Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Desdicardo

Sider: 1 [2] 3 4 ... 54
16
Politik / Sv: Fremmedkrigere
« Dato: Januar 17, 2020, 08:16:09 am »
Regeringen har lige ...

Har jeg ret i, at der ikke er grund til at læse resten, for vi har hørt det 10.000 gang før?

Du skulle læse det alligevel. Det kunne jo være der var nogle nye spændende ord du ikke kendte og som du måske havde overset de sidste 10.000 gange før. 

Om ikke andet holder det da debatten i gang. :smile1: :blum:

17
Samfund- & Kultur / Sv: Det er DEN kultur!
« Dato: Januar 16, 2020, 01:29:14 pm »

Der er jo ingen i Danmark, der taler dialekt mere. :smile1:

Hvad med Vendelbo mål.? Det kan man jo dårligt læse eller forstå. Jeg er sikker på de gerne vil have deres egen enklave og flag.  :blum:
 
Wæ do hwa de stor i awijsen?

Do trower da wal intj, at ålt ska skrywes å rigsdansk?  -

Så er det bare hvad der opfattes som rigsdansk. :smile1:

18
Videnskab / Sv: Dagens klimaforandringer (II)
« Dato: Januar 16, 2020, 11:36:24 am »
Kineserne har altid været gode til det med kul og krudt:smile1:

Mens alle andre lande efterhånden bliver grønnere og grønnere får verdenssamfundet nok en del besvær med at få dem med i G.Thunberg klubben. :rolleyes:

Men hvad, vi kan jo altid fyre dem - - - Af!

Det skal jo self. forstås som sort humor - sort som kul.  :blum:

19
Samfund- & Kultur / Sv: Det er DEN kultur!
« Dato: Januar 15, 2020, 11:49:37 am »
Jeg skrev også: en' af grundende, nu det var religion indlægget handlede om.  :smile1:

20
Samfund- & Kultur / Sv: Det er DEN kultur!
« Dato: Januar 15, 2020, 11:23:14 am »
Vil det så sige at du ber 5 gange i døgnet nu,?   :girl_blum2:  :girl_wink:

Det egner mine knæ sig vist ikke til.  :blum:  Men jeg kan fortælle at vedkommende var konverteret til Kristendommen hvorfor fortalte han aldrig og jeg ville ikke spørge.  Men jeg kan næsten tænke mig hvorfor. :smile1:

Lidt om Kurdere hvis du gider læse:

Kurdere har en lidt anden version af islam måske er det en af grundene til at de er forfulgte af naboerne i deres hjemlande som er  Kurdistan, "Kurdernes land". Kurdistan er ikke er en stat, men et område delt mellem Tyrkiet, Irak, Iran og Syrien. Kurderne har i dette område kæmpet en årelang til tider væbnet kamp for bedre vilkår, mere indflydelse og mulighed for selvstyre eller løsrivelse og i perioder er det lykkedes at opnå et vist selvstyre i dele af denne region, inden for rammerne af en af eksisterende stat.

Mens nogle kurdere er tilfredse med at leve som borgere i Tyrkiet, Irak, Iran eller Syrien, er der stadig mange, som kæmper for flere rettigheder kulturelt og politisk, og andre igen fastholder håbet om, at kurderne en gang får deres egen stat. I de seneste år har borgerkrigen i Syrien givet kurderne i landet mulighed for at begynde at opbygge en form for selvstyre i landets nordlige del.

Men da USA i efteråret 2019 trak sine soldater ud af området, gik Tyrkiet ind i området og etablerede en såkaldt sikkerhedszone, som reelt fratog kurderne muligheden for at etablere en selvstændig region. I Irak er kurdernes selvstyre de seneste år også blevet negativt påvirket af regionale konflikter, bl.a. Islamisk Stats hærgen.

21
Jeg var desværre ikke aktiv i går, da DerRudi skrev om de forbandede muhamedaneres trusler, men vil da gerne sige, at selvfølgelig må alle rigtige danskere slutte ring om familien Henriksen. Mennesker med blot en smule hjerne kan uden besvær sætte sig ind i, hvordan det må være at skulle have livvagter på ude og hjemme. Samme støtte burde være tilfaldet modige mænd som tegneren Kurt Westergaard (forsøgt dræbt med økse i 2010) og forfatteren Lars Hedegaard (angrebet med pistol i 2013). Men gjorde vi det?

Dem, der skrev alt det hånende, infantile bræk lige efter oplægget, stempler kun sig selv. Det er sørgeligt, at den rå og beskidte tone er blevet så fremherskende herhjemme. Og det er åbenbart også den, der nu har jaget næsten samtlige islam-modstandere væk fra siden.

Vi fik heller ikke diskuteret færdig hvorfor at der ingen socialdemokratiske, enhedsliste/radikale politikere der er under beskyttelse.? Og hvorfor mange af jer her på sitet og og ude i samfundet bare finder jer i at der er folkevalgte medlemmer af tinget der er nødt til at leve under de forhold.

Det er jo gået hen og blevet helt normalt at visse mennesker er under beskyttelse. Kan man finde sig i det kan man sikkert også finde sig i noget der er værre.  :ohmy:

Retten til at være samfundkritisk er også ved at være no go - ja, med mindre det er den rigtige kritik, hvis i forstår hvad jeg mener.  :smile1:


22

Ja, og nu kan vi igen vinke farvel til Der Rudi  :ohmy:

Ja, måske. Så er der vel kun sidste nyt i madopskrift og strikkeklubben tilbage at diskutere.  :smile1:  :blum:

23
Samfund- & Kultur / Sv: En masse selvudnævnte "eksperter"
« Dato: Januar 14, 2020, 12:13:15 pm »
Er der andre end Homofaber, der kender nogen muslimer?

Ja, jeg var på et kursus (kan være lige meget i hvad) i 3 måneder og blev faktisk ven med en kurder der fortalte mig en hel del om islam og hvad det stod for.

24
Samfund- & Kultur / Sv: Det er DEN kultur!
« Dato: Januar 14, 2020, 12:05:52 pm »
Hvorfor er det egentlig at muhamzer hellere vil have drenge- end pigebørn?

Piger er en belastning for de skal Bla. have en forholdsvis stor medgift, tøj og smykker ved ægteskab , desuden er piger mindre værd end drengebørn (i deres verden)

25
Fri Debat / Det er ikke bare manglende sociale sikkerhedsnet.
« Dato: Januar 14, 2020, 12:02:35 pm »
USA er uden sammenligning det land, der har højest kriminalitet i verden,
Der skulle have stået “i den vestlige verden”. Og det skyldes ikke muslimske indvandrere, som der nærmest ikke er nogen af. Årsagen er i stedet den store fattigdom, der jo skyldes USA’s manglende sociale sikkerhedsnet.

I sådan en etnisk smeltedigel som US Bluff jo er det jo nødvendigvis gå galt.

26

Racismen er altid stærkest hos de mindst intelligente, der ofte ikke bestod folkeskolens afgangsprøve, og denne gruppe går også langt den højeste kriminalitet

Prøver du at fortælle os at borgere der elsker deres land er direkte dumme.?

27
Videnskab / Sv: Dagens klimaforandringer (II)
« Dato: Januar 13, 2020, 10:10:45 pm »

Hvor er det let at være kommunist. Logikken og udviklingen er altid med os.

Ja, det fandt man ud af da man åbnede Stalins massegrave ved Sandarmokh i Karelen i det vestlige Rusland.

Hvis der er nogen der gider kan de læse om det her i linket:
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwio3d2KvYHnAhUQKVAKHVuYBFAQFjAAegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.information.dk%2Fmoti%2F2018%2F09%2Fingen-gravfred-stalins-ofre&usg=AOvVaw2R1vTOKW3e6EjQFGPYtVvS

Det var en del af kommunismens 'velsignelser'  :negative:

28
Fri Debat / Sv: Atter bomber i svenske byer
« Dato: Januar 13, 2020, 09:58:58 pm »Lidt knæfald for islam.

Det er han jo nødt til nu han er slået til 'Ridder af ørkenen'  :blum:

29
Det svarer jo næsten til at gå ind i løvens hule ubevæbnet og uden anelse om hvor mange løver der befinder sig derinde.  :yes:

Vi kan snart koranen udenad så mange gange vi har fået den læst op her.

Nok ikke de mere kritiske steder.  :smile1:

30
Fri Debat / Sv: -Og så den virkelige verden.
« Dato: Januar 13, 2020, 09:51:54 pm »
Jamen har du så lært noget af den graf der.?  :smile1:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 54