Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 1427
31
Samfund- & Kultur / Tag det med et gran salt
« Dato: December 16, 2018, 02:08:26 pm »


"Ifølge Europols seneste årlige rapport om terrortrends i alle EU-landene tegnede venstreekstremister sig i 2016 for 27 fejlslagne, forhindrede eller udførte angreb − en skarp stigning fra 2015 − mens højreekstremister kun stod bag ét angreb (et brandattentat mod en moské i Holland). Jihadister stod bag 13 gennemførte eller forpurrede angreb på tværs af EU.


Med til historien hører, at det ikke ligefrem altid er det samme, som vi andre forstår ved terrorisme.

F.eks. er et af de terroranslag, som er nævnt i TESAT's rapport autonome, som angreb PET's køleskab om natten (hvor kantinen var øde og forladt, og den sidste medarbejder forlængst havde lukket og slukket og var gået hjem).

Mange af de såkaldte terroranslag er ødelæggelse af materielle ting.

I Danmark var der f.eks. ifølge TESAT hele 8 terrorangreb i 2016. I 2015 var der 1 terrorangreb i Danmark og i 2014 var der 13 terrorangreb i Danmark.

Hvor mange kom så til skade ved de 22 terrorangreb i Danmark?

I 2015 var der angrebet på Krudttønden - og det var et rigtigt terrorangreb, som jeg forstår begrebet.

De øvrige 21 terrorangreb i Danmark er ikke terrorangreb, som de fleste forstår begrebet.

Hvis du er uenig, kan du da nævne de 8 terrorangreb i Danmark 2016.

Gider/kan du det?

32
Samfund- & Kultur / Det er ikke så let, som det lyder til at være
« Dato: December 16, 2018, 01:38:17 pm »
Jo, men jeg ser sådan på det, at det er bedst muslimske terrorister er i fængsel - netop for at resten af samfundet kan få fred (for deres onde handlinger.)

Vil det sige, at i "Klondyke Carl-samfundet" vil man fængsle forebyggende, fordi man tror, at bestemte borgere engang i fremtiden vil overtræde loven?

Måden at reagere på

Jeg tror f.eks. ikke, at du vil tage spørgsmålet alvorligt, og at du i stedet for at svare, vil beskylde mig for at være ligeglad med, om muslimer terroriserer uskyldige borgere, når de hamrer ind i dem på julemarkedet og smadrer dem, så blodet sprøjter ud over asfalten.

Så vil jeg spørge, hvor mange gange muslimerne da er hamret ind i danskere som julehygger?

Det vil gøre dig endnu mere sur, og så vil jeg få skylden for, at muslimerne hamrede ind i et julemarked i Tyskland sidste år, og at jeg elsker islam - selvom jeg er ateist.

Er der noget at sige til, hvis en debattør ikke gider at deltage i det mønster hundreder af gange, og i stedet for viser et billede af nogen får?


33
Politik / Sv: Brexit - mistillidsvotum mod Theresa May
« Dato: December 16, 2018, 12:18:08 pm »
Jeg synes det er rigtigt. Det ville være mest demokratisk, hvis briterne fil lov til at stemme om den aftale, der nu foreligger med EU.

De ville stemme imod, men sådan er demokrati. Der er ingen garanti for, at briterne vil stemme for det samme, som man selv går ind for.

Brexit-tilhængerne er ihvertfald arge modstandere af direkte demokrati. De har et diktatorisk syn på beslutningsprocessen.
34
Fra medierne / fedt skriver også mest om de andre debatdeltagere
« Dato: December 16, 2018, 11:56:20 am »
Profilgætteri.? helt ærligt har i ikke nogen gange tænkt over hvem der gemmer sig bag de forskellige profiler.? Ikke fordi jeg går så meget op i det, jeg er her kun periodevis men har da fra tid til anden undret mig lidt vedr. det.

Jeg vil nok medgive dig at han måske er lidt speciel men er der ikke plads til den slags mennesker i din socialdemokratiske verden.? ;)

Fedt bruger det meste af sin til på at angribe andre debatdeltagere personligt. Det er åbenbart hans opfattelse af debat. Det gælder for ham om at overvinde "de andre".

Nogen skriver hele tiden om Poul Jørgensen, og ikke om andet - og så bliver Poul Jørgensen tosset i hovedet, og det er åbenbart vældig interessant for nogen.

Det går heller ikke ude i det virkelige liv, hvis der er nogen, som hele tiden snager i arbejdskammeraternes liv og mundhugges om det konstant - Socialdemokrat eller ikke Socialdemokrat.
 

35
Endnu et protest parti i en række af mange.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/pensionister-goer-oproer-stifter-nyt-parti/7441059?fbclid=IwAR0vrfciajlWjDJabFHyziZp-eFRirsDxlKZ8gvd04duYkcKRJQcQPETGew

Ikke at jeg vil kalde dem pjalteproletariat.

Vel vil protestpartierne da fylde noget i fremtiden, men der er slet ikke tabere nok til, at de kan få magten i Vesteuropa.

De skal nu godt gøre det sværere at regere, for de vil være nok til at spænde ben for den ene eller den anden blok. Måske begge to.


36
Det drejer sig om de vietnamesiske krigsflygtninge, der alle ankom til USA , før de diplomatiske bånd mellem USA og Vietnam blev etableret i 1995.

Her lidt fakta om de vietnamesiske flygtninge i USA. De scoreren anelse ringe på de fleste integrationsfaktorer. Især sproget. Men de har højere beskæftigelsesgrad end ameriaknerne.

https://www.migrationpolicy.org/article/vietnamese-immigrants-united-states-5

Jeg kan se i dit link, at hele 77% af vietnameserne er blevet amerikanske statsborgere, så det er nok begrænset, hvor mange Trump kan udvise.


37
Fra medierne / Sv: Julehilsen til fulde grønlændere 2018
« Dato: December 16, 2018, 03:02:50 am »
Der forekom tidligere fulde grønlændere i DK. Men vi fik at vide at det typisk var ferierende, som havde et normal arbejdsom hverdag i Grønland, uden adgang til alkohol. Til tider hård hverdag i fiskeriet. Når de kom til Danmark og de gode billige sager, så benyttede de sig afdet.

Jeg ved ikke hvad du hentyder til. man kan da købe alkohol. Det er bare dyrt.

I Thule (ikke basen) kan man ikke købe stærk spiritus, og det kan man heller ikke i de to små Østgrønlandske byer. De er meget isolerede, og for at komme til fra Østgrønland til Vestgrønland skal man tit flyve over Island og nogen gange over Københavns Lufthavn.

De går helt amok, når de kommer herover. Så vågner de lige, og så drikker de noget snaps og falder i søvn igen  :big_grin:

Det er ligesom da jeg var 17, og besøgte min faster i Lysekil. Da kunne man slet ikke købe alkohol i byen, men skulle ind på spritbolaget i Göteborg for at købe noget.

Da der så var rejefest i byen, så gik de helt amok. Der var konstant politibiler med udrykning hele natten, Det lignede også en slagmark, med tilsyneladende døde mennesker strøet rundt omkring på vejene og i haverne  :big_grin: Jeg har aldrig set noget lignende.

Jeg har også oplevet noget i Nordnorge. Man kunne ikke købe alkohol, men halvdelen af den lille brugs bestod af gær, vinballonerm essenser osv.

Så var der ellers fest, og nogen drak 80% af dunke - og det kan ellers godt slå. Der var en, der kørte ind i mit telt på motorcykel. Det var heldigt for ham, at der ikke var en lensmand i byen.

Ikke at jeg kunne kommunikere med ham, men jeg kunne også rette teltstængerne så nogenlunde ud igen  :smile1:

Her har vi nu ikke forbud, men det er dyrt.38
Fra medierne / Det er ikke så sært
« Dato: December 16, 2018, 02:45:51 am »
De her links spænder over mere end femten år, og de viser alle det samme. Danskerne drikker mere  :smile1:

Ja, både læst og også konstateret ved selvsyn. For 40 - 50 år siden sås der meget til fulde grønlændere. Det har man ikke set de sidste 30 år.

En almindelig Carlsberg koster 16-17 kroner + 2 kr. i pant.

6 billige Faxe øl på tilbud koster 69,95 kr. - men de er kun på 4,0 procent. Det er det billigste alkohol, man nogen sinde kan købe.
39
Fra medierne / Der er heller ikke narkotika i Grønland
« Dato: December 16, 2018, 02:16:52 am »
Der er lidt hash, men ikke ret meget, og det er det eneste narkotika, der er i Grønland  :smile1:

40
Fra medierne / Sv: Julehilsen til fulde grønlændere 2018
« Dato: December 16, 2018, 02:13:42 am »
De er mere end fulde i Qoqartoq.

Iisartakkat navianartut ingerlaartut!

Napparsimaveqarfik Qaqortoq iisartakkanik Ritalin Uno aamma Motiron-inik tillittoqarsimasoq Nakorsaaneq ilisimatitsivoq, iisartakkat medthylphenidat akoqarput. Tillinneqartullu katillugit iisartakkat 2662-llutik. Iisartakkallu assigiinngitsunik sakkortuseqarlutik, tassa: (10, 30 aamma 40 mg.) eqqartorneqarput.
Iisartakkat ulorianarsinnaaneri pillugit mianersoqqussutigineqartoq aamma nakorsaanerup oqaatigaa, iisartakkallu iioraqqunagit.
Iisartakkat tillinneqartut pillugit ilisimannittut imal. iisartakkanik neqeroorfigitissimasut Politiinut saaffiginninnissaat kissaatigaarput.

Iisartakkat iiorarsimagaanni kingunerikkajuttarpai uummammik kassuttoorneq, meriannguneq, meriarneq, sajukulunneq aammalu kissarneqalerneq.
Aammattaaq eqqarsartaatsikkut ajortumik sunniutaasinnaallutik.
Iisartakkallu atoreernerisa kingunerani qasoqqaneq nikallungarujussuarnerlu ersiutaasinnaallutik.
Ilisimatitsissutigaarpullu annertuumik iioraaneq inuunermut ulorianartorsiortitsisinnaammat.

Vagtcentralen / Kalaallit Nunaanni Politiit

Der står noget om medicin  :big_grin:

41
Fra medierne / Sv: Julehilsen til fulde grønlændere 2018
« Dato: December 16, 2018, 02:11:55 am »
Det eneste grønlandske ord jeg kan er 'usuk'.

Hvorfor kommer det ikke bag på mig   :big_grin:

43
Politik / Sådan var det engang
« Dato: December 16, 2018, 01:28:37 am »
I klassisk politologi kaldes de "Pjalteproletariatet". De har intet at miste. Når de rejser sig i vrede, er det gerne under paroler om "Social retfærdighed". Men deres oprør plejer at ende med at bringe højrediktatorer til magten. Hitler f eks.

Sådan anser jeg protesterne i Frankrig. Og faktisk også Trump.

Når det var sådan for mange år siden, så skyldtes det, at der var mange proletarer, men det er der ikke mere.

De fattige kommer slet ikke i nærheden af at være flertallet, og det ville jo gøre det jo lettere at lave revolution, hvis de havde været mange  :smile1:

I USA er det lidt anderledes, fordi der er særlig stor ulighed, men heller ikke i USA udgør de noget flertal. Det føles dog som mange, når de brøler til Trumps kampagner - ligesom man får fornemmelsen af, at der er mange muslimer i Danmark, når man går en tur på Hovedbanegården.

Det er i høj grad bønderne, der har stemt på Trump, og en del af dem har fortrudt.

Han har ikke været en populær præsident - selvom du tror det :smile1:


44
Det er komplet betydningsløst. Men det han opnår, er at give et indtryk af handlekraft. Og det plejer at give opslutning.

Vi har lige set det Lindholm. Der skal bruges store ressourcer på det pjat. Sagesløse bliver belemret. Det er komplet uden betydning. Men alligevel er der jubel.

.

Det har ellers skabt problemer i Trumps eget parti, hvor mange Republikanere peger på, at de vietnamesiske bådflygtninge stemmer Republikansk, fordi de hader kommunister (som de kæmpede imod i Vietnam).

Republikanerne fik jo smæk ved midtsvejsvalget, og det gør især ondt, at Republikanerne tabte samtlige pladser i Orange County i Californien, som indtil nu har været Republikanernes største højborg i Californien.

Det skulle skyldes Trump-effekten. Det er i hvert fald, hvad Republikanerne selv siger.

Du kan selv læse det her: https://www.politico.com/story/2018/12/15/trump-vietnam-war-refugees-california-gop-orange-county-1066639

Jeg synes generelt, du overvurderer Trump groft  :smile1:

45
Fra medierne / Loke
« Dato: December 16, 2018, 12:48:13 am »
Er i bekendt med udtrykket: Persona non grata.? Herregud, fordi manden tror på reptiler og truslen fra  Illuminati om en ny verdensorden og trekanter og hvad ved jeg, er det vel ikke nødvendigt at køre på ham. ;)
Skær reptilerne og det andet gøjemøg fra og i har en udmærket debattør, han har da lavet flere gode indlæg der ikke omhandlede noget med trekanter.

Så hvad er problemet.? ;))

Bare husk at ordet er frit her. Selvfølgelig til en vis grænse, den synes jeg ikke at han har overskredet.

Problemet er, at han har skrevet hundredvis af indlæg og kommentarer, hvor han gætter på, hvem der har flere profiler og hvem de er.

Det er trættende, og det skaber splid. Vi vil gerne debattere i stedet for alt det personævl.

Jeg gider ikke at skrive mere om det, for hvad rager det os.Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 1427