Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 1290
16
Fri Debat / Sv: Danske Bank i stormvejr!
« Dato: September 19, 2018, 04:44:08 pm »
Jamen så er den ged barberet. Nordea - Danske bank OSV viser bare at det er pengene der bestemmer.
Gad vide om Danske bank nu skal have en eller anden bank pakke hjælp af vores politikere "hvidvaskningspakken" betalt af danske skattepenge.

Det gode spørgsmål er jo om os kunder kommer til at betale bøden som banken får i sidste ende, og hvad med aktierne i banken - de rasler jo ned nu?

Som Fedt skriver, så er der endda en mulighed for, at de danske skatteydere også kommer til at betale  :bad:


17

Der er også kun masser af anti Assad propaganda på DDR.

Skal du nu også til at hylde muslimske landes fortræffeligheder?

Der har aldrig været nogen muslimske lande med et sympatisk styre.

18
Fri Debat / Strudsen Licensnægteren
« Dato: September 19, 2018, 04:33:14 pm »
Hvad har Rudis profilfoto med tråden at gøre?Licensnægteren er en struds, som ikke kan tåle, at man nævner nazister, selvom de lever i bedste velgående under nye navne.

Det er mega-sært - fordi han selv har skrevet multiple oplæg, hvor han både citerer nazister og linker til nazister.

- og så slutter han af med at efterlige mig ved at skrive noget med GYYYYYYYYYYYS.

DerRudi har hyldet Søren Kam

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=3723.0

Søren Kam er en tidligere Waffen-SS-officer, som nok er mest kendt, fordi han i mange år har været eftersøgt af de danske myndigheder for mordet på B.T.s redaktør Carl Henrik Clemmensen i 1943.

Det er åbenlyst udemokratisk at skyde chefredaktøren, fordi han skrev noget negativt om Povl Nordahl-Petersen fra den nazistiske avis, “Fædrelandet”.

Søren Kam var officer i Schalburgkorpset, som var forhadt af de danske frihedskæmpere. Én af de mest aktive grupper i Schalburgkorpset var Peter-gruppen - som stod bag mordet på Kaj Munk og mange andre gæve danskere.


19
Fri Debat / Sv: Venstresnoet degn: Dansk Folkeparti truer demokratiet!
« Dato: September 19, 2018, 12:30:51 pm »
Jeg er bare imod skabs-nazister som dig - og har ikke noget imod Dansk Folkeparti, fordi de står på demokratiets grund  :smile1:

Det er ikke tilfældigt, at du har SS-soldater i dit avatar.

http://www.ww2incolor.com/german/WaffenSS_001.html

Du har også tidligere haft Reichsführer-SS Heinrich Himmlers personlige adjudant som profilbillede.Det var ham her

20
Fri Debat / I øvrigt har du kuglejord/flad jord på hjernen
« Dato: September 19, 2018, 12:16:37 pm »
Newtons love beskriver sammenhængen mellem et legemes masse og legemets acceleration - og det er meget andet end tyngdeaccelerationen.

F.eks. - når du åbner en dør, påvirkes døren (som besidder en masse) af den kraft, din arm trækker med og bliver dermed sat i bevægelse.

Der er forskel på, om det er en let dør eller en tung dør, som man har i en bankboks, og det har ikke en fløjtende fis med en flad jord at gøre.

Prøv da at mærke forskel på hvor stor en kraft du skal bruge for at åbne en tung dør eller en let dør.

Det behøver du ikke noget fancy udstyr for at efterprøve  :smile1:
21
Politik / Russernes nyttige idioter
« Dato: September 19, 2018, 12:05:44 pm »
:dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

Russernes nyttige idioter er en meget god betegnelse for de, der hopper på russernes falske nyheder og konspirationsteorier - selvom de ellers bor i de vestlige lande.


22
Fri Debat / Sv: Langt ude - og en meget sær måde at tænke på
« Dato: September 19, 2018, 11:39:56 am »
Tyngdekraft er en matematisk teori!?

Du påstår med andre ord, at hvis man ændrer den matematiske teori - så falder vasen ikke ned og knuses, hvis du skubber den ud over kanten på bordet.

Den matematiske teori kører på en kuglejord, hvis jorden i stedet er flad, kan du ikke bruge Newtons teori!

I så fald falder vasen ned i henhold til den beviste elektromagnetisme, som holder alt på plads på den flade jord! :yes:

Jeg holder mig til at vasen falder ned som den plejer, og at man kan beregne helt præcist hvordan den falder ved hjælp af Newtons love.

Newtons love er sande fordi de virker - så man f.eks. kan konstruere en dieselmotor.

Bilen kan køre og derfor er de sande.


23
Fri Debat / Sv: Danske Bank i stormvejr!
« Dato: September 19, 2018, 11:21:42 am »
Danske Bank har lagt sig fladt ned, fyret topchefen og har besluttet at donere halvanden milliarder kroner til en uafhængig fond, der skal bekæmpe økonomisk kriminalitet.

24
Politik / Korea-topmøde: Vil fjerne alle farer for krig
« Dato: September 19, 2018, 11:08:28 am »
Nord- og Sydkorea er på topmøde blevet enige om at ‘eliminere alle farer for krig på Den Koreanske Halvø’. Det siger Sydkoreas præsident, Moon Jae-in, ifølge AP og Bloomberg News.

Nordkorea er også villig til at lukke sit vigtigste atomanlæg, hvis USA gør det samme, skriver Reuters.

25
Politik / Jeg er ligeglad med dine konspirationsteorier
« Dato: September 19, 2018, 11:04:53 am »
Hvad har det ene med det andet at gøre? I forhold til den terror som AQ og ISIS har gjort (som du støtter da du er tilhænger af deres proxygruppe ''de hvide hjelme'') så er NMR/DNM en hyggelig bridgeklub for ældre.

Du holder med russerne, og jeg holder med de vestlige demokratier, og derfor er vi uenige i den her sag.


26
Politik / Fordi du dyrker russernes FAKE news
« Dato: September 19, 2018, 10:51:13 am »

Jeg har flere gange sagt at De Hvide Hjelme er en proxy gruppe for ISIS og AQ som er støttet af NWO. Dejligt at der kommer fokus på det herhjemme også.

Du er jo også tilhænger af nazisterne i NMR.


27
Politik / Trump (CIA) og Israel kalder De Hvide Hjelme for helte
« Dato: September 19, 2018, 10:47:56 am »
Assad styret og russerne har lagt de De Hvide Hjelme for had, fordi de rapporterer til pressen om drab på civile, når de har ryddet op.

Den amerikanske regering er af den stik modsatte opfattelse:

https://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2018/07/284286.htm

Hvordan gik det til, at De Hvide Hjelme blev ofre for propagandaen?

Den russisk støttede kampagne for at forbinde de frivillige redningsmænd med al-Qaida udstiller, hvordan konspirationsteorierne får rod: "Det er som en fabrik"

https://www.theguardian.com/world/2017/dec/18/syria-white-helmets-conspiracy-theories


28
Fra medierne / DR er mest populær
« Dato: September 19, 2018, 10:27:42 am »
Har lige set i telly, at DR skal spare ca 380 stillinger væk og DRs programmer vil blive endnu mere udvandede end de er i forvejen og det vil gå ud over brugerne.
Det der undrer mig når der fremkommer spareforslag, hvad med i stedet at barbere cheferne og ledernes høje lønninger? og så kun fyre det halve af medarbejderne.

I sidste uge havde TV2 det mest sete program, fordi VILD MED DANS er populært, men de fleste uger har DR de mest sete programmer.

http://tvm.gallup.dk/tvm/pm/2018/pm1837_LiveVosdal.htm


29
Fri Debat / Langt ude - og en meget sær måde at tænke på
« Dato: September 19, 2018, 10:20:26 am »
Tyngdekraft er en matematisk teori!?

Du påstår med andre ord, at hvis man ændrer den matematiske teori - så falder vasen ikke ned og knuses, hvis du skubber den ud over kanten på bordet.

30
Youtube anbefalinger / Æbler og pærer
« Dato: September 19, 2018, 09:50:01 am »
Nu savner gysekulturen igen, at der er noget at gyse over her i landet, og så leder de med lys og lygte i hele verden efter et passende gys.


Personligt oplevede og stoppede jeg en lignende episode på Blågårds Plads for 1½ år siden. 4-5 mellemøstligt udseende mænd stod og sparkede på en mand, der lå ned (blandt andet i hovedet, og han havde ikke hjelm på som i videoen). Jeg råbte efter dem samtidig med at jeg løb over mod dem og så løb kujonerne.
De kriminelle havde kastet en sten mod en cafépenge (mit gæt er at de ikke havde betalt beskyttelsespenge) og den unge mand, Peter (ikke hans rigtige navn) havde spurgt hvad de havde gang i. De havde sagt noget i stil med at han skulle fise af. Han var gået 5-7 meter væk og ringet til politiet. Han havde sagt, hvor han var på Blågårds Plads og nåede lige at sige at nu blev han overfaldet, da de kriminelle sprang på ham (politiet kunne fortsat høre angrebet i telefonen). Det var efter de havde sparket på ham i lidt tid at jeg så det og løb derover.
Den kvinde jeg var der med og et andet par kom lige efter. Efter der var gået 15-20 minutter (i denne periode fandt vi desuden en telefon på jorden som sandsynligvis var tabt af en af forbryderne) og der endnu ikke havde været skyggen af politi ringede jeg til dem. De sagde at de havde sendt patruljevogne af sted 3 gange. Om det er løgn eller ej skal jeg ikke kunne sige, men ingen af dem havde i hvert fald været på Blågårds Plads (eller i nærheden med udrykning) og telefonen, der kunne indeholde beviser var de ligeglade med. Imens jeg talte med politiet begyndte Peter at få det dårligt (fra sparkene i hovedet). Ikke en gang en ambulance ville politiet sende så vi endte med at måtte tage en taxa på skadestuen.

Udover der sikkert er to registrerede opkald hos 112 så kom denne sag aldrig ud i hverken døgnrapporten eller pressen. Der foregår masser, også i Danmark, men det er langt fra hver gang det kommer ud i offentligheden. Det gør det nemmere for folk som dig at lukke øjnene og lade som om alt er godt samt latterliggøre dem som rent faktisk lader fokus falde på problemerne.

Det synes jeg ikke, du kan sammenligne med at lede med lys og lygte i det kæmpestore udland efter et politisk korrekt gys.

Vi lever jo i en tidsalder, hvor vi kan få informationer fra 7 milliarder menneskers gerninger lige ind i stuen.

Det har du jo ikke gjort i det tilfælde, som du beskriver her. Kriminelle indvandrere skal smides ud med hård hånd.
Sider: 1 [2] 3 4 ... 1290