbevisninger. Det er det ikke. Og det er ikke mig der snakker verdensfjern idealisme. Det er dig der vil bevare den "hvide race" uden at have en præcis definition af nogle af de ord. Det er fandeme verdensfjernt.

9
Politik / Sv: Frem med buttpluggen, Anklager, stillerlisten er opdateret.
« Dato: Oktober 02, 2018, 11:08:27 am »
Paludan er populær blandt den danske ungdom. Det var Daniel eller Uhrskov ikke.

Jeg kan huske da jeg gik i folkeskole. Dér var Moses Hansen populær (Ham der vandrede ned af nørrebrogade med et stort kors, der havde et lille hjul på, så det ikke blev for hårdt for ham). Men det var ikke fordi hans budskaber var noget der ressonerede hos os, han var bare en klovn der gav god underholdningsværdi. Jeg er ikke klar over om det er en røver, men hørte at en elev fik hans telefonnummer og lavede telefonfis med ham til det punkt hvor Moses Hansen kastede en forbandelse på ham.

Uden at være sikker kunne jeg forestille mig at et lignende fænomen var på spil her. Det ekstreme er altid interessant at se på, specielt når man er ung.

10
Alt det andet / Sv: Muslimsk magtovertagelse af Europa.
« Dato: Oktober 01, 2018, 11:43:41 pm »
Jeg kan her se at der er en realitets sans på vej, men hvis meningsdannere, folk og magthavere havde lyttet til Den Dansk Forening fra starten af, så havde problemløsningen været uproblematisk. Fremtidens problemer kan endnu løses relativt nemt, hvis der handles nu. Men sådanne typer som landssvigeren homofaber, skal nok forhindre, at det bliver nemt. :yes:

Du skyder dig selv i foden når du anklager andre for landsforæderi. De fleste mennesker, inklusiv mig selv og homofaber, ønsker at bevare hvad vi mener er de bedste værdier og principper ved Danmark og dansk kultur. Vi har bare hver især forskellige idéer om hvad de principper og værdier er.

Jeg skal ikke tale for Homofaber, men for mig personligt er de værdier i høj grad de samme frihedsværdier som er i ånden i vores grundlov. Det er også tillidssamfundet, velfærdssamfundet og frisind. Ytringsfrihed og religionsfrihed er i denne forbindelse noget nær ukrænkelig. Så de elementer i Danmark der ønsker at underminere disse friheder er i mit perspektiv landsforrædere, mens jeg er landsforrædder i deres perspektiv fordi jeg intet gør for dansk ekseptionalisme eller bekymrer mig specielt om en dansk "race".

Det er også derfor de løsninger du mener er "uproblematiske" nok er løsninger jeg ville finde ekstremt problematiske. Hvis løsningerne går ud på at dømme folk kollektivt, ud fra gruppetilhørsforhold, så er det undermineringen af alt hvad vores samfund står for og som gør Danmark et rart sted at være. Både fra et moralsk perspektiv, men også fra et fuldkommen egoistisk perspektiv, er jeg ikke villig til at ofre mine egne frihedsrettigheder for at løse de problemer vi har med indvandring. Jeg har rettigheden til at blive muslim idag hvis jeg har lyst, og fordi det er min egen hjerne og overbevisning det handler om, anerkender jeg ingens ret til at lovgive om det.

Jeg ønsker heller ikke at blive dømt baseret på hverken mit etniske eller racemæssige tilhørsforhold. Intet genetisk lotteri skal afgøre mine rettigheder. Og helt egoistisk: Måden at sikre mine egne rettigheder er at sørge for at ALLE har de rettigheder. Så snart du anerkender statens ret til at diktere forskellige rettigheder baseret på arbitrære gruppe-tilhørsforhold, findes ingen rettigheder reelt længere. Kun statsmagtens vilje.

11
Fri Debat / Sv: PET overvåger Din-debat
« Dato: Oktober 01, 2018, 04:45:36 pm »
Lad os også lige slå fast at privatlivets fred er sikret i grundlovens § 72.

Jeg tror ikke danske efterretningstjenester er dristige nok til at bryde loven (i hvert fald ikke særligt ofte) når det kommer til at få fat i vores personlige data. Noget helt andet er at vi ved gennem bla Snowdons afsløringer at NSA på rutinebasis skider diverse forfatninger et stykke, og ulovligt indsamler horder af data om både amerikanske og europæiske statsborgere. Spørgsmålet er så om ikke FE, PET eller nogle andre får adgang til konklusioner indhentet i denne data? I så fald er vores egne efterretningstjenester jo indirekte skyldige, men jeg tror de tager imod efterretningerne fra amerikanerne, mod ikke at stille spørgsmål til hvor de kommer fra.
Jeg spekulerer naturligvis bare, men synes ikke det er et usandsynligt scenarie, i hvert fald.

12
Fri Debat / Sv: Flad Jord og Månelanding - fup eller fakta (samletråd)
« Dato: Oktober 01, 2018, 02:49:50 pm »
OK, convex, nu har du selv kaldt tråden for en samletråd. Så har du død og pine også at holde dine rum-konspirationer og perspektiv-fejlslutninger her.


13
Alt det andet / Sv: Muslimsk magtovertagelse af Europa.
« Dato: Oktober 01, 2018, 02:37:57 pm »
Nej, der kommer ikke en muslimsk magtovertagelse i Europa. Som det er nu er "problemet" allerede blevet begrænset i omfang. Indvandringen fra muslimske lande er meget lavere, og al data viser at fertilitetsraten falder blandt efterkommere.

Dertil kommer (naturligvis) at der ikke engang blandt muslimerne i Europa er flertal for en magtovertagelse og afskaffelse af demokratiet.

Problemerne vi har er med isolerede parallesamfund, manglende anerkendelse af vestlige værdier og en højere kriminalitets-rate blandt indvandrere fra ikke-vestlige lande. Dertil kommer problemet med at nogle indvandrere eller flygtninge altså kan have overbevisninger der gør dem potentielle terrorister. De her problemer er ikke trivielle, men de bliver ikke løst så længe snakken går på en muslimsk magtovertagelse, en kommende borgerkrig (som nogen lader til glæde sig til), og alskens andet skidt som den yderste højrefløj kan komme på i dens febervildelser.

Vi skal diagnosticere problemerne korrekt og handle derefter:
At tage mange indvandrere og flygtninge ind fra fejlede nationalstater er langt fra uproblematisk. Vi bør alvorligt overveje forslag der i det hele taget vil lukke selve EU for flygtninge udefra (Jeg har tidligere her på siden forslået min idé med at leje land i Libyen og give alle flygtninge mulighed for at få arbejde dér).
Kultur er heller ikke noget man "bare lige" ændrer, så det kan også skabe problemer hvis kulturen fra de områder folk kommer fra er fra forskellig fra vores egen. Hvis man endelig har taget indvandring fra et bestemt område er det vigtigt at sikre at de bliver spredt ud i samfundet, så de ikke skaber deres egne parallelsamfund.

14
Vi skal lade politiet være frie til i høj grad at bruge deres egen dømmekraft i diverse situationer. En dømmekraft politikere vel og mærke ikke nødvendigvis har.
Det er ikke bare politiets rolle at være statens forlængede arm, og et symbol på en hårhåndet og autoritær magt. De er mennesker og ikke robotter og tilliden til politiet ligger netop i at de er mennesker som vi i bund og grund også tror vil os det bedste. Hvis politibetjente får påduttet rollen altid bare at skulle være symbol på en antagonistisk statsmagt, så får vi ironisk nok politistaten.

Ville jeg som betjent have krammet en burkaklædt i en demonstration? Måske ikke. Men jeg var der ikke og jeg tror ikke jeg kan gøre den politibetjents job bedre end hun kan. Det kan være at det de-eskalerede en situation.

Tl;dr: Politikere skal holde deres kæft og lade de professionelle udføre deres arbejde.

15
Samfund- & Kultur / Sv: Er der for meget paranoia i Danmark?
« Dato: Oktober 01, 2018, 12:44:10 am »
Og så er folk der planlægger terror, ikke så dumme at de lader myndighederne afsløre dem, vel?

Det sker da ellers forholdvist ofte...

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_thwarted_Islamist_terrorist_attacks

Sider: [1] 2 3 ... 157