Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 1083
31
Muslimer hader kulde ... :w00t:

Så er det rimeligt dumt, at de besætter Danmark.

Du har vist aldrig været på Grønland kan jeg forstå, du kan ikke sammenligne en Dansk "vinterkulde" med det vejr der er der (Spørg bare Anklageren) ... :ahappy:

For nogen dage siden var her minus tredive graders kulde, men ellers har temperaturen ligget omkring minus tyve i februar måned.

For at komme tilbage til emnet, så har jeg også tænkt mig at leve som jeg vil, hvis jeg flytter tilbage til Danmark.

Det er fordelen ved et land, der har religionsfrihed  :yes:

32
Hvad enten det er strategisk eller ej, så er det da kun undermålere, som føler sig presset til at bøje sig under et lille mindretal.

Du glemmer en ting, Anklager ... Der skulle kun en mand til indføre den fatale Politik der startede tanden Verdenskrig ... Det var vistnok en lille mand med et kikset overskæg ... :ermm:

Det kan ske igen ....................................................... De var vist heller ikke undermålere ... :ermm:

Jeg forstår ikke, hvorfor du er bange for dem. Jeg bøjer mig ikke.


33
Samfund- & Kultur / Hvorfor skulle man bøje sig for nogen
« Dato: Februar 19, 2018, 07:26:53 pm »

Det er der så vidt jeg kan se temmelig mange danskere der gør allerede på temmelig mange fronter, og der lader da også til at være flertal for det.

Jeg kan ikke blande mig i, hvem du bøjer dig for - men jeg har sagt min mening om det.

Jeg har ikke foretaget mig noget, som jeg ikke også ville gøre, hvis der ikke havde været indvandrere.

jeg ved ikke, hvordan I andre har det - bøjer du dig?

34

Aner det ikke, - men jeg forventer heller ikke Danmark vil kunne eller ønsker at organisere noget som helst imod det.
Det ville kræve et flertal samt at ånd og mentalitet i samfundet var til det, og det er ikke tilfældet i DK, og bliver det nok heller aldrig. De vil kapitulere ved flertal på demokratisk vis, - lige som de gjorde sidst.

Du er i helt usædvanlig grad en tøsedreng, fordi du føler dig så presset af et lille mindretal. Det er heldigt, at NATO ikke har sådan en lille pivskid som leder.

Danskerne er ikke muslimer, og danskerne bliver heller aldrig muslimer.

Hold da helt kæft for en pattebarnsretorik du lægger for dagen.

Hvorfor skulle jeg føle mig presset af nogen ?

Jeg er da fløjtende lige glad med hvad der sker med Danmark og om det bliver muslimsk eller ej.
Det anerkender jeg flertallet i ethvert land selv må bestemme, til gengæld bestemmer jeg selv om jeg vil være i det land eller ej. Men det bliver hårdt og vil være synd for alle de gode mennesker der bor i DK der ikke har det valg, og som ikke har bedt om at få deres land og kultur totalt forandret.
Jeg udtaler mig kun om den strategiske side af sagen som jeg ser den.

Hvad enten det er strategisk eller ej, så er det da kun undermålere, som føler sig presset til at bøje sig under et lille mindretal.


35
Fri Debat / Sv: Gamle millionær fru Jensen og hoppeborgene
« Dato: Februar 19, 2018, 06:56:51 pm »

Forældre vil normalt gerne gøre det bedste for deres børn, og gamle Fru Jensen er ingen undtagelse. Men typer som dig, gør alt hvad i kan for at forhindre far og mor får den glæde.
De kan istedet bekymre sig om alle de krav og forlangener i kommer med.
Børnene må klare sig som de kan. Det er de simpelthen nødt til.

Men ok, det kan måske misforstås på den måde jeg formulerede mig på.

Det er altså gamle fru Jensen, der bor til leje, og ikke ejer noget, som er i klemme.


36

Aner det ikke, - men jeg forventer heller ikke Danmark vil kunne eller ønsker at organisere noget som helst imod det.
Det ville kræve et flertal samt at ånd og mentalitet i samfundet var til det, og det er ikke tilfældet i DK, og bliver det nok heller aldrig. De vil kapitulere ved flertal på demokratisk vis, - lige som de gjorde sidst.

Du er i helt usædvanlig grad en tøsedreng, fordi du føler dig så presset af et lille mindretal. Det er heldigt, at NATO ikke har sådan en lille pivskid som leder.

Danskerne er ikke muslimer, og danskerne bliver heller aldrig muslimer.37
Fri Debat / Sv: Gamle millionær fru Jensen og hoppeborgene
« Dato: Februar 19, 2018, 06:02:26 pm »


anti-rød:
Hvor har jeg skrevet noget om jeg er bekymret for arvinger ?


Der hvor du skrev: "Det kan være gamle fru Jensen gerne vil være i fred, og overlade huset til hendes  barn, og stadig have noget til at flytte i en ældrebolig for. Men pengene går til pantebrev, kurstab, låneudgift, renter.
Samt den følelse af at være slave for en socialistisk tankegang og en flok pampere, der vil give pengene ud til muhammedanere kan få gratis luksusferie i Caribien.
Lad dog fru Jensen være i fred, så kan du beholde din snehytte og dyr du skyder uden at betale skat af gevinsten."


38Regner du med de vil starte et parti og spille efter demokratiets principper har du vist ikke set og forstået ret meget af hvad der foregår andre steder.

Det ligner lidt ankaglerens forestilling om at det vil blive noget i stil med 1. verdenskrig hvor de stillede op geled mod geled i skyttegravene.

Hvor store var det nu, at Danskernes parti nåede at blive?39
Samfund- & Kultur / Også denne sammenligning er helt fin
« Dato: Februar 19, 2018, 05:18:49 pm »

40
Samfund- & Kultur / Du lyder som en sand lutheraner
« Dato: Februar 19, 2018, 04:50:12 pm »


Nok fordi disse 'muhammedanere' har en religion der er lige stik modsat og ikke levner nogen plads til Demokrati. Det vil være som at bede djævelen læse op af dagens tekst på prædikestolen i den Danske folkekirke. ;))"Derfor maa du vide, kære Kristne, og tvivl ikke paa det, at du efter Djævelen ikke har nogen bitrere, giftigere, hæftigere Fjende end den rigtige Jøde, der for Alvor ønsker at være Jøde.

Der kan maaske være nogle iblandt dem, som tror, hvad Koen eller Gaasen tror. Dog Afstamningen og Omskærelsen hænger ved dem alle. Derfor giver man dem i Historien ofte Skyld for, at de forgifter Brøndene, stjæler Børn og udsuger deres Blod, som i Trent, Weissensee o. s. v. De siger ganske vist nej.

Men enten det nu er saadan eller ikke, saa ved jeg vel, at det ikke mangler dem paa fuldstændig Beredvillighed dertil, dersom det kunde lykkes dem hemmeligt eller aabenlyst at gøre dette i Gerning.

Det bør du stole paa og rette dig efter. "

Citat af Martin Luther 1542
41
Samfund- & Kultur / Tilbage til tråden
« Dato: Februar 19, 2018, 01:28:50 pm »42
Fri Debat / Gamle millionær fru Jensen og hoppeborgene
« Dato: Februar 19, 2018, 01:03:11 pm »
Her er en af begrundelsene for jeg mener socialist typer som genuine troll, vil være til skade for samfundet, med den slags foragt for forslag til bedre sikkerhed for arbejderne.
Se hvordan hun kalder faldsikkerhed for hoppeborge. Hvad mon hun vil kalde redningsbåde på skibe.

Kan nogen oplyse mig om hvorfor socialister nærmest altid gør grin med noget der kan redde liv.
Jeg mener hvis et liv kan reddes med faldsikring, hvorfor så ikke gøre det ?
Gad vist om faldseler også er til grin og kaldes hoppegynger.


Jeg undrer mig også over anklageren ønsker at fremstå som en slags helgen.Det er jo ikke andres ve og vel der optager ham.
Arbejdere, gamle Fru Jensen, kystsikring af folk hjem og indbo m.v.

Jeg er indstillet på, at samfundet skal hjælpe gamle fru Jensen, hvis hun ikke har til dagen og vejen - men Anti er mere bekymret for arvingerne.

Mange gamle mennesker er millionærer, fordi samfundsudviklingen har betydet, at deres hus er blevet en formue værd. Jeg synes jo, at gamle millionærer skal bruge deres formuer først - og så kan de få hjertevarm hjælp.

Samfundet er på den måde en forsikring for, at gamle fru Jensen ikke behøver at frygte fremtiden.

Anti-rød er mere bekymret for, at han ikke kommer til at arve nok - så ingen skal røre gamle fru Jensens store formue - og der er ingen kvaler - naboen betaler.Det er altid de andres skyld

Sikkerheden på arbejdspladserne er selvfølgelig ejerens ansvar, fordi han ejer virksomheden - men hvis arbejdsgiveren ikke lever op til sit ansvar - så er det socialisternes skyld i anti-rød samfundet. Kapitalisterne lærer allerede i børnehaven at sige med himmelvendte øjne: "De' ikk mig" - når de laver noget lort - og så får nogen andre skylden.

Derfor er det i Antis øjne socialisterne, der skal sørge for hoppeborge på byggepladserne. Så kan man nemlig give socialisterne skylden, hvis der ikke liiige er en hoppeborg, når en arbejder falder ned  :big_grin:

Nu er tonen ligesom slået an: alt, hvad der er godt, er kapitalisternes fortjeneste - og når arbejdsgiverne fejler - er det socialisternes skyld  :tatice_03:

Det har vi for længst vænnet os til. Jeg vil bare lige minde om det igen.
43
Samfund- & Kultur / Vi beskytter alle
« Dato: Februar 19, 2018, 02:16:58 am »
Det er jo så jeres mening ... :ahappy: ... meen det siger jo lidt om de mennesker i beskytter, at man i sit eget Land ikke har lov til at have en mening uden man skal trues ... :ermm:

Det er meget vigtigt, at borgerrettighederne gælder for alle - også muslimer - men altså i lige så høj grad for Indre Mission, Jehoves Vidner, nazister osv.

Allerede i skolen forsøger vi at opdrage jeres børn til at stoppe mobberiet, så børnene kan lære noget - men det kan godt være svært, fordi de er opdraget til at mobbe anderledes tænkende hjemmefra.
45
Der er vel så mange politikere, der er under bevogtning. I USA har man nogle steder vagter på skoler for at forhindre, at elever medbringer våben. Vi har også soldater med skarpladte våben til at bevogte de kongelige.

Muligt ... Men nu har vi jo ikke USA tilstande endnu ... Desuden - så er der vist ikke mange røde politikere der er under bevogtning ... Pudsigt, ikke ?? ... :w00t: Kan du forestille dig hvorfor ?? ... :ahappy:

De røde er bedre mennesker, så der er ikke så mange, som bliver sure på dem   :smile1:

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 1083