Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: 1 ... 43 44 [45]
661
Politik / Cherif and Said Kouachi skudt og dræbt
« Dato: Januar 09, 2015, 10:04:02 pm »
Cherif and Said Kouachi blev ret forudsigeligt skudt af det franske politi.

I den samtidige væbnede belejring på en jødisk kosher supermarked nær Porte de Vincennes i det østlige Paris blev gidseltageren også dræbt, men fire af hans fanger er døde og fire personer blev hårdt såret - 15 af gidslerne er uskadt.

Al-Qaeda i Yemen siger ifølge Associated Press, at de står bag angrebet på Charlie Hebdo.

Er det ikke forfærdeligt, at nogen kan få sig til at planlægge sådan noget med koldt blod på grund af satire?

662
Politik / Alle de tapre kyllingehøge på Din Debat :-)
« Dato: Januar 08, 2015, 10:59:20 am »
Hører vi nogen erklære, at de vil iføre sig sandwich-plakater med Muhammed-tegninger og posere på Nørrebro, i Vollsmose, Gellerup Parken, Mjølner Parken og lignende steder? Nej det gør vi ikke! Vi hører nogen sige, at "vi" skal genoptrykke Muhammed-tegningerne.

Hvem er "vi"?
Det står efterhånden klart. at "vi" ikke indbefatter dem selv. "VI" betyder, at "nogen andre" skal genoptrykke Muhammed tegningerne og løbe risikoen - og så skal de selv bidrage med at sidde hjemme og føle sig tapre - mens personalet på Jyllands Posten - eller hvem de nu foreslår er med i "vi" - skal løbe risikoen.

Det minder mig om George Bush, som den amerikanske presse kaldte en kyllingehøg. Først troede jeg det betød, at amerikanerne havde en anden art rovfugl ligesom vi har duehøge og spurvehøge - men det gjorde det ikke.

Det betød, at George Bush brugte en retorik som en høg på andres vegne - samtidig med at han er en kylling på sine egne vegne.

Kerry blev nemlig beskyldt for at være en kylling i den republikanske presse, og demokraterne svarede igen med at fortælle, hvordan Kerry er en højt dekoreret krigshelt fra Vietnam krigen - mens George Bush brugte sine politiske forbindelser til at undgå at komme i kamp - som en af de særdeles få amerikanske piloter, der aldrig kom i kamp under Vietnam krigen.

Tag da for pokker nogen store Muhammed tegninger med, og gå en tur i ghettoerne en fredag aften efter spisetid - i stedet for at sidde på jeres r.. og føle jer tapre her på Din Debat!

Vi hører så mange store ord - MEN - hvor er det dog omkostningsfrit.

663
Politik / Omfattende opgradering af Ruslands atomvåben
« Dato: Januar 06, 2015, 09:57:09 pm »
USA taler nu om at genopstille krydsermissiler i Europa efter 23 års fravær.

Spændingerne er senest steget, efter USA har truet med mulig gengældelse for, at Rusland har udviklet et nyt krydsermissil. Washington hævder, at Rusland herved krænker en af de vigtigste våbenkontroltraktater fra Den Kolde Krigs tid.

NORAD-general Charles Jacoby har indrømmet, at Pentagon står over for »betydelige udfordringer« i forhold til nedkæmpelse af krydsermissiler, navnlig i forhold til truslen fra russiske angrebsubåde.

Antallet af strategiske atomsprænghoveder er på både russisk og amerikansk side steget i det seneste år, og begge lande bruger milliarder af dollar om året på at modernisere deres arsenaler.

Der er også stigende vestlig frygt for Ruslands nye krydsermissil kaldet ’Club-K’, som kommer komplet med egen løfteraket og kan skjules i en uskyldigt udseende skibscontainer helt frem til det øjeblik, det skal affyres.

Men den udvikling, der foruroliger Washington mest, er en russisk test af et nyt mellemdistancekrydsermissil, som Obama-regeringen hævder udgør en klar overtrædelse af den såkaldte INF-traktat fra 1987, der satte en stopper for den farlig rivalisering og styrkeopbygning af amerikanske og russiske krydsermissiler i Europa. Fordi de kan følge jordklodens bugtning, kan krydsermissiler snyde et radarforsvar og ramme strategiske mål med kort eller ingen varsel, hvilket på begge sider skabte frygt for forebyggende overraskelsesangreb.

 http://www.information.dk/520489

Nu er løbet med nedrustning nok kørt, og den historiske chance forpasset, for det er betydelig sværere at skabe nedrustning end at føre krigsretorik.

Skal der opstilles amerikanske krydsermissiler i Danmark, så vi bliver bombemål?664
Fri Debat / Frikadellen
« Dato: Januar 04, 2015, 06:17:15 pm »
Mens store dele af verden kæmper med alvorlige problemer, er danskerne blevet verdensberømte for, at frikadeller er et af de største politiske problemer i Danmark.

I USA skal nye amerikanske statsborgere sværge troskab mod forfatningen - ikke mod folket. Er man som indfødt eller indvandret amerikaner tro mod forfatningen og dermed staten, forventes ikke yderligere.

I Danmark er det omvendt. Ingen interesserer sig for, om danskere eller nye statsborgere har et demokratisk sindelag - men ve den, der sammensætter en menu i en børnehave uden frikadeller og ikke kan sige rød grød med fløde.

Hvad betyder det for integrationen i USA og i Danmark?

665
Fritid / Nordlys
« Dato: Januar 04, 2015, 04:11:23 am »
Nu lykkedes det mig endelig at tage nogen fotos af nordlys.

Der var ikke ret gode betingelser (tror jeg) fordi månen giver meget lys, når der er sne.

Her er et af dem.


666
Fri Debat / Dansk Folkeparti - et parti fyldt med modsætninger
« Dato: Januar 03, 2015, 12:53:18 am »
Nu har jeg læst nogen kommentarer om Helle T fra DF'ere i de seneste dage, og de har ikke været pænt skrevet, så jeg vil skrive lidt om deres parti.

Pia Kjærsgaard har skrevet:
... De ville nemlig ikke i deres vildeste fantasi have kunnet forestille sig, at store bydele i København og andre danske storbyer, i 2005 ville være befolket af mennesker på et lavere civilisationstrin. Med medbragte skikke, såsom æresdrab, mandschauvinisme, halalslagtning – og blodhævn.

Det er nemlig lige præcis det, der er sket. At titusindvis og atter titusindvis af mennesker, der civilisatorisk, kulturelt og åndeligt befinder sig i 1005 – i stedet for i 2005 – har søgt til et land, der for århundreder siden lagde middelalderen bag sig.

Det er jeg ikke enig i, men det der undrer mig er, at DF har stemt for at titusinder og atter titusinder af dem er blevet danske statsborgere.

Der har jeg tænkt mig at bevise, når folketingets site kommer op og køre igen.

Jeg synes grundlæggende, at det er umoralsk at lægge gift ud for de mennesker, som Dansk Folkeparti med den anden hånd har givet dansk indfødsret.

Hvordan kan man få sig selv til at stemme for, at mennesker som man selv mener befinder sig på et lavere civilisationstrin medbringende skikke, såsom æresdrab, mandschauvinisme, halalslagtning og blodhævn - bliver danske statsborgere???

Jeg kan ikke forestille mig andet, end at Dansk Folkeparti stemte for, at alle disse mennesker blev danske statsborgere, fordi Dansk Folkeparti så gerne ville være stuerene og støtteparti for VK-regeringen.

DF er mindst lige så korrupte som alle andre partier, når de ikke engang sælger deres politiske grundholdninger for taburetter.

Hvad kan vi så ikke forvente, hvis Frikadellepartiet vil være så stuerene, at de kan komme med i en regering?


667
Uddrag fra dronningens nytårstale i dag:  I det forløbne år har vi oplevet, at uro og usikkerhed har grebet om sig flere steder i verden på en måde, som godt kan bekymre os. Det har også ramt lande, som slet ikke ligger så fjernt fra os. Vi ser mønstre tegne sig, som minder foruroligende om tider, som vi nødigt vil genopleve. Det er ikke underligt, hvis vi bliver bekymrede; men vi skal ikke lade os kyse. Vi skal holde fast ved de værdier, som er grundlæggende for os - både for vort velfærd og vor sikkerhed.

En af følgerne af den nuværende situation er den voldsomme flygtningestrøm, som vi er vidner til, og som vi også herhjemme mærker på nærmeste hold.

I den seneste tid er tusindvis af flygtninge kommet til Danmark, især mange fra den forfærdende og langvarige borgerkrig i Syrien. Overalt i landet gøres der en stor indsats for at hjælpe flygtningene. Opgaven kan synes uoverskuelig – at tage imod så mange mennesker fra fremmede himmelstrøg og anderledes kulturer.

Kommunerne har fået nok at se til, de store som de små. De bliver godt hjulpet af de frivillige organisationer og de mange enkeltpersoner, som bruger deres kræfter på praktisk hjælp og på at indføre flygtningene i det danske samfund. For vi skal ikke bare tage hånd om dem, vi skal også hjælpe dem med at finde sig til rette i samfundet, sådan at de kan få fodfæste og klare sig selv.

Hjælpen alene gør det ikke. Vi skal også anspore de nyankomne til at opbygge en ny tilværelse, hvor de kan tage ansvar for sig selv og gøre deres bedste for at falde til i det fremmede land, enten den tid bliver lang eller kort.

Jeg vil gerne rette en tak til alle, der har engageret sig i hjælpearbejdet. Jeg ønsker dem et godt nytår, ligesom jeg ønsker et godt nytår og en god begyndelse for dem, der er kommet hertil.

     ######################################

Dejligt med en dronning, som holder fast ved de gamle danske værdier, og ikke lader sig kyse  :blum:

668
Politik / Status over islamismens forbrydelser i 2014
« Dato: December 24, 2014, 02:19:30 pm »
Nu er året ved at være slut, og det er tid til at gøre status. Det er et år, hvor indvandrerne har fyldt meget i debatten.

I EU blev der begået ca. 6 500 drab (gennemsnit for perioden 2007-2009). Jeg ved godt, at volden er faldende i EU, så der har måske været lidt færre i 2014. Det er 1,3 drab pr. 100 000 indbyggere.

Af de 6 500 drab blev fire eller fem drab begået af islamister af politiske årsager.

Tre jøder blev skudt på det jødiske museum i Bruxelles, en varevogn kørte gennem en menneskemængde ved et julemarked i Nantes og dræbte en fodgænger. Jeg kan så ikke lige huske, om IS fik skudt og dræbt en soldat i EU - eller om det "kun" er i Canada.

De 4-5 drab fylder meget mere end de øvrige 6 495 drab i debatten - og jeg kan godt forstå, at politisk motiverede drab er mere uhyggelige end almindelige jalousidrab, fordi antallet kan accelerere (afhængig af den politiske udvikling).

På den anden side set kan det også godt være, at færre end 0,00076 af drabene næste år bliver islamistiske politisk motiverede drab (fordi antallet er faldet fra over 50 dræbte i 2005).

Er du optimist eller pessimist?
669
En 16-årig dansk dreng fra Aarhus og en 13-årig pige fra Horsens er anholdt for graffitihærværk med satanistiske vers, tegn og budskaber på Østerhåb Kirke og Torsted Kirke i Horsens samt Viby Kirke ved Aarhus (og på en enkelt gravsten).

Måske er det et tegn på at, at kristendommen aldrig nogensinde har stukket ret dybt i den danske folkesjæl?

670
Ifølge CNN har ekstremister tilknyttet forskellige højreekstremistiske fløj ideologier, herunder hvide herrefolk, anti-abort ekstremister og regeringsfjendtlige militante,  dræbt flere mennesker i USA end ekstremister som er motiveret af fundamentalistisk islamisk ideologi siden 911 (2001).

Ifølge en optælling ved New America Foundation, har højreorienterede ekstremister dræbte 34 mennesker i USA af politiske grunde siden 911 - sammenlignet med - at terrorister motiveret af al Qaedas ideologi har dræbt 21 mennesker i USA siden 9/11 i USA.

http://edition.cnn.com/2014/04/14/opinion/bergen-sterman-kansas-shooting/

Dermed er Europa ikke det eneste sted, hvor højreorienterede ekstremister har været mere dødbringende end andre terrorister de senere år.

Alligevel bliver højreorienterede ekstremister nærmest fredet i den offentlige debat sammenlignet med jihadister.

Hvorfor det?

671
Fri Debat / Danmark gør krav på Nordpolen i FN
« Dato: December 15, 2014, 01:13:48 am »
Der er tale om 895.000 kvadratkilometer havbund i Det Arktiske Ocean nord for Grønland, og det er ret meget, da Danmark kun er på 43.000 kvadratkilometer.

I forvejen har vi været i strid med Canada i mange år om Hans Ø, der ligger midt mellem Canada og Grønland - og også her drejer det sig om retten til havbunden.

Det er ellers ikke hver dag, vi forsøger at udvide riget, men det får vel lov til at leve i stilhed?
672
Religion-& Filosofi / Islam er en erobrerideologi
« Dato: December 03, 2014, 11:15:58 am »
I løbet af de sidste 500 år kan jeg ikke komme i tanke om, at erobrerideologien islam skulle have erobret nogen kristne lande, men det skyldes måske en dårlig hukommelse.

Derimod kan jeg komme i tanke om at kristendommen - som decideret ikke er en erobrerideologi (selvom Jesus sagde: Gå ud og gør hele verden til mine disciple) - har erobret følgende muslimske lande: Marokko, Algeriet, Sudan, Ægypten, Mauretanien, Mali, Somalia og Pakistan for at nævne nogen af dem.

Det er jo pudsigt!

673
Politik / Ytringsfrihed
« Dato: November 30, 2014, 12:57:06 pm »
Der har været en masse debat om ytringsfriheden, men det er bevidst blevet skjult, hvordan begrebet ytringsfrihed helt har ændret karakter og har stjålet sin autoritet fra den gode gamle opfattelse af, hvad ytringsfrihed er.

Hidtil har ytringsfrihed betydet, at staten ikke må udøve censur, og det er sådan vi møder ytringsfrihed i grundloven.

Det er også i denne opfattelse - at staten ikke må udøve censur - at vi f.eks.har kritiseret de kommunistiske styrer i Sovjetunionen og i Kina.

Vi har aldrig tidligere brugt frihedsrettighederne i grundloven - når der er tale om private. Det handler om sådan noget som, at Bandidos/Hells Engels/mafiaen af og til lukker munden på modstandere eller vidner. De forhindrer ganske vist andre i at ytre sig, men ingen har talt om at mafiaen eller Hells Engels ikke overholder ytringsfriheden – de begår forbrydelser.

Begrebet ytringsfrihed har altså hidtil handlet om noget forfatningsmæssigt i grundloven.

Det nye er, at begrebet ytringsfrihed er nu bliver brugt i kampen imod en lovlig religion, hvor det ikke har noget med den oprindelige opfattelse af ytringsfrihed at gøre - fordi en religion ikke er en statsmagt – og her er det afgørende, at en religion ikke har statens magtmidler så f.eks. Jyllands Posten derfor kan trykke, hvad de kan stå inde for.

Islamkritikerne stjæler altså den autoritet, som grundlovstilhængerne har brugt århundreder på at opbygge omkring ytringsfriheden og forvirrer på den måde befolkningen - og det er også meningen, at islam skal hænges ud uden at nogen kan tale imod, fordi ytringsfriheden er en hellig ko i et demokrati.

Hvis islamister lukker munden på nogen med ulovlige midler, så overtræder de straffeloven og ikke grundloven!
 
Derfor kan man kalde det en forbrydelse, men ikke et brud på ytringsfriheden.
 
Hvis din nabo stikker dig en, fordi du kalder ham et dumt svin - så krænker han ikke din ytringsfrihed, men bliver dømt for vold.

Når det er sagt, så er fundamentalisternes metoder uhyggelige - men kunne islam kritikerne ikke kæmpe imod fundamentalisterne med åben pande?

Sider: 1 ... 43 44 [45]