Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Desdicardo

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 56
31
Politik / Sv: Målrettede drab via drone er blevet normaliserede
« Dato: Januar 23, 2020, 06:02:18 pm »

Gør det verden farligere?

Jeg ynker ikke Suleimani, Men jeg overvejer omgående, hvem bliver den næste? Som nogen finder ubekvem. Greta Thunberg?

  genuine Troll:  Hvem ville dog gøre den søde lille pige noget,?  :girl_sad:


Jaa, hun er virkelig nuttet.  :rolleyes:

     

32
Politik / Sv: Vil du nu oversvømme os med flygtninge igen?
« Dato: Januar 21, 2020, 09:13:19 am »
For det første var det ikke verdenssamfundet

Citat fra faktalink - Bibliotek og undervisning: "I FN var der ikke flertal for en krig mod Irak, og den blev således gennemført uden FN-mandat, men med støtte fra Storbritannien, Australien og Danmark.

Siden har det vist sig, at grundlaget for at gå i krig ikke holdt: man fandt ikke atomvåbnene, og en forbindelse til al-Qaeda kunne ikke påvises.

Et snævert flertal i Folketinget besluttede at sende Danmark i krig i Irak, men efterfølgende er det kommet frem, at efterretningsoplysninger blev strammet, og centrale oplysninger blev holdt tilbage for Folketingets politikere."

Citat slut


https://faktalink.dk/

For det andet blev der ikke andet end problemer ud af af det

Det er sandsynligt, at der heller ikke havde været nogen krig i Syrien, og at verden var blevet skånet for 4,2 millioner irakiske flygtninge og for 5,6 millioner syriske flygtninge.

Hvad vandt man?

Ikke noget

Der mange i verdenssamfundet der ikke er medlem af FN og med verdenssamfundet mener jeg Self. hele verden.

Men du svarede slet ikke på hovedindholdet i mit spørgsmål: Synes du ikke, anklager at det var godt han blev fjernet? han torturerede og underkuede sit eget folk. Det er din mening jeg ønsker at høre, ikke FNs. :smile1:

Det med at FN var imod var jeg godt klar over, Self. var de da imod de er jo en freds organisation.  :smile1:

Men her er lidt om FN: Det der står i linket det er FNs '10 bud' om man så må sige, de minder i utrolig grad om USA's forfatning der blev skrevet i 1788.

https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjcnsuEm5TnAhXE5HcKHWxjA1QYABAAGgJlZg&ohost=www.google.dk&cid=CAESP-D25PvqtMMIEFJHkrGLGHTNaJ_kq5hisjjddLF_n--eI5gqnQK2KcL0k0-DhpeYGyqzKgxaH3eYhk6DLGv2xw&sig=AOD64_0OrRvcT86nU2sK5WqqyoXe48DYMQ&q=&ved=2ahUKEwj7hsOEm5TnAhUKaVAKHY3WDIUQ0Qx6BAgNEAE&adurl=

 FN har generelt ingen magt, stater kan sagtens gå i krig uden at spørge om lov.
FN er en organisation, der er skabt til at stå mellem staterne og ikke over dem.  :yes:

33
Politik / Sv: Vil du nu oversvømme os med flygtninge igen?
« Dato: Januar 20, 2020, 09:44:25 pm »

Synes du virkelig selv, det var så ovenud herligt, at Saddam Hussein blev hængt, og vi blev oversvømmet med irakiske  flygtninge?

Så er vi jo tilbage til historien eller jeg skulle måske skrive: formodningen om Saddams masseødelæggelsesvåben.  :smile1:

Synes du ikke, anklager at det var godt han blev fjernet? han torturerede og underkuede sit eget folk.

Hvis verdensamfundet ikke havde gjort noget havde det' jo også været galt. Ikke.?

34
Samfund- & Kultur / Sv: Debatten om muslimer er betændt
« Dato: Januar 19, 2020, 05:26:44 pm »

Der er for meget ytringsfrihed til din slags her på Din-Debat :smile1:

Du tåler heller ikke at blive modsagt.

Kan man virkelig få for meget ytringsfrihed.?  :smile1:

35
Videnskab / Sv: Sluk lyset om natten, og køb sorte rullegardiner
« Dato: Januar 19, 2020, 11:13:36 am »
Der er jo også disse her hvis alt andet skulle svigte.  :smile1:

                   

36
Historie / Sv: Hvad hjertet er fuldt af?
« Dato: Januar 18, 2020, 11:14:41 pm »

Vi har da også levet i fred side om side med tyskerne. Vi blev besat af staten Nazityskland og ikke af tyskerne som nabofolk.

Der var mange tyskere der under krigen ønskede Hitler hen hvor peperet det gror men man sagde ikke nej den gang i nazi-tyskland. Gjorde man det befandt man sig i værste fald lige pludselig foran mundingerne på en henrettelsespeloton.

I de 'milde' tilfælde kom man i arbejds lejer eller 'genopdragelses skole' det var dem der bare havde fortalt vittigheder om den store Führer.  :ohmy:

37
Fri Debat / Sv: Muslim af reserven.
« Dato: Januar 18, 2020, 05:39:48 pm »
Måske er manden virkelig muslim. Måske endda en indfødt Dansker der har set 'lyset'.

I sit religiøse vanvid er han nok ligeglad med at hans trosfæller får anderledes tænkende til at se mørket, - for time and ever.

38
Seriøse? gaaab!  :girl_blum2:

Må du gerne være så sent oppe for din mor.?  :smile1:

39

Indvandrerne kommer da helt af sig selv.

Det tror pokker, jungletrommerne har jo meddelt ude omkring i verden at den onde Støjberg er sat ud af spillet og at en socialdemokratisk regering atter en gang er ved roret.
 (Gud bedre det)   :rolleyes:  Sikkert med forhøjede ydelser til følge.

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiIu_XggIznAhWKI1AKHTF5BNAQFjAAegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.berlingske.dk%2Fpolitik%2Fs-erkender-at-hoejere-ydelser-tiltraekker-flere-flygtninge&usg=AOvVaw00XbkYSS3K0GtHRna3Ci-s

Nå, men min vagt er ved at være forbi så godnat til dem der stadig har øjne.  :smile1:

40
Politik / Sv: Fremmedkrigere
« Dato: Januar 17, 2020, 08:16:09 am »
Regeringen har lige ...

Har jeg ret i, at der ikke er grund til at læse resten, for vi har hørt det 10.000 gang før?

Du skulle læse det alligevel. Det kunne jo være der var nogle nye spændende ord du ikke kendte og som du måske havde overset de sidste 10.000 gange før. 

Om ikke andet holder det da debatten i gang. :smile1: :blum:

41
Samfund- & Kultur / Sv: Det er DEN kultur!
« Dato: Januar 16, 2020, 01:29:14 pm »

Der er jo ingen i Danmark, der taler dialekt mere. :smile1:

Hvad med Vendelbo mål.? Det kan man jo dårligt læse eller forstå. Jeg er sikker på de gerne vil have deres egen enklave og flag.  :blum:
 
Wæ do hwa de stor i awijsen?

Do trower da wal intj, at ålt ska skrywes å rigsdansk?  -

Så er det bare hvad der opfattes som rigsdansk. :smile1:

42
Videnskab / Sv: Dagens klimaforandringer (II)
« Dato: Januar 16, 2020, 11:36:24 am »
Kineserne har altid været gode til det med kul og krudt:smile1:

Mens alle andre lande efterhånden bliver grønnere og grønnere får verdenssamfundet nok en del besvær med at få dem med i G.Thunberg klubben. :rolleyes:

Men hvad, vi kan jo altid fyre dem - - - Af!

Det skal jo self. forstås som sort humor - sort som kul.  :blum:

43
Samfund- & Kultur / Sv: Det er DEN kultur!
« Dato: Januar 15, 2020, 11:49:37 am »
Jeg skrev også: en' af grundende, nu det var religion indlægget handlede om.  :smile1:

44
Samfund- & Kultur / Sv: Det er DEN kultur!
« Dato: Januar 15, 2020, 11:23:14 am »
Vil det så sige at du ber 5 gange i døgnet nu,?   :girl_blum2:  :girl_wink:

Det egner mine knæ sig vist ikke til.  :blum:  Men jeg kan fortælle at vedkommende var konverteret til Kristendommen hvorfor fortalte han aldrig og jeg ville ikke spørge.  Men jeg kan næsten tænke mig hvorfor. :smile1:

Lidt om Kurdere hvis du gider læse:

Kurdere har en lidt anden version af islam måske er det en af grundene til at de er forfulgte af naboerne i deres hjemlande som er  Kurdistan, "Kurdernes land". Kurdistan er ikke er en stat, men et område delt mellem Tyrkiet, Irak, Iran og Syrien. Kurderne har i dette område kæmpet en årelang til tider væbnet kamp for bedre vilkår, mere indflydelse og mulighed for selvstyre eller løsrivelse og i perioder er det lykkedes at opnå et vist selvstyre i dele af denne region, inden for rammerne af en af eksisterende stat.

Mens nogle kurdere er tilfredse med at leve som borgere i Tyrkiet, Irak, Iran eller Syrien, er der stadig mange, som kæmper for flere rettigheder kulturelt og politisk, og andre igen fastholder håbet om, at kurderne en gang får deres egen stat. I de seneste år har borgerkrigen i Syrien givet kurderne i landet mulighed for at begynde at opbygge en form for selvstyre i landets nordlige del.

Men da USA i efteråret 2019 trak sine soldater ud af området, gik Tyrkiet ind i området og etablerede en såkaldt sikkerhedszone, som reelt fratog kurderne muligheden for at etablere en selvstændig region. I Irak er kurdernes selvstyre de seneste år også blevet negativt påvirket af regionale konflikter, bl.a. Islamisk Stats hærgen.

45
Jeg var desværre ikke aktiv i går, da DerRudi skrev om de forbandede muhamedaneres trusler, men vil da gerne sige, at selvfølgelig må alle rigtige danskere slutte ring om familien Henriksen. Mennesker med blot en smule hjerne kan uden besvær sætte sig ind i, hvordan det må være at skulle have livvagter på ude og hjemme. Samme støtte burde være tilfaldet modige mænd som tegneren Kurt Westergaard (forsøgt dræbt med økse i 2010) og forfatteren Lars Hedegaard (angrebet med pistol i 2013). Men gjorde vi det?

Dem, der skrev alt det hånende, infantile bræk lige efter oplægget, stempler kun sig selv. Det er sørgeligt, at den rå og beskidte tone er blevet så fremherskende herhjemme. Og det er åbenbart også den, der nu har jaget næsten samtlige islam-modstandere væk fra siden.

Vi fik heller ikke diskuteret færdig hvorfor at der ingen socialdemokratiske, enhedsliste/radikale politikere der er under beskyttelse.? Og hvorfor mange af jer her på sitet og og ude i samfundet bare finder jer i at der er folkevalgte medlemmer af tinget der er nødt til at leve under de forhold.

Det er jo gået hen og blevet helt normalt at visse mennesker er under beskyttelse. Kan man finde sig i det kan man sikkert også finde sig i noget der er værre.  :ohmy:

Retten til at være samfundkritisk er også ved at være no go - ja, med mindre det er den rigtige kritik, hvis i forstår hvad jeg mener.  :smile1:


Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 56