Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 968
31

Hvad jeg ved af så er det kun statsborgere der har stemmeret i et NMRstyret samfund. Da ikke-vestlige bliver sendt hjem i et NMR styret samfund så har kun svenskerne stemmeret i Sverige hvis NMR fik magten.

Det passer da ikke. Hvis svenskerne stemmer for, at indvandrerne ikke skal sendes hjem, så bliver de da ikke sendt hjem - som du ellers fremstiller demokratiet i et et NMR styret samfund her.

Vi så jo lige at udsmiderpartierne kun fik op til 0,2% af stemmerne ved kommunalvalget - så der er ingen grund til at tro, at svenskerne vil stemme for at indvandrerne skal smides ud.

Det er en ommer.

32
Fra medierne / Din tanke om at føre politik i fantasiland fornægter sig ikke
« Dato: November 23, 2017, 10:49:27 am »


Debatsvinet:
Dermed vil den stakkels lille drengs død formentlig føre til flere små drenges død.
Tænk lige over den, AnklagerDet er også et svar til Debatsvinet

Du argumenterer for, at man kan stoppe indvandringen over Middelhavet i fantasiland.

I den virkelige verden kan indvandrerne skjule sig blandt EU's 30 millioner muslimer.

Hvis man sender bådflygtninge tilbage vil de bare forsøge igen, indtil de kommer ind (for at leve illegalt i EU).

Man kan højst begrænse antallet.

Nu ved jeg godt, at I begge to går ind for at udvise alle muslimer i EU - men vi har lige set ved kommunalvalget, at "udsmider partierne" ikke så meget som kan komme i nærheden af at få en procent af stemmerne - så muslimerne bliver ikke smidt ud i den virkelige verden.

Derfor er det naivt.


33
Dyr / Sv: Man undrer sig over hvordan ulve overlever i naturen :-)
« Dato: November 23, 2017, 10:11:07 am »
Ja - dyrlæger opererer somme tider knoglestumper ud af spiserøret eller længere nede i tarmsystemet.

https://www.netdyrlaege.dk/leksikon/hunden/sundhed-hos-hund/48-fodring4/506-grillmad-der-er-farlig-for-din-hund

Der er nu ingen grund til at blive hysterisk, hvis hunden har spist nogen knogler og opfører sig normalt.

Et lidt darwinistisk input..........

Der har eksisteret hunde og hundelignende rovdyr på jorden i millioner af af år. En stor del af deres næring har været fugle, med ben og det hele. De har ikke alene overlevet. Arten har overlevet, ikke nødvendigvis det enkelte individ. Hvis arten havde taget skade af at spise kyllingeben, ja, så havde der slet ikke været hunde i dag, men uddøet, efter princippet om "Survival of the Fittest".


Problemet med de betragtninger er, at det er tilberedte kyllingeben man advarer imod. Altså kyllinger der er kogt eller stegt, hvor benene splintrer mere.

Citér

Jeg er egentligt ligeglad med folk fodring af hunde med det ene eller det andet. Ser bare med undren på den dekadance der er med hunde. Det er enormt ressourcespild. Det kalorieforbrug, som vore hunde optager, kunne ernære hele Kina.

Men sådan er kapitalismen. Vi frådser, mens andre bliver underernærede. Mens vi plyndrer naturgrundlaget, også for ressourcer til at fodre hunde med.

34
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 23, 2017, 10:07:20 am »
Der er mange typer nationalisme der går ind for hjemsendelser. Der er nationaldemokratien hvor man ønsker at bevare det styre der er i dag og bare går ind for hjemsendelser. Så er der nationalsocialisme som vi begge kender. Der er også Alt-Højre, Metaxisme (som Gyldent Daggry går ind for) nationalliberalisme hvor man går ind for hjemsendelser men ellers går ind for et frit liberalisk marked og en del andre typer. Du får det til at lyde somom der kun findes nationalsocialisme.

Jeg får det til at lyde som om nationalsocialister bare har kaldt sig noget andet.

Det har ikke virket efter hensigten, for folk stemmer ikke på dem alligevel. Nordiska motståndsrörelsen kalder sig derfor også for nationalsocialister, men de vil afskaffe det svenske demokrati, som vi kender det.Nordiska motståndsrörelsen bruger dette billede for at vise, hvad de mener.

De fortæller meget om hvad deres form ikke er, men ikke meget om, hvad det er.

Det er noget tågesnak om at oldtidens grækere - som de påstår opfandt demokratiet - ville vende sig i deres grav, hvis de så vores form for demokrati.

I oldtidens Athen var der kun en lille elite, som havde stemmeret - så jeg formoder at det kun vil være partimedlemmer, som får stemmeret (så man f.eks. ikke risikerer at svenskerne stemmer for, at jøderne eller araberne må bo i Sverige) - men Nordiska motståndsrörelsen siger det ikke direkte.

35
Fri Debat / Sv: Stemme blankt
« Dato: November 23, 2017, 02:38:28 am »
...  du bare bliver marionetdukke for Illuminati og frimurerne. :yes:

Kan vi få nogen navne og ansigter sat på dem?
36
Alt det andet / Tjoeh
« Dato: November 23, 2017, 02:23:35 am »


Mon ikke han nærmere er en drillepind, der har ladet sig inspirere af mig? Jeg tror det. Lidt ligesom ham Venstrefløjens Hævner, der også udgiver sig for dig. Eller vil have folk til at tro, at I er den samme. :yes:Da jeg læste teksten tænkte jeg, at det var skrevet af dig, og overvejede om jeg skulle skrive det - men jeg bed mærke i pyramiden og afstemningen, og tænkte - at så dum er du alligevel ikke at gøre det, hvis du ville snyde os med en ny profil - og så skrev jeg det om din kone i stedet  :yes:


37
Alt det andet / Sv: Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 23, 2017, 02:12:37 am »


Nicket Frederico er tydeligvis også et forsøg på at lyde italiensk (da jeg også er Italien-venlig). Blot vil jeg gøre opmærksom på, at han med sin stavefejl afslører, at han ikke selv er italiensk-kyndig. Frederik staves FEDERICO på italiensk og ikke FREDERICO! Det minder mig om dengang, PJ udgav sig for en italiener og kaldte sig nossuno. Det hedder nemlig nessuno (det betyder ingen) og ikke nossuno på italiensk, så også dengang afslørede han sine begrænsede italiensk-kundskaber. :blum:

Om det så er PJ eller den falske PJ, der står bag spøgefuglen Frederico, skal jeg dog være usagt.

Hvorfor skulle man ikke kunne gøre det med vilje?


38
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 23, 2017, 01:55:54 am »
Der er løgne og halve sandheder i hvad du skriver ovenfor
''Efter at forgængeren Nationalsocialistisk Front var blevet nedlagt, blev Svenskernes Parti oprettet''
Der var to partier. Dem der ikke ville være nationalsocialister gik med i Folkfronten som senere skiftede navn til Svenskernes Parti og dem der stadigvæk ville være nationalsocialister gik med i Nordiske Nationalsocialister. I 2013 blev NNS nedlagt da de blev enige med NMR (på det tidspunkt hed de SMR) fordi de mente at 2 bevægelser der begge var nationalsocialister var dumt

, Partiet opnåede valg ved det svenske kommunalvalg i 2010 i Grästorp kommune, hvor 102 personer (2,8 procent) stemte på partiet.

Daniel Höglund, som blev valgt ind i Grästorp kommune boede i praksis ikke i Grästorp kommune, og skattestyrelsen ændrede derfor hans folkeregisteradresse. Det medførte, at partiet kun havde mandatet i et par måneder''

Ikke noget forkert her

''Svenskernes parti blev opløst den 10. maj 2015 på grund det dårlige valgresultat''
Heller ikke noget forkert her

''Deres efterfølger hedder NMR''
Det ved du godt er en kæmpe stor løgn. NMR er MEGET ældre end SvP og det ved du også godt selv. NMR blev grundlagt i 1997 og Svenskernes Parti blev grundlagt i 2008 (under navnet Folkfronten)

'' og det vil sandsynligvis gå dem ligesom forgængerne Nationalsocialistisk Front og Svenskernes Parti''
NMR er meget større end nogen anden bevægelse i Norden. De har også selv sagt at de kommer til at få mange flere stemmer end SvP gjorde i 2015. Og SvP er stadigvæk ikke en forgænger da NMR er blev grundlagt i 1997 og Svenskernes Parti blev grundlagt i 2008 (under navnet Folkfronten)

''Det er ikke ulig i Danmark, hvor vi har haft mange politiske dannelser på den yderste højrefløj, som har været døgnfluer.''
Du er klar over at NMR er en bevægelse der vokser hvert år og har mange år på bagen? Det er den største bevægelse på den yderste højrefløj i hele norden og har været det i rigtig mange år. Det er svært at kalde sådan en bevægelse og parti for en døgnflue

''Har du nu allerede opgivet Stram Kurs?''
Jeg går ind for hjemsendelser og støtter alle der også går ind for hjemsendelser. Stram Kurs er et alt for nyt parti så det siger sig selv at det var en fiasko. Når man ser at de ikke har så meget politik på deres hjemmeside og de ikke rigtig er kendt indnu (modsat NMR som er ekstremt kendt og DP som var en del mere kendt i 2013) Så giver deres valgresutat god mening.

Jeg regner slet ikke sådan.

For det første kan jeg ikke se den store forskel på nogen af de partier, vi har nævnt her. Over hele Europa blev nationalsocialister træt af at være i Hitlers skygge, fordi de ikke blev valgt ind, og så blev det moderne at forsøge at kalde sig noget andet - men det har været gammel vin på nye flasker.

Det er ligesom - at Dansk Front blev opløst, og så opstod  Danmarks Nationale Front - men det er de samme mennesker - Tordenskjolds soldater.
39
Alt det andet / Har politisk ukorrekt fået sig en kone?
« Dato: November 22, 2017, 10:52:59 pm »
Du må undskylde, men det virker som om, du har fået politisk ukorrekt til at hjælpe dig med at skrive det der.

Er du hans kone?


40
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 22, 2017, 10:40:45 pm »
Det valg jeg glæder mig mest til nu er valget i Sverige næste år. Jeg er så spændt på hvor mange der vil stemme på NMR næste år.

Det er ret let at gætte sig til.

Efter at forgængeren Nationalsocialistisk Front var blevet nedlagt, blev Svenskernes Parti oprettet, Partiet opnåede valg ved det svenske kommunalvalg i 2010 i Grästorp kommune, hvor 102 personer (2,8 procent) stemte på partiet.

Daniel Höglund, som blev valgt ind i Grästorp kommune boede i praksis ikke i Grästorp kommune, og skattestyrelsen ændrede derfor hans folkeregisteradresse. Det medførte, at partiet kun havde mandatet i et par måneder.

Svenskernes parti blev opløst den 10. maj 2015 på grund det dårlige valgresultat. Deres efterfølger hedder NMR, og det vil sandsynligvis gå dem ligesom forgængerne Nationalsocialistisk Front og Svenskernes Parti.

Det er ikke ulig i Danmark, hvor vi har haft mange politiske dannelser på den yderste højrefløj, som har været døgnfluer.

Har du nu allerede opgivet Stram Kurs?

Du kommer da lidt omkring  :smile1:


41
Politik / Sv: Kommunalvalg 2017, live
« Dato: November 22, 2017, 09:20:22 pm »

Nye Borgerlige ligger i skrivende stund på 0,9% og har altså haft en del lavere tilslutning end, i hvert fald jeg, havde forventet. Det lykkedes dem dog at vinde en plads i byrådet i Hillerød.

En plads de havde i forvejen vel at mærke.
Til gengæld mistede de faktisk 11 pladser i byrådene på landsplan, så der er vist ikke meget at juble over.

https://www.altinget.dk/artikel/her-er-de-12-byroedder-nye-borgerlige-allerede-har-i-hus

Det er meget bemærkelsesværdigt, at Nye Borgerlige har kunnet tiltrække hele 12 afhoppere fra andre partier, når de kun kan få en enkelt valgt ind.

Jeg vil skyde på, at Nye Borgerlige får 1,8% ved folketingsvalget - og så er det farvel - men man kan aldrig "vide" i politik.
42
Så du GYSER ikke? Der er pænt mange der.

Der var omkring 700 nazister forsamlet - men til sammenligning var der mellem 60.000 og 100.000 demonstranter på Christiansborg Slotsplads under FN's klimakonference COP15 - og Danmark er ellers et lille land.

Derfor besvimer vi ikke.

Er det rigtigt, at NMR's demokratiopfattelse går ud på, at kvinderne ikke skal have stemmeret og at det kun er en lille elite, som må stemme ved valgene - ligesom i oldtidens Athen?43
Politik / De er sure sagde ræven, den kunne ikke nå rønnebærrene
« Dato: November 22, 2017, 08:45:43 pm »


Jeg kan ikke lade være med at poste noget, som jeg synes Dansk Samlings formand, Morten Uhrskov Jensen skriver så fint dagen derpå:

Han undskylder først på sin hjemby Sorøs vegne, fordi "738 borgere demonstrerede, at de har et pseudoreligiøst gen."

Om København skriver han: "Partierne SF, RV, EL og Alternativet fik tilsammen 46,1 % af stemmerne! Alternativet alene 31.570, hvilket viser med al tydelighed, at et ganske stort segment af danskerne er pseudoreligiøse mennesker, der under normale omstændigheder ville søge mod Jehovas Vidner, Scientology eller andre, ja netop alternative fænomener."
(Jyllands-Posten i dag.)

Nu er det ikke fordi jeg synes godt om Alternativet - men Morten Uhrskov Jensen virker nærmere som en bitter mand med den udtalelse, fordi Dansk samling kun fik 77 stemmer eller 0,1% af stemmerne i AArhus - og på Frederiksberg hvor Lone Nørgaard var opstillet fik Dansk Samling 56 stemmer eller 0,1% af stemmerne.

Overvejelser om at Dansk samling bør opgive at stille op - havde været mere på sin plads. Det er ikke alene kommunalvalget, der er kikset - Dansk Samling har kun samlet 589 stillere for at opstille til folketingsvalget efter flere års arbejde på at opstille.

Selverkendelse er ikke hans stærke side.


44
Fra medierne / Sv: Det vil nok fungere fint i fantasiland
« Dato: November 22, 2017, 08:20:54 pm »
Kan I huske, hvordan Anklageren himlede op forleden, om at vi (det er vist Der Rudi og mig) ikke kunne være vores opførsel bekendt, fordi vi kalder en vis person for Luder-Carlo?

Prøv at iagttage Luderkarlens "indlæg" her. Hvad er det første, han tænker på før noget som helst andet så som sanitet, forsyninger, boliger, alt muligt...? 
:JC_ghey:   :JC-hysterical:   :tease (2):   :dance2:

'Ankagleren' er Din-debats største hykler og Luder-Carlo er det mest bøvede og gennemført ulækre, jeg nogensinde har set på en debatside!

Ingen er kaldede til at give andre skældsnavne.

Ikke sandt Gnavpot.


45
Politik / Rettelse
« Dato: November 22, 2017, 08:08:53 pm »

I Københavns Kommune, hvor Torsken bor, fik Stram kurs 0,0006% af stemmerne, så det kan næsten ikke blive færre, når man skal ud på 4. decimal efter kommaet. Det er 146 stemmer ud af 300.330 stemmer.


Det er ikke rigtigt.

Stram Kurs fik 0,0004861 af stemmerne eller 0,049%.Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 968