Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 1211
31
Det var nyttigt dengang vi ikke var civiliserede, og skulle håndtere angreb af gigantiske sabeltigre.Man kan godt sætte spørgsmålstegn ved, om det ældgamle instinkt - som er designet til at redde os fra farer - er helt så hensigtsmæssigt som det var for fortidsmennesket, når Licensnægteren stresser over småting, som han læser i pressen.

Hvis Licensnægteren vil have et bedre liv, så er det meget vigtigere at han sørger for at have noget kvalitets tid - end at stresse over biografvagter.

Licensnægteren kunne have mere kvalitetstid ud af at spille fodbold med sine nevøer, ved at tage ud og fiske eller gå på jagt - i stedet for at stresse over, at nogen fremmede biografejere ansætter vagter.

Han ændrer jo ikke noget, selvom han går ind for nazismen, som jo næsten skal stresse over samfundet, selvom ingen truer dem. De har ingen magt.32
Politik / Løftebrudspræsidenten
« Dato: Juni 21, 2018, 02:05:41 pm »
Build a wall, and make Mexico pay for it

"Jeg vil bygge en stor mur, og ingen bygger mure bedre end mig, tro mig, og jeg vil bygge den meget billigt.

Jeg vil bygge en stor stor mur på vores sydlige grænse, og jeg vil få Mexico til at betale for den mur."

Sources: Donald Trump’s presidential announcement speech

Han erklærede, at ophævelse og erstatning af Obamacare ville være "en af ​​hans første handlinger som præsident."

Han udgav en 18-punktsplan for handlinger, der ville sætte skub i fremadrettede etiske reformer og fjerne reguleringer. Og han lovede fundamentalt at ændre landets tilgang til indvandring og begynde at arbejde på en uigennemtrængelig mur langs den sydlige grænse - alt sammen på hans første dag.

Nu er han desperat, fordi han heller ikke kan få de amerikanske skatteydere til at betale for muren.

Han behøver 25 milliarder dollars til at bygge muren, og han har kun fået 1.6 milliarder dollars i løbet halvandet år - og så skal de endda bruges til mere end muren.

Med den fart får han ikke bygget meget mur i sin præsidentperiode, for foreløbig er der kun bygget nogen prøver  :big_grin: :big_grin: :big_grin:

33
Politik / Trumps politiske nederlag med migrationsbørnene
« Dato: Juni 21, 2018, 11:34:59 am »
Trump hævdede fejlagtigt i dage, at han ikke kunne afslutte familieseparationer.

Han har måttet bøje sig, fordi kritikken har været så massiv og er taget gevaldigt til.

Fejlede stort

Donald Trump har flere gange hævdet, at det var hans politiske modstandere, som var skyld i situationen med at adskille migrantbørn fra deres forældre, fordi de ikke vil bakke op om hans immigrationsreform.

Det handler især om

For et par dage siden fik Trump et raserianfald over, at han ikke kan få muren finansieret. Trump ønsker de fulde 25 milliarder dollar på forhånd og forstår ikke, hvorfor kongressen vil give ham midler i små portioner.

Trump har brug for mindst ni demokratiske stemmer, for at få penge til muren.

https://www.politico.com/story/2018/06/19/trump-border-wall-funding-immigration-653530


34
Nu er NYT meget mere kendt og har været der siden 1851. De bruger Alexa som kilde https://www.alexa.com/siteinfo/dailystormer.name som du nok ikke vil kalde fake news?

Man skal tegne abonnement for at se antallet af besøgende, men det kan godt være, at det er rigtigt.

Global rank = 20.477 er da noget.35
Fri Debat / Om 100 år har der sandsynligvis været to verdenskrige
« Dato: Juni 20, 2018, 11:45:33 pm »
I sidste århundrede var der to verdenskrige, og hvis der også er det i dette århundrede, så følger det dét sædvanlige billede af krige i Europa op gennem århundrederne.

Man kan jo tro på, at menneskeheden er blevet klogere, men det synes jeg ikke, at meget tyder på.

Eftersom flere og flere lande får kernevåben, så er det ikke sikkert, at der er så mange mennesker til den tid - så der er måske plads nok på jorden til alle om 100 år.

Til den tid bliver problemet måske at undgå mutanterne.
36
Politik / Nu bliver du ked af det
« Dato: Juni 20, 2018, 11:42:17 pm »


Daily Stormer har ifølge deres egne målinger 2,72M besøgende, men de laver jo ellers FAKE news - så vi ved ikke, om det er rigtigt.

Til sammenligning har New York Times 363,08M besøgende, og det er ikke dem selv, der måler, så målingen virker mere overbevisende.
Det vil sige, at New York Times har lige så mange besøgende som hele 133 websider af Daily Stormers størrelse.


37
Fra medierne / Store Nordiske Rockerkrig
« Dato: Juni 20, 2018, 11:14:32 pm »
- også blot kaldet Rockerkrigen henviser til den blodige og væbnede konflikt, der begyndte tidligt i 1994 og fortsatte indtil efteråret 1997.

naturligvis ikke mange, for de kan ikke finde ud af at ramme. Men før perkerne, har jeg aldrig hørt om bandeskyderier.


Problemerne og konflikterne mellem medlemmerne af Hells Angels og Bandidos eskalerede som følge af, at rockergruppernes medlemmer havde interesser i relation til navnlig narkotikamarkedet, og idet begge rockergruppers medlemmer ønskede monopol på adgangen til at udøve kriminalitet inden for bestemte geografiske områder.

Under konflikten blev der brugt bilbomber, maskingeværer, håndgranater, panserværnsraketter, håndvåben og attentatforsøg i de danske fængsler fandt også sted.

https://da.wikipedia.org/wiki/Store_Nordiske_Rockerkrig


38
Hvor mange mord er banderelaterede skuddrab?

De kan jo ikke ramme. Der står ikke i DST, om de har banderelationer.

I 2016, som er det seneste år i DST af denne type, har der været 5 drab, hvor gerningsmanden var udlænding. Det er skyldige personer, så det er ikke sikkert, at drabene er begået i 2016.

https://www.statistikbanken.dk/10060Oprindelsesland: Rumænien 1 drab, Egypten 1 drab, Somalia 1 drab, Irak 1 drab, Øvrige lande, ikke-vestlige 1 drab

Det er en skam, at Drabssager i Danmark er blevet lukket. Den blev lavet af en tidligere ansat i politiet, men han blev truet af drabsmænd, som helst ville have, at deres drab blev glemt.

Der var hvert eneste drab beskrevet.


39
Politik / Sv: SOLLE KÜCÜKAVCI SKAL HENRETTES – IKKE HAVE DANSK PAS
« Dato: Juni 20, 2018, 06:21:16 pm »
Gadaffi holdt bedre lov og orden i Libyen end alle de nye regeringer og militsgrupper gør idag. I dag sælges afrikanere helt åbenlyst som slaver i Libyen, det blev de ikke under Gadaffi.

Der er ingen lande i den arabiske liga der har fået rigtig demokrati efter det arabiske forår. Nogen har fået afsat en diktator, mens en ny blev indsat.

Du kan ikke skabe demokrati i lande hvor en stor del af befolkningen aldrig har gået i skole og ikke kan læse og skrive.

Nu er det så tredie gang, jeg skriver, at jeg ikke går ind for, at man skal skabe demokrati i Mellemøsten. Tredje gang er lykkens gang  :smile1:

Det kan man ikke, og det er da deres egen sag.

Det bliver kun interessant for os, når det går helt galt - og især når der skyller flygtningestrømme ind over Europa.


40
Fra medierne / En mand er en mand, og et ord er et ord
« Dato: Juni 20, 2018, 06:15:40 pm »
Prøv nu at tygge lidt på nyheden, er en politimand nu blevet "fake news"?

En politimand er ikke statistiker, og jeg er ikke vild med det, som den alternative højrefløj kommer med som en slags erstatning for statistikernes beregninger.

Forleden lavede jeg et oplæg om, at antallet af drab falder, og viste denne graf

Den er lavet af DR's databaseredaktion ud fra tal i DST.Jeg er ret sikker på, at den sorte linie er lavet matematisk korrekt ud fra glidende gennemsnit (f.eks. fem års glidende gennemsnit).

Det varede ikke længe, inden Forn Siðr havde produceret en grafDen sorte linie er ikke glidende gennemsnit, men sat tilfældigt - dog så det ser plausibelt ud.

Så skriver han, at der er kommet flere drab - i takt med at migranterne er strømmet til landet i de sidste par år.

Det viser sig hurtigt, at han ikke aner noget om det, for på Danmarks Statistik kan man se drabsmænds oprindelsesland.

Han har altså ikke engang gjort sig den ulejlighed at undersøge sagen. Han synes bare, at det lyder godt og er pisseligeglad med, om det er sandt eller ej.

Der er heller ingen, som mistænker Trump for at gå ind for de gamle dyder: En mand er en mand, og et ord er et ord.


41
Man kan finde nogen, som mener hvad som helst, og især om kriminalstatistik.

Tysk politimand giver Trump ret. Statistikken på kriminalitet i Tyskland er ikke korrekt.

https://www.epochtimes.de/politik/welt/kriminalitaetsstatistik-streit-polizist-gibt-trump-recht-alleine-in-bremen-10-000-unbearbeitete-faelle-die-in-keiner-statistik-auftauchen-a2471379.html?text=1

"Kriminalitätsstatistik-Streit – Polizist gibt Trump recht: Alleine in Bremen 10.000 unbearbeitete Fälle, die in keiner Statistik auftauchen!"

Så næste gang vi læser at @Anklageren eller @guBBi finder noget statistik frem, så må vi blot sige at statistikken er ubrugelig.

Desværre er "islamofobernes og "xenofobernes" mavefornemmelse korrekt.  :yes:

42
Fri Debat / Er de så ikke flygtnige på Middelhavet?
« Dato: Juni 20, 2018, 02:58:42 pm »
Og her en rigtig Anklageren, der bringer et billede og nævner at det er et skib med europæiske flygtninge på vej til Afrika under anden verdenskrig. Men skibet er "Vlora" og det er fra en albansk havn i 1991, hvor albanske flygtninge forsøger at komme til Italien.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=3716.msg42915#msg42915

Det må du gerne dokumentere.

Dokumentationen er i linket. Du bringer et billede, hvis link nu er dødt. Men billedet viste et skab med mange mennesker. Din ledsagende tekst: "Flygtninge på Middelhavet - og nej, de er ikke på vej til Europa, men på vej til Nordafrika under 2, verdenskrig."

http://www.bbk.ac.uk/reluctantinternationalists/blog/europes-fake-refugees/

Så vidt jeg kan se i mit link, med det døde link, så skrev jeg dengang i 2016 - 100% korrekt - under billedet: Flygtninge på Middelhavet - og nej, de er ikke på vej til Europa, men på vej til Nordafrika under 2, verdenskrig.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=3716.msg42913#msg42913

43
Fri Debat / Og så virkeligheden
« Dato: Juni 20, 2018, 12:16:15 pm »
Hun falder til patten, hun kan ikke blive Statsminister uden deres 5%, så hun sælger alt ud som alle andre S formænd før hende.

Ja, jeg har mest tilbøjelighed til at give dig ret!

Jeg tror også at hun vil gøre alt for ikke igen at tabe et valg på udlændinge politikken.

Så hendes tilnærmelser til DF er nok et stort spil for galleriet.

Mette Frederiksen har aldrig tabt nogen valg
44
Samfund- & Kultur / Dragende Petra
« Dato: Juni 20, 2018, 10:54:01 am »
Du burde skamme dig,
men ved du hvad det betyder?
Muslimer drages af mig,
men at se deres penis?
Så spiser jeg heller en forårsrulle.

Hører nu alle
store og små
mælet jeg løfter
muselmænd drages
mod det svælgende gab


45
En ud af hver 315 amerikanere dør som følge af, at han/hun bliver myrdet med skydevåben.

En ud af hver 491 amerikanere dør som følge af et trafikuheld.

En ud af hver 45.785 amerikanere dør som følge af, at han/hun bliver offer for en udenlandsk terrorist.

http://www.businessinsider.com/mass-shooting-gun-statistics-2018-2

Hvad er odds for at dø som følge af et skud i Danmark?


Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 1211