Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: 1 ... 951 952 [953] 954 955 ... 1210
14281
Religion-& Filosofi / Sv: Hvorfor kæmpe for sin etniske gruppe?
« Dato: December 22, 2015, 07:49:18 pm »
Gunni kritiserede mig, og han mener vist, at jeg burde have givet udtryk for at mainstream forskningen påstår, at der kun er en menneskelig race.

Mainstream forskningen illustrerer normalt udviklingen således

Jeg har læst om andre raceteorier, og nogen taler i dag om lav IQ racer.Raceblanding kan illustreres således

Det bryder jeg mig ikke om, for det er meget nedvurderende.Der er naturligvis intelligente negre, men der er mest behov for dem i deres egne lande, vi kan nemt undvære dem.

Der har været et større selektionspres for intelligens her i de nordlige lande, og så er det som regel de eventyrlystne og intelligente, som drager på opdagelse efter nyt sted at bosætte sig(Vore fjerne forfædre). Det siges også, at vi har gener fra neanderthalerne, som var ganske intelligente.

14282
Samfund- & Kultur / Sv: Chokeret Eritrea-indvandrer skal - på kursus!
« Dato: December 22, 2015, 07:14:33 pm »
Anti-røds kursus i antivoldtægt.

Hør her muhammedaner. Voldtager du nogen, får du skåret nosserne af, og bliver smidt ud af landet uden yderligere diskussion og hælden vand ud af ørerne.
Vi er naturligvis humane, så du bliver bedøvet først.

(det med at fjerne kropsdele er helt efter koranen)

Og du vil sikkert selv skære dem af - og du har ret i, at fjernelsen af kropsdele er helt efter koranen, så Anti-rød samfundet er svært at skelne fra Saudi Arabien.


14283
Nyheder / Sv: Ang din-debats fremtid
« Dato: December 22, 2015, 07:10:00 pm »
Enhver bidrager jo med sit.

Ja - og Musenfryd ejer debatten.


14284
Nyheder / Det er ikke det, jeg mener
« Dato: December 22, 2015, 07:00:52 pm »
Musenfryd er forretningskvinde, og en debat kan være penge værd. Man kan f.eks. sætte reklamer på en debatsite ligesom på SOL debat, og så bliver der indtægter.

Jeg ved jo ikke, hvad Musenfryd tænker og vil, men jeg kan ikke forstå, at man bare går ud fra, at det er en gratis ting, man har med at gøre.
Forretning og forretning, for mig lød det som om MF kedede sig og fik ideen med DD. Tror ikke sitet kan koste det store. Gad vide om Kenneth følger med i købet?   :bb:

Jeg mener Musenfryd skrev hvad det kostede om året... men nu kan jeg ikke finde det.. jeg læste Velkomsttråden og jeg citerer :


Citér
Sv: Velkommen til alle jer nye ansigter
« Svar #7 Dato: December 04, 2014, 08:57:38 am »

Jeg sletter ikke gerne, og løfter også kun nødigt pegefingeren, min erfaring siger mig at det er sådan det kører bedst, i hvert fald er det sjovest. Og så er det sådan et forum jeg ønsker at have.

Jeg skal måske lige komme med lidt historie..
DD startede i 2004 tror jeg det var, og var ret aktivt i en del år. Dengang var der flere debatfora på banen, og af og til en lille krig imellem disse, i hvert fald skete der rigtigt meget.
DD var udsat for et hackerangreb og fik efterfølgende nogle opdateringer der gjorde at alle gamle indlæg forsvandt.
Dette, sammen med facebook og måske almindelig debattræthed, gjorde at DD døde lidt .
Jeg selv har fået travlt med eget firma og har ikke haft tiden til at lægge så meget arbejde i DD, måske jeg også tænkte at storhedstide var ovre, og sådan var det bare.
Men I skal være velkomne som sagt. Jeg er her, men I må ikke regne med en admin der står til rådighed 24/7. DD er jo et privat forum, dvs jeg betaler egentlig bare for at have det kørende, jeg tjener ikke noget på det, og i og med det ER på hobbyplan, så er der altså ikke vild service :-)
Jeg har Kenneth med som hjælper mig med det tekniske hvis der er noget jeg ikke lige kan, jeg skal nok lige hive fat i ham så han kan sige hej :-)

Da jeg læste den tråd, gik det op for mig, hvor mange -  der har slettet deres profil..  :blush:

14285
Politik / Sv: Han søger IKKE hjælp til en cykel
« Dato: December 22, 2015, 06:56:11 pm »
Det er ikke rigtigt. Der skal ikke ransages ved grænsen, men på flygtningelejrene, der drives af kommunen.

Flygtningene får ikke lov til at råde over deres formue, hvis de f.eks. vil købe en cykel.

De får vel deres formue tilbage engang, når de forlader flygtningecentret, hvis der er noget i overskud til den tid, efter at udgifterne er trukket fra.

Det, som får så mange op på dupperne er jo ikke, at flygtningene skal betale for deres ophold, hvis de har penge - men at de bliver umyndiggjorte og ikke får lov til at råde over deres egen formue.

Som en betjent skriver på Facebook:

- Jeg blev ikke politimand for at plyndre flygtninge for DERES ejendele!

-  [...] Jeg tager tit ting fra folk - fordi det er ulovligt, eller stjålet fra andre eller det bliver brugt til at skade andre, men jeg tager aldrig tøjet af folk eller roder dem i munden for at tage DERES EGEN RING.

Forestiller regeringen sig, at jeg skal stå ved grænsen og pille guld ud af munden og underbukserne på dem, når de forsøger at skjule det sidste de har?

Imens jeg så skulle gøre det ville jeg helt sikkert tænke på, om mine afdøde bedsteforældre, der var modstandsfolk, og som jeg ser op til, mon vender sig i graven, i tanken om, hvem jeg er kommet til at ligne.

Er det det regeringen vil tvinge mig, og de af mine kolleger der tænker som mig, til nu?

Vel vidende at konsekvensen bliver, at flere indbrudstyve og røvere slipper væk med at plyndre borgene for hvad det retmæssigt er DERES - i modsætning til flygtningenes smykker - at flere bandemedlemmer kan købe guldkæder for deres narkopenge, som smadrer vores borgere og deres familier. At flere spritbillister kan slingre gennem landet.
Mens vi roder i flygtningenes lommer efter guld.

På dansk har vi et ordsprog:
Man kan tvinge hesten til truget, men ikke tvinge den til at drikke. Vil i også lave om på det, og hvordan vil I i givet fald tvinge mig til at drikke?

Du kan selv se hans Facebook profil her:

https://www.facebook.com/jacob.b.nielsen.1?fref=nf

Det har ingen sagt noget om - tværtimod.

Man behøver jo ikke at konfiskere hans penge for at give ham afslag - så de to ting har ikke noget med hinanden at gøre


Det er ikke socialkontoret der beslaglægger hans penge. Det er en myndighed ved grænsen og fordi han søger asyl og dermed hjælp til bolig, mad o.s.v.

Almindelige rejsende der ikke søger hjælp får jo heller ikke deres baggage undersøgt for andet end almindelig toldkontrol.

14286
Politik / Sv: Han søger IKKE hjælp til en cykel
« Dato: December 22, 2015, 04:11:08 pm »
Det har ingen sagt noget om - tværtimod.

Man behøver jo ikke at konfiskere hans penge for at give ham afslag - så de to ting har ikke noget med hinanden at gøre


Han vil bare gerne købe en cykel for sine egne penge.

Han har jo allerede fået afslag på hjælp, fordi han har formue - men hans penge er konfiskerede.


Jamen så får han skam sine penge tilbage sammen med afslaget, forudsat han ellers ikke har søgt om yderligere eller anden hjælp som de så naturligvis skal dække.

14287
Politik / Han søger IKKE hjælp til en cykel
« Dato: December 22, 2015, 03:55:51 pm »
Han vil bare gerne købe en cykel for sine egne penge.

Han har jo allerede fået afslag på hjælp, fordi han har formue - men hans penge er alligevel konfiskerede.
Men det jo stadig sandt at hvis en af os søgte bistand i morgen ville vi ikke få besøg af politiet der så gik igennem vores skuffer for at finde værdigenstande. Fordi det er en uværdig behandling.


Ikke umiddelbart. Fordi der ikke har været eksempler der gav begrundelse for det. Men men hvis der kom lige så mange afsløringer af bistandsklienter med formuer ville der nok blive indført en eller anden form for grundigere kontrol, - forhåbentlig da.

Her er et, måske tænkt, måske sandt, men ikke urealistisk eksempel fra en enkelt kontrol ved grænsen.
307,000 gode Danske kroner ved een enkelt kontrol af 127 asylsøgere er vel også en slags penge, tror du ikke kontanthjælpsmodtagerne ville blive udsat for øget kontrol og lovgivning hvis man fandt så mange penge hos så få af dem ?

citat:
"Min makker og mig er kontrollører for DSB med mange års erfaring og det er vores opgave om at kontrollere toget fra Flensborg til Kruså kl 15.35   

Der er 127 ovennævnte fordelt over den bagerste halvdel af toget og en håndfuld normale passagerer

Der blev i alt udskrevet 39 rapporter af politiet og skattevæsnet, i 12 tilfælde fordi de genstænder var af tvivlsom kvalitet og skulle revurderes.  De andre 27 rapporter indsamlede alt sammen for lidt over 307,000 gode Danske kroner." - citat slut.
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=2715.msg29081#msg29081


Og til anklageren, - ja, de skal måske have visum, men det kan de søge om fra alle de steder og lande hvor Danmark har en ambassade, - ikke kun fra de to byer du nævner.

Det vil også først blive rigtig sært, hvis politiet tog de penge, som de fandt hos kontanthjælpsansøgeren med ned på kommunekontoret - og han så senere skulle søge kommunen om at købe en cykel for sine egne penge.

Det er ligesom noget helt andet end at give ham afslag på at få kontanthjælp.

Selvfølgelig skal han aflevere sine penge hvis han søger hjælp til en cykel, - så kan de give ham hans egne penge til det.

Alternativet er at han lader være at søge hjælp og køber cyklen for sine egne penge fra starten.

Vi snakker ikke om en cykel, men om at flyve rundt i privatfly, - det er der vist ikke mange kontanthjælpsmodtagere der gør.

- og hvis de endelig gjorde, tror du så ikke det ville give anledning til en begrundet undersøgelse af hele "branchen" ?

14288
Fra medierne / Sv: Den korteste dag i dag!
« Dato: December 22, 2015, 02:50:16 pm »

"Det er som om alvoren efterhånden er ved at gå op for det politiske establishment og langt ind i de partiers rækker, som gennem flere årtier har afvist enhver tale om problemerne med henvisning til, at man er humanist og har et ædelt menneskesyn."


Jeg har heller aldrig kunnet lide Nyrup, men man har ikke et ædelt menneskesyn, fordi man viser grundloven respekt - man er nærmere en slags forræder, hvis man ikke gør det.

Grundloven indeholder om noget sted de nationale værdier.


14289
Politik / Sv: Idioter eller ej?
« Dato: December 22, 2015, 02:40:35 pm »

Men det jo stadig sandt at hvis en af os søgte bistand i morgen ville vi ikke få besøg af politiet der så gik igennem vores skuffer for at finde værdigenstande. Fordi det er en uværdig behandling.


Ikke umiddelbart. Fordi der ikke har været eksempler der gav begrundelse for det. Men men hvis der kom lige så mange afsløringer af bistandsklienter med formuer ville der nok blive indført en eller anden form for grundigere kontrol, - forhåbentlig da.

Her er et, måske tænkt, måske sandt, men ikke urealistisk eksempel fra en enkelt kontrol ved grænsen.
307,000 gode Danske kroner ved een enkelt kontrol af 127 asylsøgere er vel også en slags penge, tror du ikke kontanthjælpsmodtagerne ville blive udsat for øget kontrol og lovgivning hvis man fandt så mange penge hos så få af dem ?

citat:
"Min makker og mig er kontrollører for DSB med mange års erfaring og det er vores opgave om at kontrollere toget fra Flensborg til Kruså kl 15.35   

Der er 127 ovennævnte fordelt over den bagerste halvdel af toget og en håndfuld normale passagerer

Der blev i alt udskrevet 39 rapporter af politiet og skattevæsnet, i 12 tilfælde fordi de genstænder var af tvivlsom kvalitet og skulle revurderes.  De andre 27 rapporter indsamlede alt sammen for lidt over 307,000 gode Danske kroner." - citat slut.
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=2715.msg29081#msg29081


Og til anklageren, - ja, de skal måske have visum, men det kan de søge om fra alle de steder og lande hvor Danmark har en ambassade, - ikke kun fra de to byer du nævner.

Det vil også først blive rigtig sært, hvis politiet tog de penge, som de fandt hos kontanthjælpsansøgeren med ned på kommunekontoret - og han så senere skulle søge kommunen om at købe en cykel for sine egne penge.

Det er ligesom noget helt andet end at give ham afslag på at få kontanthjælp.


14290
Politik / Sv: Idioter eller ej?
« Dato: December 22, 2015, 02:36:56 pm »

Men det jo stadig sandt at hvis en af os søgte bistand i morgen ville vi ikke få besøg af politiet der så gik igennem vores skuffer for at finde værdigenstande. Fordi det er en uværdig behandling.


Ikke umiddelbart. Fordi der ikke har været eksempler der gav begrundelse for det. Men men hvis der kom lige så mange afsløringer af bistandsklienter med formuer ville der nok blive indført en eller anden form for grundigere kontrol, - forhåbentlig da.

Her er et, måske tænkt, måske sandt, men ikke urealistisk eksempel fra en enkelt kontrol ved grænsen.
307,000 gode Danske kroner ved een enkelt kontrol af 127 asylsøgere er vel også en slags penge, tror du ikke kontanthjælpsmodtagerne ville blive udsat for øget kontrol og lovgivning hvis man fandt så mange penge hos så få af dem ?

citat:
"Min makker og mig er kontrollører for DSB med mange års erfaring og det er vores opgave om at kontrollere toget fra Flensborg til Kruså kl 15.35   

Der er 127 ovennævnte fordelt over den bagerste halvdel af toget og en håndfuld normale passagerer

Der blev i alt udskrevet 39 rapporter af politiet og skattevæsnet, i 12 tilfælde fordi de genstænder var af tvivlsom kvalitet og skulle revurderes.  De andre 27 rapporter indsamlede alt sammen for lidt over 307,000 gode Danske kroner." - citat slut.
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=2715.msg29081#msg29081


Og til anklageren, - ja, de skal måske have visum, men det kan de søge om fra alle de steder og lande hvor Danmark har en ambassade, - ikke kun fra de to byer du nævner.

Ja - det står der jo i min kommentar.

Det forhindrer selvfølgelig ikke, at der er noget meget sært ved at vente på papirnusseri, inden man flygter over hals og hoved.
14291
Nyheder / Men naiv
« Dato: December 22, 2015, 02:28:32 pm »
Et debat-forum kræver fuldtids-arbejde.

Før blev der debatteret "aftensmad og strikkeopskrifter", nu bliver der debatteret politik / religion, og det kan få "bølgerne til at gå højt" - hvad jeg ikke syntes er et problem !

Problemet er TROLLS - de skal udryddes, og dem med flere profiler skal fjernes.

At vi har nogen syge og ensomme mennesker, der får dækket deres syge behov for, at ødelægge debatterne, er trist for dem, de burde få hjælp, så de kan få et liv.

De hører bare ikke til, på et debat-forum !

Så hvis der blandt debattørerne herinde på DD, findes nogen, der kunne overtage styringen, ville problemet være løst  :JC_boogie: :santa:

Hvorfor køber du ikke bare selv Din-debat?

lyjse er jo bare oprigtig, Anklager.

Man kan da ikke bare bede en forretningskvinde om at få hendes debat foræret.

Det er ikke fordi jeg tror, den er en formue værd.
14292

Tænk dig dog om. Selvfølgelig sidder de ikke i Syrien og venter hvis de har formue, - det er netop dem uden formue der stadig sidder der.

Så når de er kommet helt herop for egen regning, nogen endda i privatfly, kan jeg ikke se hvorfor de ikke skulle kunne søge statsborgerskab, arbejdstilladelse m.v. på normale betingelser lige som alle andre.

De skal da have visum.

Visum - Danmarks ambassade, Syrien - Udenrigsministeriets site: Der kan ikke længere søges om visum og opholdstilladelse til Danmark gennem VFS og/eller på den danske ambassade i Damaskus.

Visumansøgninger vil kunne indleveres på den norske ambassade i Amman i Jordan, den danske ambassade i Beirut eller anden dansk visumudstedende repræsentation.

14293
Politik / Sv: Idioter eller ej?
« Dato: December 22, 2015, 01:47:00 pm »

Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti argumenterer da også med, at en dansk kontanthjælps ansøger også skal bruge sin formue, før han kan få kontanthjælp -  men politiet konfiskerer ikke en kontanthjælpsansøgers formue og lader kommunen administrere formuen.


Formuen fremstår jo ikke som en bankkonto; men derimod som værdi genstande på personen. Det kan gemmes mange diamanter-guld osv. på en person, der søger kontanthjælp / asyl.

... og?

er der nogen som taler om, at politiet ikke skal ransage dem og registrere deres værdier?

14294
Politik / Sv: Idioter eller ej?
« Dato: December 22, 2015, 01:46:13 pm »


Det samme gælder de fremmede, hvis de har formue til at forsørge sig selv kan de jo bare søge om statsborgerskab, arbejdstilladelse m.v. på normal vis, i stedet for "asyl".

Det kan de da ikke.

Tanken om at de rige ikke bløder, hvis de får hovedet hugget af, er dybt underlig.

Skulle de så sidde i Syrien og vente tålmodigt på, at papirjunglen giver dem svar på en ansøgning om opholdstilladelse/arbejdstilladelse, mens de forventer at få hovedet hugget af, og IS voldtager deres døtre og skyder deres sønner?

Det er da vist kun dig, der kan være så virkelighedsfjern.

Det vedrører heller ikke problematikken med, at man konfiskerer deres formue og administrerer den.

Der er masser af kommentarer i Washington Post.

Her er den øverste:

FAR TOO LATE to save you now, DENMARK. You incompetent LIBERALS thought that your SECULAR HUMANIST religion and SOCIALISM would buy-off the COMMITTED IDEOLOGUES of ISLAM and, frankly, you were wrong, and, it has cost you BOTH your country AND your CULTURE. Don't look to UNCLE SAM to come to the rescue this time.

Oversat noget i retning af:

Alt for sent til at redde dig nu, DANMARK.

De inkompetente liberale troede, at din verdslige HUMANIST religion og socialisme forpligter dig til at bekæmpe islam som ideologi og helt ærligt, du tog fejl, og det har kostet dig BÅDE dit land og din kultur. Du skal ikke forvente at Uncle Sam kommer dig til undsætning denne gang .

Den næste er en dialog med en dansker Regitze Schefferling Birketoft, som fortæller de almindelig fraser, som vi kender til hudløshed om de danske problemer med indvandringen.

Svaret kører på: Regitze, are you honestly telleing an American they dont know anything about integration ? (Regitze, helt ærligt fortæller du en amerikaner, at de ikke kender noget til integration?)

Der er nul-forståelse derovre.

14295
Nyheder / Sv: Ang din-debats fremtid
« Dato: December 22, 2015, 11:14:54 am »
Et debat-forum kræver fuldtids-arbejde.

Før blev der debatteret "aftensmad og strikkeopskrifter", nu bliver der debatteret politik / religion, og det kan få "bølgerne til at gå højt" - hvad jeg ikke syntes er et problem !

Problemet er TROLLS - de skal udryddes, og dem med flere profiler skal fjernes.

At vi har nogen syge og ensomme mennesker, der får dækket deres syge behov for, at ødelægge debatterne, er trist for dem, de burde få hjælp, så de kan få et liv.

De hører bare ikke til, på et debat-forum !

Så hvis der blandt debattørerne herinde på DD, findes nogen, der kunne overtage styringen, ville problemet være løst  :JC_boogie: :santa:

Hvorfor køber du ikke bare selv Din-debat?


Sider: 1 ... 951 952 [953] 954 955 ... 1210