Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Desdicardo

Sider: 1 ... 22 23 [24] 25 26
346
Fri Debat / Sv: Jødehadet er stort blandt muslimer og de radigale!
« Dato: April 11, 2015, 11:58:41 am »
Ikke særlig meget nok mest varm luft fra "velvet"

347
Fra medierne / Sv: Den Radikale selvforståelse?
« Dato: April 11, 2015, 11:45:37 am »
Den Radikale selvforståelse?

http://politiken.dk/indland/politik/ECE2622442/s-og-v-afviser-at-haeve-pensionsalderen-foer-tid/

"For de fleste partier ville det være gift i en valgkamp. At fortælle vælgere, der er sidst i 50erne, at de skal gå et år senere på pension, end de har planlagt, er ikke just det stof, normale valgkampagner er lavet af. Anderledes er det hos Radikale Venstre.

Den radikale leder, Morten Østergaard, kaster nu danskernes pensionsalder ind i den tyvstartede valgkamp og markerer sig dermed for anden gang på kort tid med et tungt økonomisk udspil, der går på tværs af regeringsmakkeren, Socialdemokraternes, strategi."

Den Radikale leder Morten Østergaard, er nu enig i visse økonomers "hængekøjeproblematik"!

Østergaard har læst det kommende valgresultat, som vil føre til fire år i skyggen for De Radikale, og han har derfor gennem længere tid forsøgt en tilnærmelse til den borgerlige blok, for at få indflydelse efter valget til Folketinget!

Nu skal folk arbejde længere, med en senere pensionsalder, og boligskatterne skal øges, samt at der skal være en lavere topskat, er nogle af de seneste påfund!

Forslagene har ingen gang på Jorden, i den socialistiske regering, ej heller hvis de vinder igen?

Eller mener Østergaard, at han i en ny Thorning regering, skal være den reelle statsminister - ligesom Margrethe Vestager var det?

Hvilket vil sige, at intet kan vedtages, uden at Østergaard vender tommelfingeren opad?

Hvad mener du?


Hvad jeg mener?

Forslaget er kynisk og straffer de mennesker, der allerede ligger ned.

- Morten Østergaards krav om at fremskynde forhøjelse af pensionsalderen viser, at han ikke interesserer sig en døjt for de mange mennesker, som ikke kan bide sig fast på arbejdsmarkedet, til de når efterløns- eller pensionsalderen, fordi de bliver nedslidt eller kommer ud for en arbejdsulykke.

- De mennesker har han allerede straffet flere gange ved en stribe hårdhændede reformer. Nu giver han dem så lige et spark mere.

Morten Østergaard lægger op til, at folk, der i dag er i slutningen af 50'erne, ikke som planlagt skal kunne se frem til at gå på folkepension som 67-årige. De må vente til den efterfølgende fødselsdag.

Dermed ønsker Østergård at fremrykke en væsentlig del af den såkaldte velfærdsaftale fra 2006, fordi danskernes levetid ser ud til at stige mere, end politikerne regnede med dengang.


- Det er selvfølgelig også nemt nok for en akademiker som Morten Østergaard, der ifølge statistikken kan se frem til at leve syv-otte år længere end en ufaglært arbejder.

- Og endnu nemmere for en minister, der kan få en fed pension, når han er 62 år. Det er simpelthen bare så kynisk at ville score nogle billige point op til et valg. Men det er farlig snak. Lige nu lægger hans borgerlige venner luft til forslaget, men det bliver husket efter valget.

Mvh. DB.  :smile:348
Helbred / Hold dig ikke tilbage. :)
« Dato: Februar 19, 2015, 09:41:18 pm »
Fortæl endelig -  :smile:

349
Politik / Sv: Odense Kommune anbefaler ikke at nævne Islam
« Dato: Februar 19, 2015, 09:27:00 pm »
I forbindelse med terror anbefaler Odense Kommune, at lærerne ikke nævner Islam, når de taler med eleverne om weekendens terroraktion.

Lærerne bør slet ikke nævne terror og hvis det endelig bliver nævnt skal læreren sige at det er noget hysteri i offentligheden og medierne. Og så skal læreren lære børnene at passe på i trafikken, for der er så mange galninge derude, der f eks kan finde på at SMSe under kørslen.


ELLER bruge deres  iPad under kørslen (det er faktisk lovligt når det er en iPad mærkeligt nok)

Men så snart det er en Tlf. SÅ! må man ikke.

350
Fri Debat / Sv: 'Upolitisk site' ?
« Dato: Februar 19, 2015, 06:15:24 pm »
Citér
Mon ikke du lige gik lidt for langt der i dine påstande?

Det mener jeg også. Ganske vist er Enhedslisten som det eneste parti fremhævet som "fantastisk" under Forums beskrivelse af politik-rubrikken, men det kunne jo også være "en finte" for at anspore brugerne til at skrive, hvorfor de bestemt ikke synes det.

Citér
Hvor vil du hen med det ? Dette er jo faktisk et upolitisk site.  DU og andre ligesindede har GJORT det til det det er nu.

Her er vi til gengæld dybt uenige. Upolitisk site?? Hvorfor findes disse meget besøgte emnegrupper så? Jeg læser:

Politik
hvem stemmer du på, hvorfor er Enhedslisten et fantastisk parti og hvad gør vi ved arbejdsløsheden?

Samfund- & Kultur
er der for mange tvangsfjernelser, bliver de svage svigtet og er ventelisterne for lange?

Hvordan kan du kalde Din-debat upolitisk? Men politik har sin egen rubrik, naturligvis. Det er jo ikke meningen, at folk uden videre skal begynde at diskutere valgkamp, retspolitik, EU-politik eller - jeg tør næsten ikke nævne det: islamisering - midt i rubrikker som hedder fritid, hobbies eller madlavning (kan ikke huske de nøjagtige navne, men der findes noget i den retning. Desværre er der ikke en, der hedder sport.)

Men upolitisk er noget sludder, Desdicardo.   :acute:


Er det sludder? Jeg mente bare at forummet her ikke bekender sig til nogen bestemt politik og at indehaveren af denne debat ikke prøver at presse sin politiske mening ned over hovedet på os.

Selv om nogen her mener at vedkommende er enhedslister.

Men nok om det-

Jeg har været sådan lidt ude på sidelinjen her på debatten og fulgt mange af jer bla. dig og jeg synes faktisk at du har skrevet mange gode fornuftige indlæg
Anklageren spurgte dig på et tidspunkt hvad du egentlig mente med din kommentar nederst i dine indlæg, han fik aldrig noget rigtigt klart svar heller ikke på hvorfor du bruger et avatar der viser tyske soldater under WW II.

Jeg er, må jeg indrømme lige så nysgerrig mht. til meningen med dit citat nederst. -

"Tigermanden? Ham vil der blive taget hånd om, når Danmark atter er helt frit."

Det er lidt problematisk at skrive sådan noget det lyder faktisk som om at du og dine meningsfæller vil stille manden op af en mur efter det store opgør du mener vil komme i fremtiden.

Men jeg håber at det ikke var ment på den måde.

Mvh. DB.


351
Debat om debatten / Sv Blue velvet-
« Dato: Februar 19, 2015, 01:19:11 pm »
Hvorfor opfører du dig ikke bare civiliseret.? så kunne   det jo være at din-debat.dk slap for at blive lukket.

352
Mon ikke du lige gik lidt for langt der i dine påstande?

"Din-debat er stiftet af en radigal/enhedslist - så dette er meget slemt at fortælle - da det vanen tro er et enkeltstående tilfælde!"

Hvor vil du hen med det ? Dette er jo faktisk et upolitisk site.  DU og andre ligesindede har GJORT det til det det er nu.

353
Fri Debat / Mht. Fuckfinger debatten.
« Dato: Februar 08, 2015, 07:38:38 pm »
Måske var det bedst alt det karmahalløj blev fjernet.

354
Fra medierne / Sv: Støjberg?
« Dato: Februar 08, 2015, 07:15:56 pm »
Der tager du nu fejl, Nino. Vintersne hed også Vintersne på Sol, og var i øvrigt med til at gøre mig opmærksom på Din-debat.

Der var en "anonyym", som kun skrev oplæg, der skulle smæde Dansk Folkeparti/somme tider Venstre, Lars Løkke i særdeleshed. Sådan er snemanden slet ikke.   :smile:


Så skulle vintersne være frikendt for det,  :girl_smile:

Noget andet er hr, domprovst- Jeg ser du har et par citater med, du ved dem der står i bunden af indlæggene, Jeg vil be dig og andre om IKKE at synke ned på `tigerens´ niveau,  andre begynder bare at citere på lignende måde når der er noget de er sure over-

Til sidst gør vi alle det og så mister `citaterne´ deres betydning,
Jeg forstår godt din harme især når han er blevet opfordret til at slette smædeskriftet og ikke er efterkommet det åbenbart i ren provokation,  :girl_sad:

Anna, sommetider er man nødt til at slå hårdt ned på den slags. Manden udviser jo total dårlig debatkultur. Skal han bare have lov til at fortsætte med sin chikane?

Mvh. DB :)

355
Fra medierne / Sv: Mutikukl, yes, også i den grad!
« Dato: Februar 08, 2015, 06:55:39 pm »
Citér
Jeg mener, hun bør trække sig fra sine ordførerskaber. Den opvisning, hun har udvist, har simpelthen ingen steder henne i et moderne demokrati, der bygger på respekten for den enkelte og for det mutikuklturelle samfund!


Knap halvanden linje og tre fejl, uha uha. Hvem var det nu, der i Solens storhedstid plaprede om at være folkeskolelærer i dansk og historie?   :JC-hysterical:

1/ Vi gennemgår dem seriøst: Hun gav ikke opvisning i noget som helst; det var dine forbandede teenagevenner, der gav opvisning i grim, ubehagelig opførsel og eksemplificerede, at arabere ikke hører til i den nordeuropæiske kultur. Det var nok en opførsel, du mente.
2/ Det hedder "hører ingen steder hjemme". Det dér "ingen steder henne" er sådan noget, du kan sige uden at blive bemærket, når du er til hyggemøde med dine trosfæller. Prøv at tage et halvt marcipanbrød i munden; så lyder du næsten som en ægte korankriger.
3/ All right, det er nok et par slå-fejl, men "mutikukl", yes det er bestemt dig!

Og hvem var det, der skabte sig og ødelagde biografoplevelsen for resten af publikum? Var det Inger Støjberg?
Njah, njah, fnyf.. mutikukl!

Inger Støjberg skal have tak for at have mod til at pege på problemet, som jo også kan opleves andre steder end i biografer. Desværre gør hendes parti ikke noget ved problemets rod.
Jeg kunne selvfølgelig godt tilføje, hvad jeg synes, der skulle ske med dig som anti-debattør herinde, men det må man ikke. Nå, men omkring 50 negative karma taler vel også for sig selv!

Vi må have ordet "multi KUK" indlemmet i den Danske ordbog-  Det er lige før jeg giver tigeren en grøn karma for det ord - Men også KUN lige før. Haha!!

356
Fra medierne / Fut bilen af og kør med bussen?
« Dato: Februar 08, 2015, 11:11:12 am »
Griner´ SÅ er jeg jo nok en´ af de hamstere der med egen trædemølle og ingen bus.  :biggrin:

357
Fra medierne / Sv: The Way You Are?
« Dato: Februar 08, 2015, 11:04:35 am »
Ser det kun nødigt og KUN hvis dem jeg er sammen med insisterer (med en pistol i ryggen) - griner lidt her.
Det har i mange år været for kommercielt for min smag. Så det i 2000 da Brødrene vandt. Men det var også noget  andet der var jeg fan af Olsen Brothers. :)

358
Vi kan jo ikke allesammen bo i København hvor busserne kører hvert kvarter. Her kører den  EN gang i døgnet.
Hvor meget kan du nå at handle på den tid - Ensige passe et job?

Her er det tvingende nødvendigt at eje en bil hvis man vil have en tilværelse til at løbe bare nogenlunde rundt.

Du glemmer Kommunerne har beskåret og nedlagt mange busruter.  :ohmy:
359
Samfund- & Kultur / Alderdomshjem for muslimer
« Dato: Februar 08, 2015, 03:53:25 am »
My Godness ja det har været et problem i mange år men det er med den smule plads der er på kirkegårde rundt omkring. Nu bliver de fleste døde brændt men alligevel.

Nu nævnte landboen at du fik problemer hvis dine forældre skulle bo dør om dør med muslimer?
Hvad kommer det egentligt sagen ved? vi andre bekymrer os da også lidt om hvordan  hele polimikken ender.

Javist, jøderne har deres egne plejehjem og kirkegårde men de går lidt mere stille med det man mærker det ikke måske fordi de har været her i landet i århundreder uden at Danskerne er blevet smidt ud af reden.

Måske det samme sker med muslimske plejehjem ingen grund til uro.

Mvh. DB. :)

360
Debat om debatten / Men ikke helt gennemført vel.
« Dato: Februar 03, 2015, 11:07:09 am »
Hvad var det for nogle voldstrusler?

Sider: 1 ... 22 23 [24] 25 26