Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Desdicardo

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 29
31
Fri Debat / Sv: Anti-røds univers
« Dato: April 23, 2018, 12:46:29 pm »
Eliten har jo altid bestemt lønnen det er jo næsten en naturlov ja det var det jo indtil socialdemokraterne fik indført lidt medbestemmelse på det område. ;))

Fri forhandling uden pression? det er en illusion. Der er ikke noget der hedder fri forhandling-

Og når strejken kommer 'hvis den kommer' skal den jo nok blive stoppet ret hurtigt af, ja gæt hvem. ;)

32
Han blev højest sandsynligt smidt ud af Afrika for det samme så nu fortsætter han her.

33
Og vi gyyste virkelig også MAX! ;))

34
Fra medierne / Sv: Det er også noget sludder
« Dato: April 03, 2018, 06:24:39 pm »

De befinder sig allerede i Israel, og derfor er de Israels problem.

Sådan er verden bare indrettet. Det gælder om at afvise flygtninge ved grænsen, hvis man ikke vil have flygtninge. Er de først kommet ind i landet, så hænger man på dem, indtil man finder en løsning.

'Er de først kommet ind i landet, så hænger man på dem, indtil man finder en løsning.' skriver du.

Det er jo det samme her!

Du ved jo udmærket at der aldrig bliver fundet en løsning og hvad tror du så der sker?

Evig forsørgelse big time og vi er som sædvanlig rent til grin for vore skattepenge.

35
Politik / Sv: Strejke - Lockout
« Dato: April 03, 2018, 06:13:05 pm »
Ja lærene de er godt nok blevet forkælet gennem årene. De er stadig vrede over at de ikke mere kan få fri Kl. 14 hver dag ellers mente de ikke at de kunne få tid til deres 'forberedelse' ;)

36
PU, jeg går ud fra det var en joke.                 Eller det var det måske ikke?

37
Fra medierne / Sv: Du kan kigge her Desdicarto
« Dato: Marts 11, 2018, 06:52:12 pm »
Tak.  Hmm. meget interessant tråd må jeg indrømme og aldeles forkasteligt sprog-jargon.

38
Jeg tror vist ikke at jeg har nogen 'kammerater' der kunne finde på at komme med dødstrusler.

39
Fra medierne / Sv: Mere kloakgylp
« Dato: Marts 11, 2018, 04:39:25 pm »
Det du skriver bliver ikke anset for noget særligt her - og det kan man da tydelig se ud af, at du næsten aldrig får en like   :yes:

Du er for naiv - og det er bare til grin, at du i din egen selvforståelse er en erfaren herre, som det er værd at gæste.

Det siger jo alt, at du tror de unge fattige piger på Filippinerne sværmer for en gammel mand som dig, og er ligeglad med, at du er rig i forhold til dem. Den kommer du til at høre for, for det er sgu da latterligt, at en gammel mand er så naiv  :big_grin:

Sæt du dig hen og ryg en fed sammen med den bande, som du plejer at ryge sammen med. Når de er skæve, så kan de bedre acceptere din navlebeskuende facon end vi andre.


Det er hans sædvanlige form for debat, - niveauet er som en børnehave eller mere måden de autonome "debatterer" på når de står og skriger i sidegaderne.

Spring tumben over, - det er kun det sædanlige nonsens og barnlige, naive og latterlige forsøg på personangreb og helt uden substans eller relation til emnet.

Desuden ved jeg at Carlo var intelligent nok til at læse mit indlæg om købepigerne i den ånd det var skrevet, - han befinder sig jo selv midt i det og forstår udmærket hvad jeg mente. Selv om han er kommunist har han trods alt ikke hovedet fuld af cement lige som ankagleren.

Som 16 årig med lyst hår og blå øjne, blev jeg "solgt" af mine venner, til en statelig dame (45) der godt kunne lide lammekød og havde et bordel i Venezuela, "El Falcon" hed det. Hende boede jeg hos et stykke tid og lærte en del. Nogle år senere havde jeg allerede været jorden rundt et par gange, deriblandt også besøgt hele den grønlandske kyst, og havde allerede på det tidspunkt hentet mere livserfaring end ankagleren nogensinde får. Men det vil jeg lade læserne, og dem der har haft gavn af mine erfaringer og historier selv bedømme, - det ved jeg jo at et par stykker her på DD allerede har haft.

Med hensyn til mine erfaringer, rejser og historier, har de da været interessante nok til at både danske aviser, ugeblade og medier har bragt en hel del af dem, med forsidebilleder og begge midtersider flere gange, - ligesom jeg da også har måttet ud og holde nogle foredrag om det.

I nogle år skrev jeg også artikler til et dansk bådblad.

Det er heldigvis nogle år siden, så jeg afslører ikke min identitet ved at fortælle det her, - men det var tydeligvis interessant nok for almindelige danskere og folk med lidt mere livserfaring end ankagleren, - ellers havde de formentlig ikke udgivet det.

Sorter selv ankaglerens mange tusind indlæg og se hvor meget der er personangreb, politisk propaganda  og nonsens, og hvor meget der er reel debat og bedøm så selv.

Jeg synes da Phil skriver udmærkede indlæg han kan da i det mindste skrive om andet end Grønland. ;)) og mht. likes kan vi da hurtigt rette op på det.

Du har jo dine faste to likere der har fået dig op op hele solide 7tusinde likes, godt klaret må jeg nok sige når man tænker på at den ene er et tilsyneladende sindsforvirret pigebarn der liker lige meget HVAD du skriver og den anden en inkarneret kommunist der lever i sin egen verden med de 'onde' kapitalister som hovedfjenden. ;))))

Hvad pokker har i gjort af politisk ukorrekt? han var da i det mindste tålelig at læse.           Ind i mellem hvis man så bort fra alt øgle gøjlet ;))

40
Fra medierne / Sv: Det ville du skrive, hvis du havde været erfaren
« Dato: Marts 11, 2018, 04:22:45 pm »
Ingen holder Polen tilbage. De bliver et shithole uden EU.

Det kommer an på om der kan laves handelsaftaler med diverse lande, som er godt at handle med.

>>Polen har ikke andet end roer at handle med.<<

Så vidt jeg ved har de da også kul og en vis stålproduktion. ;)

41
Forbyd økser i Danmark!!Forbyd muhammedanere i Danmark!!

Det virker lidt udemokratisk. Hvorfor går du ikke ind for religionsfrihed og demokrati?

Nok fordi disse 'muhammedanere' har en religion der er lige stik modsat og ikke levner nogen plads til Demokrati. Det vil være som at bede djævelen læse op af dagens tekst på prædikestolen i den Danske folkekirke. ;))

42
Samfund- & Kultur / Sv: Racehygiejne i dansk lovgivning
« Dato: Februar 14, 2018, 11:29:46 pm »
Anledningen til at jeg skriver dette oplæg er, at nu får Socialdemokratiet igen skylden for, at partiet indførte racehygiejne for små 90 år siden.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7576.msg102936#msg102936

I virkeligheden var det en meget bred gruppe af danskere, der havde den opfattelse, at befolkningskvaliteten var truet af degeneration - og alle partier i det daværende Folketing, Rigsdagen, støttede sterilisationsloven og den eugeniske idé.

Det gjorde de i hvert fald, hvis man skal tro Lene Koch, som er professor, og har skrevet en doktorafhandling om arvehygiejne i perioden 1929-1967.

https://www.etik.dk/prioritering-i-sundhedsv%C3%A6senet/etisk-gr%C3%A5zone-ny-lov-g%C3%B8r-det-nemmere-sterilisere-udviklingsh%C3%A6mmede

Hvad taler vi om i den virkelige verden?

Lene Koch har gennemgået 11.000 patientjournaler, og har ikke kunnet påvise, at man i noget tilfælde har brugt fysisk tvang i den forstand, at nogen blev slæbt til operationsbordet mod deres fysiske protest.

Man fik altid det tilbud, at man enten kunne lade sig sterilisere, eller også måtte man bo på en anstalt.

Nu håber jeg, at det er trængt ind, at samtlige partier var af den samme opfattelse som Socialdemokratiet - og at de ikke var nazister.

Ikke fordi jeg har tiltro til, at sandheden betyder ret meget for de værste kritikere af Socialdemokratiet - men nu er det sagt.


Muligt. Men NOGEN fik jo ideen, ikke? og det var faktisk dit gode hæderlige socialdemokrati som mente at det var for samfundets bedste at de ting blev gjort.

I virkeligheden var det jo bare et overgreb på en befolkningsgruppe.

43
Debat om debatten / Sv: Til de seriøse debattører
« Dato: Februar 14, 2018, 06:10:00 pm »
Du kunne sikkert ikke lide den tråd der omhandlede 'skattefinansieret' licens. Tager jeg fejl? ;))

44
Politik / Sv: Dansk Folkeparti
« Dato: Februar 14, 2018, 06:02:02 pm »
Til anklageren.

Jeg er ca 30 1/2 gang mere logisk og besiddelse af af en højere IQ, end jer socialdemokrater der kommer med et så dumt og håbløst forslag, at flygtninge skal samles i lejre i nordafrika, som ingen nordafrikanske lande går med til.

Det er et andet stjerneeksempel på manglende logik af en, som selv er fortaler for at lave lejre på øde øer i Nordatlanten.

Den eneste forskel er, at "dine lejre" ikke lever op til almindelig anstændighed.


Man må beundre din energi for at undgå det væsentlige.

De interneringer på øer jeg taler om, vil gælde kriminelle muhammedanere, som du sikkert er klar over. Rettelse, som du helst vil bruge til, at stille mig i et dårligt lys over, fordi du dybest set er helt
ligeglad med de plager muhammedanerne forårsager.
Du "glemmer" helt bevidst at omtale muhammedanerne frit kan vælge at rejse hvorhen de vil, eller bo på øen, efter mit forslag.


Iøvrigt er "opfindelsen" ikke min. Der var en interneringsanstalt på Sprogø, for kvinder der ikke havde mulighed for at vælge fra. Noget der trækker lange skygger til socialdemokratiets racehygiejne og tvangssterilisation.

Ja du bragte det selv på bane i dit fortvivlede forsøg på at snakke udenom.

Ja det var faktisk Stauning og hans socialdemokrati der indførte loven om at begrænse retarderedes mulighed for at formere sig. Man steriliserede dem simpelthen! både mænd og kvinder.

Men de er jo nok blevet lidt klogere nu! det er jo heller ikke det antirød vil (formoder jeg)

45
Almen / Manden der ville være konge.
« Dato: Februar 14, 2018, 05:51:45 pm »
Det er jo desværre nok det han bla. vil blive husket for og så for ønsket om IKKE at blive begravet ved siden af HM Margrete.

Selvfølgelig sørger det meste af Danmark for Danskerne havde jo taget ham til sig som sin 'næsten' egen. Franskmændene har jo også grund til sorg da han jo oprindelig stammer derfra.

Så lad os da bare skrive: R I P. Og så håbe HM Margrete holder lidt længere. ;))

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 29