Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 1426
16
Fra medierne / Sv: Julehilsen til fulde grønlændere 2018
« Dato: December 16, 2018, 03:02:50 am »
Der forekom tidligere fulde grønlændere i DK. Men vi fik at vide at det typisk var ferierende, som havde et normal arbejdsom hverdag i Grønland, uden adgang til alkohol. Til tider hård hverdag i fiskeriet. Når de kom til Danmark og de gode billige sager, så benyttede de sig afdet.

Jeg ved ikke hvad du hentyder til. man kan da købe alkohol. Det er bare dyrt.

I Thule (ikke basen) kan man ikke købe stærk spiritus, og det kan man heller ikke i de to små Østgrønlandske byer. De er meget isolerede, og for at komme til fra Østgrønland til Vestgrønland skal man tit flyve over Island og nogen gange over Københavns Lufthavn.

De går helt amok, når de kommer herover. Så vågner de lige, og så drikker de noget snaps og falder i søvn igen  :big_grin:

Det er ligesom da jeg var 17, og besøgte min faster i Lysekil. Da kunne man slet ikke købe alkohol i byen, men skulle ind på spritbolaget i Göteborg for at købe noget.

Da der så var rejefest i byen, så gik de helt amok. Der var konstant politibiler med udrykning hele natten, Det lignede også en slagmark, med tilsyneladende døde mennesker strøet rundt omkring på vejene og i haverne  :big_grin: Jeg har aldrig set noget lignende.

Jeg har også oplevet noget i Nordnorge. Man kunne ikke købe alkohol, men halvdelen af den lille brugs bestod af gær, vinballonerm essenser osv.

Så var der ellers fest, og nogen drak 80% af dunke - og det kan ellers godt slå. Der var en, der kørte ind i mit telt på motorcykel. Det var heldigt for ham, at der ikke var en lensmand i byen.

Ikke at jeg kunne kommunikere med ham, men jeg kunne også rette teltstængerne så nogenlunde ud igen  :smile1:

Her har vi nu ikke forbud, men det er dyrt.17
Fra medierne / Det er ikke så sært
« Dato: December 16, 2018, 02:45:51 am »
De her links spænder over mere end femten år, og de viser alle det samme. Danskerne drikker mere  :smile1:

Ja, både læst og også konstateret ved selvsyn. For 40 - 50 år siden sås der meget til fulde grønlændere. Det har man ikke set de sidste 30 år.

En almindelig Carlsberg koster 16-17 kroner + 2 kr. i pant.

6 billige Faxe øl på tilbud koster 69,95 kr. - men de er kun på 4,0 procent. Det er det billigste alkohol, man nogen sinde kan købe.
18
Fra medierne / Der er heller ikke narkotika i Grønland
« Dato: December 16, 2018, 02:16:52 am »
Der er lidt hash, men ikke ret meget, og det er det eneste narkotika, der er i Grønland  :smile1:

19
Fra medierne / Sv: Julehilsen til fulde grønlændere 2018
« Dato: December 16, 2018, 02:13:42 am »
De er mere end fulde i Qoqartoq.

Iisartakkat navianartut ingerlaartut!

Napparsimaveqarfik Qaqortoq iisartakkanik Ritalin Uno aamma Motiron-inik tillittoqarsimasoq Nakorsaaneq ilisimatitsivoq, iisartakkat medthylphenidat akoqarput. Tillinneqartullu katillugit iisartakkat 2662-llutik. Iisartakkallu assigiinngitsunik sakkortuseqarlutik, tassa: (10, 30 aamma 40 mg.) eqqartorneqarput.
Iisartakkat ulorianarsinnaaneri pillugit mianersoqqussutigineqartoq aamma nakorsaanerup oqaatigaa, iisartakkallu iioraqqunagit.
Iisartakkat tillinneqartut pillugit ilisimannittut imal. iisartakkanik neqeroorfigitissimasut Politiinut saaffiginninnissaat kissaatigaarput.

Iisartakkat iiorarsimagaanni kingunerikkajuttarpai uummammik kassuttoorneq, meriannguneq, meriarneq, sajukulunneq aammalu kissarneqalerneq.
Aammattaaq eqqarsartaatsikkut ajortumik sunniutaasinnaallutik.
Iisartakkallu atoreernerisa kingunerani qasoqqaneq nikallungarujussuarnerlu ersiutaasinnaallutik.
Ilisimatitsissutigaarpullu annertuumik iioraaneq inuunermut ulorianartorsiortitsisinnaammat.

Vagtcentralen / Kalaallit Nunaanni Politiit

Der står noget om medicin  :big_grin:

20
Fra medierne / Sv: Julehilsen til fulde grønlændere 2018
« Dato: December 16, 2018, 02:11:55 am »
Det eneste grønlandske ord jeg kan er 'usuk'.

Hvorfor kommer det ikke bag på mig   :big_grin:

22
Politik / Sådan var det engang
« Dato: December 16, 2018, 01:28:37 am »
I klassisk politologi kaldes de "Pjalteproletariatet". De har intet at miste. Når de rejser sig i vrede, er det gerne under paroler om "Social retfærdighed". Men deres oprør plejer at ende med at bringe højrediktatorer til magten. Hitler f eks.

Sådan anser jeg protesterne i Frankrig. Og faktisk også Trump.

Når det var sådan for mange år siden, så skyldtes det, at der var mange proletarer, men det er der ikke mere.

De fattige kommer slet ikke i nærheden af at være flertallet, og det ville jo gøre det jo lettere at lave revolution, hvis de havde været mange  :smile1:

I USA er det lidt anderledes, fordi der er særlig stor ulighed, men heller ikke i USA udgør de noget flertal. Det føles dog som mange, når de brøler til Trumps kampagner - ligesom man får fornemmelsen af, at der er mange muslimer i Danmark, når man går en tur på Hovedbanegården.

Det er i høj grad bønderne, der har stemt på Trump, og en del af dem har fortrudt.

Han har ikke været en populær præsident - selvom du tror det :smile1:


23
Det er komplet betydningsløst. Men det han opnår, er at give et indtryk af handlekraft. Og det plejer at give opslutning.

Vi har lige set det Lindholm. Der skal bruges store ressourcer på det pjat. Sagesløse bliver belemret. Det er komplet uden betydning. Men alligevel er der jubel.

.

Det har ellers skabt problemer i Trumps eget parti, hvor mange Republikanere peger på, at de vietnamesiske bådflygtninge stemmer Republikansk, fordi de hader kommunister (som de kæmpede imod i Vietnam).

Republikanerne fik jo smæk ved midtsvejsvalget, og det gør især ondt, at Republikanerne tabte samtlige pladser i Orange County i Californien, som indtil nu har været Republikanernes største højborg i Californien.

Det skulle skyldes Trump-effekten. Det er i hvert fald, hvad Republikanerne selv siger.

Du kan selv læse det her: https://www.politico.com/story/2018/12/15/trump-vietnam-war-refugees-california-gop-orange-county-1066639

Jeg synes generelt, du overvurderer Trump groft  :smile1:

24
Fra medierne / Loke
« Dato: December 16, 2018, 12:48:13 am »
Er i bekendt med udtrykket: Persona non grata.? Herregud, fordi manden tror på reptiler og truslen fra  Illuminati om en ny verdensorden og trekanter og hvad ved jeg, er det vel ikke nødvendigt at køre på ham. ;)
Skær reptilerne og det andet gøjemøg fra og i har en udmærket debattør, han har da lavet flere gode indlæg der ikke omhandlede noget med trekanter.

Så hvad er problemet.? ;))

Bare husk at ordet er frit her. Selvfølgelig til en vis grænse, den synes jeg ikke at han har overskredet.

Problemet er, at han har skrevet hundredvis af indlæg og kommentarer, hvor han gætter på, hvem der har flere profiler og hvem de er.

Det er trættende, og det skaber splid. Vi vil gerne debattere i stedet for alt det personævl.

Jeg gider ikke at skrive mere om det, for hvad rager det os.25
Det siger ikke meget om, hvem der er voldelige.

Jeg ved det ikke specifikt. men hvilke grupper plejer at være mest voldeligt disponerede - sådan historisk. Jeg tænker f eks på SA i Weimarrepublikkens sene tid. Det kan godt tænkes det er det samme segment på færde i Paris.

Det gør den yderste venstrefløj og den yderste højrefløj f.eks.

- også fodboldfans, men det har nok ikke meget med fodbold at gøre  :smile1:


26
Udspringer volden fra højreekstreme?

Nej, protesterne udspringer fra vrede borgerlige fra underklassen.

Det siger ikke meget om, hvem der er voldelige.

Vrede borgerlige fra underklassen er også dem, der stemmer på Marine Le Pen.

27
Det drejer sig om de vietnamesiske krigsflygtninge, der alle ankom til USA , før de diplomatiske bånd mellem USA og Vietnam blev etableret i 1995.

De vietnamesiske krigsflygtninge, som indvandrede før 1995, er underkastet en standardindvandringslov - og det betyder, at Præsidenten har magt til at udvise dem.

Der er ikke mange grænser for, hvem Trump kalder kriminelle og andre grimme gloser.

Saudi Arabiens ledelse og Putin er undtagelserne, og det skyldes, at de er rigere end Trump - og penge er det eneste, han respekterer.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-vietnam-refugees-deported-us-immigration-white-house-agreement-war-a8681436.html


28
Udspringer volden fra højreekstreme?

Jeg har hørt det, men er der nogen fakta om det?

29
Fra medierne / Det har jeg ikke hørt om
« Dato: December 15, 2018, 10:19:31 pm »
Mon grønlandsk tv også sender en julehilsen til os? Det kan Anklageren måske svare på?

 Fangekoret, som de indsatte kriminelle har dannet, synger i år Tore W. Aas og Eivind Skeies 'En stjerne skinner i nat', som mange danskere nok kender i Simone Egeriis' udgave.

Det er en julehilsen til Danmark, når de synger julen ind på DR K.

Boris Andersen, der er indsat og førhen har taget coke nyder at synge i koret: "Jeg bliver næsten høj på samme måde, uden at have tømmermænd, når jeg vågner næste dag", siger han

Det er nok lige Monitoring services stil  :smile1:


30
Fra medierne / Sv: Problemer med Lindholm-Lösung
« Dato: December 15, 2018, 10:06:08 pm »
Det gør man sikkert ikke, og der må jo eeendelig passes godt på disse kommende ø-boere, hvoraf mange er mordere, voldtægtsforbrydere og grove voldsmænd!

Nogle værre halunker.

Hvad er du så, som der tager til Thailand for at finde unge undertrykte kvinder og ladyboys, hva' Carlo?  :blum3: Okay, den var måske plat, men når Carlo troller mig, så troller jeg også tilbage. Noget for noget, det er det jeg altid har sagt.

Okay, det var måske en lille afsporing af debatten, det indrømmer jeg skam da og da skam, for nu at bruge Alberts ord gerne, men jeg synes også at Carlo ofte afsporer debatten med sit Hvad rager det mig! Fordi så bidrager han ikke med noget, det er da irriterende når man lige er ved at skrive et eller andet interessant og så kommer han lige med den. Så vil jeg have lov til at give ham af hans egen medicin, fordi ellers så ved han jo ikke selv, hvor irriterende det kan være for os andre.  :yes:

Hvad rager det os?

Sider: 1 [2] 3 4 ... 1426