Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 51
661
Samfund- & Kultur / Indvandrerne som arbejdskraftsreserve
« Dato: August 27, 2015, 02:41:34 pm »
Danmark har indrettet arbejdsmarkedet på den måde, at at det er let at fyre medarbejdere når ordrebogen er tom, og til gengæld får de arbejdsløshedsunderstøttelse.

Det giver et fleksibelt arbejdsmarked, for der står nogen til rådighed når tiderne bliver gode igen.

Dansk Arbejdsgiverforening: Siden midten af 1990’erne har der været en stor stigning i beskæftigelsen for ikke-vestlige indvandrere.
I 1996 var hver tredje indvandrer fra ikke-vestlige lande i job. I 2009 er det mere end hver anden indvandrer, der er i job. Det svarer til, at beskæftigelsen blandt ikke-vestlige indvandrere er steget med 20 pct.point fra 33 pct. i 1996 til 54 pct. i 2009."

http://www.da.dk/bilag/Kapitel4.pdf

Det viser jo at indvandrerne kommer i arbejde under fuld beskæftigelse, og de udgør en billig arbejdskraftsreserve, fordi de bor i det sociale boligbyggeri og har et lavt forbrug.

Det er der brug for, da danskerne ikke kan reproducere sig selv.

Nogen mener at vi skal importere arbejdskraft som er i arbejde, men de gider da ikke at gå arbejdsløse i lange perioder og være en reserve for erhvervslivet. Desuden er det selvmodsigende, at de både arbejder og er en reserve.

Dansk Industri skrev i 2009: Uden indvandring ville den danske arbejdsstyrke i dag være 65.000 personer mindre, hvilket ville have sat en markant grænse for økonomisk vækst og velstand.

http://di.dk/SiteCollectionDocuments/Indsigt/Rekordstor%20fremgang%20for%20integrationen%20i%20Danmark.pdf

Det er selvfølgelig især under højkonjunkturen, at de bidrog markant til den danske velstand, men dem får vi med jævne mellemrum.

Vi hører ofte det modsatte, men det er skrevet af nogen, som ikke ved, hvad der skal til for at lede en virksomhed.662
Politik / Antallet af asylansøgere stiger igen
« Dato: August 24, 2015, 12:36:43 am »
Sidste år steg antallet af asylansøgere markant indtil udgangen af september, hvor det pludseligt begyndte at falde.

http://nyhederne.tv2.dk/2014-11-20-antallet-af-asylansoegere-falder-igen

Alligevel nåede antallet i gennemsnit op på 1.200 om måneden sidste år.

Antallet fortsatte imidlertid med at falde. I januar 2015 søgte 637 asyl i Danmark, og i februar kom 440 asylansøgere til Danmark.

http://politik.tv2.dk/2015-03-25-antallet-af-asylansoegere-fortsaetter-med-at-falde

Nu stiger det igen, og i juli rundede antallet igen tusinde, og kom op på 1.038.

Presset vokser: 50 asylansøgere til Danmark - hver dag
I denne måned er tallet ifølge Berlingskes oplysninger steget til cirka 50 om dagen i første halvdel af august.

http://www.b.dk/nationalt/presset-vokser-50-asylansoegere-til-danmark-hver-dag

Årsagen skal man søge i regeringsskiftet
Som noget af det første efter valget vedtog partierne i blå blok i juni stramninger på udlændingeområdet, men det virker ikke, for efter valget føler flygtningene sig igen trygge ved at søge til Danmark.

De ved ALT om danske forhold
Som Helleristet også skriver, ved flygtninge alt om danske forhold - Citat: Inger Støjberg havde vel dårligt nok fået fremlagt sit forslag om lavere integrationsydelse m.v., før typer som Andreas Kamm fra Godhedsindustriens højborg og alle de virkelighedsfjerne herinde på debatten, begyndte at himle op. Ét af argumenterne lød, at de nye stramninger ikke ville påvirke antallet af asylansøgninger, fordi "flygtningene ikke aner noget om danske forhold."

Jeg trak på smilebåndet, jeg som har venner der har arbejdet (som undervisere) i netop asylindustrien og en bekendt, som har lavet research til en artikelserie ved at interviewe asylansøgere fra Mellemøsten.
Der er grund til at grine højt.

...

Hun fortsætter længere nede: Iranerne kendte ALT til starthjælp, boligsikring, børnepenge, 24-års-regel og familiesammenføringsregler!"

http://www.bt.dk/politik/overraskende-stoette-flygtning-bakker-op-om-stoejberg

Selvfølgelig gør de det, og kniber det, ved menneskesmuglerne alt ...

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=1769.0

...

Også antallet af meddelte opholdstilladelser stiger i øvrigt under denne regering.

https://www.nyidanmark.dk/NR/rdonlyres/E3C50EA0-BD36-4DDD-9C8D-7AAF44DE1F12/0/seneste_tal_udlaendingeeomraadetpdf.pdf
663
Debat om debatten / Er der en uacceptabelt grad af fascisme på Din-debat?
« Dato: August 23, 2015, 07:48:41 pm »
Trustpilot.dk lever af at brugerne bedømmer alt muligt, og altså også Din-debat.

Tidligere scorede Din-debat næsten maksimum points, men nu har en bruger fået debatten til at dykke ned til middel bl.a. med argumentet, at siten er præget af en uacceptabelt grad af fascisme.

Brugeren påstår også, at det er meget let at blive banned.

Er det noget, du kan genkende?


664
Fri Debat / Kan du genkende dig selv som type?
« Dato: August 12, 2015, 05:09:36 pm »
Her på debatten er der mange, som interesserer sig meget for islam, men der er noget, som er mere grundlæggende.

Her er mindst tre typer.

Der er den type som ser lyst på livet og på fremtiden, som tror på at de fremskridt som sker vil gavne mennesket (eller i det mindste ikke vil skade dem personligt).

Så er der den type, som fokuserer meget på problemer. Der er ikke noget godt at vente af fremtiden. Muslimerne vil ødelægge verden. Tidligere kom russerne så også.

Den tredje type vil jeg kalde "den tid den sorg"-typen, som synes at hver dag har nok i sin plage (som ikke ved hvad fremtiden vil bringe og som lever i nuet).

665
Religion-& Filosofi / Er nazister idioter?
« Dato: August 09, 2015, 10:51:51 am »
Kapitel 11 i Mein Kampf handler om folk og race, og i dette kapitel fornemmer man tydeligt, at Mein Kampf er skrevet af en idiot.

En art beskriver det som individer er fælles om - mens race beskriver de forskelle, der trods alt er inden for en art. Det er altså slet ikke det samme, men Hitler bruger de to begreber i flæng til at argumentere imod naturens orden.

Citat:
"Ethvert dyr parrer sig kun med et af samme slags. Mejse går til mejse, finke til finke, markmus til markmus, ulv til ulvinde osv."

Hitler misbruger fluks denne sandhed om arterne ved at overføre den til racer, hvor han skriver om bastarden.

Citat: "Det er kun alt for naturligt: Enhver krydsning mellem to ikke lige højtstående væsener resulterer i en mellemting mellem de to forældre. Det vil altså sige: afkommet kommer til at stå på et højere niveau end den racemæssigt laverestående halvdel af forældreparret, men ikke så højt som den højeststående ... En sådan parring strider mod naturens vilje til avlens forbedring ... Den stærkeste skal herske og ikke smelte sammen med den svage, så at den derved ofrer sin egen storhed."

Idioten bemærker måske ikke, at en bastard under ingen omstændigheder kan være en krydsning mellem en mejse og en ulv.

Hitler blander derefter begreberne sammen i den samme sætningskonstruktion: "Følgen af denne i naturen alemengyldige trang til racerenhed er ikke blot den skarpe afgræsning af de enkelte racer udaftil, men også deres ensartede væsen indadtil. Ræven er altid ræv, gåsen altid gås, tigeren en tiger osv.....Derfor opstår de indbyrdes kampe også mindre på grund af indre afsky end af sult og kærlighed.

Idioten ser ikke i sit indre et billede af en tiger og en ulv, der kæmper indbyrdes på grund af kærlighed til en gås, når han læser Hitlers forvirrede skriblerier.

I den virkelige verden parrer hannerne i næsten alle arter sig med alle de hunner, som er villige - stærke som svage. De stærkeste hanner parrer sig med flest, og ved at tilføre deres stærkere gener til de svage forbedres hele artens overlevelsesevne.

Hitlers raceteori strider direkte imod naturens orden (som ellers er det, Hitler forsøger at argumentere med).

Den hvide race vil kun blive stærkere af at blive tilført nyt blod, så den ikke bliver indavlet.


666
Politik / Den dybe kultur har slået til igen
« Dato: August 08, 2015, 02:22:50 pm »
Mand med machete og hammer sætter ild til svensk flygtningelejr
To er såret, og tre campingvogne er brændt ned efter voldsomt angreb på flygtningelejr i Göteborg.

Kvindes skrig vækkede beboer
En kvinde i lejren, der i alt består af fire campingvogne og et telt, har fortalt til politiet, hvordan en person begyndte at hugge med en kniv igennem teltdugen, hvor hun sov. Hun blev skåret i hånden.
Manden begyndte ifølge svd.se at hælde væske på teltet og sat ild til det.
Kvindens skrig vækkede angiveligt andre i flygtningelejren, og en mandlig beboer forsøgte at komme hende til undsætning. Han fløj ud af sin campingvogn, men blev angrebet af gerningsmanden og ramt i hovedet af en hammer.

http://www.dr.dk/nyheder/udland/mand-med-machete-og-hammer-saetter-ild-til-svensk-flygtningelejr

Skal vi gætte på, at islamkritikerne hurtigt får det fejet ind under gulvtæppet (eller får fundet en passende undskyldning)?

667
Politik / Skal danske nazister stadig retsforfølges?
« Dato: Juli 22, 2015, 12:22:57 am »


Citat: Siden årtusindeskiftet har Tyskland taget et opgør med flere af de endnu levende nazister fra Anden Verdenskrig, der er medskyldige i folkemord.

Nu må turen efterhånden være kommet til Danmark, mener Peter Skaarup, formand for Retsudvalget og retsordfører for Dansk Folkeparti.

Peter Skaarup siger også: " Der er gået alt for lang tid, hvor vi ikke har haft klarhed over, hvad der egentlig foregik dengang. Jeg ønsker ikke et opgør med de her nazister, fordi de skal 20 år fængsel. Det handler om, at der skal være lige ret for loven, om retsfølelse og om at få de historiske fakta på bordet i en retslig proces, og der er det ved at være sidste udkald".

Peter Skaarup har stor tiltro til, at den nye justitsminister, Søren Pind, vil være mere pro-aktiv i spørgsmålet om et retsopgør med de danske nazister.

http://www.dr.dk/nyheder/indland/skaarup-rykker-et-retsopgoer-med-danske-nazisterDet sker på baggrund af at ny forskning viser, at de danske frivillige i Frikorps Danmark deltog aktivt i udryddelsen af jøder under 2. Verdenskrig.

Omkring 800 danske nazister aktivt i at dræbe mindst 1.400 jøder i en fangelejr i Hviderusland, fremgår det af en ny bog, som to danske historikere står bag.

De tyske kommanderende valgte at sende de danske nazister til jødelejren Bobruisk i Hviderusland. Her blev de en del af fangevogternes korps og blev endog ansvarlige for selve jødelejren i perioder.

Danskerne er i lejren i otte måneder, og i den periode er der daglige nedskydninger af jøder. Henrettelser.

Det var purunge jøder fra Warszawa, der blev fragtet til lejren og aldrig kom ud igen, siger Dennis Larsen.

Danskerne bliver også brugt i krigssituationer til såkaldt 'bandebekæmpelse', hvor de bliver sendt ind i landsbyer med dødslister over folk, der skal henrettes, forklarer han.

Bogen 'En skole i vold' udkom på Gyldendals forlag for en uges tid siden.

http://www.dr.dk/nyheder/indland/danske-nazister-ansvarlige-flere-hundrede-joeders-doed-under-anden-verdenskrig

Dermed må et dystert kapitel af de danske historiebøger nu skrives om, men det er lettest at gøre, hvis der kommer nogen retssager imod de få overlevende.

Det er jeg ret enig med Dansk Folkeparti i - hvad mener du?

Dansker politianmeldt af international nazijæger
Chefnazijæger fra Simon Wiesenthal Centerets afdeling for efterforskning af nazistiske krigsforbrydelser har meldt en tidligere Frikorps Danmark-soldat til politiet for forbrydelser under Anden Verdenskrig.

Zuroff fortæller, at der er tale om den 90-årige Helmuth Leif Rasmussen, der er tidligere Frikorps Danmark-soldat.

Masser af beviser

Anmeldelsen er blevet indgivet hos Københavns Politis Station City på Halmtorvet.

Og ifølge chefnazijægeren er der et stort bevismateriale, der kan bakke det internationale centers sag mod danskeren op.

http://www.dr.dk/nyheder/indland/dansker-politianmeldt-af-international-nazijaeger


668
Religion-& Filosofi / Hvor meget i bibelen er falsk?
« Dato: Juli 13, 2015, 08:30:19 am »
Den, der er uden synd, skal kaste den første sten
Der er en berømt historie i bibelen, hvor en kvinde har begået ægteskabsbrud. Den slags er der klokkeklart dødsstraf for, men så vender Jesus på en tallerken.

Historien slutter med, at Jesus siger: "Heller ikke jeg fordømmer dig".

Hvorfor siger Jesus lige pludseligt det stik modsatte af, hvad han sagde i sin Bjergprædiken?

Hvorfor bliver kvinden ikke fordømt?

Hvorfor skal hun ikke rive sine øjne ud og hugge sine hænder af?

Forklaringen synes at være, at det er et falskneri.

Bibelselskabet skriver i en lille fodnote i Bibelen: "Stykket findes ikke i de ældste håndskrifter. I senere håndskrifter findes det efter Joh. 7,36, efter Joh. 7,44, efter Joh. 7,52, efter Joh. 21,25 eller efter Luk. 21,38".

Historien om skøgen findes ikke i afskrifter af bibelen før end i det 5. århundrede.

Historien om den første sten er ukendt i alle Bibler i det 4. århundrede. Også i bøger som Codex Sinaiticus og Codex Vaticanus, som Bibelselskabet ellers påstår, at de baserer den danske Bibel på.

Der kan jo ikke være nogen, som pludselig er kommet i tanke om, at Jesus for resten da også forsvarede en skøge 3-400 år efter.

Den sandsynlige forklaring synes at være, at Jesus aldrig har gjort det, og at en eller anden har digtet historien.

... men det er da en smuk historie, som sikrer, at også dem der får sig "lidt udenoms" også kommer i kirken.

http://www.biblen.info/Bibelen-johannes-8.htm

669
Politik / Michel Kafando ny præsident
« Dato: Juli 06, 2015, 10:00:57 am »
Jeg ved ikke, om han er muslim, så dét kan han godt være. Hvis han er, kan vi forvente en bølge af voldtægter i Burkina Faso.

http://www.bbc.com/news/world-africa-30076907

  :bad: :bad: :bad: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

670
Fri Debat / Vor tids store problemer
« Dato: Juni 30, 2015, 10:44:10 pm »
Jeg mener, at det er et problem, at indvandrerne fra ikke-vestlige lande er mere kriminelle end danskerne er (omend ikke i det samme omfang, som de mest lallede islamofober gør).

I alt var der omkring 200 deltagere ved Pegida-demonstrationen i København den 19. januar, og det er vist en af de største demonstrationer imod islamiseringen.

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7371191/D%C3%A6mpede+Pegida-demonstrationer+i+danske+byer/

Efter folkeafstemningen om Edinburgh-aftalen den 18. maj 1993 udbrød der om aftenen uroligheder på Nørrebro i København. Under gadekampe mellem politiet og demonstranter, begyndte politiet for første gang i fredstid at skyde mod demonstranterne og i alt 113 pistolskud blev affyret, hvilket resulterede i at 11 demonstranter efterfølgende blev behandlet for skudsår.

Den største demonstration under COP15 fandt sted den 12. december. Mellem 60.000 og 100.000 mennesker samledes på Christiansborg Slotsplads og gik derefter mod Bella Centeret. Budskaberne lød generelt på ikke udelukkende at fokusere på klimaforandringer som isoleret fænomen, men også såkaldt klimaretfærdighed, dvs. at de globale klimakriser uforholdsmæssigt rammer dem, der ikke har råd til at forsvare sig mod dem.

Det er tydeligt, at indvandringen er ikke blandt, hvad det danske folk anser for at være vor tids største problemer.671
Politik / Løkke har valgt et rutineret ministerhold
« Dato: Juni 28, 2015, 10:59:05 am »
Det får han også brug for, og de har måske allerede hovedpine, før de går i gang?

Grænsekontrol fiaskoen er en af de helt store nødder at knække

Thorning regeringen fjernede grænsekontrollen og løste foreløbig et af Venstres store problemer, men nu kommer det tilbage. Det var ellers morsomt, da Lene Espersen smed alt hun havde mellem hænderne for at rejse rundt til EU landene for at sige undskyld og forsikre dem om, at Danmark ville overholde Schengen aftalen til punkt og prikke.

Det var ikke let, for VKO havde bildt de danske vælgere det modsatte ind.

Dilettantisk, men selv Lars Løkke Rasmussen kan blive klogere, så nu siger han, at han har tænkt sig at overholde de aftaler, som Danmark har indgået med udlandet (med tydelig adresse til grænsekontrollen).

Vælgerne kan selvfølgelig ikke forstå, hvorfor regeringen ikke har planer om at rulle den grænsekontrol tilbage, som Thorning fjernede - og det gælder især dem, som troede på, at VKO var i færd med at genindføre den gamle grænsekontrol før valget.

Det var de selvfølgelig ikke, men nu har DF fået en mere realistisk plan om en grænsekontrol, som går ud på, at der skal være en folkeafstemning om at Danmark skal genindføre grænsekontrollen og få en ordning med EU ligesom den England allerede har.

Svært - jovist - men det er dog en realistisk plan (modsat den forrige).

Det giver Løkke hovedpine at DF ville blive endnu mere populære på Venstres bekostning, hvis de vælter regeringen på det spørgsmål fordi Venstre jo allerede en gang før er gået med til at lave grænsekontróllen.

På den anden side ønsker Løkke jo at afskaffe de danske forbehold som EU tilhænger - og Venstres vælgere ville ikke kunne forstå, hvis Venstre regeringen gør det modsatte.


672
Fri Debat / Er man lærenem?
« Dato: Juni 23, 2015, 11:23:57 pm »
En kenyansk mand indlagt på hospitalet , efter at han blev slået bevidstløs i, hvad der menes at være en racistisk angreb i Melbourne , Australien i søndags.

http://www.the-star.co.ke/news/kenyan-man-beaten-suspected-racist-attack-melbourne-australia#sthash.JqSBsj0D.dpbs

Hvad kan man gøre for en kristen - før denne vil kunne leve normalt - i en verden, hvor alt vestligt er sygt?

INTET- ENESTE LØSNING ER AT SENDE DISSE PERSONAGER HJEM - OG VIL DE IKKE HJEM, BURDE DE LEVE I EN LEJR MED DERES EGNE REGLER!

Ligesom Enhedslisten i Thylejren og hashbyen i København..........

...dog uden penge og en daglig madpakke med hundekød.........HAHAHA..............Nu er de DF nok sure = Søren Espersen´s klumpfødder....Hahahaha.

Landsbytosserne må være lykkelige!

 :baby: :baby: :bad: :bad:

673
Citater fra TV2:

- Når jeg går gennem Københavns gader efter fredagsbønnen, griner jeg hele tiden med mine muslimske brødre, når vi ser vantro hjemløse, mens vi får kontanthjælp og knepper danske luderkvinder i vores lejligheder. Allahu Akbar!

Selvom budskabet er ekstremt, viser det sig altså, ifølge DR's research, at være opdigtet af en person med højreradikale holdninger.

Personerne skulle blandt andet være aktive i højreekstreme fora som "Danskernes Parti", ledet af den tidligere nazist Daniel Carlsen, samt gruppen "Stop Islamiseringen af Danmark".

Citater slut.

http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2015-05-19-hoejreradikale-bag-falske-facebook-sider-udgiver-sig-for-at-vaere-islamister

Hvad mon de udgiver sig for på debatsider???
674
Siden 911 har ekstremister tilknyttet en række langt-højreorienterede ideologier, herunder hvide herrefolk, anti-abort ekstremister og regeringsfjendtlige militante, dræbt flere mennesker i USA end ekstremister motiveret af al Qaedas ideologi.

http://edition.cnn.com/2014/04/14/opinion/bergen-sterman-kansas-shooting/

Skyderi i kirke anses for en hadforbrydelse
De ni mennesker der forleden blev skudt ved en historisk sort kirke i Charleston, hvor Martin Luther King har talt, tynger så yderligere på højreekstremisternes tunge regnskab.

På trods af denne historie om dødbringende politisk motiveret vold af personer som ikke er jihadister - fortsætter muslimske hadforbrydelser alligevel med at dominere mediernes og politikernes opmærksomhed.

Er det ikke underligt, at højre-ekstremisterne ikke er ligeså hadet af medierne og politikerne?

Når man i den grad kan ignorere de mere dødbringende hadforbrydelser fra højrefløjens side, så kunne man sikkert også gøre det mht. jihadisternes hadforbrydelser, så gamle fru Jensen kunne være tryg igen.

Når alt kommer til alt - så har ingen af vore ældre været udsat for hadforbrydelser endnu - og så virker det så unødvendigt at skræmme gamle fru Jensen for at mele sine egne politiske kager.

675
Politik / Hvorfor skal Thulesen Dahl ikke lede forhandlingerne?
« Dato: Juni 19, 2015, 12:27:53 am »
Er der ikke noget underligt ved, at alle lader til at mene, at valgets store taber skal lede forhandlingerne, og at han bliver statsminister?

Hvorfor er det ikke Kristian Thulesen Dahl, som er valgets store vinder?

Sider: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 51